Je*anje matere po zakonu!

Saslušan sam u svojstvu osumnjičenog za prekršaj psovanja majke načelniku Daliboru Ivaniću, gdje doista nema smisla da godinama besplatno pravno edukujem policiju. Kad zakon kaže da je lažljivim i kriminalizovanim moćnicima "dozvoljeno" je*bati mater policija to ima ispoštovati!

borislav radovanovic blog


Načelnik PU Prijedor ljetos izvede svoju švalerku Ninu na ručak. Kako bi se sakrili odu u restoran nekih 15 km od grada, no tamo zateknu dva policajca. Policajci nezgodnu situaciju pokušaju ublažiti time što će počastiti načelnika i koleginicu sa referata pasoša. 

- Pitaju kolege jeste li za piće - reče konobar bludnom paru.

- Nisu to moje kolege, nego moji radnici! - sav važan načelnik Vujanović će konobaru.

Privatizovao čovjek policiju, pa nekih 600 zaposlenih u policijskoj upravi doživljava kao "svoje radnike", a kako ih tretira pisao sam mnogo puta. U takvoj konstalaciji odnosa dogodilo se da načelnik Vujanović i drugi najviši rukovodioci PU Prijedor godinama svakodnevno satima kafendišu u ugostiteljskom objektu (su)vlasništvo Dalibora "Dugog" Railića, a policija "zvanično" pojma nema kako se u istom lokalu organizuje prodaja droge, prostitucija, pranje novca, odnosno organizovani kriminal.

Ima li kakav službeni akt prijedorske policije prema MUP-u o organizovanom kriminalu Dalibora Railića, osim onih davnašnjih koje sam ja kao inspektor slao? Možda o tome kako inspektori za droge godinama za Railića prodaju drogu po Gradu na Sani? Ili da drogu namijenjenu za prodaju "kriju" u službenim kasama svojih kancelarija? 

Bitno je da su Vujanovićevi "radnici" zataškali teško krivično djelo oružane otmice Jasmina S. od strane grupe kriminalaca koju je predvodio Aleksandar Miljatović. Počinjeno zbog duga oko droge između Jasmina S. i Dalibora Railića u vrijednosti oko 30 000 eura. I Miljatoviću su pomogli u dobijanju prijevremenog otpusta iz zatvora - tokom kog je ubio načelnika Radenka Bašića.

Mogao bih unedogled nabrajati organizovani kriminal o kom obična službena zabilješka nije sačinjena jer Vujanovićevim "radnicima" iz prijedorske policije valja čuvati žive glave. Zato su o svom bivšem kolegi inspektoru, autoru ovih redova, tokom posljednjih osam godina sačinili preko HILJADU raznih službenih pismena. Odreda nezakonitih! Po naređenjima "samostalnih preduzetnika" Dalibora Ivanića i Sretoje Vujanovića.

Svog kolegu su godinama pratili, prisluškivali, hapsili, procesuirali i nezakonito progonili, dok su glave okretali od Dalibora Railića, Aleksandra Miljatovića i ostatka zločinačke organizacije - sve po naređenjima "privatnika" Ivanića i Vujanovića. Normalno u okviru kriminala capo di tutti capi ministra Dragana Lukača. Podsjećam da su 2018. godine o meni NA DNEVNOM NIVOU iz Prijedora slali izvještaje tadašnjem načelniku Uprave za terorizam i ekstremizam Nedeljku Luburi (tada još uvijek zet ministra Lukača). 

Bar danas bi moje bivše kolege morale znati šta je i za koga radio taj Nedeljko Lubura po čijem nalogu su me prisluškivali, presretali komunikaciju, fizički pratili i nezakonito hapsili. No, je li se nešto promjenilo? Prije manje od tri mjeseca tekstom SMRT BLOGERU: Ubice načelnika Bašića na novom zadatku objavio sam kako policija vrši teško nezakonitu opsadu moje porodične kuće u Ljubiji sa ciljem uznemiravanja moje porodice i komšiluka.

Zaludno je OJT Banja Luka odbacilo policijski izvještaj i zaključilo da snimanjem privatne vile sa bazenom ministra Lukača nisam počinio krivično djelo kad davno privatizovana policija po nalozima Ivanića i Vujanovića mora činiti šta joj narede. Uključujući i krivična djela kakva uznemire najveći dio Donje Ljubije u kojoj živim 29 godina. Nisu ljudi vidoviti pa da mogu znati kako je uniformisana policija danima angažovana na zadatku maltretiranja svog bivšeg kolege, nego pomišljaju na svakojake sopstvene ugroženosti. Posebice domicilni Bošnjaci koji su od iste te policije doživjeli zastrašujuće ratne zločine!

Onda moja malenkost 29. septembra tekstom DALIBORU IVANIĆU JAVNO: Mater ti jebem lažljivu! podsjeti javnost kako je na taj dan 2016. godine policija počinila teška krivična djela na štetu moje porodice i mene. Kada sam krivična djela prijavio tužilaštvu nije im bilo druge do lagati o nekakvim psovkama i verbalnim prijetnjama upućenim Daliboru Ivaniću. Zaludno je na sudu desetak svjedoka tvrdilo da nisu čuli i vidjeli ništa od Ivanićevih laži, kad je meni prethodno presuđeno u Narodnoj skupštini RS i to za "pokušaj ubistva" nepostojećim pištoljem.

Sve ono šta sam opisao tekstom sa gornjeg linka i potonjim Sa zločinačkom policijom pregovora nema! bilo je uzaludno. Ispod ponovo postavljam video dokaze krivičnog djela koje su ministar Lukač i načelnik Ivanić počinili objelodanjivanjem krivičnog spisa i moje medicinske dokumentacije, te brojnih laži i teških uvreda na moj račun. Zamislite kako je mojoj maloljetnoj djeci nakon ovakvih medijskih objava bilo odlaziti u škole ili uopšte živjeti.





Za proteklih četiri i po godine niko nije pozvao na "informativni razgovor" Lukača i Ivanića za krivična djela koja su kamerama snimljena u objektu parlamenta i emitovana od strane ko zna koliko medija cijelog regiona, a mene su ekspresno pozvali da objasnim psovanje majke načelniku Ivaniću. Kazaše da sam neprostinim ponašanjem počinio prekršaj po Zakonu o javnom redu i miru RS, pa sam saslušan u svojstvu osumnjičenog radi pokretanja prekršajnog postupka.

Hajde prvo da razjasnimo šta tačno stoji u članu 7. Zakona o JRM: "Ko narušava javni red i mir svađom, vikom, vriskom, izvođenjem ili reprodukcijom muzičkih sadržaja ili tekstova, nošenjem ili isticanjem simbola, slika, crteža ili tekstova nepristojnog, uvredljivog ili uznemiravajućeg sadržaja i drugim nepristojnim ili drskim ponašanjem, osim ako se navedeno ne odnosi na javno iznešeno mišljenje o radu državnih organa, te drugih javnih organa i organizacija, kazniće se novčanom kaznom od 100 KM do 300 KM".

Znači, u IZNOŠENJU JAVNOG MIŠLJENJA zakon "dozvoljava" viku, vrisku, reproduciranje muzičkih sadržaja i TEKSTOVA, pa bilo to i "nepristojnog, uvredljivog ili uznemiravajućeg" karaktera. Odnosno, bolje rečeno zakon ne predviđa kažnjavanje takvog ponašanja. Razumljivo sa strane onoga šta građanima jamči Evropska konvencija o ljudskim pravima kao materijalni zakon

Prednje pravno tumačenje naveo sam u zapisniku o saslušanju osumnjičenog - uz objašnjenje da bi "privatna policija" Ivanića i Vujanovića morala poznavati zakone koje primjenjuje, umjesto slijepog slušanja ova dva idiota. Kako sam ih podnaslovnom fotografijom okarakterisao "glup i gluplji". Nemam predstavu koliko puta sam tokom zadnjih osam godina Ivaniću i Vujanoviću ukazivao da se ima primjenjivati ono šta decidno stoji u zakonskim i podzakonskim normama, umjesto budalaština kakve njih dva smišljaju u svojim zakržljalim mozgovima.

Jeste nepristojno drugom psovati majku, ali poenta moje sporne objave bila je na tome da sam kažnjen za psovke i prijetnje koje tada nisam uputio Ivaniću, nego zbog njegovih sramnih laži izrečenih u cilju izbjegavanja sopstvene krivične odgovornosti. Nepristojno je i počiniti desetine radnji teških krivičnih djela protiv kriminalističkog inspektora samo zato što je zakonito i pravilno radio svoj posao. Ili što na svom blogu otkriva zastrašujuću kriminalizaciju u državnim organima Republike Srpske.

Najmanje je "pristojno" nečije troje djece osuditi na oskudicu, zlopaćenje i možemo slobodno reći - TORTURU. Kao porodica osam godina trpimo zastrašujuću torturu samo zato što za bitange poput Lukača, Ivanića, Vujanovića i sličnih u ovoj zemlji ne važe ustavi i zakoni. Šta sam ja "zgriješio" izuzev što sam zakonito i visoko moralno radio posao za koji su me građani plaćali, a kad mi je to oduzeto onda sam kriminal razotkrivao na svom blogu? Napišite u ustavu i zakonu da je objelodanjivanje kriminala unutar institucija zabranjeno i onda me gonite koliko vam drago!

Javnost vidi kolika se frka u Republici Srpskoj digla oko knjiženja državne imovine. Koplja se lome oko tumačenja državne i entitetske svojine. Sa druge strane pojedinci policiju i vaskoliki MUP RS tretiraju kao "privatnu prćiju" ili svojinu, a u problemu su samo oni koji im to osporavaju. Ili javno iznose mišljenje o tome. U svojatanju otišli su do nivoa pretvaranja policije u kriminalnu organizaciju koja ubija načelnike poput Radenka Bašića i svjedoke poput Mihajla Stupara. Kako se ne bi otkrilo da policija prodaje drogu.

U konačnici ističem kako glupi Dalibor Ivanić i još gluplji Sretoja Vujanović za proteklih osam godina našeg otvorenog sukoba mogli su shvatiti kako kod mene ovakve stvari bude samo inat, nakon čega još žešće udaram, a materijala za njih imam na pretek. Dva niska konja dosad bi to shvatila! No, moja stvarna razočaranost odnosi se na "kolege" sa kojima sam 25 godina zajedno radio. Kojima redovito postavljam identično pitanje: "Kako to mene niko nije mogao primorati da izvršim nezakonito naređenje ili nečiji lični hir?". I nisam pristao raditi u privatnoj policiji kojekakvih retarda.

Javno ih pozivam da pokrenu prekršajni postupak protiv mene i da na sudu razjasnimo imam li pravo retroaktivno počiniti radnju za koju sam nevin presuđen. Posebice da utvrdimo zloupotrebe policije u pravnim stvarima za kakve moćnici poput Lukača ili Ivanića nemaju petlje pokrenuti parnice. Lukaču sam snimio vilu sa bazenom, a ovom idiotu je*ao mater LAŽLJIVU, gdje bi policija druge građane uputila na parnicu - dok znamo šta je meni činjeno. 

Nastaviće se...

Primjedbe

  1. Koja Nina, ima li prezime i radi li na salteru ili je tamo iza negdje ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sijede sa svojim ljubavnicama u kafiću kod narko dilera koji im je ubio " kolegu " ne može im biti kolega ne zato što je njihov radnik , nego zato što nije bio smeće i lopov kao oni . Smišljaju kako da naprave neku raciju za reket ili od nekog privrednika da se ogrebu za garsonjeru , auto ili ljetovanje . Ništa se ne mijenja u tom leglu lopurdi u PU .

      Izbriši
    2. Kako funkcioniše to sa racijom?

      Izbriši
    3. RE: Kako funkcioniše to sa racijom?

      Ne znam šta je poruka prednjeg komentara, ali znam konkretan primjer zloupotreba racija. Goran Mikanović je nad tada popularnom klubu "Kim" forsirao racije aman svaki 2-3 vikend, a sa ciljem da vlasniku uništava posao. Drugi cilj bio je da vlasnik ne može servisirati ZELENAŠKI DUG, da bi nakon par mjeseci dvojica zelenaša došla kod vlasnika i kazala mu kako Goran Mikanović i još jedan lik preuzimaju njihov dug. Odupirao se čovjek dok mu nisu počeli prijetiti ubistvom, pakovanjem robije i slično.

      Nakon toga Mikanović preuzima lokal u kom se vikendom okupljalo pet-šest stotina ljudi (za veče) i mlati ozbiljne pare. Posebice preko prodaje droge. Ujedno u tom lokalu bio je i štek za drogu koja je krijumčarena u Sloveniju. Znači, ovo sam tada zadokumentovao i poslao u MUP, a u Prijedoru je bilo javna tajna šta se radi. Kada je Jedinica za posebne istrage počela istraživati prijedorsko zelenašenje gdje je desetak ljudi počinilo samoubistva zbog torture zelenaša i utjerivača dugova Mikanović je podmetnuo požar nad tim objektom i izgorio je do temelja.

      Izbriši
    4. Pricalo se da je Kukija vlasnika kima vezali za drvo na kozari karan da ga je tuka i mikan izvinite ako grkjesim proslo je vremena a i kuki je ziv nisu to ti ljudi mislim da bi rekao sta je tacno bilo

      Izbriši
  2. I ti im znas zacerati momacki nije svejedno kad ovako raskrinkas !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj tako, još nisam počeo objavljivati slike.

      Izbriši
    2. Pa sad kad si naceo temu guraj do kraja pokazuj sve !!! A to za Begica cim prije ga ti i crta vratite u misje gnezdo iz kog je dogamizao

      Izbriši
    3. Gdje begic da nekom popusi

      Izbriši
  3. RASPUCHIN :

    Predrag Živković Tozovac – Vlajna


    Iz krajine lepa vlajna
    Srce mi je zalomila
    Iz krajine lepa vlajna
    U mene se zaljubila

    Oj Nino, Nino, Nino, uzeću te ja
    Oj Nino, Nino, Nino, bićeš moja sva (x2)

    Crne oči vlajna ima
    Zanela me ona s njima
    Crne oči vlajna ima
    Zanela me ona s njima

    Oj Nino, Nino, Nino, uzeću te ja
    Oj Nino, Nino, Nino, bićeš moja sva (x2)

    Kad zagrli, kad poljubi
    Šumadinac glavu gubi
    Kad zagrli, kad poljubi
    Šumadinac glavu gubi

    Oj Nino, Nino, Nino, uzeću te ja
    Oj Nino, Nino, Nino, bićeš moja sva (x2)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lijepa pjesma, no Vujanović će Ninu oženiti - ako ga žena ponovo izbaci iz stana. Kao kad sam tu temu prvi puta objavio. Kad je svoju švalerku htio unaprijediti na moje radno mjesto, pa sam mu pokvario planove.

      Izbriši
    2. Hahaha, ma gdje ce neko tebe zameniti Boro pa ti si stari udbas jaci milicijoner od Petra Šorgića iz filma braca po materi

      Izbriši
    3. Boro, podrzavam tvoju borbu protiv kriminala, ali moram pitati imas li ti kakvih dokaza, jer kao policajac, znas da sama prica ne pije vode. I malo je bez veze ovo oko Nina, Joki, Draginja i drugih. To je licni zivot, ali dobro, tvoja stvar.

      Izbriši
    4. Re Anonimno: Nama, obicnim smrtnicima trebaju dokazi, a "uvazenom" ministru je dozvoljeno da u Narodnoj Skupstini iznosi neistine i bljuvotine. Ma ajte molim vas... bice to, ali malo sutra!!!
      Ko tebe kamenom (posebno ko u porodicu dirne) ti njega PEĆINOM!!!

      Izbriši
    5. Ma ne moze ni ministar. Samo kazem da se gubi fokus. Poznavajuci nas narod, 85% ljudi sad razmislja ko je koga je.ao! Traze Ninu po FB, a za bitno, zabole ih djoka.

      Izbriši
    6. Kako kazah u objavama imam ogroman fond dokaza krivičnih djela i to u formi dokumenata. Imam ih kod sebe, a povezuju sa stotinama drugih dokaza koji se nalaze u raznim spisima postupaka koji su vođeni protiv mene. Bez onih koje mi odbijaju dati na uvid, ali znamo da postoje i kakav im je sadržaj. Pazite, protiv mene je pokrenuto desetak krivičnih i prekršajnih postupaka i spisi se nalaze u sudovima, tužilaštvu i policiji. Dokumentacijom koju su sačinili i potpisali dokazujem njihova krivična djela! Pa onda bez pretjerivanja sačinili su preko 50 inicijativa za pokretanje disciplinskih postupaka, od čega je 30-ak i vođeno. Odreda nezakonitih. Šta su uradili oko moje suspenzije tek je strašno, a sve je zadokumentovano i time dokazivo preko dokumenata, pa sve do objavljivanja istih kakvo djelimično dokazuje ovaj snimak. Imam link teksta RTRS portala na kom se objavljuju dokumenti tužilaštva i suda, odnosno moja medicinska dokumentacija, šta je kažnjivo kroz više krivičnih djela. Imam svoje primjerke sa prijemnim pečatima kada sam od ministara Jovičića i kasnije Lukača tražio prijem na službeni razgovor zbog zataškavanja istraga, a nakon dva dana upućen na vanredni ljekarski pregled i sa pokrenuta dva montirana disciplinska postupka. U tužilaštvi je spis koji se tiče te istrage i nespornog kriminala, a postupke protiv mene pokrenuli su PISMENIM PUTEM i onda je povodom toga sačinjena ogromna dokumentacija. Baš kao i oko prethodnog nezakonitog premještaja na drugo radno mjesto kako bi se zaustavila istraga pljaćke FZO, a sa čim je sve krenulo. Objavio sam prije oko 30 debelih fascikli dokumentacije poređanih po podu hodnika ili posloženo jedno na drugo u dva reda - svaki visok preko metra. I to je samo dio dokumentacije koju posjedujem.

      Izbriši
    7. Ko je pljačkao FZO iz Prijedora kada si ti bio na predmetu i po tvome za koliko je taj isti opljačkao FZO ?

      Izbriši
    8. Po prvim dokazima u vidu falsifikovanih recepata samo u 2012. godini apoteka Medikus naplatila je lažno prometovanje lijekovima u vrijednosti preko 38 000 KM. To je kad sam sabrao iznose računa po tim falsifikovanim receptima, a FZO je tek trebao dostaviti podatke o fiktivnom prometu koji su mnogo veći za tu godinu. Isto su trebali dostaviti za 2010., 2011. i pola 2013. godine jer je kriminal činjen preko tri i po godine i pokradeno je više stotina hiljada maraka.

      Apoteka Medikus bila je samo početno istraživanje načina kojim je ovaj organizovani kriminal činjen godinama i to od strane više apotekarskih firmi. Istragom sam planirao zahvatiti direktora prijedorske filijale FZO Aleksandra Miljuša jer je godinama plaćao fakture za lijekove kakvih u BiH tada uopšte NIJE BILO. Po podacima Uprave za indirektno oporezivanje Foster spreja od 180 doza na našem tržištu nije bilo, a Miljuš je plaćao 135 maraka po komadu! No, tada je Miljuš bio u SNSD-u i samo jedan od aktera tog kriminala.

      Imao sam podatke da je "Moja apoteka" u tom kriminalu uveliko prednjačila u Banjaluci, Bijeljini i mnogim gradovima. Milione su zaradili na tom kriminalu i zato je "Moja apoteka" tako brzo otvarala nove filijale i širila poslove. U tim momentima nisam znao da iza tog lopovluka stoje Gorica Dodik i Nina Škrbić, ali i da sam znao isto bih radio. Jedino što mi je kasnije postalo jasnije zašto je istraga tako brutalno sprečavana. Prije negoli dođem do zaštićenih kćerki.

      Zbog odbijanja da verifikuje taj kriminal, po njegovim procjenama težak desetne miliona maraka, smijenjen je tadašnji ministar zdravstva Slobodan Stanić. Znači nisam jedini koji je zbog toga postradao, ali sam jedini koji nije odustajao od zakonite istrage i jedini način da me u tome spriječe bilo je uništavanje profesionalne karijere kakvo opisujem u tekstu.

      ZAPAMTITE: KUM DALIBORA IVANIĆA BIO JE JEDAN OD AKCIONARA "MOJA APOTEKA" I POČINILAC U TOM KRIMINALU, PA VI SAD VIDITE SA KOJIM MOTIVIMA JE RADIO PROTIV MENE. DANKO KARANOVIĆ JE NAKON PENZIONISANJA POČEO RADITI KOD TOG LIKA KAO VOZAČ I TJELOHRANITELJ. DA NE POMINJEM KAKO JE VOJO PELKIĆ, KOJI JE SVE ZAPOČEO, ODLIČAN PRIJATELJ SA PEĐOM STARČEVIĆEM - VLASNIKOM "MEDIKUS" APOTEKA.

      Izbriši
    9. Pa nije valjda Pedja Starcevic kriminalac ?! Ja sam ga upoznala davno kroz politiku fin decko, kulturan, fino obucen. Sad ste me bas iznenadili da je on takav a predstavljao se kao borac za narod !

      Izbriši
  4. Radovanovicu sivi ticu !!! Nagovorio me Vaskovic da te pitam sta bi sa CRTOM DJAJICOM onu vece kad je Dodo pjevao crta se drzi za binu a klati se ko breza na vjetru sta mu je bilo bio slab ili ogladnio

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je bio umoran obzirom da je bio nosilac kampanje i neko ko je koordinirao rad stranačkih posmatrača. Tako je Stanivuković obrazložio svoja odsustva.

      Izbriši
  5. Dr. Crta je bio pod raznoraznim preparatima da bi otklonio toliki "umor" sto kaze prednji komentator klatio se kao krpa na štriku. Ali ga ti radovanovicu nesto vise ne branis tako srcano kako izbori prodjose. Umjesto da se ludjak uklonio od Dode on se uhvatio bine pa se gega uz binu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta ga ima braniti, covjek pojeo sve redom. 21000 glasova, bio je Boro u pravu kad je hvalio Dzajica. Jeste mislili mozda fa ce mu Vaskovic i.Begic urusiti rejting?

      Izbriši
    2. To si u pravu !!! Dr. Crta je poceo i da " jede" )))

      Izbriši
    3. Sačekao sam okončanje izbora po ranijoj odluci da se ne miješam i taj cirkus. Sad će pojedinci koji su javno satanizovali doktora Vladu i mene bez ikakvog povoda zažaliti što su ih majke rodile. Posebno zbog naslađivanja napadima na mog sina, odnosno zbog svega šta su "frulaši" Begić i Stanivuković činili. Sad ću i njima je*ati matere lažljive!

      Izbriši
    4. A tvoj bivsi kolega vatropirac Martic srpski James Bond vrbovao velike srbe da glasaju za pedera Begica hahahaha

      Izbriši
  6. Imali sta novo za Jelacu? Sto ne izrucuju Momica? Dokle se doslo sa istragom u slucaju ubistva Smita? Daj malo te teme ubaci jebes Begica i Stanivukovica. Ko ce zamjeniti Dugog ko je drugi covjek u toj grupi poslije Dugog

    OdgovoriIzbriši
  7. Radovanovicu nesto si se gadno uvukao u misiju rupu sto se tice komentarisanja izbora ! Sta kazes na preko trideset hiljada postenih ljudi sinoc u Banja luci ? Sta mislis jesu li ih ucjenjivali da dodju na skup kao sto to radi tvoj Dr. Vlado CRTA Djajic i Dodik ili su ono posteni ljudi koi su dosli iz srca da podrze Jelenu i izbornu volju postenog naroda ? Uvukao si se u misiju rupu zato sto i sam vidis da su pokrali tvoj Dr. Djajic CRTA i Dodik toliko i na takav nacin da ti sam ne znas sta bi napisao. Ali dobro imaju oni svoju podrsku vidis kako je Smit odmah stao iza te banditske ekipe sa objavom "bilo je malih nepravilnosti" pa ce sad i Milanovic da to sve podrzi ali zatovam je Vuciv lopov koi je dao drzavljanstvo Srbije svima koi su to htjeli. Boro, Boro ne valja vam radnja sa tim obmanama sad se jasno kao dan vidi gdje pripadaju i te crte i baje i vi koi ih podrzavate pricama kako je cestit zamisli doktor koi pruzi pomoc u pola noci povrijedjenoj osobi. Fuj stidite se guzice kad obraza nemate jedino a Dodika ce na kraju skinuti ili bjesni narod ili ono koji su ga na tenkovima doveli i izbacili Nikolu poplasena covjeka koi je izabran od naroda Republike Srpske a ne od Smitova i milanovica

    OdgovoriIzbriši
  8. Kad si rekao nadimak Nina daj nam i podatke sve ,šta nas mučiš !Ako znaš reci nam ili se bojiš ? Ako je to u redu onda

    OdgovoriIzbriši
  9. Гоги : Ево име и презиме дотичне дјевојчице инспекторице из Приједора Николина Родић

    OdgovoriIzbriši
  10. Na ovom blogu nema sta nema , ko ovo napisa Boro , ostavi radne kolege na miru i prestani blatiti ljude ,mislim bivše radne kolege !

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću