Nestala Anđelka Mudrinić smještena u prijedorsku bolnicu

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima Anđekla Mudrinić, nakon sedam dana od nestanka i potpunog prekida komunikacije sa bližnjima, pojavila se pred vratima porodičnog stana. Zbog promrzlina, psihičke dezorjentisanosti i uopšte lošeg zdravstvenog stanja odmah je hospitalizovana u prijedorskoj bolnici.


blog borislav radovanovic


Dan nakon moje objave HITNO POTREBNA POMOĆ: Moramo pronaći nestalu Anđelku Mudrinić! uslijedilo je jednako misteriozno njeno pojavljivanje na vratima porodičnog stana. Zbog vidno lošeg fizičkog i mentalnog zdravstvenog stanja ukazana joj je medicinska pomoć i hospitalizovana je u Opštoj bolnici Prijedor.

Anđelka Mudrinić pred porodičnim stanom pojavila se pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, ali u očigledno teškom stanju, promrzla, mokra, neuredna i psihički rastrojena, zbog čega je prioritetno bilo saniranje njenog zdravlja.  Tokom ili nakon medicinskog tretmana možemo očekivati konkretne informacije o njenom nestanku, gdje je boravila i šta se dešavalo prethodnih sedam dana, pa sve do uzroka i posljedica ovog misterioznog događaja.

Detalje koji su mi poznati ne mogu objelodaniti zbog interesa porodice, ali podjednako i zbog daljih radnji koje policija preduzima na rasvjetljavanju sprornih dešavanja. No, moji strahovi ispoljeni u apelu za pomoć (gornji link) pokazali su se utemeljenim već po teškom zdravstvenom stanju nestale Anđelke. Sa druge strane Anđekla je živa - na sreću njenog desetogodišnjeg djeteta i porodice. To je najvažnije.

Primjedbe

POPULARNI TEKSTOVI

IDEMO DO KRAJA: Porodica Dodik do guše umiješana u ubistvo Slaviše Krunića

RASKRINKAVANJE LAŽOVA VUKANOVIĆA: Ivan Begić je prodao svoj porno snimak (FOTO)

DODIKOVI JADI - OPET ŽENI SINA: Igor odlučan da "Draga Mašin" ponese prezime Dodik

DOZNAJTE DODIKOV PAKLENI PLAN: Hapšenjem Zaljkovića započeo novi obračun sa "mangupima"

MINISTAR LUKAČ PRETUKAO ZETA LUBURU: Otkrivam pozadinu hapšenja korumpirane inspektorke Jelene Florjan

LUKAČ PLAĆA VASKOVIĆA, VUKANOVIĆA I BN TV: Ministar liježe i ustaje sa panikom od hapšenja za ubistvo Davida Dragičevića

UDARNA VIJEST: Ministar Lukač definitivno odlazi!

BOSANSKI VITEZ NERMIN ŠEHOVIĆ: Podsjećanje na zasluge u razbijanju zločinačke organizacije Zijada Turkovića (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

SUROVA ISTINA: Po pozivu ministra Lukača stavljen sam na "crnu listu" BN TV! (VIDEO)

Razotkriven lažni pukovnik Dragan Lukač (FOTO)