Lukač je lažov i makro elitne prostitucije! (FOTO)

Ministar Dragan Lukač lagao je u Narodnoj skupštini RS da će istražiti navode poslanika Milana Tubina o elitnoj prostituciji u Prijedoru. Kao i da ne zna ništa o tom godinama zataškavanom kriminalu, a šta dokazujem sa dvije fotografije.


borislav radovanovic blog

Često me čitaoci pitaju oko ljetos obećanog nastavka priče o elitnoj prostituciji u Prijedoru, odnosno afere pokrenute pitanjem narodnog poslanika Milana Tubina. Na sjednici parlamenta ministar je javno obećao da će istražiti taj slučaj, a potom i u više izjava raznim medijima. Kako je rekao tako je za njega uobičajeno - SLAGAO. To da je odranije znao za sporni kriminal dokazuje lijeva strana podnaslovne fotografije iz novembra 2018. godine, dok desna strana slike iz novembra 2021. godine i dokazuje zašto nije preduzeta obećana istraga.

Na fotografijama vidite ministra sa prijedorskim policajcem čija kći je uključena u spornu prostituciju, za kog je poslanik Tubin tvrdio da zataškava ovaj organizovani kriminal. Nije u pitanju  inspektor, kako se pogrešno karikiralo, nego policajac čiji identitet mi je očigledno poznat. Lik policajca sam zamutio jer posljednje čime se želim baviti jesu njegova kći i on personalno, ipak su to poprilično složena pitanja i dešavanja, a fokus je na organizovanom kriminalu kakav njih dvoje uveliko prevazilazi. Sa druge strane najavio sam objelodanjivanje dokaza ministrovih laži i to ovom objavom činim.

Ministar ovim pokazuje kakve policajce protežira, pa bili oni i posredno povezani sa kriminalom i teškim društvenim anomalijama poput podvođenja djece na prostituisanje. Pisao sam o podvođenju nevinih djevojčica od 15 godina radi defloracije za 500 eura. Ništa jeftinije nisu "usluge" drugih prostitutki uključenih u ovaj kriminal. Policajac sa podnaslovne fotografije odlično to zna jer je njegova kći otvorila butik. Roditeljima je kazala kako posao sa butikom pokreće kreditnim sredstvima, a kad je priča izbila na vidjelo otac se uvjerio da kredita nema.

Tekstom ELITNA PROSTITUCIJA U "PARKU POLICIJSKIH PRINČEVA": Podvode 15-godišnje djevice za 500 eura decidno sam tvrdio da ministar laže kako mu nisu poznata dešavanja kakva je problematizovao poslanik Tubin. Istovremeno sam tvrdio da neće sprovesti obećanu istragu upravo zbog duboke upletenosti policije u ovaj kriminal, gdje detalje mojih navoda možete pročitati klikom na gornji link. Baš kao i oko drugih ljudskom umu nepojmljivih vezanih dešavanja.

Ima li danas kakavih informacija o najavljenoj istrazi? Moram podsjetiti da je i okorjela kriminalčina na čelu Okružnog tužilaštva u Prijedoru, Mladen Mitrović, saopštio javnosti kako je istraga pokrenuta. Šta danas kaže? Ćuti i drži predmet u statusu "skupljanja prašine". Kako tada rekoh: Mitrović i najviši rukovodioci PU Prijedor godinama unazad svakodnevno borave u ugostiteljskom objektu vezanom za ovu prostituciju i posljednji su koji će istraživati sopstvene "jarane i jaranice". 

Jedina promjena koju je ova afera produkovala jeste da su tužilački i policijski makroi dugo izbjegavali ovaj lokal, baš kao i drugi "ugledni gosti" odreda. Ljetos je bilo degutantno posmatrati prazan zaista veliki lokal, koji je prethodno proširen upravo zbog prebukiranosti, šta samo po sebi razotkriva i radnje i klijentelu. Lopovi i kurve uvijek bježe prvi, uključujući i one iz organa gonjenja. I ne govorim samo o prostituciji, nego o širokom spektru kriminalnih djelatnosti.

Dakle, prednjim fotografijama pokazujem da ministar Lukač odlično zna na kog pripadnika policije je poslanik Tubin mislio, kako prije početka afere (2018.), tako i nakon pola godine od lažno obećane istrage (2021.). Sa druge strane načelnik Sretoja Vujanović u dogovoru sa ministrom izvršio je nezakonit uticaj na poslanika Tubina. Zamislite, pozvali su Tubina u PU Prijedor radi davanja izjave, šta je ovaj sasvim razumljivo odbio i inspektorima kazao da će svoja saznanja dostaviti ministru. 

Milan Tubin, baš kao i ostatak Prijedorčana, odlično zna da Vujanović i najviši rukovodioci prijedorske policije godinama dane provode u kafiću koji je problematizovao, odnosno da su najupućeniji u sporna dešavanja. Suštinski su mu pokazali kako za "zdravlje" nije dobro otvarati takve teme i pustili ga iz službenih prostorija. Ukoliko je nešto i dostavio ministru Lukaču nakon pola godine jasno vidi kako od toga nije bilo vajde. Najbolju "poruku" poslao mu je upravo ministar novom fotografijom sa policajcem čije ime i funkcija mu tada nisu bili poznati. Kad već nije upratio sliku iz 2018. godine.

Znači, obećanje dato javnosti ovim sam ispunio i objelodanio fotografije koje razotkrivaju suštinu afere. Pored toga sačekao sam pola godine da bi svako mogao vidjeti kako od onako medijski bombastično najavljenih istraga nema NIŠTA, odnosno da su ministar Lukač i glavni tužilac Mitrović još jednom slagali javnost. Ovo su fakti od kakvih nije moguće pobjeći. Ili će me prozvani demantovati???

Primjedbe

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću