BLOGER ZNA: O Marici Ćulum, banjalučkim sudijama i oralnom seksu


Piše: Borislav Radovanović

Na Maricu Ćulum ovih dana naskočili političari, novinari i kojekakvi "dušebrižnici", a kao i obično, bez imalo znanja o datoj problematici. Umislili da se strukturalni problemi pravosuđa rješavaju zabranom rada jednoj advokatici. Bilo to nekom čudno ili ne, ali ključno pitanje glasi: ko je u banjalučkim sudovima koga oralno zadovoljavao?



Priču o Marici Ćulum moramo započeti jednom starom, ali u banjalučkim pravosudnim krugovima dobro znanom anegdotom. Svojevremeno sudija drugostepenog krivičnog postupka, zove telefonom svog kolegu sudiju, koji je donio prvostepenu presudu, te kaže:


"Kolega, morao sam Vas nazvati. Evo čitam žalbu advokatice Marice Ćulum i morao sam tri puta provjeravati na čiju se presudu odnosi. Po stilu pisanja zakleo bih se da ste ovu žalbu Vi pisali, a suludo je razmišljati da ste sami sačinili žalbu na sopstvenu presudu." (parafrazirano)



Poenta je u tome što je ovaj sudija odlično znao da je njegov kolega pisao žalbu na vlastitu presudu. I da mu to nije prvi takav slučaj! I da su slično činile još neke sudije! Dok je Marica Ćulum obilazila plastične hirurge, pedikire, manikire i butike, sudije opčinjene njenom seksualnošću, pisale su žalbe na sopstvene presude. I sad je lafo problem u Marici?!




Da, Marica je u krivičnim predmetima koristila svoju seksipilnost kao "ubojito pravno oružje" i  sudije i tužioce navodila na krajnje blentava ponašanja - poput prednje opisanog. No, i sudije su ljudi, a Marica je pravo "napucana"! 




Zato je Marici kazna ublažena do krajnjih granica - da zatvorsku kaznu može zamijeniti novčanom. Samo iz tih emocionalnih pobuda u sudu su "zaboravili" Advokatskoj komori R.S. dostaviti presudu sa izrečenom mjerom zabrane bavljenja djelatnošću. Istine radi, odgovaralo je to i tužiocima, inspektorima i drugim akterima krivičnog gonjenja. Bar onima muškog pola!




Elem, na kraju moramo otvoriti i podnaslovno pitanje. Za Maricu Ćulum se zna da je u advokaturi maksimalno koristila seksipil i silikon. Sporna su pogovaranja oko seksualnih odnosa između advokatice i pojedinih sudija. U tom domenu, bar po onome što se svojevremeno pogovaralo, Marica je maksimalno išla do oralnog zadovoljavanja.




Ukoliko je neko pomislio da je Marica oralno zadovoljavala sudije - pogriješio je. Bilo je obratno! Sad, da li je veći društveni problem to što advokati prenose poruke klijenata, ili što sudije pišu žalbe na vlastite presude? Zadovoljni time što su oralno zadovoljili advokaticu. Neka to razjasne kojekakve zle "Ivice" koji su se okomili na "našu" nevinu Maricu.




Primjedbe

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)