SUD U NEVJERICI: Ko "ucjenjuje" našmrkanog piromana Dražena Vrhovca?!

Koga Dražen Vrhovac na tajnim snimkama naziva kretenima, zašto je zapalio IRB, kako kupio stan u Dubajiju i kakav urnebes je načinio na suđenju za "ucjenu" - otkriva vaš bloger.

borislav radovanovic blog

Vidim da pažnja javnosti ne opada povodom "ostavke" Dražena Vrhovca na poziciji v.d. direktora Investiciono-razvojne banke RS (IRB). Posebice nakon izjave Radovana Viškovića da je Vrhovac smijenjen. Odlično, taman da zainteresovanu javnost "nahranim" dosad nepoznatim informacijama i pokažem sunovrat ukupne situacije.

Postoji ogromna vjerovatnoća da je vlastiti jezik došao glave našem Vrhovcu. Davno, mnogo davno, pojavile su se gradske priče kako Vrhovca tajno snimaju, a najviše kada govori o svojim šefovima i paljenju IRB-a. Odnosno kad se našmrče kokaina na redovnim žurkama u svojoj vikendici i bulazni o svemu i svačemu. Govori se o čak 30 snimaka, dominantno audio verzija.

Na tim snimkama Vrhovac redovito Radovana Viškovića naziva - KRETENOM. I Igora Dodika takođe naziva kretenom, a onda gradom širi priče kako on najviše stoji iza njega i gura ga na poziciju Viškovićevog nasljednika, opisano u tekstu Vrhovac sprema i premijersko i robijaško odijelo. Zato se nemojte čuditi što Višković "ostavku" naziva kako valja, konkretno smjenom.

Za stanje u SNSD-u uglavnom koristi pojmove poput haos i rasulo, baš kao i kad govori o stanju u Republici Srpskoj. Elem, po njega opasne su snimke na kojima objašnjava kako i zašto su zapalili banku. Paljevina IRB-a je ponajviše urađena kako bi kupili novu zgradu i tako obrnuli 100 miliona maraka, bar kako tvrde da na tim snimkama "svjedoči" Dražen Vrhovac.

Paljevina nije izvedena kako valja zbog straha od Krstana Simića koji u toj zgradi ima svoje prostore - dalje objašnjava Vrhovac, a "blic provjere" to potvrđuju. U pitaju je snimak koji primarno zanima službe koje odavno rade u Prijedoru i kojima je Vrhovac u fokusu interesovanja kako ukazujem tekstom sa gornjeg linka. Sad kontate i zašto sam potencirao "robijaško odijelo" za Vrhovca.

Nema potrebe mnogo karikirati oko toga da je Dodik, svejedno senior ili junior, dobio sporne snimke ili bar saznao za njihov sadržaj, a onda onako brzopotezno pomeo Vrhovca. U Prijedoru snimke i Vrhovčeva bulažnjenja mjesecima su top tema i normalno da je bar "eho" stigao do Dodika, a sasvim dovoljno za početak odmazde.

Kakav idiot je bio na čelu IRB-a još bolje dokazuju dešavanja na posljednjem pretresu suđenja Marku Munjizi za "ucjenjivanje" Vrhovca, koji se pojavio u ulozi svjedoka. Akteri postupka bukvalno su bili u nevjerici šta "svjedoči" oštećeni, sve suprotno od navoda iz istrage. Još gore bilo je gledati njegovo jadno fizičko stanje i mentanu razorenost.

Po Vrhovčevom svjedočenju, Igor Bilbija je sa njim dogovarao kako će Željko Stojić uticati na Marka Munjizu da prestane pisati o "oštećenom". Ne mogu prenijeti kako je sve to izgledalo kad niko od prisutnih nije razumio šta Vrhovac bulazni, ali njegovo svjedočenje svakako je u teškoj kontradiktornosti sa navodima iz optužnice.

Na pitanje Munjizinog branioca gdje i kako je krivično djelo prijavio uslijedio je urnebesan odgovor: "U zgradi vlade u kabinetu ministra Lukača njemu lično". Svima prisutnima bilo je jasno da zakon ne poznaje takav oblik prijavljivanja krivičnog djela - osim prijavitelju. Očekivati je sud u svojstvu svjedoka pozove bivšeg ministra Dragana Lukača i razjasni šta se tačno dešavalo.

Možda je Vrhovac ministru objasnio šta su Milakovići i njihovi vojnici neposredno pred hapšenje radili na licu mjesta zajedno sa Vrhovcem i Munjizom. To pitanje svjedok Vrhovac nije potezao na prestesnom ročištu pošto je u publici sjedio Slaviša Milaković sa neizostavnim pratiocem. Valjda da lično pazi šta će očigledno našmrkana bena kazati na suđenju.

Vjerujem da tek sad nikom nije jasno šta se dešavalo vezano za ucjenjivanje Vrhovca, no gro javnosti pojma nema ko je pomenuti Željko Stojić. U pitanju je suprug doktorice Maje Dragojević Stojić, sada već formalnog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima. Ideja je valjda cijelu priču prevesti na politički teren ili šta se već vrzma po glavi Dražena Vrhovca.

Zbog onih koji automatizmom povezuju Sašu Milakovića i Igora Bilbiju moram apostrofirati kako nisu u vezi, a kamoli u poslovima, punih 21 godinu. Sa druge strane Igor Bilbija nikad se ucjenama nije bavio, pa tako ga nećete naći ni u ovom predmetu. Šta se doista dešavalo i šta Vrhovc sada pokušava izvesti bojim se da nikom nije jasno, ali o krivičnom djelu "Ucjena" nema govora. Baš kako sam govorio od starta. 

Odmah sam montiranu "ucjenu" okarakterisao kao režimsku odmazdu prema Munjizi zbog afere objavljivanja skaradnih PRIVATNIH slika Dalibora Pavlovića. Uz navod da su nam akteri afere "oduzeli" najboljeg gradonačelnika/načelnika opštine u zadnjih preko tri decenije, pa nas time sve zajedno oštetili. Pod aktere afere podvodim i Vrhovca i druge prijedorske "kadrove" SNSD-a! 

Jedno je bilo kad Vrhovac potpisuje izjave koje su za potrebe procesa sačinili poslušnici Mladena Mitrovića i Sretoje Vujanovića, dok je sasvim druga situacija svjedočiti na sudu o stvarnim dešavanjima, a mentalno razoren do nivoa nesposobnosti čitanja izjava datih policiji i tužilaštvu. Ili sjećanja šta je ispričao ministru Lukaču u njegovom kabinetu.

Postupajući sudija spornu situaciju na suđenju mogao je vrlo jednostavno razriješiti. Imao je mogućnost pozvati policiju da svjedoka testira na prisustvo droga u organizmu, skrining aparat odmah pokaže rezultat i sudija zakaže novo ročište. Ovako nisam siguran kako će dokazno tretirati Vrhovčevo svjedočenje.

Jednako nemam predstavu kako Milorad i Igor Dodik planiraju sanirati probleme koje je ovaj "kadar" produkovao. Primjera radi prošle sedmice se Dodik pohvalio da je u Emiratima našao investitora za "ulaganja u avioindustriju ovog entiteta", pa se sa sa Arapinom uslikao. Imam fotke istog "investirora" sa Dodikovom prethodnicom iz prošle godine, samo se tada govorilo o obnovljivim izvorima energije

Pitali su me čitaoci oko Vrhovčeve kupovine stana u Dubajiju, pa sam "blic provjerom" saznao kako je supruga častila kolege iz gradske uprave povodom tog daljeg širenja imperije (zgrada, hotel, bazen, lokali...). Pošto znam gdje on i njegovi "poslovni partneri" traže investitore lako nađoh i ovoga što se Dodik hvali za potrebe izbora. Smiješno je da "velikom investitoru" niko imena ne zna, a pored Dodika sastao se sa Cvijanovićkom, Viškovićem, Čubrilovićem...

Bitno je da je Vrhovac prilikom vrbovanja neimenovanog investitora profitirao stanom u Dubajiju, dok porijeklo imevine ovde ionako niko ne istražuje. No, vidite kako se režimska vrhuška sve više zapliće u sopstvenom grotlu laži i prevara, pa Vrhovac možebitno s pravom Viškovića i Igora Dodika naziva kretenima. I ja bih da sam preko njih profitirao stanom u Dubajiju. 

Botovima sam više puta napisao kako koristim redovni "godišnji odmor" od bloga, nakon čega slijede baš teške teme i objave. Kao što vidite držim datu riječ, a imate li na drugim elektronskim medijima išta slično pročitati sami znate. Baš kao i oko rasprava preko komentara. Tražili ste Vrhovca na blogu i eto želja vam je ispunjena - bar djelimično do sljedeće objave.





Primjedbe

  1. Me sudi se Goranu Munjizi nego u pitanju je Marko Munjiza

    OdgovoriIzbriši
  2. Boro, a znas li odakle onda novac pronadjen kod Munjize ako nije od ucjene?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Normalno da je dat novac jer onda ne bi imali o čemu govoriti, ali Milakovići su bili dovoljni da Munjiza prestane pisati o Vrhovcu (zastrašivanje) ako je samo to bio cilj. Jok Munjiza je trebao za primjer svima kako prolaze oni koji udare na režim. I meni su nuđene pare i da pišem i da ne pišem, pa kad ne može novcem ide prebijanje u zatvoru. Sad druge strane montiranih postupaka imam pun kofer i zato znam o čemu pričam

      Izbriši
    2. Vrlo dobro sam upoznat sa svom situaciom,Munjiza je bio otet od strane Milakovica po naredbi Vrhovca,cak je umalo doslo do eskalcije jer je ekipa DB krenula u Prijedor sa specijalnom jedinicom i tek tada su pustili Munjizu

      Izbriši
  3. Boro, čisto tebi za inf. čovjek od dr.Stojić Dragojević je iz Prijedora, dobro poznat kao " Tole". U pitanju su rodbinske veze izmrdju njih i Munjize.I naravno ucjene nisu bile političke prirode već, neriješeni sukobi od ranije i Munjizina želja dqa brzo dodje do novca kojeg Vrhovac za naše uslove ima i previše. I istina je " neke" službe su bile uključene u dogadjaj cijelo vrijeme....(od otmice Munjize)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam sjedio za stolom preko puta kada je Railic dugi sjeo kod Munjize sa sto i prijetio mu ukoliko ne ostavi Vrhovca na miru. Znam da su mu i Milakovici prijetili i mnogi drugi, tako da cisto sumnjam da je Munjiza bas smjeo da ucijenjuje Vrhovca, prije da je to sve izrezirano

      Izbriši
    2. Ovakve komentare sam upravo očekivao jer Prijedorčani znaju mnogo, a šira javnost premalo. Za Milakovića prijetnje znam sigurno, nedavno sam čuo i to oko Dugog na strani Vrhovca. Zato i potenciram pranje novca od droga. Trenutno provjeravam veze inspektora koji je vodio ovaj slučaj sa Dugim, a to je inspektor koji je u BL nedavno bježao od policije. Trebao je i on biti saslušan uz Vrhovca, ali se nije pojavio na suđenju. Njega tek čekam da dođe na red

      Izbriši
    3. PAZITE!

      U komentaru se pominje "otmica Munjize", dakle jedna nova dimenzija spornih dešavanja. I ja sam čuo da je Munjiza prije "ucjene" bio otet, mučen, teško maltretiran... Živo me zanima je li taj dio događaja Vrhovac ispričao ministru Lukaču u njegovom kabinetu?

      VIDITE, MUNJIZINI OTMIČARI SU STARI PAJTOSI I MINISTRA LUKAČA I DODIKA (posebno Juniora) I REŽIMSKI IGRAČI. Vidite kako zajednički polako dolazimo do surove istine, baš kako sam na ovoj temi očekivao.

      Izbriši
    4. Hahahaha Dugi prijetio Munjizi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 , pa to bi za početak bila pleska u startu , i ubacio bi ga u gepek Munjiz , a svašta pročitati ovde ! Ljudi i dalje ne shvataju ko je Dugi bio , kasno je ušao u te kako zovu kriminalne vode , dok su ovi sa 12,13 godi na već radili i travu i sve ,on je bio poljoprivrednik i krenuo on da bude nešto zašto je potreban mozak kojeg on nema !

      Izbriši
    5. Nije to taj lik,promasio si koju deceniju.

      Izbriši
    6. Nisam ja ništa promašio , ti si umislio sebi neke stvari , neću da gubim vrjeme na tebe , nemoj izmišljati priče !

      Izbriši
    7. Dobro buraz,nema potrebe za nervozom.

      Izbriši
    8. Al to je bilo davno,nova vremena novi ljudi,ovo za poljoprivrednika i ostalo si upravu.

      Izbriši
  4. Iskreno steta je sto blebeces protiv baletana jer u sustini pisete o istim kako ti volis reci KRIMINALCINAMA i u sustini na isti nacin da se ponekad uortacite pa opletete neki zajednicki tekst recimo protiv Dodika, Stanivukovica, Viskovica biolo bi to zanimljivo jako.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blebetao je i Vaskovic o Bori kad je pokusao zavaditi njega i Kostresevica objavljujuci onu prepisku gdje direktor pise da se na Boru ne moze uticati odnosno da njega ni pare ne zanimaju.

      Izbriši
    2. A jebi ga sad blebetao pa jest nisu ni jedan nevini al eto boro je ostroumniji pa nek popusti malo i to je to

      Izbriši
    3. Bože moj, kad je bilo u interesu Pravde za Davida "udružio" sam se sa Vaskovićem. Baš kao što se po nekim pitanjima razilazimo. Sve to je stvar slobode mišljenja i javnog djelovanja kako prilike i dešavanja donose. Uz razliku da u mom djelovanju nema novca ili druge koristi i po čemu se razlikujem od "kolege".

      Izbriši
  5. Boro kad bi uhvatio zlatnu ribicu i ona ti rekla ispunicu ti samo jednu zelju i to da kazes jedno ima i da to ime vuce bukagije jedno cca 25 godina koga bi ti osudio na to ?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam bar 50 imena bitangi koje se trudim strpati na robije i tu mi ne bi pomoglo da upecam zlatnu AJKULU, a kamoli ribicu. Pritom nemam listu prioriteta, nego naprosto slijedim dešavanja i prilike kako se ukažu. I mislim samo na likove sa kojima imam direktne sukobe, dok za sve one koji zaslužuju robije po mom znanju treba izgraditi nekoliko novih zatvora.

      Biću potpuno iskren. Ja sam KOMUNISTA i uradio bih isto ono šta je Broz uradio sa bandom poslije onog rata. Izvedeš kvislinga ili kulaka pred rulju koja viče: "Na smrt!" i sa osuđenicima samo produžiš iza ugla. Nemamo mi ovde više mladosti neophodne za revolucije i ništa od mojih ovakvih vidova "pravde", ali mogu reći šta iskreno mislim.

      Kao mladi komunista u SFRJ gnušao sam se tih i takvih postupaka. No, godine su prošle i nakupilo se iskustva, pa sad mislim drugačije. Posebice od kad sam shvatio kakav šljam imamo u sudovima i da sa te strane nikad pravdu dobiti nećemo. Zato samo narodni sudovi i streljanja odmah iza ćoška. Uz javna vješanja "kapitalaca" koji posebno treba da služe za primjer.

      Izbriši
    2. Mlad si ti da znas sta je Tito radio Srbima,koliko ih je odlezalo robije ni krivi ni duzni,samo da bude po kljuchu.A i bravar je imao 1000 vila,voz,brod,avion.

      Izbriši
    3. Srbi su i bili komunisti i radili protiv svog naroda,otimali od domacina i davali onima ispred zeme.

      Izbriši
    4. Zamisli da poslje Jasenovca neki Srbin odluci da bude komunista,dobri su ovi botovi sad kakve su bile srpske komunjare.

      Izbriši
    5. Inteligencija nema veze sa duhovnom osakacenoscu.

      Izbriši
    6. Pobogu, nisu partizani i komunisti držali Jasenovac, nego ustaše. Znam i za glupost kako Tito nije htio osloboditi logor. Nije iz vrlo prostog razloga što bi se hiljadu ustaša u i oko logora borilo do zadnjeg i tako bi izginuli i logoraši i stanovništvo okolnih srpskih sela. Ovako ustaše su prosto otišle i nije bilo posljedica koje su dobro procijenjene. Ili ono da Tito nije htio podići spomenik. Eto on lično je odabrao idejni prijedlog cvijeta i zaista je lijep spomenik koliko to spomenik može biti. Nas su kao djecu sve vodili da posjetimo i spimenik i muzej, a ja sam osnovnu školu završio u Hrvatskoj. Manite me šovinističkih farsi.

      Izbriši
    7. Ta ti je prica iz Hrvatske,treba vjerovati.

      Izbriši
    8. Nije oslobodio Jasenovac zato sto je i on ustasha,a navuko Srbe da budu komunisti,tj.da ne budu pravi Srbi.

      Izbriši
    9. Jel istina da su svi u SFRJ imali jednu himnu samo Hrvati dvije?

      Izbriši
    10. A sta je tek radio svojim saborcima kad je zakuvao sa Staljinom,to je bilo nevidjeno zataskavanje.

      Izbriši
    11. Spomenik podsjeca na veliko U.Da nije 4U.

      Izbriši
    12. Lako latini podmetnu Srbinu Josipa umjesto Dragoljuba,Milorada umjesto Nikole.

      Izbriši
    13. Republikr su imale svojr himnr, pa tako i Hrvatska svoju Ljepu našu, a uvijek je prvo izvođena savezna Hej Slaveni. Nr znam šta je tu sprno. To što su Srbi u Beogradu generala Tuđmana gledali kao u boga, pa im osnovao Partizan, ništa ne čudi kada se sjetimo kako su Hitleru bili podani. Njemačke okupacione vlasti su izdale proglas da u Brogradu više neće zaprimati prijave stanovništva jer im se toga nagomilalo da nisu znali šta sa time raditi. Brat cinkao brata, kum kuma... A u Zemunu NDH i ustaše kolju Srbe, baš kao i ovi Nedićevi preko rijeke. Možda je Broz i za to kriv? Uostalom kralj je svom komandantu vojske u otadžbini naredio da se stavi pod komandu Tita i nastavi oslobađenje zemlje. Jok, Draža odbio i završio kako jeste.

      Izbriši
    14. Ovo o Brozu,kvislinzima i kulacima .......to ti je totalni promašaj.Znam da nisi glup i slažemo se oko mnogih stvari ali...ovo je prevelika kaša za tvoj jednjak.To da je Tuđman osnovao Partizan je smiješno.Ko je to mogao da osnuje klub?Koju moć bi morao da ima?Čiste gluposti i AV,AV...propaganda.Trebalo bi mnooooooooogo više građe(pogotovo neklasifikovane) da pročitaš pa da zagrizeš ovaj zalogaj koji si samo gricnuo a misliš da si apsolvirao.Te budalaštine oko Jasenovca,kojima ga pravdaš....a kako li olako izvede srpsku golobradu mladost na klaonicu Sremskog fronta?Kako li se olako riješi Ive Lole Ribara,kako Dr Mladena "ubiše četnici"...Pa ko bi na Kozari i u Krajini na "izborima" glasao za imaginarnog bravara Tita kada im je pred očima živa legenda iz naroda i još doktor,studirao u Beču?I otac mu sveštenik?Pa nisu bili svi komunisti?Ti možeš biti šta hoćeš i vjerovati u šta hoćeš ali...pusti...svi mi pogriješimo,pretjeramo(ja prvi),pa ostavi ovu tešku i za Srbe jako,jako traumatičnu temu za drugu priliku.Jadovno,Prebilovci,Sajmište...jedini logor za djecu u istoriji ratovanja je bio u NDH...i sve su to Djeca Kozare.....A tek da malo razbistriš Goli Otok,Koću popovića,Krcuna;Rankovića,Đilasa....Pusti to,za sad.Pozdrav.

      Izbriši
    15. Auuuu vidi javorovih patuljaka al su se prepali sad kad se trese vlast u gradu,sta cete kad padne Javor,nema vise lopovluka i kradja narodnog novca,sumnjivih tendera i nabvki

      Izbriši
  6. Pozdrav tebi Boro i tvojim pratiocima.

    Volio bih da ostavim komentar vezano o ovim ljudima o kojima često pišeš, ali posebno bih volio da skrenem pažnju na jednu vrlo lošu osobu u ovom gradu koja prolazi ispod radara mnogim ljudima, a jako je pokvarena i podla osoba koja iza paravana radi mnogo ružnih stvari.
    Volio bih čuti tvoje mišljenje o toj osobi, a posebno da je vidim kod tebe na blogu.

    Prvo što se tiće ovog narkomana Vrhovca, mislim da tu ne treba trošiti mnogo vremena. Danas već izbrisani član klana porodice Dodik je od običnog poštanskog službenika, došao do ogromnog bogastva preko politike, a bez stida se okitio i sa titulom doktora, što je apsurd jer je mnogo glup i nepismen lik koji se danas zatrpao u toliko problema koje mu nikada taj prokleti novac neće moći popraviti i izvući ga.
    Kladim se sa kim god hočeš, kada bi mu neko ponudio danas totalni reset i da se vrati u poštu, a sve sto je uradio da se poništi uključujući kompletno bogastvo, on bi to oberučke prihvatio.
    Ostaće u ovom gradu zapamćen kao vrhunska gnjida i pokazatelj u kakvog monstruma može da vas pretvori pohlepa za novcem i moći.

    Mitrović i Milaković imaju rok upotrebe dugačak koliko bude trajao i SNSD. Mnogo je fioka u raznim institucijama puno o njihovom kriminalu i nedjelima koja su učinili proteklu deceniju.
    Samo koliko su opasni trenutno u tandemu sa Vrhovcem, pokazalo se i kroz primjer tog malog Munjize, a i raznim kriminalnim radnjama Milaković-Vrhovac gdje zadnje zlo koje su uradili pluta na Pećanskim bazenim kao fekalija stida i srama za svakog građanina Prijedora koji tim naseljem prođe spuštenog čela, ponižen i u strahu od takvog ološa i ljudskog smeća.

    Mislim da na sve te ljude iz Prijedora ne treba trošiti puno vremena, jer kako se lagano prazni Dodikov politički pješčani sat, tako će i ovi monstrumi da nestanu u mraku.

    Nego.. ono što sam te na početku pitao da bih volio čuti tvoje mišljenje o novom nadoilazićem zlu za ovaj grad, a kao što sam rekao na početku teksta prolazi ispod radara svima i zove se:
    dr.Maja Dragojević Stojić!
    Mnogo mi se povraća na ovu lažnu opozicionarku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A zasto tako mislite za Maju Dragojevic Stojic?

      Izbriši
    2. Biljana Knezevic je najveci olos koji udje u politiku u Prijedoru

      Izbriši
    3. Biljana Knezevic je velika gospodja za Maju Stojic
      Maja je lopov i to svi znaju a evo i ovdje pisu o Maji i Boro ce pisati kad sazna ko jr Maja

      Izbriši
    4. Doktorka Maja bila je na mom blogu dosta puta tokom korone i kod one konfuzije na prošlim lokalnim izborima. Pisao sam o dešavanjima oko nje, ali nikad o njoj kao osobi. Možda ponešto kad su snimali borce prije odlaska na skup u Banjaluci, pa insinuirali da im je to plaćeno, ali više ne pamtim detalje teksta koji sam objavio.

      Nemam pozitivno mišljenje ni o njoj ni o suprugu kog gore pominjem. Znam dovoljno za formiranje takvog mišljenja. Posebno mi se ogadila produkovanjem afere oko Dalibora Pavlovića i njegovog rušenja. Sve je koordinirano sa tadašnjim prijedorskim vedetama SNSD-a i zato se slažem oko navoda "lažna opozicionarka", a i u drugim prilikama upraćena je u koketiranjima sa režimom.

      Elem, Maja je dosegla svoj politički vrh ulaskom u skupštinu i sumnjam da će to uspjeti ponoviti. Gradonačelničke izbore izgubiće sa ogromnom razlikom i zato je možemo podvesti pod "bivše" kakve prednje pominjete. Zato ne vidim potrebe da se njome bavim više od onoga šta donesu prilike i neprilike - poput ovih ukazanih tekstom.

      Izbriši
    5. Maja je smrad klase br:1

      Izbriši
    6. Maja Dragojević , mnogo kulturna i prijatna gospođa , za razliku od ostalih koji ni ne žele čuti probleme koji se dešavaju kod nas , samo klimaju glavom i kažu biće završeno , a pola stvari dok objašnjavaš samo gledaju oko sebe kao da ih neko proganja dok im pričaš , dok Maja odvoji vrjeme na ulici i popriča sa ljudima ! Idemo Majo do pobjede uz tebe smo , imaš veliku podršku !

      Izbriši
    7. Kakva pobjeda, Javor ce je otresti ko sljivu

      Izbriši
    8. Aj ti tresi sljive i šuti , ti znaš ko će dobiti na izborima , imaš li onu čarobnu kuglu pa vidiš ti kao .....

      Izbriši
    9. E moj Boro u sta si godine sprdio,ja kontam ti ozbiljan bloger a ti kao seoska tracara.ajde kazi mi kakve ti to dokaze imas o bilo kakvoj vezi Maje i smjene Dalibora Pavlovica?

      Izbriši
    10. Kakve dokaze imam oko Majine umiješanosti u smjenu Pavlovića? Ja nikakve, a šta su akteri afere naveli u izjavama druga je stvar.

      Izbriši
    11. Pavlovic je posten čovjek i nije htjeo potpisati 6 miliona za vrtić. Znaci morao je da ode jer su " drugovi" imali snimke a prljav posao je odradila Maja zloupotrebom rođaka Munjize koji je nasjeo na pricu jer je posten momak. Kad je dosao mali Javor sve je išlo lakše.Javor dobio vrhovcev stan u centru placen 500 KM po kvadratu na namjestenoj licitaciji.. Ipak su vrtic smanjili na 3.5 miliona. Kabic odbio milostu od Rufija i morao da ode isti dan. Za smjenu Dalibora ipak je Maja ispala hulja. Veliko su zlo vrhovac i bursac nanijeli prijedoru. Zato ce i ostati nebitni u ovome gradu. Sta je sledece: ribnjak ili ce oteti la pont.

      Izbriši
    12. Marko Munjiza08. 09. 2024. 23:46

      Sve je tacno u komentaru, osim da Maja ima bilo kakve veze sa smjenom Pavlovica, naprotiv, svasta mi je izgovorila kad sam objavio fotografije. Polazao sam joj, ona me je molila da ih ne objavim, ali na mene niko u tom momentu nije mogao da utice. A za sve ostalo sto ste naveli u komentaru, svaka cast, osim aa Maju, to nista nije tacno.

      Izbriši
    13. Pazite, sprema se velika izborna krađa u Prijedoru, čim Boro ovako sa sigurnošću tvrdi da Maja gubi, onda zna da su dogovorili prevaru. Ipak je Boro stara vedeta režima, evo i na ovom tekstu se vidi da napada odbačene članove režima

      Izbriši
    14. Može Marko biti i da nema veze sa tim snimcima, ali da je povezana sa sektom i da je razvalila sds u Prijedoru to nemoj negirati. Ima li njen brat u BG stan od zadnjih lokalnih izbora ili nema i ko ga je poklonio ( na njemu se vodi)?

      Izbriši
    15. A sta su to akteri naveli???eto javio ti se Marko pa ga ne demantujes jer blage veze nemas.ispade stvarno na kraju da si samo samo seoska kokos koja okola laprda i piskara kako mu ko plati...a vizavi pominjanja Dugog i Munjize e ni tu pokma nemas,istina je da mu je Dugi prisao i pokusao ga odgovoriti od napada na Vrhovca ali je samo na tome i ostalo...mislim da je krajnje vrijeme da te neko od svih gore pomenutih tuzi za klevetu jer pises ne provjerene stvari

      Izbriši
  7. Šta znamo o njenim kvalitetima i sposobnostima, osim da je ljubavnica prevoznika Mićanca Rokvića

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koja je ona i kakav uticaj ima?

      Izbriši
    2. Biljana Knezevic gospodja 😆😆😂😂😂 boze pomiluj nas

      Izbriši
  8. Ima li ikakvog kriminala i zla u Prijedoru a da Dugi Rajlić nije učestvovao u njemu,koliko je taj zlotvor nanio zla ljudima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shabani se druzili sa shabanom,bio prihvacen od shabana.

      Izbriši
    2. Objavio sam zaista mnogo dešavanja sa kojima se suočavao načelnik Radenko Bašić i zbog čega je onako brutalno likvidiran, pa i širio veze prijedorske kriminalne hobotnice. Elem, vazda se otkrivaju nove i nove dimenzije spornih događanja. PRITOM APOSTROFIRAM DA MOJA MALENKOST NA OVOM BLOGU PRENOSI TEK NEKOLIKO PROCENATA ONOGA ŠTA SE U PRIJEDORU MASOVNO ZNA I PREPRIČAVA. Često me napadaju da izbjegavam pojedine teme kao opštepoznate, a odbijaju shvatiti da moj blog nije gradski tabloid, kao i da nemam bukvalno nikakvih obaveza oko tema koje dominiraju lokalom. U konačnici možda griješim što ne objavljujem DOVOLJNO prijetnje ili ugrožavanja sa kojima se suočavam, nego samo one najteže, pa da očekujem više razumijevanja okruženja. Šta znam? Elem, uz Dugog Railića i Vanju Vukovića neizostavno ide još najmanje 50 opasnih krimosa iz ISTE KRIMINALNE ORGANIZACIJE, a gro je na slobodi, dok su mnogi i danas na moćnim funkcijama raznih organa. Zapamtite "Dugi Railić" tek je reprezent jedne rasprostranjene pojave i samo zato se stiče utisak da je umiješan u sve i svašta. U stvari njega svi pominju od kako je u zatvoru, a dok je bio na slobodi sasvim druga priča.

      Izbriši
  9. Pre par dana je neko pisao ovde o samaranju i malo češljanja za kosu Vrhovca u hotelu Marina,i ovaj gospodin gore u tekstu upravo spominje likove koji su bili tu,licno sam sedeo sa djevojkom i gledao ponizenje jednog propalog teleta iz IRB

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko je koga samarao moze li se znati. Malo detaljnije

      Izbriši
  10. Boro, sa kim iz sluzbe je Munjiza razgovarao prije nekoliko dana ispred gimnazije o Vrhovcu? Znas li ista o tome?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas se takvi razgovori vode ispred gimnazije,mogli su i u onaj lokal u parku gdje izlaze seljaci.

      Izbriši
    2. Teško da iz Miske Glave ispratim šta se dešava ispred gimnazije. Elem, ako znate da su razgovarali o Vrhovcu, da je u pitanju neko "iz službe" čudno ne znate i sa kim se sastao.

      Izbriši
  11. Ja Marka znam cijeli zivot, sigurna sam da nema sanse da je on bilo koga ucjenjivao, kao sto sam sigurna, da ce Vrhovcu vratiti petostruko gore za sve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vrhovac je svjedočio da su između njega i Munjize bila bar dva "posrednika", kako navedoh u tekstu, zbog čega bukvalno nema smisla govoriti o ucjeni. Mislim da kriminalistika ništa slično ne poznaje.

      Izbriši
    2. Svi mi znamo Munjiza iz grada , ali ti kao njegova rođena sestra ne možeš tvrditi tako nešto ! Ti želiš da kažeš da tvoj brat nije nikad ništa uradio što ne valja , a čitav život na ulici , nije ucjenjivao kad mu ne plate za robu , oprosti svima ? Momak jeste opasan i niko mu ni fening nije ostao dužan i gore komentar je tačan kao Dugi prijetio Munjizu , smješno pojeo bi ga Munjiz ! Tako da razumijemo te svi ali pišeš toliko providno Je.... da ispadaš smješna ! Tvoj brat je čitav život na ulici dobro ga znamo , pa i kad je uletio sa palicom kod Rosinog u kuću , a Rosin je isto tad bio zajeban , tad je to bilo zbog tebe , jer si se zaljubila i pobjegla od kuće kod Rosinog , malo je ovo mjesto J..... , sve se zna i sve sazna !

      Izbriši
    3. A ja ću mu lično reći da sam pisao , i to zbog tvojih izmišljanja i ispada jer je mogao glavu izgubiti zbog tebe kad je upao u kuću kod Rosinog , i čuo sam da si se udala za onog malog pacova misleći da je pun ko brod , a on dinara nema ! Uvjek si probleme pravila i nastavljaš i dalje !

      Izbriši
    4. Ja sam u tekstu načinio lapsus oko imena Munjize, a ovde se bojim da miješate osobe. Elem, znam na koga mislite i NEĆU DOZVOLITI dalje prozivke na račun dotične, a posebno jer ne možemo znati ko je uopšte napisao komentar na koji se kačite.

      Izbriši
    5. U redu je to što kažeš , ali vidi se da ovaj poznaje Munjizu koga oni na ulici zovu Munjiz , i čitam dalje u pravu je čovek , nije ovo Boro Grad od 3 000 000 stanovnika , vidiš da zna svako svakog i da je provalio da ona piše komentare , sad da ti možeš zaviriti u dosije Munjize shvatio bi da čovek piše istinu ! Znam i ja za razne priče o njemu da je opasan , namrgođen , ozbiljan kad ga gledaš , kažu sa strane gledajući pravi krimos , ali bez najbitnije stvari 💰 , znači ako do sad nije uspeo postati pravi krimos , a čovek piše da je sa pokojnim Samirom padao za neku prodavnicu , on je od onih dok mu valjaš dobar je , kad nema koristi od tebe odbaci te , zamisli skoro 30 godina je on Borislave u kriminalnim vodama i nije se snašao , znači promašio si profesiju prijatelju idi pokušaj raditi nešto legalno , ovo pišem čisto reda radi jer toliko godina biti u tome i ne napraviti ništa , to je glumac obični !

      Izbriši
    6. Čuj dole komentara možda bi ovi anonimni bili hrabriji da imaju pola supa iza leđa , znaju oni i ko si i šta si , i to što misliš da pišeš anonimno je obična glupost jer oni ako hoće da saznaju ko si , najviše im treba im 1 minut !

      Izbriši
    7. Promasio si komentar.

      Izbriši
    8. I koji to oni?

      Izbriši
    9. Ja Gorana Munjizu znam odlično od vremena kad je kao mlad klipan uvučen u kriminal, pa do ovih godina kako se povukao u normalan život u Zagrebu. Baš kao što znam stotine sličnih sa istom sudbinom. Stasali u ludim 90-im , kada je Prijedor bio važan centar regionalnog i evropskog kriminala, ali za koji su dominantno odgovorni čelni ljudi u organima i vlasti. Prijedor je imao najviše javnih kuća po glavi stanovnika u Evropi, a sve su radile po dozvolama izdatim od organa po HITNOJ proceduri. U postupku protiv starog Milaka utvrđeno je da su 245 žena držali u ropskom odnosu i primoravali na prostotuciju. Odreda strankinje kojima je policija izdavala boravišne dozvole i vodila ih kao "plesačice". Bruka koje se policija nikad ne može oprati.

      I sad gledajte. Ti mladi klipani navuku crne majice i glume obezbjeđenje noćnih barova i javnih kuća, a gosti su iz policije, državne bezbjednosti, pravosuđa, opštine i slično. Oni su mislili da rade za državu. Je li neko od tih moćnika ikad odgovarao za posljedice što su generacije uvučene u organizovani kriminal pod "palicom" Arkana? Ja sam uspio otjerati iz službe Mirka Tufegdžiju i Voju Pelkića,ali se ovaj drugi vratio preko suda. I neke iz DB-a sam pomeo, baš kao što sam istresao iz gaća opštinare, ali ključno je što sam razjurio Milakoviće. Stari Milak nije pobjegao i fasovao je 9 godina robije po materijalnim dokazima koje sam našao. Godinama potom suđeni su ti momci koje je sistem uveo u kriminal ili od njih načinio kriminalce. Vazda sam isto pitao: "Zašto ne sude one koji su od tinejdžera načinili to što jesu?". Uništili nekoliko generacija mladih. Gro tih momaka vremenom je steklo porodice, povuklo se iz kriminala i to je opet dijelom moj uspjeh. Zato me uvažavaju, najviše zbog činjenice da sam imao petlju udarati i na moćnike koji su obilježili njihovu mladost.

      Izbriši
  12. Čuj to Dugi Rajliić prijetio pa nek zaprijeti sad jebo li on mamicu svoju nilad na slobodu on neće izaći ima da istrune u ćeliji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pratim suđenje i danas-sutra ide telst o tome

      Izbriši
    2. Kako su svi hrabri anonimno , vidim gore komentar , a kad je ovaj bio na slobodi niko mu riječ nije ružnu rekao na ulici , a i to suđenje baš ste vi spomenuli da vas ne bi čudilo da Dugi bude oslobođen , mislim da ste prokomentarisali kako se Dugi hvalio po gradu da ne može naplaćati policiju tako nešto , ali zato mu niko ne može ništa u gradu , ako sam dobro shvatio po vašim komentarima vi opet idete neku kaznu da odležite ? Zašto sad , da nije ona priča što ste spominjali kad ste krenuli prema tom policajcu ne mogu se sjetiti imena i niste ga ni dodirnuli , pa su vam htjeli staviti pokušaj ubistva , davno ste to komentarisali ?

      Izbriši
    3. Mozda bi ovi anonimni bili jos hrabriji na ulici da su imali pola supa iza ledja,utoku ispod sica i pun nos kokica.

      Izbriši
    4. Kaznili me za prekršaj 100 KM kad su me onomad zatvorili i kad sam se isjekao. Rekao sam sudiji da je govno, đubre, smeće i još ponešto pride. To je kad sam shvatio da je pored Mladena Mitrovića i sudija govnar Nešo Manojlović uključen u plan moje likvidacije. Prije Manojlovića sam u sudu sreo Mitrovića i je*ao mu mater, a on je bježao napolje i pored 14 policajaca, što sudskih što ovih "pravih", oko nas. Dočekali me u holu sa tolikom policijom da ništa slično nije upamćeno. Htjeli su predstavu i dobili su je kako valja, a kaznu neću da platim kako bih ponovo sreo one bitange u zatvoru što me prebiše. Prije toga moraju mojoj ženi vratiti 500 maraka ta prošlu kaznu i uračunati mi odežani dan, pa donijeti jedinstveno rješenje o izdržavanju 11 dana zatvora. Neka kobila Enenkova malo radi svoj posao umjesto što vazda juri za ku*cem. Je*em im mater odreda.

      Izbriši
    5. Proće i to kao i sve ostalo što je prošlo , bitno je da ste vi njima pečat udarili , sad mogu da glume poštenjačine svi , ali su zakasnili , naravno istina je pobedila i mnogi su prodisali nakon toga , a tek će prodisati
      jer istina uvek pobedi kao u vašem slučaju , tako da ovaj put će te dočekati sa poštovanjem i pitati da li ste za kafu ili neko piće , jer su shvatili ko ste zaparavo vi i šta ste sve prošli kroz čitav život i nastavili dalje da se borite i na to sve ubedljiva pobeda , sve najbolje za vašu porodicu , pogotovo za vašu decu da otvore kancelariju i da počnu raditi kao advokati u što sam ubeđen da će uspeti . I ova priča sa vama se širi samo da vam prenesem i postali ste mnogo poznati , mislim da bi memoari ili knjiga bila bum , jer je istina .

      Izbriši
    6. Mterijala za memoarske romane imam na pretek, baš kao i dokumentacije koja to nedvosmisleno dokazuje. Pazite, 2013. godine pokrenem istragu pljačke Fonda zdravstva teške više desetina miliona maraka. Nemajući pojma da su u tom kriminalu do guše Gorica Dodik i kuma Nina Škrbić. Uobičajeno me maknu sa radnog mjesta i onemoguće u daljem radu. Sačekam pola godine i ministru radislavu Jovičiću upitim zahtjev za službeni razgovor i ptanja zašto predmet skuplja prašinu od mog udaljenja sa pozicije inspektora za organizovani kriminal. Nakon dva dana stiže meni upućivanje na vanredni ljekarski pregled i na bolovanje, te pokreću dva montirana disciplinska postupka.

      Izguram sve to za nekih pola godine i donesem uvjerenje o radnoj sposobnosti i vratim se na posao. U međuvremenu promijenjeni i načelnik i ministar, pa ponovo tražim razgovor zašto predmet skuplja prašinu duže od godine. I pljas novi vanredni ljekarski i bolovanje, te dvije disciplinske. Napišem Lukaču da ne treba razgovor jer je ovim potezima sve rekao. Dvije godine su me zlopatili po raznim pregledima i disciplinskim postupcima, a bukvalno bez primanja zbog čega smo porodica i ja aman gladovali, dok nisam pristao na radno mjesto državnog službenika. Nisu me mogli ostaviti na poziciji inspektora pošto su znali da bih istraživao tu ogromnu pljačku bez obzira na kom radnom mjestu bio. Ranije su me zbog sprečavanja istraga ubistava ili organizovanog kriminala slično premještali sa radnog mjesta i svaki puta sam uspio istrage okončati i procesuirati počinioce, pa nije bilo dilema hoću li dokazima doći do Gorice Dodik i Nine Škrbić.

      Pride sam 2013. godine istraživao svoje kolege, ove inspektore za droge što postadoše nadaleko poznati kao narko dileri, a bili su u grupi banjalučkih inspektora-dilera Radulovića i Stijaka. Otvoreno sam predlagao da ih pohapsimo! Danas vidite posljedice toga što su mene makli sa organizovanog, a ove bitange ostavili da mogu komotnije dilati drogu. I Šmita Stupara i načelnika Bašića ubili su kako bi zataškali policijski kriminal! Kako suđenje u Sarajevu dokazuje da sam ova ubistva istražio bolje od formalne istrage i da je istinito ono šta sam objavljivao novi ministar Siniša Karan organizuje moje prebijanje u zatvoru. Sa nespornih 39 godina i 4 mjeseca penzijskog staža, bez onog uskraćenog, dobio sam otkaz i više me ne mogu slati na vanredne ljekarske i primoravati na boravak na psihijatrijama, pa moraju koristiti "usluge" zatvora.

      Vidite kako se priča ružno razvija, a nisam pomenuo nijedan pokušaj likvidacije. Baš kao ni silne montirane krivične i prekršajne postupke. Na sve su spremni samo da me onemoguće u vođenju ovog bloga i objavljivanju za njih problematičnih dešavanja. No, to je materija za moj drugi memoarski roman, a prvi planiram fokusirati na ona zataškana ubistva i samoubistva oko kojih smo se pokosili 2007. i 2008. godine kada sam pokrenuo istrage oko desetak samoubistava počinjenih zbog tortura zelenaša, a onda i zbog serije ubistava u Prijedoru i Dubici koja su odreda lažno prijavljena kao zadesne smrti ili nestale osobe. Našao sam leševe i otkrio počinioce, ali uz najmanje tri pokušaja likvidacija u vrlo kratkom vremenu i uz neizostavne promjene radnih mjesta, disciplinske i čime se sve služe kad žele spriječiti istrage. Bez obzira koji zataškani kriminal istraživao vazda koriste iste matrice sprečavanja dokazivanja, baš brutalne i krajnje nemoralne. E pa nakupilo se toga za najmanje tri romana kao jedno cjelovito i sveobuhvatno svjedočenje.

      Izbriši
    7. Nije adekvatno završeno oko ubistva Irene Predojević.To što si navodio Kotarana i druge krimose -"ne pije vodu".Da je,kako ti kažeš,to završeno zašto bi privodili i hapsili Policajca jeličića?To je mnogo,mnogo šire od tvog viđenja.

      Izbriši
    8. Kad su uhapsili Jeličića odmah sam objavio da lažu kako je vozio Irenu kući i to znaju na desetine svjedoka. I da policajac veze nema sa tim zločinom. Bio sam sa tužilačkim timom koji je prije par godina nešto počeo raditi i rekao im da krenu od " specijalne akcije" koju je Goran Mikanović te noći radio u Dubici umjesto što progone polivajce ( Papka i Jeličića) kojima Mikanović podmeće lažne dokaze3i montira postupke. Protiv Jeličića nikad nije dignuta optužnica, čovjek je bio pritvoren iako je Irena otišla kući sa dvije prijateljice, dok je on ostao u lokalu sa desetinama drugih.

      Na kraju sam objavio imena likova koji su učestvovali u spaljivanju Ireninog leša za koje smo otkrili u toj zadnjoj istrazi pošto sam vidio da neko opet sve to koči. Ostaje da sam bio važan akter u pronalaženju tijela Pedija i Steve zbog kojih je Kotaran osuđen, tako da se mogu pohvaliti kinkretnim profesionalnim uspjehom, a ono ostalo bitno objavio sam u desetinama tekstova na ovom blogu.

      Izbriši
    9. Ima li ikakve šanse da se u skorijoj budućnosti nešto pokrene po ovom pitanju? 19 godina je prošlo...

      Izbriši
    10. RE: Xi

      Iskreno sumnjam da će ikada riješiti ubistvo Irene Predojević iako se iz aviona vidi ko je to uradio. Irena je zadavljena kao i Pedi i Sead, ali i kao još šest žrtava za koje je švedska policija sumnjičila Gorana Kotarana. Znam ja i kad je Kotaran puca iz snajpera (plaćeno ubistvo) i kad umrlog od preoziranja izbaci iz kuće i oko veterinara i svašta dorogoga. ali ključan je njegov način ubijanja DAVLJENJEM i tu bar nema mnogo dilema. No, pozadina njenog ubista je problematična i zato se izbjegava djelotvorna istraga. Najviše se boje šta će Kotaran reći ako ga formalno optuže.

      Izbriši
  13. A sta je sa zgradama na urijama,ovim sto"Grbić"pravi priča se da je to od vrhovca isto?

    OdgovoriIzbriši
  14. Bravo Boro svaka ti cast pozzz.

    OdgovoriIzbriši
  15. Marko Munjiza06. 09. 2024. 14:04

    Boro, jesi li to dosao do snimaka telefonskih i drugih razgovora Vrhovca? Imaju ovi iz snsd njegove protivnicke frakcije sve to sto si gore napisao. Ako si dosao do toga, samo pustaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Marko brate ima Boro dosta materijala ali kao iskusan kriminalista cuva to ljubomorno nego sta mislis sta ce biti sa tobom hoce te odrapiti na cca 5 godina ili ce te osloboditi pa ces iz suda izaci kao Tramp nakon pucnja ?

      Izbriši
    2. Marko, gdje si Marko, jesi li živ. Moramo negdje popiti kafu i lijepo se ispričati. Siguran sam da mnogo toga imamo jedan drugom ispričati.

      Oko snimaka znam da su se službe opasno zainteresovale, a i razumijem kad budala sama priča da je spalio IRB. Jbg. ja se od stvari koje službe traže držim podalje, baš kao i od službi uopšte. Imam odlične posrednike za razmjenu informacija i time sam zadovoljan.

      Izbriši
    3. Marko Munjiza06. 09. 2024. 20:11

      Zovi kad god hoces da pijemo kafu, imam svasta da ti ispricam, sto se sluzbi tice, oni vec imaju materijala za ozbiljnu optuzbu protiv Vrhovca. Sto se tice pitanja sta mislim koliko ce me "odrapiti". Pa prijatelju, ako se sud bude drzao zakona, ne mogu me osuditi, posebno nakon zadnjeg svjedocenja Vrhovca, koje je, da nije zalosno, bilo bi smjesno. Ali nije na meni da to procjenjujem.

      Izbriši
    4. I ako se desi da te oslobode onda tek ima da poceras ?!

      Izbriši
    5. Marko Munjiza06. 09. 2024. 21:16

      Imam ja materijala za "zemljotres" u Prijedoru, ali mi advokat ne da ni da pisnem, a ja sta cu, moram slusati. A vjeruj mi, kad bi sad krenuo da ih derem, ono ranije je nista...samo se bojim da mi Vrhovca ne uhapse poslije Izbora, a sve su prilike da hoce 🥹

      Izbriši
    6. 🤧🤧🤧🤧🤧🤧👏👏👏👏👏👏🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐎🐎🐎🐎🐎😂😂😂😂😂😂

      Izbriši
    7. Imas li sta zanimljivo za Pedju Starčevića u tim materijalima ? ili ces njega zaobici vi ste mozda i ortaci posle one Pedjine kupovine telefona sa Pavlovicevim slikama za kampanju 😂

      Izbriši
    8. Velikog gospodina nema šanse da uvučete u priču NEDODIRLJIV ! Što se tiče seks afere i crne magije koju je javno potvrdio bivši Anin ljubavnik i dokazao slikama kako su u u seks pozi Dalibor Pavlović se delomično osvetio Ani Jež ! A pre toga se osilila kad je uništila život Daliboru i stigla je kazna jer je od sebe napravila 🐄 i gostovala u emisiji FACE kod Senada tvrdeći da nikad ništa nije imala sa Pavlovićem , međutim slike su isplivale i dan danas su na googlu jer je navodno nakon emisije koju je odglumila loše kod Senada Hadžifejzovića možete pogledati ukucajte Ana Jež i Youtube emisija FACE , Dalibor Pavlović dao par slika da dokaže istinu da su imali intimne odnose ! Toliko se izblamirala u emisiji ali umislila je da ima Pavlovića u šaci i krenula da traži novac 💵💵💵💵💵 od Pavlovića i tako da zamalo nije završila na porno sajtovima sa bivšim dečkom. a u toku emisije FACE imate na You Tube izjavila je da nikad svog muža nije prevarila 😫 , po priči Dalibora ona je bacila crnu magiju na njega 😫 , da bi se osvetio Ani Jež svim svojim prijateljima je pokazivao video snimke dok imaju seksualni odnos 😫 ali nakon toga prijatelji su ga ubjedili da ne objavljuje video da ne bi završili na raznoraznim sajtovima za odrasle , a taj nivo nije još dostigao Munjiz da razgovara sa VELIKIM GOSPODINOM !

      Izbriši
    9. Marko svaka ti cast na hrabrosti i pisanju o kriminalu Vrhovca i ostalih to postujem. Ali zasto si poletio da uzmes pare druze

      Izbriši
    10. Ne razumijem komentar na koga se odnosi VELIKI GOSPODIN na Pedju Starcevica ili Pavlovica ?

      Izbriši
    11. Marko Munjiza07. 09. 2024. 09:54

      Nisam ja uzeo nikakve pare. Kako su se pare nasle u mom automobilu, ne mogu da pricam jer traje sudjenje. Isto tako se mogao nadji u mom autu i kokain i heroin i ko zna sta, i onda bi me pitali, "Marko, zasto dilas drogu" . Preko 40 godina zivim u ovom gradu bez kazne za pogresno parkiranje, i kad sam poceo da pricam o snsd kriminalu, odjednom sam postao "kriminalac", ma vazi....

      Izbriši
    12. Ko se ovde pravi lud ne znam , ali znam Munjiza iz viđenja i znam da je ležao u Zenici baš zbog droge , davno je to bilo ! A ovo ko piše da nema kazne za pogrešno parkiranje je budala i vidim da je neko spomenuo sestru da piše gluposti , i vjerujem mu jer Munjiz ima izleta dosta i kad je bio klinjo , pao je sa pokojnim Samirom , sjećam se da su se svi smijali jer ga je rođeni otac uhapsio u prodavnici pored Crkve , tako da svaka čast ovom gore u komentarima što objašnjava da prestane pisati gluposti jer ima i njega na guglu sa lisicama , evo sad sam provjerio !

      Izbriši
    13. Marko Munjiza07. 09. 2024. 12:09

      Brate, bojim se da si me zamjenio za nekog drugog. Kakva crna Zenica kakav Samir?

      Izbriši
    14. Kako Marko Munjiza o Pedji Starčeviću ne sme ni A da komentarise 😆😆😆

      Izbriši
    15. Marko Munjiza07. 09. 2024. 13:46

      Ne znam tacno sta bi trebao da komentarisem Starcevica? Znam da covjek drzi apoteke, i to je sve

      Izbriši
    16. Pa de ti komentarisi,sto on mora sve,predstavis se i udri.

      Izbriši
    17. A ne znas da je kupio tel. od Ane Jež ?!

      Izbriši
    18. Marko Munjiza07. 09. 2024. 20:38

      Od kud bi ja znao ko je od koga sta kupio? Ja sam fotografije i videa od Pavlovica dobio besplatno, prije svih. Nisam ni 30% objavio od onoga sto imam od videa i slika Pavlovica.

      Izbriši
    19. Gradske price kazu da je Pedja kupio taj tel. i da ga je onda doturijo tebi da odradis taj laksi deo, Pa objavljuj grom te ubijo oni tebe hoce da zaglave na visegodisnju robiju a ti se sad izmotavas udri do daske pa nek lete glave na sve strane

      Izbriši
    20. Gradske priče su dobre, ali ih valja dobro preispitati. Marko sam kaže da je slike dobio besplatno, a neko vazda mantra da je Starčević iste kupio. I gura priču na pogrešan trag. Ključni u aferi Pavlovića upravo su njegovi iz SNSD-a, a Marko i drugi bili su samo sredstvo kako se ne bi skontalo ko stoji iza afere.

      Izbriši
    21. Ne slazem se, da je neko iz snsd hteo da sjebe pavlovica anonimno sigurno ne bi dao da to objavi Marko Munjiza vec bi se to odradilo puno puno lukavije prije mi pije vode da je to kupio Pedja Starcevic i onda pustio u javnost njemu svakako pare nisu problem

      Izbriši
    22. Što misliš da im nije bilo stalo da ga sj..u? Ostalo je odradila Maja koristećiMunjizu.

      Izbriši
    23. Ama onaj što je bio predsjednik gradskog odbora SNSD i Vrhovac su nabavili slike, a Maja i Marko su im trebali da se sakriju zbog straha od Dodika

      Izbriši
    24. Po tebi zasto bi Vrhovac i Bursac uklanjali Pavlovica za kojeg su radili par mj. prije u izborima i sta dobijaju sa njegovim takvim uklanjanjem ?

      Izbriši
    25. Pavlovića su "skinuli" jer je bio pošten i nije im nisu prolazile kombinacije i lopovije. Pokušali su ucjenama na koje nije pristao i nije im bilo druge do ga maknuti produkovanjem skandala. Trajalo je to mjesecima i zato znamo šta su prvo pokušavali korištenjem tih fotki (ucjene), da bi iste doturili doktorici Maji koja ih je dala Munjizi.

      Izbriši
    26. Vidite, da će Pavlović raditi pošteno i da mu je zaista cilj izvaditi gratsku upravu iz financijske propasti koju je ostavio DNS bilo je jasno čim je za načelnika finansija postavio Maju Kunić iz PDP-a kao kao profesoricu i iskusnog knjigovođu, odnosno po stručnosti, a ne po poslušnosti. Baš kao i druge članove PDP-a na važnim pozicijama, a čime ih je pridobio za skupštinsku većinu - šta nije toliko važno za ovo pitanje. Ključno je da su Pavlović i Kunićka iz teškog haosa poštenim i stručnim radom brzo konsolidovali budžet i uveli zakonitost i pravilnost u radu, a šta nikako nije pasalo lopovima poput Vrhovca - za kog svi vidimo kako se enormno obogatio i zaposjeo pola grada.

      Izbriši
    27. i da DB zatvori krug. jedan privatnik pita starog političara da se kupe slike, od odobrava a drugi privatnik daje pare ( kazu 50 ali slike plaćaju 40 hiljada) , odkud slike kod maje zna ovaj sto je za dan zaradio 10.000.

      Izbriši
    28. Jebiga Boro, Kunicka nikakvog iskustva nema, pricas gluposti. U profesore srednje skole idu samo losi ekonomisti, a ne eksperti. Mozda se svidjala tvojoj djeci kao nastavnik, ali to nije referenca.

      Izbriši
    29. Pavlovic strucan?! Pa covjeku autobusom dosla diploma ekonomiste!

      Izbriši
  16. Boro svaka čast

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šta mislte Radovanoviću koliko će dobiti Munjiza ?

      Izbriši
    2. Dobiće dvije godine uslovno, tako da bude kažnjen iako bi trebao biti oslobođen, a posebno nakon budalastog svjedočenja Vrhovca. Elem, koji sudija ga smije osloboditi nakon onolike pompe i kad zna da režim gura postupak. Baš kao što ga neće ribnuti kaznom pošto vidi da sudi u montiranom postupku. Isto su meni uradili za "prijetnje" Ivaniću, tako da znam kako sve to funkcioniše. Ne mogu se stetiti je li bilo pritvora za Munjizu, koji treba "pokriti"kaznom, a ako nije onda je uslov neminovan. Neće ići na novčanu kaznu jer Munjiza nema para, a to onda komplikuje situaciju. Ne isključujem novčanu, ali mislim da im uslov bolje odgovara pošto onda mora paziti šta radi tokom vremena provjeravanja

      Izbriši
  17. Kakva institucija si Boro, zivis gore na selu a nista ti ne moze promaknuti. Mislim da pojedini crknu od muke koliko si informisan. A glavna tema si svuda, to ti je najveca moc

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam baš jednom prokomentarisao , Boro kad bi prestao pisati ljudi ne bi znali ništa i molili bi da nastavi pisati , jer na portalu našeg grada nema ništa da bi čovjek mogao pročitati , ubjeđen sam da više ljudi čita komentare kod Borislava nego portal Grada Prijedora koji je čista ,, 0 " za Borislavov blog , jer ti na blogu kod Borislava uz objave i komentare znaš sve , i ne čitam portal grada Prijedora jer je ono stvarno jadno po pitanju nekih stvari , sad neću o tome , ali neki drugi dan ću napisati komentar na temu koju je dotična osoba objavila i šteta što na takvim mjestima rade ljudi koji nisu za taj posao , ali fotelja i još mu pošalju slike dva auta kako su se sudarila i dosta za danas , i naravno opet kafa , fejsbuk , instagram itd... !

      Izbriši
    2. Kakav portal grada Prijedora i slična čuda? Nemojte me srozavati. Na ovim lokalnim temama imam na desetine hiljada ulazaka na blog po tekstu, a komentara više nego većina portala što ima pregleda.

      Pazite, kad na tekst o uhapšenim policajcima (bračnom paru) premašim 60.000 pregleda to je red veličine glasača na izborima, sve sa onima što glasaju nakon smrti. Da Prijedor ima pet miliona stanovnika ja bih dobro zarađivao od bloga. Mislim na zaradu od reklama. Opet, mene takva zarada ne zanima i to sam najbolje dokazao pošto na tekstovima o Davidu Dragičeviću nisam postavljao reklame. Njamanje 30.000 eura sam mogao dobiti od reklama na 3-4 miliona pregleda, no zarađivanjem na mrtvima nikad se nisam bavio. U stvari zbog suspenzija i gubitka posla izgubio sam na desetine hiljada maraka, ali i to sam unaprijed prihvatio kao štetu. Normalno pod ubjeđenjem da ćemo štetu naplatiti sudskim putem i to ide djeci pošto su svašta pretrpila zbog ovakvog oca. Ja čak ni penziju ne tražim dok ne razjasnimo jesam li radio za građane ili u privatnoj prćiji nekog tamo Lukača i sličnih bandita..

      Izbriši
    3. Može se od reklama na blogu, youtube kanalu i slično zaraditi, ali na temama poljoprivrede, prirode, zdravog života. Nije tajna da farmu podižem kako bih aktivirao namjenski blog i prezentovao šta radim. Jako mnogo sam učio, sad sve provjeravam u praksi i od proljeća počinjem projekat. Fazon je što bez ikalvog kapitala dokazijem šta može postići znanje i rad koji voliš, a mnogima to može pomoći ili ih prosto interesovati. Primjera radi juče sam od 11 koka imao 11 jaja i to je prosjek koji će trajati prilično dugo, a osnov je da povećam jato i radi prodaje jaja i pilića i uzgojenih nosilja leghorna. Bitno je da tačno znam šta prodajem i to na bazi stečenog iskustva. Ovih dana ću napraviti mali inkubator da i to počnem razvijati..Nije kvaka da za par stotina maraka kupim inkubator, nego da svoj napravim i usavršavam. Pošto sam mašinski tehničar to mi je lagan posao. Eto samo jednog primjera, a vjerujem da za akvaponiju većina nije ni čula. Time ćemo se zimus baviti u plasteniku. Normalno skovanom od drveta. To je tek posebna priča kojoj se radujem. Valja pripremati sjemena za proljeće, a sad znam čemu se mogu nadati. Vesna posijala graha iz zamrzivača čisto ako nešto uspije za nas. Eno prodala 40 kila po 10 maraka i sad se ubi objašnjavajući da nemamo više ni zrna viška. Piliće bukvalno moram otimati od svojih (za naše potrebe) jer je tražnja mnogo veća od proizvedenog. Već pitaju kad se krmača prasi pošto su se prva prasad odlično pokazala i odmah sam ostavio još jednu za prašenje. Eno je prešla 60 kila i samo ide u visinu i dužinu. Kuniće sam jutros snimio i vidite koliko toga imam. Jedino nikakao da nabavim prve ovce i ubi me pogled na prazan pašnjkak, no samo da nalete prve pare koje mogu odvojiti za to. Malo sam se zanio, ali tako je kad su u pitanju teme koje volim.

      Izbriši
  18. Sta je s onim malim Mirkanom hotel Marina

    OdgovoriIzbriši
  19. Treba pitati Zvonka Veselinovića ko mu je favorit za gradonačelnika.

    OdgovoriIzbriši

  20. Postavlja se pitanje čiji kokain Vrhovac koristi i čiji se kokain prodaje u Prijedoru, s obzirom na to da su svi dileri uhapšeni. Ko je taj koga Vrhovac štiti ili drži u Prijedoru?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vi očigledno niste pročitali ni ovaj tekst, a kamoli one sa postavljenih linkova

      Izbriši
  21. Boro, pitam se, zašto baš SIPA ne pokrene istragu u Prijedoru? Uvijek je mnogo toga skriveno ispod površine, zar ne? Nekada su priče kružile o mnogima, ali ko sada drži konce u rukama? Ko je taj, što u tišini pravi poteze, a da niko ne zna njegovo pravo lice? Neki kažu da je sve ostalo isto, a drugi šapuću o novom imenu u igri. Možda odgovor leži pred svima nama, ali ga ne vidimo...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. SIPA baš aktivno radi u Prijedoru iako i tu ima dosta problema. Ovi iz Sarajeva ništa je vjeruju kancelariji u Banjaluci, pa rade samostalno i zato im je trebalo više vremena dok pohvataju konce. Što se drugog dijela komentara tiče od starta tvrdim da Dugi nikad nije bio u krugu velikih krijumčara droge u i oko Prijedora. Eto nedavno ste imali hapšenja krupnih narko krijumčara u Banjaluci. U međunarodnoj istrazi sa Austrijom akciji koja se radi od 2017. godine i o kojoj sam pisao još tada. Bila je to zajednička austrijsko-sl8v3načka istraga, paralelna sa istragama u Njemačkoj, Španiji i drugim zemljama EU. Jbg. nisam ja kriv što međunarodne istrage traju toliko dugo da javnost zaboravi šta sam pisao, a meni je nekako bez veze vazda ponavljati "Pisao sam o tome". Pišem ja šta sam ranije objavljivao i stavljam linkove, ali možda 5-10 odsto onoga šta imam.

      Izbriši
    2. Boro sjedim juce u kaficu i slusam dvojicu policijskih sluzbenika pricaju ne mogu se nacuditi da inspektor Lacman dolazi za nacelnika Opsteg Kdiminaliteta umjesto Zelje

      Izbriši
    3. Kako ce Lacman biti nacelnik druzio se sa Dugim Railicem

      Izbriši
    4. Malo jeste čudna situacija. Ja sam objavio njegovu sliku sa Dugim, a opet meni su objašnjavali da je Bašić njega ubacio u tu grupu da ih radi iznutra. Sve je moguće, a ja ne volim pitati oko tih stvari. Znam da nešto rade i da će biti potresa i smjena, ali ne želim ni znati previše detalja, a kamoli se time baviti dok ne završe to što rade.

      Izbriši
    5. A ti si kao poverovao u tu skuplju pricu. Pa nisi ti naivan bas toliko. Zna se sve u gradu, samo sto se njima vjeruje, a narod je budala sto zna i prica istinu. Ne moze se protiv njih, ali proci ce i njihovo

      Izbriši
    6. Ništa ja nisam povjerovao pošto je Bašić bio upokojen da ga mogu upitati za istinu. No, ma ko došao na tu poziciju valjda je jasno zašto smjenjuju Želju Stojanovića. Ko je jedini objavio o zataškavanju kad su njegovog sina uhvatili sa 20 grama kokaina? I po nizu primjera kakvu bitangu drže na tako važnoj poziciji. Ja ih ne postavljam, ali da ih "skidam" to je valjda svima jasno još od vremena Mirka Tufegdžije, Voje Pelkića, Gorana Mikanovića... zaključno sa Stojanovićem i još jednim čije ime neću objaviti iako znam da mu slijedi smjena i zbog čega.

      Izbriši
  22. Ovi neupućeni brkaju Marka i Gorana Munjizu.. nigdje veze komentari sa tekstom. Nego reci ti nama sta je sa ovim mafijasima Vanjom, Dajanom i ostalom ekipom. Kazu svi su nevini i naplaćuju odstetu od drzave kad izdaju 😂😂😂

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemojmo se sprdati sa tim "kad izađu". Čujem da je Dajana totalno odlijepila, a ostali su na zatvorski ambijent uglavnom navikli. Nisam se uopšte interesovao za trenutna dešavanja, a valja to malo propitati. Možda naleti nešto zanimljivo.

      Izbriši
    2. Normalno da sipa radi i nevjeruju banja luci ni prijedor korumpirani svi a tako i sipa nista bolja nije to u javnost se zna

      Izbriši
    3. Nikad uzivotu neče biti drzava prava uvjekče biti korumpirani sve velike dileri na ulicu su zatvoreni sad može samo da ufati narkomana a glavne nikad neče jel vlast štiti

      Izbriši
    4. Niko se ne sprda izlaze svi u oktobru. Nemaju nista protiv njih i dobijaju odstetu, a pogotovo vanja, za njega nemaju nista

      Izbriši
    5. Čuj nemaju ništa a onolika droga pronađena.

      Izbriši
    6. Pa takvo nam sudstvo, to njima nije dovoljno dokaza. A tebe ce zatvoriti ili mene i zbog prekrsaja

      Izbriši
    7. Evo konkretnog dokaza kakvo nam je sudstvo. Za člana VSTS-a konkurisali ugledni sudija okružnog suda i doktor pravnih nauka Milan Blagojević i lažni sudija Milan Tegeltija koji u toj funkciji nikad u sudnicu nije ušao. Svjesni koga Dodik favorizuje sudije TAJNO glasale za kandidate i rezutat frapantan. Blagojević dobio 40 glasova, a lažnjak Tegeltija oko 320 glasova SUDIJA OSNOVNIH I OKRUŽNIH SUDOVA REPUBLIKE SRPSKE.

      Ponavljam, Tegeltija nikad u životu nije sudio neki predmet. Nezakonito je sa pozicije tužioca postavljen za predsjednika suda ikako zakon iskljuživo kaže da predsjednik suda može biti samo neki od sudija tog suda i sa dokazanim sposobnostima u organizaciji rada suda. Tegeltijinu prijavu sa pozicije tužioca VSTS morao je odbaciti pošto ne ispunjava zakonske uslove, a njega su skandalozno izabrali. Onda je podnio ostavku na poziciju predsjednika suda da bi kao "sudija" mogao konkurisati za člana VSTS-a.

      Kad sam objavio odluku Vedrane Mijović da neće sptovesti istragu protiv Tegeltije po mojoj prijavi tužioci Tužilaštva BiH izglasaše Biuljanu Simenunović za člana VSTS-a i Tegeltija je izgubio većinu u tom tijelu. Svi su znali da je Mijovićka "gotova stvar" jer je guraju i Tegeltija i Gordana Tadić, ali moj tekst prenijeli su svi jači portali u zemlji i tužioci su vidjeli dokaze koje prezentujrem. Zato je "gotova stvar" završila sa 19:18 glasova za Simeunovićku, nakon čega Tegeltija podnosi ostavku svjestan da će ga smijeniti.

      Elem, Tegeltija bi da ostane sudija osnovnog banjalučkog suda, kog je onomad zapalio, a ja javno obećao da ću bitangu otjerati iz pravosuđa uopšte. Tražim od predsjednika suda da mi dostavi odluku VSTS-a o imenovanju Tegeltije na poziciju sudije. navedem da me ne zanima nezakonita odluka o imenovanju za predsjednika suda, nego da je imenovan za sudiju. Bez takve odluke ne može obavljati sudačku funkciju. Pošto odluke nema nakon par dana stiže vijest da je Mito podnio ostavku i na mjesto sudije - šta čak nije bilo potrebno pošto za sudiju nikad nije bio imenovan. Bez obzira na to 8 sudija je glasalo za Tegeltiju kao ćlana VSTS-a na jednog koji je glas dao sudiji Blagojeviću. Matematički proizlazi da je 8 od 9 naših sudija bitanga do bitange koje ne zaslužuju vršiti tu funkciju.

      Izbriši
  23. U novinama Blic taj inspektor Ladjman se sliko sa Rajlićem onako drugarski sjede

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stara priča, ja više zaboravio kad sam objavio te slike. Samo izgleda da nije baš tako kako po slikama djeluje.

      Izbriši
  24. Jeste ti bilo skoro sam vidijo na internetu

    OdgovoriIzbriši
  25. Boro, izgleda da Vulina ne treba potcijeniti čim je uspio da dodje do Putina i da se sastane sa njim, bez obzira šta ko mislio o njemu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vulin je bio samo poštar koji je odnio non-papir Vučića koji daje obećanja Putinu u strahu da mu ovaj ne pokrene obojenu revoluciju. No slabo je išta obećao kad Putin preko svojih medija objašnjava šta ga čeka ako ne dođe na samit BRIKS-a. Jedino nisu objavili da Rusija ima kintrolu i na Kosovu i kad god poželi može Kurtiju dati mig za eskalaciju sukoba. Ljudi su zaboravili da imaju posla sa operativcem i KGB i Štazi istovremeno, a koje su bile u top 7-8 službi svijeta.

      Izbriši
  26. E sad ga pretjera!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

Poznat identitet uhapšenih policajaca u akciji "Robokap"

Kikboks baza regrutovanja narko mafije (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

POLICIJA LAŽE NAROD: Objavljujem dokaz zataškavanja kriminala