Prebijanje u odbrani Dodikove časti

Prema posljednjoj "verziji" u KPZ Banja Luka brutalno sam pretučen zbog psovanja Milorada Dodika. Sa ovakvim pravosuđem možda lažljivim bitangama i prođe taj vid "odbrane" od teškog krivičnog djela i nasilja kakve sam neskrivljeno pretrpio.

borislav radovanovic blog

Mislio sam da je protekom (dva) mandata ministra Lukača prestalo vrijeme torture državnog aparata prema meni i porodici, te bio blizu odustajanja od procesuiranja odgovornih za pretrpljena teška krivična djela. Elem, ništa od toga i Tužilaštvo BiH će imati pune ruke posla u istraživanju zločina policijskih i pravosudnih moćnika. Uobičajeno za mene prijave će biti objelodanjene, pa da ne trošimo prostor oko te teme.

Sad ističem jednu drugu predstojeću prijavu u nadležnosti Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka protiv zaposlenih u KPZ Banja Luka (Tunjice) zbog brutalnog prebijanja i zlostavljanja od 28.09.2023. godine. Ovoga puta zbog krivičnog djela "Zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje iz člana 149. stav 3. u vezi sa stavom 2. Krivičnog zakona RS. Kako vidite sa donje fotografije za ovo djelo zaprijećena je kazna zatvorom do deset godina.

borislav radovanovic blog

Hoće li direktor zatvora Dragan Jevđenić kao iskusan policijski kadar blagovremeno osigurati materijalne i svjedočke dokaze počinjenog krivičnog djela, pa sve do procesuiranja istog šta mu stoji kao zakonska obaveza, ostaje da doznamo. Ili će poput našeg bivšeg ministra Dragana Lukača mene lažno okriviti, a šta bi za mene bilo zaista nezamislivo iznenađenje. Jevđenić odlično zna da nikad ne lažem, odnosno da pretrpljenom krivičnom djelu i nasilju neći dodati ničeg mimo onoga šta potkrepljuju dokazi.

Događaj kreće 28.09.2023. godine u jutarnjim časovima kada po mene dolazi prijedorska sudska policija. Pitaju imam li 500 KM i pritom pokazujući uplatnicu, a nakon odričnog odgovora nalažu da pođem sa njima. Uspio sam obući jaknu i patike, te sa njima krenuo bukvalno praznih ruku.

Često imam taj problem da mi iz raznih "službi" kažu kako bih kao bivši kolega trebao znati šta rade - umjesto da mi saopšte sve ono šta su dužni shodno zakonu i praksi. Kao i mnogo puta ranije odgovorio sam da nikad nisam progonio nevine ljude, niti okretao glavu od teških zločina, pa i ne mogu razumjeti šta oni "rade", niti me to uopšte zanima.

Sjedam u zadnji dio "marice" i čekam da vidim gdje će me odvesti. Poslije pola sata vožnje stajemo uz zid nekog objekta i drže me u vozilu dok ne obave formalnosti. Kazaše mi da izađem i nakon dva-tri koraka ulazimo u objekat koji liči na zatvor. Na ulazu me dočekaše trojica u uniformama zatvorskih čuvara i odmah nalažu da prođem kroz obližnji metal detektor.

Prođoh detektor i upitah gdje se uopšte nalazim i šta se dešava. Usljeđuje oštra naredba da prekinem sa pričom i idem dalje sa njima. Nisam poslušao nego upitah jesam li lišen slobode ili u kakvom sam statusu uopšte pošto mi to prethodno nije saopšteno. Kreće galama na mene - umjesto izvršenja onoga šta im zakon i pravilnik nalažu kao obligatornu radnju.

Valjda je taj dio zatvora pokriven kamerama, pa nije problem utvrditi koliko sekundi je prošlo do prilaženja muškarca sa "oficirskim" krstićima ili šta već nose na epoletama. Njegove prve riječi bile su pitanje meni kako se zovem. Moj odgovor činio mi se racionalnim i bio je na fonu da su me dovezli iz Prijedora i vode po nečemu šta nalikuje na zatvor, pa valjda i znaju ko sam i zašto sam tu gdje jesam.

Nisam razumio šta reče stroga "oficirčina" kad me ova trojica zgrabiše sa polugama na obe ruke i započeše krajnje grubo vući naprijed, ali onako presavijen samo sam noge mogao vidjeti. Problem je što tri-četiri mjeseca vučem išijas i od jakih bolova jedva se krećem. Mogli su to jasno vidjeti kroz nekoliko prvih koraka po ulasku.

Ionako šepam i hodam uz jake bolove, a sad zamislite kako je kad se 350 kila trojice međeda natovarilo na mene. Od bolova sam se drao da su me u centru grada mogli čuti. Čujem kako mi naređuju da ućutim, no udarci koljenima u grudni dio i šakama u leđa samo odmažu i produkuju još jače jauke od bolova. 

Vuku me na lijevu stranu i ulazimo u usku prostoriju koja mi je bar po onome šta sam vidio iz datog položaja ličila na nekakvu ostavu ili slično. Tu me bacaju na pod i kreće kratko cipelarenje (udaranje nogama dok ležim), no taj oblik batinanja mi je produkovao mnogo manje bolove od onih izazvanih išijasom. Čujem nečiju naredbu da me podignu i vežu, nakon čega vidim još dva-tri lika pored one četvorice što me povedoše od ulaza.

Vode me prekoputa u prostoriju koja mi liči na medicinsku i bacaju na krevet, potrbušno sa rukama vezanim pozadi. Jedan od volina savija mi lijevu nogu i opet jaučem od bolova, a zalud pokušavam objasniti uzroke. Osjećam zabijanje injekcije u debelo meso i pitam šta mi to daju, no vazda ista rečenica: "Prekini s pričom!".

Vidim pored sebe žensku osobu i pitam da li je doktor. Reče da jeste i upitam šta mi to čine za boga miloga, te joj pominjem probleme sa išijasom. Nisam razumio šta je promumljala jer mi je zatvorski čuvar sa lijeve strane "zavalio" lakat u kičmu da sam se od siline bola skoro onesvijestio. Po dolasku do vazduha pitam vajnu doktoricu vidi li šta mi idiot radi i zaprepašteno čujem kako ništa nije vidjela. 

Tražim hitan prijem kod direktora zatvora u nadi da će Jevđenić prekinuti ovo manijačko nasilje ili da ga samo obavijeste da sam tu. Umjesto toga ista međedina ponovo mi svom snagom zabija lakat na isto mjesto u lumbalni dio kičme. Derem se da su Tuđmanovi bojovnici 1991. godine bili mnogo čovječniji, te da nastave i ubiju me ukoliko se misle izvući za ovakvo nasilje. 

Po neredbi nekog od oficira podigoše me u sjedeći položaj i tad vidim da pored onih trojice policajaca u ambulanti su najmanje četvorica rukovodilaca, vajna doktorica i dva medicinska tehničara. I kreće nešto šta bi trebalo ličiti na razgovor, no na idiotizme kakve čujem odgovaram drsko i uvredljivo kako ih slijedi zbog sramnog ponašanja.

Skontam da se debeli krmak koji me je udarao koljenom u grudni dio i dva puta mi zabio lakat u leđa preziva Petrović i onda i njemu i šefovima krešem šta ih slijedi. Nasrnuo je ponovo, ali ga drugi spriječiše, dok je od mene dobio "obavještenje" da koristi svojih 10 dana koliko god može, ali da sam mu ja zadnji kom čini ovakve odvratne stvari. Pošto mu je smetalo što ga nazivam Ćelo dalje sam ga nazivao Idiotom.

Kako ne bi bilo zabune, ništa neprimjereno nisam rekao prije počinjenog nasilja, a kad sam ih odreda izvrijeđao u mom stilu niko me udario nije. Umjesto toga kreću ubjeđivanja kako bih kao bivši kolega trebao "imati razumjevanja" pošto sam i sam radio takav posao. Kažem da je meni Jevđenić bio kolega dok smo radili na organizovanom kriminalu, a ovi bilmezi neka me prestanu svrstavati u isti koš. Slijedi "tumačenje" kako u zatvoru leži dosta mojih "kolega" iz policije i niko ne pravi probleme, pa me uvališe u isti koš sa narko dilerima i drumskim razbojnicima. Da bog sačuva budala!

Uglavnom, kako sam doktorici Jadranki pobrojao dijagnoze i zdravstvene probleme koje imam, te zatražio specijalističku pomoć tako je reagovao i njen alkoholom davno sprženi mozak. Za neupućene o zdravlju zatvorenika brine notorna alkoholičarka koja sa pola metra udaljenosti ne vidi kako međed Petrović zadaje po život i zdravlje teško opasne udarce. 

U prvi mah mislio sam kako je u pitanju situacioni zločin, no već prva raspitivanja ukazuju da ova "ekipa za doček" identično djeluje kad god nekog treba u startu slomiti ili kad stigne takva instrukcija. I da takve radnje praktikuju odavno. Kazuju i kako je pomenuti Petrović nekakav kik-bokser, koje ugostiteljske objekte obezbjeđuje u slobodno vrijeme i slične korisne informacije.

Uglavnom, po sprovođenju na Kliniku za psihijatriju UKC-a hospitalizovan sam uz zatvorsku stražu, ali više nije bilo nikakvih problema. Od osoblja sam dobio dva lista papira i olovku, tako da sam istog popodneva uputio podneske predsjedniku Osnovnog suda u Prijedoru i Ministrstvu pravde, kojima sam faktički prijavio pretrpljeno krivično djelo. Pošto je Petrovića zanimalo šta stoji u podnescima ispunio sam mu želju i podneske predao njemu radi daljeg prosljeđivanja.

Kada su porodicu na moja višestruka insistiranja napokon obavjestili gdje se nalazim u popodnevnim časovima supruga i sin su došli na kliniku i tako saznali šta se dešava. Porodica i prijatelji već su u toku dana dogovarali plaćanje kazne, a moja sestra je u Prijedoru ekspresno izvšila uplatu cjelokupnog iznosa od 500 KM, te uplatnice kao dokaz predala supruzi i sinu koji su se odmah vratili da dokaze uplate predaju u Osnovni sud u Prijedoru i tako ishoduju moje hitno otpuštanje.

Iako je višestruko obaviještena da je uplaćen cijeli iznos kazne vajna predsjednica suda izvrdala je moje puštanje i zato sam vezan za bolnički krevet i uz užasne bolove morao prenoćiti u Banjaluci, a i ujutro je nastojala razvući moje puštanje što duže može. Očigledno ju je "dirnulo" šta sam napisao u tekstu Gadno smrde septičke jame prijedorskih sudova, pa se svojski trudila produžiti moju golgotu.

Elem, jesam li slagao da je predsjednica suda vrlo revnosna kada treba kršiti zakon u korist oslobađajućih presuda za Dalibora Railića? Ili da zajedno sa glavnim tužiocem Mladenom Mitrovićem godinama djeluje unutar Railićeve kriminalne organizacije? Možda to da joj je sin uhapšen i prebijen nakon ubistva načelnika Bašića pošto svi znaju za koga valja drogu?!

Neka svako radi po svojoj savjesti, ali stvari moramo nazivati pravim "imenima". Ukoliko nosioci pravosudnih funkcija čine krivična djela i to u okviru organizovanog kriminala onda su kriminalci. I mjesto im je u zatvoru, umjesto što oslobađaju svoje kriminalne saradnike, a montiranim i nezakonitim postupcima u robijašnice šalju borce protiv kriminalizacije institucija. 

Predsjednici suda Danijeli Elenkov odlično je poznato da sam 03. septembra 2018. godine protivpravno uhapšen i zatvoren, gdje sam se isjekao česmom za vodu kako bih sačuvao živu glavu. Razumljivo jer sam 13 dana ranije podnio prijavu protiv ministra Lukača, direktora policije Ćuluma, načelnika Ilića i Ivanića, te tužilaca Lepira i Vreće, pa je zločincima trebala prilika da eliminišu opesnog svjedoka. 

Zato je Elenkova omogućila sudiji Nebojši Manojloviću da vodi onakav skandalozni i teško nezakoniti "hitni postupak" protiv mene, a koji je bio tek paravan za moju likvidaciju. Normalno je da odbijam platiti 500 KM kazne za nepostojeći prekršaj i taj montirani proces, odnosno kao žrtva teških krivičnih djela, ali je ta okolnost iskorištena za ovakvo zatvaranje i prebijanje. Jednako kao i moje prethodno suprotstavljanje Lukačevoj i Ivanićevoj nezakonitoj suspenziji kada sam uhapšen 2018. godine i odakle se vuče ova kazna.

I nadalje imam status svjedoka u predmetu ubistva Davida Dragičevića, a znate koliko dugo na blogu raskrinkavam povezana ubistva Mihajla Stupara i načelnika Radenka Bašića, pa sa sad vidite imam li osnova za sumnje na novi pokušaj likvidacije ili uticaja na svjedoka brutalnim prebijanjem. Jednom me zatvore uz teška kršenja zakona predsjednice suda Elenkove i samo zbog straha od masovnih protesta Pravde za Davida u Prijedoru me pustiše. Sad opet po nalogu Elenkove me sprovedu u zatvor i prebijanje kreće na petom-šestom koraku od ulaza, a vidim koliko je bila agilna na mom zadržavanju nakon što je morala osigurati moje puštanje.

No, hajde da ovo polako rezimiramo. Kako rekoh pravnu bitku započeo sam već iz banjalučke psihijatrije, a sad nema stajanja dok bandi ne bude presuđeno. Zato protiv Elenkove, Manojlovića, Mitrovića, Lukača, Ivanića, Vujanovića i drugih saizvršilaca slijedi prijava Tužilaštvu BiH zbog krivičnog djela u domenu torture i zabranjenog međunarodnim konvencijama. Odavno imam osnova i dokaza za takvo procesuiranje, a počinjeni kriminal sam htio zaokružiti time što sam nevin robijao 10 dana. Ni pomišljao nisam na ovakvu ogavnu mogućnost siledžijstva.

Što se tiče dešavanja u KPZ Banja Luka slijedi prijava nadležnom banjalučkom tužilaštvu za gore navedeno krivično djelo, pa ćemo vidjeti postoje li uzročno-posljedične veze za ranijim krivičnim djelima policijsko-pravosudne mafije. Ovoga puta zasigurno idem i sa parničnom tužbom.

Na kraju moram objasniti i ovakav naslov teksta. Znači, prvo obrazloženje nasilja bilo je da sam pružao fizički otpor, ali valjda je taj dio pokriven video nadzorom, pa laž nema prođu. Zatim se išlo na opciju da nisam postupao po naređenju službenih lica, ali i taj dio otpada jer se sa snimka može utvrditi koliko je verbalna komunikacija bila prekratka za tako nešto.

Zadnje šta sam doznao jeste širenje pogovaranja da su me prebili jer sam psovao majku Miloradu Dodiku, pa su zatvorske voline branile "čast predsjednika". Odlično, evo čekam da mi zakažu poligrafsko ispitivanje i provjere govorim li istinu, a onda da na isti način provjerimo vjerodostojnost izjava koje su navodno već date od "protivničke" strane.

Pored toga direktor Jevđenić odlično zna da je obilje mojih mikrobioloških tragova i "perja" od pokidane jakne ostalo u pomenutoj prostoriji lijevo od ambulante u kakvoj sem cipelarenja nisu imali sa mnom šta raditi. Nadam se da je već osigurao snimke nadzornih kamera u kritično vrijeme, a valjda ima u tolikom zatvoru nekog spremnog da kaže istinu. 

Uostalom zna se kako nastupam kad nekom nešto psujem, da je to u facu ili na blogu, šta mi je nakon brojnih javnosti znanih situacija glupo obrazlagati. Mogli su se "vaditi" na činjenicu da sam predsjednicu suda Elenkovu na desetine puta nazvao kurvetinom ili na pogrde i psovke koje sam njima uputio nakon batina. No, do sopstvene časti očigledno ne drže pa "čuvaju" Dodikovu. Gnjide!

Primjedbe

  1. Dok je moj pokojni drugar radio na Tunjicama u KPZ-u je često govorio da dođu iz JZP iz okoline,pa mlate tako te nepodobne,ili ih zatvorski čuvari mlate i kojekakve" Smicalice" prave!Vidiš taj isti Milakovic je uzivao u zatvoru,ima je telefen čak i kurve!A jadnici poput saobracajnog prekrsaja ili neke budalestine zavrse na treturi!Davno sam ja imao posla sa takvim mafijasima ili tatinim sinovima po Prijedoru.Kad se samo sjetim Pavicevog"Debila"kakve sam ja probleme imao sa njim,ali nista mu nisam mogao,onda sam otisao u selo i radio po svome,Nisam htjeo ljude za metar dva drveta,traktor neregistrovan,neko srnu ubije...sve su to ljudi sa moralom i sirotinja,zasto da ga kaznjavam,sve se dogovorom i pricom rijesava.VIDI!TI SI UDARIO ĐE NISI TREBAO,SVIJESNO ALI I NESVJESNO RADIO POSAO U KOJEM NEMA PRAVILA,NE VREDI U OVOM SISTEMU PRAVDU GANJATI,KLONIS SE LJUDI"OPASNI"I ETO SAMO RADIS ONO STO MORAS,POLICAJAC AKO MISLIS BITI PRAVI I POSTEN,ODES U SKANDINAVIJU ILI U KINU.OVDE SAMO MOZES BITI MARIJONETA U UNIFORMI I GLUMITI POLICAJCA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 10000000%
      👍👏👏👏👏

      Izbriši
    2. Na zalost, istina

      Izbriši
    3. pominješ Norvešku, zapad i poštenje. Nije tamo med i mlijeko. Nedavno sam pronašla sajt (ne engleskom je i tek je pokrenut) na kome grupa govori kroz šta je prošla i prolazi još uvijek žrtva. Sve je počelo negdje 2005 i još uvijek traje, na žalost. Evo i sajta: www.questforjustice.net

      Izbriši
    4. To za Sašu Milakovića i telefon u zatvoru je tačno pošto je pisao komentare na mojim profilima i provocirao. Dok mu nisam poručio kako moj odlazak u Sarajevo i davanje izjave poništava dogovorenu kaznu od 18 mjeseci i prijeti mu do možda 18 godina. Poslije se ignorišemo i držimo podalje jedan od drugog. on dobro zna ko mu je razbio kriminalnu organizaciju na vrhuncu moći RADEĆI SVOJ POSAO, a danas nije moj problem nego onih koji primaju plate da okreću glave od njegovih "poslova", baš kao što su radili godinama prije mog dolaska u krim službu.

      No, odlično se zna koji visoki funkcioner SNSD-a sa njima posluje i kako sam načuo Dodik ga se planira brzo kotarisati, prije negoli Tužilaštvo BiH formalno nastupi. Opet kažu da se i Dodiku završava novi krivični postupak, pa ima šanse da u pritvoru osnuju stranački klub. Tako bar čujem, a nemam predstavu šta će biti, nego aludiram na ovdašnju izreku: "Danas jesi, sutra nisi".

      Što se tiče ovog zatvora odlično znam koliko je opasan i to po ubistvima i samoubistvima pritvorenika u predmetima koje sam radio, a prije 15-ak godina istraživao sam kako iz banjalučkog zatvora puštaju likove da odrade pljačke ili provale, a onda im daju alibi, odnosno likove koji su se obogatili prodajom droge u zeničkom zatvoru i još mnogo toga. Hoću reći kako odavno znam da je jedan povelik broj zatvorskih čuvara bavi teškim kriminalom, odnosno da je priličnije nazivati ih kriminalcima. No, nisam jednom ušao u leglo kriminala, pa tako ni ovoga puta nisam imao problem to ponoviti. Baš kao što nemam problem sa bandom se obračunati kao i mnogo puta ranije.

      Izbriši
    5. Kevine, nemoj majke ti vise ponavljati tu glupost kako treba zazmiriti na jedno oko i pustiti nek se desava sta se desava... nemoj, ziv bio... dignes mi pritisak na 200.
      Nemam nista protiv ako si ti cijeli radni vijek isao linijom manjeg otpora i klimao sefovima, ali nemoj Bori i nama ostalima pametovati. Mi imamo djecu. Imamo ih i po troje cetvero. Zivot za njih dajemo. Dobro me cuj.. Život, a ne paretine, skupe krpice i auta, vec smo ih stvorili i zelimo da budu ljudi u svom punom kapacitetu, a to znaci pod broj jedan da moraju razlikovati dobro od zla i moraju se boriti protiv zla. A ako necu ja od koga ce oni da nauce? Od pedercine Ćelavog Petrovica sto nacipelari Boru, bivseg kolegu bez ikakvog osnova? Jel od takvih isprdaka nasa djeca da uce?

      Izbriši
    6. BRANE - jebem te u usta smrdljiva Boro , ti si uvijek bio niko i ništa , ko kuja si cvilio 2002 god kad te je Sale šamarao i gazio u zoo vrtu u Šervudu , zbog tvoje saradnje i podvala zajedno sa Šulom . Nisi ti nikada nijednu istragu vodio protiv Saleta niti si smijeo da napraviš krivičnu prijavu a nisi ni mogao jer si ti bio nebitna bitanga u PU Prijedor . IPTF je preuzeo i sproveo istragu protiv Milakovića 2002/03 godine dao naredbu PU Banja Luka da napiše krivičnu prijavu i da posalju tužilaštvu BiH , PU Prijedor se ništa nije pitao. Kakvu su krivičnu prijavu sastavili i belosvijetska bitanga koja ne poznaje pravo u tužilaštvu potvrdila , da nije bio strani sudija po kazni u BiH , niko ne bi bio osudjen.Pošto si ti glup ko kurčina i pravno nepismen a vidi se da nemaš ni neke info , 2017 god kada se Sale dobrovoljno prijavio stara optužnica je pala zbog niza nepravilnosti koje su belosvijetske pravničke bitange napravile u korist Milakovića , tužilaštvo je vodilo novu istragu 18 mijeseci i odustalo je od podizanja optužnice jer nije bilo nikakvih relevantnih dokaza ni svijedoka koji bi mogli podržati tu optužnicu . Tako da Sale nije ni optužen , niti je dobio dana zatvora . Ispade da si ti bitango korumpirana seljačka više od njega odrobijao . U BiH trenutno tužilaštvo se bavi disciplinovanjem Srba u Republici Srpskoj , krenuli su od Dodika i podvaljivaće se velikom broju vidjenijih Srba koji bi mogli spriječiti utapanje Republike Srpske u BiH i odbranu srpskog naroda . Pokušaće da primjene metode koje Kurti koristi na Kosovu , to će dovesti samo do podizsnja tenzija u BiH i mogućih oružanih sukoba manjeg intenziteta . To se ne tiče tebe jer ti si obična bitanga , bivši korumpirani policajac koji je sa Culetom uzgajao marihuanu i čuvao njegovu plantažu dok niste provaljeni , poslije ste bili u problemu jer gazdama iz Banja Luke je trebalo nadoknaditi štetu , ti si se provukao na službenu i da ti je on samo bio doušnik . Svašta si ti bitango radio ali uvijek bezuspiješno za ćevape i Nektar pivo .

      Izbriši
    7. RE: Brane

      Jesi li ti onaj Brane što me presreo na ulici i prijatio lomljenjem i razbijanjem glave? Odgovorio sam da to uradiš umjesto što me "ubijaš" šupljim prijetnjama. Taj Brane bi mogao plasirati ovakve navode, ali moram ga ispraviti u nekim detaljima.

      Nisam mogao "cviliti kada me je Sale gazio i šamarao u zoo vrtu u Šervudu" pošto se Saša Milaković i ja nikad nismo fizički sreli u životu. Pobjegao je iz Prijedora na prvu dojavu da se bavim njegovom kriminalnom organizacijom, a šta je poziv na informativni razgovor potvrdio mu i tako se nismo mogli "službeno upoznati". Prvi puta sam u Šervud ušao kada sam uhapsio starog Milaka, a zna se koliko godina prije i poslije toga Saša nije bio u hotelu, pa onda vidi koliko ti je priča održiva.

      Kažeš da je Banja Luka dobila nalog od IPTF-a da procesuira Milakoviće. Jeste, ali se taj "silni rad" sveo na tadašnje inspektore Darka Ćuluma i Nedeljka Luburu - gdje je jedan pobjegao na bolovanje, a drugi nije prstom mrdnuo. Zato je IPTF krenuo sa predizvještajima o nesaradnji protiv rukovodstva CJB Banja Luka (načelnika centra, načelnika SKP i još nekih uključujući i Ćuluma i Luburu). Pisao sam više puta kako sam ih sve spasio tako što sam svoje rezultate prikazao kao naš zajednički rad, a šta u odnosu na Ćuluma djelimično i jeste bilo tako. Posebice nakon što im je predočeno pismo koje je Cule Grbić poslao iz zatvora, a meni je sadržaj istog prenio onaj britanski oficir što je unutar SFOR-a vodio istragu protiv Milakovića, pa našao rokovnih sa građevinskim materijalom za kuću načelnika Mirka Tufegdžije koji su kupili Milakovići. Pisao sam o tome više puta.

      Vidiš koliko si glup. Pominješ kako je Saša provukao se sa 18 mjeseci zatvora jer protiv njega nije bilo svjedoka. Potom navodiš da smo Cule i ja bili saradnici. Jedino si "previdio" da je Cule ubijen od strane počinioca kog istražni organi nikad nisu pokušali otkriti. Bar ne preko onoga šta sam ja uradio preko poligrafskih ispitivanje, a i to je odmah stopirano. TU SE VARAŠ JER PORED CULE JA SAM KLJUČNI SVJEDOK I JOŠ UVIJEK SAM ŽIV DA POVEŽEM I NADOPUNIM NJEGOVO SVJEDOČENJE DATO ZA ŽIVOTA.

      Davno sam Saši poručio da moje eventulano svjedočenje razvaljuje sramnu presudu na 18 mjeseci i u novom suđenju može dobiti 18 godina, zbog čega mu je bolje da pazi šta radi. I to uvijek mogu učiniti. Znaš, ja nisam Munjiza da me Milakovići polome, niti njihovog poslovnog partnera Vrhovca vidim kao neku ozbiljnu moć, nego sam i danas u sranju da im ponovim 2003. godinu i bez policijskih ovlaštenja. Zato provjeri sa gazdom Sašom prije širenja ovakvih rasprava.

      Što se tiče politike, ima li neko da vam objasni kako Vučiću i Dodiku samo štete nanosite. Na obilježavanju zločina "Oluja" u Prijedoru penjanjem na sat i skandiranjem samo ste naružili inače dostojanstveno okupljanje žrtava i samo okupljanje. Čak je i Igor Dodik davno shvatio kako od vas nema nikakve vajde i otkaćio vas, a o Mili i Vučiću je smiješno pričati. Nema vam ni Lukača koji je od "Srpske Časti" pokušao napraviti narko dilere dok ga momci nisu otkačili ugasivši sopstveno udruženje u Srpskoj. Znam sve o tome i bolje je da ne otvaramo pojedine teme, MISLIM MOLJE JE ZA TVOG GAZDU SALETA.

      ZNAŠ, TUŽILAŠTVO BIH JE NA DAN UBISTVA FORMALNO PREKINULO SARADNJU SA CULOM GRBIĆEM, ALI TVOG ŠEFA I DALJE VODE KAO SARADNIKA - GDJE JE BOLJE DA NE IZNOSIM OBLIKE SARADNJE. IMA NAS DOSTA ŽIVIH KOJIMA JE POK. BAŠIĆ ISPRIČAO ČIME MU SE HVALIO POK. KARAGA IZ SIPA, PA ZNAMO KO SE ČIME BAVIO I KAKO JE DOBIJAO MALE KAZNE. Zasad toliko.

      Izbriši
    8. Krivojša ili sa prvim slovom M,kako god.Znas ko je vas jebao?SAMI SEBE!Sad si ofucan,koza spala,socijalni zubi.Samo ti je ta glava celava ko globus ostala!Jebo vam Milakovic zene svima,pola vas je ozenio sa kurvetinama,dok ste nosali karte po trznicama i ostalim prodavnicama za reket,onda ste bili sila.Vas je IPTf stitio i radio to od vas,druze svemu dođe kraj!Cuti vrati se u Selo i uzivaj u zivotu!

      Izbriši
    9. Boro ti si glupi bivši prašinar koji ne zna ni da ponovi info koju sam ti napisao , čovijek nije dobio ni dana zatvora a 18 mjeseci je trajala istraga . Sve je to palo zbog nestručnosti i podvala onih koji su radili do 2003 godine na tome , zbog IPTF koji je htjeo po svaku cijenu dodajući , montirajući da sa stranim tužiocima i sudijama smandrlja optužnicu i presudu .Cule mi se još tada povijerio kad je presto da radi kod Mile Milaka , da je preko tebe i inspektora Modića napravio kontakt sa nekim ljudima u Banja Luci da za njih uzgaja marihuanu i da mu oni otkupljuju sve što proizvede a da ćete ga ti i Modić štititi od murije i inspektora sa droga. Jedna vam je tura prošla , svi ste uzeli svoj tal ali druga nije , ti i Modić ste se izvukli a njega ostavili na cijedilu i kod murije i kod dilera iz Banja Luke . Ti i Modić ste od tada provaljeni kod kolega da saradjujete sa kriminalcima i da ih zavodite kao doušnike da bi uzimali tal od njih , što je donekle i bilo istina jer je i sam Cule bio doušnik .Ima tu Boro puno tvog prljavog veša i gorih stvari od ovih iz prve ruke i neposrednih izvora ,ali bilo je i prošlo a ovi danas su još gori od tebe .Uostalom ti da si imao neki značaj koji sam sebi daješ i da si bio bitan u tim policijskim podvalama prema Saletu , zna se kako bi prošao . Drži se ti Kevin Pantera vidjećeš kako će on proći .

      Izbriši
    10. Kevin Panteru ti si se odavno izofirao ko si , od sada ćeš morati oči na ledjima da imaš a ni to ti neće pomoći .

      Izbriši
    11. Boro , cvilio si u zoo vrtu u Šervudu al to sad nema veze za utijehu nisi bio jedini . Ti nikad ništa nećeš reći iskreno kako je bilo . Nikad ti nisi ni najobičniju izjavu uzeo od Saleta u PU Prijedor. Posljednju izjavu od Saleta su uzeli inspektori Saša Stojanović i inspektor Goran Mikanović u januaru 2023 g i to ne u PU Prijedor jer Sale nije htjeo da dodje u policijsku stanicu nego su oni došli u Šervud . Tebe druže nije bilo ni na marginama PU Prijedor niti je neko znao za tebe , niti si ti kome bio bitan , noso si papirologiju iz kancelarije do kancelarije kad ti kažu inspektori Stojanović i Marčetić. Sale im je tada reko da zna šta spremaju , da IPTF vrši pritisak na njih i da se oni ništa ne pitaju i da im neće dati to zadovoljsto da ga PU Prijedor i IPTF uhapse . Čovijek je otišo
      I vratio se 2017 g samo da im dokaže da te podvale i montiranja ne prolaze .

      Izbriši
    12. Ispravka u januaru 2003 g

      Izbriši
    13. DRAGO - Ima anegdota iz tih godina , Boro je zaboravio jer on slabo pamti ... kad je naš Boriša prepričavao kolegama kako mu je preko ledja prešlo pedeset kvadrata drvene lamperije . U zoo vrtu bila složena neka stara lamperija kad je Sale renoviro kuću skinuli je majstori i ostavili gore . Zapalo Bori da dodje u zoo vrt nešto podvaljivo sa Šulom .Šula ko i uvijek pobijego dok se ne smiri situacija a Boro došo da ispravlja krivu Drinu . Ovaj kad je ušo u zoo vrt , dograbi onu lamperiju , sve što je bilo lamperije izlomio je našem Boriši o ledja , po rukama i nogama., nije ga tuko po glavi onom lamperijom da se ne vidi . Ovaj skiči , to pršti po ledjima , posle oni sa benzinske pumpe pitaju jel to opet bilo neko prevaspitavanje u zoo vrtu. Vrišti Boriša , neću nikad više jebo mi Šula majku . Nije on to tad ni krijo , pričo je Atliji u Ljubiji da mu je ovaj postavio pedeset kvadrata lamperije po ledjima . Bio je naš Boriša uvijek sprdnja i spadalo .

      Izbriši
    14. Ala sto ljudi lazu pa to je nvjerovatno, jebo vam sasa milakovic mater, obicni klosar, umislio da je mafija kad se vratio u pd i krenuo neke price Bilbiji, ovaj ga otresao ko slinu

      Izbriši
    15. Velikicovek77@...ti sto pises sa te adrese.SAD MI PRIJETIS I NIKAD VISE..Jebo vam Milakovic sestre svima,ostavio vas je ko kerove pa sad za Zoržu radite za sitne pare!Slusaj me GARAČ DOBRO!Koliko sam ti puta valjao?Ti se nasao meni prijetiti!

      Izbriši
    16. Znači tvrdite da se Saša Milaković hvalio Atliji i još kome kako mi je nekakvu letvu lomio preko leđa i slično. OK, potražiću Sašu i pitati ga za to gvalisanje, a on će valjda znati i koji Brane i Drago ovo tvrde. Taman i da se upoznamo pošto se nikad upoznali nismo, niti ikad bili u direktnom kontaktu. Rekoh lijepo, kad sam počeo raditi njihov predmet već su bili u Srbiji i znamo kad su se vratili, nakon čega takođe nismo direktno kontaktirali. Najmanje "komunicirali" letvama.

      To što su Mikanović i Stojanović išli u Šervud da saslušavaju Milakoviće, preko "STOP TIMA", znalo se da učinka nema i zato sam ja tajno ubačen u rad, u stvari više prisiljen od strane IPTF-a i da sačuvam kolege koje su mi poslije "zahvalile" raznim gadostima. Svoj posao sam odradio kako valja, a postoje tajne koje jesam otkrio, baš kao i one koje još uvijek čuvam za neke druge stvari. To je bitno za pisce gornjih neuloza.

      Zapamtite da ću potražiti Sašu i pitati kakva su ovo hvalisanja, a i Atlija mi je aman u komšiliku. Hajde da provjerimo smije li mi sad polomiti kakve latve preko leđa ili šta slično, a kamoli da pričamo o 2002. ili tim godinama. NO, JEDNO MORATE ZNATI - AKO STE LAGALI OVDE ZNATE SA KIM ĆETE TO MORATI RJEŠAVATI, A JA ZNAM KAKVA PRAVILA TU VAŽE. KAO KAD SE SAŠA HVALIO DA JE ARKANOV ČOVJEK PA GA DOVELI NA "UPOZNAVANJE". SREĆOM BIO JE KOD NJEGA U JEDINICI U ERDUTU, PA NIJE PUNO SLAGAO, TAKO DA GA JE OVAJ ČAK POSLAO U PRIJEDOR NA ZADATAK KOJI SU VODILI POK. SIMO DRLJAČA I ZLATAR ŠULA. VI MOŽDA ZNATE ŠTA VAM JE SAŠA MANTRAO, A NEKI OD NAS ZNAJU I MNOGO VIŠE!

      Izbriši
    17. E , jado bijedni upozno si se ti sa Saletom prvi i poslednji put kad je lomio lamperiju od tebe u zoo vrtu 2002 god . a Atliji si pravdao se ti , kad te pito čovijek ;komšo šta bi ono u zoo vrtu a ti mu kažeš komšo nesporazum al ja dobi preko ledja . A on ti odgovorio komšo dobro si i prošo . Jado bijedni kako si se sad sijetio da su Stojanović i Mikanović došli u Šervud da uzmu izjavu od Saleta a sebe si guro u prvi plan u tvojim pričama a tebe nije bilo nidje kakav ti bijedo i IPTF , ti si nosio papire po kancelarijama kad te pošalje Stojanović do Mikanovića a ovaj do Marčetića , zvali su te kafekuvarica pravio si kafe i raznosio po kancelarijama .

      Izbriši
    18. BRANE , čuj ovog prašinara bivšeg Bore , Sale se hvalio Arkanom , njemu dao specijalni zadatak sa Drljačom i Šulom . Cijeli region zna koje Saša Milaković , čovijek od osamnaeste godine proveo uz Arkana pet godina , jedan od njegovih najsposobnijih gardista i tijelohranitelja bio , kad je Arkan bio u Prijedoru 95' Saleta poslo da čuva italijana Di Stefana u Italiju,Simo Drljača i Sale se nikad u životu nisu vidjeli a sa smećarom i drukarom Šulom je Arkanu reko da neće ni za istim stolom da sijedi . E prašinaru nemaš ti pojma o životu ti si bio obična slina koja je iz prikrajka mogla samo da gleda .

      Izbriši
    19. Garač , Panteru izbiću ti oči i na ledjima .

      Izbriši
    20. Ovaj gore anonimni (Boro ) komentar , imaš pozdrav od Bilbije za ovo guranje slina i klošar, pa ću ti počastiti Duleta prvom prilikom ili u BanjaLuci ili Prijedoru , pa ti zavadjaj po Ljubiji i guraj te priče da uvaljuješ ljude u probleme.

      Izbriši
    21. Sve zemljaci iz Sane,jaka škola...kad ste tako mocni sto popustiste zelinima,švabama braci Ćulum...nego neki se smanjise i nestase,odose u eu..Samo me to cudi,kada je pokojni kolega Basic ubijen,kako to da svi dodjoste u stanicu pa razapeti po kancelarijama,pa jedan vas glavati mudonja je molijo da ga ne tuku po koljenu,a da ga unakaze po licu.Kajo to majku mu onda nemate leđa i pozadinu

      Izbriši
    22. Nego recite vi ko to reketira Simu Svraku ili je to samo carsijska prica

      Izbriši
    23. Ovi iz Srbca,sto imaju Helikopter privatni,Ovi sto Tropic drze,Centrum,Simo,Ferum...pozamasan spisak,cifra je oko 30.000 mjesecno.Pre par sedmica ga je Panter spomenuo kao No1.I Miskovic se zalio Dodiku da ga ne dira u Bih iako ga ovaj reketira u Srbiji

      Izbriši
    24. Nesto se šuškalo da su Milakovici ali izgleda da ima i vecije mudonja ' štace Simo se trese ko zecica u cekeru . Kazu da je i Nikic zato prodao ( predao ) biznis zaradi mira

      Izbriši
    25. Jebo vas klošar iz Srbca i njegov iznajmljeni helikopter na sat vremena . Simu Švraku niko nikad nije reketiro a ne neka seljačina iz Srbca .

      Izbriši
    26. ODLIČNI KOMENTARI!

      Svakako se planiram obratiti Tužilaštvu BiH po Zakonu o zaštiti ugroženih svjedoka i baš me zanima šta će Saša Milaković i Atlija imati izjaviti oko tog mlaćenja letvama u zološkom vrtu. Kao i oko drugih sadržaja. Tužilaštvu BiH, kako sam već ukazao, predstavlja siticu otkriti identitet autora komentara, pa će bii zanimljiva i njjihova saslušanja kod inspektora SIPA. Upozorio sam da brisanje komentara ne pomaže i da pazite šta lupetate, no pojedini su baš navalili Saši i sebi natovariti probleme. OK, vaš izbor.

      Zadnji puta kada su se Milakovići šliftali Igoru Dodiku preko Pravde za Davida upozotio sam da se svako drži svoje "teritorije". I nismo imali problema zbog čega sumnjam da Saša ima blage veze sa ovim, a ko ga ubaljuje u probleme bez njegovog znanja neka to vidi sa njim.

      Izbriši
    27. Razguziše Borišu na Tunjicama , prije nego što je krenuo reče Boriša slina nisam ja onaj iz Informera da žena plati za mene kaznu čim udje u zatvor. Ova slina od Boriše čim je ušla izguziše ga a on kuka ženo plaćaj kaznu da izadjem što prije . Nikakav čovijek bez riječi obraza , obična fukara plašljiva , usro se .

      Izbriši
    28. Klošaru boli te istina kad je čuješ , jebalo te tužilaštvo , objašnjavaćeš ti njima kako si čuvo plantaže marihuane , i koliko si uzimao tal od Culeta i s kim si ga spojio u Banja Luci ko da mu otkupljuje marihuanu .

      Izbriši
    29. Ovaj sto tvrdi da Simu Svraku niko ne reketira je na nekakvim drogama ' pa ljudi imali kiosk pa morali placati piksu a ne to sto ima Simo . Prica se da su i kljucevi od auta bili konfiskovani i da je bilo uspavljivanja . Neko laze a ko boga pitaj

      Izbriši
    30. The end !

      Izbriši
  2. Ko drugom želi zlo, zlo ga i samo stigne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je i bilo , a i biće još Borislave Radivanoviću ! Ićeš u Banja Luku svaki dan , a za Šulu tek sljedi !

      Izbriši
  3. kakve su ti povrede nanijeli od tog umlacivanja ? jesi vadio ozledni list, greska ti je sto nisi dan, dva pre corke isao nekom doktoru da te pregleda i potvrdi da si fizicki zdrav bez povreda. .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Porodični ljekar me je uputio na ultrazvuk i pretrage krvi zbog sumnje na unutrašnje povrede organa. Srećom ultrazvuk je pokazao da nemam povrijeđenih organa, tako da se posljedice svode na zaista težak bol u lumbalnom dijelu kičme - "poklon" od čuvara Petrovića. Za dokazivanje krivičnog djela mučenja nije nužno postojanje fizičkih povreda, nego da inkriminisane radnje u svojoj ukupnosti predstavljaju mučenje, te surovo i neljudsko ponašanje, pa se zato i krivično djelo dokazuje na specifičan način (meni poznat).

      Izbriši
    2. Ovaj pita kakve su ti povrjede nanjeli , ovaj odgovara tako da se posljedice 🤣....svode na ništa , i šta bi sa perjem 🤣 jesi li ti bio u zatvoru ili na psihijatriji ?

      Izbriši
    3. Pa nije bas da se svodi na nista.. to sto si ti kriminalizovana nepismena policajcina, pa ne znas zakon i tebi to izgleda kao nista to je jedna stvar, a druga je stvar... e o tome cemo gledati na TVu. Ubrzo ce i taj dan.

      Izbriši
    4. Ajd da ovoga gore Anonimnog razlikujemo od nas drugih Anonimnih pa cemo ga zvati Policajac Kriminalac Povrjeda, slaze te li se sa mnom da je u pitanju kriminalizovana nepismena policajcina?

      Izbriši
    5. Mislim da ogromna većina ljudi koji ovde iznosi mišljenja odlično razliku između sebe i raznih likova koji se brane od prozivki i njihovih botova. Mene prvog zanima sadržaj komentara, a kako se ko "potpisuje" najmanje je bitno.

      Izbriši
    6. Šupak mu je sav razvaljen , gurali mu metlu braća sa Tunjica da ga nauče pameti.

      Izbriši
  4. Povrede su u glavi, ito poodavno. Za to posjeduje med.dokumentaciju, sa kojom manipulise. Lijeci se Borislave kod boljeg psihijatra. tebe ceka velika robija za sve te lazi i iymisljotine koje iynosis.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da bi nekog "čekala robija" mora protiv istog početno postojati bar istraga, a u mom slučaju sve šta su imali ovim su ispucali. O tome koliko sam lud brinu ljekari i to specijalisti, a ne pijandura poput ove "doktorice" u zatvoru. Ukoliko se nadate da bi primjenom "kriminalizacije klevete" nešto mogli postići sjetite se da sam režim i ranije primoravao na stavljanje van snage propisa po kojima su me teretili (zabrana širenja panike tokom korone). No, zapitajte se zašto za devet i po godina ovog bloga nemam nijednu tužbu za klevetu. Znate šta su Vukanoviću činili, a sad Vaskovića satiru tužbama u Beogradu. Zato što ja nikad neću objaviti nešto šta na sudu ne mogu dokazati, a jedan dio saznanja uvijek čuvam kao adut u rukavu za potrebe odbrane od tužbi. Sa druge strane najviše pišem o konkretnim krivičnim predmetima od kojih ovi što ih prozivam bježe kao đavo od krsta i posljednje šta žele jeste da ih otvaramo na sudu.

      KONAČNO, GODINAMA PIŠETE KAKO ĆU ROBIJATI ZBOG OBJAVA NA BLOGU, A ONDA ČITATE ODLUKE TUŽILAŠTAVA ILI DRUGE DOKAZE KOJI KAŽU DA NISAM POČINIO KAŽNJIVU RADNJU. Manite se šuplje priče.

      Izbriši
    2. Imas iimas lijepe tuzbe ii znas od koga lażljivče prljavi .

      Izbriši
    3. Auuu Boro, jesu se uznemirili ko osice... prepoznajem "rukopis" ovog kriminalizovanog policijskog sljama... Boro, svaka ti cast, opet ces ih razvaliti!!!

      Izbriši
    4. hoce i do sada ih razvali ubi boze Bora dosao do donacija a lopovi se bogate a vi dusmani grcete tudjim rukama žar koje crno razvaljivalje vidite da ga tuku redovno lustite boru da zivi ne dizite mu usi

      Izbriši
    5. Znači ti si ipak bio zbog glave na psiihijatriji a ne zbog povreda na ortopediji .

      Izbriši
  5. Ako dobro shvatam, kad si došao u zatvor, pitali su te kako se zoveš a ti odgovorio nešto u smislu kako bi oni to trebali znati? A da te pitam nešto. Kad si ti privodio nekoga u okviru neke istrage ili šta znam čega, pa pitaš tog nekog kako se zove a on odgovori to što si ti odgovorio kad su tebe priveli neki dan, šta si ti njemu uradio? Molio ga da odgovori ili..? Ne opravdavam to što su ti uradili ali sve mi se čini da si samo trebao odgovarati to što te pitaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. braco Srbi i sestre Srpkinje to je bilo ovako Bora je mislio da tu ide da napravi podlogu i marketing za daljne tekstove iz njegovog prastarog iskustva kazem prastarog jer za 10 g kako on ne mesetari po sluzbi dosta toga se promenilo on se nije ni u snu nadao umlacivanju vec je mislio nadmudrivati se folovima i propisina tipa ona prica znam ja sta vi mozete i kako pa cu vas ja sad malo karati samo se preracunao nisu ga docekali pravnici vec tabadzije pa su ga malo umackali da ga upoznaju sa pravilima i onda se taj plan skratio sa 10 na 1 dan corke jbg Boricu losa procjena

      Izbriši
    2. Pa kakav bih trebao biti kreten da protiv nekog vodim istragu, kako navodite, a onda ga pitam kako se zove? Jednom sam radio "Nikolu Lazetića", odnosno lažnu ličnu kartu na to ime i upravo u ovom zatvoru saslušavao lika zbog falsifikata. Normalno, nakon što sam saznao njegov identitet i gdje se nalazi. Normalno, falš lična karta bila je samo dio istrage oko pucnjave koju sam istraživao i jednog pokušaja ubistva. Kasnije je bila bitna i zbog jednog poznatog slučaja ubistva. Kolikoputa trebam ponoviti da sam uglavnom radio organizovani i teški kriminalitet?

      Tačno je da u snu nisam sanjao da bi me u zatvoru neko mogao isprebijati na ovakav način i to sam mnogo puta navodio u tekstovima na ovu temu. Elem i da sam tačno znao šta me čeka isto bih uradio jer meni nikad nije bio problem ući u osinje gnjezdo kriminala, pa se orjentisati spram onoga šta zateknem. Vjerujte da mi ovo đubre Petrović nije zadao onako hinjske udarce u leđa i produkovao ovakve bolove podveo bih primjenu sile pod nešto šta se u praksi dešava i sve im halalio. Imate snimak kako me uz upotrebu sile vode prijedorski policajci i uvijek na tu temu ističem kako im ništa ne zamjeram jer su samo izvršavali naređenja i to su uradili prilično korektno. Isto je bilo u drugim hapšenjima i privođenjima.

      Što se tiče navoda da se "dosta toga promjenilo" od kad sam ja radio reći ću samo da sam pisao o ubistvima i iznuđenim samoubistvima u istom tom zatvoru vezanim za moje predmete, a u šta je zatvorska uprava još kako bila involvirana. Ako se nešto promijenilo onda može biti samo nabolje.

      Izbriši
    3. Nije se jos uvijek promijenilo na bolje, ali kad ih Boro sad pravno "potkači" promijet ce se nabolje.
      Samo mi nije jasno da u tom zatvoru nema bas ni jedan čovjek vec same pickice... mislim na zaposlene. Sute i samim tim ucestvuju u takvim stvarima ili poganjaju štelu pa odu odatle. Kako misle da ce svojoj djeci objasniti da su se takve stvari desavale za njegovog vakta.
      Moja djeca bar vide da se borim protiv ovih nakaradnosti u drustvu, kao i Borina takodje. A sta ce oni? To neka rjese sami sa sobom

      Izbriši
    4. Zašto Boro misli da Vaskovića satiru tužbama u Beogradu.To što ga je neko tužio od ljudi bliskih Dodiku ne znači da će i sud presuditi u njihovu korist.Do sad koliko znam nisu mu mogli ništa naplatiti u Republici Srpskoj e sad mi nije jasno kako sud u Beogradu prihvata tužbe protiv Vaskovića?!

      Izbriši
    5. Nije Boro radio nijednu ozbiljnu istragu , čovijek ima bipolarni poremećaj , dvostruka ličnost . On na ovom blogu u svakoj priči ubacuje sebe kao nosioca svake priče , čovijek ima ozbiljnu maniju gonjenja , umišlja atentate u prošlosti. On ima precijenjeno i iracionalno mišljenje o sebi. Nije loše to što on pokušava na ovom blogu da targetira sve one nakaradne pojave u društvu i da piše o njima ali on nažalost u nekom momentu odluta od stvarnosti i činjenica i krene sa svojom borbom u sebi i svim onim neostvarenim i frustriranim što ga čini takvim.

      Izbriši
    6. Umišlja da je Horejšio Kejn

      Izbriši
  6. Najopasniji frajeri u Ljubiji kad hoće da se biju Boro ih zove , a oni ne smiju , jer je Boro turbo automatik otrovan ko citostatik..... You Tube iz zatvora ,, KPD Mitrovica" neću imenovati ali gledali ste vjerovatno , kaže dugogodišnjem drugu ja sad ako tebe neprebijem gotovo je moja reputacija i sve je gotovo , ovaj njemu kaže da je kriv i da postupi kao i sa ostalim i ovaj ga ispendreči (DRUGOVI JOŠ OD PRVOG OSNOVNE) , toliko kamera ima iz pouzdanih izvora znam , i ako je to istina što ti kažeš daj slike mora biti boja znamo kakvih nismo djeca ! U tekstu koji si napisao , pa ti si prekršio sva moguća pravila ponašanja osuđenog lica ( 10 dana kazna , a unutra ljudi imaju po ... plus ti provociraš čuvara smjene koji odgovara i čuva preko 300 osuđenika ), ovo sa tvojim pričama da su spominjali ....si izmislio kako bi navukao na ljude.... za mene ispravne koji rade svoj posao i neće da trpe nepoštovanje kao i u ostalim državnim strukturama vlasti , još ti na 10 dana došao i tražiš narodski rečeno guzi... čepa ! Tačno sam znao da će biti teorije zavjere da je ..... , ti tvrdiš da si iskusan profesionalac bio , jesi li ti trpio tako nešto , i zašto u tekstu nećeš da kažeš koje su vrste povrjeda nastale teške ili lakše i zašto nema slika ako su te toliko kako navodiš cipelali ? I šta da su oni tebe pustili da se ti tako ponašaš ode onda sve , ti bi uhvatio tek onda pravila uvoditi i za 10 dana izašao bi novi zakon u službenom glasniku ... Svi smo mi bar kao djeca na šake se tukli i nije nikom drago kad vidi poraženog , hoću reći ako misliš da je nekom drago što si ti dobio po meni to je bilo kao neka masaža i istezanje , a to što si ti non stop za računarom i što si se zapustio po pitanju fizičke spremnosti je tvoj problem , jer iskreno nevjeruje ti niko ništa , znaju te komšije i prijatelji tako da je to bio savršen trenutak za objavu koju ti čekaš SLIKE SA POVRJEDAMA I TEKST TI BI TO OBJAVIO ODMA , A OVAKO OPET KAO ŠTO OSTALI KAŽU REKLA KAZALA... ..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesi ti onaj sto mu komandir milicije guzi zenu i sto si vozao tatinog jugica ?

      Izbriši
    2. Taman sam htio postaviti prednje pitanje, kad ugledah da me neko preduhitrio.

      Izbriši
    3. Došo frajer u zatvor da se kurči jer mu je direktor prijatelj hahaha i to u fazonu ja sam bloger morate znati moje ime, pa još pita gdje sam ja, u poslatičarnici majstore, doveli te na šampitu

      Izbriši
    4. Vidi, kurčio sam se nad Lukačem, Viškovićem, pa sve do Dodika. Ljudi masovno znaju za te događaje pošto su bili udarne vijesti medija. Kakav je smisao da se spuštam na nivo zatvorskih čuvara? Nakon prebijanja kurčio sam se nad njihovim šefovima i šta bi? Šuplje priče kako bih ja trebao njih razumjeti. Ili glupava opravdanja. Ja sam istrpio to šta jesam, a oni će mene sad trpiti godinama, baš kao i mnogo moćniji prije njih, pa vidite koliko im je taj čin bio pametan. Pritom opet ističem da su moje mete sudije, tužioci i policijski moćnici sa kojima se planiram obračunati do kraja, a ovi su mi bitni koliko i lanjski snijeg. Neko će morati odgovarati za primjer drugima, no to će ostati na simboličkom nivou.

      Izbriši
    5. "Povrjeda"... lik uporno pise povrjeda u svakom komentaru...
      Jebo li vas Lukac Zlukac koji vas je upisao i "odskolovao" na onoj svoju prciji od akademije ili kako li se vec zove to cudo od nazovi skole koju ste vi zavrsili.... svaki od ovih komentara mozes ladno shvatiti da je rijec o tim kriminalizovanim policajcinama. Stoko jedna nepismena i bahata, ni vase nije jos dugo. Nece vam djeca smjeti od stida reci ko su im očevi... svaki dan cemo vam imena javno objavljivati i podsjecati buduce generacije sta se ne smije raditi.

      Izbriši
    6. A i ti očekuješ pismenost od policajaca haha idi begaj

      Izbriši
  7. Jao covjece,noc pomoc vrati im milo za drago..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vazda kažem da ne treba pravdu uzimati u svoje ruke dok god je to moguće, ali ni isključio osvete onima koji su mi nanijeli zlo. Za njih je bolje da im ja ne sudim pošto nikom to ne bih poželio.

      Izbriši
    2. Mi u Federaciji smo pkusali da uticemo na Dodika da vas ne tuce ali......

      Izbriši
  8. A jel Vanja Vuković trehno juce sa 650 grama kokaina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sta neko ce uzeti to na sebe, ujutru ce ga pustiti i aj jovo nanovo. A ti moj Boro zbog kazne od 500 km aj u zatvor i jos dobi batina. E drzavo jadna li si. Bas me zanima jel Vanja dobio batine, jes al u manama. Ni jedan portal bom ne pise o tome.. ne smiju

      Izbriši
    2. Nije Vanja, nego neko drugi, no ta akcija jeste bila demonstracija koliko pojedine službe mogu začas napraviti dobar posao u Prijedoru. I sad prate reakcije na ovaj "pad", a ko se provalio neka vidi gdje će bježati. Ima još nekih dešavanja o kojima je prerano pričati, no pojedine službe su još kako aktivne i rade posao.

      Izbriši
  9. Dragan Jevđenić je jedan od rijetkih policajaca za koje bih mogao reći da je ljudina. Ležao sam gore godinama, tako da znam kako je bilo za vrijeme Selakovov mandata, a kako je sad. Policiju ne volim, ali Jevđenić je prije svega jedan kulturni gospodin... i mangup.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Više puta sam na blogu pominjao da je jevđo uveo pozitivne promjene u ovom zatvoru i pohvalio ga zbog toga, baš kao što sam pod pojmom "Kostrešević i saradnici" hvalio njegov rad u policiji. Ljudi su u službi i ne treba im pominjati imena, a svi znaju da je Kostrešu bio desna ruka. Uostalom, nisam bez razloga tražio da ga samo obavijeste gdje se nalazim.

      Dobro upućeni kažu da je ovo šta opisijem ustaljena praksa kada nekog žele polomiti, da je sve unaprijed planirano i to uz Jevđino znanje. teško mi je u to povjerovati, no oba odlično znamo šta mu je činiti po službenoj dužnosti tako da ću vrlo brzo konkretno znati je li mi Jevđo prijatelj ili "prijatelj". Baš kao što on odlično zna šta ga čeka ukoliko je bio umiješan u ovaj sramni čin. Nema tu nekakvih mudrolija jer se šupljim pričama ne mogu maskirati stvarna djela, a oba smo iskusni profesionalci da bi jedan drugom mogli podvaljivati jeftine mantre.

      Kažem: teško mi je povjerovati da se mogao srozati na ovaj nivo pošto je doista GOSPODIN, a i zna da preko ovakvih stvari ne prelazim, nego da ću se zatvorom još dugo dugo baviti, pa mu nije u interesu takva situacija. Elem, loptica je na njegovoj strani terena i moje je da čekam njegov potez i po istom se ravnam.

      Izbriši
    2. Opet laž , jer si rekao da si tek po dolasku u KPZ saznao da je on upravnik , ti više neznaš šta pišeš , kažeš sam da si više puta na blogu spominjao kako je uveo dosta pozitivnih mjera ....

      Izbriši
    3. Sad čitam i u pravu je ovaj gore , ti si spominjao da si gore čuo ko je upravnik , a na blogu kažeš da si objavljivao ne jednom već više puta da je uveo pozitivne mjere ! Šta korisite gospodine Borislave od tableta , ako nije tajna , jer je u pravu čovjek , kako ste mogli objavljivati o nekom nešto negdje šta radi i onda kad ste stigli na to mjesto saznati da je tu ? Mislim da bi bilo dobro da malo odmorite u ustanovi koju ste već posećivali x puta i da se malo saberete , jer vi imate potencijal i talenat za oblatiti i uništiti do temelja nekom familiju , dobro pišu ljudi KARMA VAS JE STIGLA !

      Izbriši
    4. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Izbriši
    5. Sta bulaznite vi, gdje pise da je saznao po ulasku, Boro Jevdjenica zna 100 godina i zna kad je dosao za direktora KPZa... nemojte srati svega vam, Boro je radio i sa Jevdjenicem, Kostresevicem, Simicem, Kudricem i svom tom ekipom o kojoj su pojedinci samo mogli mastati... poz

      Izbriši
    6. Koliko neko može biti glup?! Znam kad je Jevđo postavljen za direktora i kako je radio, no te v.d. rukovodioce režim mijenja kao čarape. Niti sam znao je li još na istoj poziciji, niti sam to provjeravao. Zato sam kretenima postavio to prosto pitanje, a najviši po činu od prisutnih mi je rekao da je on direktor. I odgovorio sam mu da znam čovjeka, pa da mi ne prodaje seljačke fore. Da sam nešto mislio mutiti valjda bih se čuo sa čovjekom i dogovorio kako izvesti sve to što jednostavnije po obojicu. Jok, čekao sam da stvari idu svojim tokom kao i za svakog drugog, pa da vidim kako će to ići. Prebili su me i sad znam kakve stvari rade bitange i od koga mi čekamo resocijalizaciju zatvorenika.

      Ovde se odlično potvrdilo zašto sam godinama bio protiv upućivanja mladih u zatvor, jer sam iz sopstvene prakse shvatio da odu klinci, a vraćaju se pravi kriminalci. Zatvori ih pretvaraju u kriminalce i to primarno zato što u istima rade neviđeni balvani. I sad sam vrlo ozbiljan u najavi da ću osnovati udruženje građana među zatvorenicima kako bi se što bolje štitili od mamlaza bez grama mozga i morala.

      Izbriši
    7. Moram primijetiti nesto veoma vazno... prvi Anonimni, cija je poruka veoma pismena, recenice jasne i suvisle kaze da je u tom zatvoru ležao godinama, pa cu zakljuciti da je zbog nekog ucinjenog djela osudjen. Sledeci Anonimni koji kao nesto utjeruje Boru u laz, a tekst nije ni procitao je toliko nepismen, konfuzan, nesuvisao... a po tenziji da se zakljuciti da je policijski kadar... e pa zemljo otvori se.. sta se to dogodilo da nam je skolovan, nacitan i normalan covjek otisao "s druge strane zakona", a olos zasjeo u pravosudje, policiju, skolstvo, zdravstvo...

      Izbriši
    8. Slabo si ti primjetio Boro anonimuse , i jeste čovjek u pravu , tvrdio si da saznaješ po ulasku u KPZ ko je direktor , a pišeš kako si više puta objavljivao i pohvaljivao rad direktora u KPZ tvoje riječi, i stvarno ti više neznaš šta pišeš , kao ti nisi znao da je on i dalje direktor , a trebaš u KPZ i ti kao nisi provjerio i raspitao se ko je trenutno direktor , pa ti kad si čuo da je on krenuo si se kako kažu uvlačiti .... i pisati prije ulaska da bi bio dočekan ....jer si kako kažeš radio na jako bitnim stvarima sa direktorom dok ste bili u policiji na raznim predmetima . Naravno ko te uhvati u nekoj laži ti odma šalješ anonimno komentare , pa onda .... i za kraj se ti na 74 komentaru oglasiš kako je taj anonimno nepismen i ..... uvališ se još više , sam kažeš kako bi ti mogao znati kad ih po tvojim riječima mjenjaju ko čarape . Pa nije niko glup ti nisi znao da je on direktor , a jesi smiješan postao. Kad tebe sam kažeš nepismen (neobrazovan ) uhvati u laži ...... Aj ti na odmor znaš ti gdje tebi najbolje poprave priključke , nešto se opet poremetilo kod tebe !

      Izbriši
    9. A zašto bih provjeravao ko je aktuelni direktor zatvora zato što moram u isti? IMAM DESETINE PRAVNIH OSNOVA DA IZBJEGNEM IZDRŽAVANJE KAZNE I ČAK PONIŠTIM PRESUDU, A NIJEDAN NE KORISTIM, NEGO BIH SA UPRAVNIKOM ZATVORA TREBAO NEŠTO KOMBINOVATI.

      NEBROJENO PUTA SAM OBJAVIO KAKO OVAKVIM TRPLJENJIMA SKUPLJAM DOKAZE KRIVIČNIH DJELA I RAZOTKRIVAM MAFIJU U INSTITUCIJAMA, A VI VAZDA IMATE "TUMAČENJA" KOJA VIŠE GOVORE O VAMA NEGOLI O MENI.

      Izbriši
    10. Pa nepismen i neškolovan te uhvati u laži 🤣🤣🤣🤣🤣 , još mu pišeš da je nepismen 🤣🤣🤣🤣🤣 , a ovi što za tebe pišu komentare anonimno neka malo bolje razmisle kako to nepismen može otkriti 🤣🤣🤣🤣🤣 blogu kažu isto kao i ti da je taj anonimni nepismen , pa kako te onda i svi ostali provališe da lažeš i najgore od svega , ja sam pisao kako je upravnik (ti kažeš tvoj kolega - nekad davno radili na nekom zadatku) uveo dosta pozitivnih stvari u KPZ Tunjice , i zamislite nepismen lik čita i vidi laž i ti se pravdaš sa pričom kao njih gore mjenjaju ko čarape 🤣🤣🤣🤣🤣 i tvrdiš da nisi znao ko je upravnik , aj priznaj pola ti se prašta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 i svaka čast za navodno nepismenog što ga još iznapadaše anonimno odreda korisnici Borišinog bloga , ti nisi znao da je on upravnik 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Izbriši
  10. ljudi moji stvarno ako je taj Vanja Vukovic pao po stoti put sa drogom onda taj decko bas nije uperan ni sekunde

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako sam dobro razumio uhapšen je neko drugi, a za koga ta osoba radi pitnje je kojim se bave službe u jednoj vrlo zagonetnoj akciji službi koje odavno rade po Prijedoru.

      Izbriši
    2. I vanja i jovana i taj momak od prekljuce u pritvoru, sigurno su izasli jutros. To ce taj momak uzeti na sebe 100%

      Izbriši
    3. Nerazumijem ako su pali sa tolko grama prije 2 dana kako je moguče da niii jedna medi nisu objavili toje nemuguč a da svi ovde znaju a medi ne

      Izbriši
    4. Imaju li negdje inicijali?

      Izbriši
    5. Nije Jovana vec Dajana ona treba od dugog

      Izbriši
    6. Mediji su rezimski, nece valjda pisati o svojoj bruci i sramoti 😂

      Izbriši
    7. Dajana ona sto se jebe za lovu sa crnogorcima i banjalucanima

      Izbriši
  11. Borislave mene interesuje sta bi sa onim inspektorima banjalučkim sto padose na drogama,Stijak i kompanija,jel istina da im je bio sef iz Prijedora.Znaci nije Mikan,nego jos neki lik u policiji sto je bio nacelnik za droge

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njihov formalni šef u policiji bio je iz Omarske i ekspresno je smijenjen. Možda se oko toga isplela priča. Drugo, već sam pisao da su prijedorski inspektori za druge sve radili zajedno sa Radulovićrm i Stijakom, te da sam ih htio pohapsiti. Zna se odlično ko je među Prijedorčanima bio mozak ekipe, no kao i ranije na vijeme se izvukao, a budale ostavio da padaju i robiju.

      Izbriši
  12. cekaj ne razumijem te, jel sasa milakovic u zatvoru ili ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije godinama, bio je oduđen na 18 mjeseci i sumnjam da je i toliko odležao.

      Izbriši
  13. u bijeljini likvidiran inspektor a drugi ranjen, ubica Nikola Kokanovic sin narodnog poslanika Kokanovica iz SP partije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pratim dešavanja, ali mi je nezgodno oglašavati se jer mi sve smrdi na obračun unutar kriminalnih struktura. Za ovog ranjenog inspektora zna se čime se bavio i zato je izbačen iz policije. Opet žao mi je svakog i to sigurno nije dobro za sve nas. Zeznuta tema i čekam još informacija

      Izbriši
    2. Da nije i njega Dugi ubio

      Izbriši
    3. To sto je inspektor cuvar diskoteke u slobodno vreme vgovori mnogo o policiji tako kad odu u pemziju cuvaju trgovine a za vreme sluzbe veci od boga . A ovaj Boro sto ubi dobice manje od tebe to ce tatko da sredi . Jadn li nam majka rekao je DVor Dragicevic sve ce nas pobiti anarod ko narod misli proce mimo mene . Jedina pravda je stari zavjet oko za oko zub za zub . To je ipak jedina pravda .

      Izbriši
    4. Prenosim jedan od komentara na BN portalu, na temu tog ubistva....
      Rodjak Momo
      02.10.2023 16:18
      Nek odgovori nacelnik zasto je Markovica degradirao, zasto je bio u sukobu sa njim? Zasto su se svadjali u kancelarija pa ga ovaj premjestio na nize radno mjesto, kako je posteni nacelnik zvao i urgirao da se Markovic procesuira zato sto je usao u sukob sa jednim kriminalcem prije mjesec dana?

      Izbriši
  14. Dobio si batine na način na koji si i ti batino u stanici, isto tako si i ti u grupi policajaca bio jak i izdrkavo se na uhpšenima, tuko, pa onda podereš džep sam sebi i predstaviš to kao da si bio napadnut. Vidiš kako se karma poigra... I da napomenem, Borislav je lik koji je ovde nedavno u tekstu žalio za vremenima kad je milicija mogla ubiti nekoga, reći opiro se hapšenu, i ne odgovarati za to...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam ja tukao vezane ili u grupi sa drugima? I nemojte neku ćušku ili šamar poistovjećivati sa prebijanjima. Vezano za to sa poderanom majicom davno sam objavio šta se tačno desilo i javno priznao svoju grešku. Nikad nisam negirao da sam nekog udario i uvijek sam kazivao da sam to učinio nezakonito. Uostalom sa preko 90 odsto onih koje sam udario pijem kafe i nemam nikakvih problema. To što sam pisao o bivšem sistemu neki teško mogu razumjeti. Sa 19 godina neko me je zadužio snajperom i dao mi ovlaštenje da pucam "preventivno" na svaku metu koja se nađe tamo gdje ne bi smjela biti kad obrznjeđujemo najviše funkcionere bivše države. I nikog nisam upucao nego se dovijavao kako izbjeći pucanje na budale kakvih je uvijek bilo. Radio sam šiptarske teroriste koji su u planu imali i napad na nas vojne policajce pa ih nisam prebijao ili mučio lično iako su podvrgavani mučenjima i znam kako se to radilo u toj državi. Danas kako rade budale toliko i imamo državu.

      Izbriši
    2. Ima Boga pazi da se jednog dana nekom drugom ruke pozlate kad tebi budu dijelili batine i cipelarili. Glupa mamlazino.

      Izbriši
  15. Ruke im se pozlatile nek su te naderali nadam se da ce i opet kad stignu sledeće kazne za klevete postenog svijeta .












    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovde se neko pravi lud o kojem poštenom svijetu govoriš.

      Izbriši
    2. Kratki i jasno vidjećeš na sudu ...

      Izbriši
    3. Nemam ja više zbog čega u zatvor, pa se samo nadajte da će me ponovo lomiti. I kad bih eventualno bio zatvoren više niko me prstom ne bi takao, u to sam potpuno siguran. Ponavljam, prebili su me iako ništa loše nisam uradio ili rekao, a kad sam ih odreda izvrijeđao u mom stilu niko na mene nije povikao. Kad ćoporu pasa pokažeš da se ne bojiš predvodnika ostali su kao mali kučići i to sam naučio sa svojih 19 godina - kada sam počeo sprovoditi zakon.

      Ovi u banjalučkom zatvoru su obične ku*čine koje se bakću sa prekršajcima i buranijom. Ono šta se smatra opasnim u R. Srpskoj šalje se u Foču i tamo nije lako raditi, odnosno tamošnji čuvari mogu pričati o opasnostima posla. Radio sam nešto i u zeničkom zatvoru, pa sam vidio kako nastupaju stražari koji rade opasan posao i koji ne je*u živu silu. Uglavnom, prošao sam gotovo sve zatvore u BiH i više njih u regionu tako da mi banjalučki kokošari ne mogu prodavati maglu.

      Izbriši
    4. Ne daji Boro na znacaju tim jajarama u policiji i u tom zatvoru nazivajuci ih Kurcinama... oni Boro nisu ni Pickice, a kamoli K....ne. Rade u policiji, pravosudju ili nekoj drugoj drzavnoj sluzbi, a u stvari se bave kriminalom.. nisu oni nista, a kamoli kurcine. Njima ce da sude njihovi potomci, zivi bili pa vidjeli.

      Izbriši
    5. Odgovor za Anonimnog 02. 10. 2023. 11:38

      A ti vjerovatno sebe svrstavas u taj posteni svijet? Ćelavi Majmune iz te kratke poruke jasno je ko dan da si duboko ogrezao u kriminal, a platu primas sa drzavnih jasala. Toliko si glup da to malo sto si napisao govori toliko da ti se moze prepoznati i ime i prezime. Kad smo kod prezimena, zapitate li se vi "takvi" sta ce o vama misliti vasi potomci? Da li vam ikad padne na um da vam se pretci u grobu prevrcu od onoga sta vi radite i cime se bavite? Da li imate viziju buducnosti u smislu da vas se unuče sjeti i po nečemu lijepom pamti?

      Izbriši
    6. Proveo si dan u zatvoru i uzimas sebi za pravo da pricas kako je? Prvo,moram ti reci da je na Tunjicama gore nego u Foči, to ce ti potvrditi ljudi koji su izdrzavali duge kazne u oba zatvora ili su dolazili u premjestaj. Tunjice su ti Boro najrigorozniji zatvor u RS, sa najjacim kontrolama i sa najmanje zloupotreba od strane zatvorenika, to ti ja kazem jer sam bio i u Foci i na Tunjicama. U Foci mozes sve u bl nista. Ti si bio jedan dan u prijemnom, kruga i pravog zatvora nisi ni vidio, a kamoli zatvorenike i strukturu zatvorenika. Zato nemoj da se provaljujes.

      Izbriši
    7. Samo sam ukazao tipske razlike zatvora u Fiči i Banjaluci, pa do toga koji zatvorski čuvari rade ozbiljne i opasne poslove, a koji sa jajarama. I normalno je da se ovi kurče nad jajarama, dok im kolege u Foči moraju ozbiljno shvatati svoj posao. Što se tiče višedecenijskih muljaža u banjalučkom zatvoru mogao bih knjigu napisati jer mi se oni koje sam tamo poslao u pritvor ili zbog kazne redovito javljaju po izlasku i prepričavaju čemu su svjedočili. Uključujući i promjene kakve je uveo Jevđenić.

      Zato deceniju i po do dvije unazad znam da u banjalučkom zatvoru ima "cjenovnik" privilegija i bukvalno nikog ne zanima ko za šta izdržava kaznu. Sa druge strane više puta sam hvatao počinioce djela u momentima kad su formalno morali biti u zatvoru i davno ukazivao na "zatvorske alibije", sve sa podacima kakvu imovinu su pojedini stekli tokom boravka u zatvorima. Ma bilo je svega iako mi j to uvijek bila sekundarna tema pošto sam dominatno radio na rasvjetljavanju krivičnih djela i hvatanju počinilaca, a ovde sam više nastojao ispoštovati ljude.

      Izbriši
  16. Tukao si Sasu Ostojica vezanog, picko jedna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ga tukao nego jednom udario (istina vrlo gadno), a nije bio vezan i detalje sam davno objasnio više puta. Sa Sašom se korektno pozdravim i davno smo prevazišli taj incident, a on najbolje zna istinu.

      Izbriši
  17. tukao da, tukli su oni svi tako kad dodje patrola privede pa onda ulaze ti "hrabri" inspektori pa dzegenjaju i za manje od toga sto si ti uradio u tunjicama ! nisi ispostovao ovlasteno lice u vrsenju duznosti ko si ti da glumis da neces da kazes ime i prezime vodniku u zatvoru a sproveden si na odsluzenje kazne...ali dobro sad si naucijo kako je bilo kad si ti proganjao i kako ti kazes lupao cuske, eto cusnulo i tebe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sa ovakvim pravosuđem možemo kolektivno u pm

      Izbriši
    2. Ako je tebi "normalno" da nekog uhapsi sudska policija i sprovede u zatvor, pa tamo započnu proceduru bez znanja o kome je riječ onda imaš ozbiljan problem. Po svemu sudeći za ime me je pitao kako ne bi pogriješio koga treba prebiti po ranijim instrukcijama, no doći ćemo do toga.

      Uostalom, vidjećemo kako će se "mangup" ponašati kad ga na ulici upitam za ime i to snimim i objavim. Kad bude bez gorila oko sebe. Imate mojih snimaka na mom Youtube kanalu kako se sprdam sa policajcima na dužnosti, a ovaj klošar je daleko od ma kog od tih policajaca. Baš kao što planiram provjeriti ovog Petrovića u lokalu koji obezbjeđuje. Zatvor je jedno, a ulica drugo i svako tu ima svoja pravila, ali na ulici zna se ko može biti kurčevit.

      Izbriši
    3. Boro oko za oko zub za zub

      Izbriši
    4. Boro, za ovog gore Dronjka je sve to super i normalno. On, da mu nije danasnje sramotne situacije u drzavi ne da ne bi mogao biti zatvorski cuvar vec ne bi mogao ni otpad na ulici skupljati. Tako da... takvi ce da biju i rodjenu majku da se dokažu Šefu Stranke.

      Izbriši
    5. Eto neka Ministarstvo pravde ili skupštinski odbor provjere koliko zatvorskih čuvara je zaposleno preko konkursa, a koliko muljažama i bez ispunjenja osnovnih uslova, pa ćemo imati jasnu sliku ko radi u zatvorima.

      Izbriši
    6. Ne kurči se čovječe, kakve lokale ćeš ti posjećivati. Tamo rade još veći bolesnici, a i izlaze tamo. Vidiš da je sve pobudalilo, vidiš šta bi sa inspektorom u Bijeljini. Ne traži kurca, ne pravi se budala, nemoj to raditi svojoj porodici prije svega. Šta ćeš dobiti time što ideš u lokal?

      Izbriši
    7. Šta imam time što odem u neki lokal? Pa slobodu kretanja! Eto poslije toliko decenija možda nađem mjesto u koje ne smijem ući, šta znam?

      Izbriši
    8. Radi šta hoćeš, tebi nema pomoći, ti si skroz pošandrco

      Izbriši
  18. Boro ti si pametan i skolovan,za razliku od MNOGIH ,prema tome znas sta ti je raditi.nadam se da ce tvoja borba uroditi plodom jednog dana.nadam se da ce se nase drustvo kotarusati sljama bitangi i svog istalog korova.ali se bojim da ce i tebi nanijeti mnogo loseg.vec to rade.zelim ti sve najbolje i cuvaj se Boro.pozzzz.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Nemam iluzija da mogu izdejstvovati neke ozbiljne promjene, ali nema druge do boriti se i kad znaš da će ti to samo donijeti probleme. Naime, onog momenta kad čovjek prihvati ovakvo stanje kao "normalno" postaje rob, meni život bez slobode i dostojanstva čovjeka nije potreban. Ne znam dokad ću živjeti, ali znam kako HOĆU. Uz to izabran sam kao primjer zastrašivanja cjelokupnog društva i time svjestan odgovornosti koju nosim. Kad slome mene i slične zna se šta slijedi, pa nam nema druge do boriti se kako znamo i umijemo.

      Izbriši
    2. Nece nas slomiti nikada. Nikada njihovo normalno nece biti prihvaceno.
      Ne budi skroman Boriša, slobodno likuj i uzivaj u koliko situacija si do sada vec pobijedio i nadmudrio sistem. Ziv nam i zdrav bio, a i tvoja djeca!!!

      Izbriši
    3. Hvala. Vidite, kada sam u znak protesta protiv nezakonite suspenzije došao na posao teško nezakonitim radnjama uhapsili su me i zatvorili radi "hitnog suđenja" koje predsjednica suda Elenkova i sudija Manojlović moraće kad tad objasniti. Svega 13 dana nakon što sam policijske i tužilačke moćnike prijavio za ubistvo Davida Dragičevima umjesto da mi jednostavno uruče prekršajni nalog zatvaraju me i drže preko 10 sati - čekajući mrak i da se smanji broj svjedoka. Organizovano kretanje Pravde za Davida za Prijedor i angažovanje advokata me je spasilo.

      I sad pošto odbijam platiti 500 maraka kazne za taj "prekršaj" Elenkova me šalje u zatvor gdje me prebijaju na tri koraka od ulaznih vrata. Par dana nakon objava o tome kako su i ona i sin involvirani u narko organizaciju Dugog Railića, kako mu je pomagala da se izvuče za ubistvo Šmita Stupara, te da joj je policija uhapsila i prebila sina poslije ubistva načelnika Bašića. I još neke stvari pride.

      I taj moj "prekršaj od 03.09.2018. i sadašnje zatvaranje zbog neplaćene kazne u istom postupku vrlo konkretno su vezani za moje objave ili procesne radnje oko mafijaških likvidacija u koje su policija i pravosuđe umiješani do guše. Jok, mnogima je ključno šta sam rekao nekom tamo stražaru ili zašto nisam rekao ime na stupidno pitanje, a "normalno" im je da se dešavaju takvi nasrtaji na čovjeka koji godinama ukazuje na sprege mafije i države. I to primarno od strane "nosilaca funkcija" čije veze sa kriminalom i mafijaškim likvidacijama godinama razotkrivam.

      Izbriši
    4. Hoćeš li ikad priznati grešku , ti nisi nikad ništa pogriješio , a to što si ti potcjenio od načelnika straže , dežurnog i ostale i ponašao se kao da si u nekom kadru kad se film snima je tvoja greška ! Oni tebe da mole da ti kažeš ko si , a da nepričamo ,, mene dovezli , neznam gdje i kako to da neznate da sam ja Bond , Džejms Bond ali lažni !

      Izbriši
    5. Ma kakvi, papa može pogriješiti ali Boro ne

      Izbriši
    6. U novom teksti imate preciznija objašnjenja, pa da se ne ponavljam.

      Izbriši
    7. Šta imamo preciznija izmišljanja , napali ste anonimno navodno nepismenog što te u laži uhvati za upravnika , ali odbrana ti je bila jaka nema šta ,,mjenjaju ih ko čarape", pa daj saberi se malo i prestani izmišljati , ušao si gore misleći da ćeš odma kod upravnika , i sav ponosan pun sebe počeo ispitivati misleći znaju oni mene i rekli su ovi iz sudske policije ko sam , i znaš li kad su po tvojim navodima završili sa masažom šta si uradio ? Evo reću ti lagano si primio u guz.... , i onda si išao na razgovor gdje je snimljen film , državni neprijatelj broj 1. ,sam si priznao kad se završila masaža da si išao na razgovor ali si ispao naivan jer si prijetio svima , da li ti znaš da oni imaju tebi se mora objasniti detaljno prostoriju ne jednu Boro već mnogo , znaš li da si gostovao u KPZ kao u nekoj emisiji , šta kaže kad sam rekao da znam direktora sve se promjenilo , šta ? Odveli te u prostoriju da popričaju i ti se otvorio kao bukvar neznajući da te snimaju i još naslov teksta kao izmislili da si napadao ili već šta vrijeđao ......
      , a ima snimak kako napadaš sve moguće ljude i koji su ti valjali i koji nisu ali šta tebi vrijedi objašnjavati kad ti nisi , to je montirano kao i proces , kome si sve jeba... majku , ti si mislio i sad misliš da su oni gore naivni , a kako te lagano kulturno bez nagovaranja pustiše da se sam uništiš , pa da vidimo mi te tužbe , iskreno ja sam mislio da ti znaš da je 2023.godina i da je tehnologija napredovala munjevito , i nemoj isključiti opciju da ti nebudeš tužen jer si prijetio da ćeš ...... , i šta bi na kraju gostovanja mislim emisije , da li je došao direktor nakon što je čuo šta si sve pričao (IMA BORO TAKOZVANI TONSKI SNIMAK JESI ČUO TI ZA TO , I OVI SE TONSKI SNIMCI NA SUDU KORISTE KAO DOKAZ DA ZNAŠ ), a ti udario na sve moguće , pa i Doktoricu si nazvao imenom koja nije to što si ti od bijesa i muke napisao , da neponavljam one tvoje bljuvotine , pa zar ti nije žao tuđe žene prozivati i u Banja Luci stvarno si ispao jedno veliko gov.. , da li ti uopšte znaš za emisiju u KPZ , kome se da neka pročita tekst i shvatiće da to gore nisu niti glupi , ni mutavi ,ni seljaci kako ih Borić naziva jer je gostovao u emisiji , i da ti kažem odma snimak je takav da se samo ti vidiš , pa sad razmisli da li će ti kući doći poziv za sud jer si napao znamo koga , pa nastavio redom tako si rekao i da si psovao i vrijeđao i prijetio kako ćeš kad izađeš....kažeš kad su saznali da znam direktora sve se promjenilo , ako je istina da si ti to pričao u emisiji tebi slijede koverte i čudno mi je da nisi znao ali kako ćeš znati kad neradiš skoro 20 godina , ako je istina da si tokom emisije to pričao i prijetio biće optužnica toliko da nećeš izlaziti iz suda , a možda procjene psihijatri da si što si i dobiješ taj Sokolac koliko ga ganjaš već ti je vrijeme da se skrasiš gore , ali naravno niko ti nevjeruje da si nakon masaže i istezanja imao hrabrosti za to , ali ako su oni rekli da si kako navodiš u naslovu izmislili priču , a ima snimak onda te nećemo čuti i vidjeti dugo , jedino ako ti dozvole da vodiš blog sa Sokoca ko nezna to je ustanova za mentalno poremećene osobe .....

      Izbriši
  19. Vanja iznajmio auto i poslao momka po robu... najeba momak

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko je momak, zna li se?

      Izbriši
    2. sigurno neki intelektualac pa sad treba da zalimo za njim sto najeba

      Izbriši
    3. Ne znam detalje, no znam da su upali u klopku i sad je pitanje kako će se sve to završiti. I nije ovde Vanja ključna meta, nego i policija i pravosuđe i politika... Isuviše dugo službe rade u Prijedoru i normalno je da su pohvatale konce, pa tako i znaju kako "zatalasati".

      Izbriši
    4. Iliti "zataškati"

      Izbriši
    5. Šta će zataškati a izašla vijest..

      Izbriši
    6. Ko je pohvatao konce, Damir Hasanagić? Da se malo opere od Mikana i Jurišića nebi li pokupio koji poen jadničak jadni pola kose mu otpalo od nekvalitetne droge.

      Izbriši
    7. I zubi ce im poispadati i koza sa tijela kad se narod digne na njih, na tu bagru kriminalizovanu iz sudstva, policije i dr.drzavnih institucija.

      Izbriši
    8. Dojava o pronađenoj drogi prijedorskoj policiji došla je od jedne druge policijske agencije i kojoj je ovaj slučaj samo poslužio za praćenja daljih veza unutar narko mafije. Hasanagića su ponovo ispitivali u centru u Zalužanima, ali jedino ne zna po čijem zahtjevu, u kakvu svrhu i ko je bio u ventru dok je ispitivan. Znači, Tužilaštvo BiH odlično zna ko je Damir Hasanagić, kao i druge njegove kolege, a šta npr. novi stručni savjetnik ministra policije Sretoja Vujanović nije znao ni prije ni poslije ubistva načelnika Bašića.

      Izbriši
  20. Panteru ko je zataskao onaj slucaj oko Kozarca,i kako ce se zavrsiti taj epilog sa Tadicevima?

    OdgovoriIzbriši
  21. Hahah, samo vi pisite nebuloze. Boro ce vas sviju pohapsiti, svezati, prebiti i presuditi posto je on Bog i batina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I tebi je Boro izgleda noćna mora? E i treba da vam bude, picka vam materina. Pokupovali ste diplome, dupeta lizali tamo po strankama, zasjeli na nezasluzena radna mjesta... i treba Boru svaku noc da sanjate. I nije Boro jedini koji ima petlju... zapamtite to olosi jedni koji radite kriminalne radnje, a primate platu i sa budzeta. A tek da znate koliko vas mrze i preziru ljudi iz krim miljea. Cim vam se malo zaljulja stolica oni ce prvi skociti da vas ucmekaju. Vi niste dostojni ni kriminalom stvarnim da se bavite. Ni dostojni ni sposobni. Vi ste sposobni samo za trule drzavne sluzbenike.

      Izbriši
    2. Dragi Panteru.. nađoše čovjeka bez glave i šaka u šumi, kojeg su neko vrijeme tražili. imaš li šta o tome reci

      Izbriši
    3. kad i gde su nasli ?

      Izbriši
    4. Kad vidim kakve kriminalčine imamo u institucijama ne znam kako bih nazivao kriminalne strukture sa ulice. No, prezir kakav gaje prema policiji i pravosuđu odavno mi je poznat pošto razgovaram sa ljudima koji to uopšte ne kriju. Ponajviše sa mojim "slučajevima" koji su se davno povukli iz kriminala i danas najčešće evociramo uspomene iz mladosti. Elem, kažu da bi im danas i sa ovakvim "organima" bilo poniženje baviti se ikakvim kriminalom. Bukvalno smo došli na onu pošalicu babe i policajca kad baba kaže: "Nema sinko u selu lopova. Svi otišli u miliciju".

      Izbriši
    5. @Anonimno02. 10. 2023. 21:55 Pa i Boro je kupio diplomu

      Izbriši
    6. Jedino ako si mu ti licno prodao mozes tako nesto da tvrdis... idi onda pa prijavi i sebe i Boru

      Izbriši
  22. To oko Tadica u Kozarcu je lokalna mljavaza.Nista tu nije sporno!Mada mi se nikad nije sviđao komandir,nema to veze sto je druge nacionalnosti,ali je odan mafiji poput predhodnog načelnika Prijedorske policije.Komandir i Enes(sekyuriti Avramov)su kao pičke napali zensku,međutim kad se zenska skinula i pocela samarati onda su trazili pomoc policije.No nase prodano tutilastvo je sad na redu.Mada nema nista od tog

    OdgovoriIzbriši
  23. Kevine nisam 100 % u toku, sta se to desilo u Kozarcu i kada ?

    OdgovoriIzbriši
  24. Osman i pajdo njegov slomili ruku onoj Kobasovoj sestri,pa to je cirkus bio.To je to.Vise necu nista pisati oko tog

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta jel te strah da i tebe ne premlate hahaha

      Izbriši
  25. Predsjednik Republike Srpske Dodik je okorjeli kriminalac a vi ovdje polemisete o nekakvoj pravdi. Ma begaj bre.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Јбт...ја знаш кога обрезани , па сестре све што имаш ! Још си био на одмору и сад се јављаш кад си отишао у ничији земљу , а мораш се вратити на љето опет , одлично да се упознамо са сестрама , да мало порадимо на наталитету и осталим стварима које се тебе неће питати !

      Izbriši
  26. Taj lazov Kobas i zet Nešo su pretukli prije nekog lika.I sad na suđenju Ljubiša oslobođen a ovaj u zatvor.Oslobođen zato sto je medijska ličnost,tako pise u zakonu.jebem te drzavo ali svakakve zakone imas.I danas pustise onog psihopatu Marijanovica zbog ubistva supruge.A lik 40 godina robije dobio.I kakav je to pravosudni sistem

    OdgovoriIzbriši
  27. oni su unakazili nekog muslimana koji je zasluzio i gore, frajer je dosao iz dijaspore na urlab pa se nalijo u mahali i ode pred kucu ljubisinu da trazi kao ljubisu tu mu zatekne majku mozete zamisliti sta je radio i govorio kad se zena umokrila od straha, kad je otisao zena pozove ljubisu ovaj i neso ga nadju na benziskoj u kozarcu i strpaju ga u komu od umlacivanja sta reci sad nek mafija po dijaspori

    OdgovoriIzbriši
  28. Pa sad ce biti napali povratnike e jebiga

    OdgovoriIzbriši
  29. Ala gluposti pisete,ni pas sa maslom ne bi pojeo

    OdgovoriIzbriši
  30. Ko je pao , jel Vanja ?

    OdgovoriIzbriši
  31. Cuvajte guze,jezici pogani...

    OdgovoriIzbriši
  32. Debilu ,ubilo ti je kolegu u Bijeljini ti mlatis ko je pao u Pd ,jebo vam Vanja mater pa ne moze da stigne toliko dijela da uradi koliko mu stavljate na teret ,da je on pao zar bi pio kafu na javnim mjestima u Pd ,

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vanja će past do kraja godine. Vidjen je sa Zorzom iz Banja Luke danas.

      Izbriši
    2. OPET VAM KAŽEM DA JE PRIJEDORSKOJ POLICIJI DOJAVLJENO ZA OVU KRLJANOVU DROGU, TE DA JE VANJA META AKCIJE TAMAN KOLIKO I SVI DRUGI SUMNJIVI IZ POLICIJE I PRAVOSUĐA. ČAK SU SLUŽBAMA REGIONA MNOGO ZANIMLJIVIJI BANDITI IZ ORGANA OD VANJE ILI KAKO SE VEĆ ZOVE OVA ŽENSKA.

      Izbriši
    3. Aj da vidimo hoce biti ista od toga posto je do sad sve zakazalo

      Izbriši
  33. Зашто избјегаваш главну тему , а то је шта нас све очекује убрзо , ипак си ти колико знам СРБИН ПРАВОСЛАВАЦ. .Шта нам спремају опет са запада , и много је чудно да се ниси по том питању огласио са текстом , схватам да си имао проблема , али ни саучешће нашим настрадалим , ништа , пишеш анонимне коментаре и опет по старом ко ти смета именујеш као ниси ти , ма пусти ти те глупости , дај нам текст шта ће бити са нама (ЗНАШ ТИ ДОБРО ШТА МИСЛИМ) , јер се види да на на све начине покушавају испровоцирати рат на Косову и увући Србију и шта да опет НАТО оправда своје постојање након дебакла у Русији 🇷🇺💪, имаш ли ти информације о нашем опстанку нас СРБА ПРАВОСЛАВАЦА ! Шта ће бити имаш ли или не информације ? Каква сазнања имаш о нашим људима на Косову , који су у великој опасности ? Или си прешао на другу страну ? Ти пишеш само шта теби одговара , ја знам из медија , али ти тврдиш да си радио и упознао много јаке личности из појединих служби ван оквира наше Републике Српске , сад се питам које су то биле службе са којима наводиш да си сарађивао по питању сад небитних ствари јер се са Марса види да окупатори полако али сигурно напредују не само на Косову и ми смо им као и Србија следећа жртва ! КОЛИКО ЧИТАМ САД СМО СИГУРНИ ДА НАША ПРАВОСЛАВНА БРАЋА И ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ ПУТИН ТО НЕЋЕ ДОПУСТИТИ , АЛИ ЋЕ ИМ ТО СТВОРИТИ ДОДАТНЕ ПРОБЛЕМЕ . И ако мислиш да сам неки плаћени бот нисам , али немој се и ти правити наиван јер знаш ти добро кад пропадне план НАТО по налогу Американаца се мора нажалост истрести на неком , а то смо ми нажалост требали бити али из емисија које пратим много се плаше реакције 🇷🇺 Русије јер онда знамо шта почиње , али њихов план је онда опет уродио плодом јер је њима у циљу знамо шта смањити драстично број становника на 🌍 , све њихове базе погледајте само у којим се државама налазе , ја признајем нисам факултетски образован , пратим емисије , портали итд...то је мој извор информација ! Можеш ли нама као људима објаснити шта ће се десити или написати текст шта нам спремају (ПОНАВЉАМ) и ако имаш нека сазнања описати дешавања у Русији ? Ја ћу одмах признати да сам неписмен јер то прво урадиш кад ти неко напише зашто ниси ово написао....., али буди оно што јеси СРБИН ПРАВОСЛАВАЦ и одговори на питање ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paaaa... , više puta je napisao da je jugosloven i komunista (internacionalista a to bi , u novogovoru , značilo globalista) i nije mi jasno šta Vi očekujete od njega?

      Izbriši
    2. Piše čovijek da prati vijesti koje su dostupne nama ovde i gleda emisije to je pretpostavljam neću navoditi imena javnih servisa , i otvoreno kaže šta zna , a vi odgovarate šta vi očekujete od Radovanovića , evo vam jasnije želi čovijek da kaže da nema taj zlatni izvor informacija koje Boro navodi da ima , i čovijek ako ima porodicu , a pretpostavljam da ima pita sasvim opravdano kako to da nije objavio ništa , a npr. objavio vijesti iz Srbije povodom tragičnog događaja da je ...... pucao očevom rukom ? I dobro je pitanje postavio , ako je ko imao dodira sa albancima to je Boro ! Pisao je u mnogim tekstovima da ima jake veze iz prošlosti sa stranim službama i da je poznat u tom krugu pogotovo na balkanu pa i šire , pa evo i ja pitam kako to da nisi ni spomenuo ništa vezano za slučaj na Kosovu stradala su naša tri čovijeka i jedan njihov iz OVK , za koga vi radite Borislave ili već kako se zovete , rođeni ste u hrvatskoj mislim , zato uvijek piše prevod sa hrvatskog na Srpski na blog kad uđete , što onaj dole napisa nastavićemo dalje nešto tu nedostaje ili daska u glavi ali prije bi rekao da ti nešto mutiš i to dugo vremena ako misliš da se tebe neko boji ili plaši (možda u Ljubiji) u Prijedoru niko , tako da besmisleno prijetiš anonimno ljudima , a znaš odakle dolazi svaki komentar , i ko je Panter odgovori zašto si se ušutio ?

      Izbriši
    3. Pored problema sa užasnim bolovima od išijasa i teških dešavanja u porodici očekivano sam smanjio posvećenost blogu. Godinama objašnjavam zašto Srbi iz BiH, HR i KIM-a nakon travičnih posljedica ne smiju vjerovati političkom Beogrdu, nego se fokusirati na sopstveni razum. Godine su prošle od mojih objašnjenja da Vučić momntalno mora prekinuti briselske pregovore, a on je poslije toga Šiprarima bukvalno predao Srbe na milost i nemilost. Elem, opet ga u svemu slušaju i izdižu kao mesiju, pa im niko ne može pomoći.

      Žao mi je naroda i stradanja, ali kako da u ovakvim teškim prilikama napišem: Hebo vas Vučić!. Sa zločincima Tačijem i Haradinajem imali su mnogo bolje šanse za unutrašnji dijalog od ovog mnogo opasnijeg Kurtija, pa vidite u kako teškoj situaciji Srbi opstaju. I šta uopšte dolje brane kad iz Beograda niko neće prstom mrdnuti ni za njih ni za svetinje kako ih nazivaju? Južna Srbija bukvalno prazna, a oni nesrećnici ni sami ne znaju zašto opstaju na KiM-u, osim zbog mantri koje im Vučić i slični podmeću. Crkva neka čuva svoje manastire jer ima para i za provatna obezbjeđenja, država neka štiti ovo malo imovine koju nije predala Kurtiju, a sirotinja bi se trebala pozabaviti svojim životima i problemima. To govorim kao čovjek, a da bi Putin reagovao više od dosadašnjeg potezanja Kosova mora ga Vučić zamiliti. šta ovo britansko govno nikad neće učiniti.

      Izbriši
  34. Boro kakve informacije imaš o Nemanji Kragulju Guljasu, da li je on u ikakvim vodama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jebo li ti Guljas mater kome je on I za sta zanimljiv ,baustelac

      Izbriši
  35. Види ово сад , па ти знаш Боро ко је Кевин , па и Цуле се спомиње , тал , и повлачење је било кад си са Шулом на крају накупио свега пара ,злата и оде у новинаре ? Направи блог и сам себе закопа 👏👏👏👏👏👏👏 , није овај Кевин полицајац бивши , он је по мојој процјени твој стари доушник и по овој причи ако је тачно он је дилао марихуану и узимао си паре од њега можда је дошло до свађе али нешто кријеш Бориша јер глумите на блогу свађу али сад видим да људи знају ко је и , какво село , какав полицајац , скупа аута , прича се приводи крају ја ти написа ко другом .....копа у њу упадне и излети се на крају негдје Пантер , провалише људи ко је , Бориша ко је Пантер и онако ћеш ићи на разговор , па реци и нама име ! Толико од твог поштења и истине и правде и свега !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Е Бориша Бориша хоћеш ти да дижеш рејтинг на блогу , па се јави твој дилер којег си чувао и зна све ! Оде ја кући трећа смјена готова , а ти небриши коментаре , па ћемо наставити о поштењу и малој дијеци коју неби оставио да ти се могу светити , то кад сам прочитао питао сам се како овог не приводе , јесте њему нешто овај исто али Бориша каже он уђе и све одреда , настављамо сутра навече , јер сам те одма провалио као из филмова дошао до пара и злата и почео уводити правду , јел теби то Шула дао овако ко другу једну пола милиона кад ти онако опуштено затвараш радњу а цигарету забио у уста и смјешкаш се , вамо иде као кромпир копати да не копаш злато ? Па ти си све ово што наводиш против других си ти радио , биће теби наставак нећеш се извући вјеруј ми јер тебе Бог кажњава , и ти даље нећеш да живиш нормално и није чудно што ти се то дешава јер је у теби зло и свакавих злих ствари носиш на души зато си и кажњен или је то опомена била , кад си задњи пут постио , идеш ли редовно у Цркву ?

      Izbriši
    2. On je komunjara po sopstvenom priznanju, kako će ići u crkvu

      Izbriši
    3. Ogroman broj zna da sa Šulom nisam govorio od negdje 2003. godine do pet dana prije trovanja, kada se otvorio oko ubistava. I kakvi su tu ratovi godinama vođeni. Svako iole upućen vidi kakve gluposti valjate, a vi samo nastavite.

      Izbriši
    4. Aj ne kenjaj , nisi se sastajao sa njim u centru grada , već na njegovim vikendicama i štekovima i tu ste pretežno siromašne djevojke koje izađu u grad sa 10KM .... , a dovodio je Monstrum Rade i to je jasno ko dan ! Ti se sam lagano otvaraš , nisam razgovarao od 2003. javno , pa naravno jer su kolege povezale plantaze i Šulu ! Rekao si sam da si ga ti zadnji posjetio i pokupio sve i on se otrovao , a šta bi u kući sve dok si razgovarao kako da ga spasiš i da Monstruma Radu uvalite da je on to sebi privodio , a u stvari tebi ,njemu i Šuli je dovodio !NASTAVIĆE SE -

      Izbriši
  36. Svako iole upucen zna da si bio i ostao samo jedna velika 0, kojeg je Mima Dobrijevic dovukao iz Ljubije, jer su svi inspektori bili suspendovani, a ne po zadluzi. Sad suti i odmaraj, ludjace

    OdgovoriIzbriši
  37. Bok prijatelji, ja sam Kedem Isabel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: (+447307347648)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić