DOKAZ DA LUKAČ LAŽE: Policija je napala mirne građane! (VIDEO)


Piše: Borislav Radovanović

Čuli ste ministra Lukača i direktora policije Ćuluma da su članovi "PRAVDE ZA DAVIDA" prvi napali policiju. Objavljujem video snimljen neposredno pred nezakonit napad policije na građane koji su izvan ograđene zone mirno stajali. Čak su policiji okrenuli leđa! Uhvatio sam trenutak kad policija započinje zauzimanje formacije za napad. Ko sad laže prosudite sami.



Čuli ste jučerašnje navode Lukača i Ćuluma. Reče li Lukač da svako prijavi ukoliko smatra da je nezakonito izložen nasilju? Da je policijskog nasilja bilo to je nepobitno, ali evo video dokaza da su građani mirno stajali izvan ograđene zone i policiji bili čak okrenuti leđima.

Sa snimka se čak vidi da nas je u momentu napada bilo maksimalno tridesetak članova zajednice, a to što je na snimkama djelovalo kao masa posljedica je policijskog kordona zbog kog građani nisu mogli prolaziti na toj zna se koliko frekventnoj lokaciji.

U momentu ovog snimanja članovi "PRAVDE ZA DAVIDA" postavili su Davidovu fotografiju na tlo i pored nje zapalili svijeće mučeniku. To je jedino šta je nekom očigledno smetalo - fotografija žrtve i zapaljena svijeća. Čim smo, kasnije, i kod spomenika Petru Kočiću postavili fotografiju i zapalili svijeće PONOVO smo napadnuti. 

To što dželati ne mogu gledati oči ubijenog anđela ni na fotografiji i da se neko moli za nesrećnika jedini je razlog onakvog nasilja. Prvi snimak koji objavljujem, a vidi se ko ga snima, započinje nekih 10-15 minuta pred policijski napad na svakog ko im se našao na putu. Sami prosudite šta se tačno dešavalo.






Nakon minut nastavljam snimanje sa druge strane. Lijepo se može čuti i kako objašnjavam šta se trenutno dešava. Sasvim slučajno snimkom zam zahvatio trenutak kad pripadnici Jedinice za podršku napuštaju dotadašnju formaciju. Započinju prestrojavanje u kordon, te kreću na djecu, žene i ljude koji su samo držali zapaljene svijeće nad fotografijom mučenika. Šta je istina prosudite sami.






Neću ništa dalje komentarisati osim naslovne fotografije. Dotjerali me do izloga Boske i dalje lupaju pendrecima i viču: "ODBIJ!". Pitam: "Je l' da razbijam izlog, Bog vas ubio blentave?!". Drugi puta, iz parka, stjeraše me na cestu. Srećom vozači biše normalni i stadoše da me ne pregaze. 

Ovo je tek početak objavljivanja dokaza Lukačovih i Ćulumovih laži, a imam ih još!

Primjedbe

  1. Policija, tj. službenici u uniformama koji su dobili naređenja da se postave na određeni način, ovdje da zabrane pristup određenim dijelovima grada ( npr. njima su rekli trg) pojma nemaju zašto to rade, ne znaju od koga štite to što su im rekli) i to vrijeme koje su tamo proveli naplati će po nekoj tarifi (ako im je prekovremeni ili redovni ili rad po nekom drugom osnovu) Ali neko treba da im kaže, toj policiji, evo ja, da to što naplate povrh plaće,evo recimo ovo u kordonu, potpisuje im neko ko je nezakonito to naredio,ito iz poreza i drugih davanja koje uplaćuje narod s druge strane ovog policijskog kordona a istovremeno ih oni koji im to naređuju guraju u protivustavno i protivnarodno djelovanje, svi su napravili čin protiv naroda. Policijo, suprotstavite se kriminalu, a ne građanima. Vidite li ko je nasuprot vas, to su vam komšije, sugrađani, mislite li da vas mrze ? Građane i narod mrze oni koji vam naređuju.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)