PRELIMINARNO: Dodik pobjeđuje Jelenu Trivić sa preko 100 000 glasova razlike!

Nema "fotošopa" kojim Jelena Trivić može promjeniti težak poraz na predstojećim izborima od favorita Milorada Dodika, nakon čega očekujemo javno izvinjenje narodu koji će zbog njenih nerealnih ambicija još četiri godine čekati toliko željene političke promjene.


borislav radovanovic blog

Gorljivim pristalicama Jelene Trivić uratkom sa podnaslovne fotografije (lijevo) dao sam "razloga" za iskaljivanje bijesa, frustracija ili negativnih emocija prema meni, pa sad možemo racionalnije analizirati datu situaciju. Na Jelenin zaista neukusan fotošop kojim sebe "emituje" 15 godina mlađom reagovao sam CILJNO prema njenim obožavaocima i utvrdio ono šta me je zanimalo.

Kada želite doznati koliki je nečiji strah od zmija nećete mu u naručje baciti živu zmiju, nego tragate za sredstvom asocijacije kakvo produkuje određene reakcije. Tako žestina Jeleninih pristalica izažena u komentarima na moj fotošop otkriva nedostatak vjere u njezinu izbornu pobjedu i politički potencijal uopšte. Kada u nešto iskreno vjerujete nečija neukusna šala teško da vas može iritirati!

Istine radi Jelena Trivić zna šta sam joj prije godinu i nešto objašnjavao oko izbornog inženjeringa, pa sve do koketiranja sa seksualnošću kakva priliče mladim osobama. Sa te pozicije degutantan mi je njen pokušaj "podmlađivanja" sa fotografije izbornog predstavljanja. Ništa ona nije shvatila od mojih dobronamjernih savjeta, nego je sve činila suprotno i sad joj valja suočiti se sa posljedicama.

Nemojmo se lagati: ideju oko Jelenine ovakve kandidature medijski je ispinovao Nebojša Vukanović, nakon čega je svoju LIČNU AMBICIJU bukvalno nametnula Branislavu Borenoviću. Kakva prevara je u pitanju vrlo brzo smo mogli vidjeti kada je "oficijelni kandidat" Jelena za drugu inokosnu funkciju koja se bira u Republici Srpskoj predložila - Nebojšu Vukanovića. Sve po planu "Ja tebe, ti mene" sa Milanom Radovićem kao mandatarom za formiranje buduće Vlade RS. 

Sasvim očekivano lične i krajnje nerealne ambicije Trivićke, Vukanovića i Radovića produkovale su žestoke sukobe unutar opozicionih snaga, pa onda i kandidature Nenada Nešića, Gorana Selaka i sličnih koji nisu pristali da im ovaj trojac nameće političke ciljeve. Ponajmanje na način koji sam prije pola godine  objasnio tekstom POLITIČKI TAPKAROŠI: Ko prodaje ulaznice opoziciji?!, kada sam već bio uveliko distanciran od ovakve privatizovane kvaziopozicije.

Doduše, moj otvoreni antagonizam prema nadriopoziciji nastao je kada su počeli otvoreno paktirati sa ministrom Draganom Lukačem. Šlepali su se na našoj borbi da Lukača i ostatak zločinačkog udruženja stigne pravda u vidu doživotnog robijanja, na sramnoj prevari dobili glasove i mandate, a onda zarad ličnih ambicija udružili se sa idiotom koji je policijskim kordonima razbijao nezadovoljni narod. Dok su već tada osvjedočeni lažljivci sjedili u poslaničkim foteljama.

Danas je "problem" kazati da nema glasova za one koji su nas onako ružno iskoristili za sopstvene političke ambicije, da bi se na kraju udružili sa Lukačem koji nas je par godina progonio na zaista brutalan način i čiju torturu ćemo pamtiti dok smo živi. Zašto? Samo zato što kvarimo "imidž" prokazanih prevaranata i njihove nove ambicije. 

Te 2018. godine potpuno anonimnu Jelenu Trivić promovisao sam sa pozicije dnevnog rekorda pregleda na blogu preko 103 000, pa vidite kako je došla do poslaničkog mandata. Opet kompenzacionog! Time i do prilike da javnosti nametne svoju novu ambiciju u vidu mandata Predsjednice Republike Srpske. No, u istu kombinaciju uklopiti Dragana Lukača i mene nije moguće, toliko bi trebao shvatiti svako iole razvijenog intelekta. Jelenini fanovi pišu u komentarima da nisam ispoljio poštovanje dostojno njenog pola, gdje im mogu odgovoriti da inače nemam "prefinjene manire" Dragana Lukača, nego svakog tretiram spram svojih emocija. Šta na umu to i na drumu.

Iz prednjeg je, nadam se, jasno zašto Jelena Trivić više nema moju političku podršku, odnosno zašto je ovako percipiram. Elem, moje emocije apsolutno ništa neće promjeniti spram posljedica koje će se materijalizovati na predstojećim izborima. Po mojim preliminarnim procjenama Milorad Dodik će ovu protivkandidatkinju pobjediti sa preko 100 000 glasova razlike, a evo i kratkog prikaza na čemu zasnivam takvu prognozu. 

Polazim od činjenice da je Dodik, bez obzira na izborne reglarnosti i neregularnosti, na prošlim opštim izborima dobio 368 210 glasova, te sa razlikom od 11 odsto potukao Mladena Ivanića (292 065 glasova) i preko 44 000 nevažećih listića. Napominjem kako nema bitne razlike u izborima za inokosne funkcije i podatke možemo komparirati. Ove godine izlaznost će biti uveliko manja od nekih 720 000 glasača sa čim smo kalkulisali prije četiri godine, gdje ću preciznije procjene dati u narednim tekstovima.

Sa bitno manjom izlaznošću Milorad Dodik premašiće 300 000 glasova, za šta ima neophodnu glasačku mašineriju unutar vladajuće koalicije. Ovoga puta nema DNS-a sa tada rekordno osvojenih 100 000 glasova (kao stranka), no nemojmo zaboraviti "mangupe" koji su prije četiri godine dobrim dijelom glasali za opozicione kandidate. Ovoga puta nema ni najmanjih naznaka manipulacija unutar koalicije i Dodik može "izgubiti" 60 000 glasova, no neće ići ispod gornje brojke. 

Sa druge strane valja razmotriti pitanje: iz koje izborne baze Jelena Trivić može namaknuti 200 000 glasova kao "magične brojke" izbornog uspjeha? Ponavljam: ukoliko osvoji dvije stotine hiljada glasova možemo govoriti o objektivnom uspjehu. Imamo četiri kategorije njenih potencijalnih glasača, od čega dvije unutar članstva PDP-a i SDS-a, pa vanstranačkih simpatizera i onih koji će preko nje glasati PROTIV Dodika. Nema tu pretjeranih mudrolija.

Koliko Jelena Trivić računa na sopstvenu stranku vidjeli smo po tome što je prvi dan kampanje pojavila se u Bijeljini - na skupu SDS-a. Predsjednik Branislav Borenović nije ni gradio liderski status da bi svojim autoritetom mogao obuzdati unutrašnje stranačke probleme, rivalitete i animozitete. Sve šta smo vidjeli od "jedinstva" PDP-a bio je taj fotošopirani uradak Jelene, Brane i Draška. 

Drašku Stanivukoviću zbog odavno postignutih dilova sa Dodikom i pripremljene izborne prevare odgovara glumatanje zajedništva, samo kako bi njegovi kandidati osvojili što više ličnih glasova. No preko svojih satrapa podrivaće Trivićku do nivoa da članovi PDP-a ne glasaju za "svog" kandidata. Upravo njen neuspjeh poslužiće za pokušaj preuzimanja stranke ili odvajanja njenog dijela narodnih poslanika i članova radi koaliranja sa Dodikom. 

Najveći protivnik ove izborne prevare i koaliranja sa Stanivukovićem jeste dr Vlado Đajić i samo zbog toga čovjek je pretrpio onakvu brutalnu javnu satanizaciju. Ko sumnja u moje navode neka pokuša naći kakvu kritiku ili negativnu izjavu Stanivukovića o Dodiku, Cvijanovićki, Viškoviću ili ma kom drugom članu vladajuće koalicije unazad par mjeseci. Čudno nekakvo opoziciono djelovanje, zar ne? 

Idemo na SDS-ovu bazu glasača - gdje se članstvo stranke već sad mnogo više bavi smjenom Mirka Šarovića zbog katastrofalnih rezultata negoli predstojećim izborima. Osnivači stranke i ljudi koji su godinama navlačili rezultate znamo kako su javno popljuvani od strane Nebojše Vukanovića, pa nije teško zamisliti kako doživljavaju "povratak" ovog prevaranta u njihove redove. Znamo kako su prošli Bosić i Govedarica sa "savjetnikom" Vukanovićem, pa nije teško pretpostaviti šta čeka aktuelnog predsjednika stranke i kandidata za Predsjedništvo BiH. Do sitnih detalja vraća mu se ono šta je "spakovao" Govedarici. U dogovoru sa Vukanovićem!

Koliko se profesorica Jelena Trivić javnosti predstavila svoja ekonomska "znanja" toliko može računati da je pridobila nestranačkih glasača. Možda mi je promakla neka njena izjava, pa molim da me podsjetite u komentarima, no tu se slažem sa Dodikovom izjavom: "Pojma ona nema o ekonomiji". U suprotnom objasnila bi narodu kako su MMF, Svjestka banka i slični mešetarski centri 2006. godine na vlast doveli Dodika, računajući kako te godine uvedeni PDV iz temelja mijenja našu ekonomiju i čini je zanimljivom za krupne financijske magove. To je mogla pročitati u mnoštvu mojih tekstova.

Posljednja kategorija na koju računa Trivićka jesu oni koji glasaju PROTIV Dodika bez obzira na protivkandidate. Ovoga puta nema glasova Pravde za Davida i desetina hiljada onih koji su 2018. godine deklarisano nastupali protiv režima. Kako uvodno rekoh: znamo kako je rezultirala tadašnja prevara naroda. Takve društvene "promjene" niko ne priželjkuje, a posebice u domenu torture kakvu smo dugo trpili. Dok Siniša Kostrešević nije zabranio zloupotrebe policije. 

Znamo kakav negativan trend godinama prati SDS i PDP po broju glasova za stranke, gdje se po Stanivukovićevoj pobjedi na lokalnim izborima odlično vidjela važnost pridobijanja masa od strane kandidata. Stvari koje Trivićka nije skontala. Nakon dolazećeg izglasavanja opoziva pokazaće se Draškova trenutna "popularnost", no i prije toga Jeleni valja računati sa njim kao podmuklim podrivačem. Kad Lukačeva novoosnovana firma naziv "LUR invest" promjeni u "LURS invest" (Lukač, Uzelac, Regodić, Stanivuković), čime ćemo se baviti uskoro. 

Ukoliko su prijedorskim protestom pokušali predizborno pokazati političku "snagu" očito su odabrali pogrešan grad. Od par stotina okupljenih teško da je bilo stotinu Prijedorčana, a na binu su izveli kompletnu izbornu "reprezentaciju". Slično ponovljenim izborima za gradonačelnika kada sam im isto ovako najavio gubljenje izbora sa 3 100 glasova razlike. Kada su vidjeli da SNSD prvog dana kampanje najavljuje okupljanje na Kastelu trebali su sopstvene skupove otkazati - i tako izbjeći tešku blamažu. Poslije prijedorske.

Ovakvom preliminarnom procjenom sopstveni analitičarski kredibilitet stavljam pred sud javnosti, a izbori će pokazati hoće li Dodik podbaciti ispod 300 000 glasova, odnosno hoće li Jelena Trivić dobaciti do maksimalističkih 200 000 pobornika. Poslije toga nadam se bar minimumu društvene odgovornosti u vidu izvinjenja narodu koji će još četiri godine čekati smjenjivost vlasti - primarno zbog nerealnih ambicija Jelene Trivić koja se bukvalno nametnula kao kandidat opozicije. 

Možemo ući u ukupnu strukturu kandidata za Predsjednika RS (i potpredsjednika) i karikirati koliko desetina hiljada glasova opozicija gubi zbog izostanka dogovora oko zajedničkog kandidata. Posebice iz vizure stranačke discipline oko postignutih dogovora. Potom i koliko nestranačkih glasača bi nastojalo nadomjestiti tu malenu i dostižnu razliku u opciji jedinstva opozicionih stranaka. Ovako ljudi razmišljaju da njihov glas ne znači ništa, pa ćemo postizborno analizirati slabu izlaznost i nevažeće listiće. Ili izvinjenje narodu od strane (pre)ambiciozne Jelene Trivić?!

Rezultati će biti ovakvi kako ih predstavljam i nikakvo "fotošopiranje" to neće moći promjeniti, baš kao što Jelena Trivić neće postati 15-ak godina mlađom kako je pokušala spornom fotografijom. I veće su šanse da se doista podmladi, negoli da premaši 200 000 glasova. Uz opasku kako ovde nastupam sa nekakvim teorijskim maksimumom, a bolje je da ne iznosim objektivne procjene. I pod uslovom izostanka predizbornih afera kakve se najavljuju.

Sad fanovi Jelene Trivić mogu napisati koliko im drago komentara i izvrijeđati me kako su navikli, ali time mnogo više pokazuju nedostatak vjere u ono šta zagovaraju, odnosno u svoju "pobjednicu". No, ovde nije problem u nečemu šta se može osporavati ili drugačije tumačiti, nego u nedostižnih 100 000 glasova razlike na štetu kandidatkinje koja nije birala sredstva samonametanja, koja je budućnost naroda podredila sopstvenim nerealnim ambicijama. I koja je Dodiku unaprijed osigurala pobjedu!



Primjedbe

  1. U svakoj tvojoj "analizi" osjeti se trag onog "mahalskog" pametovanja pa redovno koristiš turcizam:"elem" pored divnih srpskih riječi...dakle,nego,na kraju krajeva...Ne znam da li si ti i "tata-mata" za srpski jezik kao što si "Katica za sve".Ostavi ovaj natpis nakon izbora...pa se čujemo.I uvijek iznova:šupljak do šupljaka...Đajić,Đajić,Đajić...Čovječe,idi nekom da ti "salije stravu",ti si opsjednut Đajićem.Nemoj se obraćati njemu-on ne može ni sebi pomoći.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zašto bih uklanjao objavu nakon izbora? Da nisam ubjeđen u ovakve rezultate ne bih sa tim istupao, a vjerujte da će Dodikimati dvostruko više glasova od Jelene, nego ja nastojim biti "oprezan" i ostavljam prostor mogućih odstupanja od procjena. Drugo, smijem li pomenuti da Stanivuković šuruje sa režimom i sprema izbornu prevaru. Kako sam otvorio tu temu, a posebno od svađe Đajića i Dodika, više ne zapinju za doktora, šta je samo još jedna potvrda Stanivukovićevog jada. U konačnici ne shvatam šta tražiš na blogu koji ti se ogadio?

      Izbriši
    2. TI SI EXPERT SA DIPLOMOM PRIVATNOG FAKULTETA IZA LIPE, JA IMAM 50 GODINA I KAD SAM STUDIRAO NIJE SE PLACALO.

      Izbriši
    3. RASPUCHIN : А шта се то није плаћало? Никада није било ништа бесплатно па ни код Броза.

      Izbriši
    4. Kako nije bilo besplatno, upises fakultet i studiras, ako nisi iz tog mjesta a bio si odlican srednjoskolac dobijes dom i tu je bila hrana na bonove jeftina. Ako predjes u sledecu godinu platis upis kao sad 10 ili 20 km, nesto simbolicno. Ako izdubis godinu e onda se nesto placala obnova, moglo se skupiti i od dzeparca. Nije to bilo kao na kupovnim da moras platiti svaku godinu. Ko je studirao na drzavnim fakultetima to zna. Ni dad se ne placa na drzavnom ko redovno studira

      Izbriši
    5. RASPUCHIN : Наравно да није било бесплатно али народ и даље живи у убјеђењу да је , код Броза , све било бесплатно па и студирање. Из бруто плате су се издвајали доприноси у разне "СИЗ"-ове па тако и "СИЗ"-школства и из тога се плаћала школарина , домови и храна за студенте и остале школарце. Не сјећам се колико је то процентуално износило али , примјера ради , мој пок. отац и ја смо од новца који нам је из плата узет за "СИЗ"-становања могли купити стан у Илици у Загребу од минимално 70м2 а никада ни он а ни ја нисмо добили стан. Стан је добио неко други и одкупио га за пар стотина марака. Наравно , станови су се добијали преко "везе" као и све остало у оној држави а настављено је и у овој.
      Дакле , оно што пишем је потпуна истина а Вама ако није познато мало се распитајте и провјерите а ако сте "правник" или "економиста" размислите мало о дипломи коју сте добили.

      Izbriši
  2. Aj Boro stisni muda pa javno obecaj ako se ovo ne ostvari da ces se povuci, pogasiti sve blogove i nikad vise neces javno istupiti nigdje. Da vidimo koliko si (ne)uvjeren u ovo sto pises. Evo pozivam i ostale citaoce ovog bloga da me podrze u ovoj ideji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MeN. Moze se i to uraditi bez problema Zavisno od rezultata izbora moze se hvaliti svojim prognozama ili iznijeti tvrdnju da je sve ovo bio test ili neko izucavanje covjecije psihe u datim momentima za knjigu koju planira da napise Ili uticaj zapadnih sluzbi (40 britanskih obavjestajaca) za nadmoc na ovoj teritoriji posto je trenutna vlast priklonjena Putinu i Rusiji Sada smo prvu stvar iskljucili (ako ne bude potvrde) a druga je mozda i moguca jer su onih 40 obavjestajaca jos uvijek tu

      Izbriši
    2. Zašto bih gasio blog jer se neka moja procjena nije obistinila. Pa ni sam ne znam koliko toga sam pogriješio u preko 1 100 objavljenih tekstova za osam i po godina, a mnogo puta sam pisao kako sam pogriješio ili gadno promašio na nekoj temi. Što se tiče rezultata izbora razlika će biti mnogo veća, ali ja uvijek uobzirujem možebitna odstupanja. To da sve manje objavljujem na blogu i nebitno mi je koliko ljudi prate tekstove vidi se "iz aviona", a naprosto jer učim neke nove stvari potrebne za realizaciju određenih projekata.

      Izbriši
  3. Boro opet gledam kao čovjeka koji je gledao da ima svoj nekakav doprinos kada je radio u policiji. Ali nek pusti Đajića, čovjek je postao predmet sprdnje u Banja Luci. Đajić će proći za poslanika samo zato što je nosilac liste u izbornoj jedinici 3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovde Đajić nije tema preko nužne potrebe objašnjenja izborne prevare Stanivukovića koju najavljujem mjesecima. Osim toga ako sedam i po milijardi ljudi tvrdi da je nešto "crno", a ja mislim da je to "bijelo" napisaću onako kako mislim. Blog je kao platforma i nastao sa idejom da autori iznose svoja mišljenja ili lične impresije-

      Izbriši
  4. Djajic osvaja opet oko 20000 glasova ko za prosle izbore, pazi sta ti kazem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MeN. Ne znam da li bi to sada trebala da bude nekakva ekskluziva Ako SNSD bude osvojio 20 000 glasova a hoce sta je problem da se na svaki glasacki listic prilikom brojanja stavi x pokraj imena dr Djajica (naravno ako tata aminuje) To ce dopustiti vecina posmatraca i to se radi Ako neko hoce da se dici brojem svojih glasova onda neka se prijavi kao samostalni kandidat i kao takav proba osvojiti tolike glasove (ovo se ne bi trebalo odnositi na anonimuse koji su u dnu liste)

      Izbriši
    2. Vlado Đajić 2018. godine medijski je bio slabo poznat i zanimljiv, nije se mnogo trudio oko kampanje i sa ne znam kog mjesta osvojio je 20 000 glasova. To je rezultat njegovog ljekarskog angaživanja, pa unutar obrazovanja (redovni profesor medicine) i dobrog rejtinga u društvu. Znači, ljudi su ga poznavali iz raznih situacija i nagradili glasovima. Nikad on n bi zapao u današnju situaciju da nije bilo pokvarene medijske satanizacije grđe od one koju su nacisti radili jevrejima, a samo iz jednog jedinog razloga. Od momenta preuzimanja GO SNSD Banja Luka postao je konkurencija Stanivukoviću i Radoviću, koji su ga "opleli" preko svojih medija ili plaćenika poput Vaskovića. Elem, od prvog dana preuzimanja gradskog odbora Vlado je zauzeo stav o izglasavanju nepovjerenja Stanivukoviću pošto je imao skupštinsku većinu i želio ga smijeniti kako bi SNSD preuzeo gradsku upravu. Politički logičan potez i to što se sa vrha SNSD-a "kočio" bilo je sumnjivo, a danas vidimo i zašto. Stanivukovići su se privukli Dodiku. Pošto Vlado nije odustajao od svog stava da razmaženom klipanu uzme "omiljenu igračku", koju mu je tata kupio za dva miliona maraka, provučen je kroz blato kakvo smo vidjeli. Kad mu je pukao film Vlado taj problem nije raspravljao sa Draškom, nego sa Dodikom i iste večeri su uslijedila ona tri-četiri Dodikova tvita hvaljenja Đajića. Poslije toga Stanivuković, Begić i bratije više ime Vladino ne uzimaju usta jer im je Dodik zabranio. Zato ste u gospovanju kod Mate Đajića prvi puta čuli da Đajić onoliko hvali Dodika, a znate ono da je najbolji seks poslije svađe. Istjerao je svoje, pa sad može Dodiku dati i poneki kompliment - šta za njega nije uobičajeno. Istine radi Dodik je njega prvi nahlalio u tvitovima, pa je red uzvratiti. Na kraju, procjenjujem da će Vlado osvojiti najviše glasova od svih kandidata za skupštinu i uveliko potući Stanivukovića.

      Izbriši
  5. Boro, možeš li pojasniti priču povezivanja Lukača i opozicije? Ako misliš samo na Stanivukovića, on nikada nije ni bio opozicija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste li zaboravili dijaloge Lukača i Vukana unazad pola godine? Jedared ih predsjedavajući srećom prekinuo prije negoli su zaproslili jedan drugog. I Jelena odavno sa njim komunicira "u rukavicama", odnosno nema nijedne kritike na njegov račun. Zadnja skupština na temi Izvještaja rada MUP-a za 2021. godinu posebno mi se zgadila kada je "opoziciji" jedini problem bio prevelik broj radara na putevima. I kada su tražili da komentariše pisanje Vaskovića o Kostreševiću (Vukan više puta). Ukucajte na pretraživaču temu "BN koalicija" pa ćete naći više tekstova na ovu temu napisanih prije godinu i po.

      Izbriši
  6. MeN. Što se tiče ovog dijela oko fotosopa mogu samo reci da bi vam na tome pozavidjeli i mnogi rezimski portali i blogovi koji su skupo placeni da blate opozicione kandidate Znaci jeftino i nisko (a ne bitno) Zeljka Cvijanovic je takodje top na bilbordima (ali vjerovatno ona danas nije tema a očigledno da nece ni biti) a da nepricamo o ostalim kandidatkinjama iz SNSDa i njihovih koalicioni partnera (odnosi se na kandidatkinje za poslanike) Što se tiče broja glasova (300 000 200 000 100 000) u to ne bi ulazio jer sve je moguce kod nas i vi mozete da iznesete neke svoje racunice kao sto iznose i drugi Što se tice izvinjenja i samonametanja gosp Trivic ne vidim potrebu za izvinjavanje jer ako ona ne moze pobjediti Dodika onda ne moze nitko (evo recite vi ko Borenovic Bundalo Vučurevic Sarovic Cicko Bjelica Milićević koji se ni u jednom momentu nikada nije oglasio o kradji sume u SG u Teslicu a on je tamo "glavni") Evo vi recite ime ali bez demagogije (o ne glasanju ne izlazenju opozicije na izbore itd) Jednostavno ime u sadašnjoj datoj situaciji Sto se tice nametanja za to sve pohvale jer se trebalo izboriti sa svim lopovima u svojoj stranki da bi ona bila kandidat (jer ima najvecu podrsku u narodu) a ne kao u SDSu gdje to nisu uspjeli Izgubiti od Dodika i nije neka sramota ali izgubiti od Cvijanovicke e to je nesto sasvim drugo (odnosi se na trenutnu situaciju) I na kraju da kazem da narod nece pobjedu opozicije nego hoce novi pravedniji sistem a pobjedom opozicije na cijim celima stoje i dalje oni stari kadrovi ne bi se tu bog zna sta promjenilo E da sto se tice Lukaca Ne znam ko vise (poslije vas) napada i proziva Lukaca od gospodina Vukanovica (vi se oslanjate samo na jedan dio jedne sjednice NSRS)

    OdgovoriIzbriši
  7. A sta ces napisati ako Dodik izgubi od Trivicke ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda ću uraditi temeljnu analizu da shvatim kako se to dogodilo i sve zaključke ću objaviti. I javno priznati da pojma nemam oko izbornih progoza kad sam mogao toliko pogriješiti. Samo što se to neće dogoditi jer matematika je egzaktna nauka i tu Jelena Trivić nema gdje naći 100 000 glasova.

      Imate to na mom blogu oko pobjede Kolinde Grabar Kitarović kada sam prognozirao njenu pobjedu i povratak HDZ-a na vlast. Kada je Ivo Josipović u prvom krugu imao više glasova mnogi su me zlurado prozivali, no kad se vidjelo da sam pogodio rezultate svi su zaćutali. Nije Kolinda neko ko je meni drag ili šta znam, nego sam procjenio stanje u Hrvatskoj i poentirao na tome da tamo znaju šta je smjenjivost vlasti - za razliku od nas. Potom sam napisao tekst "Kolinda hrvatsko nazadovanje", koji su prenijeli brojni portali, gdje sam ukazao da je izostankom predstavnika evropskih zemalja na njenoj inauguraciji pokazano šta EU misli o takvoj izbornoj volji. Pa sam ironično isticao da je Vučić zvijezda inauguracije jer nikog drugog od poznatih političara nije bilo. Imam još nekoliko posprdnih tekstova o Kolindi, no nije pitanje kakve su moje emocije prema njoj nego procjene da će doći do izbornih promjena. Bio sam jedan od rijetkih analitičara koji je imao takvu procjenu, kao i u više drugih situacija, šta je dokaz da ja to dobro radim. Pa PDP i SDS do zadnjeg dana nisu vjerovali da Draško može pobjediti Radojičića, dali su mu kandidaturu sa riječima: "Neka potroši pare i neka se provali, pa će nešto naučiti". Jedini sam izašao sa analizom i tvrdio da je odradio odličnu kampanju i pridobio narod, te da će ubjedljvo pobjediti. Kao što sad znam da će na referendumu o opozivu katastrofalno izgubiti.

      Izbriši
    2. E posten odgovor Borislave ! Pazi praticemo stanje izbora pobjedi li Trivicka a ti pocnes velicati dodika djajica i te rumonje i secikese znaci toliko cu ti lupati komentare na blogu da niko nece imati smisla pomisliti da nesto napise a kakoli da mu se mili procitati tvoj blog a izgubi li trivicka dobices bezrezervnu podrsku isve pohvale za tacnost i razumjevanje politike u Republici Srpskoj

      Izbriši
    3. Pratite vi šta vam drago, a rezultati će biti takvi. No, kako ne shvatate moju ogorčenost ovom situacijom, odnosno samom pomisli da ćemo još četiri godine trpiti i ove pojedince i ovu koaliciju na vlasti? Prije godinu i po pokrenuo sam temu nužnosti uspostavljanja pakta koalicije i naroda, pa da se to masovnim protestima iskazuje do izbora, a kandidate opozicije da iznjedre protesti - koga narod prepozna. To je "recept" pobjede. Urađeno je sve suprotno od toga, a znamo ko je zarad ličnih ambicija ili sujeta razorio ujedinjenje opozicije i da se traga za najboljim mogućim kandidatima, zbog čega ih ja ovako prozivam kada je svejedno šta mislili ili radili jer su štete nepopravljive. Kako ne shvatate da mene frustrira nebriga za narodom preko čijih leđa će se naredne četiri godine sve lomiti i koji će platiti skupu cijenu nečijih ambicija ili mešetarenja?

      Izbriši
    4. Strucnjak za sve i svasta, samo dangubis, uhvati se nekog korisnog posla, policajac prica kakva je matematika nauka. Matematika i policajac

      Izbriši
  8. Pozdrav Boro, puna podrška tvojim procjenama, jer se temelje na zdravim činjenicama. Željan sam tvojih analiza i tekstova o aktuelni zbivanjima.
    Samo naprijed,!

    OdgovoriIzbriši
  9. Boro, sve si upravo. Nego, ja tebe da pitam, šta ćemo ti i ja kad Dodik pobjedi, nema nam života više u RS?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nikad neću otići odavde i nema sile da me otjera. Iskreno sam se nadao da će moj prvenac Dule preko studija u Novom Sadu sebe pronaći tamo, no sad vidim da je to zagriženi Krajišnik koji neće iz Prijedora u Banjaluku preko onoga šta mora zbog studija ili druženja sa svojom ekipom. To je njegov izbor i više neću pokušavati sa idejama poput Srbuije. Vrlo slični su mu i kćerka i mlađi sin. Eto ko mog Dulu uspije ubijediti da je u Njemačkoj bolje nego ovde ja ću mu javno čestitati. Pored toga uvijek ponavljam: 6 000 policajaca premalo je da me otjera odavde, a ako režim pretjera do nivoa da uzvratim silom - moraćemo na vanredne izbore jer neće imati ko vršiti funkcije. Moje ratno iskustvo je takvo da sam uvijek sa malobrojnim snagama tukao se sa daleko brojnijim protivnicima, a za ove kokošare mi niko nije potreban. Moja glupost bila je što sam promovisao neke političare, a sve bitke sam sam vodio i od njih nisam vidio nikakve koristi. Imam određenih tehničkih problema, ali svakako uskoro idu moji raniji radovi oko obojenih revolucija i državnih udara protiv Republike Srpske, sa razotkrivanjem izdaje današnjih vlastodržaca i kako smo uopšte zapali u ovu situaciju, čisto kao trajno svjedočenje o jednom vremenu. U daljem treba ići mnoštvo tekstova sličnog sadržaja objedinjenih u jedinstvenu knjigu. Ovaj prvi dio sigurno ide prije izbora, a ko pored ovih činjenica u Dodiku vidi "Čuvara Srpske" neka glasa za njega. Neće se ovim izborima svijet urušiti, a meni je bitno šta će kao svjedočenje ostati iza mene.

      Izbriši
    2. Zato te strasni boro nalupase ko kantu obicni alkosi i seoski djilkosi. Imas ti jezik a sve drugo se pokazalo o tvojim fizickim sposobnostima. Aj sad lezi )))

      Izbriši
    3. Što ne objave snimak toga "lupanja"? Imaju ga i ja sam ih pozvao da ga objave, pa da vidite za koliko sekundi sam se izvukao nakon pada i odbranio od petorice momaka u punoj snazi. Naredne večeri sam otišao pripremljen i preko pola sata izazivao ih na tuču, a bilo ih je 10-12 i još su trojica naknadno došla. Što to nisu snimili? Pazi, ja sam protiv 15-ak momaka u punoj snazi i oni zovu policiju. Ponavljam, zovu policiju i u Ljubiji i u Prijedoru, eto kolika su im muda. Ovaj što je sve zakuvao i nasrtao mi na sina nudi mi pivo, a ja mu po ko zna koji puta jebem mater i pozivam ga da na meni pokaže silu. Zalud mu sva ekipa kad nema petlje progovoriti. Možemo koju riječ i kad sam pojedine kasnije nalazio po dvojicu-trojicu, pa kako su izgledala "postrojavanja". Ameteri su to za takve sukobe i to su shvatili prve večeri kad su se otrijeznili.

      Izbriši
    4. I sam si u prvom tekstu rekao da su to obicni alkosi i bitange nesposobne a sad ispadose u "punoj" snazi. Sam ti znas i da je jedan spreman momak bio da bi mislijo da se istovarijo sleper vatrostalne cigle na tebe a kamoli 15 momaka da su to istinski batinasi bili i sposobni ti bi se digao ali nakon 15 dana sa intenzivne njege sreca pa nisu. Budi normalan ne blamiraj se tim basnama kako si se ti izvlacijo izvukao si se jer te napala rulja naduvanih polugnjilih narkomana koji nit su u snazi a ni u spremnosti sagnjilo od vuttre i dvole apatinskog

      Izbriši
    5. Kada tri ili više ljudi napadne jednog čovjeka golim rukama, ovaj jedan je gotov kako god okreneš. Sve ostalo su nebuloze.

      Izbriši
  10. Ne znam.. Necu i ne mogu da vjerujem u pobjedu Dodika.

    SNSD je poceo autobusima da vozi clanove i radnike drzavnog sektora na njegove tribine vec danas. To i ne bi bio problem da nije prvi dan izborne kampanje, vidjevsi rejting stranke u narodu Dodik je potegao za ocajnickim mjerama.

    Slican scenario se desio u Visegradu, kada je dosao Dodik, Zeljka, Kusturica i ni dan danas se ne zna sta se desilo sa tim opozoviom. Sramota je bila da u pišljivom Visegradu ne mogu skupiti glasove da im ne skinu nacelnika. Sada je prica jos i gora.

    Ja sam izborne Jedinice 9 i mislim da ce ovde Jelena imati prednost od par hiljada glasova. Banja Luka ce odlucivati pobjednika, mislim da nema teorije da Dodik pobjedi, odnosno izgubi sa 100 hiljada glasova razlike.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najveca glupost na svijetu je teza da ce Banjaluka odluciti pobjednika. Razlika koju opozicija eventualno moze napraviti u Banjaluci je nekih 10 ak hiljada glasova (i to je pod velikim upitnikom). Sami Doboj i Zvornik ce SNSD-u donijeti mnogo vecu prednost od tih 10 000. Nazalost, bojim se da ova ukupna procjena jeste realna.

      Izbriši
    2. Što se tiče prvog komentara znamo mi kako Dodik autobusima vozi članstvo od grada do grada i to unazad 15-16 godina, te da on ne pobjeđuje na izborima zahvaljujući svojim glasačima, nego ovakvim razdorima u opoziciji, pa sve do kupovine "papaka". No, opozicija nikad nije istupila sa lošijim kandidatima u datom momentu, niti je bila ovako razjedinjena. Trivićka, Stanivuković, Vukanović i takvu su zarad svojih ambicija Dodiku osigurali još jednu pobjedu i ja vam mjesecima ukazujem ono šta ćete nakon izbora svi znati.

      Drugi komentar je odličan. Potpisujem!

      Izbriši
    3. Trivicka je trenutno najskolovaniji i obrazovaniji politicar. Diplome su joj sa drzavnih fakulteta. Ti policajac da procjenjujes kakva je. Jeftino te pazario Dzajic. Zi si isti papak kao onaj stari sto je preletio, kako se zvao Stevandic Ilija, da je mij djed ili otac odrekao bi se.

      Izbriši
  11. Boro, možeš li nam dati statistički podatak koliko posjeta imaš na blogu u prva 2 dana nakon objave pojedinog teksta? Mislim na period zadnjih nekoliko mjeseci..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U prva dva dana dvije-tri hiljade ako pišem o politici, a nešto više ako je neka tema o kriminalu. Mislim da sam ove godine samo jednom premašio 10 000 šta je smiješno u odnosu na ranije godine. Sad sam ponovo na nivou prve godine kada sam registrovao blog, ali sa razlikom što su tada moje tekstove preuzimali zaista prestižni portali. I registrovao sam blog kako bih objedinio tekstove i analize koje sam pisao za druge medije.

      Znači, dok sam pisao o Davidu Dragičeviću ja na blogu nisam htio imati reklame jer na takvim stvarima nikad nisam zarađivao. Onda sam namjerno oborio čitanost, pa postavio reklame da proučim kako to funkcioniše, da bih onda dugo vremena sve to uvezivao. Sad imam taj segment funkcionalan, no kao problem sam utvrdio da moram naučiti mnogo toga oko raznih programa potrebnih za razvoj stranica koje donose zaradu, pa sve do programiranja. Niti imam tu lovu, niti sam je spreman potrošiti, da platim domen na kojem ću postaviti stranice koje planiram, pa se snalazim učenjem. Koliko ću u tome uspjeti ostaje da vidimo, ali od ovog bloga nikad me nije zanimala zarada i zato mi je nebitno koliko posjeta ostvarujem. Lova se uzima na sadržajima na engleskom i na notornim idiotarijama namijenjenim retardima, kao što radi ovaj jutuber Omčo. Tragikomično, ali je dokazano uspješno. Nemam namjeru raditi takve stvari, ali ću pokušati sa raznim sprdnjama na račun poznatih jer to privlači publiku i donosi zaradu. Prije toga zainteresovan sam za marketing raznih sredstava i proizvoda vezanih za sigurnost, no to podrazumjeva zaista veliki trud. Ako ništa drugo mnogo toga sam naučio i još mnoga znanja ću usvojiti, a meni je učenje najbolja razonoda.

      Izbriši
    2. Sam si napisao, otkad si preletio poceo si se gaditi ljudima. Ljudi vise preletace nemogu ocima gledati. Sta je tebi da onog cirkusanta toliko hvalis?

      Izbriši
  12. Ako ovi isti pobjede, možemo se seliti ili biti im robovi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možemo li iz ovog nešto naučiti, pa se onda drugačije organizovati u borbi za promjene?

      Izbriši
  13. RASPUCHIN : Ово је објавио портал БН-ТВ :

    “„Ја сам сигуран и вјерујем у то да је СДС способан да у првом мандату обезбиједи просјечну плату од 1800 марака у Републици Српској. Сви треба да размисле да ли желе да имају такву просјечну плату, или да им власт пред изборе дијели 100 марака као милостињу. То је наша порука коју шаљемо свим бирачима“ , рекао је Шаровић.”

    Оно што није објавио исти портал , иако упорно тврде да објављују све коментаре осим оних увредљивих , је коментар који сам написао на неки други текст а он је гласио овако некако :

    “Било би сасвим логично да на “државним јаслама” раде демобилисани борци као и чланови породица погинулих бораца и РВИ јер најбоље ће бринути о овој држави они који су исту створили.”

    Поставља се питање коме , Шаровић и екипа , најављују толике плате?
    Одговор је апсолутно јасан и дао сам га у безборој необјављених коментара на порталу БН-ТВ. Опозиција упорно даје понуду - дил запосленима на “државним јаслама” са гаранцијама да ће их оставити на радним мјестима па чак и повећати плату ако пређу на страну опозиције и дају им гласове. Е сад’ … , велико је питање да ли ће , ови којима се то нуди , прихватити понуду или ће по оној народној закључити : “боље врабац у руци него голуб на грани”.
    Борислав је закључио да ће се они опредјелити за врапца јер је овај огранак , на којем чучи (и са којег каки) голуб , прилично повисок за дохватити. То што се неком не свиђа Бориславова процјена је неки други проблем .Такви би се требали сјетити процјене , у вези избора у Приједору , која се показала тачном.
    А моја процјена у вези избора? Па написао сам , могућа је побједа Ј. Тривић али само ако сви они који су отишли тражити посао и плату у иностранство дођу и гласају за опозицију. На жалост , многи неће бити у могућности. Чак и да дођу мало тога би се , након побједе опозиције , промјенило јер ће сви ти гастарбајтери и даље бити у истој ситуацији као и ја који нисам отишао а требао сам.
    А како видим своју ситуацију? Па код мене је све исто јер нема велике разлике између : “говна у руци и говна на грани”.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U SDS-u poslije izbora prvo slijedi smjena OSMICE MEHMEDAGIĆA sa pozicije predsjednika stranke. Kroz tu raspravu će se razjasniti pitanje: jesu li Mićo Mičić i Obren Petrović uortačili se sa Dodikom zato što su izdajnici, ili zato što nisu pristali da im Osmica Mehmedagić bude predsjednik stranke? Doći će i do pitanja kako neki Vukanović, koji nije član stranke, nameće svoje idiotarije osnivačima stranke. I etiketira ih izdajnicima. Ima toga još, ali više u tekstu na tu temu.

      Izbriši
    2. RASPUCHIN : Е баш си прави пандур , Бориславе! Какве везе имају пок. Мићић и Петровић са оним што сам написао у коментару? Какве везе има то ко командује Шаровићу и какве везе има Вукановић? О Вукановићу сам овдје објавио једну пјесмицу а могао бих и једну кратку анализу која би га пољуљала. Ти , Бориславе , упорно пишеш о појединцима а ја , читаво вријеме , пишем о систему у којем живимо и који меље овај народ. Када систем не би био унеређен онда нас не би , овако лако , годинама упропаштавали разно-разни ликови и битанге који би мало овамо па мало онамо а све из личног интереса , као пок. Мићо и живахни Обрен.
      Добро написах на крају коментара али се то не односи само на мене и моју ситуацију : "говно у руци или говно на грани" и није неки избор.

      Izbriši
  14. Više, manje korektna analiza.
    Ako 2018. Dodik & co. nisu pali s vlasti, neće nikada.
    Izbori su tada bili lažirani, pokradeni...ali o opozicija je bila očajna, kao što je i sada.
    Izlaznost će ove godine biti manja nego pre 4 godine za 5-10%, sigurno.
    Definitivno, opozicija se ne ponaša kao opozicija i ne privlači nas apstinente da izađemo na izbore. Vikati samo DODIK JE LOPOV, nije dovoljno.
    Opozicija je za NATO, za vakcine, podržavala je sve mjere kriznog štaba u koroni, za ulazak je u BiH u EU...
    Pa to nije opozicija nego simpatizer i pratilac vlasti.

    Definitivno, opozicija će dozivjeti težak poraz, najteži do sada..


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako je opozicija za vakcine idiote jedan?
      Je li opozicija nabavljala vakcine i slikala se kraj kamiona kad su dolazili ili vlast?
      Je li se opozicija obogatila na vakcinama i na sredstvima za zastitu od kovida ili pozicija?

      Izbriši
    2. Amerikanci i Britanci neformalno kontaktirali Ruse oko razmjene svojih zarobljenih visokih oficira, netom po padu Marijupolja. Kažu im Rusi da traže Karadžića, Mladića i još neke haške osuđenike. Predsjednik SDS-a Osmica Mehmedagić i njegov potparol Mirko Šarović o tome ni riječ izustili nisu. OK, možda je u pitanju i ruska ratna propaganda. No, Vladimir Putin, Sergej Lavrov, Šojgu i drugi najmoćniji Rusi hvale Srbe kao prvi narod koji je ustao protiv globalizacije i porobljavanja čovječanstva, a Osmica Mehmedagić i potparol Šarović ni zuka o tome da smo mi taj narod i to pod vodstvom SDS-a. Još samo čekamo da izglasaju agreman njemačkom ambasadoru po nalogu predsjednika stranke Osmice Mehmedagića, pa da se pobljujemo na šta su srozali državotvornu stranku. Nikad nisam bio član SDS-a, nego isto ovako kritičar kao i za SNSD, ali postoje objektivne zasluge koje im svi moramo priznati. Bar nakon ovakvog odmaka vremena i svega šta smo kasnije "naučili". Protivnik sam toga da političari sebi pripisuju zasluge borbe koju smo mi borci iznijeli na plećima, ali i toga da umanjujemo značaj političkih poteza. U ta turbulentna vremena ušli smo kao organizovani NAROD, izborili smo se za one početne ciljeve i čak poratno izdržali državne udare i sve šta nas je sustizalo. Predstojeća mnogo gadna vremena opet traže homogenizaciju i povratak na osnove mirovnog sporazuma kao polazišne budućih političkih procesa, a to u najmanjem znači da SDS percipiramo kako valja, gdje je prvi korak da Osmicu "smijenimo" sa funkcije. I njegovog potparola Šarovića.

      Izbriši
  15. Ефендија значи ипак је истина они ти ко псету сићу бацају да измишљаш !

    OdgovoriIzbriši
  16. Ti, Dodik i jos mnogi ćete uskoro da završite na robiji pa bi bilo korisno da pripremis odbranu za sebe umjesto sto si opravdavao krivicna djela drugih, pocev od prijetnji clanovima VSTV pa nadalje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde klosaru, prenosis tekstove Vaskovica i kacis svuda sliku direktora policije Kostresevica da je neki kriminalac... Jado jadni

      Izbriši
    2. RE: Zdeno Bajo

      Pazi, ti kao policijski doušnik možeš se nadati mojoj "robiji", no i ti i policijski štakori za koje radiš možete mi popušiti. Kao onomad kad si elektronsku bazu članstva Trećeg bloka dostavio policiji, kad sam te razotkrio i javno maršnuo. Razlika među nama je ta što sam ja bio policijski inspektor (za organizovani kriminal), a ti si bio sitni doušnik, pa je samo po sebi glupavo da ti mantraš o robijama. Šta ti znaš o korivičnim postupcima i pravnoj struci? Jeftini doušnici odrade šta im se kaže, prenesu šta su doznali, ili kao to dostave spisak članstva antirežimskog pokreta, no preko toga niti šta znaju, niti se pitaju. Ponajmanje politički doušnici kao ti, čiju ulogu sam razvalio jednostavnom objavom i dokazima kakvo si smeće. Još me napadaju da sam izdao opoziciju, pri čemu i takve poput tebe (policijske doušnike) podvode pod opoziciju. Pa ko onda da takvu "opoziciju" shvati ozbiljno?!

      Izbriši
    3. E sad si ovim Zdenku obrnuo igricu, Boro bravo !!! Sad mu jos ime napisi i neka ti lize muda iza duda ili mozda dupe iza šupe

      Izbriši
    4. Pa sam je napisao ime i prezime - Zdenko Bajo, a lako ga je naći na internet pretraživačima

      Izbriši
    5. A usranog prezimena brate boro. Zamisli da te neko celi zivot zove BAJOOO

      Izbriši
    6. A na ove 'hrabre' anonimuse ne treba obraćati pažnju. Tigar se ne osvrće na pisku pacova...

      Izbriši
    7. Jes jes moj BAJOOO ti bi prvi trebao biti anoniman kad imas takvo ime a posebno prezime nesreco ljudska

      Izbriši
  17. Zdenko legendo, ne znam ko si, iz tvojih usta u Bozije usi. Da li stvarno vjerujes u ovo sto si napisao?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zdeno Bajo je kao sitni policijski doušnik elektronske pristupnice članstva Trećeg bloka dostavio banjalučkim inspektorima. Kada sam to doznao obavijestio sam ljude i naprosto smo razvalili tu priču, ali smo ostali u kontaktu i od prvog dana masovno ušli u Pravdu za Davida. Pokušao je Zdeno Bajo i tu se uvući, ali smo znali kakvo smeće je u pitanju i brzo je izolovan. Imao bih još mnogo toga navesti, no jedna policijska drukara to ne zavređuje

      Izbriši
    2. Baš bih volio da objaviš dokaze o tome da sam ja doušnik i kojim sam to inspektorima nosio podatke. Istina je da sam ja tebe razotkrio kao 'trojanskog konja' i onavjestio neke osobe. Žao mi je samo što nisu svi znali za to pa bi i danas bili živi - počev od Kneževića do Bašića...

      Izbriši
    3. Bajo, naduvaj se kite... Ti si samo jedan klosar i potrcko, nebitan lik... Aj prenosi Vaskobiva i njegove bajke

      Izbriši
  18. 100 000 glasova razlike,pa vi kako navodite ima vise glasaca nego stanovnika u Republici Srpskoj...Dodik na zalost pobjedjuje ali sa manjom razlikom...Koliko mogu primjetiti da ste njegov igrac...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam sta vama nije jasno oko Borinih tekstova i procjena? Znate li vi osnove matematike? Gledate li i slusate li sopstvenim ocima i usima ili???? Recite i meni, koja sam inace veliki protivnik Baje Duduka, Zlukaca i drugih zlotvora i izdajica koji na vlast dodjose na tenkovima i prodadose strancima sve sto se moze prodati, predati i dati, koji to pametan potez povuce tzv.opozicija u RS-u pa da se "prosvijetlim" .... molim navedite mi jedan jedini njihov mudar potez, a koji bi mogao biti u interesu naroda.
      Prvo i osnovno, svi ti "opozicionari" participiraju na ovaj ili onaj nacin u politickom zivotu Srpske, oni znaju sve sta rade ovi Bajini izdajnici iz SNSDa, znaju kako i preko koga se sta radi, znaju kojim kanalima, znaju itekako da je gro toga nelegalno, a nikada ni jedan dokaz protiv istih nisu nikome dostavili, pokusali tuziti ili nesto slicno... za mene to znaci da im se ne moze vjerovati. Cak sta vise i gadljiviji su mi od omrazenog mi SNSDa.

      Izbriši
  19. Bore sta kazes na hapsenje onog ubogog i zaostalog Gredelja i Dejanovica povodom ubistva pokojnog Basica i svakako da napises za Jurisica Dejana koju recenicu. Cisto da cujemo tvoje misljenje o njemu

    OdgovoriIzbriši
  20. Gospodine Borislave, sve Vi to lijepo pišete, vidi se da razumijete tematiku i da ste veoma sposobni podrobno objasniti, pritom lijepo i koncizno iznositi činjenice i gradirati važnost pojedinih događaja i dešavanja. Ono što bih Vam želio poručiti jeste da se napušite kurca glupi idiote, jebo i tebe i tvog sina retard džajić šmrko kokainski, koji si ti neviđeni jadnik i debil, prodao si se za 5KM, čujem da ti je tolika tarifa da cuclaš ispod Venecije mosta.

    OdgovoriIzbriši
  21. Jelena Trivic hahahhaha dajte ljudi ima sanse protiv Dodika kao BiH protiv Brazila u fudbalu

    OdgovoriIzbriši
  22. Smradu jedan raspali,prodani.jesi li uzeo malo lovu od crvenih pa sad glumis nekog velikog obozavaoca Dodika i ostalih.kako te samo nije sramota djubre matoro,raspalo,prodano

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću