DODIKOVI JADI - OPET ŽENI SINA: Igor odlučan da "Draga Mašin" ponese prezime Dodik

Igor Dodik i izabranica njegovog srca, udovica "Draga Mašin", odlučni su u namjeri objelodanjivanja veze i vjenčanja. Zalud Milorad Dodik panično urliče da će im Srbi zbog tog čina zatrti pleme kao Obrenovićima. 
Preko Dodikovih skandaloznih uvreda na račun članice CIK-a Vanje Bjelice-Prutine mogli bi pomisliti da je sebi dodjelio pravo uređivanja kakva prezimena smiju ili ne smiju nositi "prave Srpkinje". Surova istina je bitno drugačija. Mnogo dublji jadi muče Milorada Dodoka, pa nekontrolisano bulazni o temi braka i prezimena supruge. Vidite da je na zadnjoj pres-konferenciji morao čitati ranije napisanu izjavu kako ne bi ponovo izvalio kakvu glupost i otkrio mračne tajne kakve ga odavno muče.

Dodikovu nervozu i nekontrolisane ispade nakon otpusta iz bolnice gro javnosti pripisuje aferi "Ikona", no - opet greška. Afera sa kojom se porodica Dodik neminovno mora suočiti toliko je razorna da će u potpunosti zasjeniti ujdurmu sa ministrom Sergejem Lavrovom. Najgore u svemu jeste što protagonisti nove svjetske top-afere čine neviđene gluposti - aman su na čelu "napisali" sopstveni grijeh. Bar u odnosu na one koji umiju čitati.

Elem, Dodikov gorući problem proizlazi iz bukvalno sumanute odluke sina Igora i njegove nove/stare izabranice da pred cijelim svijetom "ozvaniče" svoju ljubav. Snajka je uporna u namjeri da ponese prezime Dodik, a "preslolonasljednik" Igor godinama je pod njenim apsolutnim uticajem. Sa druge strane i Igorovoj supruzi odavno je svega dosta, pa je svekar sve teže uspjeva zadržati u "porodici". Haos totalni.

Razdor između oca i sina svakim danom sve teže kulminira, a ponajviše zahvaljujući Igorovoj neviđenoj osiljenosti. Sumanuto je pomišljati da bez pogubnih posljedica i to po kompletnu porodicu može oženiti udovicu "Dragu Mašin". Obrenovićima su Srbi zatrli pleme za bukvalno nepostojeći grijeh mladenaca Aleksandra i Drage, a ovde imamo "problem" kakav će kompletno čovječanstvo osuditi. Neoprostiv grijeh "mladenaca"!

Istine radi Dodika na mnogo gadan način sustižu sopstveni preljubnički grijesi, a kakve mu sad sin "nabija na nos" u zaštiti svoje životne ljubavi. Posljednju/aktuelnu ljubavnicu postavio je za ministarku i to sa najvećim budžetom, šta drakonski premašuje sve njegove ranije preljubničke "nagrade" - po kakvima je inače poznat. Nisam tek tako kroz više tekstova ukazivao da Republika Srpska treba u budžetu uvesti stavku "javna prostitucija". No, o tome više uskoro.

Sa date pozicije Dodiku je nemoguće objasniti sinu kako moćnici podrazumjevano imaju "pravo" na preljubništvo, da je to čak stvar prestiža, kad on ne prihvata takve stvari i svoju ljubav doživljava beskompromisno. Po cijenu života! Doduše, možda određena dešavanja i nisu onakva kakvima se naoko čine, ali kako to objasniti narodu koji sve gleda kroz prizmu "crno-bijelo"? Prizmu kakvu je Dodik nametnuo.

Znači, Dodikove uvrede na račun gospođe Bjelica-Prutine samo su posljedica užasavajuće panike od otkrivanja identiteta njegove nove snaje i globalne top-afere kakva će iz tog čina neminovno proizaći. Jezik odaje šta mozak pokušava sakriti. Tipično za patološke kukvice kakve zloupotrebom moći nastoje nadomjestiti elementarnu muškost.

Primjedbe

 1. Čekamo nastavak!

  OdgovoriIzbriši
 2. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

  OdgovoriIzbriši
 4. Trebate li osobni zajam?
  Zajam za poboljšanja vašeg doma,
  Hipotekarni zajam,
  Zajam za konsolidaciju duga,
  Komercijalni zajam,
  Zajam za obrazovanje,
  Zajam automobila,
  Zajam za imovinu.
  financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

  OdgovoriIzbriši
 5. Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije sve dok nisam upoznao tog mađioničara kad sam ove godine posjetio svog prijatelja u hrvatskoj na poslovnom summitu. Upoznajem čovjeka po imenu dr. ALABA, koji je bio doista moćan i mogao je pomoći urocima koji bi vratili izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se preokrenuo jer je naša veza trajala 3 godine. Zaista sam ga voljela, ali njegova je majka bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam upoznao ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali samo sam pokušao. I za dva dana, kad sam se vratio u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada suprug) i došao k meni i ispričala sam se što je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao radi vjenčanja. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam želio. Eto, sad smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: dralaba3000@gmail.com Također ga možete WhatsApp dobiti na +2349039885856.

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

ŠOKANTNO: Osam pripadnika MUP RS direktni počinioci otmice i ubistva Davida Dragičevića

IDEMO DO KRAJA: Porodica Dodik do guše umiješana u ubistvo Slaviše Krunića

SLAVIŠA KRUNIĆ RAZOTKRIO SPECIJALCE-PLJAČKAŠE: Ministar Lukač organizator pljačke koja je trebala uništiti Krunića!

VIŠKOVIĆU JAVNO: Službenim vozilima vlade prevoze drogu i ubijaju ljude?! (FOTO)

DOZNAJTE DODIKOV PAKLENI PLAN: Hapšenjem Zaljkovića započeo novi obračun sa "mangupima"

MINISTAR LUKAČ PRETUKAO ZETA LUBURU: Otkrivam pozadinu hapšenja korumpirane inspektorke Jelene Florjan

LUKAČ PLAĆA VASKOVIĆA, VUKANOVIĆA I BN TV: Ministar liježe i ustaje sa panikom od hapšenja za ubistvo Davida Dragičevića

UDARNA VIJEST: Ministar Lukač definitivno odlazi!

BOSANSKI VITEZ NERMIN ŠEHOVIĆ: Podsjećanje na zasluge u razbijanju zločinačke organizacije Zijada Turkovića (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)