Kad Lukač progovori...

Piše: Borislav Radovanović


Tokom skupštinske rasprave o izvještaju Anketnog odbora o ubistvu Davida Dragičevića neminovno će biti "potezana" moja famozna optužnica (Lukačov omiljeni "argument"). Da bi građani i javnost imali punu svijest o toj "optužnici" dovoljno je da objelodanim posljednji podnesak postupajućem tužiocu:

OKRUŽNO TUŽILAŠTVO U PRIJEDORU
-       Okružni tužilac D. M.


PREDMET:  Prijedlog odustajanja od optužnice, URGENCIJA, podnosi se,-

VEZA:          Optužnica broj T22 0 KT 0008461 17 od 18.05.2017. godine i Prijedlog
                    odustajanja od optužnice od 12.04.2018. godine


Obraćam se Naslovu sa urgencijom da ODGOVORI na moj prijedlog o odustajanju od optužnice predanom mu 12.04. tekuće godine. Ovde apostrofiram da kao građanin lažno optužen za nepostojeće krivično djelo, a gdje je lažno prijavljivanje počinjeno samo kako bi „oštećeni“ Dalibor Ivanić i „svjedoci“ Danko Karanović i Sretoja Vujanović, te saučesnik komandir PS Prijedor 1 Goran Lazić, prikrili krivična djela počinjena na moju štetu i na štetu članova moje porodice, imam pravo da mi tužilac bar odgovori na validan prijedlog.

Istovremeno ističem kako Naslov duži predmet moje prijave protiv načelnika Sretoje Vujanovića i komandira Gorana Lazića, a iz kog dodatno proizilaze dokazi i činjenice da sam lažno optužen, te da sam ja taj koji je stvarna žrtva počinjenih teških krivičnih djela. Dakle, postupajući tužilac ZNA (obzirom da duži predmet) za postojanje te prijave i brojnih dokaza moje nevinosti, a i dalje protivpravno insistira na NEZAKONITOJ OPTUŽNICI prethodnog tužioca Mirjane Miodragović Basrak, te me protivpravno DRŽI POD KRIVIČNIM PROGONOM iako ZNA da nisam počinio krivično djelo koje mi je stavljeno na teret. Istovremeno, tokom ranijih procesnih radnji tužilac je DOZNAO kako posjedujem veći broj dokaza nevinosti koje zbog NEZAKONITOG PONAŠANJA prethodnog tužioca nisam mogao predati tokom NEZAKONITE ISTRAGE. Zato sam i predložio odustajanje od optužnice, te sprovođenje dodatne istrage u kojoj bih predao preko deset dokaza nevinosti i predložio brojne svjedoke koji mogu potvrditi moju nevinost, uz konstataciju da me i nakon toga tužilac može ponovo optužiti ukoliko utvrdi pravni osnov.

Dakle, moje legitimno pravo je da zatražim izjašnjavanje postupajućeg tužioca po prijedlogu o odustajanju od optužnice radi sprovođenja ZAKONITE ISTRAGE, kao i pravo da od tužioca DOBIJEM ODGOVOR na validan prijedlog. Posebno zbog činjenice da me tužilaštvo godinu i devet mjeseci drži pod NEZAKONITIM KRIVIČNIM PROGONOM, i pored nebrojeno dokaza da sam u stvari žrtva lažnog prijavljivanja počinjenog radi prikrivanja teških krivičnih djela počinjenih na moju štetu, kao i krivičnih djela u domenu organizovanog kriminala.


Primjedbe

  1. Čovjek sa karakterom i poštenjem, a to ste Vi gospodione Radovanović, ne može u ovom sistemu mnogo postići, ali na dobrom smo putu da u oktobru ove godine smjenimo nadmenu i despotsku vlast, koja nas je dovela na stub srama i neopisivo dužničko ropstvo. I ovom prilikom putem Vašeg bloga pozivam sve građane koji još nisu napustili nama jedinu Republiku Srpsku, da svi izađemo na izbore, i da se riješimo jednoumlja jedne bahate osobe okružene podanicima, te da iskrenim radom i domaćinskim ponašanjem krenemo u bolje sutra, gdje će se znati šta tko radi. Živi bili pa vidjeli, dali će nas režim pokrasti na izborima i pokupovati našim parama glasove.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Velika vjerovatnoća da će nas pokrasti na izborima i velikim dijelom plaćati glasače našim parama treba pokušati i tome se oduprijeti ako ništa onda treba izaći na izbore i poništiti svoj listić da ga oni ne iskoriste.

      Izbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

MEGA-AFERA: Glavna inspektorica vibratorom nokautirala ministra (FOTO)

RASKRINKAVANJE LAŽOVA VUKANOVIĆA: Ivan Begić je prodao svoj porno snimak (FOTO)

NEMA ZAŠTIĆENIH: Policija steže omču oko vrata narko mafije (FOTO)

SUROVA ISTINA: Po pozivu ministra Lukača stavljen sam na "crnu listu" BN TV! (VIDEO)

OVO NISTE VIDJELI: Bespravno izgrađena kuća ministra Lukača (VIDEO, FOTO)