Ministar smijenio pogrešnog direktora zatvora?

Moje hitne podneske ministru pravde i predsjednici suda počinioci prebijanja u KPZ Banja Luka sakrili su i time - počinili novo krivično djelo. Zatvorski buzdovani zapetljavaju se u krimenu sa zaprijećenom kaznom do 10 godina robije umjesto da mi jednostavno dojave ime nalogodavca.

borislav radovanovic blog

Ministar pravde Miloš Bukejlović na poziciju v.d. direktora KPZ Banja Luka imenovao je Sašu Gligorića, inače kadra Selakovih "socijalista" čiji je ovaj kazamat godinama politički plijen unutar vladajuće koalicije Republike Srpske. Podrazumjevano smijenio je prethodnika Dragana Jevđenića, ali bez ikakvih objašnjenja javnosti šta samo po sebi budi sumnje.

Ima li smjena Jevđenića veze sa tim što su Selakovi lažni socijalisti u zatvoru izveli unaprijed organizovano prebijanje deklarisanog komuniste pokušavam doznati, pa stoji naslovno pitanje: Je li ministar smijenio stvarnog ili pogrešnog direktora? Naime, još u tekstu Prebijanje u odbrani Dodikove časti potegao sam pitanja kakva određuju subjektivnu i objektivnu krivičnu odgovornost prozvanih. 

Bitno pitanje tiče se lažnog predstavljanja za direktora od strane zatvorskog rukovodioca za kog pretpostavljam da je u pitanju Goran Prosan, a čija formalna identifikacija tokom istrage tek je pitanje tehnikalija. Individualna krivična odgovornost ovog rukovodioca je nesporna obzirom da je kao najviši po funkciji i činu saučestvovao u fizičkom i duševnom mučenju kom sam izložen, umjesto da spriječi radnje krivičnog djela kako to nalažu zakon i pravila struke.

Vidim da je Goran Prosan za vrijeme direktorskog mandata Gorana Selaka bio njegov pomoćnik i intimus, pa me ne čudi što se lažno predstavlja za direktora. Čudno mi je bilo što su ostali prisutni rukovodioci odreda potvrđivali ovu laž - dok bitangama nisam pomenuo Jevđenića. Selakovi retardi valjda misle da je ostatak čovječanstva njihovog nivoa (ne)razvijenosti inteligencije.

Dobro je ovo ministrovo smjenivanje Jevđenića pošto sad bitku možemo voditi između komunista i lažnih socijalista - od Selakovih do Dodikovih. Socijalističkoj buržoaziji kako vidim već je "sistem" pao - bar u dijelu onog informacionog. Zato imam zastoj u prikupljanju dokaza počinjenih krivičnih djela, no taj problem ćemo riješiti starim dobrim metodom pismenih podnesaka sa prijemnim pečatima ustanova.

U stvari ovo sa mejlovima bilo je "ispipavanje terena", dok stvarne radnje prikupljanja dokaza na kakve kao oštećeni imam pravo i kroz nebrojeno ranijih sličnih postupaka nakupio sam popriličnog iskustva. U tom kontekstu vrlo brzo ćemo razjasniti "neutralnost" novog direktora zatvora Saše Gligorića i ponajviše pitanja: je li u zaštiti svojih podređenih spreman činiti krivična djela? 

Sumirano, sa tri jednostavna podneska upućena mejlovima dolazim do dokaza počinjenja novog krivičnog djela, kako će to biti prezentovano daljim tekstom. U dva upita od Ministarstva pravde i Osnovnog suda u Prijedoru tražim potvrde prjema podnesaka upućenih 28.09.2023. iz bolnice, a koje je zatvorska uprava zakonski morala proslijediti Naslovima. Trećim upitom od KPZ Banja Luka tražim obavještenje jesu li moji podnesci proslijeđeni na postupanje nadležnim organima. 

borislav radovanovic blog

Na gornjoj slici vidite elektronski upit KPZ Banja Luka od 20.10.2023. godine povodom podnesaka Ministarstvu pravde i Osnovnom sudu u Prijedoru koje sam uputio neposredno nakon prebijanja, odnosno tokom hospitalizacije na UKC-u. Ministru pravde sam se rukom pisanim podneskom obratio sa Zahtjevom za zaštitom zakonitosti i lične bezbjednosti, dok sam od predsjednice suda Danijele Elenkov tražio prekid izvršenja kazne. Oba naslova sa oznakom "HITNO" obavijestio sam o pretrpljenom nasilju i krivičnim djelima, a sad provjeravam dalje postupanje sa podnescima.

Zbog neupućenih ističem da zatvorenici sa nadležnim organima komuniciraju putem zatvorske uprave i u tom pogledu od čuvara Petrovića i njegovog kolege (saučesnika) tražio sam kontakt sa službenikom zaduženim za korespodenciju. Kazaše mi da podneske moram predati njima i tako su prvi doznali u kom kontekstu i kome prijavljujem njihove radnje krivičnih djela. Ovim dolazimo do novih krivičnih djela počinjenih od strane službenih lica KPZ Banja Luka, a čije dokazivanje sada je u rukama Saše Gligorića.

borislav radovanovic blog

Predočavam odgovor Osnovnog suda u Prijedoru da im nije proslijeđen moj Zahtjev za prekidom izvršenja kazne od 28.09.2023. godine koji sam usljed nametnutih okolnosti morao predati čuvaru Petroviću, odnosno neposrednom počiniocu krivičnih djela na moju štetu. Jesu li Petrović i kolega sami odlučili "riješiti" moje legitimne podneske ili u dogovoru sa pretpostavljenima razriješiće istraga, ali svakako govorimo o počinjenju novog krivičnog djela.

Konketno govorimo o krivičnom djelu "Povreda prava na podnošenje pravnog sredstva" od strane službenog lica i sa zaprijećenom kaznom zatvora od šest mjeseci do tri godine. Valjda im nije bilo dovoljno glavno krivično djelo "Zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje" sa kaznom do deset godina, pa se "vade" novim djelima. Nije majka Muju klela što je kockao, nego što se "vadio".

Za podnošenje prijave nadležnom tužilaštvu inicijalno mi je dovoljan i ovaj odgovor suda, no "pad socijalističkog sistema", informacionog, neće mnogo pomoći ni Ministru pravde, niti NJEGOVOM zatvoru spram traženih odgovora oko postupanja sa mojim podnescima. U stvari smo mi otvaraju prostor za traženje uvida u spise i dokaze, a snalaženje u dokumentaciji moja je specijalnost u domenu kriminalističkih vještina.

Kad smo već kod kriminalističkih znanja i vještina u komentarima na ovu temu primjećujem mnoštvo "presuda" laika, ali i različitih oblika prijetnji i uticaja na žrtvu krivičnog djela, no stotine pravosnažnih presuda najbolje govore o mojim kompetencijama. Baš kao što sam konkretnim djelima dovoljno puta dokazao hrabrost u okršajima sa raznim centrima moći. I ovde NALOGODAVAC može slobodno računati da ću ga otkriti i adekvatno se osvetiti.

Ukoliko ste ispratili tekst Jesu li u zatvorskom prebijanju učestvovali moji "prijatelji" Kostrešević i Jevđenić?! znate u kojim pravcima širim krug saučesnika, te kako nalogodavca zločina vidim kao vrlo moćnu osobu. Znači od starta javno poručujem sa kim se primarno namjeravam obračunati i kome ću se konkretno svetiti. Svi ostali su tek sredstva ostvarivanja krajnjeg cilja. 

Isto tako zbog javnosti moram istaći da će rješenje o prekidu kazne nakon uplate od 500,00 KM biti poništeno i novac vraćen mojoj sestri. Znate, procesna radnja zasnovana na počinjenju krivičnog djela ili ma kakvom obliku nasilja, prinude ili prijetnje ima se smatrati NIŠTAVOM i u tom pravcu planiram dalja djelovanja. Posebno sam zainteresovan za vraćanje u zatvor radi izdržavanja preostalih 9 dana kazne

Mnogi su me upozoravali na ovakav mogući ishod, no nisam mogao zamisliti da mi se išta loše može dogoditi u zatvoru. U redu, jednom sam nespreman upao u zamku, a drugi puta na "suočavanje" još kako ću biti spreman. Bilo da govorimo o mom boravku u zatvoru ili o suđenju koje na robiju šalje režimske batinaše. Sad znaju koliko im je zamisao sa prebijanjem "uspjela", a kroz neke druge predmete pojedinci poput Gorana Prosana ili "Buzdovana" Petrovića shvatiće u šta su se doista upleli. 

Upravo računam da organizatori ili naručioci mog prebijanja batinašima nisu otkrili stvarne namjere, pa u daljem i da će "junačine" brzo progovoriti. Vidimo činjenicu da su tužioci svemoćnog Milorada Dodika uspjeli izvesti pred sud sa vrlo upitnom optužnicom (vidi: Javno demoliranje optužnice protiv Dodika), a čemu se onda ima nadadi nekakva zatvorska buranija. Ne trebam im posebno ukazivati da otkrivanjem nalogodavca ili organizatora mog prebijanja mogu izbjeći i krivičnu i svaku drugu odgovornost. 

Sa moje strane mogu očekivati nove i nove radnje zadavanja "glavobolja" od onih oficijelnih do krajnje nekonvencionalnih, a njihovo je da odluče dokle će na sopstvenu štetu štititi bitange koje su mi spakovale prebijanje u glupoj zamisli da će me zastrašiti ili uticati na moje javno djelovanje. Uostalom, nisam ja u panici, nego pojedinci koji se totalno glupim potezima pokušavaju izvući iz date situacije. Tema skorašnjih objava.





Primjedbe

  1. ne jebu te ni za suvu sljivu sto bi rekao nas narod

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ko si ti, jel neko cuo za tebe mozda?Hoces da ja pricam kakve Boro ima konekcije prema ministrima odredjenim pa i samom Dodiku, e moj ti... Neko se ovdje zaletio ali ce fasovati,to je sigurno

      Izbriši
    2. hahaha "nemoj da ja pricam" hahaha

      Izbriši
    3. Boro sisa , izguzili ga " prijatelji " kojima je podilazio tekstovima uvlačeći se u šupak a oni mu uzvratili da ga ne poznaju , prebili i rekli odjebi retardu. Dodješ kod "prijatelja" u kuću , domaćin te uvede u špajz prebije i šutne nogom u šupak.

      Izbriši
    4. pa cuj, nije da ga nisu karnuli malo. i to onako profi mu zakrkali, od dr. Djajica pa napred. ali dobro, dohakace njima bora i tako izkaran !!!

      Izbriši
    5. Niko meni ništa ne treba dati na uvid i kotištenje zato što imam ili nemam veze ili šta već pišete. Zakonska prava i obaveze znam, a ovde će ići i više međunarodnih tijela nadležnih za ovu problematiku ukoliko meni uskrate pristup dokazima.

      Jeste li zaboravili da sam ubistvo Davida Dragičevića prvo prijavio OJT Banja Luka, pa onda Republičkom tužilaštvu i u konačnici Tužilaštvu BiH gdje se predmet danas nalazi? Jeste bilo svakakvih dogovora i pregovora, no bilo je i mojih procesnih radnji koje nisu medijski ispraćene, ali su pravno ispoštovane. Tako i ovde ja ću se držati zakona i prava, a vi mantrajte šta vam drago

      Izbriši
    6. Sve je pod snažnim političkim uticajem pa i tužilaštvo BiH.Došao je novi glavni tužilac a još niko nije priveden u slučaju ubistva Davida Dragičevića.U slučaju Dženana Memića rezultati su itekako vidljivi.Osuđeno je troje ako se ne varam.Bivša djevojka nesretnog mladića Dženana i još neki.

      Izbriši
    7. niko ne mantra sta hoce nego komentarisemo cinjenice AKO te je smlatilo u zatvoru smlatilo te je zato sto si isao gore da pravis marketing poput zmaja od sipova samo si nagazio na koru od banane i to koru ti je bacila tvoja bratija koju si hvalio a to da nisi imao da platis vidis da jesi cim si nakon par sati uplatio prekrsaj koji si pocinio TACKAAA...

      Izbriši
    8. Išao sam kao nevin čovjek osuđen u skandaloznom postupku koji je bio paravan za pokušaj likvidacije. Govorim o pokušaju likvidacije svjedoka u predmetu ubistva Davida Dragičevića, a sad za isti nepostojeći prekršaj dobijam onakve batine. Zanimljivo, taman kad trebam ponovo svjedočiti u tom predmetu. No, uskoro će Tužilaštvo BiH i ove nove okolnosti imati u predmetu, pa ćemo vidjeti šta dalje.

      Izbriši
    9. Pa gospodine Boro, ti, Selak i Mikan ste kolege sa fakulteta. Sva trojica ste poznati po tome da ste puno ucili, a malo placali skolovanje.

      Izbriši
    10. Kakav si ti svjedok u predmetu ubistva Davida Dragičevića? Kakve si ti procesne radnje izvršio, ne kenjaj Borislave. Bio si poslat od strane režima u grupu, isto kao i Nobilo, Tomić itd.. Kad je Davor skonto odjebo te i kraj, samo je kasno skonto, stigo si napraviti golemu štetu.

      Izbriši
    11. Boro zvani grlica

      Izbriši
    12. To što brišeš komentare samo potvrđuje da je tvoj strah ogroman, bojiš se i izvrjeđati ko što si do sad jer se bojiš odgovora ne te uvrede

      Izbriši
    13. Ako se izvuče za Šulu , a neće ima ko će ga kazniti BOG . NEĆEŠ SE IZVUĆI PEDOFILU MONSTURUME , NADAMO SE DA ĆE ŽENA OD ŠULE REĆI , JESTE DA JE TO ZA NJU PONIŽENJE ŠTA STE JOJ RADILI , TI I MONSTRUM RADE DOK ŠULA GLEDA VI JE JEB.... , ZATO JE I ŠUTILA ZBOG SRAMOTE , A I ŠULA NAMAZAN TI SI MISLIO ON JE GLUP I NA KRAJU NAPRAVI OD TEBE MONSTRUM-KOVERTA-PEDOFILA TO SVI ZNAMO , ALI ZANIMLJIVO OD VELIKE TROJEKE MONSTRUMA PEDOFILA SAMO TI OSTA ? MOŽEŠ BRISATI KOMENTARE , ALI JA ĆU IH PISATI , I ISKRENO BILA BI MI ĈAST DA VIDIM TE TVOJE BORILAČKE VJEŠTINE PEDOFILČINO !!!!

      Izbriši
    14. Tebi nema pomoci, idi lijeci se covjece nepismeni, pa Boro je ovoga procesuirao, sa Šulom nije pričao godinama, to zna cijeli Prijedor

      Izbriši
  2. Šta priča Goran Suvara? Podrška Boro!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priča kako je Begić protiv njega podnio 37 prijava i to gotovo za svaku objavu na portalu ili društvenim mrežama. Kontam da je protiv Begića onda trebalo ići sa 1.037 prijava koga je on sve prozivao i šikanirao. Kad on druge proziva, tajno snima, vrijeđe i čak prijeti onda je to političko djelovanje, a ovamo prijavljuje sve i svakog za stvari koje i on drugima čini. Kako sam razumio Suvara se ima namjeru da "pušioničrima" ozbiljno obračunati.

      Izbriši
    2. Radovanovicu sve si u pravu.Jevdjenic je castan covjek.ako imas priliku javi se privatno.

      Izbriši
    3. I šta ste dogovorili ti i Suvara, koga sledećeg reketirate i ucjenjujete?

      Izbriši
    4. Begica, draskica

      Izbriši
    5. I šta bi sa tom famoznom konferencijom, čekate da se Draško vrati da vam isplati pare?

      Izbriši
    6. https://www.banjaluckeprice.net/post/suvara-dra%C5%A1ko-stanivukovi%C4%87-je-gej-foto

      Izbriši
    7. Nisam uspio ispratiti šta je bilo sa tim presom jer sam zatrpan svojim obavezama.

      Izbriši
    8. Ništa, pričo ono što svi znamo, da je Draško na snimnku, da mu je Begić prodavi snimke, i da neće objaviti snimak jer je Draško na putu u Italiji

      Izbriši
    9. Aj ne seri više , ti zatrpan poslom , a ne ustaješ sa stolice 0-24 aktivan na netu , kao on ide vaditi krompir i izmislio novu mašinu za vađenje kromiran, a budaletine !!!!

      Izbriši
  3. dobro rece ovaj prethodni kako Bora ima konekcije sa Dodikom to je tacno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imao si ti konekcije sa BAKIROM IZETBEGOVIĆEM , PA SI POPUŠIO KARINU KAO I ON , TVRDI I GOVORI ALAHA MI ONA JE REDOVNO ZAVRŠILA FAKULTET I JA IZA TOGA STOJIM I POSRLAMIO JE JOŠ ZBOG RADA NA KLINIČKOM CENTRU - ZAMISLITE ŽENA SA SREDNJOM ŠKOLOM MUŽ JE POSELAMI I SVI PLJEŠĆU KAO ONA ZAVELA RED NA KLINIČKOM CENTRU FUJJJJJ
      IZDAJNIČE SRPSKOG RODA , TI BI DA RUŠIŠ REPUBLIKU SRPSKU SMRADU JEDAN , DONIO SI OTKAZ JER SI ORJETIO KOLEGAMA I PONAŠAONSE KAO ŠERIF NEKI , I NEKA SU TE IZBACILI !
      POZDRAVI BAKIRA IZETBEGOVIĆA I RECI MU DA SE SEBE ILI SEKA SEBIJA OTKIDALA OD KURCA NA KLINIČKOM CENTRU , ČAK JE MLADI DOKTOR DOBIO OTKAZ JER NIJE HTJEO , IMA SNIMAK , NAPADA GA KAKO ONNAPADA DRUGE KOLEGE I AJ ĆAO OTKAZ JER NIJE BABU HTJEO GUZIT.. ! Ite šuplje što pričaš da si spasio život pa ti lud stvarno ,jel vjeruju oni tebi u Ljubiji ! U Pr8jedoru ti vjeruju ovi tvoji stari došnici što si ih obrađivao oralno i analno , smaradino ti sa Bakirom jbm...

      Izbriši
  4. Goran Suvara ce gadno potresti gej gradonacelnika, Boro imas li vise informacija.Obeco im je da ce ih raskrinkati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pričao je šta će predočiti javnosti oko snimaka i ko su akteri gej orgijanja, no to znam od ranije pa nismo mnogo na tu temu. Biće u ponedeljak pres pa ćemo svi zajedno vidjeti šta Suvara ima za reći i pokazati.

      Izbriši
    2. A kako ćeš ti to da gledaš tužno jer si član lgbt grupe !!!!

      Izbriši
  5. Boze dragi u sta odose komentari na ovom blogu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U pravu ste i zaista moram početi primjenjivati administratorska sredstva protiv sve više zloupotreba.

      Izbriši
    2. Počeli ljudi da te raskrinkavaju pa ćeš brisati komentare jer ih ne možeš demantovati

      Izbriši
  6. Piješ kafe sa kriminalcima, izgleda da su te dobro natukli po glavi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boru su marisali novom metodom, nema povreda ali je umlacen.

      Izbriši
    2. Malo ko je iz moje kancelarije sproveden u tužilaštvo ili pušten kući a da nismo popili kafu. I onda ponovo kad se sretnemo. Pomenuo sam to hiljadu puta, a osim političara nikog ne nazivam kriminalcima, nego su to ljudi koji su prekršili zakon i odgovaraju za svoja djela. I ne sudim im ja nego sud, a moje je da pričam sa njima prije toga, dok svaka priča uz kafu ide mnogo bolje. I tako mi ostale neke "navike".

      Izbriši
    3. Za Bora Suvara nije kriminalac i ako je u pitanju čovjek koji se osuđen kako za pljače tako i za ubistva, i on i brat mu. Ali pošto radi za režim kao i Boro onda je to ok, onda je on samo malo prekršio zakon. Ovo je još jedan u nizu dokaza kolika je Boro fekalija od čovjeka

      Izbriši
  7. zamisli koliko mora konobar biti "srecan" da mu na kafu dodju Bora i Suvara lep narod bas kad ih covjek vidi ne znas dal bi povracao ili pao u nesvest od te lepote

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a zamislite tek te intelektualne i pravne price tipa brate jebalo nas obojicu ali sad mi njima ima da pokazemo

      Izbriši
    2. Nisam upratio tačno, ali Suvara je konobaru ostavio pristojan bakšiš i sumnjam da mu je bio mrzak gost.

      Izbriši
  8. Bravo Boro, samo napred!!! Nadam se da ce bar imati zrno mozga da budu svjedoci pokajnici.. ionako se sistem rusi, to je vec 100% jasno, bar neka dobiju blazu kaznu ili nikakvu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sta se ruši ? Ide u rikverc tvoj Boriša , a i ti za njim jer je tvoj izvor informacija Borin blog , imas li ti tv ili neki stari radio ? Ako nemaš traži od BORE nek ti ga da ! I pogledaj ili poslušaj na raznim stranim programima ili poslušaj na radiju ko se već ruši , a zaletio se isto kao Boro što je mnogo zanimljivo ! Da li ti znaš pametni Borin fanu šta se dešava u svjetu , da li si čuo za Izrael ,Palestinu itd.... Ti spominješ neznaš ni sam šta , aj samo mi odgovori ko smije prići VLADIMIRU PUTINU ? Sve je sredio MILORAD , ako nisi znao gas dobija i Mađarska i Srbija zbog našeg predsjednika MILORADA DODIKA , da je bila trivićka sad bi nam dušu uzeli ovi okupatori , hodali bi kao BORO ZOMBI !
      REPUBLIKA SRPSKA MILORAD DODIK JE KRALJ BALKANA AKO NISTE ZNALI I JEDAN OD RIJETKIH KOJI MOŽE POSIJETITI PUTINA I RUSIJU , A DOBRO ZNAMO KO NESMIJE TAKO DA ŠUTI mentoličino ! Pijete svaki dan ,sve imate i javljate se iz Ljubije kao mi neznamo da si ti Borin komšija ili možda čak i BORO anonimno , pošto on voli sam sam sobom da priča !

      Izbriši
    2. Ja jedino mogu objaviti knjigu tekstova iz 2014.-15. i kako sam tada prognozirao dešavanja pa da provjeravate. Uključujući i kako je Dodik plaćao fotkanje sa Putinom po 4 miliona eura do narednog sastanka u kom mora dati garancije oko azerbejdžanskog gasa koji će u dobroj mjeri biti ruski. Za te procese oko gasnih tokova najviše zasluga ima Vučić, a to što Dodik i Čović pokušavaju gas u Bih uvoziti preko svojih provatnih konektora već sam objašnjavao. To što neko ne razumije određene stvari nije moj problem.

      Izbriši
    3. RE za anonimnog ljubitelja lika i djela Milokrada Dudučine:
      Sta preporucujes? Koji kanal? RTRS? ATV? Vucicev Rts? Idi begaj mentolu... samo ti pljesci svom Milokradu Duduku dok se jos pojavljuje u javnosti. A slikanje sa Putinom bi i ja mogao rijesiti da imam 2 miliona narodnih para kao taj tvoj Baja Milokradovic. To ja samo onako... kao tebi odgovor... a sto se tice slikanja gospodin Putko mi morao meni da plati... kad on bude u stanju odhraniti djecu bez primanja ili sa skoro nikakvim, a da su pri tome jos i kulturni i dobri ljudi neka mi se javi pa mu mozda dozvolim da se slika sa mnom.
      A Borinu borbu postujem kao i hiljade drugih ljudi. Ima petlju za razliku od vas sto iz Miline guze virite.... a virili ste i iz Rašine... i viricete iz dupeta i crnog djavla samo da ne morate prstom mrdnuti i mozak upotrebljavati.

      Izbriši
    4. Ima podršku Bakira Izetbegovića i koga još , šta misliš glupane ?

      Izbriši
  9. ja sta li je budala na ovom blogu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A i ti pametan se javiš , ima na Blogu desetak ljudi koji se jave ali nažalost rijetko jer je Boriša poznaje bolke materiju ,elem kad je in 1990 goine trebao završiti školu i onda jbm čovijeku , a nije shvatio poruku , KOJA GLASI ZREĆI SV.RAT JE POČEO !

      Izbriši
    2. Imate moje stručne radove na internetu gdje objašnjavam da je novi svjetski rat započeo kada su Ameri i Britanci navukli Sadama da napadne Kuvajt, a u stvari ga uvukli u zamku. Kasnije znamo kako su pod lažnim optužbama napali Irak. Tako ni mi nismo mogli izbjeći rat ma šta da smo činili, a ja sam nebrojeno puta naveo kako sam svojim ratovanjem bio u funkciji rušenja nakaradnog svjetskog poretka, gdje kulminacija tek dolazi i rat gube oni što su nama bili neprijatelji (spoljni).

      Izbriši
    3. To si sve čuo od pokojnog Miroslava Lazanskog i nemoj da lažeš narod bez potrebe , piši kako si puko sa glavom , tu knjigu bi kupili svi u Ljubiji i mozda trecina Prijedora !!!!! Ti prognozirao , pa kako te nije sramota , još ti neki dan pišem iste rečenice kradeš novinarima kad objave nešto ali džaba budali govoriti ....

      Izbriši
  10. Boro sta se to dešava pljuvao si onog Kovacića eno vracaju ga opet na posao jos će im biti sef.Sta mislis sta se tu desava koliko tih struja ima u policiji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sta ti sad Boru ubadas u rebra onako mučki ?! ni prvi ni zadnji put da covjek omasi pa sta onda.

      Izbriši
    2. Neće on biti nikakav šef nego inspektor u nekom selu. Svašta sudovi navedu u presudama no u praksi od toga nema ništa. Tužilaštvo BiH ga je "oslobodilo" za organizovani ktiminal, ali da mu pred entitetskim tužilaštvom pokrenu postupak za neko manje djelo i opet ga šutnu nema pravnih prepreka.

      Inače Kovačića sam prozivao jer preko decenije znam kakvim sve kriminalom se bavio i ne trebaju mi nekalve presude za to. Baš kao što znam šta ga dalje slijedi jer su stotine prije njega5identično prošle.

      Izbriši
    3. Znas Boro da su bile prepiske i pozivi kad je onaj neki Smiljanić bio da su za njega naplaćivali kamatu pa nista poslje toga na bolju poziciju.Jos je i tužio predsjednicu Cvijamović vidjecemo sta će biti ti si medju onih 3% milicjonera što najebe pa gledaj presude za ista djela ljudi koji nisu u policiji najebu za iste optužbe u 98% ih oderu od robije.Umjesto da službena lica za kaznu dobiju tri puta vece kazne obrnuto

      Izbriši
    4. Znam ja o Smiljaniću, ali javnost ne zna šta Kovačić sa tastom radi po Dubici i koliko su lokala oteli na ime kamate, odnosno koliko ljudi ojadili. Baš kao što znam njegove kombinacije sa Parašom i ostalim specijalcima pljačkašima. Tip je okorjeli ktiminalac i neka mene tuži pa da aegumente ukrstimo na sudu.

      Izbriši
    5. Pa nece tebe nikad tužiti zato sto zna da znas i previše u odnosu na nas koji iz stanpe čitamo pa jedne godine kriminalac druge čin dobije pohvale za rad kako tu da covjek donese zakljucak.Il je policajac ili kriminalac il oboje zajedno pa ljudi zbog smješniji djela imaju problem naci posao

      Izbriši
  11. Pa sta ako je Boro sjedio, sjedio je i preposteni Vukan i jos odnio 50000e

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uz još 70.000 KM koje su donijeli Dodikovi. Jest ih odreda namagarčio, za svaku moguću čestitku.

      Izbriši
    2. I kako to što je sjedio Vukan abolira Bora koji izigrava najveće poštenje ikad viđeno u svjetu a ovako sjedi sa ološem

      Izbriši
  12. Potrudio se bot i sam napisao 5-6 komentara laži i pljuvanja po meni, a očekujući moja ponovna "pravdanja". Elem ovog puta sve mu obrišem i zalud se mučio. Tako ćemo ubuduće, ja sa dva klika očistim botove pa neka se trude koliko im drago , ali zalud.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije fora sto ti obrises, fora je sto su te idijotcine oterale gro pametnih komentatora sa ovog bloga. pa sad od 100 % komentatora 99 % ostalo buzdovana ovih

      Izbriši
    2. Potpuno ste u pravu, cilj im je bio otjerati ljude i dobrano su uspjeli u tome. Znači, da bih i nadalje omogućio ljudima da svoja mišljenja iznose u ranijim okvirima i sa zaštitom identiteta moram naprosto brisati komentare botova koji zloupotrebljavaju opcije komentarisanja. U stvari to sam trebao mnogo ranije činiti, ali bolje je započeti ikad nego nikad.

      Izbriši
    3. pratim te dosta dugo, i ispravicu te. nije tacno da nikad nikog nisi nazvao kriminalcom, znam primere gde si ih nazivao i kriminalcinama...npr. ove iz supa tvoje kolege, pa dodika nazivas kriminalcom, pa igora dodika,pa predraga pedju starcevica kriminalcinom...

      Izbriši
    4. Pa ja i stalno ponavljam da pojam kriminalac koristim za političare, tajkune i razne moćnike. Šta je sad problem?

      Izbriši
    5. Dobro ih je Bora nazvao pravim imenom , onaj ćoro Starčević nije kriminalac to je lopurda koja vara narod i državu

      Izbriši
  13. Šta bi Boro što si mi drugi put obrisao tekst evo sada i ovaj put sam prokomentarisao ubistvo Davida Dragičevića.Prošli put sam te i branio i pisao da su poremećene osobe koje se smiju tvom prebijanju u zatvoru a ti me obrisa.

    OdgovoriIzbriši
  14. Moje izvinjenje Bori sada sam opet pronašao današnji komentar vezano za to što tužilaštvo BiH ništa ne preduzima vezano za ubistvo Davida Dragičevića.Nije obrisam moj komentar i moje izvinjenje Bori

    OdgovoriIzbriši
  15. demolirase ti komentare i blog ovi Vukanovi. tacno znam 80 % komentatora ali ajde...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam se odavno bavio Vukanom ali ako to njegovi obožavatelji žele - nije problem. Napadali su me kad sam ukazivao da među njima nema nikakve sloge i ideja a sad valjda narod vidi jesam li lagao o "ljubavi" Vukana, Jelene, Draška, Begića i sličnih.

      Ukazivao sam da će zbog nerealnih ambicija i samoživosti pojedinaca u opoziciji Dodik i nadalje bladati6, a da se niko od ovih "veličina" neće narodu izviniti zbog izostanka promjena kakve smo realno mogli dosegnuti davnih godina. No Dodik vazda nađe papaka i budala koje mu donose nove mandate. Sad sam valjda ja kriv što sam nekoliko izbora ukazivao na greške i tražio da se bolje organizujemo, umjesto ovih što su svojim postupcima unesrećili narod.

      Izbriši
    2. Vratite film malo unazad pa probajte skontati kada vam se blog poceo srozavati Slicna situacija se trenutno dogadja i onom drugom "velikom blogeru" Mozda se moze nesto povezati

      Izbriši
  16. Evo bore kao dodik, ko nije istomisljenik ide u zatvor. Ko ne kaze bravo boro, tako je... brise se komentar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Normalno da brišem. Više puta sam objašnjavao laži koje plaćeni botovi ovde pišu i neću više to ponavljati nego samo brisati. Pa kome dosadi prije, ili nekom pisati ili meni sa dva klika to brisati.

      Izbriši
    2. Zanimljivo? Kako se može znati da je neko "plaćeni bot" ako se komentariše "anonimno"? Kugla? Pasulj? Tarot? Ili ... ?

      Izbriši
    3. pa "bot" je za Boru svako ko sebe ne spusta ispod Bore i ne kaze jeste ti si Boro najbolji, najpametniji, najjaci i naravno "bot" je za Boru svako ko kaze lose protiv snsd bande i njihove diktature vidis da Bora ide toliko daleko da vredja i narod u dijaspori pisanjem kako su "stisnuti" po njegovom nekom kriterijumu a jos mu nije jasno da su u Republici Srpskoj ostale 3 grupe stanovnistva pod 1. ovi snsd milioneri pod 2. radno nesposobni i penzijoneri i pod 3. ove bitange sto im je lakse kriviti svakog predsjednika i premijera nego se izdignuti i raditi pa imati svojom zaslugom dostojanstven zivot al eto ima njih mastaju i da dodju na budzetske jasle pa kad dodju i tu onda ni to ne pase a ako za svoju sudbinu krivite drzavu, drzavnike, narod u drzavi, dijasporu onda samo jedno oitanje A DA NISTE VI MOZDA NESPOSOBNI SAMI PA VAM LAKSE KRIVITI CEO SVET.

      Izbriši
    4. Raskrinkali ga ljudi u kometarima sa argumentima i dokazima, pa on briše jer ne može odgovoriti a da se još dublje ne uvali

      Izbriši
  17. zato se tvoj blog sveo na budalastine i budale a ti brisi i pogledom. domacin:gosti=0:3 ohhhhh

    OdgovoriIzbriši
  18. cuo sam iz pouzdanog izvora da imaju 2 tajkuna iz Pd. kojima si ti stao na rep davno prije svojim ovim baljezgarijama i da su oni sad unazad nekog vremena platili par tih agenata da na svaki tvoj blog prvih par dana ruknu koliko god treba tih besmislenih komentara a zaato prvih par dana jer je tad novi tekst najcitaniji i kad tad obesmisle tvoj rad poslije to niko ukupan i ne cita nisam u tu teoriju udara na tebe vjerovao ali bogami vidim da su te dobro zavalili u konopce osulo ti se 80 % citackog tjela ostadose samo ovakvi kao ja i slicni meni koje boli puzdra sta ti pises ali eto ponekad se i upletemo u ovaj krš

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima smisla iako nisam čuo za takva događanja, a dosta tajkuna sam ovako ili onako nagazio. Matrica koju opisujete vidi se jasno i zato govorim o botovima. Jedino oko čitanosti niste u pravu jer broj ulazaka na blog nije u padu spram zadnjih oko godine. Pad postoji u odnosu na ranije godine kada sam uspjevao premašiti 103.000 dnevnih ulazaka, no objasnio sam kako nisam htio imati reklame i tako zarađivati na ubijenom Davidu, nego sam ciljno oborio čitanost i onda postavio reklame na drugim temama i osnovama.

      Izbriši
    2. KOJI CE SMISAO IMATI SPRDAM SE SA TOBOM BUDALO. ZABOLI BILO KLGA A POGOTOVO TAJKUNE STA TI PISES HAHAHA AL JESI SE PRIMIO STA KAZE IMA SMISLA

      Izbriši
  19. Boro, kako komentarišeš oslobadjanje dzombića ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očekivano. On nije potezao odgovornost onih kojima je služio i to je nagrađeno. Uostalom koga je naše pravosuđe kaznilo osim narkomana i socijalnih slučajeva?

      Izbriši
    2. Tebe starog pedofila , dilera , utjerivača dugova itd....

      Izbriši
  20. Dobro.Jesam li ja onda neči bot,kada brišeš moje komentare.Ja sto sam mislio rekao sam od tebi,i sto znam!100 puta si me nazvao lažovom,zasto to radis,ko tebe placa da branis da pricam istinu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dzo Bajden placa Boru da tebe sabotira Kevine.

      Izbriši
    2. Vazda lupaš o obrisanim komentarima, a po prilici ne znaš provjeriti je li komentar prošao. I meni se često dešava da kod loše konekcije ne prođe mi komentar, pa ga prekopiram 8 postavim ponovo kada sam bliže ruteru. Uglavnom treba sačekati sekund da se pojavi obavještenje "komentar je objavljen" ili nakon dvije sekunde stiže "došlo je do greške". Par komentara sam ti obrisao i naveo razloge, no mislim da imaš problem sa prvim objašnjenjem

      Izbriši
    3. Eto kad se nešto hoće i prethodni komentar nije prošao iz prve. Oscilacije u protoku interneta.

      Izbriši
  21. Boro i strucni radovi? Daj bolan, tvoj jedini strucni rad je kad si se vezao zicom pod temom "kako stegnuti zicu a da ne boli".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. https://drive.google.com/file/d/16-fYgcK87ZomR6DZC7oUHGQv7HRDkZ7E/view?pli=1

      Prekopiraš link, postaviš u tražilicu i pročitaš moj "demant".

      Izbriši
    2. Baš treba stručnjak da kopiraš tekst iz tuđih djela i navedeš reference

      Izbriši
    3. po tvojoj njuski sta mislis koja dva tajkuna bi mogla biti, ti sto hoce da ti sruse slobodu bloga ?

      Izbriši
    4. Hahahaahahaha jesi je zategao bio hahahaa

      Izbriši
  22. RE "Baš treba stručnjak da kopiraš tekst iz tuđih djela i navedeš reference"

    Problem je što pojedine probleme i rješenja jedini tumačim na način kao u tom i drugim radovima, pa nemam od koga prepisati. Više puta moji profesori, mentori ili stručni saradnici govorili su kako nemaju dovoljno znanja za razumjevanje mojih tumačenja pošto se sa ničim sličnim nisu susretali. I to svako upućen vidi iz rada sa ovog linka, a od 2012. godine mnoge oblasti sam dodatno izučavao. Primjera radi Putinove poteze sam mnogo puta dobro predvidio jer sam izučavao američke geostrategije nakon reforme iz 1984. godine i skontao da ih ovaj koristi. Prvi koji je to skontao jeste Kisindžer i to godinama poslije mojih objava. Uostalom, o dešavanjima u i oko Ukrajine ne pišem jer sam sve bitno objavio prije pet do devet godina. Danas vidimo saveze unutar arapskog svijeta kojima sam se bavio nakon arapskog proljeća. ONO KLJUČNO ŠTA NAS ČEKA U NAREDNOJ I JOŠ NEKOLIKO GODINA NEMAM HERCA OBJAVITI, A NAPROSTO JER SE SPREMAJU UŽASNE STVARI.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      Izbriši
    2. A kakva si ti budala hahahaha
      hahahahha

      Izbriši
    3. Jesi ali si to sve gledao i čitao od pokojnog MIROSLAVA LAZANSKOG , i nemoj mi brisati komentar konjino , lažeš opet i služiš se jeftinim trikovima , pa Lazanakog smo svi pratili i ti pišeš kako si ti prognozirao , jesi govno neviđeno , što je najgorentebi vjeruju u Ljubiji u te tvoje prepisane prognoze , jadan si !!

      Izbriši
    4. Miroslav Lazanski je u jednom intervjuu iznio ključne odrednice tadašnjih i svih drugih sukoba sa Rusijom i pokušaću naći snimak, pa onda iz današnje vizure objasniti koliko je taj čovjek izvanredno tumačio određujuće činjenice. Ruski borbeni potencijal o kom je Lazanski govorio apsolutno je potvrđen prilikom mobilizacije novih snaga za Ukrajinu. Zaslužio je pok. Lazanski da to uradim, no pitaje je ZAŠTO NIKO DRUGI DOSAD TO NIJE UČINIO, a sve neki vajni stručnjaci. Za razliku od njih ja to mogu odraditi obzirom da imam potrebna znanja i razumijem materiju. No, o tome kad objavim snimak i tekst

      Izbriši
  23. Boro ko su tajkuni koji ti urnisu blog ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sam sebe urniše jer se stalno upleće u svoje laži

      Izbriši
  24. Boro, u jednoj objavi prije cca 3-4 godine objavio si da Vučić planira najkasnije do 2021-22 da izvrši srpsku "oluju" na Kosmetu. Koliko je realno da Srbija potjera šiptare sa Kosmeta ukoliko Rusija uznapreduje oko Ukrajine, Poljske i Rumunije?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam to objavio, ali sam u analizi načinio dosta pogrešnih pretpostavki. Npr. Bajden je izguran za predsjednika, a ucjene prema Vučiću bile su mnogo veće od mojih tadašnjih saznanja. No, tajming ne mijenja suštinu, a sad pored Ukrajine imamo i palestinsku krizu. Znači, Amerikanci bukvalno ništa neće moći preduzeti ako dođe do sukobaa na KiM i ako Srbi izbiju na granice Albanije. Od Evrope ionako niko ništa ne očekuje. Pritom, dođu momenti kad se ne pita Vučića šta hoće, nego šta mora.

      Izbriši
    2. ne mogu da verujem da ti Boro nisi znao sta smera Vučić ?!

      Izbriši
    3. A to dok si radio za BAKIRA IZETBEGOVIĆA , IZDAJNIČE !!!!

      Izbriši
  25. Treća smjena - 30.10.2023 20:51 odgovor će biti da on to nije napisao , kao i obično ! Jer on odgovori na takva pitanja brzinom svjetlosti (UVJEK JE JE NA KOMPU) , ali ovaj put opet ŠAH-MAT ! Pročitao je on šta ste vi napisali , ali pošto sam ja sad ovo napisao , on će odgovoriti da sam ja bot , zamislite budale i kao i obično počeće neke svoje priče ! Inače sam kaže da ustaje rano da pije svoju terapijicu oko 04:00 i Pisao sam i ranije izvor informacija su mu gugl i ostali portali i on to možemo reći ukrade od drugih novinara (KRADEŠ -LOPOVE ) tekstove jer budu rečenice iste kao i na drugim portalima , a piše ti ljakse Boro LUDO-LUDA kad je objavio neko nešto , kako si glup ! Šta misliš da su ljudi glupi i da nisu sklopili kockice baš kod tebe u komentarima , istina uvjek dođe na vidjelo , ovaj put kasno ali je došla i sad znamo 100% da si MONSTRUM-PEDOFIL zvani BORISLAV RADOVANOVIĆ !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čini li se samo meni da ova osoba ima ozbiljne psihičke probleme ili to i drugi kontaju?

      Izbriši
    2. a Boro brate jesi suplja budaletina, sta kaze prijetnje vucicu bile mnogo vece od mojih saznanja. hahaha kukavce ti ne znas sta se desava u ljubiji a kamoli u Vucicevom kabinetu zato i pises te tekstove kako ce Srbi praviti oluju na kosovu. ti si vecemi ustasa i srbomrzac od klintona i pavelica zajedno sreca sto ti oduzese moc na vrijeme pa te upakovase gdje ti je i mjesto u "septicku jamu" zivotnu ti i takvi kao ti bi bili najsrecniji da albanci opet ruse Srpske manastire tad bi tebi srce igralo ALI bogu hvala nagradi te bog tako kako mislis...aj sad zdravo komunisticka balego

      Izbriši
    3. Jesam li mogao znati šta je pohranjeno u sefu Predsjedništva BiH kada je Dodikov savjetnik parafirao ANP? Odmah sam objasnio da je akt na engleskom, šta sadrži i slično, te da će Dodik ponuditi javnosti "ćiriličnu verziju". Je li sve bilo kako sam unaprijed najavio dok je dokument bio u sefu?

      Pobogu ljudi znam šta je MAP, šta ANP jer su to stvari moje struke bezbjednosti. ANP je standardizovani obrazac koji je svima isti i kakav je onda problem znati šta Dodik krije u sefu. Tako je i kad je Vučić u pitanju, struka naprosto zna šta jeste a šta nije

      Izbriši
  26. Boro pises o svakakvim stvarima ali o problemu boracke organizacije relacija Doncic Ostojic pa i nas Zoran Predojevic tu se ne oglasavas maa bi kao borac i dijete palog borca trebao tu temu naceti i dati svoje misljenje . Veliki pozdrav , javi se znamo mi da ti to mozes.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trenutna boracka organizacija grada Prjjedora jedna od jacih i boljih

      Izbriši
    2. u podrsci dodika moguce da jest i manifetlucima zorana predojevica

      Izbriši
    3. Kondic je predsjednik a ne Predojevic

      Izbriši
    4. Svejedno to su obicne papcine kao i ovaj ostojic sto je ponovo izabran .a predojevic je debelo pozeo za svoga mandata . Cisto pitam kad bise ti izbori po mjesnim odborima posto nisam u toku a kao nekakav borac

      Izbriši
    5. Nekako mi je bezveze ponavljati stvari koje sam davno objavio i objasnio. Savčić je smijenjen i Ostojić je izabran samo kako bi se moglo raspolagati sa 1,5 miliona KM na računu BORS-a, a onda i novim prihodima. Sve se vrti oko novca i to sam ukazao JEDINI pošto sam spletom okolnosti znao šta se dešavalo oko novog rukovodstva organizacije.

      OPET NIJE SVE CRNO JER U USLJED TIH PROCESA DOBILI SMO IZVANREDNOG PREDSJEDNIKA U PRIJEDORU, A KAKO GORE NEKO REČE PRIJEDORSKA ORGANIZACIJA JE INAČE POZITIVAN PRIMJER KOJI BI TREBALO SLIJEDITI

      Izbriši
    6. Zar nije Kolar predsjednik,jednom sam mu zavrto gušu,izgleda da cu i drugi put.Sta kaze?(ja sam ratni komadant)On i Radak bili lopovi!Čovjek je 8 partija promjenuo za 5 godina,prvo su ga Pavicevi bubali,pa ovi od Nešica,pa Stevandicovi i na kraju "pacov" dodje kod Dodika.To da bude predsjednik Bors-a.

      Izbriši
    7. Kolar je šef odjeljenja u lokalnoj upravi i veze nema da boračnkom organizacijom, a toliko bi trebali znati kad već ovako radikalno nastupate. Vojo Kondić je predsjednik prijedorskog ogranka BORS -a, nakon što je godinama bio najagilniji u svim mogućim aktivnostima i ostavio ogroman doprinos radu organizacije, a sad samo radi i trudi se još više.

      Izbriši
  27. Pozdrav Boro,
    Imam jedan prijedlog za tebe, a to je da " glupe", " proste" i neprimjerene komentare briše. Ovo iz razloga da ljudi koji ozbiljno čitaju tvoje objave mogu komotno i argumentom Ano da komentarišu i polemiku sa tobom.
    Svi ostali neka pronađu neki drugi sajt, pa neka se tamo izživljavaju do mile volje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav i Vama ,
      Evo ovako ... , meni Vaš komentar izgleda poprilično glupo pa predlažem da Borislav isti obriše a da Vi potažite drugi sajt.
      Šta kažete na ovaj prijedlog? Da li je korektan i da li sam kvalifikovan da procjenjujem i ocjenim Vaš komentar glupim i da zbog toga uputim prijedlog da promjenite sajt?
      I onako je Borislav rastjerao , ono malo , kvalitetnijih komentatora a u tome su mu pomogli takvi kao Vi koji ne shvataju da neko može drugačije misliti a ne biti bot režima ili , čak , bot opozicije pa ni bot Borislava R. .

      Izbriši
    2. Jesi budala Boro , pa ti si stvarno puko , SOKOLAC pothitno , opet se sam sa sobom dopisuješ !

      Izbriši
    3. Nije on budala već ima bolest koja se zove PEDOFILIJA !!!!!

      Izbriši
    4. Jel to ovi tvoji iz lgbt grupe brane te , ma da vole oni pomagati ali će te otkinuti od kurca !!!!!

      Izbriši
    5. Ima smisla u tom prijedlogu i vidite kako zadnja tri komentara to potvrđuju.

      Izbriši
    6. Ti si stvarno budaletina teška , opet se sam sa sobom dopisuješ luđače ludi !!!!

      Izbriši
  28. Satra te ta poljoprivreda Borislave nikako od nje da stigneš otići snimiti Lukačevu vikendicu gdje su se krili specijalci nakon pljačke

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ga satra uff , najeo se govana za 10 života isprozivao od djece pa do baki stari nevinih , i samo ko miš viri iza prozora , ja kad izađem ja idem u klub hahaha , a rane sanira kao da ga je ranio iz vatrenog oružja , a kako bi volio da skupiš ta mala jajca ako ih imaš samo da uđeš , ti ići i snimati po klubu emisiju , a luđaka !!!!

      Izbriši
    2. Ne smije on prići klubu a ne ući i snimati

      Izbriši
  29. https://srpskainfo.com/foto-spremaju-se-hapsenja-u-banjaluci-zbog-ubistva-davida-dragicevica-tuzilastvo-bih-finalizira-dugogodisnju-istragu/

    Koga ste odredili za žrtvene jarce a Borislave? Neće Lukač sigurno biti uhapšen, ni Ilić, ni Karan, a ni Kremenović

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto nabrojali ste neke od onih koji će SIGURNO BITI UHAPŠENI, ali drugo je pitanje šta izvode neupućeni mediji i njihovi jednako neupućni izvori. Ove natpise vidio sam NAKON SEDAM SATI NEPREKIDNE REALIZACIJE NAREDBE TUŽILAŠTVA BIH SA MNOM KAO SVJEDOKOM, A ŠTA JOŠ JUČE NIJE BILA NEKA TAJNA ZA IOLE UPUĆENE U DEŠAVANJA, PA ČAK I ZA TE KOJE NABRAJATE. Ne zam kada ć uslijediti hapšenja i pritvaranja, ne bavim se time, nego dokazima i činjenicama koje trebaju donijeti osuđujuće presude.

      Izbriši
    2. Ti možeš biti samo svjedok saradnik u zataškivanju ubistva

      Izbriši
  30. Boro legendo, postupak registracije je vrlo prost i ne vidim neku razliku od anonimnih komentara.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić