Nova verzija stradanja Nikole Đurovića već "opštepoznata"


Piše: Borislav Radovanović

Verzija stradanja Nikole Đurovića kakva će se uskoro, sasvim izvjesno, naći pred istražnim organima u osnovi potvrđuje ono šta nesrećni roditelji godinama javno tvrde. Bila je "utrka" između već svima znanih učesnika Nenada Radinkovića i Stanislava Čađe, s tim da je ministar udario u zadnji dio Audija i time produkovao nezgodu. I prisustvo Miloša Čubrilovića Čubrija objašnjava se tako da je bio u Čađinom autu. Kada uporedimo informacije iz onoga šta Nenad Radinković pokušava valorizovati svojim svjedočenjem i svega šta roditelji nesrećnog Nikole Đurovića godinama javno tvrde u osnovi možemo zaključiti da je roditeljska privatna istraga mnogo utemeljenija od svega šta su "utvrdili nadležni organi".

Prema dostupnim informacijama Radinković potvrđuje da jeste učestvovao u spornoj saobraćajki, pa čak i da se utrkivao sa drugim vozilom. Nije to bila "dogovorena urtka", nego ono šta se često dešava na putevima - kada nadobudni vozači "odmjeravaju snage" svojih mašina.

Potvrđuje i taj gotovo nesporni udarac u zadnji dio Audija zbog kog je izgubio kontrolu nad vozilom, te da je udaren od strane crvenog vozila sa kojim se utrkivao. Drugo vozilo se udaljilo sa mjesta nezgode, ali se ipak zaustavilo.

Tek kad su iz tog vozila izašli Stanislav Čađo i Miloš Čubrilović Čubri shvatio je sa kim se doista utrkivao i ko je produkovao nezgodu. Međutim, ova dvojica zastali su samo kako bi pokupili otpale dijelove sa Čađinog automobila, te jednostavno otišli.

Nakon toga na lice mjesta dolazi policija, te kontraverzni Saša Babić kao zastupnik kuće koja je iznajmila vozilo. Sad, na Babiću i postupajućim policajcima je da objasne šta su "mutili" oko ovog slučaja, odnosno koja krivična djela su počinili.

Da, počinjena su teška krivična djela od strane pripadnika policije i to će svakako biti predmet nove istrage, no daljim objelodanjivanjem detalja realno bih ugrozio istragu, a to nije u interesu ni stradalog Nikole, ni njegovih roditelja, pa ni pravde.

Ipak, po onome šta se nazire kao nova verzija ovog osam godina zataškavanog zločina proizilazi da su roditelji kontinuirano iznosili istinu, a kakvu danas potvrđuje i sam Radinković.

Primjedbe

POPULARNI TEKSTOVI

ŠOKANTNO: Osam pripadnika MUP RS direktni počinioci otmice i ubistva Davida Dragičevića

IDEMO DO KRAJA: Porodica Dodik do guše umiješana u ubistvo Slaviše Krunića

DODIKOVI JADI - OPET ŽENI SINA: Igor odlučan da "Draga Mašin" ponese prezime Dodik

DOZNAJTE DODIKOV PAKLENI PLAN: Hapšenjem Zaljkovića započeo novi obračun sa "mangupima"

SLAVIŠA KRUNIĆ RAZOTKRIO SPECIJALCE-PLJAČKAŠE: Ministar Lukač organizator pljačke koja je trebala uništiti Krunića!

VIŠKOVIĆU JAVNO: Službenim vozilima vlade prevoze drogu i ubijaju ljude?! (FOTO)

MINISTAR LUKAČ PRETUKAO ZETA LUBURU: Otkrivam pozadinu hapšenja korumpirane inspektorke Jelene Florjan

LUKAČ PLAĆA VASKOVIĆA, VUKANOVIĆA I BN TV: Ministar liježe i ustaje sa panikom od hapšenja za ubistvo Davida Dragičevića

UDARNA VIJEST: Ministar Lukač definitivno odlazi!

BOSANSKI VITEZ NERMIN ŠEHOVIĆ: Podsjećanje na zasluge u razbijanju zločinačke organizacije Zijada Turkovića (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)