OTVORENO PISMO ALEKSANDRU VUČIĆU


Piše: Borislav Radovanović

Gospodine predsjedniče Srpske Napredne Stranke,
obraćam Vam se ovako javno i otvoreno, baš u stilu "PRAVDE ZA DAVIDA". Ukoliko želite pred izbore podržati Vašeg "pobratima" Milorada Dodika učinite to mimo ubijenog mučenika Davida Dragičevića, njegovih roditelja i "PRAVDE ZA DAVIDA". To šta Vaši stranački "potparoli" mjesecima čine u korist Milorada Dodika, a zloupotrebljavajući našu borbu za istinu i pravdu, neka Vam svima služu na "čast". To govori o vama, o nama nikako!


Vidimo, Vaši stranački potparoli su preko Vaših medija već "razotkrili" najnoviji "izdajničko-plaćenički napad" na Republiku Srpsku, pa je svi zajedno baš svojski "branite". Po Vama ispade da mi u "PRAVDI ZA DAVIDA" pratimo kud se kreću Kormakova i Lavrov, pa i po tome organizujemo "akcije". Zanimljivo! Svi znaju da je ministar Lukač angažovao svog zeta Nedeljka Luburu i njegovu kompletnu upravu za sprečavanje terorizma i ekstremizma (plus sve kumove!) da nas prate danonoćno. Pa kako onda nisu "registrovali" kakve kontakte ili organizovanje - šta Vaši i Dodikovi potparoli (čitaj: masno plaćeni) prezentuju javnosti?

Eto nije Milorad Dodik, svog provokatora poslao na Davidov Trg da prijeti Davoru Dragičeviću, kako bi izveo ovu posljednju manipulaciju, nego smo mi sve to inscenirali. Svi znaju kakav je Davor Dragičević i njegove reakcije možete stoprocentno pretpostaviti. Na svaki događaj Davor dolazi pred institucije i javno postavlja pitanja. To je već mnogo puta učinio i kakav, pa nije bilo teško pretpostaviti - šta će uslijediti nakon posljednjeg projektovanog incidenta?

Baš je bilo teško pretpostaviti da će Davor doći da javno upita policiju zašto nije odreagovala na ovog provokatora i na njegove prijetnje. Još lakše je bilo pretpostaviti da ćemo svi mi iz "PRAVDE ZA DAVIDA" stati uz njega, kao i do sada. Zašto smo proveli noć pred PU Banja Luka? Pa je li iko obratio se Davoru i odgovorio na pitanja koja su ga zanimala? Jok, dočekaše sa puškama i jedinicom za podršku grupu koju su ponajviše činile naše hrabre članice. Žene!

Šta objavi RTRS? Dva mladića, Draško Stanivuković i Adam Šukalo, predvodili "napad" na policiju. Pored nas prekaljenih ratnih veterana, redom dobrovoljaca koji su stvorili Republiku Srpsku, mlađahni Draško će "predvoditi napad". Znate li gospodine predsjedniče SNS-e zašto niko od tih "velikih branilaca" Republike Srpske mjesecima neće da stane ispred nas i pogleda nas u oči (nego samo reaguju medijskim lažima)? Pa svi se mi međusobno poznajemo, a još bolje znamo ko, gdje i kako je ratovao. 

Iza Davora Dragičevića prvi su stali njegovi saborci i ratni vojni invalidi (ne mislim na plaćenička udruženja!). Dakle, oni koji su bukvalno krvarili za Republiku Srpsku, a nisu je tužili i tražili odštetu za duševnu bol - poput "režimskog heroja" Dragana Lukača. Zamislite, kompletna ologarhija Republike Srpske jedva je pronašla jednog borca da se sa njima solidariše, ali im je problem što je i taj svoje ratovanje debelo unovčio. Ratni profiter, baš kao i njegovi politički šefovi. Na drugoj strani stojimo mi koji odlično znamo kako smo stvarali Republiku Srpsku i koji nikada ništa zauzvrat nismo tražili. Možete svi zajedno lagati koliko vam drago, ali istina je samo jedna.

Za kraj, reći ću Vam samo još jedno. Mnogo toga oko ubistva Davida Dragičevića sam već objelodanio. No, još nisam pomenuo Vas gospodine Vučiću. To ne znači da mi neke stvari nisu poznate, nego samo da Vas još uvijek nisam pomenuo. Međutim, Vaši potparoli dobrano se trude da "neka pitanja" ubrzaju. 

Sa te strane, baš kao i ovim Dodikovim "stručnjacima", nudim tv-duele - pa neka javnost procijeni ko govori argumentima, a ko spinuje i laže. Ko god "PRAVDU ZA DAVIDA" stavlja u bilokakav kontekst sa "obojenim revolucijama" neka javno izađe na duel i iznese svoje "argumente". Samo: doznaće ljudi i kakvi su kontraargumenti. Doznaće i ono šta bukvalno boli sve vas "profesionalne Srbe", koji Svetosavlje poimate kroz novac i vlast.

Imali su građani i Republike Srpske i Srbije nagledati se kako "režimski heroji" poput Lukača djeluju. Kada o meni iznose laži, sve medijski dobrano popraćeno, mnogo su "pričljivi". E kad treba mene pogledati u oči i odgovoriti na par pitanja "junački" im ispada telefon iz ruku. Mjesecima se satiru uklanjajući taj snimak sa društvenih mreža, da ne bi javnost vidjela kako prolaze ti "silni stručnjaci" kad se u oči pogledamo. Kako vrijeme odmiče ni ime mi ne smiju pomenuti jer su vidjeli kako su prošli oni što su takvu grešku načinili. No, to govori o njima, pa i o vama koji ih plaćate.

"Zabranjeni analitičar"
Borislav Radovanović

P.S. Ovo "zabranjeni analitičar" je zbog nebrojeno krivičnih, disciplinskih i radno-pravnih nezakonitih postupaka kojima me godinama izlažu u nastojanju da me slome - kako ne bih više objavljivao ono šta znam i mislim. 

Primjedbe

  1. Bravo Boki, samo naprijed do pobjede i istine. Mi nemomo oraha u đepu ni milione na inobankama i ovo je naše vrijeme. Zajedno do pravde i za bolje društvo, zaljepšu nam budučnost. Uz tebe smo svi iz PzD. Živio nam!

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo naprijed gospodine Radovanovkcu svakam ti Cast na Borbi uz tebe smo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast! Pravda za Davida ♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Svaka čast! PRAVDA za Davida ♥

    OdgovoriIzbriši
  5. I Ti i Davor ste velike ljudske gromade za sve njih !

    OdgovoriIzbriši
  6. E neka si opleo Vucica,samo si trebao malo ostrije.Sramno je da jedan predsednik,staje u odbranu onih koji unistavaju sopstveni narod.Nemoj Vucicu da se brines vise za nas,zao mi je nase brace u Srbiji,pored takvog predsednika.

    OdgovoriIzbriši
  7. E neka si opleo Vucica,samo si trebao malo ostrije.Sramno je da jedan predsednik,staje u odbranu onih koji unistavaju sopstveni narod.Nemoj Vucicu da se brines vise za nas,zao mi je nase brace u Srbiji,pored takvog predsednika.

    OdgovoriIzbriši
  8. Morao je Dodo debelo da plati svoju cuvenu politicki pobacaj

    OdgovoriIzbriši
  9. BRAVO! SAMO NAPRED.a ova dvojica,braca rodjena......budjenje ce im biti veoma zanimljivo!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne vrijedi se obracati Vucicu i on ima isti slucaj Ubistvo Jelene Marjanovic-Krsmanovic.

    OdgovoriIzbriši
  11. СВАКА ЧАСТ, брате БОРО!!!
    -“Благо мајци која те родила, имала се рајшта намучити.”
    Важи исто и за ДАВОРА и сличне, јер су само Богом надахнути подвижници да изведу правдољубиви ПОДВИГ и по томе узвишеном чину уђу и историју и календаре ...
    ЖИВЕЛИИИ!!!

    OdgovoriIzbriši
  12. samo naprjed P R A V D A ZA DAVIDA

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću