TAJKUNIZACIJA POLICIJE: Savjetnik ministra Karana prošle godine prihodovao 9,5 miliona KM (FOTO)

Darko Ilić, savjetnik ministra Siniše Karana, preko svog poljoprivredno-prerađivačkog kombinata u Kočićevu za 2022. godinu prihodovao je aman 9,5 miliona KM. Normalno, kompanije su stečene pranjem novca od droga, reketa, mafijaških ubistava i drugog kriminala činjenog sa pozicije načelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS.

borislav radovanovic blog

Podnaslovni foto prikazuje logo i satelitski snimak firme "Industrija mesa Nova Topola" d.o.o. u mjestu Kočićevo kod Gradiške. Crvenom strelicom označeni su automobili, pa po toj kategoriji procjenite veličinu postrojenja u vlasništvu policijskog mega kriminalca, trenutno na poziciji opisanoj u tekstu DNO DNA: Monstrum Darko Ilić stručni savjetnik ministra Karana.

Firmu "IM Nova Topola" (IM skr. od industrija mesa) Ilić je osnovao novembra 2016. godine, znači dva mjeseca nakon što ga je tadašnji ministar Dragan Lukač imenovao za nečelnika Uprave za organizovani i teški kriminalitet - na kojoj je svjetskoj javnosti postao poznat poslije organizovanja otmice, mučenja i ubistva Davida Dragičevića. Nikola Ćulum koji je kritične noći po zadatku izazvao fizički sukob sa Davidom bio je zaposlenik ove Ilićeve firme.

Tim činom ministar Lukač je Ilića i zeta Nedeljka Luburu načinio najmoćnijim dvojcem u policiji Republike Srpske, da bi ih zbog masovnih protesta građana oba morao smijeniti početkom 2019. godine. Tužilaštvo BiH protiv Nedeljka Lubure FORMALNO vodi se istragu za organizovani kriminal, dok za Ilića još uvijek čekamo objelodanjivanje takvog statusa osumnjičenika. Postupak bi možebitno išao brže da Siniša Karan nije zadržao ovu kriminalčinu u Kabinetu ministra na poziciji stručnog savjetnika i time mu nastavio pružati zaštitu.

Elem, vratimo se na priču o TAJKUNU Darku Iliću. Sa 22 stalno zaposlena radnika u "IM Nova Topola" za prošlu godinu prikazao je ukupan prihod od 4.662.596 KM, no sa neto zaradom od tek 30.000 maraka, četiri puta manjom od prethodne dvije godine. Treba odgonetnuti zašto su računi svih Ilićevih kompanija trenutno u blokadi, sprema li se za bjekstvo ili doista loše posluje, no istine radi moram i taj podatak pomenuti kad mi je već poznat.

Na zvničnoj stranici kompanije stoji: "Nastali smo iz porodicne firme “D+V Agros” d.o.o. koja se na istom mjestu bavi poljoprivredom, ratarstvom i stočarstvom. Na povrsini od 400 hektara Lijevče polja gajimo pšenicu, kukuruz i ječam za ishranu svinja na vlastitoj farmi, koja se nalazi u istom mjestu.

Žitarice predajemo u skladište naše firme “Fabrika stočne hrane SITA” d.o.o. koja proizvodi visokokvalitetnu stočnu hranu za našu farmu. Naš primarni cilj je proizvodnja žive stoke na našim farmama, jer samo tako možemo našem potrošaču, preko “Industrije mesa NOVA TOPOLA” d.o.o., isporučiti kvalitetno svježe domaće meso i mesne prerađevine".

Firmu “D+V AGROS” d.o.o. (proizvodnja svinja i žitarica) Darko Ilić OSNOVAO je 2006. godine sa pozicije šefa istražitelja tadašnjeg zloglasnog Specijalnog tužilaštva RS. Pod svojim imenom je osnovao ovu kompaniju, a brata Jovana može i nadalje predstavljati odgovornim licem, no nikako titularom vlasnika. Posljednje tri godine firma bilježi pad prometa i blokade računa, tako da je 2022. godine prihodovala "samo" 1.521.526 KM - i sa minusom od nešto preko 15.000 KM.

Treću firmu u okviru ovog poljoprovredno prerađivačkog kombinata pod nazivom “Fabrika stočne hrane SITA” d.o.o. (proizvodnja stočne hrane) Ilić je osnovao marta 2017. godine radi zaokruživanja proizvodnje. Kako rekoh firma obrađuje 400 hektara zemljišta u Lijevča polju, odnosno višestruko veću površinu od sela Kočićeva u kom je registrovana. Kako sa svega SEDAM ZAPOSLENIH uspijeva odrađivati toliki posao nadležni organi bi ispitali - da smiju ući u krug firme "stručnog savjetnika" ministara Lukača i Karana. 

Kompanija "FSH Sita" godinama bilježi rast ukupnih prihoda i prošlu godinu prometovala je 3.263.842 KM, ali sa neto zaradom tri puta manjom od prethodnih godina. I ovde su računi u blokadi još od 2021. godine, ali zašto bi se Ilić razlikovao od drugih režimskih tajkuna i plaćao obaveze Republici Srpskoj? Ta tajkunska banda navikla je pljačkati "voljenu" Republiku Srpsku, a izvršavati poreske i ine obaveze nikako. 

Na sajtu primjećujem još jedan element proizvodno-prodajnog lanca pod nazivom "Kuća mesa Nova Topola", gdje plasira svježe meso i suvomesnate proizvode svoje farme i klanice, odnosno pogona prerade mesa. Ne mogu razlučiti status ove firme, ali zato vidim prodajne centre koji distribuiraju proizvode Ilićeve industrije pod parolom: "Ukusnije je kad znaš porijeklo". Iskreno, kad vizualizujem ovu reklamu nekako uvijek dođem do mašine za mljevenje mesa klana Veljka Belivuka.

Kojim kapitalom je tadašnji načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP RS osnovao pomenute firme? Tek novembra 2018. godine na ime "FSH Sita" kod IRB-a je podigao kredit od nešto iznad milion maraka, preko godinu i po od osnivanja iste i zaokruživanja poljoprivredno-industrijskog kombinata. Ponavljam, prošle godine prometovao je 9,446 miliona maraka, pa vi sad procjenite kolika je vrijednost koncerna u Kočićevu. Pita li ministar Karan svog savjetnika: odakle pare?

Godinama pišem kako su ministar Lukač i njegove udarne pesnice Ilić i Lubura sa svitom okorjelih kriminalaca u policijskim uniformama preuzeli kontrolu nad narko mafijom, sve sa likvidacijama onih koji su im se našli na putu. Odlično se u policiji znalo kakve kriminalčine su Ilić i Lubura, pa svakom sa zrnom "soli" u glavi nije teško skontati zašto ih je Lukač postavio na dvije najmoćnije pozicije u policiji. Normalno, prethodno je eliminisao sve nas koji smo nosili borbu protiv organizovanog kriminala. 

Taman prilika da ministar Karan kaže narodu je li osvjedočena bitanga Nedeljko Lubura još uvijek platom na teretu građana, a kako sam to prije dva mjeseca objasnio tekstom MAFIJAŠKA DRŽAVA ŠTITI MAFIJAŠE: Mega-kriminalac Lubura nije dobio otkaz u MUP-u!. Porodica i ja godinama trpimo posljedice torture u organizaciji Lukača, Lubure, Ilića i sve te bande kojoj sam smetao kao sposoban profesionalac. Je li se nešto promjenilo za vakta Siniše Karana?

Jeste, promjene su takve da čekamo oduzimanje i ove teško stečene porodične kuće u Ljubiji, da se nađemo na ulici. Nakon tog čina vjerujte da ću i ministra i njegove vajne savjetnike "surduknuti" kroz prozore Kabineta ministra. Po mom stavu policajci ne mogu biti tajkuni sa bogatstvima u desetinama miliona maraka, a kao društvo takvih se najbrže kotarišemo letom kroz prozor. I pošteno je da pojedinci "izlete" na ulicu kao i moja malenkost!

Odlično se zna kako su se pojedinci enormno obogatili, a onda se još godinama bezobrazno razmeću imovinom. Valjalo je oprati milione stečene od droga, ali i od reketa, ucjena, prevara, zloupoteba položaja i trgovine uticajem, pa sve do likvidacija kriminalne konkurencije i građana koji su se našli na putu njihovih bolesnih nauma. 

Tako Ilić stiče predmetni kombinat u Lijevča polju, gdje mu je svojim ogromnim posjedima sa jedne strane "komšija" Dodik, a sa druge ministar Lukač. Tačno ću im sabrati hiljade hektara koje su zaposjeli samo na tom plodnom lokalitetu - kakav stanovništvo napušta da bi bitange mogle širiti privatne posjede. Ili nekom nije jasno zašto ciljno i planski zagorčavaju živote običnim ljudima da moraju napuštati porodična ognjišta?!

Lokalne vlasti Gradiške hvale se agro-industrijskom zonom kao razvojnom šansom, pa valja kazati i ko su im glavni "investitori". Ilićevih 400 hektara je tri puta veća površina od onoga šta nude aktuelnim projektima, a zbog čega bi oduzimanje nelegalno stečene imovine od samo ove bitange donijelo neuporedivo bolje razvojne šanse. Ili ćemo se ubjeđivati da je Ilić imovinu stekao poštenim radom?!

Hoćemo li temu proširiti na lična kreditna zaduženja Darka Ilića? Može, obzirom da imam podatke i o tome kako je IRB koristio kao "revolving karticu" izdatu na ime, no par desetina hiljada maraka ne može pokriti imovinu mjerljivu u desetinama miliona KM. Razmjere objekata "IM Nova Topola" vidite na podnaslovnoj fotografiji, a neće mi biti teško otići na lice mjesta i sve to kamerom zabilježiti. Taman da produžim do Šimića i snimim plantaže lješnjaka ministra Lukača.

U konačnici moram se vratiti na blokirane račune firmi Darka Ilića i to kako je bitanga navikla pljačkati Republiku Srpsku. U izmirivanju obaveza prema budžetu očigledno je "nemaran", ali zato građani Srpske za njegova bruto primanja u Kabinetu ministra Karana svakog mjeseca izdvajaju bruto 4.200 KM - kako sam objavio u tekstu sa gornjeg linka. Je li to način vraćanja povjerenja u policiju o kakvom mantraju Siniša Karan ili Milorad Dodik? 

Ovde valja znati suštinski razlog zbog kog su izostale godinama očekivane smjene policijskih moćnika diljem Republike Srpske. Siniša Karan mogao je "prodavati maglu" u vidu lažnih obećanja, ali protek vremena razotkrio je surovu istinu. Gro visokih rukovodilaca policije je pod kontrolom tajkuna diljm entiteta i u poslovima kakve ministar naprosto nema petlje remetiti. Vremenom su se policijske bitange toliko obogatile da i njih slobodno možemo svrstati u kateforiju tajkuna. Zato i govorim o tajkunizaciji policije. 

Sa te strane Darko Ilić je tek prvi "kolega" kakvima se na sličan način planiram baviti u narednom periodu. Za pojedine moje "miljenike" prikupljam podatke, a čitaoce ovog bloga ujedno pozivam da u svojim komentarima navode njima znane informacije. Anonimnost je zajamčena, pa mogu pisati šta im drago.

Nastaviće se...

 

 

 

 


Primjedbe

  1. E to je prava mafija,a ne ovi ulicni apotekari.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. VANJA VUKOVIC25. 06. 2023. 15:55

      Boro prijatelju kako si?Javi se da popijemo kafu malo da se ispricamo.Posalji mi broj ili da se provozam do tebe.Pozdrav

      Izbriši
    2. Nije ovo u Vanjinom stilu, no svakako ću sa njim popiti kafu i ispričati se

      Izbriši
  2. Koriste sličan naziv mesne industrije i logo kao podvalu. Svoju Topolsku podvaljuju kao da je iz MI Nova Topola ali iz Srbije,koja ima reputaciju i kvalitet. Ko je dozvolio uopšte da ovako slično i nejasno označavaju svoje proizvode. Takode su bili sumnjivi kao distributivni centar za dilanje a i kao mjesto gdje su potencijalno moguće drzali Davida Dragičeviča.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sebi i u tekstovima postavljao sam pitanje zašto David nije samljeven kad je sve pripremano da "nesrane". Da li je uspio pobjeći otmičarima pa je uhvaćen kod Crkvene ili šta se dogodilo ne znam, ali sve je pripremano da nestane, pa da ga navodno i dalje traže

      Izbriši
    2. Kako sad ne znaš, pa nedavno si piso da ti sve znaš oko Davida a da Vasković nema pojma

      Izbriši
  3. Nema srece u ovoj drzavi 'ali tesko je to glupsonima objasniti . Tako gledam neki dan u Prijedoru jedan bivsi saobracajni policajac u penziji izgubio stomak valjda na nekakvoj dijeti a voza golfa bez kvaka . Mili boze gdje je onakva ljudina i nasta li spade .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta je pisac htio reci,"jebo ti coeka bez stomacine"?

      Izbriši
    2. Aj nikad nije bilo vise stomacina,pre rata nije bio ni jedan,dobro se sad zivi.

      Izbriši
    3. Re . sta je pisac zeleo da kaze .
      Pretpostavljam da si i ti policajac ako nisi shvatio poentu objave - nije poenta u velicini stomaka nego u tome da je bio veliki dok je bilo dzabice a sad u penziji niko te ne jebe . lep pozdrav

      Izbriši
    4. Takav je materijalizam,a i penzija,kaliralo se.

      Izbriši
  4. Ove nase paćenike sto rade van granica pod hitno oporezovati,i to udariti 30%.A ovi sto rade kod nas za 650 minimalac i njima porez na platu.Jel stvarno su puno u dugovima ovi nasi kvazi politicari,treba im se pomoci,jer ostace narod gladan.Lubure,Pavici,Čavići...i ostala svita posteno rade,pa necemo ih sad prozivati majku mu,Zivio Dodik i Stanivukovic,zivila RS i Srpstvo😁

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovim "pacenicima" iz inostranstva takvi kao Dodik mogu samo duvati kurac, ljudi otisli 90 % ih se snaslo, odveli porodice i takvi se ne vratise bar do penzije...a ovi Dodikovci nek rade za 700 km i cekaju pozive za tribine i ratobe 😂😂😂

      Izbriši
    2. O tome kako su se nasi snasli bi mogao pisati danima ' da je bolje dalo bi se debatisati ali o zivotu tih ljudi i onome kroz sta prolaze bolje i ne pisati . Samo da razjasnim 25 godina proveo u Sloveniji tako da vrlo dobro znam kako nas narod tamo zivi i kako se snalazi pocev od prekovremenog rada do kupovine auta popravke zuba sisanja i dalje . Porodicni rucak u restoranu za one koji su sa porodicom je misaona imenica i sta sve vec ne . Ali kadvidite ove poltrone koji su se uhljebili covjek kaze bolje i to nego puzati kod duduka jer bar ce djeca u drugoj generaciji imati sigurniji posao za koji Vam nece trebati stranacka podobnost i da slusate pricu velikih vodja . Pod velike vodje smatram svu pozicijonu i opozicionu svitu tj govna.

      Izbriši
    3. jeste u pravu ste, evo vidimo kolone ovih sto se vracaju iz EU u RS 😂😂😂 jadni ga vi sto pisete iz Dodikovog svjeta u sustini dole su i ostali ljudi koji nisu radno sposobni pa sad pusu ovako komentare kao oni tamo rade ovo ili ono a onda kad se skinu sa kompijutera skontaju da im sin i unucad nisu tu sa njim nego u toj eu

      Izbriši
    4. Procitajte jos jednom prethodni komentar i ponovo vidite da nista lose ne pise o tim ljudima koji su u inostranstvu vec je rijec o surovoj stvarnost na koju ih je natjerao rezim duduka.

      Izbriši
    5. Dolaze oni ovde da se osisaju,al bolje biti perac guzova nego sektaski bot.

      Izbriši
    6. ja sam u Slo. 4 godine sa zenom i 2 djeteta, radimo u Mesnoj industriji radimo od 6 do 13 h vikend slobodan i da vam svima posteno kazem, da nam neko da po 1000 € platu da se vratimo u Prijedor ne bih pristali ... eto toliko, pametan ce zakljuciti o kakvom "ropstvu" se radi

      Izbriši
    7. Pozdrav! Ne mogu da shvatim ljude koji otisli sluziti ti nasim neprijateljima. Suznji kako oni zovu nase ove gb. Svabe, Austrijanci, kroz citavu istoriju pljackali male narode, kolonizovali, iskoristavali.to i danas rade samo na drugaciji nacin. Tacno je da je ovdje haos i da malo sta valja. Ali uglavnom bas ti stranci to diktiraju iz vise razloga. Radije orem svoju zemlju i sijecem svoju sumu a necu da budem sluga svapsko- konjusarska. Razmislite o tome, pogledajte malo dublje kako vas gledaju tamo, kad ne mognete raditi cao, vi ste tu samo potrosni materijal...

      Izbriši
    8. Pa lijepo sto ste tako zadovoljni ali samo ako primate podsticaj a za to morate biti stranacki podoban . Inace se drugacije ne obdrzi . Znam iz iskustva . Ako je tako onda ste rob ovih Srpskih vladata pocev od toga da vam traktor pregleda policajac te nema zmigavca te nema ovo te nema pno daj 10 maraka pa aj mi dovezi turu drva itd . Sve to prosao u ovoj nasoj drzavi . l pozdrav

      Izbriši
    9. Nemam ja nikakav podsticaj, borim se. Necu da budem rob okupatorski. Radije radim na svom, borim se. Bolje da ste se ukljucili u borbu vecina vas, nego sto ste pobjegli kod takvih. Imati nesto svoje, imati svoju zemlju, biti svoj na svom je neprocjenjivo. Jedan od ciljeva im je i to da nam uzmu prirodna bogatsva, ljudske resurse vec odvukli. Ulozis u doktora na primjer drzava ma kakva bila mnogo i on naguli, jbt Hipokrata. Odustali ste od borbe, mislite da je to rijesenje a vidjecete vrlo brzo da nije. Cuvaj svojo djedovinu to je sveto i tvoje je, tamo nista nije tvoje. Lp

      Izbriši
    10. Slazem se sa Vama ' nisam pobjegao svoj sam na svome ali ne zamjerim nista ovim sto su otisli jer bagre je sve vise i samo stranacki opstaju . Naprimer u prosveti radi trgovac kao strucno lice , posao cistacice nemozes dobiti ili stranacki podoban ili preko kreveta , medicinske sestre Siroki brijeg ., policija kriminalizovani i da ne nabrajam sve
      lep pozdrav

      Izbriši
    11. Sve znam, problem je sto nismo slozni i sto se nismo borili protiv bagre. Zemlju kada izgubimo nema vise povratka, bicemo kao Kurdi. Lijep pozdrav i svako dobro...

      Izbriši
  5. A gde je Kostresevic? Ti si ga ono hvalio i navodnu saradnju sa "silama svjetske milicije". Je li direktor obavješten o Siti? Zna li se sta kad ce akcija?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kostrešević zna za ove navode, baš kao što je znao sve bitno oko ubistva Davida Dragičevića. I kako tada upitah: šta dalje nakon što uhapsi Ilića i ostatak bande? Nakon 24 sata mora ih predati tužilaštvu, odnosno Vreći i Lepiru, koji bi ih odmah pustili, a ako bi im bio proslijeđen kakav novi dokaz i to bi uništili kao i ranije.

      Drugo, Ilić je stručni savjetnik u Kabinetu ministra i direktor policije sa njegovim rasporedom i radom nema ništa, odnosno ne može ništa ni njemu ni ministru. Treće, zna Kostrešević ko su "komšije" Iliću, kako navedoh Dodik i Lukač, pa kad krene na takve zna da će PROĆI KAO I JA, odnosno biti srećan ako izvuče živu glavu.

      Ovde se prigovor može staviti na Kostreševićev moral, jer ako ne možešpošteno raditi svoj posao, možeš naći drugi ili bar ovaj napustiti. Elem, isti prigovor važi i za ostalih bar 5.000 policajaca, pa time postaje besmislen. ZAŠTO BESMISLEN? Vidjeli ljudi na mom primjeru kako prilaze oni što gone istinu i pravdu, pa nisu ludi sebi i porodicama donijeti sličnu nesreću.

      U konačnici da malo redovitije čitate moje tekstove zapazili bi da mjesecima ukazujem kako je MUP RS potpuno ignorisan iz međunarodnih istraga, a naprosto jer su se svima zgadili nakon ubistva načelnika Bašića i izbjegavanja da očiste policiju od šljama. Nikad ne lažem ljude, a to što našu policiju u jednom momentu međunarodni akteri dobro prihvate za saradnju, pa onda odbace, ja mogu samo prenijeti čitaocima. Nisu to moje odluke, niti tu nešto od mene zavisi.

      Pisao sam da je ministar Karan bio na sastancima, prihvatio obaveze, a onda se ispostavilo da nije uradio ništa. Kako je radio tako mjesecima niko iz svijeta sa njim se nije sastao, opet za razliku od Kostreševića kog pozivaju na međunarodne sastanke ili posjećuju u Banjaluci. Nešto rjeđe, ali ima međunarodne kontakte - za razliku od Karana. Dopadalo se to nama ili ne, ali sa međunarodnim bezbjednosnim akterima trenutno najveću saradnju ima Nenad Nešić, a SIPA sve više radio iako se "u hodu" reorganizuje i čisti svoje redove.

      Izbriši
    2. Kakav Kostrešević, on ima imovine više od Ilića

      Izbriši
    3. Kostres je krimos u uniformi kao i svi drugi

      Izbriši
  6. "Ovde se prigovor može staviti na Kostreševićev moral, jer ako ne možešpošteno raditi svoj posao, možeš naći drugi ili bar ovaj napustiti. Elem, isti prigovor važi i za ostalih bar 5.000 policajaca, pa time postaje besmislen. ZAŠTO BESMISLEN? Vidjeli ljudi na mom primjeru kako prilaze oni što gone istinu i pravdu, pa nisu ludi sebi i porodicama donijeti sličnu nesreću. "
    A oni kojima takva policija , pravosuđe i ostala birokratija donese nesreću , šta sa njima? ma svi ste vi govna i vadite se na porodice. Kada je jedan Nikola Tesla mogao zbog principa i poštenja kopati kanale ko ste onda svi vi navaljeni na grbaču ovog naroda da i vi ne možete kopati kanale i prati švapske guzice. Ma svi ste vi obične kukavice i govna koje se skrivaju iza porodica a glumite poštenje , kompletna birokratija u R. Srpskoj. Sve to treba rastjerati i na prisilni rad jer ste svi vi omogućili pljačku ovog naroda i republike samo što ste jeftinije kurve od njih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka cast na komentaru ja bi im jos gore napisao ali nada mi se pisati

      Izbriši
    2. Covjek je krenuo sa rezultatima i docekao pljuvanje sviju i napade. Pa za koga bi on onda išta i radio, lakse mu je primati platu i hodati po Evropi i sticati poznanstva

      Izbriši
    3. A jest covjek u pm

      Izbriši
    4. OK, svi smo "ista govna". Davne 2007. pokrenuo sam istragu protiv prijedorskih zelenaša zbog čije torture je desetak ljudi počinilo samoubostva. Uključujući i policijske zelenaše. Pa sam onda dokazao da djevojke iz Dubice i Prijedora nisu stradale zadesno, nego da su ubijene, a policija i pravosuđe6su štitili organizovani kriminal. I svi koji su progovorili o tim ubistvima na kraju su poubijani. U konačnici htio sam pohapsiti svoje "kolege" zbog dilanja droga i svega šta je kulminiralo ubistvom načelnika Bašića.

      I sad smo "ista govna" ja i zločinci protiv kojih sam se tolike godine borio, a samo jer nisam mogao okrenuti glavu od nevinih žrtava. Svaka vam čast. Iskreno se nadam da nemate djecu i da je nikad nećete imati, pa da njihovi životi ovise od "istih govana", a najmanje da doživite ono šta sam vodio kod nebrojeno razorenih porodica - od čijih nesreća nisam mogao okrenuti glavu kao večina drugih"govana ". Treba vama još više Ilića Lubura, Lukača i sličnih,pošto no sami niste bolji od njih.

      Izbriši
    5. " Iskreno se nadam da nemate djecu i da je nikad nećete imati, ... "
      Ovo je svakom sa dve vijuge u glavi dovoljno da shvati o kakvom se čovjeku radi. Boro , shvati , nebitan si u čitavoj ovoj priči a tim svojim upornim ja pa ja samo pokazuješ koliki si narcis. Ti više nisi u službi i šta se pecaš na "ista govna"? Ili , možda i dalje radiš ali "na tajnom zadatku si" pa te se to dotiče? U ostalom tvojom pričom o besmislenosti nastojiš abolirati sve te iz policije , sudstva i ostale birokrate sistema koji ne rade ono za šta su plaćeni već gledaju kako bi se dočepali kakvih para u fušu. Pa tako ni policajci ne prezaju od kamatarenja , trgovine drogom , grebanja po ugostiteljskim objektima za jelo i piće , uzimanjem mita za prekoračenu brzinu ili gledanje kroz prste onima od koji bi mogli imati koristi. Ista su govna i u sudstvu i ostaloj režimskoj birokratiji. I odluči se već jednom ili si s njima pa si isto govno ili si nezaposlen i ugnjeten? ako si ovo drugo onda šta te vrijeđaju ista govna? I kako bi se ti osjećo kada bi tebi neko reko : da Bog dao da nemaš unuka i da ti se loza ugasi? Da li to dopire do tvog uvelog policijskog mozga?

      Izbriši
    6. Sedam godina kao profesionalac sam se objektivno gledano ODVAŽNO borio protiv teško kriminalizovanih struktura u policiji i pravosuđu. Pregrmio više pokušaja likvidacija, udare najmoćnijih političkih i institucionalnih pojedinaca, borio se u zaista teškim uslovima - dok nisam iscrpio sve mogućnosti pravne bitke. Kada borba kroz institucije više nije davala nikakvog učinka registrovao sam blog i evo 9 godina pišem o onome protiv čega sam se borio kao profesionalac.

      I sad me lik ubjeđuje u pojave o kojima javno pišem devet godina, a protiv kakvih se ukupno borim preko 16 godina. Valjda za 16 godina nisam pokazao protiv koga sam i protiv čega sam, pa ne znam šta bih još trebao "dokazivati". No, nekima je bitno da mene nametnu kao temu, a da se ne bavimo pitanjem: odakle Darku Iliću toliki posjedi i postrojenja? Najmanje da se bavimo ulogom Darka Ilića u narko mafiji Balkana. Jok, ideja je u isti koš strpati i ovakve mega krimose i policajce koji se "grebu za jelo i piće". I generalizacijama i stereotipima sve pretvoriti u besmisao protiv kakvog se nije moguće konkretno boriti.

      Izbriši
    7. Ne odgovori ti čovjeku na :
      " Iskreno se nadam da nemate djecu i da je nikad nećete imati, ... "
      To pokazuje koliko imaš problema sa svješću i savješću i kao što reče narcisoidnošću.
      Pusti ti te priče sa tvojom borbom. I naravno da se u isti koš mogu strpati i oni što se grebu za jelo i piće samo to tvoj mozak ne može procesuirati. Ili si se i ti "samo" grebao za jelo i piće pa te to žulja? A kao što narod kaže : nema džabe ni u babe pa se i to jelo i piće na neki način uslugom ili gledanjem kroz prste vraća a onda se sve to širi i uvećava do teškog kriminala kada svako svakome gleda kroz prste i dolazimo do ovakvog stanja u kojem živimo. I da , vjerujem u sumnje da i dalje radiš ali da si na "tajnom zadatku" i da svojim pričama obmanjuješ narod.

      Izbriši
    8. Godinama pozivam da javno pišete o mojoj korupciji, pa bilo to i oko jela i pića. Sve šta znate napišite slobodno, a ako mislite da su svi na prodaju to vidite sa sobom.

      Djecu pominjem pod predpostavkom da niko ko ima ne može valjati onakve gluposti. Momkovao sam do 30. i mnogo toga nisam shvatao, dok nisam dobio prvo dijete. Danas sve vidim drugačije, pa i kad su drugi ljudi u pitanju. Svega sam se nagledao i znam šta su ljudi spremni podnijeti ili otrpiti radi djece. Ljudima sa djecom stvari nisu tako proste kao pametologu kom sam odgovorio.

      Izbriši
    9. To nije odgovor koji si uputio tom pametologu nego pokazuje da si u stanju da duboko mrziš nekoga čiji ti stavovi ne odgovaraju i nije ti prvi put da nekome odgovaraš na isti način uz želje da neko nema potomstvo. To kako si ti momkovao i kako si razmišljao prije djece i poslije djece je prizemni pokušaj pravdanja i vađenja jer ti je jezik bio brži od mozga. Svaku temu ti okreneš na sebe i tvoj lik i djelo a time uporno pokazuješ svoju narcisoidnost. Nisi dovoljno kompetentan da procjeniš da li je taj komentar glup kao i onaj koji je to napisao. Nikom stvari nisu jednostavne ali pokušati pokazati da nekome zbog toga treba oprostiti kriminal je svrstavanje uz režim a to ti uporno radiš iako na prvu loptu to ne izgleda tako. Da li ti je jasno da pokušavaš opravdati razloge zbog kojih masa ljudi odlazi iz Srpske?

      Izbriši
  7. Sta reci nego da je Kostresevic isti kao i svi drugi ' jos nije demantovao Vaskoviceve optuzbe za kriminal ' kada je trebao obaviti istragu o Davidu Dragicevicu i to je zataskao radi sopstvenog unapradjenja ' kada katemo da ima postanih policajaca moramo reci da ti posteni spadaju u ref poslusnih i glupih kojima je uniforma sve i rodjenog cacu bi prebili po nalogu nadredjenih sto ih opet svrstava u grupu pokvarenih . Poslusan i poltronski poslusan to je sve isto .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nesto Boro zasutio sa komentarima mora da ga Kostresevic ima u saci za nesto.

      Izbriši
    2. Jel ti krivo

      Izbriši
    3. Pa najbolje sad da direktor policije odgovara na svaku optuzbu koju Vasković iznese. Boli me kurac i za jednim i za drugim ali stičem utisak da Vasković radi na žetone pa ko više da. Ne kažem da su mu informacije ovakve ili onakve ali mislim da lagano uzima kintu za napade na ove ili one.

      Izbriši
    4. Iskreno se nadam da će nalazi vještačenja potvrditi sumnje zbog kojih je rađen pretres kuće Rađena, odnosno da će se na izuzetim predmetima i tragovima naći DNA koji će cijeloj priči dati logički smisao. Onaj koji Vasković nikad nije skontao, pa ga na tom planu Kostrešević nije mogao "demantovati". Manite se tema u koje se ne razumijete.

      Izbriši
    5. Boro ocito je da talasas sa teme na temu , mali zagrijes narid pa da vidis sta ce biti . Za stvari kako ih Kostresevic radi netreba poznavati stvari nego ih treba citati izmedju redova a to je da zna ko je ubio Davida kao nagradu dobio unapredjenje da suti . Da su optuzbe od Vaskovica netacne on bi ga tuzio kao i tvoje tvrdnje za mnoge inspektore i sudije . Da tu nema utemeljenja vi bi odavno bili u cuzi . Isto je sa situacijom Nesica , pa sta mislis da je narod lud ako je zasad nemocan .

      Izbriši
    6. Da Vaskovic uzima kintu to je sigurno , ali da ovi krimosi u policiji mlate pare to je jos sigurnije .

      Izbriši
    7. Pa zato se bitangama iz policije bavim godinama, a Vaskovićem koliko i lanjskim snijegom.

      Izbriši
    8. Vaskovic zv. poltron Milana Radovica

      Izbriši
  8. Borislave, šta se dešava u Rusiji i koji je razlog dolaska Orbana ovdje ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Orban došao u BL, isti dan Višković rekao da smo isplatili 300 i nešto miliona duga i to 7 dana prije isteka roka. Ne znam kakva je to slučajnost, ali je preočigledna :-)

      Izbriši
    2. Dolazak Orbana u BiH i dešavanja u Rusiji nemaju nikakve veze. Čak sam skeptičan da je Orban dao nekakve pare. Od starta sumnjam da su Dodik i njegovi tajkuni na Bečkoj berzi kupili obaveznice, a onda je Višković imao zadatak da skupi pare i to im vrati sa kamatama. Sad on i njegova vlada više nisu potrebni, a znamo da im je Dodik prije imenovanja ograničio "rok trajanja".

      U Rusiji je eskalirao sukob ministra Šojgua i vlasnika "Vagnera" Prigožina, a kakav traje preko pola godine. Prigožin je tražio da mu na noge dođu Šojgu i general Gerasimov, a Putin je za "pregovore" vratio u zemlju generala Surovikina - poznatog po nadimku "Armagedon". Očekivano, Prigožin se nakon dramaturgije ipak povlači, a sad mu valja gledati gdje pobjeći.

      Sve Vagnerovce, kako je i započeo, Šojgu će staviti pod punu kontrolu svog ministarstva, a kako je stvorio Prigožina tako će i nekog novog "komandanta". Jeste li zaboravili "komandante" poput Šešelja, Arkana i sličnih kojima je država dala bukvalno sve potrebno, a oni onda tvrdili kako su nešto "osnovali"? Dok mu gradi spomenik Putin smatra da je nešto naučio od Miloševića.

      Izbriši
  9. Gospodine Boro, mozete li nam reći kao jedan od najboljih studenata fakulteta bezbjednosti i kriminalističke i kao ekspert u oblasti upravljanja kriznim situacijama, sta se desava u Rusijii kako se to može reflektovati kod nas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Rusiji se dešava da je Prigožinu, jednom od Putinovih projekata, istekao "rok trajanja" i sad će biti uklonjen, a svi Vagnerovci do početka jula pod kontrolom ministra Šojgua. U stilu naše slavenske teatralnosti Prigožin je pokušao izbjeći eliminaciju, no na kraju će shvatiti da je ipak samo potrošno sredstvo. Sad, mislim da će se Putin morati pozabaviti i ministrom Šojguom kao simbolom KORUPCIJE i mahinacija, pošto su Prigožinovi prigovori uglavnom opravdani, ali to neće ići tako brzo.

      Dešavanja u Rusiji nemaju se šta na nas reflektovati pošto ni na tu zemlju nemaju pretjeranog učinka. Vagnerovci su se noćas povukli iz Rostova kako ih Surovikin ne bi odatle tjerao. Ispratio sam jučerašnja dešavanja, ali zbog obaveza nisam stigao UJUTRO napisati tekst i ukazati kako će se "kriza" okončati, dok predveče to više nije imalo smisla kad su svi shvatili da Putin situaciju ima pod punom kontrolom. Pobogu, nisam ja Dragan Šormaz da vjerujem u bajke kako kuvar Prigožin može uzdrmati Putina.

      Izbriši
    2. JUČE UJUTRO SAM SKINUO SA RUSKIH PORTALA I "PREVEO" (gugl prevodilac) DONJE OBJAVE, A NAKON PUTINOVOG GOVORA VIŠE NIJE BILO DILEMA KAKO ĆE SE "KRIZA" OKONČATI.

      "Zbog ozbiljnosti situacije i prijetnje eskalacije sukoba u Ruskoj Federaciji, FSB je pokrenuo krivični postupak zbog poziva Jevgenija Prigožina na oružanu pobunu", rekli su.
      Pored toga, borci PMC-a su pozvani da odbiju da izvrše Prigožinova naređenja, kao i da doprinesu njegovom pritvoru.
      "Pozivamo borce PMC-a da ne čine nepopravljive greške, da zaustave bilo kakve nasilne akcije protiv ruskog naroda, da ne izvršavaju Prigožinova zločinačka i izdajnička naređenja i da preduzmu mjere za njegovo pritvaranje", saopštio je FSB.
      Ministarstvo odbrane Ruske Federacije nazvalo je situaciju s Prigožinom oružanom pobunom
      Na teritoriji Moskve i Moskovske oblasti uveden je režim protivterorističke operacije
      Kako bi se spriječili mogući teroristički napadi na teritoriji Moskve i Moskovske oblasti, uveden je režim protivterorističke operacije NAC.
      Obraćanje zamenika komandanta Združene grupe trupa (snaga), generala armije Sergeja Surovikina, rukovodstvu, komandantima i borcima PMC-a Wagner
      „Po naređenju rukovodstva Ministarstva odbrane Ruske Federacije, upravo sam stigao sa prve linije fronta, sa prve linije, gde naše trupe, naši komandanti, naši vojnici, naši borci, dobrovoljci izvršavaju zadatak, bore se sa neprijateljem do smrti, sa nadmoćnijim neprijateljskim snagama, trpe gubitke, ali stoje na svojim pozicijama.
      Apelujem na rukovodstvo, na komandante i borce Vagner PMC-a. Zajedno sa vama prošli smo težak težak put, borili se zajedno sa vama, rizikovali, gubili, zajedno smo pobeđivali. Mi smo iste krvi, mi smo ratnici.
      Pozivam vas da prestanete. Neprijatelj samo čeka pogoršanje unutrašnje političke situacije u našoj zemlji. Nemoguće je igrati na ruku neprijatelju u ovom teškom vremenu za državu.
      Dok nije kasno, a potrebno je, i potrebno je to učiniti - ovo je da se povinuje volji i naređenju svenarodno izabranog predsjednika Ruske Federacije, zaustavi kolone, vrati ih na stalna mjesta i područja koncentracije, rješavaju sve probleme samo mirnim putem pod vodstvom vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ruske Federacije“.

      Izbriši
  10. Ala Boro, pa dosta je vise. Ti se prebacujes sa teme na temu, izgubio si kompas narcisu veliki

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dajte molim Vas, pa gospodin Boro ima sjajne tekstove, ima odlične sigurnosne procjene i sigurno je jedan od najvećih stručnjaka za kriminalistiku, bezbjednost, upravljanje kriznim situacijama na prostorima bivše SFRJ. Ovu problematiku pratim već nekih 30 godina i njegovi tekstovi i objave oko globalnih kretanja su hiruški tačni.

      Izbriši
    2. Hvala na pohvali. Što se tiče "kritike" oko prebacivanja sa teme na temu - samo sam odgovarao na pitanja ljudi. Kad hod me o nečemu upitaju nastojim odgovoriti, a posebno ako poznajem materiju ili imam stav. Kad nešto ne znam to jednostavno napišem. Pobogu, zbog dijaloga sam i aktivirao ovu funkciju komentara.

      Izbriši
  11. U pravu su ovi gore. Boro je već piso ljudima da ne trebaju imati djecu kad ga neko otkrije u laganju. ajd ti obriši te komentare da se ne vidi kaki si čovjek.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam da sam pisao da ljudi ne trebaju imati djecu u ma kakvom smislu generalizovanja, ali da pojedini ne bi trebali imati djecu i danas kažem.

      Izbriši
    2. Šteta što si i ti pravio djecu al nisu ona kriva.

      Izbriši
    3. Borina djeca su izvanredna, vidio sam doata slika na fb, fantasticne rezultate postizu, redovno su na prijemima kod gradonacelnika

      Izbriši
    4. Po čemu su moja djeca "šteta". Dule najbolji učenik i osnovne i srednje škole, a danas redovan student. Zorana u "foto finišu" izgubila naslov najbolje učenice škole, ali je zato Dragoja već dva puta proglašavan za najboljeg osnovca iako ima još jednu godinu pohađati. Djeca primjerna i napredna, a još i lijepa i zdrava. Baš sve šta je potrebno za uspjeh u životu i društvu imaju, ma gdje odlučili živjeti i čime se baviti. Moja djeca su budućnost, a nikako šteta.

      Izbriši
    5. Re : " Borina djeca su izvanredna ..."
      Pa možda bi i ovi što im Borislav ne želi poroda mogli napraviti isto tako dobru djecu? Možda i bolju , ljepšu i još pametniju? Koliko sam shvatio , komentar se nije direktno odnosio na djecu nego na Borislava i njegove monstruozne želje upućene ljudima sa kojima se ne slaže u mišljenju. Pored toga , Borislav na neka pitanja izbjegava direktno odgovoriti ali zato , bez problema , piše ovakve nacističko-fašističke ideje o tome ko treba a ko ne bi trebao imati potomstvo. Ili još preciznije , stavlja se u ulogu boga kao njegov uzori Broz i Jovo Kapičić.

      Izbriši
    6. To kakav je Boto čovjek se najbolje vidjelo iz onoga kad je pisao da žali za vremenima kad je policija odnosno milicija mogla ubiti koga hoće i ne odgovarati pod izgovorom da se opirao hapšenju

      Izbriši
  12. jedno pitanje za sve ove patriote sto kazu radije orem svoju njivu nego budem sluga u njemackoj, unazad 50 godina koliko ljudi znate da su uzivali u penziji zaradjenoj u EU a koliko ljudi znate da su uzivali u penziji zaradjenoj u bih ili oranjem svoje njive ?! ali pazite uzivali u penziji ne racuna se da se sa penzijom od 500 km moze uzivati, moze alko ce se ici raditi dodatni posao u penzionerskim danima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Valja biti aktivan i u penziji,al laganica.

      Izbriši
    2. nazalost slazem se sa ovim komentarom oko penzija, u penziji bi covjek trebao zivjeti dostojanstveno i normalno, za sta se inace odrade tolike godine ako ne za spokojnu starost. ali to u nasoj drzavi nece docekati 80 % radnika sadasnjih to je surova istina, dok ti ljudi koji odrade bar 20 godina na zapadu imaju cemu se nadati po povratku a u nasoj drzavi i 40 godina je malo za 80 % radne snage...

      Izbriši
    3. Već neko vrijeme razmišljam podnijeti zahtjev Fondu PIO da mi vrate sva sredstva koja su mi oduzimana od plate na ime penzijskog osiguranja. Razlog je vrlo prost: nakon tolikih nezakonitosti i šteta ne treba mi penzija Republike Srspke i neka mi samo vrate ono šta mi je oduzimano "po zakonu". Naime, da je zakon poštovan odavno bih bio u penziji i to ne sa mizerijom kakvu mogu dobiti. Godinama mi je zbog nezakonite suspenzije uplaćivano samo pola iznosa za penzijsko osiguranje, a i prije toga ukradeno mi je dobrano i osnovnog i uvećanog staža. I to je činjeno u MUP-u koji bi trebalo da sprovodi zakone, a na moju štetu su činjena teška krivična djela SAMO ZBOG PISANJA NA OVOM BLOGU I AKTIVIZMA zajamčenog ustavom i zakonima.

      Pošto Zakon o PIO kaže da se niko ne može odreći penzijskog staža ulazimo u koliziju da je moj poslodavac morao poštovati zakon, umjesto što su činjena krivična djela i teška kršenja prava. Najvažnije je da pomenute nezakonitosti mogu dokazati adekvatnom dokumentacijom i zakonskim normama, pa ćemo i sudskim sporom razjašnjavati može li se jedna zakonska norma izvršavati nakon što su druge grubo kršene. Kako će taj postupak ići biće objavljeno, a posebno ukoliko uslijede idiotske odluke kakve často dobijam i objavljujem da narod vidi kakvi idioti vode institucije.

      Izbriši
  13. valja biti aktivan u penziji na biciklu, kupanju, dzogingu ali ne na nekoj gradjevini ili fizickom poslu da bi se domirilo na penziju za zivot...to vec nije laganica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nedavno sretnem ratnog druga i reče mi: "Zemo, dobro su nas nategli". Odlična konstatacija i zato sam je zapamtio. Mladost smo dali za stvaranje Republike Srpske, decenijama su nas zavlačili dok nismo došli u godine kada nismo sposobni negdje otići, a najveća prevara bila je što smo kuće ili stanove kreditima i patnjom stekli na pogrešnom mjestu, pa čak i rođenu djecu vezali za ovaj nesrećni prostor. Majku mu, Prijedor smo odbranili, a sad se pitamo je li to bio za nas dobar potez. Šta imamo od ovog razorenog grada? Od ove prćije koja se nema pravo nazivati republikom? Osim promašenih života!

      Izbriši
    2. pljujem te u 90 % komentara jer nemamo isto misljenje, ali ovaj komentar ti je 100 % na mjestu.

      Izbriši
  14. Zasto nepises o goranu jelicicu.jel ti platio ili prijetio.ti samo kolis ko kisa oko kragujevca.kao znas al neces da kazes.jasno kazi sta znas zasto je ubijena irena predojevic.gdje je bio tu noc jelcic kad ga branis.sigurno znas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Gorana Jelačića sam istog dana kada je uhapšen objavio da je čovjek nevin, te da treba uhapsiti te koji su njega uhapsili. I to sam kasnije ponovio u svojoj izjavi tužilaštvu, konkretno da prvo istraže šta su Goran Milanović i njegovi inspektori te noći u Dubici. Gorana lično ne poznajem,niti smo ikad kontaktirali, a dominantno jer sam svjedok u tom krivičnom postupku i neko ko je kao inspektor radio na tim zločinima. Gluposti oko plaćanja ili prijetnji ne trebam komentarisati.

      Izbriši
  15. Boro, po gradu se zadnja 2 dana prica da je Goran Rodic Roda pusten, kazu broj mu aktivan na viberu bio, po tebi jel to moguce ili mu je neko aktivirao tel. pa sad cekaju ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mozda je 4to odeljenje aktiviralo viber.

      Izbriši
    2. mislis da su ga "četvrtaci" aktivirali pa sad prevrcu po tel.

      Izbriši
    3. Ne saljite mu poruke.Dok se ne pojavi u Dorasu.

      Izbriši
    4. hahaha, dobro kazes da se ne bi desilo da jos neko odputuje za njim

      Izbriši
    5. Ne mogu komentarisati nešto šta ne znam tačno. Mogao je biti pušten po sporazumu da naše pravosuđe preuzme njegov predmet,može biti u ekstradicionom pritvoru gdje mu nije uskraćen mobilni, može i neko drugi ako zna lozinku sa drugog uređaja pristupiti viberu i šta znam još šta se moglo dogoditi.

      Izbriši
  16. Kad ćeš više Boro snimiti onu Lukačevu vikendicu u kojoj "su se krili" specijalci koji su opljačkali pare iz sektorovog auta, odavno obećavaš da ćeš to snimiti i ispričati sve oko toga

    OdgovoriIzbriši
  17. Boro jos nije ni ugalj obradio a obecao je pomoc mjestanima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta da ocekujete od Bore , pa nije on svemoguci dovoljno sto pokusava otvoriti oci samim pominjanjem kriminala i akko je to sve tacno 20% onda je haos a ne da je sve tacno . Ali kome otvarati oci kad su sve slijepci . Pogledajte Bistricu do juce bi za Marka svi izginuli a gledaj danas moraju vlastito braniti od te iste bande - da krivo ne razumijete pola Markovih otislo u Demos pola u snsd prodali se za sitno ( Miletic Banjac njihov Vuckovac sto je za 50 hiljada sa Mileticem razbio DN S

      Izbriši
    2. Pregledao sam sa google earth platforme taj prostor, a dobrim dijelom i susjedne Šimiće koji su mi bitni i zbog vajnog ministra Lukača, od pljačke do vikendice i farme. Isto tako preko e-katastra Gradiške provjeravam meni zanimljive parcele. Komplikovano je sve to ali vremena i volje imam, a doći ću i na lice mjesta da sve to provjerim na terenu. Normalno kad i kako budem mogao jer od3ovoga samo trpim štete, a kad imam neki dinar valja mi zakrpiti mnogo važnije rupe.

      Izbriši
  18. A sta je radio mikanovic.znam da je bila racija.kakvu vezu su imali on i irena.ili znas.ili nagadjas.ako si radio na slucaju kako nije rijeseno ubistvo.
    Skim je mikanovic bio.da nije sa jelicicem .ko je privatnik.reci bsr inicijsle

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Samo Mikanović zna kakvu "akciju" je izvodio i zašto je digao dubičku policiju, a tužilaštvo to iz nekog razloga izbjegava istražiti. I to nema blage veze sa Goranom, osim što je malo zakasnio na taj zadatak, pa je to zloupotrebljeno.

      Da, radio sam na Ireninom ubistvu i znam da je Goran Kotaran zadavio je, baš kao što je zadavio Pedija i Stevu kada se uplašio da će progovoriti. Ja sam skontao kako naći njihova tijela i time doprinio bar tom dijelu osude, a da bitange Milan Tegeltija, Goran Mikanović, Nedeljko Lubura i slični nisu mešetarili istragom kako jesu Kotaran bi i za Irenu davno bio osuđen. Ili da Uroš Pena i Gojko Vasić nisu bili govna kakva jesu na ključnim pozicijama, odnosno da nisu radili ono šta jesu.

      Ima u priči više "privatnika", no to ćemo ostaviti za istragu pošto za Irenino ubistvu zastara neće nastupiti za života bitangi koje treba izvesti pred lice pravde.

      Izbriši
  19. I ti se obracunavas sa policijom preko mrtve irene.sram vas sviju bilo.da je vase dijete prevrnuli bi i goru i voda.dabogda vam bilo ko i njenoj familiji. Stigle vas suze njene majke i oca..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Par kolega i ja smo živote rizikovali da privedemo pravdi Irenine ubice, kao i drugih žrtava povezanih ubistava. I bukvalno smo "prevrnuli i goru i vodu" radeći na tome. Je li toga treba da se stidim? To što su pojedinci iz policije duboko involvirani u ta ubistva, a ja sam ih preko deset povezao, po tebi ne bi smjeli pominjati.

      Možda si me pobrkao sa ATV nakon čije emisije je Irenin otac doživio udar i umro? Trebam li ponovo objaviti akt upućen ATV-u gdje molim da ne emituju taj sadržaj pošto je teška podmetačina u pitanju? Kad smo na tom fonu javno pozivam nadležne institucije da izažemo na televiziju i raspravimo ta dešavanja, pa da narod vidi GDJE POČIVAJU PROBLEMI. Ja se ne krijem, niti imam šta kriti, a policija i tužilaštvo neka izađu pred narod sa nekim kome ne mogu prodavati svoje laži.

      Izbriši
  20. Ma pominji ih se al direkto.cjel.a dubica zna da je bila racija.al sto nju nadjose.kazi brate.svi ste rizikovali zivote.samo nje nema .

    OdgovoriIzbriši
  21. Nije jelcic zakasnio.nije ni bio na poslu.licno znam.a za ostalu gamad si u pravu. Ti znas da je jelcic nasilnik i sta i sta je radio mnogim zenama.a kotarsn i druzina su monstrumi. Znam da mislus na z.s da je on umijesan

    OdgovoriIzbriši
  22. Jel irena nesto znala o njima.imas li crno na bijelo ili samo nagadjas.posto 18 godina izgleda samo nagadjate svi odreda

    OdgovoriIzbriši
  23. Jel on umijesan.inas li dokaz ili nagadjas.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić