MISTERIJA HAPŠENJA MILANA NOVITOVIĆA: Slijedi Dodikov obračun sa Stevandićem i Vučićem?!

Nenad Stevandić je kreditom IRB RS od pet miliona maraka preko sada uhapšenog Milana Novitovića kod Vučića "kupio" poziciju Dodikovog nasljednika. Zato Novitovića, kao mnogo jačeg igrača od već procesuiranog Zeljkovića, Dodik koristi u novom obračunu sa "mangupima" na čijem čelu je upravo njegov nesuđeni nasljednik i beogradski miljenik Stevandić.


borislav radovanovic blog

Vidim da se ovdašnji mediji i javnost muče sa manjkom informacija o uhapšenom direktoru Republičke uprave civilne zaštite Milanu Novitoviću, pa u nastavku postavljam tekst iz decembra 2020. godine kojim sam baš sveobuhvatno raskrinkao tu megakriminalčinu. Kroz sestrinska preduzeća i konkretnu dokumentaciju detaljno sam objasnio veze Novitovića sa Miroljubom Aleksićem kao omiljenim režimskim tajkunom predsjednika Aleksandra Vučića.

Kako se vidi iz nastavka tada sam problematizovao kredit od PET MILIONA maraka koji je se septembra 2020. godine Investiciono-razvojna banka (IRB) dodijelila preduzeću "Celux BH" d.o.o. Banja Luka sa svega osam zaposlenih i koje se bavi preprodajom proizvoda privilegovane firme "Alfa plam" iz Vranja u vlasništvu jednog od najbogatijih REŽIMSKIH tajkuna Miroljuba Aleksića. I čije je bogaćenje pod patronatom Aleksandrva Vučića enormno poraslo, toliko da se svrstao u kategoriju MILIJARDERA.

Moje pitanje glasilo je: zar u tadašnjoj ekonomski krajnje teškoj situaciji Republika Srpska treba financirati lopovluke milijardera poput Aleksića? Ovamo Aleksandar Vučić hvali se kako nama donira medicinsku opremu i raznu sadaku usljed pogođenosti pandemijom korone, a mi 'ladno za mešetarenja njegovih intimusa povoljnim kreditiranjem vraćamo mu PET MILIONA maraka. Išao sam do izražavanja sumnje kako Vučić i Aleksić dogovorno pljačkaju Srbiju.

Zatim sam preko niza sestrinskih kompanija i zajedničkih poslova objasnio dugogodišnju spregu režimskog tajkuna Aleksića i "našeg" direktora Republičke uprave civilne zaštite - sada uhapšenog Novitovića, pa sve do njihovih političkih mentora Dodika i Stevandića. Baš kao i već tada izraženog savezništva Vučićevih "Naprednjaka" i Stevandićevih "Ujedinitelja".

Kako su potonja dešavanja pokazala tadašnje (2020.) političko jedinstvo polako se pretvaralo u rivalitet, a sada ide ka neminovnom RAZBIJANJU slabijeg od strane jačeg. Nema tu mudrolija, Dodik će odmah poslije izbora razbiti Ujedinjenu Srpsku identično onome šta je svojevremeno uradio DNS-u Marka Pavića. Nizom tekstova oko kriminala Branislava Zeljkovića najavljivao sam Dodikov plan novog "obračuna sa mangupima", ali i okolnosti zbog kojih je planove morao odlagati (sankcije, afera "Ikona" i dr.).

Vidite, juna 2020. godine objavio sam dokaze kriminala u JZU Institut za javno zdravstvo, te tekstom tekstom DODIKOVI TAJKUNI NA "INFUZIJI": Saša Marković organizije lažne nabavke, lažne koncerte, lažne obojene revolucije... prozvao šefa Posebnog odjeljenja Republičkog tužilaštva Miodraga Bajića zbog izostanka hapšenja i pritvaranja osumnjičenih. Istovremeno sam objavio dokaze kriminala Slavena Ristića oko "pokretne bolnice", te obrazložio kako se procesno djelovanje nezakonito odugovlači zbog krivične odgovornosti nosilaca najviših funkcija vlasti.

Kada su nekih 15 mjeseci poslije mojih tekstova uslijedila hapšenje Branislava Zeljkovića i drugih decidno sam ustvrdio kako se sve odrađuje po Dodikovom nalogu i planu novog "obračuna sa mangupima", a posebice sa Nenadom Stevandićem. U međuvremenu se jasno vidjelo kako se Stevandić pozicionirao kod Aleksandra Vučića i kako se polako gradi priča o Dodikovom nasljedniku. Zbog tadašnjih okolnosti Laktašenko jeste pomjerao realizaciju planova, ali suštinski od svojih nauma nije odustao. I to najbolje pokazuje hapšenje dosad nedodirljivog Milana Novitovića!

Ukoliko je Miloradu Dodiku u nekom momentu odgovaralo da MILIJARDERA Miroljuba Aleksića "pomaže" kreditom od pet miliona zasigurno to nije podrazumjevalo Vučićeve i Stevandićeve planove kreiranja njegovog nasljednika. Na šta je, razumljivo, uslijedila Dodikova reakcija razbijanja "mangupa" Stevandića i to preko stranačkih kadrova poput Zeljkovića ili Kostadina Vasića kako sam to razjasnio nizom tekstova. Elem, tek udarom na Novitovića pokazao je krajnje mete i dosege obračuna.

Već prilikom formiranja novog skupštinskog saziva i njegovih tijela možemo očekivati egzaktno ispoljavanje koliko poslanika Ujedinjene Srpske pod kontrolom ima Stevandić, a koliko Dodik, gdje je najduži rok razbijanja ovog koalicionog partnera do formiranja vlade. Doduše, kako smo to za posljednje dvije godine mogli vidjeti nepredvidive okolnosti ili određeni odnosi snaga mogu poremetiti tajminge, no nikako osnovne zamisli. Po kom modelu će to ići znamo na primjeru Marka Pavića i kako mu je DNS pocijepan nakon rekordnog izbornog rezultata.

Kako uvodno rekoh ovim i ovakvim udarom Dodik pokazuje spremnost na ozbiljnu konfrontaciju sa Aleksandrom Vučićem, gdje opet treba uobziriti neophodnost "disciplinovanja" predsjednika Srbije od strane Vladimira Putina kakvog sam se dotakao u nedavnom tekstu DODIK PREZADOVOLJAN: Može li Srbin glasati protiv Putina?. Normalno, u političkim sukobljavanjima sve se radi preko šahovskih figura poput Novitovića i Aleksića.

Ovde dolazimo do mog predviđanja da bi još jednom tajkunu oko ruku uskoro mogle škljocnuti policijske lisice i to opet zbog lopovluka javnih nabavki Zeljkovićevog instituta. Takođe juna 2020. godine tekstom ISTRAGA PREDMETA "POKRETNA BOLNICA" ZAVRŠENA: Objavljujem dokaze kriminala direktora Zeljkovića i lažnog humanitarca Ristića pokrenuo sam uzbunjivanje javnosti oko kriminala koji do sada nije adekvatno procesuiran. Zeljković je optužen zbog kriminala sa Sašom Markovićem, no Slaven Ristić je "pošteđen" - dok nije formirao stranku i prijavio se na predstojeće izbore. U taj koncept uklapa se i pogovaranje da ministara Dragana Lukača odmah poslije izbora čeka hapšenje i procesuiranje, a davno sam objasnio kako Lukač preko Ristićeve stranke traga za političkim preživljavanjem.

Podsjećam i da Tužilaštvo BiH vodi istragu protiv ministarke Zore Vidović i Dodikovog kuma Mile Radišića - nakon presljeđivanja predmeta iz "posebnog odjeljenja" Miodraga Bajića. Dodikov novi "obračun sa mangupima" ići će mnogo dalje od onoga šta smo gledali nakon izbora 2018. godine. Normalno, kao i uvijek sve je podredio svojim uskim interesima i nema tu nikakve političke "prosvećenosti". Prosta eliminacija neposlušnika i "mangupa"! Dodikove izjave tipa kako ovo nije trebalo činiti pred izbore već smo imali prilike slušati, tako da odavno nismo naivni.

U svakom slučaju hapšenje Milana Novitovića na ovakav način tek je puko sredstvo političkih razračunavanja, gdje moram podsjetiti kako sam Miodraga Bajića upoznao kao tek imenovanog mladog tužioca davne 2004. godine i vazda tvrdim da je u pitanju Dodikov "vojnik" na specijalnim zadacima. Naivni mogu povjerovati u njihova rijetka javna prepucavanja ili u lažijade blogera Slobodana Vaskovića, no to je naprosto njihov problem. Mnogi nisu vjerovali u moje tvrdnje oko Milana Tegeltije do momenta kada je imanovan "predsjedničkim savjetnikom".

Iskreno, još uvijek istražujem aktuelna dešavanja, ali ko je uhapšeni Milan Novitović davno sam objelodanio i u nastavku možete pročitati taj tekst. Kada vidite prezentovane podatke biće vam mnogo jasnije zašto najavljujem prednje opisane političke rasplete.

12. decembar 2020. godine

Kako se Vučićeve donacije Srpskoj vraćaju njegovim tajkunima u Srbiju 

Znamo kako u Republici Srpskoj blagodare Vučiću na desetinama miliona pomoći za prevazilaženje teške situacije. No, treba znati i kako se "donacije" vraćaju u Srbiju za financiranje Vučićevih tajkuna u mešetarskom preuzimanju preduzeća poput "ALFA-PLAM" Vranje. Ekskluzivno razotkrivam razmjere besramne pljačke građana Srbije i Srpske kamuflirane "brigom za narod" tokom pandemije kovida-19.

Režimski i svi drugi mediji Srbije i Republike Srpske masovno prenose vijesti o direktnoj financijskoj pomoći prekodrinskim Srbima od strane "velikog brata" Aleksandra Vučića . Par desetina miliona maraka tek je "kap u moru" stvarnih potreba Republike Srpske i nagomilanih dugova kakve ni naši unici neće moći vratiti. Pritom Vučića personalno veličaju kao dobrotvora iako je u pitanju novac (budžet) građana Srbije. 

Problem je što jedinstvo i idilu "srpskog sveta" razotkrivaju konkretni dokazi kako milioni maraka, takođe budžetskih, odlaze u obrnutom pravcu, odnosno iz Srpske u Srbiju. Mnogu grđi problem je što narodni novac ide u ruke Vučićevih tajkuna za dalja širenja njihovih privatnih imperija. Najgrđe u svemu jeste to što su pojedinci sebe poistovjetili sa državom i narodom toliko da uopšte ne razlikuju privatno i javno. Sve svode na lične interese i širenje moći proizašle iz političkih funkcija.

Sa donje fotografije možete vidjeti da je Investiciono-razvojna banka Republike Srpske (IRB) 25.09.2020. godine odobrila kredit od PET MILIONA maraka preduzeću "Calux BH" d.o.o. iz Banjaluke. U momentu opšteg vapaja privrede i naroda za elementarnim potrebama jedno privatno preduzeće dobija toliki novac, a kad analiziramo stvarnu namjenu kredita neminovno dolazimo do promišljanja o uspostavljanju "narodne pravde". Po "kratkom postupku"!


borislav radovanovic blog

Za shvatanje suštine problema dovoljno je navesti da se firma "Calux BH" bavi distribucijom proizvoda poznatog srbijanskog brenda "Alfa-Plam" iz Vranja. Ozbiljna firma sa hiljadu zaposlenih i širokom paletom proizvoda sasvim sigurno može i bez ovog "posrednika" naći put do tržišta Bosne i Hercegovine, no na ovu temu ćemo se vratiti kasnije.

Potražite na njihovom sajtu prostorije, skladišta, prevozna sredstva ili bilo šta drugo vezano za distrubuciju proizvoda, ukoliko smatrate da je riječ o konkretnoj djelatnosti. Iz te vizure sasvim je razumljivo zašto "Calux BH" ima samo OSAM ZAPOSLENIH, a i za taj broj je upitna opravdanost upošljavanja.

O kakvim "posredničkim uslugama" je ovde riječ možda najbolje pokazuje krivični predmet protiv bivšeg direktora ove firme, Milana Novitovića, zbog prijetnji upućenih poslovnom partneru. Novitoviću sude jer je krajem 2017. godine Draganu Makiviću prijetio da će ga "skinuti golog, voziti vezanog za lanac i da će lajati od Banjaluke do Vranja" ukoliko ne izmiri dug prema "Alfa-Plamu". Konkretno: dug prema "Calexu" kao nezaobilaznom posredniku.

Krivični postupak je Novitoviću očigledno bio "odskočna daska" za postavljenje na poziciju direktora Republičke uprave civilne zaštite RS, a posebno jer znamo koliko Milorad Dodik cijeni likove spremne na brutalno nasilje. U pitanju je kadar "Ujedinjene Srpske", a javnosti posebno poznat kada je svom stranačkom šefu Nenadu Stevandiću dao na korištenje službeno vozilo (donacija Japana) civilne zaštite, koje je razbijeno u saobraćajnoj nezgodi. Sve je opravdano "zaštitom stanovništva" od pandemije kovida-19 i u konačnici zataškano.

Elem, javnosti treba objasniti i kako je Milan Novitović istovremeno mogao biti zaposlen u više preduzeća i to u različitim državama (Srbija i BiH), sve na direktorskim pozicijama. Uz to je i "vlasnik" pojedinih firmi! Posebno je važno istaći da su u pitanju firme na različite načine povezane sa vranjanskim "Alfa-Plamom" i nastojanjima tajkuna Miroljuba Aleksića da se domogne većinskog vlasništva tog kombinata.

U tom kontekstu poznato je kako maja 2019. godine Novitović preko "MINOVA GROUP" iz Baograda preuzima prag odlučivanja od 5% akcija "Alfa-Plama" i to u paketu sa firmom "SM.NET INVESTMENT" Beograd. Valja znati se se "Minova group" samo formalno vodi na Novitoviću. Istinski obe pomenute firme su u vlasništvu Vučićevog tajkuna Miroljuba Aleksića, a djeluju u okviru njegovih berzansko mešetarskih nastojanja preuzimanja vranjanskog brenda. Ispod teksta objavljujem fotografije iz kojih se vide prednji navodi.

Osim toga, Milan Novitović je bio direktor preduzeća "PIONIR COOP" iz Banjaluke, gdje opet imamo strinsko-fiktivnu firmu Aleksićeve kompanije "PIONIR" iz Subotice, još jednog poznatog srbijanskog brenda, kog se za njega prepoznatljivim berzanskim manipulacijama domogao Miroljub Aleksić. U banjalučkom "Pionir groupu" Aleksić je ovlašteni predstavnik sa pozicije prokuliste.

Tokom pljačkaške tranzicije Aleksić je zagospodario brojnim poznatim firmama Srbije, kao što su "Tipoplastika", "Cobex", "Jugotehna", "Naš stan", "Hissar", "Alfa-Plam", "Forest"… I sve su prošle berzanska mešetarenja unutar Aleksićeve osnovne kompanije "ALCO GROUP", a kakva traju do danas - pod patronatom Aleksandra Vučića.

Ukoliko razmjere mešetarenja tajkuna Aleksića i našeg direktora "Civilne zaštite" Milana Novitovića nisu jasne idemo na dalje konkretne dokaze. Ispod teksta postavljam fotografije zapisnika sa vanredne sjedice akcionara vranjanskog "Alfa-Plama" od 27.08.2019. godine. Sa prve fotografije vidi se kako Aleksićeve firme "AMASIS"", "SM.NET INVESTMENT" i "MINOVA GROUP" posjeduju preko 85% kompanije "Alfa-Plam". I sa te pozicije donose odluku o poništenju oko 10% akcija kompanije u cilju smanjenja vrijednosti akcija u posjedu malih akcionara, šta pokazuje druga fotografija zapisnika. Konačan cilj je manipulativno dostizanje paketa akcija preko 90%, kakvo im omogućava i potpuno preuzimanje kompanije. 

Po dostupnim podacima Novitović se vodi kao vlasnik prednje pomenute srbijanske kompanije "AMASIS", međutim to je opetovano samo paravan za skrivanje stvarnog vlasnika - Aleksića. Poslije ovih dokaza vidimo šta je Milorada Dodika i Nenada Stevandića navelo da Novitovića pozicioniraju kao direktora Republičke uprave civilne zaštite RS. Čovjek je jedan od ključnih saradnika Miroljuba Aleksića čije bogatstvo se procjenjuje na oko POLA MILIJARDE DOLARA. Po mišljenju mnogih Aleksić je najbogatiji Srbin, a svoje bogatstvo uveliko je proširio tokom mandata Aleksandra Vučića.

Sa podnaslovne fotografije (originalnog teksta, op.a.) vidite Miroljuba Aleksića sa Vučićem u pogonima "Alfa-Plama", no važno je znati kako započinje njihovo prijateljstvo. Upravo Vučićeva ideja bila je da se Aleksić upusti u hotelijerstvo i banjske usluge. I ovaj svojim vještinama na berzi i pod patronatom vlasti postaje vlasnik hotela poput: "Izvor" u Aranđlovcu, "Master" u Novom Sadu, "Sloboda" u Šapcu, "Park" u Vrnjačkoj Banji, "Tonik" na Zlatiboru... I taj biznis se širi!

Znači, kontraverzna firma "Calux BH" je samo paravan zakulisnih lopovija tajkuna Miroljuba Aleksića u cilju potpunog preuzimanja "Alfa-plama" i/ili drugih kompanija. Sve je u funkciji ličnog bogaćenja Aleksića i njegovih saučesnika poput Novitovića. Za realizaciju njihovih marifetluka građani Republike Srpske izdvajaju PET MILIONA maraka, bar iz vizure da IRB raspolaže narodnim novcem. To je suštinska pozadina plasiranja ovog kredita.

Normalno, kreditni plasman nisu mogli dogovoriti Milan Novitović (US) sa pozicije direktora Republičke uprave civilne zaštite i direktor IRB-a Dražen Vrhovac (SNSD), bez pokroviteljstva njihovih stranačkih šefova Dodika i Stevandića. Jedino valja istaći sve češće direktne sastanke Vučića i Stevandića, ali i formalne sporazume o saradnji između Srpske napredne stranke i Ujedinjene Srpske. 

Unazad par godina pratim jačanje ovog političkog saveza, a nekoliko puta sam i pisao o prevarama izvedenim unutar tog "bratstva". Koliko moje pisanije ima uticaja vidite po činjenici da su Vučićevi "naprednjaci" i Stevandićevi "ujedinitelji" u Kozarskoj Dubici dobili tek oko 220 glasova. Takve političke "gromade", a nalaze se na samom dnu izbornih rezultata i to samo zato sto je moj blog u Dubici izuzetno čitan.

Potenciram: ukupno bogatstvo Miroljuba Aleksića možebitno prelazi MILIJARDU MARAKA, a moguće je da ipak treba govoriti "samo" o stotinama miliona. Bez obzira, hohštapleru je stalo do kredita od pet miliona maraka, otetih od usta sirotinje i razorene ekonomije Republike Srpske. Kroz takvu vizuru treba percipirati pomoć i donacije Aleksandra Vučića prekodrinskoj "braći". Novac građana Srbije ide za političko opstajanje Milorada Dodika i Nenada Stevandića, a naše pare odlaze Vučićevim oblapurnim i bezobzirnim tajkunima poput Miroljuba Aleksića. I tako u krug!

Vučić je bombastično najavio obračun sa mafijom i organizovanim kriminalom, a koliko možemo vjerovati njegovim obećanjima vidimo po tome kako reaguju državni organi na planu sramne pljačke "Alfa-Plama" iz Vranja. Većina ovih navoda poznata je javnosti, izuzev informacija o spornom kreditu IRB-a, no nema institucionalne reakcije. Umjesto toga, baš po nagovoru Vučića, Aleksić je postao vlasnik bar šest hotela. I svoju imperiju dalje širi čak i u ovom globalnom haosu, a primarno sa grbače sopstvenog naroda.


borislav radovanovic blog




borislav radovanovic blog


Primjedbe

  1. Boro, svaka čast. Nego, gdje su sada ovi da ti upute izvinjenje za baletana Vaskovica. Dovoljno smo mogli čuti šta kaže njegov šef Radović i koliko mu plaća da blati ljude.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tokom prethodnih godina, od 2014. godine, navikao sam da prije izbora objavljujem razne planove i marifetluke političkih aktera, a da to narod dočeka sa nevjericom i čak tvrdnjama da lažem. Kad se ispostavi istina više nije bitno šta mislimo o tome kad nismo blagovremeno reagovali. Evo Dodik treće opšte i toliko lokalnih izbora dobija na nasposobnosti opozicije. Sa silnim krađama SNSD nagura do nekih 30-ak odsto glasova i mandata u skupštinu, a ovih 70 odsto trpi ga samo zato što nema političkog dogovora u pravcu promjena. Pa do Vaskovića koji je u ratu kao strani plaćenik ubacio se u Srebrenicu i snimio one kadrove, da bi već 1997. jasno pokazao za koga radi. Ljudi su zaboravili njegove ucjene sa Rafijem Gregorijanom i sličnim bitangama, a davno sam objavio koliko para je od Soroša dobio u poratnim godinama. Lijepo pregledao godišnje izvještaje Sorošovog Otvorenog društva i za svaku godinu objavio koliko je koji medij dobio od 126 miliona dolara. Računajući i godinu kada je Vasković dobio rekordan iznos.

      Izbriši
  2. Nisi ti "onom drugom blogeru" ni do koljena.Neuporedivo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tačno, u lažima i prevarama nisam mu do đonova cipela. Baš kao ni po materijalnoj koristi od blogova.

      Izbriši
  3. Daj Boro uzmi covjeka iz opozicije koji ce cijeniti tvoju inteligenciju i tvoj potencijal i pricaj sa njim, daj mu instrukcije. Mora biti jedan u gomili idiota da je spreman na nesto konkretno, dosta je vise palamudjenja i unistavanja buducnosti mladih. Muka mi je vise od politicke scene, muka mi je da kao student radim 3 posla a nocu ucim, zaista. Koliko neprospavanih noci nad knjigom a imam osjecaj da se nista nece isplatiti. Dokle vise? Veliki pozdrav legendo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Unutar političkih i građanskih struktura nije nepoznato da bez ikakve naknade i koristi pomažem logistički svakog ko se obrati. Uglavnom to činim sa mojim drugom Radenkom Mikanovićem, stručnjakom IT sektora i nečim šta nazivam "hodajuća enciklopedija" zbog zaista nesagledivih razmjera njegovih znanja u raznim oblastima. Znači, registrujemo udruženje građana od onih polazišnih okupljanja i objašnjenja kako to funkcioniše, pa do kompletne papirologije i čina dobijanja rješenja o registraciji i pravu djelovanja. Na to Mikan uradi programe komunikacije, pa stranica i grupa na društvenim mrežama i kompletne infrastrukture unutrašnje i spoljne komunikacije. Čak objasnimo kako se preko udruženja građana povlače ljudi i sredstva za formiranje političke stranke, a onda i mnoštvo naših ranije osmišljenih projekata.

      I šta se redovito događa? Objasnimo ljudima koja znanja i vještine moraju savladati ukoliko žele izgraditi organizaciju da bi djelovali sa iole relevantnog nivoa, sa podrazumjevanjem da ćemo raditi sa njima dok ne postignu taj startni cilj. Jok, čim sa riječi treba preći na djela, odnosno na taj proces učenja i usavršavanja, odnosno rada na konkretnim projektima - ni fenjerom ne možemo naći nekog voljnog za zrno truda. Normalno na takve više ne gubimo vrijeme i naprosto se maknemo.

      Znači, nije do mene, nego do pronalaženja ljudi voljnih da se trude i rade. Mikan i ja samo pomažemo da oni koji će nositi priču (predsjednici i aktivisti udruženja ili pokreta) postave organizaciju na zdrave i dugoročno održive temelje, pa sve do toga kako se preko projekata dolazi od neophodnih sredstava, sa jedinim ciljem da to samostalno funkcioniše - bez nas. Da nas kasnije pozovu radi nekog savjeta ili na kakvo okupljanje i ništa više. Pokušavamo stvoriti buduće profesionalce koji će od svojih znanja i rada živjeti, ali redovito nailazimo na ljude koje jedino zanimaju populističke mantre i da oni budu "glavni" u nečemu šta je suštinski ništa u odnosu na ono šta je moguće stvoriti.

      Mi smo tu gdje jesmo i zna se kakav je naš koncept razvoja pokreta ili formalnih subjekata, a što nema zainteresovanih ni sam ne umijem objasniti. Ili umijem. Prije desetak godina ponudio sam MUP-u niz ideja reformi - od obrazovanja kadrova do bitno drugačije organizacije. Elem, ciljevi onih koji su odlučivali bili su policiju pretvoriti u kriminalnu organizaciju, a to je nespojivo sa STANDARDIZACIJOM KRIMINALISTIČKIH PROCEDURA u kojoj se tačno zna šta ko radi i sa kvalitetnim instrumentima kontrole. Mi smo valjda mentalnog sklopa nesklonog jedinstvu, slozi i organizaciji, a nemamo svijest kako se to kroz sistem obrazovanja može i treba promjeniti. Pravim nekakvu platformu na kojoj ću objaviti tadašnje stručne radove, istraživanja i analize iz kojih se vide moje ideje - univerzalne i danas primjenjive, pa da oko toga pokušam produkovati nekakvu javnu raspravu.

      Na kraju još samo jedna nepobitna istina. Jeleni Trivić prije aman godinu i po ponudio sam pomoć i podšku jednog ozbiljnog tima stručnjaka, ali iz startno ukazivanje kako joj valja ozbiljno raditi i na sebi i na NARODNOM POKRETU kom bi bila lider. Nakon izbora ne bi ostalo sjećanje sa sadašnu vladajuću koaliciju da je shvatila ideje i prihvatila se ozbiljnog posla. Ovako, čak i kad bi pobjedila Dodika ništa konkretno ne bi stvorila jer nema svijest kako se grade sistemi i masovne grupacije, a najmanje ima volje da uči i stiče vještine. Ona je izabrala biti korisni idiot Milana Radovića i kao iskorišteno sredstvo poslije izbora jednostavno će biti bačena u smeće. To je naprosto tako.

      Izbriši
    2. Ti godinama pričaš kako će Lukač biti smjenje, uhapšen pa nikad da se desi. Tvoje procjene su goli kurac

      Izbriši
  4. Bajrooooo nije više Boro 😂😂😂😂😂

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam mogao vjerovati kako sam dobio zajam od 20,000 eura u 24 sata... Sretan sam i ponovno financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svakoga tko treba posudite zajam kako biste ih kontaktirali putem e-pošte (davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih a3 3%. Svakako kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY....

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

DOKAZANO: Načelnik Goran Mikanović mjesecima znao za pripremanje ubistva kolege Bašića!