Lukačeva "Talija" Nataša Krković


Piše: Borislav Radovanović

Ko je Nataša Nata Krković, koja tako zdušno brani ministra Dragana Lukača, a krajnje ogavno napada zajednicu "PRAVDA ZA DAVIDA"? Da li je u pitanju supruga narko-tajkuna Viktora Isenija iz Velikog Trnovca, poznatog po pokušaju klanja policajca u Vranju? Ili je u pitanju Lukačova stara "prijateljica noći", koja je svojevremeno svoje tijelo prodavala u banjalučkom hotelu "Talija"? David Dragičević lako bi razjasnio kontraverze oko "Talije" - da nije ubijen.


NATAŠA KRKOVIĆ I VIKTOR ISENI
Davno smo u "PRAVDI ZA DAVIDA" shvatili da se naša "vatrena članica", koja se predstavila kao Nataša Nata Krković, ponaša sumnjivo. Nikom nije bilo jasno zbog čega prepiske sa nekima od članova zajednice prosljeđuje drugima aludirajući na "izdaje", prevare i sumnje. Tek kad je izbačena iz našeg okruženja pokazala je pravo lice.

Na društvenim mrežama možete naći bukvalno nebrojeno objava pomenute Nataše Krković sa neskrivenom mržnjom prema zajednici i pojedinim istaknutim aktivistima da zaista moramo sumnjati u poremećaje socio-patološke prirode. Kako neko može tako i toliko mrziti njemu nepoznate osobe, radovati se nečijim patnjama, pozivati na brutalno nasilje...? Ili, u svemu tome ipak postoje neki drugi razlozi/motivi?!

No, kako ovde imaju običaj reći: "S kim si, takav si.". Na gornjoj fotografiji vidimo Natašu Krković sa Viktorom Isenijem, gdje naša istraživanja upućuju da su u pitanju supružnici. Viktor Iseni iz Velikog Trnovca (kod Bujanovca) poznat je po napadu nožem na policajca u Vranju (2004.). Kad ga je patrola pokušala lišiti slobode po potjernici Iseni je potegao nož i krenuo na policajca. Srećom savladan je i otpremljen u zatvor.

Da budem iskren Natašu Krković sam blokirao na FB jer mi je dojadila njena zabrinutost za "zamalo ubijenog" načelnika prijedorske policije Ivanića, kad meni onomad "jedva oteše pištolj". Valjda me upoređuje sa svojim Viktorom, pa vjeruje u halucinacije nadrogiranog idiota Dragana Lukača. Doduše, moguće je da Lukača poznaje i iz nekih ranijih vremena - na čemu zasnova svoju vjeru u njegove izjave. Istražićemo!

Prije prekida komunikacije Krkovićki sam napisao da će kad-tad morati u istrazi objasniti svoju ulogu oko uništavanja ili podmetanja dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića. Posjedujem neke od lažnih dokaza koje je pokušala podmetnuti i svakako će biti predati tužilaštvu uz adekvatna obrazloženja. Normalno, kad predmet izuzmu od kriminalaca poput Vreće i Lepira, odnosno kad Natin miljenik Dragan Lukač bude pritvorom spriječen u uništavanju dokaza i sprečavanju istrage.

Međutim, Nataša Nata Krković svojim svakodnevnim bljuvotinama povređuje moje prijatelje do nivoa u kom joj planiramo uzvratiti i prije/mimo istrage. Jedina razlika je što mi ne moramo izmišljati stvari i lagati, kad možemo reagovati objavljivanjem mnoštva provjerenih informacija. Pritom, jednostavno je od javnosti zatražiti i dodatne informacije o onome šta kola Banjalukom.

Primjera radi, još dok nismo ni naslućivali stvarnu istinu o "našoj članici", upućeni u te stvari kazaše da je jedna takva osoba svojevremeno kao prostitutka radila u hotelu "Talija". Baš pod zaštitom vajnog ministra Lukača! To bi mogao biti razlog zbog kog je Krkovićka izbjegavala pojavljivati se u masi, javno stati pred Banjalučane - kako smo mi to u "PRAVDI ZA DAVIDA" praktikovali. Strah od prepoznavanja?!

No, jedna druga stvar u svoj ovoj ionako morbidnoj priči posebno zabrinjava. Znamo da je ubijeni David Dragičević još kao klinac od nepunih 15 ljeta "provalio" u bazu podataka hotela "Talija" i razotkrio lanac banjalučke elitne prostitucije. Znamo da se Lukač još tada zarekao kako će "Klincu" doći glave. Da li se i Nataša Krković sveti iz istih motiva?!

Nastaviće se...




Primjedbe

  1. HVALA BORISLAVE.
    ISTINU O STRADANJU NASEG DAVIDA TREBA ISTJERATI DO KRAJA.
    PRAVDA ZA DAVIDA ,CE BITI PRAVDA ZA SVE NAS.
    IDEMO DO KRAJA

    OdgovoriIzbriši
  2. Gde si lažovčino, napakovao si sebi dobre gradje za dosije, sve laži, kako ćeš ih na sudu objasniti, reci lažovčino???

    OdgovoriIzbriši
  3. Sa istinom i pravdom idemo dalje ✊ sve dok se ubice i nalogodavci nadju iza resetaka .

    OdgovoriIzbriši
  4. O ovoj osobi i svima koji su sradjivali na ovom gnusnom projektu protiv članova grupe PzD treba sve javno iznijeti, ali ih treba i tužiti. Vjerujem da članovi koji su u BiH nemaju kome da tuže ovakve ciber kriminalci, ali bar oni koji su vani trebalo bi da to urade

    OdgovoriIzbriši
  5. Borislave. Znas da se lagati ne smije ? Mnogo si zlocast postao...

    OdgovoriIzbriši
  6. Maca maca je lagala na tone, pa mislila da će je Luki štiti do vijeka. Jebe se njemu za njom, klasična glupača. Sad će da je traže policije svih zemalja u kojima imaju članovi PzD. Pravdaaaaaaa

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

DOKAZANO: Načelnik Goran Mikanović mjesecima znao za pripremanje ubistva kolege Bašića!