DODIKOVI JADI - OPET ŽENI SINA: Igor odlučan da "Draga Mašin" ponese prezime Dodik

Igor Dodik i izabranica njegovog srca, udovica "Draga Mašin", odlučni su u namjeri objelodanjivanja veze i vjenčanja. Zalud Milorad Dodik panično urliče da će im Srbi zbog tog čina zatrti pleme kao Obrenovićima. 




Preko Dodikovih skandaloznih uvreda na račun članice CIK-a Vanje Bjelice-Prutine mogli bi pomisliti da je sebi dodjelio pravo uređivanja kakva prezimena smiju ili ne smiju nositi "prave Srpkinje". Surova istina je bitno drugačija. Mnogo dublji jadi muče Milorada Dodoka, pa nekontrolisano bulazni o temi braka i prezimena supruge. Vidite da je na zadnjoj pres-konferenciji morao čitati ranije napisanu izjavu kako ne bi ponovo izvalio kakvu glupost i otkrio mračne tajne kakve ga odavno muče.

Dodikovu nervozu i nekontrolisane ispade nakon otpusta iz bolnice gro javnosti pripisuje aferi "Ikona", no - opet greška. Afera sa kojom se porodica Dodik neminovno mora suočiti toliko je razorna da će u potpunosti zasjeniti ujdurmu sa ministrom Sergejem Lavrovom. Najgore u svemu jeste što protagonisti nove svjetske top-afere čine neviđene gluposti - aman su na čelu "napisali" sopstveni grijeh. Bar u odnosu na one koji umiju čitati.

Elem, Dodikov gorući problem proizlazi iz bukvalno sumanute odluke sina Igora i njegove nove/stare izabranice da pred cijelim svijetom "ozvaniče" svoju ljubav. Snajka je uporna u namjeri da ponese prezime Dodik, a "preslolonasljednik" Igor godinama je pod njenim apsolutnim uticajem. Sa druge strane i Igorovoj supruzi odavno je svega dosta, pa je svekar sve teže uspjeva zadržati u "porodici". Haos totalni.

Razdor između oca i sina svakim danom sve teže kulminira, a ponajviše zahvaljujući Igorovoj neviđenoj osiljenosti. Sumanuto je pomišljati da bez pogubnih posljedica i to po kompletnu porodicu može oženiti udovicu "Dragu Mašin". Obrenovićima su Srbi zatrli pleme za bukvalno nepostojeći grijeh mladenaca Aleksandra i Drage, a ovde imamo "problem" kakav će kompletno čovječanstvo osuditi. Neoprostiv grijeh "mladenaca"!

Istine radi Dodika na mnogo gadan način sustižu sopstveni preljubnički grijesi, a kakve mu sad sin "nabija na nos" u zaštiti svoje životne ljubavi. Posljednju/aktuelnu ljubavnicu postavio je za ministarku i to sa najvećim budžetom, šta drakonski premašuje sve njegove ranije preljubničke "nagrade" - po kakvima je inače poznat. Nisam tek tako kroz više tekstova ukazivao da Republika Srpska treba u budžetu uvesti stavku "javna prostitucija". No, o tome više uskoro.

Sa date pozicije Dodiku je nemoguće objasniti sinu kako moćnici podrazumjevano imaju "pravo" na preljubništvo, da je to čak stvar prestiža, kad on ne prihvata takve stvari i svoju ljubav doživljava beskompromisno. Po cijenu života! Doduše, možda određena dešavanja i nisu onakva kakvima se naoko čine, ali kako to objasniti narodu koji sve gleda kroz prizmu "crno-bijelo"? Prizmu kakvu je Dodik nametnuo.

Znači, Dodikove uvrede na račun gospođe Bjelica-Prutine samo su posljedica užasavajuće panike od otkrivanja identiteta njegove nove snaje i globalne top-afere kakva će iz tog čina neminovno proizaći. Jezik odaje šta mozak pokušava sakriti. Tipično za patološke kukvice kakve zloupotrebom moći nastoje nadomjestiti elementarnu muškost.

Primjedbe

  1. Čekamo nastavak!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Trebate li osobni zajam?
    Zajam za poboljšanja vašeg doma,
    Hipotekarni zajam,
    Zajam za konsolidaciju duga,
    Komercijalni zajam,
    Zajam za obrazovanje,
    Zajam automobila,
    Zajam za imovinu.
    financialserviceoffer876@gmail.com WhatsApp +918929509036

    OdgovoriIzbriši
  5. Žao mi je što sam ovo stavio na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije sve dok nisam upoznao tog mađioničara kad sam ove godine posjetio svog prijatelja u hrvatskoj na poslovnom summitu. Upoznajem čovjeka po imenu dr. ALABA, koji je bio doista moćan i mogao je pomoći urocima koji bi vratili izgubljene, ljubavnike i čarobni novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se preokrenuo jer je naša veza trajala 3 godine. Zaista sam ga voljela, ali njegova je majka bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam upoznao ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali samo sam pokušao. I za dva dana, kad sam se vratio u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada suprug) i došao k meni i ispričala sam se što je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao radi vjenčanja. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam želio. Eto, sad smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo u sretnom braku i očekujemo svoju malu bebu, a moj suprug također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: dralaba3000@gmail.com Također ga možete WhatsApp dobiti na +2349039885856.

    OdgovoriIzbriši
  6. zdravo prijatelju moje ime je Isabella Ethan, ja i moj muž smo u braku već 10 godina i živjeli smo u miru do jednog vjernog dana, došao je kući jako ljut, pokušala sam saznati što se događa onda je povisio ton mene i počni se svađati sa mnom, pokušala sam sve što sam mogla da ga smirim ali on je bio ljut na mene bez razloga, i rekao je da će se razvesti od mene, molila sam ga da mi kaže što se događa, sve što je mogao Reci da je bio umoran od mene da trebam živjeti u njegovoj kući da me više ne želi u svom životu, plakala sam cijelu noć, onda želim u kuću svojih prijatelja da ostanem tamo s njom, i rekla sam joj što se dogodilo i ona upoznaj me s dr. alabom koja je pomogla drugim ženama u istoj situaciji i ispalo je dobro, prije svega nikad ne vjerujem, ali samo sam rekla da trebam probati jer ja stvarno jako volim svog muža, pa sam ga kontaktirao i on mi je rekao što da radim i ja sam to učinio, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred le od noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž me nazvao i rekao mi da mu je žao što me želi natrag, bila sam tako sretna jer mi je dr. Alaba pomogao i dala sam sebi obećanje da ću baciti ovo svjedočanstvo širom svijeta kako bi ga drugi mogli vidjeti i kontaktirati, ako trebate pomoć možete ga kontaktirati putem njegove gmail adrese dralaba3000@gmail.com ili ga možete kontaktirati putem whatsappa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744, on je pomoćnik kojeg je Bog poslao da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam radost

    OdgovoriIzbriši
  7. Moje ime, maya elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni kotačić za pravopis. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam mogao vjerovati, sretan sam i ponovno sam financijski stabilan i zahvaljujem Bogu što ovakve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prijevarama posvuda, savjetujte svima koji trebaju posuditi kredit e-poštom (davidsonalbertloan@gmail.com) nikad ne uspijete i vaš će se život promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com) com) nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com) com) nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i uzmite svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. (davidsonalbertloan@gmail.com) [][][]

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

DOKAZANO: Načelnik Goran Mikanović mjesecima znao za pripremanje ubistva kolege Bašića!