UBISTVO JASMINA SELIMAGIĆA: Sukob okončan rafalom

Nakon svađe i tuče Milorad Cvjetojević u ugostiteljski objektat vratio se sa automatskom puškom i sasuo rafal u Jasmina Selimagića. Po prilici u pitanju je situacioni obračun, no smrću Selimagića mnoge kontraverze ostaće nerazjašnjene. 

borislav radovanovic blog

Više različitih izvora kazuje da je brutalnom ubistvu Jasmina Selimagića prethodila svađa sa počiniocem, pa čak i fizički sukob. Različite su tvrdnje upućenih i kreću se od tuče do toga da je Selimagić išamarao Milorada Cvjetojevića iz Bojišta kod Novog Grada. Možebitno je postojao i prethodni porodični sukob.

Po saopštenju policije ubistvo se dogodilo sinoć oko 22,00 časa u ugostiteljskom objektu naselja Urije u Novom Gradu. Počinilac je ušao u objekat i iz automatske puške pun okvir sasuo u Selimagića koji je tu sjedio i po svemu sudeći nije očekivao napad. Prve medijske objave pominjale su pucnjavu sa obe strane, ali takva verzija događaja zasad nije potvrđena.

Još uvijek nije poznato koliko ranije je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između počinioca i žrtve, ali svakako je riječ o istom danu.  Postoji vremenski otklon između sukoba i ubistva tokom kog je počinilac otišao po oružje, zbog čega se događaj od samog uviđaja kvalifikuje kao "teško ubistvo". Prema dosadašnjim informacijama Milorad Cvjetojević je pucao bez ikakve najave ili dalje rasprave. Nakon ubistva sačekao je dolazak policije i jednostavno se predao.

Narednim objavama svakako ću dati mnogo više detalja od ovoga, no koliko primjećujem drugi mediji nemaju ni ovaj fond informacija. Način izvršenja ubistva upućuje na tzv. situacioni zločin, odnosno ovo nije način izvršenja plaćenih ili mafijaških likvidacija. Opet, ništa ne smijemo isključiti, a posebice u kontekstu brojnih informacija koje sam vezano za Jasmina Selimagića objavio u KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić i mnoštvu drugih tekstova.

Iskreno, policiji i tužilaštvu Prijedora odavno ne vjerujem i razlozi nisu nepoznati široj javnosti. Isto ovako policija je ekspresno pohapsila Aleksandra Miljatovića i ostatak kriminalne grupe koja je avgusta 2021. godine Selimagića otela na prijedorskoj benzinskoj pumpi, pa je teško krivično djelo ipak zataškano. Prikrivanjem ovog krivičnog djela počinjenog prilikom odsustva iz zatvora tužilaštvo i policija omogućili su Miljatoviću dobijanje uslovnog otpusta - KOJI JE ISKORISTIO ZA UBISTVO NAČELNIKA RADENKA BAŠIĆA.

Od momenta hapšenja Aleksandra Miljatovića kontinuirano tvrdim da se on kao neposredni počinilac i naručilac ubistva Dalibor Railić poznaju mnogo duže od navoda istražnih organa, a postojanje kriminalne veze dokazivao sam preko otmice Selimagića zbog droge vrijedne 30.000 eura. I taman kad su moji navodi potvrđeni preko prodaje pištolja nađenog na licu mjesta ubistva svjedoka Mihajla Stupara gine i drugi važan svjedok protiv narko mafije - Jasmin Selimagić.

Javno pitam: jesu li istražni organi saslušali Selimagića vezano za ubistva Stupara i načelnika Bašića? Po zakonu i profesionalnim standardima trebao je biti saslušan ili da istražni organi bar imaju dokaz obavljenog informativnog razgovora ili izvršene kriminalističke obrade. Sa druge strane, ukoliko Selimagić nije bio predmet interesovanja istražnih organa logično pitanje glasi: ZAŠTO?! 

Mogu nadležna "gospoda" držati se premise da mrtva usta ne govore, no narod je valjda shvatio kako guranje pod tepih teških zločina samo donosi nove i nove žrtve. Iz optužnice i već započetog suđenja nedvosmisleno vidimo da ubistvo načelnika Bašića nije razjašnjeno ni približno onome šta pravila struke nalažu. Zato su naše nade usmjerene u istragu ubistva svjedoka-saradnika Mihajla Stupara, gdje sam objelodanio mnogobrojne radnje zataškavanja zločina i pomaganja počiniocima. Kako iz te vizure vjerovati policiji i tužilaštvu oko likvidacije Jasmina Selimagića?!

Uostalom, koga zanima širi kontekst značaja Jasmina Selimagića u razotkrivanju narko mafije dovoljno je pročitati tekst TUŽILAŠTVO BIH UKLAPA KOCKICE: Od orgija Tijane Ajfon, preko otmica zbog droge do ubistva načelnika Bašića. U istom tekstu objavio sam identitet saizvršilaca Aleksandra Miljatovića u otmici Jasmina Selimagića, krivičnog djela čije zataškavanje je posljedično dovelo do ubistva policijskog načelnika.

Selimagić zasigurno nije bio "cvjećka" i kroz profesionalni rad poznajem ga blizu dvije decenije. Nisam siguran je li bio punoljetan kada sam ga prvi puta uhapsio, a odlično znam i čime se kasnije bavio i ovde i u inostranstvu. Nebrojeno puta upadao je u razne kriminalne obračune i zbog toga polazišno vjerujem da je nastradao u situacionom zločinu. No, moramo uobziriti i činjenice kakve pominjem od ubistva načelnika Bašića i brojne kontraverze koje je Selimagić još kako mogao razjasniti. Ovako, mrtva usta ne govore, pa ćemo do istine i pravde mnogo teže doći. 

Nastaviće se...

Primjedbe

  1. Nije htjeo da svjedoci u korist brata od malog ubice ,Tzv Dzerija ,(smeće) koji je osuđen sa Crnkic Jasminkom za silovanje u Ng prije nekoliko godina ,maloumno smeće je nagovoreno da to uradi ,nije to uradio smoinstiktivno ,nagovorili ga da će dobiti 4-5 god a izaći i prije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Otkud ti takve informacije?

      Izbriši
    2. Da li znas da su Jasmin i Andjelko(Dzeri) zajedno pali za drogu 2016?

      Izbriši
    3. Zato što sam iz Ng I bio sam prisutan i sinoć i upućen u sve a zna se i sa kim je pao i kako je oslobodjen i sve i kako je otet itd ,samo Boro grijesi oko duga od 30 000 e za drogu nego je dug za migrante tj za kauciju Igoru Repajicu(koji je pao za ubistvo Basica)

      Izbriši
    4. Zanimljivo

      Izbriši
    5. To sa Džerijem ćemo detaljnije ispitati. Imali su Jasmin i on zajedničkih "trenutaka" koje bi istraga trebala obuhvatiti.

      Izbriši
    6. Kakvo je tvoje misljenje o ovome da je ubica pocinio ubistvo jer je nagovoren?

      Izbriši
    7. Nije otet na pumpi vec u prodavnici,100%.Mada to i nije bitno.

      Izbriši
    8. Nemam mišljenje o motivu jer je dostupnih podataka premalo. Opet, svašta se izdešavalo u tom krugu likova iz N. Grada da bi isključili podstrekavanja. Informisani izvori pominju sukobe Jasmina sa drugim članovima porodice, valjda ocem, tako da strvari nisu proste do nivoa nekakve svađe.

      Izbriši
    9. Svjedok Eso bio je kod prodavnoce i zna gdje je Jasmin napadnut.

      Izbriši
    10. Svjedok je zvao policiju i krenuo za njima,lik sa stranim tablama,i citavo vrijeme bio u kontaktu,ovi mu rekli da stane da ne ide za njima zato sto su naoruzani.

      Izbriši
    11. Pa kažem Eso, a ko zna dešavanja konta o kome ke riječ. On je i pozvao policiju te javio kako Jasmina odvoze prema Volaru, zbog ćega su tako brzo i pohvatani.

      Izbriši
    12. Marko Radulovic Caps ne seri po blogovima ovo ti je druga opomena zuti karton

      Izbriši
    13. Nije otet uopšte... to je laž

      Izbriši
  2. Ima li Mitrović ucinka tu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma jok, Mitrović će nas "čuvati" dok ne ubiju i posljednjeg stanovnika prijedorske regije

      Izbriši
    2. Mitrović je najveći kriminalac prijedorske regije

      Izbriši
    3. Produkcija i režija je Mitrović

      Izbriši
  3. Hoces da kazes da je Jasmin ubijen zato sto je neko Miloradu rekao da ga ubije i da ce dobiti samo 4-5 godin?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bi to bio prvi sličan način podstrekavanja na ubistvo.

      Izbriši
    2. Tesko mi je povjerovati da bilo ko moze biti nagovoren da pocini tesko ubistvo automatskom puskom i da ce dobiti samo 4-5 godina

      Izbriši
  4. Kazes za Dzerija da je smece, da li to znaci i da je Jasminko Crnkic isto smece?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svako ko je u stanju silovati ženu je smeće! Dado je pritom i budala neviđena

      Izbriši
  5. Dobro ti Boro rece, nastavak novih zrtava

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šta smo drugo mogli očekivati? Vajni ministar Vujanovića uzeo za stručnog savjetnika, a bitange iz policije koje godinama dilaju drogu ostavio da "sprovode zakon". Jasno je demonstrirao da ovde važe samo pravila mafije, pa nas nove mafijaške likvidacije ne trebaju čuditi. Narodu se valja naoružavati da brani sopstvene živote i porodice jer se ovde samo luđaci mogu pouzdati u "organe".

      Izbriši
  6. Ovaj blok i sve druge treba tužiti kako teee nije sramota od mrtvog čovjeka sad pisati trebali su ispitivatu radi bašič i šmita pa i da jes i da nije šta on ima stim sve se zna koje šta kako cjeli grad zna po tvom tebi su cjeli prijedor krivi koja sramota od mrtvig čovjeka pisati i treba sve jedan portal kazniti maximum kaznom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čim Dodik usvoji izmjene zakona i drakonske kazne - moći ćete prijaviti ovaj blog, pa mi onda zajedno sa Dodikom popušiti. O Jasminu pišem od ubistva načelnika Bašića i objašnjavam šta se događalo tako da gornje gluposti ne stoje.

      Izbriši
    2. Bravo Boro ljudino!!!!
      Nemam bas mnogo vremena, ali sam se zaklela ako zakon prodje da cu i ja pokrenuti blog, isto kao ti... sa punim imenom i prezimenom.
      Ćeraćemo se, pa kom obojci, kom opanci.

      Izbriši
    3. Ovaj što je napisao gore kako sve i jedan portal treba kazniti maksimalno a Boro mu je odgovorio najprije treba završiti četiri razreda osnovne škole.To je strašno koliko je čovjek nepismen.

      Izbriši
    4. Dobro te biro izgleda plača pa kako prije 2 3 godine nije piso da treba jasmina ispitati radi pokojnog bašiča i šmita tek kad je čovjek mrtav se piše da treba

      Izbriši
    5. Kako si ti glup.
      Nije to mogao pisati prije 2-3 godine ako je Radenko Basic ubijen prije malo vise od godinu dana. I za tvoju informaciju Boro je pisao da Jasmina treba ispitati i prije nego sto desilo njegovo ubistvo.

      Izbriši
    6. A da ga Boro nije tim pisanjem targetiro?

      Izbriši
    7. Nije.
      A da nije Jasmin sam sebe targetirao svojim ponasanjem?

      Izbriši
  7. Pa iskreno dodik sve reši tako dače izmjenu uspjeti ne samo tebi sve jednom a gosbodin si ruzno je da pišes da ti neko pu.. ovde i zene čitaju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas to smeta zenama.

      Izbriši
    2. Boro, Boro... opet ljudima crtas metu na glavi i ti i ovi sto ti salju inf pola lopovi iz nekadasnjeg caffe bar Lav a druga polovina brzokursisti, mupovci preko noci. Jadna samo ova djeca iz policije sto citaju ovo pa ujutru brze bolje na kavu da se preprica. Boro stanite dok jos necije dijete glavu ne izgubi

      Izbriši
    3. Ja "crtam mete" ljudima? Pa jeste li normalni? Nikog iz policije nisam kontaktirao jer, kako stoji u tekstu, ne vjerujem ni njima ni tužilaštvu. Informacije su od osoba koje Jasmina dobro znaju i normalno je da ih ovo interesuje. Objavio sam tek u naznakama podatke od izvor, a kako vidim i drugi mediji ih potvrdjuju. Ne znam šta mladi policajci pričaju uz kafe, ali ja ih sigurno ne lažem poput njihovih šefova. I treba da znaju kakav težak posao su odabrali jer znanjem čuvaju sopstvene i tuđe živote. To što nekima odgovara da istinu zakopaju sa ubijenima zasigurno nije opšti interes.

      Izbriši
  8. Svaka cast Boro. Sve sto pises polako dolazi jedno po jedno. Valjda ce i narko inspektorima zajedno sa Mitrovićem i Mikanovicem doci kraj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ova dva zla završiti u zatvoru mislim na Mitrivića i Mikanovića dva ljudska odrona

      Izbriši
    2. Nema teskog kriminala u kom njih dvojica nisu zacin.

      Izbriši
  9. Radovanoviću Boro sve što si do sada pisao, dobro si predvodio sled događaja. Znamo svi da od naše policije ne možemo očekivati da nas zaštiti. Ranijih godina skoro svi smo imali različite vrste oružja, koje nam je ostalo kao ratni trofej. Međutim dodik i njegovi saradnici su donijeli odluku pa zakon da moramo svi koji imamo bilo šta od oružja predati u onom roku, jer poslije toga ko bude imao oružje biće kažnjen zatvorom i novčanom kaznom. Sada mi nemamo niti oružja da branimo sebe i svoju porodicu, niti imamo policiju koja bi trebala biti naša zaštita. Umjesto da policija štiti našu djecu oni im preko svojih saradnika nude i prodaju drogu. Nisu baš svi pripadnici policije uključeni u prodaji droge ali veliki broj jeste. Jer imaju jaku podršku od strane onih iz vrha države. Zato nije niko odgovarao za počinjeni kriminal. Znaš ko je god sa dodikom pravio dil il' mu bio smetnja da je tragično završio. Krenimo od pola. Milana Jelića. Mi koji smo lično poznavali Milana Jelića on nama je govorio da će biti likvidiran. Znamo ko je prvi došao na mjesto događaja i gledali smo koju predstavu za javnost od sahrane je dodik napravio. Taj isti metod u manjem obimu je primjenio i u više drugih zataškanih ubistava. Taj model je pokušao i u slučaju Davida Dragičevića ali nije uspio. Ubrzo sve će biti svima sve javno argumentima potkrepljeno i objavljeno. Borislave samo nastavi objavljivanje događanja da ljudi koji čitaju budu pravilno obaviješteni. Želim ti puno dobrog zdravlja i puno uspjeha u radu. Pozdrav iz Modriče.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ziv i zdrav bio brate iz Modrice. Mnogo ljudi znaju, samo treba da progovore. Borin blog je idealno mjesto za otvoriti dusu i pomoci nam svima da u stvaranju boljeg sutra za nasu djecu. Ne smijemo im ovo sranje ostaviti nerijeseno.

      Izbriši
    2. Hvala i pozdrav za Modriču. Kakve hijene su opkolile čestitog čovjeka Milana Jelića najbolje govori to da su i na njegovoj sahrani naduvavali troškove i razliku trpali u svoje džepove. Troškovi sahrane bili su kao za englesku kraljicu, a uzeli premalen sanduk, pa u zadnjim momentima tražili neki veći.

      Što se tiče oružja mnogo puta sam objašnjavao da je za Dodikovog prvog mandata (1998.-2000-) krenuo šverc oružja zaostalog iz rata. JEDAN DIO SRPSKOG ORUŽJA PRODAN JE OVK I TAKO SU ŠIPTARI OD TERORISTIČKIH GRUPA PRAVILI VOJSKU.

      Izbriši
  10. Boro, pitanje i za tebe i za ostale prijedorcane... ko je i kakav je lik ovaj Nenad Grcic sto je bio sef kancelarije Voda Srpske tu kod vas u Prijedoru? Danas objavljeno da je uhapsen zbog trazenja i uzimanja mita. Znam da je zivio u BL, sluzbenim vozilom Voda svaki dan putovao u Prijedor na posao. Clan je crvene sekte, naravno i nije bio omiljen medju kolegama iz firme. I od prije mozda mjesec dana i nije vise u Vodama. Navodno ga razotkrili i predlozili da sam da otkaz, sto je i ucinio.
    Od koga je uzimao mito tj.ko mu je glave dosao?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam upućen, a koliko sam shvatio to je marginalac kojim se nisam zamarao. I zbog privatnih problema sam u stisci sa vremenom za rad na blogu.

      Izbriši
    2. Pa Mitrović je uzeo od Baće 20.000 +10.000.
      pa nisam vidio da ga je neko povalio na ulici i stavio mu lisice.
      Što je najgore Mitrović je i dalje na platnom spisku kod Baće. Kad Baći pukne film on će ga sam prijaviti za iznuđivanje.

      Izbriši
  11. Ma nek se kokojau između sebe,kriminalci,pederi,siledije i narkomani,to je odlično,jos kad bi politicari poceli izmedju sebe da se ubijaju.Radovanovicu puno pises o"Ne"provjerenim informacijama,neke ljude spominjes imenom i prezimenom,sutra kad te napravi invalidom i dijete ti smakne,kuci ti zapali...a kako si dobar sa tuziocima u Prijedoru znas kako ce ih Kurac boliti za tobom,Lajaces ti ali do kad,svemu kraj dodje,ovo ti kazem iz dobre namjere a ne sto te mrzim,imas ti fini tema oko kriminala i gde si u pravu,ali ono sto ne znas i bubas tu brez veze,stvarno mislim da malo dodjes sebi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidi druže, meni ko dirne u dijete ja mu dođem kući i pobijem sve živo. Ko mi zapali kuću ja zapalim njega, a da me naprave invalidom nije im pametno jer ću ih i takav pobiti. Ja se na policijsku značku i pištolj nisam oslanjao ni kad sam radio u policiji, nego se znalo da bitange meni ne mogu ništa uraditi šta im ne mogu vratiti deset puta gore. I to se stručno naziva generalna prevencija, odnosno otklanjanje opasnosti tako da svi računaju sa mojom pravdom kada pređu crvene linije. Kakav sud kakvo tužilaštvo, to su zablude za budale ili kukavice bez petlje da same rješavaju probleme. Punih 16 godina ja se tučem sa ovim banditima i oni znaju gdje su moje crvene linije, te pride da ih čeka moja osveta za sve šta su uradili. Povremeno se poigram sa njima i onda slijede prijave da ih "ugrožavam", odnosno pokazuju da se boje, šta mi je dobar orjetnir za ono šta činim.

      Izbriši
    2. Zaveži još traku oko glave i namaži lice i počni da režiš.....
      Rambooooo 1,2,3...44

      Izbriši
    3. Daj Boro, ima da ti sve povjerujem kad opsliš čvoku ili klepku Danku Karanović ili Mikanu. Ono, sretneš ih u gradu, pozoveš dati priđu i opsliš čvoku. To bi bilo moćno. A veći si od obojice, trebalo bi da možeš ih čvokom počastiti.

      Izbriši
    4. Znači, Danko, Ivanić, Lukač i još neki su me prijavljivali da im "ugrožavam sigurnost" i bez čvoka ili da sam ih dotakao. Tvrdili su da se boje za svoje živote i čak svoje porodice iako nisam glas povisio kada sam im govorio da su đubrad koja zloupotrebljava uniforme i veze sa tužilačkom bitangom Mitrovićem. Godinama sam krivično gonjen u više postupka za "ugrožavanje sigurnosti", šta se zna jer su mediji masovno bavili se tim dešavanjima, a nikom nisam prišao bliže od 5-6 metara. Da sam nekom udario čvoku sudili bi mi za pokušaj ubistva.

      U stvari Lukač je na sjednicama skupštine tvrdio da sam pokušao ubiti načelnika i to pištoljem, bez obzira što sam bio nenaoružan i okružen sa desetak policajaca, a Ivaniću nisam prišao bliže od 6 metara. Umjesto da se skupština bavi ubistvom Davida Dragičevića tema je bio montirani predmet okorjelih lažova i lopuža. Pa sad vidi koliko je "pametan" tvoj prijedlog dokazivanja petlje. Sa druge strane kada sam pojedinima budem poravnavao račune svi će znati šta sam spreman učiniti, a onda ću na sudu dokazivati da sam imao pravo uzeti pravdu u svoje ruke. I nikog neću ubiti, jer smrt je gest milosti za ono šta je gamad zaslužila.

      Izbriši
    5. Ono što si pisao o Baći sve je tačno. I drugi su prije pisali o njegovom tezgarenju za vrijeme specijalizacije, mi smo to u bolnici znali. Baćo je tip koji voli da se hvali, a imao je i logistiku u Sovilju, Bjelici.
      Sam ministar je pokazao da svira qrcu.
      Što se tiče Baćinih ubistava i sakačenje pacijenata (to mi u bolnici zovemo stručne greške) i to je 100% tačno. I to si do u detalje tačno opisao.
      Rezultat ovog pisanja su podignute tužbe ptotiv bolnice. To Baćo zna i mnogo je ljut na tebe. Pazi se ima neregistrovan pištolj. Kad popije mnogo je hrabar.

      Izbriši
  12. Boro, ti uopste nemas informacije, nego samo lupas nesto sto i dijete iz osnovne moze zakljuciti. Momak dosao i ubio Jasmina a Boro okrece pricu kao situacioni zlocin. Iz onoga dto je napisano u medijima, svi mogu zakljuciti isto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste, svi "znaju" sve, ali nisu to objavili prije mene. U narednom nastavku bavićemo se silovanjima, drogom, migrantima, oružjem i drugim detaljima koji se pominju, ali bez dovoljno razumjevanja. Kada sam pomenuo šire porodične sukobe kao motiv ubistva znao sam na šta mislim, ali je valjalo provjeriti brojne detalje pošto pazim da svaki detalj bude utemeljen. Elem, sa tekstom sam planirao ići ujutro, ali su druge obaveze bile preče.

      Izbriši
  13. Jasmin nije otet zbog duga za drogu i to je čista izmišljotina,istina jeste da je u pitanju 30000e al ne za drogu,iskreno ko zna kao ja situaciju onda zna zbog čega je došlo do takozvane "otmice"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nije otet ni zbog neplaćanja kaucije za Džerija, brata ovog malog mentola što ubi Jasmina, a kako se sugeriše. Nije otet ni zbog odbijanja da svjedoči u korist Džerija i Dade za silovanje, kako sugerišete. Povrh svega objavio sam imena kriminalaca Zlatana Ćuka koji su sa Miljatovićem oteli Jasmina, pa me zanima kako njih objašnjavate. Pokojni Bašić ih je identifikovao i podaci su nepobitni, a imate ih na linku o Tijani Ajfon i otmici o kojoj raspravljamo. Pogledajte kako sam povezao više istraga i više narko grupa, pa onda možemo raspravljati kako su se bijeljinski krimosi upleli u otmicu.

      Izbriši
    2. Vi ste s vašom istragom totalno otišli u krivi smjer,kakve Zlatan Ćuk ima veze s otmicom?,hahahaha...Pa nidje veze ta priča.evo da ti kažem iskreno ja sam se znao s Jasminom i družio se s njim i nemoj te pričate gluposti kad ne znate koje i zasto učestvovao u takozvanoj "otmici" i o čemu se tu radilo!

      Izbriši
    3. Ajde nam ti reci kad znas hahahaha

      Izbriši
    4. Pa znam i ne lupetam ovde dzabe i u prazno kao većina vas!

      Izbriši
    5. Ajde napisi kad znas

      Izbriši
    6. Evo jedva čekam da ti odg

      Izbriši
    7. Hahahahah ne znas ti nista pajdo

      Izbriši
    8. Bitno da vi znate

      Izbriši
    9. Bitno da ti nista ne znas

      Izbriši
    10. Znam ja mnogo svašta al ne kao ti preko interneta,vidi se koliko znaš kad tražiš ovde da ti neko napiše o čemu se radi

      Izbriši
    11. Znam i ja mnogo ne brini

      Izbriši
    12. Caps zuti karton zadnja opomena

      Izbriši
    13. Kako citam od pocetka vec dva zuta, koliko ce do kraja komentara biti zutih? Koliko zutih se moze dobiti kod Vas?

      Izbriši
    14. Upravu je čovjek, ta takozvana otmica ndma veze ni sa kakvim Ćukom, niti dugom za drogu niti išta takvo. Policija je to riješila vrlo brzo i sad se vi pametni pravite i sklapate nebuloze. Da je čovjek 'otet' od strane taaakvih kriminalaca kako ih vi blatite, zar bi se završilo ničim? Ne uplićite ljude samo da biste imali o čemu pisati, ima dosta realnih priča koje nisu čaršijske i rekla kazala.

      Izbriši
  14. Postoji snimak ,Jasmin izlazi i diže ruke ,mali smeće puca u njega u jos ga na zemlji ovjerava a svakako je rekao da bi volio da je bilo još par osoba i da bi ih sve pobio ali ne bi da imenujem ,mentol jadni ,nagovoren jeste ,to mi svi znamo jako dobro

    OdgovoriIzbriši
  15. Gdje je taj snimak?

    OdgovoriIzbriši
  16. Imenuj slobodno te osobe koje je spomenuo svejedno pises anonimno

    OdgovoriIzbriši
  17. Snimak nema javno ,samo kod gospodje koja drži kafanu ,dala bi ona javno ali opet je policija stavila svoju šifru i zaprijetila da se ne može davati snimak ,,opet neko muljanje policijsko ,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko je policija snimak narezala na CD ili izuzela na stik, a ostavila u računaru nema prepreka da bude objavljen. Pobogu, gledali smo nebrojeno snimaka ubistava u sličnim situacijama.

      Izbriši
    2. UKOLIKO NEKO IMA SNIMAK NEKA MI PROSLIJEDI POŠTO NEMAM PROBLEMA DA TO OBJAVIM, A ANONIMNOST IZVORA BAR KOD MENE SE ZNA KAKO JE ZAŠTIĆENA.

      Izbriši
  18. Ima li novih informacija ?

    OdgovoriIzbriši
  19. Ima, pisu po portalima da je ipak ubistvo iz osvete. I sad opet Boro budala... e moj narode pa Boro zna na cemu zemlja stoji. Svaka čast za Boru

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kakvo ubistvo iz osvete,ne lupajte molim vas.Jasmin jest svasta radio i zamjerao se,ali sa ovim momkom ne.

      Izbriši
  20. Snimak se može dobiti u cafe Blu u Ng gdje se ubistvo i desilo ,ne smije žena dati snimak al hoće pokazati pa ko želi neka ode pa neka snimi telefonom, snimak je brutalan ,puca u njega i na zemlji ga još ovjerava, 10 dana prije tog drug od malog je dobio šamar od momka pod nadimkom "burekdzija" i mali je tad molimo treću osobu da ga vozi po pušku jer tad nije imao auto da ubije tog sto mu je osamario druga, motiv je isključivo taj što debeli nije svjeocio u koris brata od ubice a brat mu leži za to isto silovanje i tačka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mora tu biti jos nekih motiva, licne prirode izmedju njih dvojice. Nevjerujem da je samo zbog brata.

      Izbriši
    2. Ko je "burekdzija"

      Izbriši
  21. Pročitao sam odluku Vrhovnog suda po zahtjevu za zaštitu zakonitosti podnesenom od strane Džerija i zaista je smiješno kad se poziva na "dobrovoljni seks". Znači Crnkić je curu napao i silovao, a Džeri joj je rekao da može i gore proći, pa ju je i on silovao. I šta je očekivao od Jasmina da posvjedoči? No, sa druge strane, kažu da je mali radio u šumi i nije se bavio ničim nezakonitim. Kažu da je bio za primjer. Sve suprotno od Jasmina. Ja sa Jasminom nikad nisam imao problema vezano za posao, ali da je bio spreman na stvašta to bar nije tajna. Nije jednostavna situacija i valja mnogo toga odvagati.

    Način ubistva jeste brutalan, ali pokazuje da je mali bio vođen jakim emocijama i čvrstom odlukom da ubije, šta nije tipično za ljude koji ranije nisu ubijali. Takva ubistva čine profesionlci i osobe pod jakim emocijama čiju prirodu će razjasniti vještak psihijatar. Nemojte da vas brutalnost zavara jer struka zna da su najbrutalnije ubice žene žrtve nasilja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mali je odrastao kao gorštak ,samo šuma ,seoska prodavnica ,uvijek priča o oružju itd. Od malena je on pokazivao sklonosti neke te kako da kažem psihopatske, verujte da nije čist u glavi što je sa ovim i dokazao, Jasmin ima malo dijete ,ubio je samim tim i nju ,policija mu je ispred kuće, jebi ga prijetio je i drugim ljudima mozda j bolje da ih čuvaju neko vrijeme ,današnja situacija se potcijeniti ne smije ,Jasmin je stvarno kao osoba bio dobar covjek a sve ostalo na stranu ,uništili su ga sa onim paljevinama i od tad mu je krenulo po zlu apsolutno sve ,

      Izbriši
    2. Žao mi je Jasmina kao i svakog čovjeka, a posebno jer sam ga dugo poznavao. Iz pijeteta ne pišem o stvarima koje znam iz profesionalnih odnosa, osim da sa njim u poslu nikad nisam imao problema, a nisam siguran da li je bio punoljetan kada sam ga prvi puta uhapsio. Potpuno se slažem da se situacija ne smije potcjenjivati i primarno zato pišem o samom zločinu i ranijim dešavanjima, a ranije sam objavio da te paljevine auta nikad nisu rasvjetljene.

      Izbriši
    3. I ovaj tekst i komentari pokazuju da se u ovom društvu možeš baviti svim i svačim ako imaš dobre veze. Sistem je doživio evoluciju po tom pitanju. U vrijeme Broza se mnogo toga moglo preko veze a sada se sve može preko veze.

      Izbriši
  22. Pa kako da se rasvetli paljevina automobila kad je zataskana a i to se zna ko je naručio i zbog čega! i da ti kažem Boro da je ta paljevina kao i otmica sve iz istog razloga samo što je paljevina bila opomena!zato ne lupate gluposti da je droga u pitanju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta je bilo u pitanju ako nije droga, ima li iko muda da napise anonimno....

      Izbriši
    2. Pa znam detaljno o tome sve al nije to za objavljivanje ,ne da se bojim nego Jasmin je na neke stvari pristao i dozvolio da ga,što se kaže udare po ušima i nije s moje strane uredu da sas kompromitujem te ljude, s pogrešnim ljudima bolje rečeno ušao u posao.

      Izbriši
    3. Auto mu zapalio mladen popovic i neven neskovic

      Izbriši
    4. Znaci oni su ga i oteli ako je paljevina bila opomena prije otmice

      Izbriši
  23. Jesu li ljudi iz Novog ili iz Prijedora ili iz nekog treceg mjesta?
    Smijes li to reci?

    OdgovoriIzbriši
  24. A Veksu je zapaljen auto kad i jasminu i to je zapaljeno ne zbog toga,nego njemu da kažeš zapale zbog jasmina misleci da on ima veze s tim zbog cega su ga ganjali jer je Veks tada bio s Jasminom 24/7 pa kontali da on ima s tim nečim veze!!!!

    OdgovoriIzbriši
  25. Jeli postenim radom zaradio za ta dva skupocijena bmw?

    OdgovoriIzbriši
  26. Izgleda da je Jasmin mnogo znao i kao takav morao zacutati. Meni to tako djeluje.

    OdgovoriIzbriši
  27. Afera ostani kod kuce,vruće je vani ,

    OdgovoriIzbriši
  28. Policija nije odradila posao kako treba ,potezanje pištolja je bilo prije ubistva od strane Akija "mehanicara " sa Urija,pištolj je predao djevojci koja je došla po njega. Sinoć je slavio jer je dobro prosao i policija nije obavila pretres njegove kuće i radione ,zato snimak ne izlazi u javnost ,kao da na drugim portalima nemaju snimci ubistava i svašta nešto

    OdgovoriIzbriši
  29. Na koga je potegao pistolj ?

    OdgovoriIzbriši
  30. Mnogo se ovde gluposti i neprovjerenih informacija tj. glasina pise, vecina lupa gluposti i prave se pametni. Prvi koji to radi je ovaj ciji i jeste blog. Toliko neistina i gluposti covjek pise i oko ove teme ali i nekih prethodnih, a pogotovo clanak o Tijani Ajfon i zurci kao pocetku nekih narednih desavanja. POJMA NEMA I OZNACAVA KOJEKAKVIM EPITETIMA MNOGE LJUDE, NEOSNOVANO. Izgleda da ima neki kompleks zbog Vaskovica koji ponesto i pogodi, pa pokusava da izdigne sebe na nivo koji mu je ocigledno nedostizan, jer, na prvom mjestu, ne raspolaze informacijama nego bezveznim kafanskim i seoskim nagadjanjima

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić