Gdje su snimke Stanivukovićevih tajnih pohoda američkih i britanskih ambasada?!

Posmatram očajanje Nebojše Vukanovića i slavlje Draška Stanivukovića oko podmetnutog snimka "tajnog sastanka" na Jahorini. Odlična prilika za temu Stanivukovićevih sastanaka u američkim i britanskim ambasadama, pa i stotina hiljada maraka za prljave operacije.

borislav radovanovic blog

Javnost se odlično zabavlja povodom prepucavanja Nebojše Vukanovića i Draška Stanivukovića oko snimka "tajnog sastanka" na Jahorini. Oba performanser(ator)a imaju svoje simpatizere, no opšti utisak jeste da su u pitanju sobom zabavljene bene od kakvih se pogrešno očekivao politički boljitak. Upravo ono šta sam davno ukazao i zbog čega sam pretrpio ogavnu javnu satanizaciju.

Prije otvaranja osnovne teme ovog teksta moram podsjetiti na početak javnog prepucavanja između Vukanovića i mene. Kako vidite sa podnaslovne fotografije oktobra 2021. godine Vukanović me je napao zaista neprimjerenim uvredama i na osnovu jednako neprovjerenih informacija poput aktuelnog provaljivanja sa podmetnutim snimkama Draška Stanivukovića.

"Prijedorski Šerlok Holms, ili možda bolje inspektor Dragoljupče Borislav Radovanović, došao je do novih velikih otkrića, pa je „uticajni“ bloger i borac protiv organizovanog kriminala koji zna sve tajne i zakulisane radnje, a koga čita i prati desetak osoba, saznao je kako su Draško i opozicija dobili 800 000 KM od Engleza da organizuju proteste ispred RTRS-a, a da sam od tih silnih para ja sebi uzeo 50 000 evra da operišem tobože nos, uši i neke organe u Kataru." napisao je tada na svom blogu.

Očekivano za njega moje navode interpretirao je po sopstvenim željama i daleko od stvarne istine. Vezano za 50.000 eura datih Goranu Suvari pisao sam kako potiču od tadašnjeg ministra Dragana Mektića, kao i falsifikovani pasoš, lična karta i vozačka dozvola. Kasnije sam iznio sumnju da novac potiče od narko dilera Bojana Cvijetića, a šta istražni organi lako mogu provjeriti. Oko operativnih zahvata pisao sam o presađivanju kose, kakvo je nepobitno učinjeno.

Sasvim druga priča je oko pomenutih 800.000 maraka koje je Stanivuković dobio od Britanaca još 2018. godine za prljave zloupotrebe protesta Pravde za Davida i po mogućnosti produkovanja krvoprolića ili teškog nasilja nad narodom - kakvo smo na banjalučkim ulicama imali decembra 2018. godine i o čemu sam objavio mnogo tekstova. Kasnije informacije dale su bitno drugačiju sliku tadašnjih dešavanja i dijametralno suprotno moje poimanje mladog Stanivikovića.

borislav radovanovic blog

Na gornjoj fotografiji vidite moju privatnu poruku koja je greškom završila u komentarima na objavu čiji link mi je poslan. Imam popriličnu komunikaciju sa kolegama bezbjednjacima i raznim dobro obavještenim izvorima diljem bivše Jugoslavije i gornji sadržaj bio je namijenjen tim kategorijama. No, moju grešku otkrio je Nebojša Vukanović i od ovog sadržaja načinio njemu svojstvenu halabuku. Bez njegovog teksta predmetne informacije prošle bi nezapaženo.

Pritom ističem kako razdvajam informacije za razmjenu unutar struke (tipa gornje poruke) i onoga šta objavljujem na blogu. Iz perioda koji Vukanović problematizuje imate mnoštvo mojih tekstova u kojima decidno tvrdim da novi set američkih sankcija neće po Dodika proizvesti štetne posljedice. Čak sam preveo i objavio Bajdenove odluke! Zna se kako su drugi mediji tumačili sporna dešavanja, a kako moja malenkost i čije procjene su potonje potvrđene.

Vezano za "novi" protest ispred RTRS objasnio sam kako se Aleksandar Vučić naljutio jer su destabilizacije Republike Srpske i Kosova išle paralelno i po istom britanskom planu. Odlično su to shvatili lideri opozicionih stranaka i odustali od najavljenih daljih protesta. Zato su Stanivuković i Vukanović na kraju ispred RTRS-a izveli performans bez ikakvog suštinskog značaja. Sve to sam detaljno opisao u vrijeme dešavanja, a koga zanimaju detalji neka pretražuje na blogu.

Elem, aktuelna dešavanja i likovanja Draška Stanivukovića čine mi se zgodnom prilikom za objelodanjivanje po njega glavobolnih informacija oko tajnih sastanaka kakve je stvarno imao i još kako su zabilježeni brojnim kamerama. Za potrebe više obavještajnih službi i političkih dilova ili ucjena. Poslije ovih navoda narod možda shvati određena dešavanja iz posljednih nekoliko godina, preko nivoa onoga šta mogu naći u konvencionalnim medijima.

Krenimo od Stanivukovićevih veza sa američkom ambasadom. Odlično zna ko je početni izvor ovih informacija, njemu blizak, i na tom planu nema greške. To što je više puta odbijao fotografisanje za javnost sa američkim ambasadorom ništa ne znači obzirom da su sastanci zabilježeni nadzornim i drugim kamerama, kao i u oficijelnoj dokumentaciji ambasade.

Kasnije je svoju "djevojčicu" Ivana Begića uključio u ove veze i ambasador lično garantovao je pobjedu na izborima za Potpredsjednika RS. Da, dobro ste razumjeli - američka ambasada je stajala iza kandidature Ivana Begića, kako financijski tako i logistički. Zato smo imali onakvu zbrku oko proglašenja njegove "pobjede". 

Elem, Stanivukovićeve kombinacije sa britanskom ambasadom mnogo su opasnijeg i složenijeg karaktera. To što preuzimanje novca za prljave operacije organizuju u britanskoj ambasadi u Beogradu pokazalo se pogubnim za Stanivukovićevu karijeru. Naime, objektivi srpskih agenata zabilježili su sastanke i razotkrili njihovu pozadinu.

Sjećate se kada je početkom oktobra 2018. godine predsjednik Vučić isprozivao Mladena Ivanića zbog veza sa britanskim službama? Rekao je da će Ivaniću pokazati konkretan dokaz svojih optužbi. Javnosti potonje ništa nije saopšteno, no i danas možemo postaviti određujuće pitanje: govorimo li o snimkama Stanivukovića u britanskoj ambasadi u Beogradu?

O tada preuzetih 800.000 maraka govorim u prepisci sa gornje fotografije, a čiju kulminaciju smo imali krajem decembra 2018. godine. Eto vam Stanivukovićevih "motiva" silnih pokušaja da Pravdu za Davida uvede u prostorije RTRS-a, šta je moglo rezultirati zastrašujućim posljedicama po sve nas koji smo bili prisutni. Nisam znao šta se tačno dešava, no mnogi pamte da sam ih pozivao na odmicanje od ulaza u objekat televizije i ukazivao kakva opasnost prijeti.

Uostalom, imate snimke sa lica mjesta i aktere prethodnih dogovora u vili Stanivukovića pa ih pitajte šta su doista činili. Priča je mnogo složenija od ove pojednostavljene verzije, a uključuje i pojedince iz vlasti poput Dragana Lukača i njegove zločinačke organizacije. I ministrovi potezi bili su u funkciji britanskih operacija, te višestruko koordinirani sa Stanivukovićem.

Na kraju moram podsjetiti na nebrojeno puta objavljene stavove da sam sa Stanivukovićem, Vukanovićem, Trivićkom, Begićem i tom svitom zavadio se zbog krajnje nemoralnih "politika". Iskoristili su proteste Pravde za Davida za dobijanje glasova i mandata da bi kasnije započeli neskriveno koaliranje sa zločincem Draganom Lukačem. 

Makijavelistička maksima da cilj  opravdava sredstva njima je možda bila prihvatljiva, ali mojoj malenkosti činila se ogavnom i to sam jasno isticao. Pored toga ukazivao sam kako "reprezentacija" opozicije vođena nerealnim ambicijama pojedinaca osigurava još jednu Dodikovu izbornu pobjedu, te kako će se njihovo "jedinstvo" raspasti zbog preferiranja ličnih interesa. Iz današnje perspektive lako je zaključiti jesam li adekvatno procjenio tadašnja dešavanja.

Šta se moglo očekivati od spodoba spremnih da se međusobno tajno snimaju i onda uratke objelodanjuju? Pa sve do kokainskih orgija kakve smo vidjeli sa Begićevih (prodanih!) snimaka?! Zato nije čudno što je Stanivuković uradio manipulativne snimke i poslao ih Vukanoviću, a ovaj brzopotezno objavio. Kako naš narod kaže - To im je u krvi.

Koliko se može vjerovati Nebojši Vukanoviću mogli ste vidjeti nakon mog teksta VASKOVIĆ I VUKANOVIĆ OSTALI BEZ "IZVORA": Ko su pohapšeni mafijaški policajci?!. Bez ikakvih objašnjenja prosto je obrisao svoj tekst hvalospjeva o uhapšenom inspektoru Danijelu Kovačiću. Očekivano obzirom da Vukanović i Vasković ne mogu mi komparirati na temama iz moje struke i o ljudima ili dešavanjima koje odlično poznajem. 

Identično je po pitanjima veza sa američkom ili britanskom diplomatijom. Ili obavještajnim sektorom infiltriranim u ambasadama. Koliko treba biti glup i promišljati da srpske službe neće ispratiti tajne sastanke i operacije na terenu? Davno sam objasnio šta je Aleksandar Vučić svojevremeno očekivao od Stanivukovića, pa mu omogućio jaku promociju u Beogradu. Potom sam objavio kako je "Dodikov nasljednik" provaljen i da za njega u Vučićevom okruženju nema mjesta. I "nestao" je kako sam najavio.

Sad posmatram kako se Dodik poigrava sa Stanivukovićem dok ovaj odrađuje sve šta se od njega zatraži. U nadi da će zadržati najdražu "igračku" u vidu gradonačelničke fotelje, a koju mu je tata kupio za dva miliona maraka. Nema od toga ništa, nego slijedi opoziv čim ga dovoljno iskoriste. Time zavšava politička karijera ovog razmaženog derana koji teško da će ikad odrasti. 

Shvatio bi to i Vukanović da ga kroz život ne vode kompleksi, kakve presađivanje kose ili galama zarad "dokazivanja muškosti" ne mogu izliječiti. Niti se sa jeftinim spinovima može dovijeka izvlačiti. Lako je sa nedovoljno informisanim političarima ulaziti u tv-duele oko 50.000 eura datih Goranu Suvari, no u mom slučaju takve stvari ne prolaze i to sam kroz više tekstova javno demonstrirao. Ili misli da bi sa mojom malenkošću uspio izaći na kraj u direktnom suočavanju? U nekakvom televizijskom duelu?!

Nebrojeno stručnjaka zaključilo je kako loša vlast ne može biti prepreka društvenog napretka, odnosno da je suštinski problem u nepostojanju kvalitetne opozicije. Opšti napredak donose nove političke vizije i smjenjivost vlasti zasnovana na povjerenju u opozicione političare. Kakvo povjerenje mogu produkovati likovi koji tajno snimaju seksualne orgije, međusobne razgovore ili sastanke? I te snimke prodaju zarad ucjena ili političke degradacije "saboraca"!

Ljudi, govorimo o likovima spremnim na fotkanje svog čina oralnog zadovoljavanja muškaraca samo zato što britanskom diplomatijom odavno dominira gej lobi, a bolje je da izbjegnem kvalifikovanje američkog kora. Guzice podmeću za fotelje! Doduše, lako im je kad odreda nemaju žene i djecu, iliti bilo šta od odrednica ovdašnjeg poimanja muškaraca. Pritom njihove godine kažu da se odavno ne mogu podvesti pod kategoriju zbunjenih adolescenata. Kako rekoh, neke osobe nikad ne odrastu.




Primjedbe

  1. Svaka čast Boro

    OdgovoriIzbriši
  2. Borislave, svaka vam čast na iznesenim podacima koji su 100% istiniti. Jos prije 2 godine pojedini ljudi u Srbiji su javno iznosili teze da su Stanivukovic i ekipa oko Mladena Ivanića Britanski agenti od uticaja. Nažalost, izgleda da svi srpski političari odreda rade za strane interese, nebitno da li su ruski, američki ili neki treći. Pa i Vučić nikad ne bi došao na vlast da krajem 2011 i početkom 2012 nije sklopio dilove sa zapadnim moćnicima.

    https://youtu.be/24jJdRQJlak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Oko Vučića treba izvući Šešeljeve izjave iz tog vremena i upitati ga je li tada lagao narod ili laže danas. Šešelja pominjem jer se pouzdano zna da je bio doušnik ili kako se danas kaže "saradnik" državne bezbjednosti. Po tome se mi bezbjednjaci razlikujemo od političara, bar u nekim normalnim vremenima, jer se zna ko za koga radi i ko koga ima pod kontrolom. Stvari kakve klipani poput Stanivukovića ili Vukanovića nikad neće shvatiti, a bojim se da je i kod naroda isto.

      Izbriši
  3. Jel vi mislite da Englezi ne rade pravu stvar.Ali vama je opet Dodik Dobar,opet Dodik pobjedjuje.Jel se danas zivi od nacionalizma,ili od posla.Ko kaze da ljudi nebi napravili drzavu,istina je da su je razgradili 90-tih.Ali bi je napravili sigurno bolju od Miline

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Englezi su nam zatrli državotvornu dinastiju Obrenovića, pa nas preko Sarajevskog atentata uveli u Veliki rat, pa nas preko demonstracija 27. marta upravili protiv Hitlera, a onda Beograd sravnili sa zemljom gore od nacista. U konačnici bombardovali su nas i 1995. i 1999. godine, a znamo šta su nam uradili i kasnijih godina. Ako to nisu pokazatelji neprijateljstva onda ne znam šta jesu. Na kraju britanski lord Ešdaun je najzaslužniji za Dodikov povratak na vlast 2006. godine, šta sam nebrojeno puta naveo u mojim tekstovima.

      Izbriši
    2. Zašto Esdaun nikad nije smijenio Dodika ?

      Izbriši
    3. Koti je bolji:Englezi ili Dodik?Naravno da ces reci ni jedano ni drugo

      Izbriši
    4. Englezi igraju dvostruku ulogu,naprotiv Burle je njihov čovjek oduvjek.Da nije,mislis da bi bio to sto jeste,ajde molim te nesviraj k....Naravno da se treba evropi okretati,i sve pare vratiti od Burle,Pavica Čavica i ostali

      Izbriši
    5. Em nas raselise,em nas potrovase,preko nuklearnog odpada,sve preko hrvatskog agenta.Bice citava RS kao Ljubija.

      Izbriši
    6. Englezi da su htjeli doveli bi Stanivukovica il Vukana na tenku da bude predsjednik.Kad je kod nas bilo drugacije,tako su i cetnike protjerali a kumunjare doveli na vlast,vladaju 100 godina ovde.

      Izbriši
  4. Zašto su Amerikanci "pogurali" Begića, šta imaju od njega? I u kakvim su odnosima on i Draško sada?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Begića su pokušali progurati za potpredsjednika jer je njihov igrač, a i danas je u istom tandemu sa Stanivukovićem.

      Izbriši
    2. Ja eto fol englezi ga pokušali progurati ali Arnautović ima tolika muda da mu englezi nisu mogli ništa, mani me šuplje

      Izbriši
    3. Pa CIK ga je proglasio pobjednikom, a onda ustanovio da nema dovoljno glasova

      Izbriši
  5. Boro sta ti mislis ko koga kara, begic stanivukovicia ili obrnuto ? A ja mislim da ih dodik dere obojicu ali ne ovako zargonski nego bas seksualno. Ajd sad

    OdgovoriIzbriši
  6. Gospodine Boro, ko je više para uložio u "diplome", ti ili gospodin Mikanović? Za Mikana ste u jednom od tekstova rekli ko mu je sponzor, sada bi bilo lijepo da nam otkrijete onako senzacionalno ko je vama bio sponzor za tolike kupljene diplome? ŠIFRA Boro 12000 km

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ko ko ce biti pobugu nego jedno vrijeme Salabalija Grga a nakon toga crvena bagra vidis da se Bora prebacuje kao tiptronik menjac

      Izbriši
    2. Mnogo puta sam objasnio da sam kreditima pokrivao svoje školovanje i kako mi se to obilo o glavu. Zadnji reprogram kredita uradio sam radi pete godine (magistarske) studija, a onda me je Lukač potpuno ostavio bez primanja. Time i bez mogućnosti upisivanja doktorata. Plaćao sam godinama kredit, a bez doktorskih studija magisterij mi je trebao koliko i "treće oko".

      Sa Šalabalijom nikad nisam bio u dobrim odnosima, niti ima doticaja izvan službe i onoga šta sam radio, a šta u Prijedoru nije nikakva tajna. Ko god vjeruje da sam od "crvene sekte" nešto dobio neka i njemu podare isto (hapšenja, progoni, tortura, obespravljivanje, socijalna bijeda...). Kako egzistiram znaju u mojoj široj porodici i moji prijatelji koji mi preko decenije pomažu u pukom preživljavanju.

      I nikad nisam zloupotrebio službu ili posao za kakvu materijalnu pomoć, a vjerujte da su iznosi mita koji je meni nuđen, koje sam odbijao, a neki drugi su izimali, ravni ciframa koje ovih dana pominjem oko tužioca Mitrovića. Pritom, meni je mito rijetko nuđen jer sam u startu dao do znanja kako sa mnom na tim stvarima nema priče, odnosno znalo se da ne činim takve stvari. I danas ne smatram da sam pogriješio jer znam kako takve stvari na kraju loše završavaju, odnosno da to ne donosi ništa dobro.

      Cifra je dobrano promašena jer je riječ o preko 14.000 KM potrošenih i još 2.000 koje nisam platio pošto nisam branio magistarski rad. Šta će mi ta diploma kad nemam para za doktorske studije? Koga zanima odakle pare lako je provjeriti kako su išla moja kreditna zaduženja. Sjećam se da sam četvrtu (specijalističku, prvu godinu magisterija) pohađao sa nešto preko 130 KM koliko mi je ostajalo plate nakon otplata kredita. Dodajte 400 KM plate supruge i vidite kako smo živjeli. Zato smo tovili svinje i piliće, imali koke nosilje, gajiili baštu i gro hrane sami proizvodili. Ogrjevno drvo sam sam sjekao i na leđima nosio do traktora, sve majstorske radove na kući sam radio i tome slično. Ne pamtim kad sam kupio komad garderobe, a to što me možete vidjeti i u firmiranoj odjeći mogu zahvaliti braći koja me snabdjevaju takvim stvarima. Normalno polovnima.

      Elem, o tim stvarima više u memoarskim romanima kada ih napišem. Normalno, na engleskom jer ovde nekom pričati o mojoj borbi je besmisleno. Razmišljao sam da memoare objavim i na srpskom, pošto ću ih svakako izvorno pisati na tom jeziku, no sve sam bliži odluci da to ne činim. Čak da zabranim ikom da to prevodi sa engleskog, pa neka čita samo onaj ko poznaje taj jezik ili neki od jezika na kojima bi išla dalja izdanja. Zašto? Pa ukoliko moju borbu opisanu u tim romanima prepoznaju čitaoci u svijetu postigao sam željeni cilj i eventualni profit. Tamo gdje su ljudi mogli svjedočiti onome šta sam radio i kako skupu cijenu sam platio - ne zaslužuju da to mogu čitati bez znanja nekog stranog jezika.

      Izbriši
    3. Samo nikako da napiše koji si tačno fakultet završio i koji smjer, i ko ti je bio u komisiji za diplomski

      Izbriši
    4. I zasto navodnici na crvenu sektu?

      Izbriši
    5. Završio sam Fakultet za bezbjednost i zaštitu Univerziteta Sinergija u Banjaluci, zajedno sa stotinama i stotinama kolega iz struke. Stekao sam zvanje "diplomirani pravnik za bezbjednost i kriminalistiku" nakon odbrane diplomskog pred profesorima Dragomirom Jovičićem, dekanom Milanom Daničićem i mentorom (generalom) Dragomirom Keserovićem. Nakon čega je Jovićić rekao da se ponosi što na fakultetu ima takvog studenta i da MUP treba biti ponosan na takvog inspektora (reče kao bivši ministar). Treba li da nabrajam javnosti odlično poznata imena profesora iz Srpske i Srbije? Ili koja zvučna imena su mi čestitala na znanju i upisivala desetke?

      Ljudi, meni nije problem objaviti i diplome i sve stranice sa tri indeksa. Baš kao i uvjerenje Fonda PIO o 39 godina i 4 mjeseca nespornog radnog staža prije nezakonitog otkaza. Upravo zato što sam nezaposlen, obespravljen i u stanju teške egzistencije sa umanjenim radnim sposobnostima.

      HOĆETE LI NAKON TOGA TRAŽITI DA MINISTRI, DIREKTORI I RAZNI FUNKCIONERI ISTO TAKO OBJAVE DIPLOME I SVE STRANICE INDEKSA? Čisto da vidimo na bazi čega ubiru ogromne plate, a koje im vi osiguravate?! Možda poslije toga pomislim da niste KRETENI kako se čini zbog ovakvih komentara?

      Izbriši
    6. Za "crvenu sektu" koristim navodnike pošto je u pitanju Vaskovićeva glupa izvedenica. Ja koristim izraze interesna grupa, kriminalna organizacija, mafija, režim, okupacioni namjesnici, lopovi, bitange, zločinci...

      Izbriši
    7. Nebilo mi mrsko, nazovem univerzitet, jedna prijatna teta mi kaže da oni nisu nikad imali fakultet u Banjaluci. Fakultet za bezbjednost i zaštitu je na NUBL, ovom što ga pretresaju za lažne diplome kakva je i tvoja. Moraju te pohvaliti kad sim keširao 15 hiljada maraka, da si vremensku prognozu čito pohvalili bi te. Bio sam ja na jednoj odbrani tamo, Keserović se izvinjavo liku jer mu je postavio pitanje koje ovaj nije znao...

      Izbriši
    8. Vidi se zato da ti nisi završio ništa koliko si pismen šabane jedan.

      Izbriši
    9. Ja i ne tvrdim da jesam, ja sam završio srednju školu, nemam fakulteta. Ali sam dovoljno pismen da nazovem i provjerim

      Izbriši
    10. Čuj argumenta "Ja nazvao". Koga? Nekog na centrali, studentsku službu...? Idiote zapamti ovo. Univerzitet Sinergija osnovao je 2005. godine sa sjedištem u Bijeljini profesor Milovan Stanišić. Isti je prethodno osnovao Univerzitet Singidunum u Srbiji koji danas ima preko 12.000 studenata i solidan rejting. Profesor Jovičić je od starta znao šta valja pa je svoj Fakultet bezbjednosti registrovao u okviru Sinergije, a moja malenkost je dobrano sve isprovjeravala prije negoli sam potrošio toliki novac. Kasnije je Jovičić fakultet prodao i pojma nemam kako danas radi i šta se tu dešava, no znam šta stoji na diplomama i gdje sam završio studije. Bar preko nivoa nekog ko pored fakulteta nije prošetao, a kamoli ušao unutra, pa tako ne zna da se za provjere uđe na sajt fakulteta ili univerziteta i tu nađu sve informacije.

      Izbriši
    11. Šta imam ulaziti u sajt, fino se ispričao sa ženom preko telefona. Kaže, laže ko god ti kaže da je završio Sinergiju u Bl, nikad tamo nismo imali ekspozituru.

      Izbriši
  7. Ti dosta gori od Vukana, objavlješ da je Stanivuković dobio 800 000 a izvori rekla kazala, čuj kažu mi. Podjsećaš me na onog bolesnika koji godinama priča kako je Vučić bolsetan, samo što nije umro, pa samo što nije a on jaše li jaše. Jedina razlika vam je što on radi za Vučka a ti za Doda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas bi svi znali da je on dobio sve pare,jel izasao iz ambasade sa 2 vrece na ledjima?

      Izbriši
    2. Mozda se finansirao iz kasice prasice kao crvena banda?

      Izbriši
    3. Misliš Milovana Brkića? Hahahahahaha

      Izbriši
    4. Eto zinite da vam kažem imena mojih izvora ili ljudi iz struke sa kojima razmjenjujem informacije. Ili kako do određenih informacija dolazim. Dovoljno sam kazao navodom da Stanivuković odlično ZNA ko je jedan od izvora informacija koje sam objavio i da mu je čak blizak. Osim toga, javno ga pozivam da me tuži za klevetu, pa da mu na sudu predočim dokaze koji nisu za javnost. Ništa od toga pošto nema petlje ni demantovati moje navode, a i kako će kad zna da sam naveo samo dio onoga šta znam.

      Izbriši
  8. zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušao sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i ona to stvarno radila. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njezin savjet. Zatim mi je dala adresu e-pošte bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi je dala, a bacač uroka me uvjeravao da će mi vratiti muža u sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikada nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao moj suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vam ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte dr Apata na e-mail: drapata4@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: (+66 81 302 8552)..

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću