Nova pakost zlog patuljka koji se odaziva na ime Dragan Lukač

Definitivno odlazeći ministar Dragan Lukač zasluge za oduzimanje 73 kg kokaina pripisao je radnicima na istovaru tereta i tom pakošću samo pokazao u kakvu krizu je zapao. Zar je posao ministra da targetira radnike i ljude možebitno dovodi u životnu opasnost?


borislav radovanovic blog

Odmah po mojoj Čestitki policiji Republike Srpske zbog rekordne zapljene droge i nikad zabilježenih rezultata na suzbijanju organizovanog kriminala reagovao je nervno gadno uzdrmani ministar Dragan Lukač. Novinarima je izjavio: "Riječ je o većoj količini kokaina koja je dopremljena na teritoriju RS, koja se našla u skladištu firme. Radnici su prilikom istovara primijetili da se nalazi i roba koju nisu naručili i obavijestili su policiju, koja je reagirala''.

Po ministru za otkrivanje 73 kg "čistog" kokaina, ulične vrijednosti između 13 i 18 miliona, prokrijumčarenog preko okeana i zamljanim transportom kroz cijelu Evropu, "zasluge" pripadaju radnicima na istovaru i patroli lokalne policije koja je po prijavi radnika izašla na lice mjesta. Ukoliko su njegovi navodi istiniti tek imamo problem kakav se mora hitno rješavati. 

Upratio sam i druga, posebno zabrinjavajuća, "curenja informacija"  kakva dodatno usložnjavaju poziciju radnike. Imate objave da je sporni tovar dvije sedmice nedirnut stajao u firmi, nakon čega se pristupilo istovaru. I bez takvih podataka znamo da je u poslu nešto krenulo mimo plana, naprosto jer se takve stvari u praksi ne događaju. Pošiljka droge tolike vrijednosti ne ostaje bez nadzora, niti se prepušta "slučajnostima" ovakvih istovara. 

Jedino u slučaju kakve dojave ili sumnje na policijsku zamku počinioci odustaju od plana i drže se što dalje od dokaza. Imali su dane ili, kako neki pišu, sedmice da kokain kriomice izvade iz paketa šećera ili sve zajedno prevezu u drugo skladište firme - sa pretovarom u štek, kao i nebrojeno drugih mogućnosti dovršavanja krivičnog djela, a ovakav ishod samo inicira sumnju da stvari nisu išle po planu. Time opasnost po radnike koji su neželjeno postali svjedoci ovako teškog organizovanog kriminala samo raste.

Vjerujem da se u malenom Doboju već odlično zna ko je istovarao i raspakivao uveženi šećer, ko je primjetio sumnjive pakete ili ko je pozvao policiju. Ukoliko su te stvari bile nepoznate nakon ovakve skandalozne izjave idiota na poziciji ministra policije svakog će zanimati ko i šta je radio. Od običnih građana do okorjelih kriminalaca koji u svemu traže priliku za zaradu ili kakav interes, pa do organizatora i počinilaca ovog teškog krivičnog djela.

Onda kreće "kafanska pamet" po kojoj one najluđe konstrukcije imaju najveću prođu unutar lokalnih pogovaranja. Očas nastaju verzije po kojima je neki radnik policijski saradnik na "specijalnom zadatku" do toga da je neko pozvao policiju kako bi se osvetio gazdi. Krajem 2017. godine imao sam javni okršaj sa Dušanom Reljićem zbog torture i nezakonitosti nad radnicima, pa sve do razotkrivanja veza sa Zoranom Tegeltijom i začecima njegovog "poslovnog uspjeha". Sumnjam da je u međuvremenu promjenio odnos prema zaposlenima.

I tada se Lukač direktno umješao i naredio novo saslušanje radnice koju je Reljić lažno prijavio, te zaštitio njena povrijeđena prava. Iznenadila me je njegova reakcija pošto je uslijedila po mom podnesku, koji je zajedno sa svim drugim dešavanjima objavljen na blogu, no ta tema danas je irelevantna iako zavređuje objelodanjivanje kasnijih dešavanja. Vrlo zanimljivih.

Danas postavljam pitanje: ugrožava li ministrova nebulozna izjava radnike koji nimalo poželjnim poslom osiguravaju egzistencije? Počinioci ovog krivičnog djela još uvijek su na slobodi i time u mogućnosti uticaja na svjedoke. Sve do "uticaja" kojim se zauvijek eliminišu svjedoci, a predmetni radnici to nedvosmisleno jesu. Treba li da neki nesrećni radnik završi u prtljažniku auta, pa da na Ozrenu kriminalcima objašnjava šta je doista radio ili zašto je pozvao policiju? 

Pisao sam o tome kako su Dalibor Railić i Vanja Vuković na ovaj način "saslušavali" svjedoka Mihajla Stupara, koji je tada preživio 15 uboda nožem. Zato nije preživio sljedeći napad metalnim i drvenim palicama, te gaženje autom. Zbog istrajavanja na istrazi tog ubistva SVJEDOKA Stupara životom je platio načelnik Radenko Bašić. Pritom, kriminal zbog kog su ubijeni Stupar i Bašić je "dječja igra" spram krijumčarenja 73 kg kokaina visoke čistoće, gdje je za nabavku i transport istog potrošeno uveliko preko milion maraka. Ili govorimo o kanalu kojim je preveženo ko zna koliko droge?!

Mogu postaviti nebrojeno ovakvih pitanja i komparacija, a vjerujte da nisam potegao ništa šta bi moglo nekog ugroziti. Poslije ovakvih "padova" u pravilu slijede krvavi obračuni kriminalaca ili stradanja svjedoka, šta mogu unedogled elaborirati, ali nisam idiot Lukač da zbog svoje sujete otkrivam stvari koje mogu kobno rezultirati. Ili štetiti istrazi koja je u toku.

U šturom saopštenju policije apostrofirana je Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS kao "adresa" od koje znatiželjnici mogu tražiti odgovore ili sa kojom mogu ukrstiti koplja u slučaju kakve odmazde. Dok Europol i "partnerske agencije država EU" navode kao dalje aktere spornih dešavanja. Time je počiniocima krivičnog djela i svima drugima jasno stavljeno na znanje sa kakvim kapacitetima se ovde nastupa. 

Jok, prepametni ministar bez ikakvog racionalnog razloga prokazuje, targetira i uošte ugrožava radnike i lokalne policajce. I to čini iz čiste pakosti prema profesionalcima čije uspjehe ne može drugačije "kompromitovati". Najmanje im može oprostiti što su uhapsili njegovog bivšeg zeta i njemu direktno podređenog rukovodioca Službe za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu, kako sam to obrazložio tekstom O korupciji, nepotizmu i vibratorima u UNUTRAŠNJIM POSLOVIMA Republike Srpske.

Kada je odlučio obratiti se medijima i baviti se "pikanterijama" tekućih istraga, pa mogao je razjasniti i okolnosti hapšenja Nedeljka Lubure. Nije mi problem stotinu puta ponoviti: Služba za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu direktno je potčinjena ministru i on snosi direktnu odgovornost za hapšenje načelnika Lubure. Uzgred rečeno ministrovog bivšeg zeta kog je dva puta unaprijedio dok ga nije postavio za načelnika Uprave za terorizam i ekstremizam. Pozicioniranjem Darka Ilića za načelnika Uprave za organizovani i teški kriminal Lukač je od njih dvojice načinio gospodare života i smrti u bukvalnom smislu. I ubijali su po njegovom nalogu, zbog čega sam podnio krivičnu prijavu protiv njih.

Mogao je objasniti medijima i ponašanje svoje podređene u istoj toj "službi za zaštitu kriminala i nemorala" Dijane Petković, čiji snimak samozadovoljavanja vibratorom odavno kruži društvenim mrežama. Ministar je prvi vidio taj snimak obzirom da je njemu i namjenjen. Ukoliko je i postojala nekakva nada političkog opstanka Dragana Lukača dešavanja sa Luburom i Petkovićkom istu su definitivno razorila. Zna to Lukač odlično i zato kao zli patuljak čini ovakve pakosti bez razmišljanja o mogućim posljedicama po ljude.

Pazite, nije mi cilj neskrivljeno blatiti ministra, jer bih u suprotnom načinio analogije sa ubistvom Davida Dragičevića i kako je tadašnjim izjavama nezakonito uticao na istragu i njene aktere. Bez problema mogu kroz nekoliko tekstova obrazlagati kako ministar radnike uvodi u priču sa ciljem uticaja na svjedoke i istragu uopšte, radi sprečavanja dokazivanja ili zloupotreba službenog položaja. Nemam takvih sumnji, a ni potrebe da ih izmišljam. 

Ministar Lukač je detalje istrage otkrio samo kako bi u svom poremećenom zadovoljenju sujete devalvirao rezultat rada policije, povodom nečega šta objektivno zavrđuje čestitke. Zlobni patuljak samo je još jednom pokazao kako njime emocije mnogo više vladaju negoli ionako ne pretjerano razvijena pamet. I koliko je psihički uzdrman skandalima koji ga stižu sve učestalije. Svjestan da ga za dva mjeseca neće biti u političkom životu ove zemlje.

Srećom pa su mu kume Irena Joldžić i Dijana Petković pronašle posao čuvara egipatskih plaža i lovca na ajkule, a šta sam pokušao "dočarati" animacijom sa podnaslovne fotografije. 


Primjedbe

  1. RASPUCHIN : Човјек стварно мора бити жешћи идиот када би повјеровао у причу да су радници нашли некакву робу која није наручена и то самоиницијативно пријавили полицији.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne, on reče da su radnici primjetili robu koju nisu naručili, što upućuje da skladištari ili ovi sa utovara/istovara naručuju robu po Južnoj Americi ili gdje već. U svom pasjaluku izvalio je neviđenu glupost, no i dokaz prihičke krize koju pominjem.

      Izbriši
    2. Dobro rece glumac Enis Beslagic u onom videu: Sta se ti Smit nerviras i gubis zivce? Znas li ti kako je nama, koji smo pod vama vec 30 godina?
      Malo je reci da je strani faktor presao svaku mjeru i granicu u ponasanju na ovim prostorima.
      Nije "bijelo" nase, vec njihovo djelo.

      Izbriši
  2. Ne vjerujem u ovom slučaju da će radnici ispaštati.Po svemu sudeći ministru je neko iz samog vrha sugerirao šta da kaže.A ovima iz vlasti i novopečenim bogatašima radnici ne znače ništa.Međutim to je jeftin blef ministra koji nije trajao ni dan.Mnogo zanimljivije je to što su kamioni i krug firme ili preciznije magacin vlasnika Korta Zorana Reljića.Ako je roba prešla 02.avgusta a droga u šećeru otkrivena 16.avgusta znači 14 čekala da bude istovarena pa nismo toliko glupi da povjerujemo da je šef magacina naredio da se roba ne istovara.To je mogao da naredi samo vlasnik firme.Dosad su po nalogu tužilaštva morali biti saslušani mnogi od direktora,vozača kamiona,radnika.Većina firmi ili bolje rečeno 90% danas ima i video nadzor u krugu.Pa valjda su tužioci bili u krugu firme i zatražili izuzeće snimaka.Ali vidjećemo šta će biti?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ključno pitanje jeste zašto neko brodom drogu vozi za Švedsku, pa je transportuje do Balkana? Da bi onda ponovo slana za Evropu gdje cijene rastu kko se ide ka sjeveru. Znači da su jadranske lukr pod jakom kontrolom i da se razvijaju skupljo ali manje rizični koridori. Vidjeki smo po zapljenama na brodovima i u lukama kolikr količine su bilr u opticaju, ali ovo pokazujr da balkanska narko mafija nije pošteno okrznuta, a kamoli uzdrmana.

      Izbriši
  3. MeN. Očigledno da je netko i poverovao u pricu da su radnici slucajno otkrili drogu Ili je plan da se svim orudjem izdejstvuje da ta prica prodje (bar u javnosti) Ako netko smatra da se ovom ministrovom izjavom umanjuje ili cak iskljucuje njegova zasluga u ovoj akciji isti moze to da demantuje u sredstvima informisanja (naravno ako nije u istom ili slicnom kolu kao i vajni ministar) Sto se tice vremenskog perioda koliko je roba bila u skladistu (a na to se trenutno stavlja akcenat i na drugim blogovima) mislim da je moguce da bude i duzi vremenski period i da to nitko ne vidi jer roba je vjerovatno na paletama uvijena u strec foliju i istovarena je viljuskarom (a poslije se po potrebi paleta raspakuje pa se uzima manja kolicina po potrebi)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iz aviona se vidi da ovde postoji obilje nelogičnosti i sumnjivih desavanja, ali nikad se obični ljudi ne uvlače u tako veliki kriminal. Zvuči da se policija hvali nečim nezasluzeno, no sta se tu stbatno dogadjalo nećemo znati cak ni nakon suđenja. Ja sam prije aman dvadeset godina na firmi mog druga postavio kameru da snima radnju preko puta gdje su stekana kradena auta. Bez ikakve naredbe, čisto da mogu ispratiti sta se desava i lakse pohvatati pocinioce. Od rad je tehnika toliko napredovala da su slicne stvari dostupne koliko nam drago. Baš kao sto je lako se prespojiti na nadzorne kamere firme. Da ne ukazim sta je sve moguće preko telefona. Pa onda ide dokumentacija, odgovorna lica brodova, carina, firmi sestara i ino. Ima još jedna fora koju bih ja radio vlasniku Reljicu, ali je ne mogu otkriti. Baš kao što treba znati da Europol ili zamlja u kojoj ce se suditi su ti koji donose odluke kad ce se neka istražna radnja ili hapšenje odraditi. Primjera rafi ovih 73 kilr mozda su samo dio pošiljke teske tonu ili dvije, a od cega je glavnina otišla u ko zna koju drzavu. Ma postoji milion opvika, ali mi uvijek mislimo fa smo centar svojeta i da se kriminal samo kod nas desava. Pa već u Hrvatskoj i Slovenijo gram kokaina je duplo skuplji neho kod nas.

      Izbriši
  4. Sta ce biti sa tim ubistvima u prijedoru, to vise niko ni ne spominje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pominje moja malenkost, a imam u planu još nekoliko desetina tekstova koji razotkrivaju kriminal zbog kog je Bašić ubijen. Od tog zločina nemam namjeru odustati godinama kao u slučaju Davida Dragičevića. I neka nikog ne iznenadi ako odlučim pokrenuti sopstvenu istragu. Dok ima nade da će policija i tužilaštvo pohapsiti sve odgovorne ja mirujem, a ako odlučim drugačije biće gadnog haosa.

      Izbriši
    2. Svaka cast!!!

      Izbriši
  5. To što zovu ministrom je pravi lažov, što je sinoć i pokazao. Zamuckivao je i nervozan šetao okolo očima kada je pričao o drogi isto kao i prije tri godine kada je pričao o Davidovom "zadesu". Laže, čupa se, a zna da se više ništa ne pita u MUP-a. Potpisao si sa Anicom kolektivni ugovor i sikter! Dosta je bilo tvoje lopovije! Budi ubijeđen da ćeš kod pravih i čestitih policajaca ostati upamćen kao najgori lik na funkciji ministra unutrašnjih poslova. Hebo li te tvoj kum Đola Regodić, a ti njega!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne mogu vjerovati da si ti "fakultetski obrazovana osoba" i još se hvališ kriminalističkm i pravnim "znanjem"!?Kakav nebulozan članak?Pa,zar misliš da je neko iole inteligentan povjerovao u priču onog sirovog "ministra"?Kakvi radnici,kakvi "bakrači"?Dojavljeno im iz MUP-a RS -a (možda i od Kostreševića,zašto ne) da su pod prismotrom pa niko nije prilazio 2 sedmice.Onda ih pritisnuo Interpol i nešto se "moralo učiniti,jebi ga"...Te tvoje nebuloze o radnicima,ugrožavanju njihove sigurnosti...tačno:ugroženi su samo zato što rade kod tako veliko Dodikovog i tegeltijinog lopova.Novac od droge je bio namijenjen za predizbornu kampanju...zna se koga i ko pred izbore dijeli (tuđi)novac "šakom i kapom".Tanak sinisi baš širok kakvim želiš da se predstaviš.To je već bolest uma.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš mašte to se vidi, taman za "kafansku pamet" koja nas je i dovela do ovakve situacije. Da iole pratiš zapljene kokaina na brodovima znao bi da su pošiljke teške od pola tone do dvije tone, pa shvatio da se 73 kg ne može pojaviti kao "samostalan posao". U koje zemlje je usmjerena glavnina tog transporta ključni je cilj međunarodne istrage i presjecanja ovih novih kanala nakon što su jadranske luke stavljene pod kontrolu. Kao i svaka balkanska seljačina uvjeren si da smo mi centar svijeta i da se ništa ne dešava mimo nas.

      Izbriši
  7. Lukač čekao da Boro pohvali policiju pa se sutradan oglasio, hahahahahahahahahah ovo postaje urnebesno

    OdgovoriIzbriši
  8. Boro legendo, sta mislis o narednim izborima i o rezultatima istrazivanja koje Vaskovic objavljuje koji idu u korist opozicije? Relevantna ili ne? Hvala, lp.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nista biti nece na sledecim izborima. Dodik ce opet "pobijediti", a cak i kad bi bilo drugacije za narod i drzavu sve ostaje isto. Ista kesa njih finansira. Sve su to poslusnici stranaca. Strance mi moramo izazvati na reakciju i tek onda mozemo ocekivati nesto bolje.
      Steta Boro sto onda ne krenusmo organizovano na Brisel ... mi njima na vrata da zakucamo ... onako narodski da upitamo sta vi radite u nasoj kuci kad imate ovako finu svoju kucu? Da slucajno vi ne prodajete drogu nasoj djeci? Da slucajno vi ne finansirate zlotvore poput Duduka, Lukaca, Izetbegovica, Vucica, Stefanovica itd... Doci ce i taj dan 👊

      Izbriši
    2. Je li postavio kakav link gdje je istraživanje objavljeno, pa da vidimo je li uzorak reprezentativan, da li su ispoštovani metodološki standardi, ko je i sa kakvim ciljem istraživanje odradio? Bar za one koji se razumiju u te stvari. Trebao bih narednih dana uraditi jednu analizu odnosa snaga, čisto da dam procjene rezultata na samom početku kampanje kako to volim uraditi. Pa se kasnije hvalim svojom "vidovitošću".

      Prekinuo sam pisanje i skoknuo do Vaskovićevog bloga, no nisam vidio da pominje istraživanja. Piše da je "podrška DNS-u" oko 1% šta je notorna glupost, jer će ta stranka preći cenzus (5%) i mislim da neće imati ništa lošije rezultate od PDP ili SDS. Pritom, Nešić je neviđeno glup i u prvi plan istura sebe, a nikako da shvati koliko je nepopularan. Kada bi kampanju usmjerio na desetak poznatih članova DNS-a, da oni maksimalno nastupaju, a Nešić da svoja pojavljivanja svede na minimum, imao bi odličan rezultat u odnosu na gro drugih stranaka.

      Aska je u pravu što se tiče Dodikove pobjede, čak i bez navodnika, a mislim da će slijediti model sa ponovljenih izbora za gradonačelnika Prijedora u smislu da on i njegovi kandidati što manje nastupaju i ne koriste negativnu kampanju, nego da protivnicima puste da se sami isprovaljuju i unište međusobnim sukobima. Godinama je prednjačio u negativnim i prljavim kampanjama, sa vulgarnim ili radikalnim govorima, no u Prijedoru je odlično skontao da mu to može načiniti samo štetu i jednmom ili dva puta samo se pojavio bez ikakve velike pompe. Mislim da je skontao foru jer je isuviše iskusan u tim stvarima, za razliku od svojih protivnika koji se trude biti veći Dodik od Dodika. Konceptualno i personalno nepopravljivo pogrešno postavljena priča i takav će imati rezultat.

      Izbriši
  9. Za razliku od svih vas ja čvrsto vjerujem ministu da su radnici Frukte u skladištu slučajno otkrili tih famoznih 73 kile. Da je to policija kojim slučajem otkrila,te 73 kile postala bi 73 grama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za razliku od mene nikad niste radili nikakve istrage, a ja nemam predstavu koliko hiljada sam odradio, pa i jedan broj međunarodnih. Baš kao što ja odlično poznajem ljude koji rade ove međunarodne istrage pošto smo godinama radili zajedno i znam kako funkcionišu i na poslu i u privatnom životu.

      Izbriši
    2. Možda je to i bilo tako u tvoje vrijeme Boro? Shvati da je prošlo u međuvremenu desetak,za taj posao dugih,godina i da su se u međuvremenu mnoge,rekao bih sve,stvari u toj branši promijenile. Danas kada zajedno sjede inspektor i kriminalac ne znaš koji je ko a tako isto i taj posao ne znaš ko dila a ko se bori protiv dila. Jednom riječju ista s.anja druga pakovanja.

      Izbriši
    3. Sjedili su i u "moje vrijeme", a i gadne okršaje smo oduvijek vodili. I ubistava je bilo. Ja sam svojih više načelnika i radnih kolega pohapsio i procesuirao za razna krivična djela. Pa i doživljavao da mi takve bitange ponovo postave za načelnike, ali su mi oduzeli policijska ovlaštenja kako ih ne bih ponovo pohapsio. Onda sam registrovao ovaj blog i javno progovorio o onome šta sam nekad radio i šta se dešava u organima "pravde". I opet sam kao civil procesuirao pojedince kad god sam ispio naći dokaze kriminala. Mogao bih ko zna koliko tih situacija "druženja" inspektora i kriminalaca objaviti gdje su kasnije inspektori gadno nastradali. Pa nisam ja godinama odbijao mito i to velike cifre zato što mi ne treba para, nego što sam znao kuda to vodi i kako se na kraju gadno okonča. Pojedinci imaju milione, ali nemaju mirnog sna ni kad im policija čuva kuće i porodice. Eto Darko Ilić je tokom služne zaradio silne milione, ali neka kaže koliko ga je koštalo privatno obezbjeđenje koje plaća već četiri godine. Zalud je sam bacao bombe oko svoje ograde. I dok je živ neće mirno zaspati, a bio je strah i treper, gospodar života i smrti. Bar po onome šta je sebi utripovao, dok je u stvarnosti samo jedna nemoralna fukara i teški idiot. Zamisli žena mu je počinila samoubistvo tako što je sa dva metka pucala sebi u glavu i to kroz rođendansku tortu. Kako se tada izvukao mislio je da može i Davida Dragićevića ubiti, pa mu se život i bez suđenja pretvorio u robiju. Zatvoren u svoja četiri zida i ovisan o privatnom obezbjeđenju, pa bolji život bi imao u zatvoru - da je priznao šta je imao priznati i tako očistio dušu.

      Izbriši
    4. Tebi Boro Jadovanoviću treba ozbiljna neurohirurska pomoć, jer si toliko obolio da ti se moze pokusati odstraniti fizicki taj tumor u mozgu koji imas a koji te vjerovatno jos ne boli.

      Izbriši
  10. Прво ја не знам како си ти добио ту диплому инспектора кад си неписмен ,па свака реченица треба је дешифровати !Опет нападаш Минстра Лукача а нећеш да споменеш да у твојој вољеној Хрватској људи купујући по маркетима налазе кокаин у бананма ,последњи случај је био скоро добро ти то знаш и било је око 14 КГ , а пре тога мислим 9 КГ прошле године о томе ниси написао ништа ! Кад већ толико измишљаш ајде напокон напиши нам неку бајку у крими фазону ! Ово што се ради против наше Републике Српске
    мени није јасно да бивши инспектор не може да повеже да иза свега стоји син Алије Изетбеговића , и да свим силама покушава да од нас направи сви добро знамо шта ! Срећа наша је што су на битним позицијама људи који се боре да сачувају Републику Српску и захваљујући везама које је временом створио Милорад Додик ми и даље постојимо ,имамо стабилне људе на свим функцијама , такође имамо Председницу која је доказала храброст и одлучност у одбрани наше земље !Имамо минстра Лукача који се не боји никог и свака му част као и осталим људима који су у влади ! А овај текст што си написао , па сам себи постављаш питања па одговараш , види се по граматичким грешкама да си ти , а некад ти се прикључи син ,жена или ћерка али овај пут нису , изгледа да си и њима досадио !Неби ме чудило да ти Бакир и муслимани финансирају блог ! Укратко ви сте се добро изгубили или боље рећи да са вашим менталним здрављем нешто није у реду !

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)