Jelena Trivić pobjeđuje Dodika - za 3000 eura (FOTO)

U nedjelju će se pokazati vjerodostojnost prognoza "dva blodera", Vaskovića po kom Jelena Trivić ima prednost od 4 odsto, ili po mojoj procjeni da gubi sa razlikom od 100 000 glasova. Vasković se za 3000 eura od Milana Radovića mogao i malo više potruditi u obmanjivanju javnosti.

borislav radovanovic blog

Nisam do kraja odgledao audio-video uradak po kom Milan Radović svom sagovorniku objašnjava kako blogera Slobodana Vaskovića plaća 3000 eura - po tekstu ili kako već. Baš kao što sam manje od tri sekunde bacio pogled na famozni "dokument" o američkom financiranju Jelene Trivić i opozicije. Uratke za potrebe izborne kampanje nije vrijedno analizirati obzirom da im je namjena politikantska i jednokratna.

Sa druge strane predstavu nemam u koliko sam tekstova tvrdio kako Radović plaća Vaskovića i šta bih mogao "doznati" iz onakvog snimka? Kada sam pročitao da je Radovićev sagovornik bio Adam Šukalo posebno nisam imao potrebe istraživati jer njihove "kombinacije" znam još od 2018. godine i kako su prevarili Pravdu za Davida. Radović je bio taj "anonimni donator" 150 000 eura ili koliko već, dok je Šukalo bio njegov terenski igrač. Javnost zna kako se ta priča završila.

Jeleni Trivić sam u ljeto prošle godine, dakle čim se pojavila ideja o njenoj kandidaturi za jednu od inokosnih funkcija u Republici Srpskoj, ponudio logističku pomoć i podršku. Čak preko nivoa promocije iz 2018. godine - kada je široj javnosti bila potpuno nepoznata. Objasnio sam joj šta pod hitno mora mijenjati oko stajlinga, oko pristupa kampanji i još par elementarnih stvari. 

No, ubrzo sam uočio kako Jelena sve više pretvara se u korisnog idiota ambicija Milana Radovića da postane premijer i tako ključni nosilac vlasti Republike Srpske, bar po nadležnostima koje mu dodjeljuju ustav i zakoni. Drugi razlog mog distanciranja od nje bio je mnogo teže prirode, a konkretno u vezi kvaziopozicionog zbližavanja sa ministrom Draganom Lukačem. 

Zamislite nemorala; Trivićka, Stanivuković, Vukanović i slični glasove i mandate osvojili su na "šlepanju" uz našu borbu protiv Lukača da bi u konačnici sa njim koalirali. Stanivuković je otišao najdalje, pa je "protiv Dodika" započeo koaliranje sa samim Dodikom. Sačekajte formiranje novog skupštinskog saziva i uvjerite se u izbornu prevaru o kojoj govorim par mjeseci.

Odabirom Radovića opoziciona kandidatkinja "dobila" je kao promotera Slobodana Vaskovića. Narednih godina imaće vremena za analiziranje koliko su joj takvi pomogli u utrci za Predsjednika RS, odnosno koliko su potencijalnih glasača bukvalno otjerali. Baš kao i po pitanju BN TV čija gledanost rapidno opada, zbog čega teško da mogu sastaviti godinu prije gašenja tog medija. Ukoliko Vlado Trišić ne nađe kakvog naivnog kupca. 


borislav radovanovic blog

Gornja fotografija preuzeta je sa bloga Slobodana Vaskovića i njegove objave od 28.09.2022. godine po kojoj Jelena Trivić nad svojim glavnim konkurentom Miloradom Dodikom vodi sa 4 odsto prednosti. Kako bi njegove mantre dobile na "snazi" Vasković se poziva na istraživanje agencije "Ipsos Strategic Menagment"  iz Beograda. Njegov problem leži na "sitnici" u vidu objavljivanja LAŽNIH REZULTATA ISTAŽIVANJA.


borislav radovanovic blog

Konkretno: poslije 11. septembra u javnosti su procurili rezultati ankete agencije Ipsos urađene za klijenta kog su nazvali "međunarodna zajednica". Na gornjoj fotografiji vidite kako je Nebojša Vukanović na svom blogu reagovao oko tih rezultata - po kojima je Dodikova prednost nad Trivićkom oko 13 odsto. Lično se nisam bavio tim istraživanjem iz dva razloga. Prvi, ne komentarišem istraživanja u koja nisam imao detaljan uvid. Drugi, sedmicu ranije sam objavio takvu Dodikovu prednost!

Koga zanima istina lako je kontaktirati agenciju Ipsos i provjeriti vjerodostojnost Vaskovićevih navoda, pa sve do toga jesu li uopšte radili kakva kasnija istraživanja. Ili sačekati rezultate izbora. Moja malenkost i danas ne vidi iz koje baze bi Jelena Trivić mogla izvući više od 200 000 glasova. Gledam posjećenost skupova i tu SNSD sam uveliko nadmašuje zajednička okupljanja SDS-a i PDP-a. 

Na njenoj FB stranici preko opcije html inspect lažno je postavljeno "93 hiljade prijatelja" umjesto stvarnog broja pratilaca. Zato vidite da se nekakav prosjek lajkova vrti oko 2000 po objavi i to jednih te istih profila - od kojih jedan broj ne može za nju glasati pošto nisu u Srpskoj. U svakom slučaju to je premalena podrška na društvenim mrežama sa kojima opozicija posebno računa. 

Postoji i kategorija glasača koji se godinama izjašnjavaju "protiv Dodika", no i za njihove glasove valjalo se potruditi zbog mogućnosti apstiniranja. Potruditi preko nivoa Vaskovićevih lažnih rezultata anketa i njenog takmičenja sa Dodikom u tome "Ko je veći Dodik". 

Upratio sam Trivićkino nedavno izborno obećanje o "toplom obroku" zaposlenih. Zar je to nivo ideja dostojan univerzitetskog profesora ekonomije? Ponavljam: poslije izbora stojim joj na raspolaganju za javnu raspravu na ekonomske teme - kao priliku da nešto nauči.

Na kraju moram se referirati na posljednja gostovanja Dodika i Vlade Đajića na RTRS i ATV. Oba su pričala o djetinstvu, anegdotama ili raznim temama, ali predstojećim izborima bavili se nisu. Znači, nisu pozvali građane da izađu na izbore, a kamoli da za njih glasaju - šta govori da odlično znaju kakvim rezultatima se mogu nadati. Apostrifiran: tumačim ono šta vidim i uspijem shvatiti, a šta su moje lične želje objavio sam u tekstu AMIR REKO: Svjetlo na kraju tunela

Pored toga opetovano postavljam pitanje: hoće li se Jelena Trivić narodu izviniti što zbog njenih nerealnih ambicija još četiri godine mora trpiti Dodikov režim? Kako rekoh s proljeća ili početkom ljeta prošle godine pokrenuo sam priču o okupljanju opozicije i naroda u pravcu jedinstvene borbe, a doživio napade pojedinaca koji su se vodili samo ličnim ambicijama. I takve javno kotarisao, ali uz brojna tumačenja kako će se sve to štetno odraziti po narod i društvo. 


Primjedbe

  1. Ti nemaš prava uzimati Pravdu za Davida u usta, ti si prvi pokušo da je zloupotrebiš u svojim napadima na ministra Lukača, tebe nije interesovala pravda ni David nego ti je to samo bilo još jedno sredstvo napada. Zato te je Davor i odjebo kad je skonto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dovor i ja smo intenzivno sarađivali preko tri godine (dok se ta priča nije aman ugasila) i bar o tome postoji nebrojeno objava na stotinama portala koje možeš lako naći. Tvoje neznanje je samo tvoj problem.

      Izbriši
    2. Pa ja, dok nije skonto ko si šta si pa te odjebo

      Izbriši
    3. Dobro upućeni znaju ko je koga "odjebao", a to što se javno ne bavim tim temama druga je stvar. Znaš, David ima majku, baku, sestru i druge članove porodice koje sam dobro upoznao i nikad ih ne bih povrijedio - ponajmanje stvarima za kakve nemaju nikakve krivice. Osim toga Davor nosi svoj krst toga što mu je dijete ubijeno i ma šta činio taj teret mora se uobziriti. Zato ja ćutim i nemam namjeru javno se baviti određenim dešavanjima, a jedino šta mi je važno jeste da svakog mogu pogledati u oči. I u oči kazati šta znam, a neka mi drugi kažu ako imaju nešto nemoralno sa moje strane. Istina je mnogo surova, ali je javnost od mene neće doznati iz prostog razloga što sam takav kakav jesam i znam šta priliči činiti u datim situacijama.

      Izbriši
    4. Napadima na Lukača.Kao ovaj zabrinut Boro za Davora a spominje Lukača za koga se zna da je tražio od Lepira da slučaj ubistva mladića Davida proglasi zadesom.To je i priznao Lepir gostujući na atv.Lepir nije ništa bolji od Lukača.Ali eto živimo u takvoj državi gdje policijski i tužilački funkcioneri teško zloupotrebljavaju svoje pozicije.U jednoj Njemačkoj ili Austriji kakve god da su ministar unutrašnjih poslova bi na takvo traženje bio optužen za ometanje rada pravosuđa.

      Izbriši
    5. Ja sam podnio prijavu protiv Lepira, Vreće, Lukača, Ćuluma i Ilića da su nepobitno krivično djelo ubista lažno prijavili kao zadesnu smrt, a sa ciljem da djelo i počinioci izbjegnu krivičnu odgovornost. Potom sa svjedočenjem dopunio ionako detaljnu i dokazno jaku prijavu. Pored toga smislio sam obrazac po kom je oko 2 300 građana podnijelo prijave krivičnog djela ubistva. Da vrećo nije donio naredbu o sprovođenju istrage ubistva morao bi napisati 2 300 obavještenja zašto to nije učinio uz rizik da opet preko unificiranog obrasca dobije hiljadu-dvije žalbi o kojima mora odlučivati kolegij tužilaštva i svima dostaviti odgovore. Pored toga išao sam sa prijedlogom da Republičko tužilaštvo preuzme predmet šta je Mahmut Švraka odbio, no kada sam dopunu svoje prijave "teškog ubistva" dostavio na republičko tu ništa nije mogao. Sve to je objedinjeno na Tužilaštvu BiH, gdje sam optužio Kajganića za opstrukcije, no dobro obavješteni izvor kaže da će taj predmet ići brzo poslije izbora.

      Izbriši
    6. Molim uvazenog Anonimnog da razmisli prije sto Njemacku uzme za neki dobar primjer. To je bilo nekada. Prije ovog "globalizma". Za vrijeme PlanDemije svaki dan i po 2x dnevno ministar policije Bajerske davao je izjave na javnim servisima kojima je plasio gradjane. Ucjenjivao ih, prijetio im enormnim kaznama, pricao o smrti i punim grobljima itd... na zalost, nema nikakve razlike izmedju nasih i zapadnih zlotvora na predsjednickim i ministarskim pozicijama..
      sve se to placa iz iste kese, kao uostalom i nasa vlast i opozicija.
      Znam da ne volite istinu narode, ali znajte da ćemo morati sami jednog dana poduzeti korake za buducnost nase djece i unuka.

      Izbriši
  2. Da si objektivan bloger kao što tvrdiš ti bi isto ovako analizirao i ona istraživanja iz Mađarske i Banjaluke, ali tu ti nema ništa sporno jer te plaća Crta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A sta fali tom "crti"? Covjrk obrazovan, sredio klinicki centar, covjek na mjestu

      Izbriši
    2. Rekoh da ne komentarišem istraživanja u koja nimam imao potpun uvid. Inače istraživanja javnog mjenja predstavljaju samo jedan od orjentira koji su koriste u predviđanju izbora. Ovde sam naveo kako Vasković IZMIŠLJA REZULTATE NEPOSTOJEĆEG ISTRAŽIVANJA. Niko ne zna da je Ipsos radio novo istraživanje poslije ovog koje sam pomenuo, a rezultati tadašnjeg su bili takvi kakvi jesu. Ne plaća me "Crta" jer bi u suprotnom na mom blogu odavno bile objavljene veze Vaskovića i Velje Nevolje, odnosno da mu je sin bio član tog klana. Ili bih objavio dokumentaciju o Vaskovićevim lažnim diplomama, koliko para je dobio od Soroša, kakva je njegova uloga bila u Srebrenici i mnoštvo toga za šta posjedujem konkretne dokaze. Eto neka skupi hrabrosti da me napadne kao što radi stotinama drugih, pa ćemo vidjeti šta imam za njega. I šta bih u najmanju ruku prodao Vladi Đajiću da se bavim takvim stvarima. To je Vaskovićef fah (ucjene, plaćenički tekstovi, laži...). Mene Vasković zanima koliko i lanjski snijeg, no doista me iziritira kako ovaj narod prave budalama zbog ambicija nekakve bitange poput Milana Radovića - čije hirove drugi ispunjavaju za novac koji je kao režimski (Dodikov) tajkun pokrao od ovog naroda. Znaš, nismo se baš svi srozali do dna poput Vaskovića.

      Izbriši
    3. Objavi brate kad imaš informacije, uništi ga i završi sa njim. A ne ovako peckaš ga nešto, sviraš kurcu, objavi više jednom nek se zna ko je Vasković

      Izbriši
    4. RE: "A sta fali tom 'crti'?"

      Dobro kažete: obrazovan, ima konkretna djela, čovjek na mjestu. Zašto ga toliko napadaju i očigledno mrze? Mnogo puta objasnio početak njegove političke karijere, ako se to može tako nazvati. Dodik ga je kontaktirao kao redovnog univerzitetskog profesora i izuzetno popularnog ljekara. U brojnim razgovorima Vlado Đajić mu je izložio svoje zamisli oko UKC-a kao univerzitetsko-kliničkog centra u bukvalnom smislu. Pored specijalizovanih klinika koje je već manje-više završio planira na Paprikovcu izgraditi Medicinski fakultet i srednju medicinsku školu, kako bi studente i učenike tokom školovanja štvo više približio praksi i sticanju konkretnih vještina. Garaža se gradi radi oslobađanja prostora za već izgrađene i planirane objekte "medicinskog čuda" kako to Vlado najčešće zanima.

      Znači, čovjek je ušao u politiku radi realizacije svojih vizija i projekata, a ono šta mu politički protivnici ne mogu oprostiti jeste da uspješno realizuje sve čega se dohvati. Jeste da SNSD profitira na njegovim idejama i djelima, ali Dodiku nije bilo teško boriti se za takvog čovjeka i truditi se da ga pridobije. Milorad Dodik ima članova koliko sve ostale stranke zajedno, ali se oduvijek trudi da pridobija nove članove i na tom planu djeluje jedna jaka mreža aktivista. Nije kao Borenović koji je u Prijedoru izbacio iz PDP-a preko stotinu članova koji su u stranki preko 20 godina, nakon što im je za šefa postavio Mihaljicu - koji u političkom smislu nikad ništa nije uradio. Ili kao što je Maja Dragojević otjerala pola prijedorskog SDS-a. Na sve to opozicionari gledaju kako Stanivuković zapošljava anonimuse koje Dodik izbaci iz stranke, pa kako Mektić za savjetnika postavlja narko dilere ili zapošljava narkomane Vaskovićeve sestre (umiru zbog predoziranja pa vidite koga opozicija "preferira" kod zapošljavanja). Takvima je Dodik "kriv" što se bori za ugledne i sposobne poput Đajića, a oni sve šta valja tjeraju iz stranaka kako bi im rukovodstvo djelovalo "pametnije". I čime se ti "lideri opozicije" ističu? Tetovažama, orgijama i porno snimkama, tako što jedni druge tajno snimaju, što im je ovaj kreten Šmit najviši nivo javne podrške, pored ustaše Stipe Mesića. Nisam objavio fotke sa Stipom Mesićem jer se nisam htio upuštati u kampanju, ali mi to nije promaklo, kao i ko zna koliko sličnih "autogolova".

      Izbriši
    5. Znam da si ucjenjen, znam da moraš pisati hvalospjeve sekti ali ti ga brate baš pretjera

      Izbriši
    6. Hahhahaha cim je ucijenjen?

      Izbriši
    7. Pokušavali su me likvidirati, pokušavali ucjenjivati i svašta sam izdržao. Pazite, punih 15 godina je od kako sam pokrenuo istragu protiv mojih šefova zbog organizovanog kriminala, nakon čega se u sukob uključio tada premićni Dodikov šef obezbjeđenja Čubri. Kako je bitka išla dovoljno govori to što je Čubri nakon pola godine poslao ljude da mi se izvine i objasne kako je pogriješio. Živi su svedoci tog događaja i da sam ih naprosto odjebao kao meni nezanimljive miševe. Dva puta su me primoravali na klinička ispitivanja radne sposobnosti, odnosno da po 16 dana provedem na psihijatriji kako bi me posmatrali u tim uslovima. Doktore je zanimalo samo jedno: zašto pišem na blogu stvari zbog kojih me režimski moćnici tako muče, a shvatili su odgovor da je bolje na taj način prazniti negativne emocije nego da počnem razbijati glave. Jedino šta su svi ti silni specijalisti utvrdili jeste da sam osoba izrazito visoke inteligencije, a šta je utvrdila komisija VMA kada sam sa 14 godina konkurisao za vojnu školu u Beogradu i mnoge druge poslije toga.

      Pa su me sa preko 50 disciplinskih postupaka pokušavali slomiti, pa sa pet godina nezakonite suspenzije gdje sam od polovine plate koju sam dobijao još morao namirivati za dva kredita, sve do otkaza nakon što sam objavio da ne pristajem na Lukačeve ucjene oko zaposlenja. Svi krivični ili prekršajni postupci protiv mene su davno adaktirani, a od kako je Siniša Kostrešević direktor policije niko nije pomislio da me hapsi ili slične stvari kakve su ranije redovito činili. Čime bi me mogli ucjenjivati?!

      Nema mene režim čime ucjenjivati, a nema ni potrebe za tim pošto su moja potraživanja od Republike Srpske davno prešla 300 000 maraka. Elem, oko tih potraživanja pokazao sam kako nemam namjeru raspravljati mimo suda, a zašto bih nekome činio ustipke za ono šta mi zakonski pripada? Ne budem li ovakvo potraživanje naplatio sudom kompletan dug ću ispostaviti Lukaču, ali ćemo onda govoriti o mnogo većim iznosima u načinima utjerivanja duga. Eto koliko sam "ucjenjen" kad ovakve stvari javno pišem i da pojedinci znaju šta ih čeka. Davno smo utvrdili da se ja njih ne bojim, baš kao što u presudama, rješenjima i nizu drugih dokumenata piše kako se oni mene boje. Tako su napisali, tako su svjedočili na sudovima i slično - da me se boje. I ja odlično znam da me se boje pa odem do kuće ministra Lukača i malo snimam dok se sprdam sa policajcem iz obezbjeđenja upravo računajući na njegovu onakvu reakciju - kukavice.

      Znači, svakog ko me iole poznaje upitajte je li mene moguće ucjeniti i od svih ćete dobiti identičan odgovor. Baš kao i na pitanja je li me moguće podmititi, "kupiti", zastrašiti. Objavio je Vasković prepisku Aljoše Borkovića i Kostreševića. Kada ga ovaj pita može li se na mene uticati, a Kostreš mu odgovara - Teško, on je malo na svoju ruku. Zna čovjek o čemu govori.

      Izbriši
    8. Ucjenjen si jednim članom svoje familije, zato neću da pišem šta je u pitanju, ali poznato mi je

      Izbriši
    9. Moj sin je imao saobraćajnu nezgodu prije godinu i po, a do danas nema nikakvih obavještenja da je pokrenut neki postupak protiv njega. Ja se neću da miješam u rad organa do nivoa da nikad upitao nisam šta je na kraju utvrđeno ili odlučeno. Kao iskusan pravnik čekam da mu dostave kakav optužni akt, pa onda da se po tome referišem. Znam koje propuste su načinili od uviđaja do kasnijih radnji, ali ćutim jer se kako stvari stoje sin nema od čega braniti. Sletio je s puta na istom mjestu gdje je sletilo desetine drugih vozila, a dosad je tu izginulo pet osoba za koje ja znam. Vlasnik kuće pored te krivine kaže da je i prije rata bilo mu uobičajeno da ujutro zatekne auto u svojoj njivi, a poslije rata vjeruj da je na istom mjestu sletilo uveliko preko 20 auta. Pored ko zna koliko slijetanja na putu Prijedor-Ljubija koji je bitno uži od propisanog usljed erozije asfaltne baze. Vilio bih upoznati vještaka koji može utvrditi odgovornost mog sina za slijetanje, bez da ulazimo u problem nelegalnog izuzimanja dokaza zbog čega nijedno vještačenje ne može sud prihvatiti. Ako ste na tu "ucjenu" mislili smiješni ste, a posebno jer povrijeđeni momak nema teških tjelesnih povreda i dobro se oporavio . Meni je bilo bitno da on prođe sa što manje posljedica zbog njegove mladosti, a i pobrinuo sam se da dobije najbolju moguću njegu. Kao što sam se pobrinuo za svakog ko mi se obratio za pomoć, bez ko zna koliko spašenih života kroz moju trodecenijsku službu. Je li dovoljno reći da sam spriječio atentate na Dodika i papu Ivana Pavla II?

      Izbriši
  3. "Oba su pričala o djetinstvu, anegdotama ili raznim temama" Pa o čemu da pričaju? O ekonomiju koju su u uništili? O zdravstvu koje su uništili? Sve priče su im izlizane

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pazite, te emisije su ugovorene prije početka kampanje i tempirane za ono "udarno" pozivanje glasača. Svuda u svijetu političari rade takve stvari. No, kako unaprijed znaju rezultate izbora dogovorili su se da to i pokažu - potpuno drugačijim sadržajem od prvobitno planiranog. I još samo jedno bar pokušajte shvatiti. Ja tumačim dešavanja, a ne bavim se svojim emocijama ili željama. Čekam da prođu izbori i da se ovi što su dosad dominirali "opozicijom" maknu iz etera, pa da nastavim svoje opoziciono djelovanje kao i osam i po prethodnih godina. Znači, o uništenoj ekonomiji, zdravstvu, društvu i ino nemojte meni pričati koji sam o tome objavio uveliko preko 500 tekstova i otkrio ni sam ne znam koliko afera i konkretnog kriminala režima. To što vi ptarite neke druge blogove, pa nemate potrebne informacije, samo je vaš problem.

      Izbriši
  4. Pogledajte vaskovicev blog gdje postavijo klip kako Dodik objasnjava gdje se vidio sa Milanovicem a u drugom klipu Milanovic objasnjava gdje se vidio sa Dodikom i sve ce vam biti jasno sta fali i snsdu i "crti" to su ljudi koi su narod Republike Srpske zavili u crno razgoneci omladinu radno sposobnu sa sve porodicama. I svako ko njih hvali i dize u nebesa treba da prodje najvece muke sto proci moze covjek toliko o tome sta fali tim razbojnicima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sastali su se u onom Dodikovom lokalu kluba Igokee gdje inače prima goste i hvali se enterijerom. Zašto mu je to teško priznati ne kontam, a ne zanima me da istražujem. Šta mislim o Milanoviću objavio sam u mnoštvu tekstova, a kad razmislim šta sam sve objavljivao o Dodiku čudim se što sam još uvijek živ. Elem, nisam kao Vasković i mnogi pobjegao odavde, nego trpim hapšenja, montirane progone i ugrožavanja, sve sa moje troje djece kojima nije lako osigurati normalan život uz ovako ludog oca. No, udariti na moju djecu bez razmišljanja o posljedicama po svoju može samo totalni idiot, a takvog još nisam upoznao. Bar ne nakon "pokušaja ubistva" načelnika Ivanića. To šta su Begić i Stanivuković nedavno uradili još kako će im biti uzvraćeno, no adekvatno onome šta su učinili i pod pretpostavkom da slične gluposti neće ponavljati - šta im ne bih preporučio.

      Izbriši
  5. Sjećam se dobro fotografije na kojoj ste zagrljeni ti i Vasković. Ispod nje piše BLOGERI!
    Mislio sam da ste na istoj strani.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pazite, oba smo intenzivno pisali o ubistvu Davida Dragičevića i bili podrška porodici u njihovoj borbi. Kao i nebrojeno drugih. Onda je Lukač pokrenuo priču o "dva blogera", šta mi je bilo pojmovno zanimljivo. Tako pred izbore napišem tekst da su "dva blogera" u Banjaluci okupila preko 30 000 ljudi na jednom skupu, dok je SNSD na svom udarnom predizbornom mitingu jedva skupio 1 500 članova, a koji su se nakon pola sata razbježali. No, pored takvih "odnosa snaga" upozoravao sam da će Dodik pokrasti izbore - šta se pokazalo tačnim. Kasnije sam to analizirao i izračunao da je izlaznost bila 85-90 odsto, a šta je nerealno i najbolji dokaz izborne krađe. Prije nekih dvije godine objavio sam kako BN TV i Vasković "peru biografiju" ministra Lukača na način da tog zločinca i teškog kriminalca predstavljaju kao borca protiv mafije. Čuj Lukač se bori protiv mafije kojoj je glavni don?! Poslije je krenulo koketiranje opozicije sa njim i zbog toga sam svu tu bagru javno maršnuo. Znači ja nisam reterirao u našoj borbi, a drugi jesu i to sam jasno ukazao.

      Izbriši
    2. Ma pusti Boru, dok neko duva u istu tikvu ko i on valja mu, čim nešto drugačije kaže on sere po njemu

      Izbriši
    3. E to si dobro napisao

      Izbriši
  6. Jadan je ovaj narod glupi ko god nam dosao na vlast, nista nama nece biti bolje... samo narod glupi ispasta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja to pokušavam ukazati, svi ti što prodaju političku maglu dobro žive, a mi ispaštamo ponajviše jer smo kao narod slabe pameti.

      Izbriši
  7. Pozdrav Boro,
    Milina je čitati tvoje priloge- objave, samo nastavi. Ovi anonimusi mlate, jer nemaju argumenata. Ako tvoje procjene budu i u 50 hiljada, ja ti čestitam.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pišeš da ne čitaš Vaskovića a prenosiš mnogo toga što piše.Znaš,teško se izliječiti od narcisoidnost...nije bolest sve što boli.I da...djecu i porodicu tvoju niko nema pravo da ih "uzima u usta" i tu te apsolutno podržavam.Ako imaju šta neraščišćeno s tobom-neka s tobom i riješe.Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Šalju mi ili ukazuju na njegove tekstove, pa me iziritira to šta vidim i ovako reagujem. Kako kažem u tekstu Vasković, Radović, Trivićka, Vukan i slični bukvalno su nam nametnuli ovakve kandidate i razorili svaku sansu u rušenje Dodikovog režima. Znam ja dobro sa čim imamo posla i nisam bez veze godinu i po prije izbora pokrenuo priču jedinstva opozicije i naroda, sve sa spremnošću da dam svoj maksimum u tom poslu, a bez ikakvih ličnih ambicija. Kao i godinama unazad. Jok, pojedinci su privatizovali opoziciju i sad čekamo da se bar neko izvini što će narod istu vlast trpiti još 4 godine.

      Izbriši
  9. vi stvarno vjerujete u to što pišete? pa zar je i jedan skup prošao, a da se ne kaže za koga glasati? nije vam poznata izjava, da ako se ne glasa za Crtu, da ljude neće imati ko liječiti, i to iz njegovih usta, ili da neće imati šta jesti ako ne glasaju za dodika i Cvijanovićku. Doduše to je iz usta Cvijanovićke.

    OdgovoriIzbriši
  10. Boro kako komentarises najnoviju objavu Vaskovica tj. prepisku izmedju Amidzic i Radojicica? Da li je ovo stvarno ili neka losa montaza?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Detinitivno losa montaza. Toliko losa da je ne vrijedi ni analizirati.

      Izbriši
    2. https://autenticno554789918.wordpress.com/2022/10/01/retardirani-narkoman-vaskovic-ni-foto-montazu-ne-zna-napravati/

      Izbriši
    3. A suvara mi je bas relevantan za analizu hahhaaha. Koja kardinalna greska, pa ne preziva se Radojcic nego Radojicic xD

      Izbriši
    4. Samo sam letimično pogledao i bilo je baš bez veze. Kako neko može pomisliti da Radojičić smije onakve stvari pomišljati, a kamoli nekom napisati? Pa za manje stvari Radojićića su vozili u gepeku.

      Izbriši
    5. Upravo su zatvorena birališta. Tvoja prognoza je da Jelena ne može nadoknaditi 200.000 glasova, prema glasanju 2018. A onda kažeš da su tada izbori bili pokradeni tj da je Dodik pokrao izbore. Ako su izbori bili pokradeni onda je i tih 200.000 pokradeni, ili?
      Sredina je negdje između, mislim da će Dodik pobijediti sa 50.000 - 100.000 glasova razlike. Zeljka će glat tući očajnog, dosadnog, bezidejnog, mlitavog, neharizmatičnog Šarovića. Najzanimljivije će biti borba (postizborna) za parlament, trgovina, kupovina...

      Izbriši
  11. Hahahahaaaaaaaaaaa !!!!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića