Službena zabilješka otkriva nove motive i okolnosti ubistva načelnika Bašića (FOTO)

Objavljujem egzaktan dokaz da je načelnik Bašić istraživao korupciju glavnog tužioca Mladena Mitrovića i pojedinih "kolega" iz PU Prijedor. Na drugoj strani Dalibor Railić istovremeno kreće tražiti potencijalnog ubicu. Sa Bašićem je "zakopan" i ovaj predmet teške korupcije, a 24 dana po ubistvu Mitrović je ponovo imanovan za glavnog tužioca OJT Prijedor.


borislav radovanovic blog

Polazišna činjenica ovog teksta glasi: načelnik Sektora kriminalističke policije (SKP) PU Prijedor Radenko Bašić brutalno je likvidiran 21. marta 2022. godine. Naredna činjenica jeste da je Visoki sudski i tužilački savjet BiH (VSTS) dana 14. aprila 2022. godine nepopravljivo kriminalizovanu bitangu Mladena Mitrovića ponovo imenovao glavnim tužiocem OJT Prijedor i to na mandat od pet godina (foto ispod teksta). 

U danima kada su mediji i građani masovno prozivali Mitrovića zbog brojnih i višegodišnjih nezakonitih pogodovanja okorjelom narko dileru Daliboru Railiću, a posebice zbog predmeta ubistava načelnika Bašića i svjedoka-saradnika Mihajla Stupara, u VSTS-u pretvarali su se slijepima i gluvima. Mimo dokumenta i podataka koje ovim tekstom objavljujem Halil Lagumdžija i ostatak Savjeta morali su reagovati na onoliku količinu javno iznesenih informacija o Mitrovićevoj kriminalizaciji, te odluku o imenovanju odložiti - dok ne otklone postojeće "osnove sumnje". 

Ukoliko je VSTS bio upoznat sa službenom zabilješkom koju ekskluzivno objelodanjujem ili njenim sadržajem imamo gadan problem - na kakav treba reagovati PARLAMENTARNIM NADZOROM i drakonskim sankcijama. Sa druge strane, ako Miodrag Bajić ispred Republičkog tužilaštva RS nije upoznao VSTS sa prijavom ovog teškog oblika korupcije mora uslijediti njegovo sankcionisanje. U daljem tekstu bavićemo se i odgovornošću nekih drugih tijela povodom ovog slobodno rečeno skandala.

Nadalje, treća i određujuća činjenica predmetnih dešavanja glasi: načelnik Bašić istraživao je težak oblik korupcije jednog prijedorskog inspektora i glavnog tužioca Mitrovića u kom je uzet mito u vrijednosti 20.000 KM. Bar po navodima zabilješke koju objavljujem, dok dobro obavješteni izvori govore o ukupnom mitu od 31.000 KM, koliko je dato za izbjegavanje zatvorske kazne. Znači, govorim o novom slučaju feljtona Afera "POTKIVANJE" glavnog tužioca Mitrovića i uz opasku kako tek slijede novi dokazi zataškavanja lažne specijalizacije doktora Stanka Baće.


borislav radovanovic blog

Gornju fotografiju uspio sam izoštriti do nivoa čitljivosti sadržaja, tako da svi sa poznavanjem ćiriličnog pisma mogu neposredno spoznati problem koji ističem. Imena aktera ovog akta prekrio sam zbog zakonskih obaveza i interesa istrage, no ostatak sadržaja dovoljno otkriva težinu skandaloznog zataškavanja korupcije u organima krivičnog gonjenja.

Zbog totalno neupućenih ističem da je Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge u sastavu SKP PU Prijedor, kojim je rukovodio načelnik Bašić, a potpisnici službene zabilješke su njegovi bliski saradnici. Opisane službene radnje i sačinjavanje zabilješke inspektori su preduzeli po Bašićevom naređenju ili bar sa njegovom saglasnošću, a uz napomenu da zbog zaštite osoba involviranih u sporna događanja ne mogu otkrivati baš sve šta mi je poznato.

U svakom slučaju dokument kazuje da su inspektori Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge početkom oktobra 2021. godine doznali za pogovaranje o slučaju teške korupcije na relaciji policija - tužilaštvo, te odlučili to istražiti. U cilju provjeravanja pogovaranja i utvrđivanja činjeničnog stanja na informativni razgovor pozvali su našeg sugrađanina čiji identitet sam iz pomenutih razloga zaštitio. Nakon toga, kako vidite, zadokumentovali su saznanja prikupljena tim razgovorom.

Suštinski protiv dotičnog davaoca mita je pred Osnovnim sudom u Prijedoru vođen krivični postupak zbog pucanja u vazduh iz nelegalno nabavljenog oružja. U cilju izbjegavanja prilično izvjesne zatvorske kazne dotični je stupio u kontakt sa jednim prijedorskim policijskim službenikom i ovaj mu je obećao to "riješiti" sa glavnim tužiocem Mladenom Mitrovićem. Od dogovorenih 25.000 KM prije izricanja kazne dao je 20.000 KM, te više puta besplatno popravljao privatni auto tog inspektora.

Nezadovoljan činjenicom da mu je izrečena kazna od šest mjeseci zatvora kontaktira predmetnog inspektora, od koga dobija odgovor da je takva kazna posljedica datog mita, a inače bio bio teže kažnjen. Tada preko poznatih mi osoba traži kontakt sa Mladenom Mitrovićem i tu nastupa problem kakav sa ove vremenske distance iziskuje određene odgovore. Prvotno od Mladena Mitrovića i Miodraga Bajića, a potom i od rukovodstva MUP RS.

Znači, iz dokumenta vidimo da je Mladen Mitrović sastao se sa ovom osobom i razgovarao o mitu datom inspektoru, ali namijenjenom njemu. Po njegovom "tumačenju" zakona i pravila struke Mitrović vodi kafanski razgovor i instruira lice kome da podnese prijavu. Da li je o tome sačinio službenu zabilješku ili kakvo drugo službeno pismeno neka Mitrović kaže i pokaže, odnosno saopšti koga je na drugi način obavjestio o opisanim kafanskim "službenim radnjama".

Jok, Mitrović je dotičnog davatelja mita uputio da podnese prijavu kod njegovog starog jarana iz zločinačkog Specijalnog tužilaštva RS i još većeg krimosa Miodraga Bajića. Uradio je čovjek šta mu je rečeno i podnio prijavu, ali za proteklih 15-ak mjeseci nismo vidjeli nikakvog epiloga. Posljednje šta su Bašićevi inspektori utvrdili bilo je kako postupajući tužilac Republičkog tužilaštva koristi bolovanje nakon operacije.

borislav radovanovic blog

Sa druge stranice zabilješke vidite kako je davalac mita po instrukcijama Bajićevih tužilaca telefonom kontaktirao dotičnog inspektora, a potom i direktno, no ovaj je očigledno znao šta se dešava i odbijao komunikaciju. Na neupućene građane djeluju "fore" u stilu da kontaktiraju nekog telefonom i slično, no ovog momenta kažem da nema nikakve naredbe o primjeni posebnih istražnih radnji telekomunikacionog nadzora, pa time znam da su čovjeka samo zamajavali. Radi dobijanja na vremenu - kako bi prošlo novo imenovanje Mitrovića na čelo OJT Prijedor.

Najbolji pokazatelj Mitrovićeve umiješanosti u predmetni slučaj teške korupcije jeste potpuni izostanak djelotvorne istrage. Za proteklih 15 mjeseci od kada su Bašićevi inspektori zadokumentovali sporni kriminal MORALO je nastupiti nekakvo razrješenje situacije. Ili pod "rješenjem" smatraju to što je načelnik "zakopan", pa sa njim i ovaj predmet?! Krajnje indikativno jeste što oktobra 2021. godine, kada načelnik Bašić istražuje opisanu korupciju, Dalibor Railić započinje traženje potencijalnog ubice za njega.

Ovim dolazimo do zakonskih obaveza policije u sličnim situacijama. Načelnik PU Prijedor Sretoja Vujanović dobro je poznat po ekspresnim suspencijama policijskih službenika pod njegovom ingerencijom. Meni je odlično znan po teško NAZAKONITIM SUSPENZIJAMA samo zato što sam ovako pisao o kriminalizaciji organa krivičnog gonjenja i sprezi sa organizovanim kriminalom. Pošto ovde nema suspenzija, unutrašnje kontrole ili istraga protiv kriminalizovanog insektora ne bi me čudilo da je Vujanović uzeo svoj dio mita. Bar onih 11.000 KM datih poslije sačinjavanja zabilješke?!

Nema potrebe nagađati šta se dalje dešavalo kada MUP RS ima zakonsku obavezu javnost obavjestiti o ishodu službenih radnji preduzetih nakon i povodom sačinjavanja službene zabilješke koju objelodanjujem. Novog ministra policije Sinišu Karana na ovaj način upoznajem sa ovim ozbiljnim problemom - ukoliko su to njegovi potčinjeni propustili uraditi u namjeri daljeg zataškavanja. Preko dosadašnjih najmanje 15 mjeseci zataškavanja!

Dakle, kako sam najavio tekstom ŠOKANTNO OTKRIĆE: Ubijeni načelnik Bašić istraživao kriminal i korupciju glavnog tužioca Mitrovića, u ovu baš složenu i obimnu materiju čitaoce uvodim postepeno i tematskim objavama. No, sada navode zasnivam na službenoj dokumentaciji i nepobitnim činjenicama kakve razjašnjavaju šta je to načelnik Bašić radio i pod kakvim okolnostima je onako podmuklo likvidiran. Sve na fonu startnih tvrdnji da nalogodavce njegovog ubistva treba tražiti u strukturama mnogo iznad nivoa Dalibora Railića.

Koliko je opasno zagrebati u kriminal i korupciju struktura okupljenih oko zločinačkog Specijalnog tužilaštva RS bar moja malenkost spoznala je nakon više pokušaja likvidacija, a o čemu tek planiram objelodaniti nove šokantne dokumente i informacije. U kojoj mjeri je nesrećni Bašić shvatio ono na šta sam ga tolike godine upozoravao ne možemo egzaktno utvrditi, no ovakve zabilješke ukazuju na prisustvo potrebne svijesti. Posebice oko važnosti dokumentovanja kriminalizacije unutar organa krivičnog gonjenja kao najveće opasnosti po časne profesionalce.

Kako vidite uvijek se nađe nako da iskoristi službenu dokumentaciju u interesu istine i pravde, ali za to je nužno postojanje iste. Upravo po onome šta je iza Bašića ostalo dokumentovano iznio sam stav da je zaživotno identifikovao svoje ubice - uključujući i pomagače iz reda radnih "kolega". Odavno Prijedorom kola pogovaranje oko Bašićevih sukobljavanja sa glavnim tužiocem Mitrovićem, gdje se u epicentar stavljalo pogodovanje Railiću i narko mafiji, a sad vidimo i neke druge dimenzije dešavanja. 

Konkretno: je li Mitrović profitirao Bašićevim ubistvom? Kako vidite načelnik Bašić istraživao je korupciju tužioca Mitrovića i njegovih intimusa iz policije, a šta bi ovome uveliko otežalo dobijanje novog petogodišnjeg mandata na čelu OJT Prijedor. Pored nekih drugih sličnih predmeta korupcije, gdje ponavljam kako nisam završio pisanje o 30.000 KM mita uzetog od lažnog hirurga Stanka Baće. I svega kompromitujućeg oko narko bande Dalibora Railića.

Po mojoj slobodnoj procjeni još kako je Mitroviću i sličnim bitangama odgovaralo "zakopati" načelnika Bašića i onda sa njim i predmete koje je istraživao. Pritom ističem kako uskoro slijedi novi šokantan podatak oko Railića, a koji će vajni tužilac Mitrović morati objasniti. Opet se tiče oktobra 2021. godine, momenta sačinjavanja ove zabilješke i kada Mitrovićev štićenik Railić započinje tražiti potencijalnog ubicu.

Ovim dolazimo do sljedećeg određujućeg pitanja: koliko službenih lica policije i tužilaštva je znalo za pripremanje ubistva načelnika Bašića? Tek Tužilaštvo BiH je svojom istragom utvrdilo da je teško kriminalizovani inspektor Dejan Jurišić za pripremanje likvidacije znao još krajem 2021. godine, a on je najniži u rangu ove kriminalne organizacije. Pojedinci rangirani mnogo iznad njega preduzeli su radnje omogućavanja Railiću traženja plaćenog ubice i to na vrlo specifičan način, čime ćemo se pozabaviti uskoro. U nastavku sklapanja mozaika dokaza i činjenica međusobno povezanih ubistava načelnika Bašića i svjedoka-saradnika Mihajla Stupara.

Nastaviće se...  


borislav radovanovic blog


Primjedbe

 1. Malo je tu cudno.Ako ja kao kriminalac znam da cu recimo dobiti nekakvu kaznu od 1 godinu,u istrazi sam kod tuzioca,zar nije logicnije odmah dati pare da zapisnika nema,a ne zapisnik pa daj pare.Poslije j....nema kajanja

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ovde su pare date par dana pred izricanje presude, dakle nakon suđenja. I čovjek nije kriminalac da bi imao iskustva sa ovakvim stvarima, nego neko sa parama i strahom od zatvora

   Izbriši
  2. Znaci imas pare nista od zatvora.A onaj ko nema nek robija.Ali i onaj ko nema sud ima razumjevanja.Nego problen je u Bahatosti,ja sam Kilin sin pa mogu trati ljude,ili sin od Lazinog pa roknem momka u sred kafica,tata mi Salabalija pa saterem zenu,radim u poreznoj pa prokockam pare na wwin,pa nikom nista.Toga koliko hoces,svako normalan je otisao iz ovog grada i iz ove drzave,pisati je suvisno više

   Izbriši
  3. Istine radi, Marko, sin Lazinog kog pominjete, osuđen je na 6 godina zatvora i kaznu je izdržao. Pritom treba istaći kako je ovakva kazna izrečena nakon sporazuma sa tužilaštvom i obeštećenjem porodice ubijenog. Pitao sam Lazinog kojom "logikom" su došli do takve kazne, kad bi bez ikakve odbrane bio osuđen na manje od pet godina. I tako doznao razloge zašto su sporazumno išli na težu kaznu od one koja bi objektivno bila izrečena. U pitanju je vrlo sličan primjer onoga šta sam pisao oko saobraćajke Dragoslava Kabića, kada ljudi žele da svoj grijeh oduže društvu po SVOJIM ARŠINIMA. Odbijaju blaže kažnjavanje, nego žele pokazati da su svesni onoga šta su učinili i "odguliti" kaznu kako im moral nalaže. Znam mnogo o tom slučaju i vjerujte da sam bio fasciniran načinom kako su razmišljali očevi i počinioca i žrtve, a kada bih imao pravo vjerujte da bih napisao knjigu ili scenarij za film o tom. Jedna zaista nesvakidašnja priča za koju je šteta što javnost malo zna, a vrlo je poučna za današnje i buduće vrijeme. Neću dalje o tome, no morao sam reagovati pošto stvari često nisu onakve kako narod misli ili prepričava, a ja sam čuo priču obe strane i zato znam objektivnu istinu.

   Izbriši
 2. Boro, nadam se da si svjestan sta pišeš. Za ovakve stvari se ide na robiju ne budu li tačne i dokazane.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Jebo te dan, vidis li da covjek pise na osnovu službene zabilješke koju su sačinili inspektori PU Prijedor. Nije on ovo pisao ili izmislio

   Izbriši
  2. Odlično sam svjestan šta pišem i kakve posljedice produkujem, čak mnogo više od onoga šta otkrivam javnosti. Šta mislite kakav haos bi nastupio da objavljujem sve šta imam i to u originalnom formatu? No, sigurnost ljudi je na prvom mjestu i zaštita mojih izvora, a sekundarno je što će mi za objelodanjivanje istine trebati više vremena ili što nema čitanosti kakvu realno mogu imati. Baš kao što tačno znam kakav pritisak na organe činim ovakvim objavama da rade ono šta zakon i struka nalažu, umjesto zataškavanja kriminala i korupcije kakvo inače imamo. Mnogima sam ovakvom objavom proizveo zakonske obaveze, a ukoliko ih propuste slijede novi dokazi i pritisci javnosti dok negdje ne pukne "lanac" kriminala unutar institucija.

   Izbriši
  3. Odavno bi svi prozvani reagovali da jedan detalj samo jedan nije tacan. Nego cutanjem pokusavaju smiriti podignutu prasinu. Cutanje prozvanih je dokaz da je istina sto Boro pise

   Izbriši
  4. Cuj sluzbena zabiljeska? 🤣🤣🤣 Sta je to? Pismeni sastav policajca kojim moze obrisati guzicu? Joj Boro al lozis ove levate po blogu sto nemaju 4 razreda osnovne. Objasni ljudima da je sluzbena zabiljeska - nista.

   Izbriši
 3. Mladenu Mitrovicu zelim da legne na sto dr Stanku Baci da mu resi slepo crevo kao i rahmetli HH, jer Mitar je taj koji je obezbedio Baci da i neki dan umalo unisti jos jedna zivot, pacijent je u zasnji cas stigao u UKC

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vrlo zanimljiv način PRAVDE. Kad već mogu kao tužilac i osumnjičeni mogu neskriveno sastajati se po kafićima neka to rade i u operacionoj sali - da tako razmjenjuju "znanja i vještine".

   Izbriši
  2. To nije pravda nego suprotno od pravde jer taj Mitrovic dobro zna gdje i kod koga ce da se lijeci. Pitajte ga ko mu je lijecio tatu? Baćo sigurno ne.

   Izbriši
  3. Gore se navodi da "hirurg" pije kafu sa mitrovićem.
   Uskoro će popiti i SIKTERUŠU.

   Izbriši
  4. Ne vjerujem. Andrija je ucjenjen od Bjelice za tuzbu prema doktoru koji je u Sloveniji i Andrija ga stiti, cak i za zadnju gresku od neki dan za upucanog pacijenta. Andrija ce ga stiti do zadnjeg jer nepravnica zavrce muda. Sikterusu ce prvi da pije Andrija.

   Izbriši
  5. Ovi će zbog mita glavu izgubiti.

   Izbriši
  6. Boro je li stan otisao u pokrivanje diplome i dugova jer hirurg je odavno na Urijama kod buducih punca punice i punicinog tate..jeste da su kao Smogovci, ali sto je dzaba i bogu je drago, pa i Baco trpi tu sve zar "ljubavi", od srca je kako se prica punac i punica ne mogu naci rijeci hvale za buduceg zeta. Traze traze ali ne mogu.

   Izbriši
  7. Tuzilastvo u Prijedoru sasvim slucajno je predmet Bacine lazne diplome smjestilo u saobracajni udes. Malo je nedostajalo da se izgubi predmet. Hvala LJM na ispravci tog trenutka nepaznje koji je mogao odvesti izjave i dokaze u zaborav.

   Izbriši
  8. Tacno je da su izjava i dokazi zavrsili u predmetu saobracajnog udesa. Isto tako predmet se jos uvijek vodi pod A, iako je u OJT B Luka bio pod KT. Od kad je dosla provjera iz Njemacke od tad je predmet u ladici kod Mitrovica, a Baco i Mitrovic postaju friends with benefits. Do tad je LjM uradio dosta provjera. Sad se samo vodi na LJM, iako nema pristup, kao ni bilo ko u tuzilastvu.

   Izbriši
  9. Rukovodstvo bolnice zna kome je Baco dao pare i da su mirni dok je predmet u ladici. Samo sto kad se ladica otvori, a otvorice se onda ce rukovodstvo bolnice da odgovara za svoje propuste jer kad brod tone svako sebe spasava, a tad ce ladicar da bude u svojim govnima i nece moci stiti nikoga no spasavati sebe. I milogorac je dovoljno lud da vjeruje u vjecnu zastitu, ni sam ne zna u sta se upetljao.

   Izbriši
  10. Puna podrska za porodicu koji dr Baco trenutno maksimalno koristi. Dok god je dzaba tu ce biti, price o preseljenju u vikendicu su samo ulaznica u vasu kuci. Ne prodajite tojotu, on ce imati tu ideju. Vec vidjen scenario. Pozdrav za postenog CZ.

   Izbriši
  11. znaci milogorac uzima a ne dijeli i sad jaja u aspu, na vodilici zategni, otpusti, kako Crnica diktira. Pa milogorac ti si uvijek rado davao, sta je sad bilo?

   Izbriši
  12. Treba da ga hvale punac i punica dali su mu ćerku jedinicu nasljednicu 20 godina mlađu. Nije lako dobiti zeta hirurga treba nesto i žrtvovati

   Izbriši
  13. Zajebali su se ako su na to tipovali, zet je fake hirurg. Uboli su ko prstom u govno. Zao mi ljudi posebno oca kazu da je ok covjek.

   Izbriši
  14. Pametan je on ako mu ovo ne upali odavno ima rezervu.

   Izbriši
  15. Činjenica je da je Baco platio Mitrovica, sam je to pričao. Baci se voli hvaliti svojim vezana poznanstvima i odnosima, a takav prisan odnost sa Mitrovicem njemu imponuje. Andrija se snalazi kao guska u maglu na poziciji direktora ali ga je Baco smirio sa pricom o svom super dobrim odnosom sa Mitrovicem. Ali Baco prkosi, objavljuje prikaz slučaja sa greškom ne bi li dobio na marketingu da minimizira svoj kriminal. To mu ne uspjeva, ima po kojeg pacijenta i to iz MUPa(sam se hvali da je mup njegov).I sad širi priču o tome da ga svi mrze jer je najbolji. To vjeruju Milica, Renata, Pero,Pantos, Mirjana, Niko,stic,Karajica,i slični kojima je čast da sjede sa doktorom. Dok je Mitrovica biće i Bace, a poslije padaju karte serijski. A privatne tuzbe su u pripremi. Andrija prvi pada kao promašaj stranke.

   Izbriši
  16. Vi doktore bas ne volite dr Bacu, to vec prelazi u hronicno.
   Boli vas taj njegov prikaz rada koji je kako vi kazete da je sa greskom, a taj rad ga je odveo na Svjetski kongres hirurga. Niste mi vi bezgresni i o vama ce se pisati.

   Izbriši
  17. Jadno je da ste vi vise koncentrisani na to ko sam ja nego da li se pise istina o svemu ovome. Evo recimo mene ne zanima ko ste vi, jer prvo govorite lazi, druge ne znate medicinu, tako da ostaje da ste neki Bacin hvalospijevac. To ko koga voli nije aposlutno bitno nego ko je s koje strane zakona i kriminala , a vas idol je na strani kriminala. To mene ne boli ali me zalosti. Ne kazem samo ja da je rad sa greskom kaze mu asistent kazu hirurzi iz UKC, kaze svako ko zna hirurgiju, sto nije slucaj sa vasim idolom i sa vama. Vi je obojica ne znate a rad vam je dokaz. Drago mi je sto makar i slucajno nesmotreno priznajete da je Baco gresan, i te kako je.I to sto je bilo ko drugi gresan ne umanjuje kriminalne radnje dr Bace. Pisite sta god imate i rijesavajete sve sto imate i krenite od Bace, a ja cu vam pomoci ako mogu u rijesavanju svih gresnih.

   Izbriši
  18. Ćuti Baćofil, Bacin najveci svetski rad je njegova diploma, ostalo je samo logican slijed. Da je pametan kao sto nije ne bi talasao, ali narcis u njemu mu ne da. Mora paznju na sebe skrenuti makar i negativno. i sad zaista svetski je poznat.
   A te greske koje spominjes su ljudski zivoti i izmjenjene ljudske sudbine. Ćuti Baćofilu,pametniji si kad ćutiš. Baćofil sve sto znas pucaj, za sve i jednog doktora.

   Izbriši
  19. E doktori, doktori vama treba doktor da vas lijeci!

   Izbriši
  20. Jbga aj znaj ko je pravi a ko se igra doktora. Svi kod Kantaruse, sigurnije je

   Izbriši
  21. pa jebo te ako ćeš kod Kantaruse možeš i kod Bace isto ti je.

   Izbriši
  22. RE ..Smogovci...
   Nisu kao smogovci. Nemas pojma. Iznosis nesto o cemu ne znas. Zoki ne zivi tu ima vec prilicno razveden je od Mire. Stanko je do skora suvereno vladao u kuci punice, ali sad je i
   Mira progledala, skontala da zet ipak nije doktor.Tako da je vise mjesta, a ostalo si u pravu.

   Izbriši
  23. Cccc da se Stanko nije u mamu uselio??🤭🤭 Generacijski joj je blizi. Kad je ljubav u pitanju godine su samo broj, to najbolje zna Renata.

   Izbriši
  24. OPA može biti

   Izbriši
  25. Baco je kralj, kara mamu kara cerku.

   Izbriši
  26. Dobro se snašao ,šta ćeš žena rastavljena dobro dođe Baćo

   Izbriši
  27. Pa dobro biti sa vise zena pa i ako su majka i kcekra nije kriminal. Ovdje se prica o kiminalnim radnja a ne o manju moralu bez kriminala.

   Izbriši
  28. Tačno tako.Baćo ima iza sebe puno grešaka u liječenju pa čak i sa smrtnim ishodom a tu ga pokriva naš direktor koji vodi bolnicu u sunovrat a krivičnu za lažnu diplomu mu čuva Mladen Mitrović naravno za pare .Sam je to pričao po bolnici.Eto to je kriminal i koripcija .

   Izbriši
  29. Možda čovjek voli "trojku"

   Izbriši
  30. Kajganić pod pritiskom
   javnosti, naredio Mitroviću da otvori istragu protiv " hirurga" do prve polivine marta.
   Izgleda da su Baćine žrtve matirale Mitrovića.

   Izbriši
  31. Ih jakog mu pritiska kad krece od Bace. Sto nije krenuo od Mitrovica? Sada ce opet Mitrovic biti pobjednik dana, rijesio laznog doktora. Bacu rijesava pa ce nam pokazati kako oni cuvaju zakon.

   Izbriši
  32. Vrlo moguce da se na Baci bude siljio casni tuzilac Mitrovica, obzirom da je Baco "medijska licnost", i Mitrovica to moze iskoristit da bude veliki čuvar pravde i zakona, koji spasava Srpsku od lošeg zdravstva i lošeg tužioca Ljube koji je predmet zavlacio u nedogled, jer je Ljubo postupajuci koji ne postupa.

   Izbriši
  33. Vi ste svi bolesni, ovdje se ne unistava samo karijera vec i privatni zivoti. Stidite se, posebno radne kolege! Cuj, lazn doktor? Nkegov sam pacijent i svaka mu cast.
   Hocete da otjerate ono majbolje iz bolnice!

   Izbriši
  34. Karijera? Ko je kupio diplomu, doktori iz bolnice ili Baco? Ko je odgovoran za Bacine postupke i ponasanje? Doktori iz bolnice?? Zasto placa glavnog tuzioca?? Zato sto je istina da nema diplomu. Stidite se sto podrzavate kriminal.

   Izbriši
  35. Ne pitate se koliko je Bačo uništio pacijenata

   Izbriši
  36. Jebeš bolnicu ako je Baćo najbolji .On je dno od doktora .Kakvi su drugi doktori onda .Sreća blizu bl.

   Izbriši
  37. Bačo je najbolji doktor od svih kriminalaca i naveći kriminalac od svih doktora.
   Kolika je odgovornost Mitrovića što Bačo ubija pacijente?

   Izbriši
  38. Mitrovićeva odgovornost je još veća nego od tog nazovi dr.Bače jer mu omogućava da radi i pravi ogromne greške.Ali Mitrović eto čitamo je u kriminalu do guše i bez ovog slučaja gdje je dobro potkovan

   Izbriši
 4. Bravo Boro. Kapa do poda.

  OdgovoriIzbriši
 5. Cijeli Prijedor zna sa cim se sve bavi Mitrovic, ali na zalost, nikada on nece odgovarati za taj kriminal. Vama Boro svaka cast za hrabrost, ali od pravde i pravne drzave nema nista, tako ce Mitrovic i dalje biti na usluzi kriminalcima i za odredjene iznose ih amnestirati

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala. Jedino se ne bih složio da će Mitrović još dugo biti u pravosuđu. Nije tajna kako ovim objavama širim svijest o dešavanjima, a sa ciljem pokretanja protesta. Znam da Prijedor nije prostor na kom narodni potesti lako kreću, no za nekakav "inicijativni" period imam dovoljno provjerenih boraca i znanja kako se takve stvari dižu na potreban nivo. I sa razlokom što za zaštitu Mitrovića i sličnih niko neće dići policijske kordone i sprovoditi represiju nad narodom. Samo polako.

   Izbriši
  2. Protesti, to je pičkin dim, treba uzeti usranu motku.
   Zar je za ovakvu RS narod se borio imoj otac poginuo?

   Izbriši
  3. Uvijek moze gore, pa i od Mitra. Nas narod se i vodi tom krilaticom i zato cuti i trpi jer uvijek moze gore. Zato nam kroje sudbine najveci kriminalci, a mi zahvalni sto nije gore.

   Izbriši
 6. Mitrovica nisam upoznao,a svasta se priča.Nego mislim da ima jos gori u Pd.pravosudju,mozda vise i ne radi,upitanju je zenska osoba Basarak,em sto radi mimo zakona,em sto voli onu stvar...ma to je za roman pisati

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kakav kriminalac je Mirjana Miodragovic Basrak davno sam pisao i slažem se da je gora od Mitrovića

   Izbriši
  2. Zar neko može biti gori od Mitrovića .Želim njemu i njegovim pajtosima sve najgore u budućem životu.Mito što uzima davao doktorima za svoje najmilije jer kad su najmiliji u pitanju mnogo boli.

   Izbriši
  3. Hahah dr Baci da im unakazi najmilije. Ali nece ladicar zna gdje ce svoje da vodi. A druze ladicar nikad se ne zna vidis upucani prosli vikend nije mogao da bira pa naleti na dr Bacu, i da ne bi dr na šoku covjek bi izgubio glavu jer dr Baco kaze zbrinuo sam ga bre i jeste u svojim mogucnostima, jer to je njegov domen mrtav pacijent.

   Izbriši
 7. Ne kontam zasto Dugi i ekipa ne progovore?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mislim da bi se sve ovo trebalo proslediti VSTS - u pa da oni razmotre sporne slucajeve. Ako se i oni ogluše pa valjda ima neko i iznad niih.. neko pošten, ako takvi uopšte još postoje

   Izbriši
  2. Dugi može "odgovoriti" koliko mu dopuste posto je u pritvoru. Pored toga porodica mu je na dohvat ruke kriminalne organizacije i o tome mora misliti.

   Izbriši
 8. Dugi se nada da ce ga bagra korumpirana osloboditi zato neprogovara

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mora se neko zrtvovati, da bude rijeseno ubistvo.Ako ne bude Dugi onda ko je? A smije li se tu cackati? Odgovor daje Boro. Zato se Boro i proglasava ludim i sl..to je odbrana prozvanih.

   Izbriši
  2. Ma tačno znam čiji postupak će izdvojiti i nagoditi se kao svjedokom pokajnikom. Jedna osoba veže i Dugog kao naručiocu i Miljatovića kao pocinioca, odnosno sa postojećim materijalnim dokazima. Uskoro o tome detaljnije.

   Izbriši
  3. Samo da svjedok pokajnik ne završi kao Šmit, što nije isključeno.

   Izbriši
  4. Ne bi trebalo da nastrada pošto je u pritvoru i dobro čuvan

   Izbriši
  5. Miljatovic će biti svedok pokajnik i otkriće kompletnu grupu Nedje Samardžića koji vodi glavnu riječ,dobiće znatno manju kaznu i biće prebačen u Srb gdje mu žive roditelji ,više ih zanima potvrda da je Dugi nalogodavac jer za Miljatovica se već sve zna a Dugi.mora na doživotnu, po njihovom

   Izbriši
  6. RE: "Miljatovic će biti svedok pokajnik..."

   SVAKA ČAST!

   Izbriši
  7. A znam tu kukavicu jako dobro a mnogo zna ,Bogomoljac

   Izbriši
  8. Nedjo Samardzic sto je pao za ratne zlocine? Otkud sad on, jebote?! Ovdje se ne zna ko pije a ko placa.

   Izbriši
  9. Nedjo je glavna ispostava mladih ubica i skaljarskog klana ,uplacivao je 500 e svaki mjesec Miljatovicu ali svaki ,nije Miljatovic ubio Basica ni sto mu se ubija a ni za 50 000 e za toliko para ne bi ubio mene a ne načelnika policije ,ništa vi ovdje ne znate ,kad budete otprilike koga se krio Miljatovic u Laktasima "zovite me na telefon "

   Izbriši
  10. Neđo nemoj da budeš saučesnik kad već znaš kod koga se krio napiši da i mi ostali znamo ili možda poznajemo osobu

   Izbriši
  11. Ko je taj Neđo koji ispostavlja ubice .Zna li ovo naša policija i tužilaštvo koji i onako neće učuniti nipšta.

   Izbriši
  12. Ni meni nije bilo logicno da ubije nacelnika policije za 50.000,00 EUR. U svakom slucaju, vjerujem da je ovo tacno obzirom da je ovaj iznad OSA/SIPA...

   Izbriši
  13. Miljatović se krio kod Aleksandra Dobrića, inače bliža Dodikova familija. Isti onaj koji je autom od KK Igokea ubio ženu na tranzitu pa dobiju neku mizernu kaznu, u zatvoru je i upozno Miljatovića... Aj dalje

   Izbriši
  14. Sunce ti poljubim ko nam je predsjednik.Užas.Znači Dodikov bliži rod krije kriminalce.

   Izbriši
 9. Jadan ovaj čovjek što izgubi život, pomisle li kad na njegovu djecu!? Moliti se samo da im Bog vrati onako kako rade.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Dva sina uzrasta osnovne škole ostala su bez oca i sad ih majka sama podiže. To ne smijemo zavoravii.

   Izbriši
  2. Mitrović i ostali kao on bi trebali doživjeti bol kakav je doživjela Bašićeva poridica da osjete na svojoj koži kako je to .Iskreno im to želim

   Izbriši
 10. Jadna je ova država,ako će na osnovu pisanja ovog kretena nekome suditi. Ti si boro dno dna od čovjeka,paihopata, bolesnik...jebo te i mladen mitrovic i gojko vasic i stanislav cadjo i uros pena i sretoja i lukac i pelkic i dodik i nesic i putin i vucic....sve i jedan kojeg si ti spomenuo...ti si jedan obican olos

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Bice da si ti neki od spomenutih kod Bore.

   Izbriši
  2. Ili neki klosar sto ga je Boro nekad radio pa možda i odalamio koju cusku pa je plakao kao curica a sad skupio malo muda pa kenja preko anonimnih komentara

   Izbriši
  3. Ma kako si se ti oglasio ANONIMNI MAJMUNE

   Izbriši
  4. A volio bih da se sretnemo pa da ti curica cusku opali

   Izbriši
  5. Jadna je ova država sa ovakvim pravosuđem.Boro je super heroj i borac za pravdu .Bori se protiv nemani kakav je Mladen Mitrović i drugi u tužilaštvu i policiji .Zato jedno veliko HVALA Bori.

   Izbriši
  6. Ovu zabilješku nisam ja napisao nego Bašićevi inspektori. Moja "krivica" jeste što ne dam da slučaj ostane i dalje zataškan, kao i mnogi drugi koje sam godinama objelodanjivao.

   Izbriši
  7. Ko si ti da nešto daš ili ne daš? Propali inspektor, samozvani novinar iz ljubije

   Izbriši
  8. Ko sam ja? Pa medijski najpoznatiji stanovnik Prijedora i to godinama unazad. Ukucaš moje ime na internet pretraživačima i nailaziš na nebrojeno objava medija svih zemalja bivše Juge, a ako mijenjaš jezike na pretraživačima naći ćeš me i u medijima Evrope. Nema Prijedorčanina koji je u elektronskim sadržajima više puta pominjan od mene u zadnih pet godina i to je bar lako provjeriti.

   Imate program koji pokazuje koliko ljudi pretražuje određene pojmove. Tokom kampanje na prošlogodišnjim izborima "provjerio" sam svoj rejting spram Dodika i Jelene Trivić i našao da ljudi više ukucavaju moje ime od njih oboje. Potom sam provjerio spram Vaskovića i Vukanovića i njih sam oba "pobjedio". Objavio sam skrinšotove tih podataka. Znači, ljudi znaju ko sam i to se vidi po tome koliko na internetu traže sadržaje o meni, a u domenu ORGANSKOG PRETRAŽIVANJA (SEO) koje je najbolji pokazatelj interesovanja ljudi za nekoga ili nešto.

   Izbriši
  9. Bio si u New York Times, mogu ti poslati taj PDF nekako.

   Izbriši
  10. Jebo je mater Lukacu i Viskovicu u lice... pametnome dosta. To je nas Boro 💞

   Izbriši
  11. Aj baba ne seri

   Izbriši
 11. Ma kakav ja, obicni radnik,samo mi je ovo sve bezveze. Njegova pisanja se sastoje od prozivanja ljudi. Ko god je kriv neka odgovara,ali ovo, on velica sebe a sve ostale pljuje...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ili ko god je kriv plati Mitrovica..😁

   Izbriši
  2. Bravo za komentar plati Mitrovića

   Izbriši
 12. Majko mila gdje mi živimo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Živimo u zemlji punoj ktiminala i korupcije i blatu smo preko glave

   Izbriši
  2. Živimo u zemlji gdje ljudi koji su na položajima donose odluke ko će živjeti a ko neće .Pokojni B Bašić istraživao kriminal Mitrovića a u isto vrijeme Railić traži ubicu za Bašića .Kakva slučajnost

   Izbriši
 13. Nije mi jasno samo,ko god nesto negativno kaze na borino pisanje, njega ili je boro kao samarao ili ima veze sa ovim koje on proziva. Nit me je boro samarao nit sam znao da je on kao radio u policiji, dok se nije pojavio sa dragicevicem pa pocelo sa pisanjem da je izbacen iz policije. Nemam pojma ko je on,ali mi je ovo bezveze.on sve hapsio tukao radio,on skolovan on pa on,pa do negdje da razumijem ako pise sto je on radio i bio negdje prisutan, al on zna o kosovu o ukrajini o rusiji o putinu o vucicu o dodiku....aj ne seri

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa i ti da pratis desavan ja i citas znao bi sve to

   Izbriši
  2. Vidi, prekopiraš link
   https://drive.google.com/file/d/16-fYgcK87ZomR6DZC7oUHGQv7HRDkZ7E/view
   pa nađeš moj stručni rad o specifičnim okolnostima kriminalističkog obrazovanja u BiH. I onda vidiš SPOJ POZNAVANJA I SISTEMA BEZBJEDNOSTI I KRIMINALISTIKE kakav me krasi kao stručnjaka. Baš kao što vidiš originalna i inovativna tumačenja kakvih nema kod drugih stručnjaka za bezbjednost. Ukoliko to je latinica bliža kao pismo prekopiraj
   https://drive.google.com/file/d/1ZH7ON285gjjK692Z50eFqMN4uEZRe4wL/view.

   I hvala što si me podsjetio jer imam desetak stručnih radova koje trebam postaviti kao ovaj, pa da to može naći svako zainteresovan. Taj oblik javnog djelovanja nisam dovoljno predstavio javnosti, a imam se čime pohvaliti pošto sam pojedine teme obradio na krajnje specifičan način i kada je ovdašnja struka u pitanju čak INOVATIVAN obzirom da takva tumačenja niko drugi nije iznosio.

   To šta sam radio kao profesionalac poznato je kroz stotine predmeta organizovanog i teškog kriminala koje sam uspješno riješio i dokazi su u sudskim arhivama (presuda). Baš kao što me ljudi odlično znaju jer sam bio vrlo aktivan na prostoru bivše Juge ili kroz međunarodne istrage. Drugo je pitanje što sam kao profesionalac radio svoj posao i nisam se medijski eksponirao, a primarno jer operativcima ne odgovara da ljudi uopšte znaju kako oni izgledaju. Nebrojeno puta centralni dnevnik započinjao bi kadrovima na kojima se vidi moja stomačina, ali bez glave jer su nekad snimatelji znali kako treba snimati policijske operativce. Za razliku od današnjih. No, pošto više ne radim mogu govoriti o mnogim stvarima, baš kao što u medijima sve češće viđaš penzionisane pripadnike beogradske policije koji objašnjavaju dešavanja na kojima su radili. Neki od njih postali su baš medijski popularni i takav oblik javnog djelovanja danas je poprilično poznat. Uz opasku da sam još uvijek PRVI inspektor koji je registrovao blog i na taj način počeo medijski djelovati, odnosno "otvorio vrata" drugima.

   Izbriši
  3. Pa kako te onda izbaciše? Baš nijednoj garnituri da nisi valjao ( kako prozivas vise direktora,nacelnika,ministara, sefofa) nikom bas da nisi odgovarao. A sto se tice naucnih radova, pa 90% dadasnjih politicara se hvali sa naucnim radovima a sve sa kupljenim diplomama. Onaj ko se pravo skolovao i ima znanje,taj se ne javlja

   Izbriši
  4. Nije valjao zato što je pošteno radio ,a takvi ne odgovaraju vlasti.Vlast hoće kriminalce da mogu obavljati prljave poslove preko njih

   Izbriši
  5. I samo boro valjao?

   Izbriši
  6. Nije samo Boro nadam se. Ali se ocigledno Boro ne uklapa u kriminal i kao takav ne valja.

   Izbriši
  7. Oni koji pošteno rade dobiju otkaz ili budu ubijeni imamo primjer pokojnog Bašića.

   Izbriši
  8. Boro i pošteni rad hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

   Izbriši
  9. Pa druze Boro toliko otvoreno govori protiv kriminala vlastodrzaca da bi ga zatvorili cim bi pogresno trpenuo, ne mogu mu ni napakovati. Naprijed Boro

   Izbriši
 14. Nek potrose u zdravlju sa najmilijima ko god je uzeo pare i ko god sta krije i ko god koga pokriva i stiti. Karma je cudo

  OdgovoriIzbriši
 15. Evo reče ministar Karan da je stanje bezbijednosti u 2022.-oj bilo zadovoljavajuće a direktor policije da je zadovoljan što je rješen slučaj ubistva nečelnika Bašića. I tako, svi srećni i zadovoljni...

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ispravka... nesreca od direktora rece "u potpunosti rasvijetljen slucaj ubistva nacelnika Basica" ... sram da ga bude, pseto jedno .. on kao profesionalac da vjeruje da je hapsenjem buranije u potpunosti stvar rijesena je nemoguce. Sram ga i stid bilo, posebno ljudi iz struke koji su do zadnjeg kleli se u njega i cekali neki boljitak.

   Izbriši
  2. To je najbolji direktor kojeg je Srpska imala, profesionalac uvažen od strane svih stranih agencija, sam Boro je više outa pisao o tome

   Izbriši
  3. Nisam upratio izjave, ali po optužnici vidim da Bašićevo ubistvo ni približno nije riješeno. Biće tu dopune optužnice i to više puta, kao i razdvajanja predmeta.

   Izbriši
  4. Njemu je dosta njegova muka sa njegovim mozgom,sta ce njemu ko pakovati. Po njegovim objavama,njega je spakovalo za citav zivot....bena

   Izbriši
  5. Mora da si prozvan kad za Boru tako pišeš..Sram te bilo

   Izbriši
  6. Ma i da me vidi, nema pojma ko sam

   Izbriši
 16. Ovako sam i ja mogao zabilješku sastaviti i objaviti

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ti sastavi, ko ti brani?

   Izbriši
  2. Baba Haski,nemoj da me tjeraš da se moram griješiti😉

   Izbriši
  3. Znaju u policiji i tuzilastvu ko ke zabilješku sačinio. No, prije toga ko je i Republičkom tužilaštvu podnio prijavu kako se i zabilješka opisuje. Pa imate sudski predmet zbog kog je uzet mito. JESTE LI SVE TO MOGLI NAPISATI I OBJAVITI? ETO NADLEŽNIH ORGANA PA NEKA KAŽU JESAM LI NEŠTO LAŽNO OBJAVIO.

   Izbriši
  4. Nadlezni se ne smiju ni oglasiti moj Boro, to je dovoljan dokaz istinitosti Vasih navoda.

   Izbriši
 17. Posto znam o kome se radi u ovoj zabiljeski. Zivotom garantujem da su ovog postenog covjeka nategli jedan inspektor i jedan covijek. Mitrovic sa tim nema veze. Oni su uzimali pare u ime Mitrovica. A ne pise da su mu prijetili kada je prijavio u policiju.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Vic decenije, Mitrovic iskoristen e to jos nisam cuo. Pa daj ko su ti sto su ga iskoristili moze li se cestitati?

   Izbriši
  2. Odličnom, ako je tako zašto cijeli slučaj zataškavaji ovoliko dugo?

   Izbriši
 18. Vjeruj mi da Mitrović dobro omrsi brke jer on je glavni tužilac i svi potčinjeni ga slijepo ga slušaju

  OdgovoriIzbriši
 19. Kad je protest?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Neće prije marta ili dok se ne stvore pretpostavke za uspjeh

   Izbriši
 20. Svaka tebi cast Boro, da si ziv i zdrav i ti i tvoja porodica od srca ti želim!

  OdgovoriIzbriši
 21. kako su uvezani, kao crijeva, Mitrovic ga usmjerava kome dalje da se javi, kako su samo organizovani. Strasno koji kriminalni milje. ne znam kako se s ovim izboriti? Djeluje nemoguce.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Teško pošto nam je vlast kriminalna

   Izbriši
 22. Borba sa ovim kriminalcima je kao propadanje u zivo blato. Konkretno znam slucaj iz bolnice gdje je doktor zbog svoga kriminala dobio zastitu bivseg direktora za naknadu, nakon toga je dobio zastiti tuzioca, zatim sadašnjeg direktora, pravnice. I sta imate na kraju da sad nije borba protiv jednog covjeka (a gresaka u radu ima dosta i prijava istih) nego protiv njih 10ak jer stiteci nelegalne radnje svi su se stavili na stranu suprotno od zakona i sad su saucesnici. I stiteci njega stite sebe. I zakon jaceg pobjedjuje jer oni su jaci. A to nema veze sa pravdom.

  OdgovoriIzbriši
 23. Od glave riba smrdi

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. A glava je ovaj sto ga boro velica

   Izbriši
  2. On je glava u Prijedoru a glavni baja u Bl,odakle sve kreće jer ovi niži ne bi mogli biti korumpirani i kriminalci da im glavni ne dozvoljava.Pa samo treba vidjeti ko je postavljan za ministra bezbjednisti.Pametnom dosta

   Izbriši
  3. Ministar bezbednosti ce da obezbedio da kriminal bude bezbedan.

   Izbriši
  4. Zato je i postavljen to mu je u opisu posla

   Izbriši
  5. A znamo ko ga je postavio

   Izbriši
 24. Sta hocete od Nesica, nije los lik.. a ove gluposti od Vaskovica, pa u to ni on ne vjeruje sta pise

  OdgovoriIzbriši
 25. Boro ko ce biti novi glavni tuzilac? Koliko ovom jos dajete vremena?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mitroviću "dajem vremena" do kraja proljeća, a posebno kada nastupi lijepo vrijeme da se narod može okupljati i izražavati proteste - šta kod nas zimi nikad nije uspjevalo. I mora to ići u mnogo široj formi od nekog tamo Mitrovića ili ma kog pojedinca. Dosta su o Prijedoru odlučivali u Banjaluci, Sarajevu ili šta znam gdje, nego valja se boriti za stav da se o našoj regiji pita njeno stanovništvo. Posebno kada je bezbjednost u pitanju jer stradaju naši sugrađani, drogu prodaju našoj djeci, naše mlade tjeraju odavde...

   Izbriši
  2. Zao mi je ali ste bas smijesni ako mislite da ce narod ikad ista da uradi. Ako ce tako Mitrovica i kompanija da leti onda mogu da budu mirni jer neće nikad tim putem. Ako ekipa u Sarajevu ne progovori ništa od Mitrovog sviranja klavira.

   Izbriši
 26. Mora doći i zlotvorima kraj.iz teksta se između redova da kažemo prostim riječima Mitrović stoji sa svojim pajtosima iza mnogo velikih kriminalnih djela.Mislim da će i njemu doći kraj kao što sve ima početak ima i kraj

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Doce, kako da nec. Samo sto se postavlja pitanje sta ima od toga Basiceva porodica ili Smitiova gdje je po ovim pisanjima on doprinjeo aktivno ili pasivno da ti ljudi izgube zivot?

   Izbriši
  2. Bašićevoj i Šmitovoj djeci eliminacija kriminalaca poput Mitrovića neće vratiti očeve, no treba li nam još siročadi da reagujemo? Mislim na organizovanu reakciju naroda. Ja sam 2007. godine zaratio sa tom bandom iz Specijalnog tužilaštva RS, odakle je i Mitrović ponikao, oko desetak samoubistava počinjenih zbog torture prijedorskih zelenaša. Sa policijom vrlo involviranom u zelenašenja i utjerivanja dugova. Pa smo sljedeće godine sukob proširili na ubistva Irene Predojević, Gordane Milosavljević, Doris Bajilo, Dušanke Stanković i više ubistava počinjenih zbog sprečavanja istraga tih ubistava.

   Znači, 15 godina vrlo gadnog rata vodim jer nisam mogao okrenuti glavu od stradanja mojih sugrađana i nevinih ljudi uopše. I kako kažem u tekstovima: tema je vazda ista, a samo imena žrtava mijenjam. Ili dodajem, bolje rečeno. Zaista nemam predstavu o koliko siročadi govorimo jer zbog Mitrovića i sličnih idioti umisle da mogu nekažnjeno ubijati ljude. Pazite, UKOLIKO SE NA PROTESTE ODAZOVE SAMO TREĆINA RODIBINE I PRIJATELJA POSTRADALIH ŽRTAVA VEĆ IMAMO MASU DOVOLJNO VELIKU DA PRIVUČE PAŽNJU I POKRENE NUŽNE PROCESE.

   Izbriši
  3. Mitrovic i slicni idioti ce se ponasati ovako dok god mogu, a moze dok ne nalete na jaceg kriminalca na fuknciju od sebe pa ih onda stigne pravda kakvu i oni dijele, a to je po licnim intetesima a ne po slovu zakona. A ko ce do tad jos stradati od njihvog maca bog dragi zna.

   Izbriši
  4. Obavezno ćemo izaći na proteste .Biće nas puno.Treba gamad srušiti

   Izbriši
  5. Ukoliko vi Boki organizujete proteste, siguran sam da će Baćo organizovati kontra proteste- podrške kriminalu.

   Izbriši
 27. Pozdrav Bori od ekipe iz bolnice i puna podrška .Hvala za istinu rečenu na glas koju mi svi ćutimo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala i svako dobro našim doktorima i medicinskom osoblju. Baćo je rijedak primjer i kao takvog ga ističem, no generalno mnogo uvažavam medicinare. Koliko - najbolje pokazuje moj stav da ljekar specijalista MORA IMATI VEĆU PLATU OD MA KOG SUDIJE ILI TUŽIOCA, A MEDICINSKI TEHNIČARI ONDA SPRAM PLATA SPECIJALISTA. Po formalnom obrazovanju, specijalizacijama i u kanačnici ZNAČAJU koji za sve nas imaju medicinari MORALI bi biti plaćeni iznad nosilaca pravosudnih funkcija, a pokazatelj naše kolektivne iracionalnosti jeste što ljekare i tehničare slabo materijalno vrednujemo. Pobogu, policijski načelnici imaju veća primanja od ljekara specijalista i to je najbolji pokazatelj našeg sunovrata. I stvari koje hitno moramo mijenjati ukoliko težimo ka društvenom OZDRAVLJENJU!

   Izbriši
  2. Društvenog ozdravljenja nema dok se korumpmiranim i kriminalnim nosicima visokih funkcija ne sudi.Dok su na vlasti poštenim građanima se sudi što krivo pogledaju u nešto .,a njima se ne svidi.

   Izbriši
  3. Baćo je upravo zbog niskih primanja i pohlepe upustio se u kriminal. Navikao je na dupla primanja. Dodatno je situaciju usložila i korona (nema mita), pa se moralo pomoći sindikalnim parama.

   Izbriši
 28. Za koga je glasala ekipa iz bolnice i da li će izaći na proteste ako ih bude? Ili, na bilo koji drugi način prekinuti ćutanje?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja ću izaći na proteste makar dobio otkaz mislim i onako idem u Njemačku

   Izbriši
  2. I ja dolazim, samo recite kad i gdje

   Izbriši
  3. Kakav problem je da medicinari izađu na proteste protiv takvih poput Mitrovića? Ljudi sa 19 godina formalnog obrazovanja (9+4+6 g. školovanja, bez specijalizacija, subspecijalizacija i ino) znaju kako se teško postaje to što oni polazišno jesu i kakvo dodatno odricanje predstavljaju specijalizacije i postdiplomske studije. I normalno je da su spremni braniti dignitet struke.

   No, dodatni impuls za protest lako se načini. Dovoljno je da objavim Mitrovićevu startnu platu, pa kad ljekari istu uporede sa svojima eto ih ispred tužilaštva - da se razjasni KO JE KO!

   Izbriši
  4. Ne da Djetic da se ide na protest

   Izbriši
  5. Djetić će da sleti sa direktorskog mjesta jebote pa opšti nam haos u bolnici,a neće ga niko ni pitati

   Izbriši
 29. Da nece mozda Bojan Dejanović biti svjedok pokajnik 😂😂😂

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogao bi i Bojan to biti, no zna se ko je sa Dugim dogovarao ubistvo i time njega zakopava, a onda kumu Miljatoviću pomogao u bjekstvu, pa time povezuje i naručioca i izvršioca.

   Izbriši
  2. Znači Repajić

   Izbriši
 30. Zalosno je da je iskren covjek zbog postenog i casnog odnosa prema poslu izgubio glavu, bas zbog toga razloga, i jos ga izdaju kolega koji su trebali da sluze zakonu. Izdali su ga a zatim i ubili. Zao mi je Basiceve porodice i djece koja moraju i ovo da citaju. Nista im ne moze nadoknaditi oca i supruga, ali mogu biti ponosni na njegovu naivnost dobrote covjeka sa neiskvarenim i postenim odnosom prema poslu u danasnje vrijeme.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Upravo zbog takvog poimanja stvari još dugo nemam namjeru odustati od ove tragedije i ogoljavanja pune istine. Pa do pokretanja protesta kao oblika pritiska na institucije da sprovedu punu pravdu. Taško je to unaprijed procjeniti, no poznavajući koliko je Bašić bio uvažavan kod čestitih policajaca računam i da će značajan broj njih podržati proteste. Uostalom, i njihovi životi su u pitanju, pa ima smisla da se bore kako se slične stvari ne bi ponavljale.

   Izbriši
 31. Najzalosnije je što korumpirana dzukela, Sretoja kao nagradu za tolika ubistva dobija mijesto.u Banja Luci ,CZO umjesto da bude na Tunjicama i da na ekonomiji sadi paprike ,jebem li mu krv

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. To je bila "kombinacija" prije imenovanja ministra Karana. Sad ukoliko on kao doktor pravnih nauka u polupismenoj budaletini Sretoji vidi "kadar" koji je upravljati obrazovanjem i stručnim usavršavanjem policije - ONDA JE IDIOT VEĆI OD LUKAČA. Kratko i jasno!

   Izbriši
 32. Najžalosnije je što nam je vlast kriminalna i stvorila je kriminalan i korumpiran sistem.Zato svi trebamo da poslušamo Boru i kad budu protesti da izađemo u što većem broju radi budućnosti djece.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Boro vam radi za tu istu vlast, jednom će vam doći iz guzice u glavu

   Izbriši
  2. Koliko treba biti idiot, pa da "iz guzice dođe u glavu" da sam godinama jedan od najprogonjenijih ljudi ove zemlje. Uguglate moje ime i vidite koliko puta sam samo hapšen i gonjen zbog JAVNOG MIŠLJENJA i kritike vlasti. Pa sam evo u devetu godinu ušao bez ikakvih primanja, a sve zasnovano na TEŠKO NEZAKONITOJ SUSPENZIJI I OTKAZU. Pobogu, dva puta su me primorali da po 16 dana provedem na psihijatriji kako bi me "posmatrali" jesam li sposoban za poslove krim inspektora. OBA PUTA NAKON ŠTO SAM OD MINISTARA JOVIČIĆA I LUKAČA TRAŽIO OBJAŠNJENJA O ZATAŠKAVANJU PLJAČKE FONDA ZDRAVSTVA TEŠKU DESETINE MILIONA I GDJE SU ME NEZAKONITOM PROMJENOM RADNOG MJESTA SPRIJEČILI U ISTRAZI KOJU SAM ZAPOČEO. Znači, o ovome imamo nepobitnu dokumentaciju i šta sam tražio i šta su vajni ministri uradili.

   Ljudi moji, tokom rata i profesionalne karijere preko stotinu puta sam svjesno rizikovao život i nikad oko toga nisam pravio problem. Kad iz te vizure kažem da su me više puta pokušali likvidirati onda neko misli da preuveličavam ili izmišljam. Odlično, ako je tako nameće se logično pitanje: zašto pojedinci iz vrha policije i pravosuđa dokumentaciju o tim stvarima drže u ladicama, pa evo za neke pokušaje i 15 godina? Što ne kažu da su istražili ta dešavanja i utvrdili da ja lažem?! Kako će to uraditi kad službena dokumentacija kaže drugačije? Dokumentacija je problem, a da ne pričamo o istini i stvarnim dešavanjima?

   Uostalom, ko god vidi moju saradnju sa režimom neka ga stigne šta smo moja porodica i ja pretrpili, pa da na takav način sazna istinu. Kroz život trudim se da nikom ne želim zlo, ali ne vidim drugog načina da pojedini spoznaju istinu - nego da im poželim moju "sreću".

   Izbriši
  3. Pa to je stara isprobana taktika vlasti. Ko god ukaze na nezakonitost proglasava se ludim. Recimo Mitrovic konkretno, podnosioce krivicnih prijava, za predmete koje drzi u ladici, kaze da su ludi. I dalje to nastavlja skrivati u ladici. On iz fotelje glavnog tuzioca prica kao baba preko tarabe, toliko o njegovoj skoli. Isto tako da je on normalan ne bi sebi davao za pravo da kvalifikuje necije zdravstveno stanje, i to nekoga koga nikad vidio nije niti ista zna o toj osobi. I sve to dok drzi predmete skrivene u ladici, zaobilazi CMS, ne da da se radi taj isti predmet. Nit smo ludi nit slijepi.

   Izbriši
  4. Ne poznajem Mitrovića al od nekih njegovih poznanika sam čula da je jako podal a tako i izgleda i tako i radi velike podlosti.Karma je čudo nadam se da će mu se sve vratiti

   Izbriši
 33. Ako radi što ovako javno piše o njihovom strašnom kriminalu

  OdgovoriIzbriši
 34. Ma kakvom on kriminalu piše, samo laprda, proziva ljude iz svoje zlobe i pakosti

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Da je tako odavno bi on bio iza resetaka. Ja znam slucaj gdje ne laprda no pise iskljucivo istinu.

   Izbriši
  2. Ljudi, gro mojih tekstova zasnovano je na konkretnim krivičnim predmetima i spisima tužilaštava i sudova. Ukoliko sam nešto slagao organi u svakom momentu mogu izdati saopštenja i javnosti objasniti gdje lažem ili griješim. Umjesto što ćute dok predmeti skupljaju prašinu, ili što kriju istinu. Dosad se jedino dešavalo da po hapšenjima i postupcima utvrdimo da sam objavio ISTINU, a nikad suprotno i od toga ne možemo pobjeći. Samo primjera radi podsjećam da sam za Zeljkovića objavio i počinjena krivična djela i dokaze GODINU I VIŠE PRIJE HAPŠENJA. I javno prozivao Miodraga Bajića zašto ta bitanga nije u pritvoru, pa se i to dogodilo. Takvih primjera mogu navesti na desetine, ali pametnom je i ovo dosta.

   Izbriši
  3. Pa da nije njihov i da im je neka pretnja i bio bi iza rešetaka. Ovako, on laprda o starim slučajevima i zamajava vas koji mu vjerujete.

   Izbriši
  4. Pa sto citas ako je zamajavanje i laprdanje?
   I majke ti Boro sta se pravdas, kome se pravdas? Napadaju te ti isti koji koriste kriminalu.

   Izbriši
  5. Da bi se ismijo i njemu i vama koji vjerujete da je on neki Prijedorski Če Gevara

   Izbriši
  6. Nemoj se zagrcnuti i upišati od smjeha hajvančino

   Izbriši
 35. Odvec doticni previse zna da bi se izlezavao na tunjicama..otice on u falcone stilu

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Znaci govori istinu.

   Izbriši
  2. Razlika između mene i sudije Fakonea je u tome što on karijeru nije započeo kao specijalac antiterorista i snajperista, niti je bio ratni veteran da bi i takva znanja koristio u onome šta je radio. Trebalo bi mi vremena da saberem pokušaje likvidacija koje sam preživio, ali za bar pet pokušaja sam uspio razjasniti najvažnije činjenice. I otkriti gro odgovornih. Zato me pojedini svako malo lažno prijavljuju za "ugrožavanje sigurnosti", a jedini izvor njihovih nesigurnosti jeste što znaju šta su činili i da ja znam istinu. Sa takvim hipotekama nije zgodno kad stanem ispred njih i pogledam u oči, a znaju kkoliko sam "eksplozivan" u opasnim situacijama. Pobogu, koliko puta su me slali da pohapsim opasne krimose u Banjaluci i šta više znam gdje sve sam išao na takve zadatke.

   Izbriši
  3. Da..sve jasno kao dan

   Izbriši
 36. Boro dizi sve zivo i mrtvo !!! Hotel Monument pre 2 meseca kupio Dodikov tajkun i sad ga prodaje Turcima ili Austrijancima ceka se bolja ponuda a iza svega se krije DRZAVNA MUCKA i prodaja drzavih resursa, kupac pre 2 meseca je bio Dodikov tajkun i sada to prodaje cim prije a drzava ce da se ogradi i kaze nismo mi prodali !!! Istrazi to Boro, hptel Monument u srcu Kozare-Mrakovice

  OdgovoriIzbriši
 37. Dignuce boro kurac na tu temu, prvo mile treba da mu da tekst pa onda da ide hvalospev

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvalospevu i tebe stiti Milina stranka, preko sekretarice direktora sumarije i jos nekih. Prozvan si pa se ljutis na Boru, a covjek pise istinu i sam to znas.

   Izbriši
  2. Poližeš Dodiku muda iza duda

   Izbriši
 38. Ima li nacionalni park s tim kakve veze

  OdgovoriIzbriši
 39. Nista se nece promjeniti , sistem je sjasi kurta da uzjase murta 30 godina . Narod ko narod samo prica i lupa , potkupi se za 100 maraka i bitno da se njegovog dupeta ne tice

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Onda smo dobili šta smo zaslužili. 100km i trpi

   Izbriši
  2. Ocito je tako jel nista se ne desava na bolje 30 godina ' a omladina odlazi drzava je drzava staraca i budzetlija

   Izbriši
 40. Nismo to zaslužili narod je birao nekog drugog al i ovog puta narod je pokraden

  OdgovoriIzbriši
 41. Pokojnog načelnika Basica,brat:Drazenko,na komemoraci obecali ministar i direktor posao u Prijedoru,posto je covek bez posla.I obecaju mu kule i gradove.Obecaju tako sto mu Sretoja sredio posao kod Gp Knezevic sto ljudi rade bez plate kod njega.U kanalu i neznam sta vec,eto koliko cijene svog pokojnog kolegu.Cujem na kraju da ga je Zare Kovacevic uspio izvuci i ubaciti u Toplanu.Toliko.Lp

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Koliko imamo poginulih i umrlih policajaca sa nezbrinutom maloljetnom djecom? I o kojoj se društvo ne brine? Iza BAŠIĆA ostala su dva dječaka u osnovnoj školi, koje supruga sama podiže. Bolje im je da ne pokrećem kakve stvari o njemu ili o njoj govore pojedini koji u medijima se kunu da su mu bili prijatelji.

   Izbriši
  2. Iluzorno je pricati kako se drzava brine o gradjanima.

   Izbriši
 42. žare je jedina svetla tacka u ovom gradu. Nadam se da ce upeti u svemu sto je zamislio.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Najebali smo sa zarom kao svetlom tackom. Crno nam se pise sa svetlom tackom

   Izbriši
 43. Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber s ovim brojem: (+66 81 302 8552)

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

UDARNO: Afera "POTKIVANJE" glavnog tužioca Mitrovića (FOTO)

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Ubijeni načelnik Bašić istraživao kriminal i korupciju glavnog tužioca Mitrovića