Hordo zla odbij od Miljana Kovača!


Piše Borislav Radovanović

Davor Dragičević mi reče da policija trenutno hapsi našeg Miljana Kovača. Uobičajeno, RTRS satanizuje pravdoljubive borce, a policija demonstrira silu. Treba li da u toku dana okupimo par hiljada neustrašivih boraca "PRAVDE ZA DAVIDA" i Miljanovih prijatelja, da uđemo u zgradu RTRS i napokon "raspravimo" ko su izdajnici, teroristi, plaćenici...???Danas je više nego očigledno da su ministar Dragan Dukač i direktor policije Darko Ćulum budaletine koje su izgubile "kompas". Samo takve bene nisu shvatile jučerašnju snagu "PRAVDE ZA DAVIDA", dok je ostatak čovječanstva mogao jasno spoznati ko smo i šta smo. Samo da znaju, već je urađen unificirani obrazac krivične prijave kojom će svako koga je policija juče sprečavala u dolaženju na Davidov trg moći to prijaviti. Neka se Lukač i Ćilum pripreme za par hiljada krivičnih postupaka!

No, budaletine kakve jesu Lukač i Ćulum dali su sebi za pravo da maltretiraju jednog od najistaknutijih članova naše zajednice. Malo im je bilo što su nedavno maltretirali Miljanovog bolesnog oca, pa sad atakuju i na Miljana. Zašto?!

Šta je to Miljan učinio? Nekakav vrlo upitan "prekršaj"? Za takve stvari uputi se pismeni poziv, pa se čovjek javi - normalno sa advokatom kog će mu obezbijediti naša zajednica. Kakva crna hapšenja i demonstracija sile? Kakav "element hitnosti"? Znamo svi da je ovo samo još jedan u nizu ataka na "PRAVDU ZA DAVIDA" i tu nema dileme da ćemo još jednom odreagovati.

Nego, je li neko malčice razmislio o tome koliko je ta ista RTRS satanizovala i našu zajednicu i našu borbu. Da ne izdvajamo pojedince. Kome više objašnjavati zašto RTRS nazivamo "Fabrikom laži"? Ozlojađeni kakvi jesmo doista trebamo povesti se Miljanovim primjerom i bandi pokazati šta mislimo?!

Znači, svakako planiramo "raspraviti neke stvari" sa onima koji su direktno krivi za pokušaje ubistava, batine, prijetnje, progone i satanizaciju kakvu RTRS produkuje preko pola godine. Hoće li da se to dogodi već danas? Nikakav problem - samo neka dirnu u Miljana Kovača!

Primjedbe

  1. Zar se ne zalažemo za slobodno i neometano obavljanje novinarske profesije. Jedan sa slike (lijevo) je doživio brutalan napad okarakterisan kao pokušaj ubistva, a ovaj drugi šizofrenični napadač kome je sve dozvoljeno...da napada, vrijeđa i da Krajišnike, žrtve fašizma naziva fašistima. Ajmo iste aršine imati za sve i za svakoga...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zasto mislite da je Miljan sifofrenicni napadac,zar on nije prvi napadnut id te iste reziske TV.Iznoseni su netacni podatci,kako za njega,tako i za Pravdu.RTRS je prva izvrsila napad na svoje gradjane,koji se samo brane,na isti nacin.Kad institucije budu radile u skladu sa zakonom, TV budu neutralne i da iznose samo istinu,onda mozemo traziti da arsini budu za sve isti.Do tada smo prisiljeni da se branimo,njihovim sredstvima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zasto mislite da je Miljan sifofrenicni napadac,zar on nije prvi napadnut id te iste reziske TV.Iznoseni su netacni podatci,kako za njega,tako i za Pravdu.RTRS je prva izvrsila napad na svoje gradjane,koji se samo brane,na isti nacin.Kad institucije budu radile u skladu sa zakonom, TV budu neutralne i da iznose samo istinu,onda mozemo traziti da arsini budu za sve isti.Do tada smo prisiljeni da se branimo,njihovim sredstvima.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

RASKRINKAVANJE LAŽOVA VUKANOVIĆA: Ivan Begić je prodao svoj porno snimak (FOTO)

DODIKOVI JADI - OPET ŽENI SINA: Igor odlučan da "Draga Mašin" ponese prezime Dodik

DOZNAJTE DODIKOV PAKLENI PLAN: Hapšenjem Zaljkovića započeo novi obračun sa "mangupima"

LUKAČ PLAĆA VASKOVIĆA, VUKANOVIĆA I BN TV: Ministar liježe i ustaje sa panikom od hapšenja za ubistvo Davida Dragičevića

UDARNA VIJEST: Ministar Lukač definitivno odlazi!

NEMA ZAŠTIĆENIH: Policija steže omču oko vrata narko mafije (FOTO)

SUROVA ISTINA: Po pozivu ministra Lukača stavljen sam na "crnu listu" BN TV! (VIDEO)

OVO NISTE VIDJELI: Bespravno izgrađena kuća ministra Lukača (VIDEO, FOTO)

Otkrivam identitet pritvorenog pomagača u ubistvu načelnika Bašića (FOTO)

DOSTA JE LAŽI I OBMANA: Ko i kako zloupotrebljava ubistvo načelnika Bašića?!