KOSTREŠEVIĆ NOKAUTIRAO LUKAČA: Uhapšeni Lubura pod budnim okom ministra štitio "integritet" organizovanog kriminala

Hapšenjem Nedeljka Lubure razotkrivena je duboka involviranost u međunarodni organizovani kriminal vrha MUP RS i najbližih saradnika ministra Lukača. Od direktora policije Siniše Kostreševića sad utemeljeno možemo očekivati i hapšenje samog ministra. 


borislav radovanovic blog


Ovdašnji mediji i građani očigledno nemaju svijest o težini skandala produkovanog lišenjem slobode i sasvim izvjesnim pritvaranjem Nedeljka Lubure, zamjenika načelnika Službe za zaštitu intergriteta i zakonitosti u radu MUP RS. U  pitanju je služba direktno podređena ministru, dok bivši zet Lubura spada u kategoriju njegovih 5-6 najbližih saradnika

Na podnaslovnoj fotografiji predstavljam dio šematskog prikaza organizacione strukture MUP-a preuzet sa zvaničmog sajta, dok ispod teksta imate kompletan prikaz i po strelicama koje vode od pozicija ministra i direktora policije vidite kako funkcionišu hijerarhija i subordinacija. Znači, u crvenom pravougaoniku Kabinet ministra, Služba ministra i Služba za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu potpadaju pod ingerencije ministra, dok direktor policije nad istima nema nadležnosti. 

Dosta sam pisao o aferi bivšeg ministra Dragana Mektića i njegovog savjetnika Bojana Cvijetića, čija je kriminalna grupa pohapšena sa 303 kg skanka. I taj čin apostrofirao kao potvrdu mojoj višegodišnjih tumačenja da međunarodne policijske organizacije i policije drugih država odbijaju saradnju sa Bosnom i Hercegovinom zbog saznanja o upletenosti ministara Lukača i Mektića u međunarodno krijumčarenje opojnih droga.

Elem, ako Mektića "ukopava" savjetnik, šta onda reći o Lukaču kom je uhapšen direktni podređeni i to sa statusom visokorangiranog rukovodioca i ovlaštenjima policijskog službenika?! Koji službenim vozilom iz Slovenije dovozi krupne narkodilere poput Ivana Mijatovića i organizuje njihovo skrivanje u Banjaluci?! Nakon slične "zaštite" pružane ubijenom Nebojši Čubriloviću. Imam potvrdu informacija objavljenih u medijima, ali i najavu da je u pitanju tek djelić organizovanog kriminala koji se trenutno istražuje.

To da su ministar Lukač i njegov bivši zet Lubura u zvadi među prvima sam objavio, pa do pikanterija o batinama, a šta vidite sa donjih fotografija ili iz teksta MINISTAR LUKAČ PRETUKAO ZETA LUBURU: Otkrivam pozadinu hapšenja korumpirane inspektorke Jelene Florjan. No, i nadalje ostaje činjenica da je ministar svog bivšeg zeta i dugogodišnjeg kriminalnog saradnika ostavio pod svojom komandom i direktnom kontrolom.


borislav radovanovic blog

Narednih dana intenzivno ćemo se baviti kriminalom Nedeljka Lubure, a sada je fokus na njegovoj poziciji u MUP-u koja je produkt volje ministra Dragana Lukača. Imate objave "onog drugog blogera" koji uobičajeno mantra o ljudima i stvarima koje ne poznaje, pa tako i potezanje odgovornosti Siniše Kostreševića. Zato mi je bitno šematskim prikazom predočiti kakve nebuloze valja "kolega bloger" sa lažnom diplomom baletana.

Direktor Kostrešević u datoj situaciji učinio je jedino šta zakonski ima na raspolaganju: prikupio dokaze, lišio slobode osumnjičene i predao ih Tužilaštvu BiH - uz izvještaj o počinjenju krivičnih djela ORGANIZOVANOG KRIMINALA vršenog zloupotrebama službenih položaja, ovlaštenja i sredstava (vozila, legitimacije...). U širem smislu dokazao je tešku KOMPROMITACIJU službi i podređenih mu službenika ministra Dragana Lukača. Nakon koje se Lukač nije oglasio i nalazi se u fazi oporavka od zadobijenog NOKAUTA!


borislav radovanovic blog

Gornji šematski prikaz, opet preuzet sa sajta MUP RS, pokazuje organizacione jedinice pod rukovođenjem načelnika Milosava Savkovića i njegovog zamjenika Nedeljka Lubure. Savković je inače još jedna bitanga iz bivšeg Specijalnog tužilaštva RS, koje je ministar Lukač rasporedio na ključne pozicije u cilju stavljanja pod svoju kontrolu struktura organizovanog kriminala Republike Srpske i šire. Gdje su mu udarne "pesnice" činili Darko Ilić zadužen za organizovani kriminal i tadašnji zet Lubura na čelu Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma. 

Po Lukačevom i Luburinom viđenju tada su "teroristi" bili članovi anketnog odbora osnovanog povodom ubistva Davida Dragičevića, viđeniji opozicionari i članovi zajednice Pravda za Davida, pa sve do rukovodilaca poput Siniše Kostreševića. Jeste, vršili su komunikacijski nadzor (prisluškivanje), praćenje i druge radnje kontrole Kostreševića i tima inspektora koji su vodili istragu ubistva mladog Dragičevića. Kako sam to više puta ranije pisao: Luburi su izvještaj dostavljani na dnevnom nivou. Znamo i kakvim brutalnim nasiljem su potonje razbili "terorističku grupu" Pravda za Davida.

Ministar potonje svog zeta raspoređuje na sadašnju funkciju u Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a, a kojoj je jedan od primarnih zadataka vršenje unutrašnje kontrole i disciplinskog gonjenja policijskih i državnih službenika. Računajući i autora ovog teksta široj javnosti poznatog po desetinama nezakonitih hapšenja, montiranih krivičnih i disciplinskih postupaka i ino. U tekstu sa gornjeg linka imate vezu ka objavi iz aprila 2018. godine gdje potežem pitanje: ko je bogatiji - ministar Lukač ili zet mu Lubura? To su "čuvari" Republike Srpske koji su mene progonili, čime ćemo se detaljnije baviti narednim tekstovima.

Zasad ću se zadržati na predočavanju konkretnih dokaza rukovodne odgovornosti povodom SKANDALA u vidu hapšenja tako visoko pozicioniranog policijskog moćnika, odnosno da govorimo o "kadru" u direktnoj ingerenciji ministra Dragana Lukača. To što "onaj drugi bloger" traži smjenu direktora policije Siniše Kostreševića više govori o njemu, negoli o pravno relevantnim činjenicama. Kostrešević je hapšenjem Lubure još jednom potvrdio moje navode kako više nema zaštićenih i nedodirljivih!

Prije par dana svjedočili smo situaciji gdje policija Republike Srpske lišava slobode i procesuira pripadnike Obavještajno bezbjednosne agencije BiH i Državne granične policije, sa očiglednim zaobilaženjem Agencije za istrage i zaštitu BiH na čijem čelu je Luburin dugogodišnji kriminalni mentor Darko Ćulum. Po Vaskoviću to su "razlozi" zbog kojih treba smjeniti Kostreševića, nakon što ga po njegovim davnim najavama Lukač nije uspio "slomiti kao trsku".

Fudbalski rečeno Kostrešević je ušao u protivnički "šesnaesterac", predriblao zadnju liniju odbrane i izbio pred "golmana" Lukača. Sad od ministra ovisi hoćemo li gledati dalji "dribling" ili šut. To što će Nedeljko Lubura naredne mjesece provesti u pritvoru dovoljno je za potpuno anuliranje Lukačeve moći, pa da njegovo hapšenje i pritvaranje ostave za postizborne mjesece. Ukoliko nešto pokuša odlično zna da Kostrešević nema problema ući u njegov kabinet i uhapsiti ga. 

Sa druge strane ministru valja razmišljati o tome koliko je njegov bivši zet spreman pregovarati sa Tužilaštvom BiH i razotkriti kompletnu zločinačku organizaciju. Retard kakav jeste Bojan Roguljić će "otpjevati" sve šta zna o ovom i svakom drugom poznatom mu kriminalu, pa čak i oko davnašnjih veza njegovog oca Slavka sa Lukačem. Grđu "opciju" od Roguljića u smislu čuvanja tajni nisam siguran da su mogli naći.

Još 2018. godine objašnjavao sam da je Lubura mnogo opasniji svjedok pokajnik od Darka Ilića, a kog zbog domino efekta nisu smjeli prepustiti pravosuđu. Ključ narednih dešavanja dobrano ovisi o "sudbini" Nebojše Stefanovića, gdje sam davno razjasnio kako su policije Srbije i Srpske pratile drogu i premijera Radovana Viškovića nazvao "narko mazgom Nasera Orića". Elem, to su ipak teme za naredne tekstove.

U svakom slučaju okosnica sukoba Lukača i Kostreševića bila je usljed zakonskih anomalija koje ministru kao političaru daju preveliku moć nad policijkim strukturama, a šta možete razlučiti po donjem šematskom prikazu koji strelicama predstavlja sporne ingerencije. Preko pola godine Lukač je odolijevao zahtjevima za smjenama njegovih kadrova ogrezlih u organizovanom kriminalu, gdje hapšenje "kapitalca" poput Lubure iz temelja mijenja postojeće odnose. I označava konačnu pobjedu Kostreševića kakvu sam od momenta imenovanja za direktora policije najavljivao obzirom da odlično znam njegove profesionalne potencijale i metode. 

Nastaviće se...


borislav radovanovic blog

Primjedbe

  1. Bravo Radovanoviću. Pravo u centar

    OdgovoriIzbriši
  2. I dalje lupaš kao "Maksim po diviziji"! Svi koji su do sada pohapšeni su bili u Vaskovićevim objavama. Ostaje samo da vidimo hoće li krupne ribe, poput direktora i ministra, doći na red, ili će se sve završiti sa ovim "sitnim" ribama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad je Vasković povezivao Luburu sa narko mafijom - do ovih zadnjih tekstova oko ubistva Nebojše Čubrilovića? I tu je iznio potpuno pogrešan motiv. Znači, Čubrilović nije imao nikakav status svjedoka kada je grupa Milanka Sredića već bila osuđena u Sloveniji. Pazi, radio sam Milankovog oca Dragu oko šverca droge i auta, pa onda i Milanka upravo kada je njegova grupa pala za 36 kg kokaina. Posebice dio klana vezan za Prijedor odakle su Sredići porijeklom. Luburu znam sa studija poslije rata i samih početaka njegove karijere, pa tako i kakvim se kriminalom sve bavio. Prije punih 15 godina sam se sukobio sa tim strukturama policije i Specijalnog tužilaštva i od tada traje naš otvoreni rat, a najviše preko konkretnih krivičnih predmeta za koje znam kako su mutili, pa sam ih redom otvarao i dokazivao istinu. Ne pišem o nekome ili nečemu šta mi drugi dostavljaju informacije, a dobrano netačne, nego o ličnim saznanjima. I otkrivam tek nekoliko procenata onoga šta znam, za razliku od izmišljanja preko tuđih priča. Možete trista godina čekati da Kostrešević uhapsi sam sebe ukoliko vjerujete u bajke.

      Izbriši
  3. Boro,maljo si zljoban ovaj put...
    Šalu na stranu, pominjanje "onog drugog blogera" ti ne ide u prilog.
    Nemoj više to da radiš, to ti je moj savet.
    Ja mislim da on tebe nikada nije spomenuo, barem ne u negativnom kontekstu.
    Bavi se bitnim stvarima, prepusti nama, koji pratimo blogere, da sami izgradimo mišljenje o tome ko je kakav.
    Tekst ti je odličan, da napomenem usput.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam zloban nego ciničan. Imamo nikad zapamćene rezultate borbe protiv mafije, gdje hapšenja dosežu do samog vrha struktura bezbjednosti, a pojedinci su narod ubjedili da takve stvari čine okorjeli kriminalci. Hapšenju Lubure doprinijeli su podaci FBI i Europola koje su ove POLICIJSKE AGENCIJE dostavile našoj policiji po osnovu sporazuma čiji nosilac je Siniša Kostrešević. Govorim o međunarodnim vezama uspostavljenim prije desetak godina kada smo još zajedno radili, a onda mi bene pišu komentare šta je "najavio" nekakav baletan koji ne poznaje jednu jedinu osobu o kojoj piše, niti ima pojma kako te stvari funkcionišu. Zato sam prema tima ciničan, bar kad dođemo do stvari koje egzaktno pokazuju da su vjerovali u obične nebuloze. Još kako bi Vasković mene pominjao, kao što zapinje za razne anonimuse koji mu napišu kakav komentar, no zna šta mu slijedi jer bar za njega imam materijala na pretek. Materijala koji bi on rado da narod ne dozna ili "zaboravi".

      Znači, ljudi rade zaista opesne poslove i bukvalno rizikuju živote da bi ovaj prostor očistili od nagomilanog organizovanog kriminala, a jedna bitanga aman dvije godine naziva ih kriminalcima i piše laži za kakve ga plaća upravo narko mafija. Tipa Rajka Dukića čije veze sa Naserom Orićem su ti momci razotkrili, pa čak i razvalili godinama razvijan kanal preko Zvornika. Možete li zamisliti koja hrabrost treba udariti na drogu Nasera Orića koju kroz Srbiju prati žandarmerija Nebojše Stefanovića, a ovde je preuzima Lukačev SAJ? Čak do Dodika su išli u sklanjanju Kostrešovih inspektora sa tih akcija. Pisao sam o tome. Ili danas kada je onakvom egzekucijom načelnika Bašića pokazano na šta su sve spremni mafijaši prema onima koji im stoje na putu. Bašićeva likvidacija je "poruka" Kostreševiću! Baš kao što je i on uzvratio "porukom" u vidu masovnog prebijanja struktura narko mafije. I ekspresnim hapšenjima. U našem okruženju vode se rovovske bitke, a jedan plaćenik uporno pljuje po momcima čiji nokat vrijedi kao on cio. I pljuje po mojim prijateljima, pa se može reći da dobro prolazi kako me iritira. Ja bih volio da fukara ima petlje za javni okršaj, ali očigledno nema.

      Vama hvala i svako dobro.

      Izbriši
    2. Boro , tvoji tekstovi su vrlo značajni za oporavak društva u RS , ali čemu ovo baljezganje o žandarmeriji i SAJ u Srbije ? Dve godine ološ Nebojša Stefanović nije ministar policije , žandarmerija i SAJ su od tada pod direktnom kontrolom Vučića i Vulina , to su sve časni pripadnici bezbednosnih snaga Srbije, za razliku od ovih u Republici Srpskoj . To, su obične nebuloze o Oriću i bezbednosnim strukturama Srbije i drogi , to je svojstveno za BiH a ne za Srbiju .Policijske strukture u Srbiji su maximalno usresredjene na borbu protiv narkotika što ne može da se kaže za policijske strukture u RS i Federaciji ! Sva hapšenja u BiH su sprovedena na insistiranje Europola i Eurojusta i delimično DEA , da su se pitale policijske strukture u BiH nijedan narkodiler ne bi bio uhapšen. Šta se promenilo u Prijedoru , posle ubistva Bašića ? Pregrupisavanje i novo zaduženje jedan inspektor - jedan diler pod izgovorom doušnik i podela talova .

      Izbriši
    3. Ala ga pretjera brate sa to hvaljenje srbijanske policije. I babe i żabe danas znaju da je na żalost, policija u dijelu svijeta koji kontrolise amerika vise od 50% zapravo produzena ruka mafije zj.to ti je jedno te isto drzava i mafija. Gdje ti brate zivis i ciji sendvic jedes?

      Izbriši
  4. Kako ste nonšalantno prešli preko onoga da je Lukač hteo da kazni policajce koji su točili gorivo na pumpi “Dodik i sedam popova”, a Kostrešević ih po Dodikovom nalogu zaštitio. Kako ste na strani onog ko je direktno pod skute Dodika, koji je izvor svog zla i uništenja Republike Srpske?! Potpuno neverovatno. I naravno, ne da Lukač neće biti uhapšen, nego je to neviđena besmislica. Što je babi milo, to joj se i snilo. Šteta što se neće desiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Raspoređivanje policajaca na radna mjesta i konkretne zadatke u nadležnosti je direktora policije i Lukač se oko toga pita taman koliko i ja. Nemam pojma ko je gdje točio gorivo i o čemu se tu radi, ali da Kostrešević neće ispuniti jedan jedini zahtjev ministra to zasigurno znam. Pa nije to Darko Ćulum da ministar po njemu piša. Na kraju, Lukač će biti uhapšen i ostatak života će provesti na robiji jer je udario na nas par desetina koji smo decenijama drugovi i saradnici, a nemamo običaj bitangama ostati dužni. Svi imamo jedan zajednički cilj, a znamo kako i do toga doći. Znate, bio je Lukač "gospodar života i smrti" pa smo ga zabili u mišju rupu odakle mu izlaska nema, kao što više nema udarnih pesnica poput Ilića i Lubure koje smo davno sasjekli. Jednako kao i političku moć koju je zloupotrebio protiv nas starih operativaca, kojima on nije prva politička bitanga sa kojom smo se suočili.

      Izbriši
    2. Da ponovim, Lukač nije sam. Neće stradati, neće mu se suditi, ništa od onoga što priželjkujete mu se neće desiti.

      Izbriši
    3. Pa desiće mi se onda ono sta ću mu lično uraditi ukoliko drugi oblici pravde izostanu. Meni ne treba šest hiljada policajaca da bih njemu učinio neko zlo, nego samo moja procjena da nešto uradim.

      Izbriši
    4. Ne treba mu šest hiljada policajaca, posebno ne od Vas, za to sam dovoljna i ja. Imaće sve što što je potrebno da ga niko ne pogleda, a ne uradi mu nešto. Pomirite se s tim :)

      Izbriši
    5. Hahah de cuti zeno. Znamo mi iz Prijedora ko je Boro i kako je mlatio pp gradu 2003. I nadalje. Ocistio familiju Milakovic

      Izbriši
    6. Ko nema moć, razmišlja o sili, to je vazda tako bilo.

      Izbriši
    7. RE: "Ne treba mu šest hiljada policajaca... za to sam dovoljna i ja."

      Da niste vi "glavna inspektorka" sa vibratorom? Joldžićkina kuma? Što mi je klip sa vibratorom tražilo preko stotinu osoba?

      Izbriši
    8. Dobar pokušaj, mada nisko za jednog džentlmena.

      Izbriši
    9. Koga je očistio Boro 2003 godine ? Koje Milakoviće ? Boro je 2003 godine i u slučaju Milaković bio nebitan inspektor koji se nije ni bavio tim slučajem , poslije pet godina neuspešnim bavljenjem mupa RS sa Milakovićima i 168 sprovedenih racija svih policijskih struktura uključujući i medjunarodne IPTF i SFORA nisu uspeli da pronadju ništa čime bi optužili Milakoviće , slučaj je preuzeo IPTF i naložio tužilaštvu u PD da podigne optužnicu i proslijedi preko PU Banja Luka na tek osnovano Tužilaštvo za organizovani kriminal BiH , kako su nestručno radili na osnovu fingiranih izjava tako je i optužnica protiv Milakovića doživela propast , osudjen je Milorad na osnovu ucena Tužilaštva stranog tužioca Dzonatana Ratela i priznanja krivice i još dvojica rodjaka su osudjeni . Poslije je optužnica pala zbog niza policijskih propusta i fingiranih izjava svijedoka koji nisu htijeli da stanu iza izjava na koje su ih naterali u policiji i niko nije osudjen .Boro, nisi ti mijerodavan da pričaš o njima jer samo oni najbolje znaju šta se radilo u PU Prijedor i čime su se sve bavili inspektori i načelnici svih ovih decenija i o viječitom sukobu izmedju njih i policije .

      Izbriši
    10. Boro, i ne samo on nego nijedan policajac iz Prijedora nisu smjeli da pogledaju Milakoviće, i kad je organizovana akcija nijedan nije smio da krene osim četvorice specijalaca sa Pala

      Izbriši
    11. Mi , koji smo iz Prijedora dobro se sijećamo akcija SFORA sa transporterima i helikopterom iznad hotela Šervud kad su sprovodili racije i transportere sa dugim cijevima oko njihovih noćnih klubova , ne ponovilo se to vrijeme . Ništa se vi u PU Prijedor niste pitali u to vrijeme , radili ste ono što vam oni narede .

      Izbriši
    12. Oni barem nisu nikad trovali našu dijecu drogama , uvijek su bili protiv dilera koji su radili sa murijom . Kad su oni otišli seljak Cule je umislio da je glavni , posadio dvije plantaže marihuane za našu dijecu i ti si ga isti podržavao zajedno sa Mikanovićem.

      Izbriši
    13. Zato su bili za prostituciju i reketiranje

      Izbriši
    14. Jel bolje da ljudi jebu u to vrijeme po klubovima ili da kao Šula i Deba siluju maloljetnice po gradu ?

      Izbriši
    15. "za to sam dovoljna i ja" 😂😂😂
      "nisi Boro mijerodavan" 😂😂😂
      Ne zna se dušo moja da li si jadnija ili nepismenija...Boze, smiluj se nama gresnima i na pravi put nas vrati 🙏

      Izbriši
  5. Onaj bloger je bolje informisan. Bolje pise, nije opsiran, pise kratko i jasno bez obzira sto je lazni baletan, zavrsio je gimnaziju pa je pismeniji od nekih drugih blogera koji su zavrsili policijske skole i okitili se diplomom fakulteta iza lipe. Imate diplomu privatnog fakulteta i najvise me nervira kad prozivate druge, svi znamo kakve su to diplome, kod mene u firmi jedan sa takvom radi u skladistu. Nema vasa diploma vrijednost sa privatnog, samo diplome sa drzavnih fakulteta su nesto a kod nas se zna kako dobiju sa privatnih. Vidjecemo hoce li pasti direktor, ovo su stranci raskrinkali i mup je hapsio po nalogu tuzilastva BiH a ne po nalogu direktora.Jad si napisao da je on hapsio i predao tuzilastvu tu sam prestao citati dalje. Svi su rrkli po bslogu tuzilastva Bih, to bi svakako sipa odradila da nije ovaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sa mojom magistarskom diplomom mogu bez ikakvih procedura upisati ma koji smijer doktorskih studija beogradskog univerziteta, a šta je meni tada bilo bitno. Imam kolege koje su doktorirale bezbjednost ili pravo tako da oko toga nema dilema. I nisam za zaposlenje u državnoj službi (urednik Radio Banja Luka) koristio lažnu diplomu kao Vasković, a imam oba dokumenta koji to dokazuju. Nakon što je zajedno sa Lukačem izvršio državni udar nad Republikom Srpskom i na vlast nam doveo Milorada Dodika. Kad skupi hrabrosti da javno razmjenimo argumente čekaju ga brojna iznenađenja.

      Izbriši
    2. Boro, ako tebi Dodik kao ne valja, zasto ti sin lajkuje sve Dodikove objave na twiteru? Ako ti Dodik ne valja, kako ti valja Đajić kojeg je upravo Dodik postavio tamo gdje jeste?
      Kontardiktoran si Boro.
      Prije par mjeseci si na twiteru najgrublje izvrijeđao Goricu D., nema šta joj nisi napisao, a eno sin ti lajkuje svaku njenu objavu.
      Najjače je, sin ti lajkuje i Nešića 😂
      Kod vas se ne zna ni ko pije ni ko plaća.

      Izbriši
    3. Haha jel realno da i to pojedini gledaju sta ko lajkuje. Daj ljudi ako nemate sta Bori naci.nemojte mu na djecu udarati,bezveze je. Koliko sam cuo, djeca su mu odlicni djaci i to je dovoljno.

      Izbriši
    4. Pa sta bih ja trebao pratiti sta moj sin "lajkuje" po društvenim mrežama? Eto imate vi koje to zanima.

      Izbriši
    5. Ne udaram ja uopšte na Borinu djecu, nego samo ukazujem na ozbiljnu kontradiktornost ponašanja i pisanja najstarijeg Borinog sina koji je medijski jako aktivan u propagiranju režima i ima jako bahat, nekulturan i ponižavajući pristup u medijskoj komunikaciji, tako da se Borina priča i njegova priča nikako ne poklapaju.
      Znači, nije to nikakvo dijete već odrastao punoljetan čovjek koji je izabrao da bude aktivan medijski eksponent jedne strane na društvenim mrežama i kao takav podliježe medijskoj kritici.
      Štaviše Boro je lično najstarijeg sina uvukao u sav ovaj prljavi obavještajno medijski posao kad ga je još kao maloljetnika vukao na proteste PzD.
      Prema tome, ako nemate argumente za suprotno, nemojte tako podlo pisati o nekom "udaranju na djecu", jer samo kao čitalac i posmatrač sa strane ukazujem da nešto ne štima.

      Izbriši
    6. RE: Čovjek može biti samo sebi kontradiktoran, a dvije osobe to ne mogu biti, pa bili otac i sin. Moj sin razvija sopstveni vrednosni sud i javno iznosi sopstveno mišljenje, gdje se ja trudim da na te stvari imam što manje uticaja. Imaju drugi koji se bave njime, a posebno Begić i Stanivuković koji ga redovito pljuju na Banjaluka24.com. I zaista gnusno lažu. Sa druge strane ovi iz SNSD-a ga redovito pozivaju na žurke, na razna druženja i slično, a vjerujte da se odazove na tek deseti poziv. I šta sad? Jedni te javno satanizuju, a drugi te uvažavaju iako obe opcije znaju čiji si sin. Koliko teško je zaključiti na koju stranu će se opredjeliti mlada osoba? Je li teško izabrati između satanizacije i uvažavanja? Pa onda vidite reakcije na društvenim mrežama kakve ističete. Dule je javno podržavao Stanivukovića, Begića i svu tu svitu dok nisu objavili da je narkoman, da je pijan divljao autom i šta više nisu nalagali. Da bi na vrhuncu platili lokalne budale da ga fizički napadaju. No, sad nemaju problem sa mojim sinom, nego sa mnom, a to će još kako osjetiti. Pa da vidim može li im jaran Lukač pomoći. To sam zaboravio istaći. Kada je moj Dule vidio kako su se pojedini "opozicionari" pobratimili sa Lukačem to je kod njega izazvalo preokret kakav danas vidite. I hiljade i hiljade drugih identično reaguju, pa sa te strane nije iznimka.

      Izbriši
    7. Ali Boro dragi, zašto da se Duško opredjeljuje za jednu ili drugu stranu, kad ti sam kažeš da se ne zna koja strana je prljavija?
      Je li dobar student, jeste.
      Zašto ne izabere "svoju stranu", studiranje prođe za tren, neka ide u advokate, bude svoj čovjek kojeg niko ne drži za muda, imaće tebe pri ruci za stručnu pomoć, sam si rekao da uzimaš sporove od kojih svi dignu ruke, zašto u prljavu politiku, da bude Suvarina botina? A mislim da si ti taj Boro koji ga gura u tu prljavu politiku.
      Doduse, jeste da je u politici para brza i laka, možda je mali vidio da se ne isplati biti pošten kao što je tata bio cijeli život, pa gura u svom pravcu.
      Razmisli malo, pa reci da nisam u pravu?

      Izbriši
    8. Opredjeljen sam samo za stranu svog oca, a pratim ga cijeli svoj život i tako će biti uvijek. Svaki dan smo na kafi i razmjenjujemo mišljenja. 2018. godine kad sam postao tek punoljetan, Lukač mi je uhapsio oca. Potegao sam mnoge poteze da izbavim oca iz policije, uspio i stupiti u kontakt sa njim gdje mi je dao instrukcije. Osposobio me je još ranije da se snalazim u teškim situacijama, gdje treba misliti i tražiti rješenje, a ne kukati i misliti samo na najgore. Doživjeli smo pakao od života zbog Lukača i takvih. Kada je David ubijen, htio sam ići na proteste i nije me niko na to tjerao, jer isti čovjek stoji iza tog ubistva a koji je nama zagorčao život. Ostavio mi je oca bez posla, a svoje zetove, ljubavnice i ostali ološ unaprijedio. I šta na kraju dobijemo?
      Dobijemo to kako se opozicija, koja je imala moju neizmjernu podršku, svezala sa ovim munstrumom na čelu MUP-a. Svoje mandate su dobijali tražeći smjenu Lukača, a onda pravili dilove sa njim ne bi li ih on doveo na vlast baš kao i Milorada Dodika. Nije Dodik napravio Lukača, nego baš obrnuto. Gledam nedavno Skupštinu RS, kada je jedna od tačaka bila izvještaj MUPa u prethodnom periodu. Kao što znate, u prethodnom periodu se desilo da je nađeno i po 300kg droge, ubijen je načelnik u Prijedoru, hapšeni inspektori i svašta nešto. Očekivao sam haos na skupštini i da vidim šta poslanici opozicije imaju reći na sve to.
      Međutim, glavni problem opoziciji je što nema znakova gdje su postavljeni radari. Ni riječi o ovome šta se sve dešavalo, a kamoli da neko od njih potegne odgovornost ministra Lukača. Sve to mi se gadi, moj otac je nadrljao zbog podrške toj opoziciji. Nije nikad uzeo jednu marku, a mnogi su uzimali poput Vaskovića i takvih. I danas su oni borci, a moj otac i ja smo "prodane duše". Ja nisam ničiji bot, a pogotovo ne Suvarin. Lajkujem mu gdje ismijava Begića i takve koji su prvi udarili na mene bez ikakvog razloga. Prošle godine sam bio i sa njim i sa Stanivukovićem i sve je bilo super. I onda jedno jutro pročitam na njihovom smećarskom portalu o udesu koji se desio prije skoro 2 godine. Zadnje šta su uradili je da su poslali lokalni ološ da me napadne i da time izazovu reakciju mog oca, jer znaju da je za nas spreman sve učiniti. E pa vidite, mi ovakve stvari nismo čak doživljavali ni od ljudi iz vlasti iako ih je otac, a i ja prozivali. Ne podržavam ja ni drugu stranu, isto je to sve. Jedino koga ja poštujem iz reda vladajućih je prof dr Vlado Đajić, čovjek nam je pomogao iako je znao ko je moj otac i s kim je sve u sukobu. To su stvari koje se cijene i poštuju i baš me briga iz koje je on stranke. Drugo, čovjek ima najveće moguće zvanje i za mene je to dovoljno. Ja "guram" svoj fakultet super za razliku od Begića i ostalih koji nisu mogli završiti ni prvu godinu. Ja se nisam bavio ni sa kim dok se nisu počeli baviti sa mnom. Prije sam komentarisao samo na profilu mog oca kad ga neko napadne, a ja to ne mogu da gledam. Kasnije kad su udarili na mene, onda su dobili drugačiji tretman što bi rekao moj otac. Najbolje izgleda da ugasim društvene mreže, pošto se redovno gleda šta ja lajkujem, komentarišem i stavljam na storije. Možda onda ovom društvu bude bolje, jer to društvo nije briga što, na primjer, Jelena Trivić radi za Radovića, Vukanović nosi Suvari 50000e za prazan stik, a Draško uzima 5 miliona od Dodikovih tajkuna i na to sve se udružili sa Draganom Lukačem. Ali ipak, najveći problem je šta lajkuje jedan student i sin jednog blogera. Eto toliko!

      Duško Radovanović

      Izbriši
    9. Duško, vidim da si opširan na oca, tako se valjda najbolje sakrije i izbjegne suština.
      Reci mi konkretno, kako je Begić mogao prvi udariti na tebe ako je on vijest za saobraćajku objavio u maju/junu ove godine, a Boro je još u decembru prošle godine objavio njegov pornić i svu ostalu hajku na njega (o Begiću i Stanovukoviću mislim sve najgore, da se razumijemo).
      Drugo, kažeš da si opredjeljen za stranu svog oca, i vjerujem ti, ali tolika kontradiktornost u postupanju vas dvojice u javnom prostoru ne može ostati nezapažena.
      Hoćeš li ugasiti društvene mreže ili ne, nebitno je, ti si Bori štetu već napravio, a to da neko gleda šta ti lajkuješ i da je to problem, ma nije to problem, gledao je Begić kad mu je bilo potrebno za onaj članak i gleda poneki Borin učenik koje je Boro tokom godina u tekstovima naučio da ništa ne prihvataju kao izvjesno i da sve kritički analiziraju.
      Duško, ako ti struka ide od ruke, budi samostalan i svoj, nećeš biti ni gladan ni žedan, pusti prljavu politiku, vidiš da Boro cijeli život ispašta zbog nje. Nemoj prelaziti na "tamnu stranu", ne treba ti to.

      Izbriši
    10. Stari je objavio prepisku sa Begićem kada ga je molio da ne piše oko onih snimaka. Nije pisao iako je znao za drogu, gdje su orgijali i ko je u tome učestvovao. Zato su ga povrijedile Begiceve laži o meni. Da ne ulazimo koliko je godina pomagao Begiću i Stanivukoviću. Onda su izmislili da Đajić plaća iako oba znaju da on nikad ne uzima novac za pisanje. Sad umjesto podrške imaju problem sa starim koji nikom nije ostao dužan. Neke stvari mi je rekao ali to će podijeliti kada on procijeni. Nas dvojica ne možemo biti kontradiktorni kad on uvijek kaže da njegovi ratovi nisu moji i da ja trebam graditi svoje razmišljanje. Bar 10 puta dnevno kaže da sam dosadan kada mu pomenem objave koje su meni zanimljive. Sa njim mogu pričati o stručnim stvarima ili o društvu a najmanje o objavama koje vi pominjete. Kad bih njega slušao ne bih znao nijednog političara Srpske, jer ne zavređuju da se na njih troši vrijeme.

      Izbriši
  6. Zaista onaj bloger ne dira nikoga i pise samo o lopinama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sto ne dira Radovica, Sarovica i takve kriminalciine. Pa zato sto ga oni placaju i po njihobim instrukcijama udara na Kostresevica, Dodika, Djajica jer im oni smetaju. Do nedavno je pricao kako je Lukac borac u da ce srusiti Dodika sto je opozicija ocekivala. Treba reci da su Radovic i Lukac u dilu kao i Stanivukovoc i Lukac.

      Izbriši
    2. Ja ću njega "dirati" dok god bude pisao gnusne laži o mojim drugovima i časnim profesionalcima, a niko mu ne brani da adekvatno odgovori.

      Izbriši
    3. Ovi sto zastupaju Vaskovića neka na njegovom profilu pronađu bilo kakav komentar koji se suprotstavlja njegovom pisanju. Nema, ne postoji jer ih brise. To puno govori. Vaskovic ne trpi kritiku ni istinu. Placen je da brutalno manipulise.

      Izbriši
    4. Bravo, istina.

      Izbriši
    5. Svaka čast za iznesenu notornu činjenicu da na Vaskovicevim nalozima možete samo pisati hvalospjeve. No, meni je bitno da postoji komunikacija između ljudi, da svako iznese svoje mišljenje onakvo kakvo doista jeste, šta ne bi izrekao pod imenom ili negdje drugdje. Uostalom, nije normalno kad se svi slažu sa autorom i nema drugačijeg mišljenja. To je mantra, laž i manipulacija, a šta nikaf nisam trpio. Meni su draže uvrede of toga da ispod teksta sam sebi pišem "pohvale", dok brišem tuđe komentare. Zaista ne mogu shvatiti to sto rade gotovo svi akteri javnog života, a iz aviona se vidi da to nije realnost, da je jeftino spinovanje.

      Izbriši
    6. Manipulišete, na Vaskovićevom blogu se ne mogu pisati nikakvi komentari

      Izbriši
    7. Misli se na FB stranicu

      Izbriši
  7. Čisto da se zna: Lubura je manje u kriminalu od direktora i ministra, a pet puta je bolji čovijek i od jednog i od drugog. On danas ispašta svoje grijehe zato što je nekada besprijekorno vjerovao ministru, kada je radio u njegovo ime i za njegov račun. Žalosno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro ću objaviti informaciju o pljački blinde na Vlašiću iz 2004. godine gdje su Lubura i Viktor Latinović uzeli prve velike pare, a već sam objavio njegove veze sa automafijom. Pa ćemo malo preći na ubistva i štošta pride. Sa njim, Ilićem, Vasićem, Miloševićem, Bajićem, Tegeltijom, Mikanovićem i ostatkom te bande otvoreno sam zaratio prije punih 15 godina kada više nisam mogao trpiti hajdučiju koju su tada radili, tako da meni nemojte pričati o Luburinom "poštenju". Ispašta jer se osilio do mjere da tuče suprugu Suzanu, Lukačevu sestru i inače jednog izvanrednog policijskog inspektora, možda najboljeg sa kojim sam ikad radio, a zbog veze sa onom flundrom uhapšenom sa mitom. Previše se osilio i zbog toga je izgubio "leđa", a on je taj koji je uvijek koristio Lukačev uticaj, dok obratno Lukač od njega je imao samo glavobolje.

      Izbriši
    2. Lubura je bitanga lopovska koja je koristila značku da se bavi kriminalom .

      Izbriši
  8. Evo ispod linka za tekst gdje je Boro napisao hvalospjeve o "onom drugom blogeru i baletanu". Sve sa zajedničkom slikom i osmjehom.

    https://borislavradovanovic.blogspot.com/2018/04/vaskovic-otvorio-pandorinu-kutiju.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da mi je znati ko ih je posvađao? I zašto?

      Izbriši
    2. I zbog čega?

      Izbriši
    3. Zato što je počeo pisati gnusne laži o čestitim i zaslužnim policajcima sa kojima sam godinama radio i dijelio opasnosti, pa odlično znam koga bitanga napada zbog crkavica dobijenih od Dukića, Radovića i sličnih lopuža. Ne koristim imena, nego opis "Kostreševićevi ljudi", ali znam koga je i za kakve laži sve oblatio, pa reagujem shodno svojim uvjerenjima. Ljudi su još uvijek u aktivnoj službi i ne mogu mu adekvatno odgovoriti, a nisu nemoralni da mu urade sve šta inače mogu, pa smatram svojom obavezom da u njihovo ime progovorim. Pritom mi smeta što ovako teško manipuliše naivnim narodom. Odlično sam znao i koliko je zaradio na ubistvu Davida Dragičevića i kakve sve nebuloze je tu plasirao, no tada smo se oba stavili u funkciju pomoći roditeljima i odbrani istine, pa je bilo kontraproduktivno da se bavim njime. Pobogu, dvije godine nisam odgovorio BN TV iako sam znao kako muljaju, ali u PzD su smatrali da im taj medij pomaže i svoje lične animizitete sam ostavio po strani. Preko dvije godine je prošlo dok nisam otkrio javnosti istinu o dogovoru BN televizije i Lukača, odnosno pozadine tog dila koji veze nije imao sa Davidom Dragičevićem, nego što sam Lukaču razvalio onaj posao sa radarima kada su pokušali maznuti 90 miliona maraka.

      Izbriši
  9. Boro tvoj komemtar o bojanu roguljicu je vrh ahahah. Zanima me odkud njemu skay aplikacija i kako se on nasao u svemu tome?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaka budala sa lovom može imati sta znam kakve aplikacije, za razliku od nas koji uvijek znamo da takve stvari izrađuju bezbjednnosne službe kako bi navlacile naivce. Najveći cinizam jeste Bojanova diploma i slika sa Vestpointa koji ke navodno završio i postao "oficir". Roguljice rijetko pominjem ali uvijek naglasim dabsu porodično idioti.

      Izbriši
  10. Kontam da svako ko ima love moze da ima skay al cinjenica je da radio sa tim luburom i da glumi mafijasa ili je on bas mafijas. Ti kazes da je retard ahahah koji ce otkriti sve sto zna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Od djetinstva je gledao "kombinacije" svog oca i tadašnjeg komandanta specijalne policije Dragana Lukača, pa sene treba čuditi što imitira stvari na kojima je "odrastao". Znam podosta o Roguljićima, pa tako i da Bojan ne zavređuje ozbiljno bavljenje njime.

      Izbriši
  11. Dragicevic je vise puta izjavio ds je Kostresevic istrazio slucaj ubistva Davida pa Boro ako mozes odgovoriti zasto cestiti direktor ne hapsi ubice ako zna ko su. I ti si pricso da znas ko du pavreci avom prijatelju da hapsi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čovjek je u maju 2018. godine pred anketnim odborom izjavio da je pročitao kompletan izvještaj tužilaštvu i da je policija istim dala osnov sumnje za ubistvo, odnosno dostavila sve potrebne dokaze. Zato nije promjenio inspektore koji su taj posao odradili, nego sa njima nastavio dalje dokazivanje. Iste godine objasnio sam da Kostrešević može pohapsiti pojedince, ali nakon 24 sata mora ih predati tužilaštvu - gdje konstatno imamo tužioce koji rade za ubice i koji će pohapšene pustiti na slobodu, pa čak i kontaminirati ono malo dokaza koji dosad nisu uništeni. Kada predmet zaduži tužilac spreman da donese naredbu o sprovođenju istrage protiv Lukača, Ćuluma, Ilića, Lepira, Vreće ili ma kog drugog saučesnika policija će čim zaprimi naredbu pohapsiti sve i sprovesti u tužilaštvo. Nikakav problem. Iskreno sam se nadao da će Lagumdžija i novi saziv VSTV-a stvoriti pretpostavke u Tužilaštvu BiH za okončanje istrage, a oni kao v.d. imenovali Lukačevog poslušnika Milanka Kajganića, koji je prvog dana stopirao sve dotad započete radnje i kompletnu istragu. Ista situacija kao kad je Milan Tegeltija vodio VSTV. Znate, policija prikuplja dokaze i dostavlja ih pravosuđu nad kojim nema moć i nema mehanizma natjerati tužilaštvo da radi svoj posao, a onaj ko tu moć ima neće da je koristi.

      Izbriši
  12. Na Vlasicu su blindu opljačkali ljudi iz srbije sa kojima sam lično ležao, imate indicije ,ja imam podatke ,čekamo hapšenje u Pd ,to nas sviju zanima ,ovo je sve "tresla se gora ,rodio se miš" ,ništa od ovih sitnih hapšenja, mazanje očiju

    OdgovoriIzbriši
  13. Podrska cirkusu, hljeba i igara to nam daj, bolje igara nego hljeba zalogaj.

    OdgovoriIzbriši
  14. Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: drapata4@gmail.com. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744

    OdgovoriIzbriši
  15. Marija Glunčić20. 02. 2023. 10:39

    KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO ZA RJEŠENJA VAŠIH LJUBAVNIH I BRAČNIH PROBLEMA. Pregledajte njegovu web stranicu (https://isikolotemple.com)
    S toliko toga u srcu, ovdje sam da se izrazim o tome kako je dr. Isikolo spasio moj brak od razvoda. Ja i moj muž smo imali nesporazum i to je rasturalo naš brak do te mjere da je moj suprug tražio razvod. Tako da nemam drugog izbora nego krenuti u potragu za rješenjem svog problema. Tamo sam naišao na detalje dr. Isikola i kako je toliko ljudi pisalo dobre stvari o njemu i njegovim prekrasnim djelima za njih i o tome kako je pomogao mnogim ljudima obnovivši njihovu vezu. Kontaktirala sam dr. Isikoloa i rekao mi je sve što trebam učiniti i za manje od 48 sati koliko je radio za mene, moj suprug je poništio papire za razvod. Sada ja i moj suprug živimo zajedno u miru i skladu i ja sam ovdje da kažem svijetu da su ljubav i privrženost obnovljeni. Sve hvala doktoru Isikolu što je spasio moj brak od raspada. Podatke za kontakt dr. Isikolo možete poslati putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu možete poslati WhatsApp/Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  16. Goda Mlinarević23. 02. 2023. 12:57

    U vezi sam sa svojim dečkom već 2 godine i planirali smo se uskoro vjenčati i odjednom me ostavio zbog druge djevojke, stvarno volim tog tipa i nikad ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Dalje sam dala sve od sebe da ga vratim, ali sav moj trud da ga vratim u svoj život nije upalio. Na taj vjerni dan, naišla sam na neke komentare na web stranici o ovom velikom čaraču koji se zove dr. Isikolo, toliko je ljudi tvrdilo da im on pomaže da obnove vezu i vrate bivšeg, morala sam ga kontaktirati jer je bio moja posljednja nada. Kontaktirala sam ga putem njegove e-pošte i rekla mi sve što je potrebno učiniti što sam i učinila, a on me uvjerio da će za 2 dana moj dečko ostaviti drugu djevojku i vratiti se meni i bilo je super iznenađenje vidjeti svog dečka kako mi se vraća nakon dva dana. Danas sam jako sretna što mi se vratio i to sam postigla uz pomoć dr. Isikoloa i savjetujem mu ako i vama treba njegova pomoć, pošaljite mu e-poštu izravno putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu također možete poslati WhatsApp ili Viber +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  17. Pozdrav prijatelji, drago mi je što mogu podijeliti svoje iskustvo s dr. Ajayijem, prolazila sam kroz teške trenutke u vezi jer je moj godinu dana mlađi zaručnik iznenada rekao da bismo trebali otkazati vjenčanje, da on više nije zainteresiran za mene, ja bila zbunjena i tražila pomoć, tako sam upoznala dr. Ajayija na internetu koji je napravio ljubavnu čaroliju i moj zaručnik je kleknuo da se ispriča i zahvaljujući dr. Ajayiju, sretno smo u braku. Kontaktirajte Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nećete požaliti.

    OdgovoriIzbriši
  18. Goda Mlinarević21. 03. 2023. 08:32

    Suprug je ostavio mene i sina i više se nije vratio dok nije intervenirao dr. ISIKOLO. Moja priča se ne razlikuje od drugih koji su odvojili svoje vrijeme kako bi podijelili informacije o njemu sa svijetom. Imala sam bračnih problema s mužem zbog čega me je ostavio i otputovao u drugi grad. U nekom sam trenutku bio depresivan i nisam dobio pomoć niotkuda dok nisam došao u kontakt s dr. Isikolom koji mi je pomogao. Obnovio je ljubav i povezanost između mene i mog partnera i dobila sam ga nakon 2 dana kako je obećao. Baš kao i svi drugi koji govore o njemu, ovdje sam da kažem dobro o njemu i zahvalim mu što je ponovno donio radost u moj život. Neće pogriješiti ako i njemu pokušate pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Bok, moje ime je Anna Trivkovic i ovdje sam da vam kažem više o dr Isikolu i njegovim dobrim djelima. Život nema smisla kada izgubite voljenu osobu i borite se s emocionalnom traumom koja postaje nepodnošljiva. Hvala dr. ISIKOLU koji mi je priskočio u pomoć i dao rješenje za mene kada je svaka nada izgubljena. Pred mojim očima, moj muškarac me ostavio zbog druge dame i pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, ali nikad nisam uspjela. Morao sam tražiti pomoć dok nisam saznao za DR Isikolo. Pružio mi je maksimalnu pažnju i podršku koju sam trebao i dao je sve od sebe i vratio mi mog čovjeka, a rezultat koji se očituje nakon 48 sati još uvijek me zadivljuje. Sada su naša ljubav i sreća ponovno oživljene i rade bolje za nas. Nemojte više paničariti jer DR ISIKOLO može pomoći i vama. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  20. DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Ariana Antolić. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  21. Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: drapata4@gmail.com ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)

    OdgovoriIzbriši
  22. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  23. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Marijana Belinić. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zaposlen da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu jednostavno možete poslati poruku putem WhatsApp +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  24. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Sanela Tahirovic. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  25. Moj suprug je otišao, a dr. Isikolo mi ga je vratio i zadivljen sam i morao sam širiti dobre vijesti
    Moje ime je Nikolana Vesic. Kad me je čovjek napustio, bio sam traumatiziran i slomljen od srca i nisam se mogao mjesecima dobiti. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću moći početi iznova. Ušao sam u kontakt s drugim muškarcem s kojim sam se trudio da budem, ali to se nije uspjelo jer ga nisam mogao voljeti. Znao sam da još uvijek volim i želim da mi se čovjek vrati. Tako sam počeo tražiti pomoć i tada sam pronašao dr. Isikolo iz različitih pogleda, čitao sam o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da shvati sve što sam trebao znati i vjerovao sam u njega i ispunio postupke. Radio je za mene i obnovio ljubav i povezanost između mene i mog čovjeka i nešto nakon 48 sati dok je obećao, moj je čovjek tražio me i razgovarali smo, a on je sišao da me vidi gdje jesam, a mi smo izmislili i postali postali i postali sretni opet zajedno. Dr Isikolo je pouzdan i može vam pomoći i ako ga kontaktirate za bilo što. Samo ga pošaljite putem WhatsApp ili Viber: +2348133261196 ili mu pošaljite e -poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  26. DR ISIKOLO se ne može porediti po pitanju rešavanja vaše veze ili bračnih problema. Moje ime je Ariana Antolić. Borila sam se sa depresijom veoma dugo znajući da je to posledica slomljenog srca kada me je moj dečko napustio zbog druge dame. Nikada nisam znao da je donio odluku da ode od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogao doći do njega. Morao sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čuo za njega. Rekao mi je sve što je potrebno učiniti da se obnovi ljubav i veze između mene i mog muškarca što je i učinio. Rezultat je počeo da se manifestuje nakon 48 sati kako je i obećao. Ovo možda zvuči čudno, ali je 100% istina da on nikoga ne iznevjerava. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  27. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR ISIKOLA I ZAISTA SAM PREUZETA
    Pozdrav svima, ja sam Dijana Milosevic. Kada je izgubljena svaka nada da moja veza ponovo funkcioniše između mene i dečka, otišla sam na internet u potrazi za pomoći i pročitala sam i kontaktirala DR ISIKOLA koji je došao i sve popravio i ostat će cijenjen od mene do kraja života. Previše puta sam prolazila kroz emotivnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg raskida i zato sam tražila pomoć i saznala za DR ISIKOLA koji me je spasio. Ispričao mi je procedure i pozvao me da se pridržavam što sam sa zadovoljstvom uradila i nije odugovlačila sa rješavanjem mojih problema, a rezultat sam dobila za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je previše dobar u pomaganju ljudima. On je istinoljubiv i iskren pa mu pošaljite poruku preko WhatsApp-a: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i nismo se razišli. Mislila sam da mogu nastaviti dalje, ali shvatila sam da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je svoju pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  29. Zdravo svima moje ime je Goda Balašević iz Las Vegasa i tu sam da se zahvalim i dr Isikolu kojeg je Bog iskoristio da pokvari moju situaciju i vrati radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža od jedne dame u inostranstvu kada je on otišao da radi u istom regionu gde ona živi. Nisam znala šta se sve dogodilo dok mi prijateljica nije poslala fotografije obojice i nakon toga mi je bilo poznato da je to razlog zašto se moj muž ohladio prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotizovan i kontrolisan umom, a ja sam znala sve kada sam kontaktirala dr Isikolo kada sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjeravao me je da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću što je i učinio, a rezultat je počeo da se manifestira nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka nazad i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a ili Vibera: +2348133261196 ili mu e-mail putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  30. Pozdrav svima, ja sam Maria Arapović. Dugo je vrijeme moj muž živio u drugom stanu zbog pritiska na poslu i bili smo jako sretni zajedno iako je nekoliko mjeseci bio odvojen od nas. Nisam znala da je kolegica s posla već bila u vezi s njim, što je natjeralo mog muža da podnese razvod od mene niotkuda. Znala sam da nešto nije u redu jer se nikada nismo morali toliko svađati ili svađati da ga natjeramo da ode. Bio sam istraumatiziran i tražim pomoć da se uhvatim u koštac sa situacijom koja me dovela do DR ISIKOLA zbog pohvala kojima su ga ljudi obasipali na internetu. Dugo smo razgovarali i rekao mi je sve što sam trebao znati o tome što se dogodilo i zakonskom postupku za rješavanje problema. Ispunio je svoja obećanja i vratio mi muža, a brakorazvodni proces je poništen. Sada nam se muž vratio kući i sretni smo zajedno. Doista je nevjerojatno kako ljudi mogu istinski pomoći drugim ljudima kada su u potrebi. On vam također može pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Vibera +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  31. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći i pročitala sam i kontaktirala DR. ISIKOLA putem njegove web stranice (https://isikolotemple.com) koji je došao i sve popravio i ostat će mi cijenjen do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je procedure i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. On je vrijedan istine i pošten pa mu pošaljite poruku putem Vibea ili WhatsAppa: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  32. Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i nismo se razišli. Mislila sam da mogu nastaviti dalje, ali shvatila sam da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  33. DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Ariana Antolić. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  34. Pozdrav svima, ja sam Maria Dujmović iz Hrvatske. Ljubav ostaje neverovatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvek je zagarantovana za vas oboje. DR ISIKOLO me je natjerao da shvatim da možete povratiti ono što vam čini život lijepim baš kada sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka i on mi ga je vratio. Imali smo komplikovanu vezu i svađali smo se sve vreme i on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO se pojavio nakon nekoliko pokušaja da ga povrati i nisu uspjeli. Vratio je ljubav i vezu između mene i mog muškarca i za samo 48 sati imali smo sastanak i razgovarali o stvarima, a sada planiramo da se vjenčamo i živimo sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili o njemu nikada nisu lagali o njemu jer je on zaista od povjerenja. Kontaktirajte ga danas i neka vam i on pomogne. email: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  35. Sve zahvaljujući ovom velikom čovjeku koji se zove dr. Agbazara, veliki čarolija koji je vratio radost u meni pomažući mi da vratim svog ljubavnika koji je prekinuo sa mnom prije četiri mjeseca, ali sada sa mnom uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna čarolija kotačić. Sve mu zahvaljujemo, možete mu se obratiti za pomoć ako vam zatreba u teškim vremenima putem: ( agbazara@gmail.com ) možete i WhatsApp: ( +2348104102662 )

    OdgovoriIzbriši
  36. Moje ime je Elena Eraković i ja sam iz Srbije, ali nalazim se u Švicarskoj. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno osvojimo i bezuspješno. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. email: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsAppa: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  37. Ove riječi zahvale dr. Isikolu dolazim od mene Antonija Galovića i iskreno mu zahvaljujem na dobrom djelu. Izgubio sam naš brak i prekrasan dom uništen nesrećom gledajući svoju ženu kako odlazi zbog laži kojima je bila hranjena i nesigurnosti koje nikada nisu bile istinite. Od početka sam se zakleo da nikad neću biti varalica i stajao sam na svome kako bih osigurao izgradnju sretnog doma, ali nažalost nikad mi nije dovoljno vjerovala. Mjesecima sam lutao pokušavajući je vratiti i tražio pomoć iz raznih izvora, uključujući njezinu obiteljsku intervenciju, ali nikad nisam uspio. Došao sam u kontakt s dr. Isikolom u kojeg sam sumnjao u ranijoj fazi s kojom smo stupili u kontakt. Morao sam održati nadu živom i pridržavati se procedura baš onako kako mi je sve objasnio. Uvjerio me da se vratila, što se dogodilo nakon dva do tri dana, a ja još nisam pronašao riječi da izrazim koliko sam sretan i zahvalan što poznajem svog sina i ja njegovu mamu kod nas. Svima govorim o dr. Isikolu i njegovom dobrom srcu koje pomaže ljudima. Neće vas iznevjeriti ako ga isprobate. Kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  38. HVALA VAM DR. ISIKOLO ŠTO MI DOLAZITE U POMOĆ U MOJIM NAJGORIM TRENUTCIMA.
    Pozdrav svima, ja sam Ana Dančević i živim u Švicarskoj. Moj suprug i ja borimo se s bračnim problemima posljednjih 6 mjeseci i nisam znala da je obitelj mozak iza problema koje smo ikada imali. Problemi su eskalirali i on se na kraju iselio iz kuće. Bila sam sama sa svojom kćeri i život je bio jadan bez njega pored mene. Učinio sam sve što sam mogao da okončam probleme, ali bezuspješno. Stoga sam morala potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR. ISIKOLO. Baš kao što sam oduvijek željela, čuo je moj vapaj i priskočio mi u pomoć. On je riješio probleme koje smo imali i suprug i ja smo se vratili zajedno i još uvijek me čudi kada dobijem rezultat za 2 dana kako je obećao. Ako imate problema s partnerom, obratite mu se sada i on vas također neće iznevjeriti jer je pouzdan i pouzdan. pošaljite mu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  39. Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, moram dobiti rezultat nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  40. Tako sam uzbuđena. Moj prekinuti brak je obnovljen, moj bivši muž se vratio nakon što je ostavio mene i naše četvero djece zbog druge žene. Bio sam tako sretan što sam upoznao DR WALE-a koji je pomogao mnogim ljudima da im vrate ljubavnika, pa sam se i njemu obratio za pomoć. tako mi je DR WALE pomogao da vratim muža. Veliko vam hvala, DR WALE, jer nikada nisam mislila da će mi se moj bivši muž vratiti tako brzo uz vašu čaroliju. Ti si najbolji i najveći na svijetu. ako ovo čitate i trebate svoju bivšu ljubavnicu natrag ili se vaš muž preselio kod druge žene, nemojte više plakati, kontaktirajte DR WALE-a sada. Evo njegovog kontakta: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ILI e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  41. Bok, moje ime je Anna Trivković i ovdje sam da vam kažem više o dr Isikolu i njegovim dobrim djelima. Život nema smisla kada izgubite voljenu osobu i borite se s emocionalnom traumom koja postaje nepodnošljiva. Hvala dr. ISIKOLU koji mi je priskočio u pomoć i dao rješenje za mene kada je svaka nada izgubljena. Pred mojim očima, moj muškarac me ostavio zbog druge dame i pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, ali nikad nisam uspjela. Morao sam tražiti pomoć dok nisam saznao za DR Isikolo. Pružio mi je maksimalnu pažnju i podršku koju sam trebao i dao je sve od sebe i vratio mi mog čovjeka, a rezultat koji se očituje nakon 48 sati još uvijek me zadivljuje. Sada su naša ljubav i sreća ponovo oživljene i rade bolje za nas. Nemojte više paničariti jer DR ISIKOLO može pomoći i vama. Samo mu pošaljite poruku putem Vibera ili WhatsAppa: +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i nismo se razišli. Mislila sam da mogu nastaviti dalje, ali shvatila sam da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je svoju pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +234-8133261196

    OdgovoriIzbriši
  43. Velika zahvala od mene Lara Gavrilović DR ISIKOLU što mi je pomogao obnoviti moj uništeni dom. Nedosljednost je bila svakodnevnica u mom domu i braku. Moj muž je imao vraški problem i razdirao me je otkako smo počeli imati previše nesporazuma. Nekih je dana jednostavno otišao i nikad se nije vratio do posljednjih tjedana. Bio sam shrvan i pokušao sam sve što sam mogao da riješim probleme, ali nisam uspio. Morao sam potražiti pomoć i prijatelj me uputio da kontaktiram DR. ISIKOLO što sam i učinio. Nisam znao da će to biti moguće jer su problemi trajali pune dvije godine. DR ISIKOLO me uvjeravao i samo mi rekao da mu vjerujem i da vjerujem u ispunjenje svojih želja. Popravio je moj brak svojom moćnom ljubavnom vezom i moj dom je opet sjajan, a moj muž je sa mnom da više nikada ne odem. Obratite se i njemu i vjerujte da vam može pomoći jer on nema loše dosijee. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp/Viber: +234-8133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  44. Denisa Filipović28. 06. 2023. 10:50

    Baš kao i mnogi drugi ljudi, toplo zahvaljujem dr. Isikolu na pomoći i rješenju mojih problema. Bila sam zaslijepljena ljubomorom i nesigurnošću, i to je stvorilo kaos u mom odnosu sa zaručnikom i on nije mogao odoljeti mojim nevoljama i ostavio me. Nakon njega sam shvatila da sam otišla predaleko sa svime što sam mu činila loše samo da bi se on preselio u drugi grad i izgubila sam svaki način da pokušam doći do njega i ispričati se. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć da ga vratim, pa sam morao kontaktirati dr. Isikolo. Pokazao je veliku zabrinutost, rekla sam mu sve i složila se da sam kriva, a on me uvjerio da ću ga vratiti i vratiti ljubav i sreću koju smo dijelili, što je i učinio. Kao što sam i obećao, nazvao me Thompson nakon 48 sati, ispričao sam mu se za sve i pozvao me k sebi da se pomirimo i opet budemo zajedno. Hvala dr Isikolo na svemu i iskrenosti u pomaganju ljudima. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196 ili mu pošaljite poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  45. MOJ SUPRUG JE OTIŠAO I DR. ISIKOLO GA JE DOBIO VRAT MI I ZADUŽENA SAM I MORALA SAM ŠIRITI DOBRU VIJEST
    Moje ime je Nikolina Vesić. Kad me moj muškarac ostavio, bila sam traumatizirana i slomljena srca i nisam se mogla sabrati mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću moći ispočetka. Došla sam u kontakt s drugim muškarcem s kojim sam se svim silama trudila biti, ali nije išlo jer ga nisam mogla voljeti. Znala sam da još uvijek volim i želim da mi se moj muškarac vrati. Tako sam počeo tražiti pomoć i tada sam pronašao DR ISIKOLA iz različitih pogleda koje sam čitao o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da shvati sve što sam trebao znati, vjerovao sam u njega i pridržavao se procedura. Radio je za mene i obnovio ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i samo nakon 48 sati kao što je obećao, moj čovjek me potražio i razgovarali smo i došao je dolje da me vidi gdje sam i dogovorili smo se i postali ponovno sretni zajedno. DR ISIKOLO je vrijedan povjerenja i može pomoći i vama ako mu se obratite za bilo što. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu možete poslati e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  46. Zovem se Lucija Volarić i svaka čast, cijenim dr. Isikolo koji mi je svojim velikim moćima pomogao obnoviti moj dom i sreću koju sam dijelila sa svojim suprugom i to je zaista nešto na čemu sam zauvijek zahvalna. Dogodilo se da sam bila bespomoćna i potištena gotovo godinu dana kada me muž ostavio zbog bračnih problema na koje smo naišli. Učinila sam sve što sam mogla da spasim svoj brak i ništa nije uspjelo dok me DR ISIKOLO nije spasio. Pomogao mi je i ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim muškarcem vratili su se i još nevjerojatnije. Znam da zvuči čudno ako on uistinu može ikome pomoći, ali je 100% zajamčeno da vas neće razočarati kada vas uvjerava da ćete imati željene rezultate nakon 48 sati. I on vam može pomoći ako ste mu voljni dati priliku za to. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  47. UZ DR. ISIKOLO VRIJEME JE MOGUĆE POVRATITI SE S BIVŠIM.
    DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Ariana Antolić. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. email: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa ili Vibera: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  48. Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i nismo se razišli. Mislila sam da mogu nastaviti dalje, ali shvatila sam da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je svoju pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa ili Vibera na +234-8133261196

    OdgovoriIzbriši
  49. Ja sam Melania Ivanišević Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno pridobiju i nisu uspjeli. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog muškarca i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  50. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
    Moje ime je Gabrijela Daničić iz Hrvatske, ali trenutno sam u Švicarskoj. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  51. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći te sam pročitala i kontaktirala DR ISIKOLA putem njegove web stranice (https://isikolotemple.com) koji je došao i sve popravio i ostat ću cijenjen od mene do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je procedure i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. Pouzdan je i pošten pa mu pošaljite poruku putem WhatsAppa: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  53. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +2348133261196 ili mu pošaljite e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  54. Moje ime je Lora Bratulić i ovdje sam da cijenim dr. Isikolo. Uvijek sam imala kompliciran odnos sa svojim dečkom. Toliko smo se puta posvađali zbog nesigurnosti s obje strane i razdvojili smo se. Dobro sam znala da ga još volim i da mi je potreban povratak u život. Zanemario je moju molbu i nastojanja da se stvari poprave i dobila sam informaciju da se već viđa s drugom damom. Nisam mogao pomoći u ovoj situaciji pa sam se morao obratiti dr. ISIKOLU i razgovarali smo i sve sam objasnio. Uvjerio me da će mi pomoći i osigurati da mi ga vrati. Nije gubio vrijeme da mi pomogne i obnovio je ljubav i radost koju smo dijelili i vratila sam svog muškarca. Znam bolje da je sve što toliko ljudi govori o DR ISIKOLU zapravo istina kada sam dobio rezultat njegovog rada za mene 48 sati kako je obećao. Vjeruj mi i on ti može pomoći ako vjeruješ. Zato mu se jednostavno obratite. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa/Vibera na +234-8133261196.

    OdgovoriIzbriši
  55. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  56. Pozdrav svima, ja sam Maria Arapović. Dugo je vrijeme moj muž živio u drugom stanu zbog pritiska na poslu i bili smo jako sretni zajedno iako je nekoliko mjeseci bio odvojen od nas. Nisam znala da je kolegica s posla već bila u vezi s njim, što je natjeralo mog muža da podnese razvod od mene niotkuda. Znala sam da nešto nije u redu jer se nikada nismo morali toliko svađati ili svađati da ga natjeramo da ode. Bio sam istraumatiziran i tražim pomoć da se uhvatim u koštac sa situacijom koja me dovela do DR ISIKOLA zbog pohvala kojima su ga ljudi obasipali na internetu. Dugo smo razgovarali i rekao mi je sve što sam trebao znati o tome što se dogodilo i zakonskom postupku za rješavanje problema. Ispunio je svoja obećanja i vratio mi muža, a brakorazvodni proces je poništen. Sada nam se muž vratio kući i sretni smo zajedno. Doista je nevjerojatno kako ljudi mogu istinski pomoći drugim ljudima kada su u potrebi. On vam također može pomoći. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  57. Dobar dan svima, ovdje sam kako bih čitavom svijetu prenijela dobre vijesti o tome kako sam vratila svog bivšeg muža. Sve je počelo kada me muž prevario s drugom ženom ne znajući da je žena čarobnica, žena je bacila čini na mog muža što je natjeralo mog muža da promijeni osjećaje prema meni i djeci i razbilo naš petogodišnji brak. Bila sam zbunjena i pod stresom zbog boli što sam samohrana majka, pa sam nazvala prijateljicu i objasnila joj svoje bračne izazove, ona me uputila i uputila da kontaktiram ovog velikog moćnog bacača čarolija po imenu DR WALE, Glavni razlog zašto je uputila da kontaktiram DR WALE-a jer je u zadnje vrijeme pročitala neka svjedočanstva na internetu koje su neki ljudi napisali o moćnom bacaču čarolija DR WALE-u i bio sam tako zadovoljan i odlučio sam potražiti pomoć od njega što je savršeno obavio bacivši čini na mog muža i iskoristivši moći druge žene koja ga je natjerala da mi se vrati i moli za oprost. Neću prestati objavljivati njegovo ime na netu zbog dobrog posla koji radi. Svima s problemima u braku, razvodom, izgubljenom ljubavnicom ili bilo kakvim problemima vezanim uz vezu, možete se obratiti na WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili na e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  58. MOJ SUPRUG JE OTIŠAO I DR. ISIKOLO GA JE DOBIO VRAT MI I ZADUŽENA SAM I MORALA SAM ŠIRITI DOBRU VIJEST
    Moje ime je Nikolina Vesić. Kad me moj muškarac ostavio, bila sam traumatizirana i slomljena srca i nisam se mogla sabrati mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću moći ispočetka. Došla sam u kontakt s drugim muškarcem s kojim sam se svim silama trudila biti, ali nije išlo jer ga nisam mogla voljeti. Znala sam da još uvijek volim i želim da mi se moj muškarac vrati. Tako sam počeo tražiti pomoć i tada sam pronašao DR ISIKOLA iz različitih pogleda koje sam čitao o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da shvati sve što sam trebao znati, vjerovao sam u njega i pridržavao se procedura. Radio je za mene i obnovio ljubav i povezanost između mene i mog čovjeka i samo nakon 48 sati kao što je obećao, moj čovjek me potražio i razgovarali smo i došao je dolje da me vidi gdje sam i pomirili smo se i postali ponovno sretni zajedno. DR ISIKOLO je vrijedan povjerenja i može pomoći i vama ako mu se obratite za bilo što. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  59. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći te sam pročitala i kontaktirala DR. ISIKOLO koji je došao i sve popravio i ostat ću cijenjen od mene do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je procedure i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. On je istinit i pošten pa mu pošaljite poruku putem WhatsAppa: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  60. kontaktirajte najpoštenijeg i najmoćnijeg čarača po imenu dr. Isikolo koji vam može istinski pomoći.
    Zovem se Lucija Volarić i svaka čast, cijenim dr. Isikolo koji mi je svojim velikim moćima pomogao obnoviti moj dom i sreću koju sam dijelila sa svojim suprugom i to je zaista nešto na čemu sam zauvijek zahvalna. Dogodilo se da sam bila bespomoćna i potištena gotovo godinu dana kada me muž ostavio zbog bračnih problema na koje smo naišli. Učinila sam sve što sam mogla da spasim svoj brak i ništa nije uspjelo dok me DR ISIKOLO nije spasio. Pomogao mi je i ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim muškarcem vratili su se i još nevjerojatnije. Znam da zvuči čudno ako on uistinu može ikome pomoći, ali je 100% zajamčeno da vas neće razočarati kada vas uvjerava da ćete imati željene rezultate nakon 48 sati. I on vam može pomoći ako ste mu voljni dati priliku za to. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku na WhatsApp/Viber na: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  61. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  62. Bok, moje ime je Anna Trivkovic i ovdje sam da vam kažem više o dr Isikolu i njegovim dobrim djelima. Život nema smisla kada izgubite voljenu osobu i borite se s emocionalnom traumom koja postaje nepodnošljiva. Hvala dr. ISIKOLU koji mi je priskočio u pomoć i dao rješenje za mene kada je svaka nada izgubljena. Pred mojim očima, moj muškarac me ostavio zbog druge dame i pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, ali nikad nisam uspjela. Morao sam tražiti pomoć dok nisam saznao za DR Isikolo. Pružio mi je maksimalnu pažnju i podršku koju sam trebao i dao je sve od sebe i vratio mi mog čovjeka, a rezultat koji se očituje nakon 48 sati još uvijek me zadivljuje. Sada su naša ljubav i sreća ponovo oživljene i rade bolje za nas. Nemojte više paničariti jer DR ISIKOLO može pomoći i vama. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsAppa: +234-8133261196 ili mu pošaljite poruku e-pošte putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  63. Velika zahvala od mene Katice Rajić dr. ISIKOLU što mi je pomogla da obnovim svoj uništeni dom. Nedosljednost je bila svakodnevnica u mom domu i braku. Moj muž je imao vraški problem i razdirao me je otkako smo počeli imati previše nesporazuma. Nekih je dana jednostavno otišao i nikad se nije vratio do posljednjih tjedana. Bio sam shrvan i pokušao sam sve što sam mogao da riješim probleme, ali nisam uspio. Morao sam potražiti pomoć i prijatelj me uputio da kontaktiram DR. ISIKOLO što sam i učinio. Nisam znao da će to biti moguće jer su problemi trajali pune dvije godine. DR ISIKOLO me uvjeravao i samo mi rekao da mu vjerujem i da vjerujem u ispunjenje svojih želja. Popravio je moj brak svojom moćnom ljubavnom vezom i moj dom je opet sjajan, a moj muž je sa mnom da više nikada ne odem. Obratite se i njemu i vjerujte da vam može pomoći jer on nema loše dosijee. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp/Viber: +234-8133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  64. Moje ime je Melania Ivanišević iz Hrvatske. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno osvojimo i bezuspješno. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  65. Bok svima, ja sam Goda Balašević i ovdje sam da se zahvalim i dr. Isikolu s kojim je Bog spasio moju situaciju i vratio radost i sreću u moj dom. Izgubila sam muža zbog jedne gospođe u inozemstvu kada je otišao raditi u istu regiju u kojoj ona živi. Nikada nisam znala što se sve dogodilo dok mi prijatelj nije poslao fotografije oboje zajedno i nakon toga sam saznala da je to razlog zašto je moj muž postao hladan prema meni i ostavio me. Moj muž je bio hipnotiziran i kontroliran umom i sve sam znala kad sam kontaktirala dr. Isikoloa kad sam tražila pomoć i nisam je našla. Uvjerio me da će se vratiti i vratiti našu ljubav i sreću, što je i učinio, a rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati. Sada imam svog čovjeka natrag i ne mogu dovoljno zahvaliti dr. Isikolu na njegovoj iskrenosti i podršci. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  66. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Marijana Belinić. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zaposlen da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +234-8133261196

    OdgovoriIzbriši
  67. MOGUĆNOST POVRATKA BIVŠEG PARTNERA JE KOD DR ISIKOLA ZAGARANTIRANA. KONTAKTIRAJTE GA SADA
    Pozdrav svima, ja sam Sara Demirović. Nikada nisam znala da postoji velika mogućnost da mi se vrati moj muškarac sve dok nisam upoznala DR. ISIKOLA. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bio sam shrvan i nisam se mogao povratiti. Njegovi prijatelji i obitelj učinili su sve što su mogli da nas ponovno ujedine, ali pokazalo se da nije uspjelo. Bila sam sama nekoliko mjeseci i nisam mogla vidjeti sebe kako volim drugoga. Stoga sam morala potražiti pomoć od DR. ISIKOLA koji mi je dao privilegiju da osiguram da su moje želje ispunjene. Ponovno nas je spojio i ljubav i sreća su se vratile. Njegove su riječi vezane za njega i nikad ne iznevjeri kada ikome obeća 48 sati da će dobiti rezultat, što me iznenadilo kada se moj rezultat očitovao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje. Kontaktirajte ga sada. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  68. Moje ime je Lucija Volarić. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  69. Ozbiljno ne mogu sakriti radost i sreću koju trenutno osjećam u sebi. Već više od godinu dana imam problema s vezom. Muž me ostavio prije 2 tjedna nakon 18 godina braka. Otišao je zbog djevojke preko 20 godina mlađe od njega i život mi je bio jako težak emocionalno, ali nastavio sam se moliti i vjerovati u Boga sve dok nisam došao u kontakt s dr. Ilekhojie i svi problemi u mojoj vezi su nestali, on je obavio ritual pomirenja i vratio je mog muža nakon 48 sati od kontaktiranja s njim… Zauvijek ću biti zahvalna dr. Ilekhojieu na njegovoj pomoći.. KONTAKTIRAJTE GA SADA WHATSAPP/NAZOVITE preko +2348147400259 E-POŠTA: gethelp05@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  70. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  71. MOJ MI SE SUPRUG JAVIO UZ POMOĆ DR. WALEA I UISTINU SAM ODUŠEVLJENA. Pozdrav svima. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći te sam pročitala i kontaktirala DR WALE-a preko njegovog WhatsAppa +2347054019402 koji je došao i sve popravio i ostat ću ga cijenjen zbog ostatak mog života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. WALE-a koji me spasio. Rekao mi je procedure i požurivao me da se pridržavam, što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo tjedan dana, kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. Pouzdan je i pošten pa mu pošaljite poruku putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  72. Pozdrav svima. Moje ime je Anna Grubišić i ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog muža i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  73. Bok svima, želim podijeliti svoje nevjerojatno svjedočanstvo o tome kako me veliki čarač po imenu DR WALE financijski transformirao, još uvijek mi je teško povjerovati da sada vrijedim milijune dolara, ja sam iz Danske, već toliko dugo igram igru lutrije i nikada nisam osvojio razuman iznos, pregledavao sam stvari na internetu i naišao sam na svjedočanstvo žene koja je osvojila vrlo veliku količinu novca uz pomoć DR WALE-a koji se molio za nju i dao joj dobitne brojeve da igra , i iznenađujuće se njezino ime pojavilo među dobitnicima osvojila je 38 milijuna dolara, pa sam i ja odlučio okušati sreću kontaktirao sam DR WALE-a i također sam ga zamolio za pomoć i rekao mi je što trebam učiniti što je bio vrlo lak zadatak što sam i učinio i drugog dana nakon što je uputio dove za mene dao mi je neke brojeve i rekao mi da bih trebao ići igrati ih pa sam ujutro otišao igrati brojeve i kasnije sam tamo otišao provjeriti rezultat doživio sam šok života, vidio sam svoje ime među dobitnicima osvojio sam iznos o kojem nisam ni sanjao, usta su mi bila otvorena i nisam znao što da kažem, samo želim da svijet zna da postoji sjajan čovječe po imenu DR WALE, ako ste igrali igru lutrije i nikada niste dobili, savjetujem vam da kontaktirate DR WALE-a za pomoć i obećavam da vas nikada neće iznevjeriti, evo njegovih kontakata, WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili e-mail : drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  74. Pozdrav svima, ja sam Denisa Filipović i kao i mnogi drugi ljudi, srdačno se zahvaljujem dr. Isikolu na pomoći i rješenju mojih problema. Bila sam zaslijepljena ljubomorom i nesigurnošću, i to je stvorilo kaos u mom odnosu sa zaručnikom i on nije mogao odoljeti mojim nevoljama i ostavio me. Nakon njega sam shvatila da sam otišla predaleko sa svime što sam mu činila loše samo da bi se on preselio u drugi grad i izgubila sam svaki način da pokušam doći do njega i ispričati se. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć da ga vratim, pa sam morao kontaktirati dr. Isikolo. Pokazao je veliku zabrinutost, rekla sam mu sve i složila se da sam kriva, a on me uvjerio da ću ga vratiti i vratiti ljubav i sreću koju smo dijelili, što je i učinio. Kao što sam i obećao, nazvao me Thompson nakon 48 sati, ispričao sam mu se za sve i pozvao me k sebi da se pomirimo i opet budemo zajedno. Hvala dr Isikolo na svemu i iskrenosti u pomaganju ljudima. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  75. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći te sam pročitala i kontaktirala DR ISIKOLA koji je došao i sve popravio i ostat ću ga cijenjen do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je procedure i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. On je istinit i pošten pa mu pošaljite poruku putem WhatsAppa: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  76. Moj se suprug počeo bolje odnositi prema meni i to je bio proces ozdravljenja za oboje. Noćna mora koja je trajala gotovo 2 godine konačno je gotova. Kao da smo se iznova zaljubili! Oboje smo prošlost ostavili iza sebe i pokušavamo ići naprijed - i po prvi put nakon dugo vremena, budućnost izgleda puno svjetlije. Ne mogu riječima opisati koliko sam zahvalan dr. Ilekhojie! Kao da smo konačno ponovno otkrili one stvari jedno o drugome zbog kojih smo se uopće zaljubili. Sve brige i stres jednostavno su nestali. Hvala vam dr. Ilekhojie što ste spasili moj uništeni brak. Ja i moj muž ponovno živimo sretno. Sve zahvaljujući Ilekhojie. Kontaktirajte ga da obnovite svoj brak. E-pošta: gethelp05@gmail.com ili Whatsapp +2348147400259)

    OdgovoriIzbriši
  77. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  78. Ne mogu zaboraviti kako mi je DR WALE pomogao da obnovim svoj brak nakon devet mjeseci rastave sa suprugom zbog svađe i ona je otišla i nikada mi se više nije vratila, učinio sam toliko da je vratim, ali ništa nije uspjelo sve dok Vidio sam komentar na internetu kada je netko svjedočio o tome kako joj je DR WALE pomogao da vrati muža i tako sam ga kontaktirao preko njegovog WhatsAppa i nakon što je napisao moj problem uvjerio me da će mi pomoći da se vratim svojoj ženi u roku od nekoliko dana nakon što je bacio ljubavnu čaroliju, i nakon što je napravio čaroliju, moja se žena vratila kući i rekla da joj je jako žao, danas sam opet sa svojom ženom i oboje smo sretni i ponovno živimo zajedno. Znam da ima mnogo ljudi vani koji žele vratiti svoju ljubav, obratite se DR WALE-u jer je on savršen odgovor na vaš problem, njegovi kontakt podaci su: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  79. UZ DR. ISIKOLO VEOMA JE MOGUĆ DA SE POVRATITE BIVŠOJ
    DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Ariana Antolić. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam se javiti DR ISIKOLU kad sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +234-8133261196

    OdgovoriIzbriši
  80. Pozdrav svima. Moje ime je Anna Grubišić. Ovdje sam kako bih zahvalila velikom dr. Isikolu što je riješio moje bračne probleme. Moj se brak srušio zbog beskrajnih problema i poteškoća koje sam imala s mužem. Otišao je bez osvrtanja, a ja sam bila sama toliko mjeseci. Njegova obitelj je intervenirala i dalje se ništa nije promijenilo. Bila sam emocionalno slomljena i izgubila nadu da ću ponovno pronaći ljubav jer on je bio sve u čovjeku kojeg sam ikada željela. Baš kao i mnogi ljudi, i ja sam saznao za DR. ISIKOLO kada sam počeo tražiti pomoć. Dugo smo razgovarali o mojim problemima i on me uvjerio da ću dobiti rješenje koje mi je potrebno. Nisam imao izbora nego postupiti u skladu s njegovim postupcima, a on nije ništa odgađao. Napravio je ljubavnu vezu za mene i mog muža i ljubav i sreća koju smo dijelili su vraćeni i stigao je do mene točno nakon 48 sati kako je DR ISIKOLO obećao. On je doista divan pomagač i vrijedan je povjerenja. ako imate bilo kakvih problema, samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  81. Velika zahvala Katica Rajić dr. ISIKOLU na pomoći da obnovim svoj uništeni dom. Nedosljednost je bila svakodnevnica u mom domu i braku. Moj muž je imao vraški problem i razdirao me je otkako smo počeli imati previše nesporazuma. Nekih je dana jednostavno otišao i nikad se nije vratio do posljednjih tjedana. Bio sam shrvan i pokušao sam sve što sam mogao da riješim probleme, ali nisam uspio. Morao sam potražiti pomoć i prijatelj me uputio da kontaktiram DR. ISIKOLO što sam i učinio. Nisam znao da će to biti moguće jer su problemi trajali pune dvije godine. DR ISIKOLO me uvjeravao i samo mi rekao da mu vjerujem i da vjerujem u ispunjenje svojih želja. Popravio je moj brak svojom moćnom ljubavnom vezom i moj dom je opet sjajan, a moj muž je sa mnom da više nikada ne odem. Obratite se i njemu i vjerujte da vam može pomoći jer on nema loše dosijee. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  82. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Marijana Belinić. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zauzet da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu jednostavno pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  83. Ja sam Denisa Filipović iz Hrvatske. Baš kao i mnogi drugi ljudi, toplo zahvaljujem dr. Isikolu na pomoći i rješenju mojih problema. Bila sam zaslijepljena ljubomorom i nesigurnošću, i to je stvorilo kaos u mom odnosu sa zaručnikom i on nije mogao odoljeti mojim nevoljama i ostavio me. Nakon njega sam shvatila da sam otišla predaleko sa svime što sam mu činila loše samo da bi se on preselio u drugi grad i izgubila sam svaki način da pokušam doći do njega i ispričati se. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć da ga vratim, pa sam morao kontaktirati dr. Isikolo. Pokazao je veliku zabrinutost, rekla sam mu sve i složila se da sam kriva, a on me uvjerio da ću ga vratiti i vratiti ljubav i sreću koju smo dijelili, što je i učinio. Kao što sam i obećao, nazvao me Thompson nakon 48 sati, ispričao sam mu se za sve i pozvao me k sebi da se pomirimo i opet budemo zajedno. Hvala dr Isikolo na svemu i iskrenosti u pomaganju ljudima. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  84. Imala sam težak odnos sa svojim mužem u prošlosti što je dovelo do razvoda s mojim prvim mužem. Sjećanja na mog muža su još bila u meni i shvatila sam koliko sam ga voljela i koliko mi je nedostajao. Te noći sam gorko plakala misleći da sam izgubila čovjeka kojeg sam toliko voljela. Tražio sam savjet što da radim i moj prijatelj mi je dao kontakt DR Ilekhojiea, posavjetovao sam se s njim jer je mnogima pomogao da se pomire. U samo 4 dana imao sam susret s molitvama duhovnog pomirenja s njim i sve se okrenulo na dobro u mom životu. Sada ponovno sretno živim sa svojim mužem, planiramo obnoviti zavjete i ponovno se vjenčati. Danas ovdje svjedočim da je dr. Ilekhojie rješenje za sve probleme u prekinutoj vezi ili braku. kontaktirajte ga za rješenja svih problema. Whatsapp +2348147400259 ili putem njegove e-pošte: gethelp05@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  85. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  86. Prije 4 godine dijagnosticiran mi je miom i komplicirana endometrioza. Moje zdravstveno stanje je slamalo srce jer je uzrokovalo menstrualne grčeve, nadutost prije menstruacije, niži trbušni tlak što je rezultiralo obilnim mjesečnicama. Liječnik me je podvrgao različitim lijekovima za liječenje. Usprkos posjetu nekolicini liječnika, moje zdravlje nije išlo nabolje jer su mi mogli reći i predložiti samo operaciju. Na rubu da odustanem, otišla sam na internet potražiti barem tretman. Ali umjesto toga pronašla sam lijek. Na internetu sam pročitala svjedočanstvo jedne gospođe koja je imala miome. Podijelila je e-mail adresu dr. Ilekhojie koji joj je dao biljke i sredstva za čišćenje. Ukratko, uzimam te biljke već 3 tjedna i na svu sreću činilo se da je sve u redu nakon što sam ih uzela. Voljela bih da mogu reći da je to kraj jer od tada nemam nikakvih simptoma.
    Ne izlažite se većoj opasnosti, koristite biljni lijek posebno od dr. Ilekhojie. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte ga putem e-pošte gethelp05@gmail.com i Telegrama ili Whatsappa +2348147400259

    OdgovoriIzbriši
  87. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
    Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  88. Ovdje sam da prosvijetlim sve o dobrim djelima dr. Ilekhojie. Ja i moja bivša žena imamo problema već najveći dio dvije godine i pokušali smo sa svim savjetovanjima i razgovorima s roditeljima, ali ništa nije djelovalo. Svađamo se oko svega i rastanak je bio neizbježan sve dok nisam vidio recenziju dr. Ilekhojieja. Kontaktirao sam ga i obavijestio ga o svom stanju. Obećao je izvesti ritual pomirenja koji će osigurati da se veza između mene i moje žene obnovi. Prošlo je već tjedan dana otkako sam sredio njegovu pomoć i stvari su počele biti bolje između mene i moje žene. Ponovno smo počeli živjeti u istoj spavaćoj sobi i oboje smo obavijestili svoje odvjetnike da odgode planove za razvod. Tako sam sretan sada što ponovno mogu uživati u svojoj ženi. Obratite se dr. Ilekhojie ako imate problema u braku. E-pošta: gethelp05@gmail.com ili WhatsApp/Telegram +2348147400259

    OdgovoriIzbriši
  89. Nikada neću zaboraviti pomoć koju su mi pružili DR WALE i sedmi duh kad sam imala problema s brakom. U braku sam već šest godina i moj muž i ja se jako volimo. Nakon tri godine našeg braka moj se muž iznenada promijenio, imao je aferu s jednom damom vani, primijetila sam to tada sam se molila za božansku intervenciju. Stvar je postala ozbiljnija da sam o tome morala razgovarati i sa svojim prijateljem, molila sam se da moj muž ne ostavi tu nepoznatu ženu. Moj je muž samo jednog dana došao kući. Pokupio je nešto odjeće i ostavio mene i djecu svojoj ljubavnici. U to sam vrijeme bila zbunjena ne znajući što da radim jer sam izgubila muža i brak također. Tražio sam pomoć na internetu, vidio sam mnogo ljudi koji dijele svjedočanstva o tome kako im DR WALE i sedam duhova pomažu u njihovim bračnim problemima pa sam ga kontaktirao preko njegovog WhatsApp +2347054019402 i rekao sam mu svoj problem i rečeno mi je budite mirni da sam došla na pravo mjesto gdje mogu vratiti svog muža u sljedećih dvadeset jedan dan. Rekao mi je što nije bilo u redu s mojim mužem i kako se to dogodilo. da će moj brak biti obnovljen. Na moje najveće iznenađenje. Prije dvadeset i prvog dana moj je suprug došao u moj ured moleći me na koljenima da nađem mjesto u srcu da mu oprostim. nisam mogla vjerovati isprva sam mislila da sanjam.moj muž je obećao da me više nikada neće prevariti i vratili smo se mirniji i sretniji zajedno. prijatelji moji koji ovo sada čitaju, vaš slučaj nije najgori, zašto ne isprobate DR WALE-a i sedam duhova.. Oni prave iznenađenja.. Znam da nećete požaliti. On može popraviti vaš odnos s bivšim partnerom. Zahvaljujem Bogu što je upotrijebio DR WALE-a da spasi moj brak. kontaktirajte ga putem WhatsAppa/Vibera: +2347054019402 ili e-pošte: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  90. DR WALE je rođen u obitelji nadarenih vidovnjaka. Njegov je otac mogao čitati misli i uživao je govoriti ljudima što misle. Njegova je majka također znala čitati misli, ali je imala višu moć. Bila je blagoslovljena sposobnošću da se koncentrira na nečiju želju i ostvari je!
    Trebate li pronaći ravnotežu i sreću u životu?
    Ispuniti svoju životnu svrhu i sudbinu?
    DR WALE i sedmi duh također poznat kao velike moći ovdje je spreman odgovoriti!!
    1. Popravite prekinute veze i obnovite brakove (spojite ljubavnike)
    2. Vratite izgubljenu ljubav (Bivšu ljubavnicu)
    3. Čarobni prsten i duhovna zaštita,
    4. posao Promaknuća i usluge,
    5. Otjeraj zle duhove i vradžbine,
    6. Slava i bogatstvo,
    7. Otkažite sudske sporove, brakorazvodne parnice i otpis dugova
    8. Biljke za spolno prenosive bolesti i kronične infekcije i bolesti,
    9. novčani rituali,
    10. Vratiti ukradenu robu i vratiti sudbinu,
    11. Porcija brze prodaje za trgovce,
    12. Napredujte na poslu,
    13. Oženite se s pravom ljubavi svog života,
    14. Kontrola uma i čitanje,
    15. Poništi kletve pogođenih osoba i zaustavi loše snove,
    16. Prestanite s lošim navikama,
    17. Pronađite pravog ljubavnika,
    18. Plodno bilje,
    19. Prestanite varati partnera,
    20. Čišćenje od loše sreće (uklanjanje loših čini)
    21. Preusmjerite buduće probleme..itd
    WhatsApp/Viber +2347054019402
    E-pošta: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  91. Moje ime je Lora Arapović. Nisam znao da ljudi mogu biti tako ljubazni, nesebični i nevjerojatni sve dok mi DR ISIKOLO nije pomogao s mojim problemima u braku. Moja zajednica s mužem nije trajala ni godinu dana kada smo počeli imati problema. To je bilo toliko često da sam pala u depresiju i nastavila se boriti s njom, au isto vrijeme me muž ostavio i zakleo se da se više nikada neće vratiti. U tom trenutku nisam znao što da radim sa svojim životom. Morao sam nastaviti tražiti pomoć dok mi DR ISIKOLO nije došao u pomoć. Nakon što je obavio dužne konzultacije, bilo mi je jasno da bivša ljubavnica mog supruga nastavlja manipulirati njime kako bi ga vratila. DR ISIKOLO mi je rekao što da radim i sa svim uvjerenjima, rezultat moram dobiti nakon 2 dana što sam poslušao i on mi je pomogao i rezultat je bio tako nevjerojatan. Sada mi se suprug vratio i začećemo svoje prvo dijete u toplini i sreći. ako imate sličnih ili ljubavnih problema, samo mu pošaljite poruku na Viber/WhatsApp +2348133261196 ili na e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  92. Sretna sam što sam vjerovala vrlo poštenom čovjeku da mi vrati bivšeg supruga nakon gotovo godinu dana razdvojenosti. Prije nego što sam upoznala dr. Ilekhojie, pretraživala sam mnoge web stranice tražeći načine da vratim svog bivšeg muža nakon što je tražio razvod od mene bez ikakvog razloga. Bio sam shrvan, ali dr. Ilekhojie mi je dao nadu i sigurnost da će mi ga vratiti. Nakon što je napravio čaroliju pomirenja, moj muž je nazvao nakon dva dana i zamolio da se vrati kući meni i naše četvero djece. Sutradan je stigao kući i bio sam vrlo sretan što sam ga ponovno sreo. Koristim ovaj način da cijenim dr. Ilekhojiea za ono što je učinio za mene i što je pomogao mnogim drugim ljudima. Ostavljam njegov kontakt da mu se možete obratiti ako imate sličnih problema. Whatsapp/Telegram (+2348147400259)

    OdgovoriIzbriši
  93. Jesu li vaš muž ili žena rekli da više nisu zainteresirani za brak i da želite brzo pomirenje s njima, kontaktirajte dr. Ajayija moćnog bacača uroka na WhatsApp +2347084887094 ili pošaljite e-poštu :drajayi1990@gmail.com on je čovjek kojeg su njegovi preci obdarili s veliku nadnaravnu moć jer mi je pomogao da vratim muža nakon 9 mjeseci razdvojenosti, moj muž je rekao da želi razvod i odlazi s drugom ženom, dato mi je do znanja da je manipuliran od strane druge žene zbog njegovog bogatstva . Dr Ajayi mi je pripremio čaroliju i za tjedan dana moj muž je poderao papir za razvod i živimo u miru. Hvala dr. Ajayi još jednom, ako imate sličan problem ili nešto što vam smeta u životu, kontaktirajte dr. Ajayi za brzo rješenje.

    OdgovoriIzbriši
  94. UZ DR. ISIKOLO VRIJEME JE MOGUĆE POVRATITI SE BIVŠOJ
    Pozdrav svima, ja sam Ariana Antolić. DR ISIKOLO nije nitko za usporedbu u pogledu rješenja za vaše probleme u vezi ili braku. Moje ime je Claudia Dirk. Dugo se borim s depresijom znajući da je to posljedica slomljenog srca kad me dečko ostavio zbog druge dame. Nikada nisam znala da je donio odluku da odem od mene sve dok nisu prošli mjeseci i nisam mogla doći do njega. Morala sam kontaktirati DR ISIKOLA kada sam čula za njega. Rekao mi je što sve treba učiniti kako bih obnovio ljubav i veze između mene i mog muškarca, što je i učinio. Rezultat se počeo očitovati nakon 48 sati kako je i obećao. Možda zvuči čudno, ali 100% je istina da on nikoga ne iznevjeri. Ne brinite više i kontaktirajte ga sada. e-poštom: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsAppa +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  95. Moje ime je Melania Ivanišević. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno pridobiju i nisu uspjeli. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  96. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Marijana Belinić. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zaposlen da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com Samo mu pošaljite poruku putem Viber/WhatsAppa +234-8133261196

    OdgovoriIzbriši
  97. Moje ime je Lora Bratulić i ovdje sam da cijenim dr. Isikolo. Uvijek sam imala kompliciran odnos sa svojim dečkom. Toliko smo se puta posvađali zbog nesigurnosti s obje strane i razdvojili smo se. Dobro sam znala da ga još volim i da mi je potreban povratak u život. Zanemario je moju molbu i nastojanja da se stvari poprave i dobila sam informaciju da se već viđa s drugom damom. Nisam mogao pomoći u ovoj situaciji pa sam se morao obratiti dr. ISIKOLU i razgovarali smo i sve sam objasnio. Uvjerio me da će mi pomoći i osigurati da mi ga vrati. Nije gubio vrijeme da mi pomogne i obnovio je ljubav i radost koju smo dijelili i vratila sam svog muškarca. Znam bolje da je sve što toliko ljudi govori o DR ISIKOLU zapravo istina kada sam dobio rezultat njegovog rada za mene 48 sati kako je obećao. Vjeruj mi i on ti može pomoći ako vjeruješ. Stoga ga jednostavno kontaktirajte sada. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i WhatsApp/Viber na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  98. MOJ SUPRUG JE OTIŠAO I DR. ISIKOLO GA JE DOBIO VRAT MI I ZADUŽENA SAM I MORALA SAM ŠIRITI DOBRU VIJEST
    Moje ime je Nikolina Vesić. Kad me moj muškarac ostavio, bila sam traumatizirana i slomljena srca i nisam se mogla sabrati mjesecima. Učinio sam sve što sam mogao da ga vratim, ali bezuspješno. Otišao sam u drugi grad nadajući se da ću moći ispočetka. Došla sam u kontakt s drugim muškarcem s kojim sam se svim silama trudila biti, ali nije išlo jer ga nisam mogla voljeti. Znala sam da još uvijek volim i želim da mi se moj muškarac vrati. Tako sam počeo tražiti pomoć i tada sam pronašao DR ISIKOLA iz različitih pogleda koje sam čitao o njemu. Razgovarali smo i natjerao sam ga da shvati sve što sam trebao znati, vjerovao sam u njega i pridržavao se procedura. Radio je za mene i obnovio ljubav i povezanost između mene i mog čovjeka i samo nakon 48 sati kao što je obećao, moj čovjek me potražio i razgovarali smo i došao je dolje da me vidi gdje sam i pomirili smo se i postali ponovno sretni zajedno. DR ISIKOLO je vrijedan povjerenja i može pomoći i vama ako mu se obratite za bilo što. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  99. MOJ DEČKO MI SE VRATIO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA I UISTINU SAM ODUŽENA
    Pozdrav svima, ja sam DIJANA MILOŠEVIČ. Kad je izgubljena svaka nada da će moja veza između mene i mog dečka ponovno funkcionirati, otišla sam na internet u potrazi za pomoći te sam pročitala i kontaktirala DR ISIKOLA koji je došao i sve popravio i ostat ću ga cijenjen do kraja života. Previše sam puta prošla kroz emocionalnu traumu zbog beskrajnih problema koje sam imala sa svojim muškarcem i to je dovelo do našeg prekida i zato sam potražila pomoć i saznala za DR. ISIKOLO koji mi je priskočio u pomoć. Rekao mi je postupke i požurivao me da se pridržavam što sam rado učinio i nije odgađao proces davanja rješenja za moje probleme i dobio sam rezultat za samo 2 dana kako me je uvjeravao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje jer on je predobar u pomaganju ljudima. Pouzdan je i pošten pa mu pošaljite poruku putem WhatsAppa: +234-8133261196 ili njegove e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  100. Moje ime je Goda Bradić. Prošla sam kroz teške trenutke s različitim muškarcima pronalazeći pravu ljubav i istinsko prihvaćanje dok nisam upoznala svog muža koji je ušao u moj život i volio me bez riječi. Živjeli smo zajedno 2 godine i bili smo sretni dok nije došlo do previše svađa i razišli smo se. Mislila sam da mogu nastaviti, ali sam shvatila da sam duboko zaljubljena u njega i da trebam zauvijek s njim. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me navelo da kontaktiram dr. Isikoloa znajući kako je mogao pomoći drugima. Posvetio mi je svoju pažnju i dao sve od sebe da nas ponovno pomiri i nakon 48 sati rezultat se očitovao, vratio mi se i ponovno smo se pomirili. Sada su se ljubav i sreća vratili i sve što mogu reći je da istinski cijenim dr. Isikolo jer je nesebično pomogao meni i drugima. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  101. Moje ime je Goda Balašević. Svi znamo da ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubila nadu da ću vratiti svog čovjeka, a on mi ga vratio. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a on je ostavio slomljeno srce, a ja sam bila jadna. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da ga ponovno pridobiju i nisu uspjeli. Obnovio je ljubav i vezu između mene i mog čovjeka i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: (isikolosolutionhome@gmail.com) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  102. MOJ JE BRAK OPET FUNKCIONIRAO UZ POMOĆ DR. ISIKOLA KOJI JE NAJPOŠTENIJI BACAČ ČARONICA KOJEG MOŽETE NAĆI
    Ja sam Marijana Belinić. Moj je dom bio ispunjen beskrajnim problemima i bijedom što je dovelo do razvoda braka koji nikada nisam željela sa svojim mužem. Sve se srušilo i otišli smo svaki svojim putem. Pokušala sam nastaviti dalje, ali bilo mi je tako teško jer sam još uvijek voljela svog muža, a moja kćer je uvijek plakala želeći da joj se otac vrati. Nisam imao izbora nego potražiti pomoć što me je dovelo do toga da kontaktiram DR ISIKOLA nakon što sam vidio toliko dobrih primjedbi o njegovom radu. Uvjeravao me da će pomiriti mene i mog muža svojom čarolijom pomirenja, što je i učinio. Drago mi je što vam mogu svima reći da su se ljubav i sreća vratili i da smo ponovno zajedno i vjerujem da je to zauvijek za nas i sve hvala DR. ISIKOLU što je učinio toliko da spasi moju obitelj. Nikad nije previše zaposlen da bi ikome pomogao. Stoga ga sada kontaktirajte ako i vama treba pomoć. pošaljite mu e-poštu putem: isikolosolutionhome@gmail.com Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  103. TRAŽITE POMOĆ DA SEBI VRATITE BIVŠI, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO SADA
    Moje ime je Katica Brozović. Od obilja radosti moje srce veliča o DR. ISIKOLU. Priskočio mi je u pomoć kad mi je mjesecima bio uništen život. Moj me ljubavnik ostavio zbog druge dame i nisam znala da je kontroliran i hipnotiziran. Učinio sam sve što sam mogao da ga natjeram da mi se vrati, ali sve je bilo uzalud. Otišao je iz grada s gospođom i nikad se više nisam čuo s njim niti sam ga vidio. Potražila sam pomoć na internetu kada sam pročitala kako je DR ISIKOLO pomogla drugim ženama koje su imale iste probleme. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što sve treba napraviti, što sam i poslušao. Baš kao što je obećao, ljubav i sreća koju sam dijelila sa svojim partnerom su vraćene i on je bio očišćen od mračnog šarma koji su na njega stavili i vratio mi se nakon 48 sati. DR ISIKOLO je iskren u pomaganju ljudima, a može i vama pomoći ako se danas odlučite obratiti mu se. Njegov kontakt putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  104. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo
    Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com, a možete ga također kontaktirati putem WhatsAppa na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  105. MOGUĆNOST POVRATKA BIVŠEG PARTNERA JE KOD DR ISIKOLA ZAGARANTIRANA. KONTAKTIRAJTE GA SADA
    Moje ime je Sara Demirović. Nikada nisam znala da postoji velika mogućnost da mi se vrati moj muškarac sve dok nisam upoznala DR. ISIKOLA. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bio sam shrvan i nisam se mogao povratiti. Njegovi prijatelji i obitelj učinili su sve što su mogli da nas ponovno ujedine, ali pokazalo se da nije uspjelo. Bila sam sama nekoliko mjeseci i nisam mogla vidjeti sebe kako volim drugoga. Stoga sam morala potražiti pomoć od DR. ISIKOLA koji mi je dao privilegiju da osiguram da su moje želje ispunjene. Ponovno nas je spojio i ljubav i sreća su se vratile. Njegove su riječi vezane za njega i nikad ne iznevjeri kada ikome obeća 48 sati da će dobiti rezultat, što me iznenadilo kada se moj rezultat očitovao. Nemojte se truditi tražiti pomoć negdje drugdje. Kontaktirajte ga sada. Njegov e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  106. KADA TRAŽITE POUZDANOG BACAČA ČARONICA KOJI ĆE VAM POMOĆI VRATITI BIVŠEG, KONTAKTIRAJTE DR. ISIKOLO.
    Dobar dan svima ja sam Denisa Antunović. Bilo mi je jako teško kad me dečko ostavio zbog druge dame. Bila sam emocionalno slomljena i nisam znala što učiniti da ga vratim. Mjesecima sam bila u nevolji i tražila pomoć odasvud dok nisam saznala za DR. ISIKOLO. Kontaktirao sam ga i objasnio mu svoje probleme. Bio mi je voljan pomoći i poticati me da se pridržavam procedura kako bi mogao obnoviti ljubav između mene i mog čovjeka i također osigurati da se oboje ponovno vratimo jedno drugome. Ispunio sam sve uvjete i on je odradio svoj posao. Nakon 48 sati, dobila sam poruku od dečka u kojoj traži spoj kako bismo riješili stvari. Sada smo opet zajedno i to zahvaljujući DR. ISIKOLU. On vam također može pomoći ako ste voljni vjerovati i ostati puni nade. Samo mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com Možete mu poslati i WhatsApp na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  107. Pozdrav, sezonski pozdrav svim prijateljima vani, ja sam Bozana Miho, iz Splita, Hrvatska. Nakon što sam deset godina bio u vezi s njim, suprug se prekinuo sa mnom, učinio sam sve što sam ga vratio, ali sve je bilo uzalud, htio sam ga zbog ljubavi koju imam prema njemu, molio sam ga sa svime , Dao sam obećanja, ali on je odbio. Objasnio sam svom prijatelju na mreži, a ona mi je predložila da odem u dr. Apata velikog čarobnjaka koji bi mi mogao pomoći dati čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao drugog izbora nego to Pokušajte, poslao sam poruku dr. Apata, a on mi je rekao da nema problema, sve će biti u redu prije 48 sati, moj bivši će mi se vratiti prije 48 sati, bacio je čaroliju i iznenađujuće je bio drugi dan, bilo Oko 16:00. Bivši me nazvao, bio sam toliko iznenađen, odgovorio sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da me želi natrag, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, pa smo opet počeli sretno živjeti zajedno. Od tada sam obećao da će svima koga znam tko ima problema s bilo kime trebati pomoć dr. Apata čarobnjaka čarolija njegova e -mail je (drapata4@gmail.com) i možete mu poslati e -poštu ako vam treba njegova pomoć u svojoj vezi , želite da vas prepoznaju u svijetu ili problemima s rakom, želite se oženiti ljubavnikom po vašem izboru ili slučajevima razvoda, zdravstvenih ili bračnih problema, promocije radnih mjesta i uspjeha, bilo što, ne odustajte, prestanite plakati, kontaktirajte DR . Apata na drapata4@gmail.com ili ga kontaktirate putem WhatsApp / Viber: +447307347648

    OdgovoriIzbriši
  108. Bok, ja sam Denisa Filipovići i kao i mnogi drugi ljudi, srdačno zahvaljujem dr. Isikolu na pomoći i rješenju mojih problema. Bila sam zaslijepljena ljubomorom i nesigurnošću, i to je stvorilo kaos u mom odnosu sa zaručnikom i on nije mogao odoljeti mojim nevoljama i ostavio me. Nakon njega sam shvatila da sam otišla predaleko sa svime što sam mu činila loše samo da bi se on preselio u drugi grad i izgubila sam svaki način da pokušam doći do njega i ispričati mu se. U tom sam trenutku znao da mi treba pomoć da ga vratim, pa sam morao kontaktirati dr. Isikolo. Pokazao je veliku zabrinutost, rekla sam mu sve i složila se da sam kriva, a on me uvjerio da ću ga vratiti i vratiti ljubav i sreću koju smo dijelili, što je i učinio. Kao što sam i obećao, nazvao me Thompson nakon 48 sati, ispričao sam mu se za sve i pozvao me k sebi da se pomirimo i opet budemo zajedno. Hvala dr Isikolo na svemu i iskrenosti u pomaganju ljudima. Samo mu pošaljite poruku putem WhatsApp +2348133261196 ili mu pošaljite e-poruku putem: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  109. Nitko drugi vam ne može pomoći da riješite probleme u vezi i ljubavi bolje od dr. Isikolo.
    Ja sam Gabrijela Daničić. Zaprepastit će vas kada znate da je sve što toliko ljudi svjedoči o DR. ISIKOLU samo istina. Muž je ostavio mene i moju djecu jer smo imali toliko svađa i svađa. I njegovi ljudi su bili protiv mog braka s njim. Toliko sam ga voljela i imala sam veliku nadu da ćemo zajedno izgraditi svijetlu budućnost. Čekala sam 6 mjeseci i nikad mi se nije vratio. Stoga sam morala kontaktirati DR. ISIKOLA koji je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da nas ponovno spoji i vrati ljubav i sreću koju smo nekad dijelili. Vratio nam se kući nakon 48 sati baš kako me dr. ISIKOLO uvjeravao. I vi možete dobiti ovu veliku pomoć i doživjeti da mu budete zahvalni jer on nikada nikoga ne razočara. kontaktirajte ga putem e-pošte: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp/Viber na +2348133261196

    OdgovoriIzbriši
  110. Želim brzo reći svijetu da postoji pravi pomagač koji je moćan i iskren. Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu s mužem iako je on već tražio razvod. Vidio sam nekoliko svjedočanstava DR Ilekhojie na facebooku i instagramu. Nisam bio voljan uspostaviti kontakt jer sam izgubio nadu, ali nešto iznutra me tjeralo da pokušam. Kontaktirala sam ga na Whatsappu i objasnila mu sve što se dogodilo u mom braku. Jednostavno mi je rekao da je moj muž pod lošim utjecajem i da se njime manipulira što je prekinulo našu vezu i natjeralo ga da ode. Uvjerio me da će izvesti ritual pomirenja kako bi obnovio već izgubljenu vezu među nama. Pružila sam mu sve što je želio i pobrinula sam se da sve što je potrebno bude dostupno jer je moj muž jedini muškarac kojeg poznajem cijeli život i nisam ga željela daleko od sebe i naše djece. Za točno 3 dana nazvao je moj muž s čudnim brojem i sa suzama tražio da se vrati kući. Mislio sam da je šala dok ga nisam vidio kako se dovezao na naš ranč. Prošlo je 3 mjeseca i bili smo kao srednjoškolci, on se sada vratio s toliko ljubavi i brige. Mislio sam ostaviti njegove podatke ovdje za slučaj da netko treba njegovu pomoć. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte gethelp05@gmail.com ili nazovite/Whatsapp +2348147400259

    OdgovoriIzbriši
  111. Ovdje sam da svjedočim o tome kako sam vratila svog muža. Muž me ostavio bez razloga prije četiri godine. Preselio se kod druge žene, došlo mi je da se ubijem, život mi je postao jako gorak i tužan. Onda mi je jednog dana moj prijatelj rekao za sjajnog bacača čarolija koji je jako dobar i rekao je da mu je dao neke sretne brojeve koje je igrao na lutriji i dobio je. Zadnji put kad sam provjerio znao sam da mom prijatelju nije išlo dobro, pa sam povjerovao njegovim riječima kad mi je rekao da mu je bacač čarolija pomogao da pobijedi. Rekao mi je da će mi DR WALE vratiti sreću ne tražeći gdje drugdje mogu doći do DR WALE-a. Iskoristila sam čaroliju koju mi je dao i tjedan dana kasnije primila me poziv od mog dragog muža. Ispričao se i vratio mi se. Čak mi je dao neke slatke darove kao kompenzaciju. Sad sam jako sretna. Hvala vam, DR WALE, možete ga dobiti putem
    WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com
    On može riješiti svaki problem kao što je,
    (1) Ako želite svog bivšeg nazad.
    (2) potreban vam je razvod u vašoj vezi.
    (3) Želite napredovati u svom uredu.
    (4) Želite da žene i muškarci trče za vama.
    (5) Ako želite dijete.
    (6) Želite biti bogati.
    (7) Želiš vezati svog muža i ženu da zauvijek budu tvoji.
    (8) Ako trebate financijski položaj.
    (9) Može te učiniti trudnom.
    (10) On te može izliječiti od svake bolesti.

    OdgovoriIzbriši
  112. Bila sam povrijeđena i srce mi se slomilo kada se prije šest mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu u teške bolove. Pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio svoju odluku, i više me nikada nije želio vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela starog prijatelja koji je pitao mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim svog muža da posjetim čarača, jer je i njemu stvarno djelovalo. povjerenje i uvjerenje koje imam u ovo, moj prijatelj me tjera da njegove riječi shvatim ozbiljno, rekao sam mu da mi da kontakt osobe koja mu pomaže, a onda mi je dao DR WALE WHATSAPP KONTAKT: +2347054019402. I tako sam sljedećeg jutra poslao poruku dr. WALE-u. Oboje smo razgovarali i on me uvjerio da ću dobiti svog muža u roku od tjedan dana. Kakva nevjerojatna izjava, DR WALE mi je rekao sve što trebam učiniti. Iznenađujuće, moj suprug, koji me nije nazvao zadnjih šest mjeseci, nazvao me da me obavijesti da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se i vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i za bol koju je nanio meni i našoj djeci. Od tog dana, naša je veza sada bila jača nego što je bila prije. Savjetovat ću vas tamo ako imate bilo kakav problem, kontaktirajte DR WALE-a, dajem vam 100% jamstvo da će vam pomoći.. WhatsApp: +2347054019402 ili e-pošta: drwalespellhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)