UDARNO: Afera "POTKIVANJE" glavnog tužioca Mitrovića (FOTO)

OJT Prijedor prije dvije godine dobilo je dokumentaciju iz Njemačke o lažnom hirurgu Stanku Baći, no predmet skuplja prašinu u ladici glavnog tužioca Mladena Mitrovića. Očekivano obzirom na više desetina hiljada maraka mita koje je nadri hirurg dao Mitroviću, no kako zataškati mrtve pacijente?!

borislav radovanovic blog

Tekstom Ko drugom istragu "kopa" sam u nju upada objasnio sam kako je tužilačka bitanga Mladen Mitrović preko tri godine protiv mene vodila teško nezakonitu istragu zbog teksta da prijedorski inspektori prodaju drogu, "gepekuju" građane i godinama djeluju u organizovanom kriminalu. Dok je intenzivno istraživao moje izvore, sa druge strane, vajni tužilac UZIMAO JE MITO u desetinama hiljada maraka za zataškavanje teških krivičnih djela i korupcije. 

Iz te vizure najavio sam aferu "Potkivanje tužioca Mitrovića" i objelodanjivanje rezultata mojih novinarskih istraga. Kad se već međusobno istražujemo valja razjasniti koji je u tim stvarima uspješniji. Imam više različitih zataškanih krivičnih predmeta sa desetinama hiljada maraka mita, a za početak sam odabrao javnosti odavno poznatu aferu prijedorskog prevaranta dr Stanka Baće. Karakteristično za mene "udaram u glavu" sa novim i nepoznatim detaljima ovog kriminala.

Moram priznati da su čitaoci svojim komentarima (vidi foto ispod) na tekst IDEMO DO KRAJA: Javno demoliranje pravosudno-policijske narko mafije zaintrigirali me i naveli na provjeravanje njihovih navoda. Tako smo zajedničkim snagama došli su saznanja koja ovoj godinama zataškavanoj aferi daju nove i vrlo problematične dimenzije. Sad su prevare, falsifikovanja i zataškavanja postala sekundarna obzirom na izgubljene ljudske živote!


borislav radovanovic blog

Komentari čitalaca prilično su razgovjetni, pa sami možete prosuditi njihove navode. Naknadne provjere potvrđuju istovjetnost podataka sa slučajem mladog prijedorskog doktora Stanka Baće od čijih prevara i falsifikata godinama "peru ruke" institucije tri države - BiH, Srbije i Njemačke. Od bolnica i medicinskih fakulteta, pa do nadležnih ministarstava, inspekcijskih organa i šta znam kakvih institucija.

Potpuno neupućene moram podsjetiti da je 2013. godine dr Stanko Baćo iz prijedorske Opšte bolnice upućen na specijalizaciju hirurgije u Baograd. Pored redovne plate i raznih naknada (npr. za odvojeni život) bolnica je plaćala i stručna usavršavanja medicinskim ustanovama Srbije. U svakom slučaju govorimo o potrošenom budžetskom novcu mjerljivom u stotinama hiljada maraka.

No, ovaj "specijalizant" smišlja PREVARU rijetko viđenu čak i na ovim našim prevarantskim prostorima. Ubrzo po započinjanju specijalizacije Baćo napušta Beograd i odlazi na privremeni rad u Njemačku. Po danas nespornim dokazima od 11. marta 2013. do 31. jula 2014. godine bio je zaposlen u bolnici gradića Majena kod Koblenca. Na radnom mjesu asistenta hirurga.

Prema mnoštvu poruka doktora Baće iz tog perioda, koje je objavio portal Capital.ba u tekstu Hirurg specijalizaciju u Srbiji završio tezgareći u Njemačkoj ovaj prevarant platom (bez prekovremenog rada i ino) u njemačkoj bolnici prelazio je 2.500 eura, a cilj mu je bio uštediti 100.000 KM. Imate link, pa sami možete pročitati koliki fond dokaza je objelodanio ovaj naš uticajni istraživački medij, te sa kakvim vidovima zataškavanja afere su suočavani novinari. 

U konačnici Mladen Mitrović obrušio se na novinare zbog "vršenje pritiska na tužilaštvo i njega lično", a šta možete vidjeti klikom na tekst Umjesto da završi istragu o Baći, tužilaštvo optužuje novinara za pritisak iz jula 2021. godine. Ovim dolazimo do informacija iz moje privatne istrage i navoda čitalaca sa gornje fotografije, kao nadgradnje ranijih saznanja o kriminalu koji je po parametrima struke davno morao rezultirati OPTUŽNICOM i suđenjem.

Neviđenu bitangu Mladena Mitrovića "pritisak medija" mučio je iz razloga što je pola godine ranije dobio tražene podatke iz Njemačke, odnosno formalne dokaze počinjenih krivičnih djela od strane prijedorskog lažnog hirurga. Govorimo o činjenicama i dokazima da je Stanko Baćo umjesto izvršenja radnih i stručnih obaveza u Beogradu bio zaposlen u njemačkoj bolnici, a usljed čega naprosto nije mogao završiti specijalizaciju. Pa time i da je dokumentacija iz Beograda krivotvorena ili LAŽNA. Na dva mjesta istovremeno naprosto fizički nije mogao biti.

Na podnaslovnoj fotografiji vidite uokvirenog doktora Baću sa kolegama iz bolnice u Majenu, gdje sam družini dodao i Mitrovićevu volovsku glavu. U daljim tekstovima na ovu temu objaviću i neke nove javnosti nepoznate dokaze počinjenih krivičnih djela, a sad nam se valja fokusirati na suštinu i saznanja do kojih sam došao privatnom istragom. Ili, pošto sam registrovani novinar, novinarsko istraživačkim radom.

Prema prikupljenim saznanjima januara 2021. godine u OJT Prijedor stigla je dokumentacija iz Njemačke koja dokazno potkrepljuje počinjena krivična djela, a u činjeničnom smislu utvrđuje gdje je doktor Baćo doista boravio i radio - umjesto krivotvorina iz Beograda. Pola godine prije obraćanja novinara portala Capital.ba lopuža na mjestu glavnog tužioca imala je potrebne dokaze za donošenje naredbe o sprovođenju istrage. Je li naradba donesena Mitrović će morati objasniti u istrazi koja njega tretira kao osumnjičenog. 

Znači, dvije godine su prošle od dobijanja potrebnih dokaza iz Njemačke, šta mu je prethodno služilo kao izgovor za odlaganje formalne istrage. Sad valja razjasniti šta je na planu istrage i dokazivanja urađeno tokom dvogodišnjeg perioda. Po navodima čitalaca to čini prijedorski tužilac Lj.M. u svjedočenju protiv svog šefa. Imam potvrdu informacije da je tužilac Ljubo Macanović svojevremeno zadužio ovaj predmet od koleginice koja je otišla na porodiljsko bolovanje!

Iz kojih motiva bi Mladen Mitrović mogao ovakvim odugovlačenjem ili opstruranjem pomagati doktoru Baći u izbjegavanju krivičnog gonjenja i odgovornosti? Osim motiva koji čitalac navodi kao "20.000+10.000€". Mislim da ne možemo govoriti o mitu od 30.000 eura, kako se ovde sugeriše, a posebice pošto se u bolnici pogovara o dvostruko manjoj cifri, no još ćemo se baviti tom temom.

Kako sam podnaslovno ukazao dugogodišnje zataškavanje predmetne afere donosi nove i mnogo ozbiljnije probleme. Nedavno se doktor Baćo medijski pohvalio operativnim zahvatima odstranjivanja "gigantske kile" i to metodama nepoznatim medicinskim naukama na globalnom nivou. Obzirom da specijalizaciju hirurgije dokazano nije pohađao, pa tako ni usvojio elementarna znanja, može se upuštati u "avanture" nad pacijentima.

Prije operacija kile sa kraja godine, kojima se ovako medijski i "stručno" diči, doktor Baćo obavio je vrlo problematične zahvate i sa pogubnim posljedicama po pacijente. Ovih dana rukovodstvo Opšte bolnice Prijedor preznojava se oko traženja podataka o operaciji kile nad pacijentom H.H. - koji je sedmicu poslije toga podlegao. Podatke su krajem prošle godine zatražili iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite i Inspektorata RS, a po osnovu sumnji da je nestručno izvedena operacija rezultirala smrtnim ishodom. Pored ovog slučaja valja razjasniti još nekoliko Baćinih "hirurških inovacija".

Ukoliko prijedorsko tužilaštvo sa ovakvim glavnim tužiocem bude vodilo istrage povodom smrtnih stradanja i teških ugrožavanja pacijenata vidimo kakvom se ishodu možemo nadati. Računam da će doktor Baćo prodajom stana doći do novca za nova "POTKIVANJA" Mitrovića, pa da predmeti stoje u za njega posebno odvojenoj ladici i - uobičajeno skupljaju prašinu. Poput ovoga sa lažnom specijalizacijom.

No, javno sam obećao tu bitangu protjerati iz pravosuđa i sumnjam da će stvari teći u pravcu novih zataškavanja. Ponavljam: nije Mitrović moćniji od svog zaštitnika Milana Tegeltije, a zna se kako se okončao moj obračun sa tim pravosudnim LAŽNJAKOM. 

Kada je Tegeltija stopirao disciplinski postupak VSTS-a protiv Mitrovića zbog teških kršenja zakona i prava u lažnoj i montiranoj istrazi protiv mene za onaj "pokušaj ubistva" načelnika Dalibora Ivanića javno sam mu obećao okršaj i nisam se zaustavio dok ga nisam prinudio na ostavku u Osnovnom sudu Banja Luka. Posljednji čin njegovog progona iz pravosuđa. Sa Mitrovićem imam sasvim drugačije naume i uglavnom se svode na zasluženo ROBIJANJE. 

U prostorijama za zadržavanje PU Prijedor svojom krvi na zidu napisao sam "PRAVDA" i to kao poruku Mladenu Mitroviću - nakon što je spriječio zaprimanje prijave o mom protivpravnom lišenju slobode i životnom ugrožavanju. Zato odlično znam koliko ovoj neviđenoj bitangi malo znače ljudski životi, pa sve do pretvaranja tragedija u desetine hiljada maraka mita.

Doktor Stanko Baćo izveo je višestruke prevare u domenu radnog odnosa i stručnog usavršavanja, te brojna falsifikovanja isprava, odnosno teška krivična djela iz KORISTOLJUBLJA. No, materijalna šteta po budžet i njegova lična korist ovde su sekundarne prirode obzirom da je stotine pacijenata prijedorske bolnice operisao "hirurg" koji nepobitno nema specijalizaciju za takav vid medicinskih zahvata. Mahanje krivotvorenim papirima bitno se razlikuje od realizacije programa specijalizacije, odnosno sticanja potrebnih znanja i vještina.

Ponavljam, smrt pacijenta H.H. istražuju resorno ministarstvo i zdravstveni inspektori, no rukovodstvo prijedorske bolnice mnogo više zabavljeno je prikrivanjem sopstvenih propusta, negoli utvrđivanjem činjenica i istine. Ukoliko to nešto znači mogu se pozivati na odgovornost Mladena Mitrovića koji je zakonski bio dužan informisati rukovodstvo bolnice o njemačkoj dokumentaciji dobijenoj prije DVIJE GODINE. Bar po saznanjima iz moje privatne istrage.

Nastaviće se...


Primjedbe

  1. Šta je uradilo rukovodstvo bolnice po tom pitanju? Bolnica je poslodavac? Kako oni nisu obustavili rad hirurga "ako je lažna diploma" nego Dr. Baćo i dalje radi. To što si ti objavio nekad i šta i dalje objavljuješ je samo tvoj lični stav protiv tužioca, ništa drugo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uđete na postavljene linkove i nađete dokrorovu poruku u kojoj pominje 20.000 maraka mita za direktora bolnice Sovilja, pa možda nešto i povežete. Eto da ne pominjem pravicu bolnice. To što vi tumačite stari o kojima pojma nemate samo je vas "lični stav".

      Izbriši
    2. Koliko vidim ti se u sve razumijes. Sto bi stari narod rekao k'o Mara u kriv k.... čudi me kako još nisi objavio kako je došlo do hapšenja italijanskog mafijaša poslije 30 godina, vjerovatno uz vašu asistenciju iz ljubije. Ti znas putinove poteze, ti znas mrezu mafije po evropi, prejak si. Ne znam što mi treba da te komentarišem uopšte. Kad sam te vidio na onom snimku kako pričaš kad te privode, ti si samo za doma, ali da budes korisnik usluga. Tebi paše samo ko ne voli iste te ljude javne licnosti i politicare koje ti prozivas i oni ti kazu bravo boro i ti cvjetas

      Izbriši
    3. Koliko vidim,ti si anonimna pizda koja napada Boru koji ti odgovara s pravog profila... Vjerovatno si neki bez muda pa ti smeta Boro koji smije reci o svakom sta javno misli

      Izbriši
    4. Pokazao bi ti ja muda,ali vidim i ti si anoniman. A vidim boli vas kad ima i neko kontra misljenje

      Izbriši
    5. Kome je smisleno da se bavi mnome neka to čini i nadalje, samo ne vidim društveni značaj toga. Neki tužioci ili doktori promaju plate iz budžeta, odnosno narod ih plaća i odatle pravo da se bavimo njihovim radom. Građanskom kontrolom rada organa i ustanova i njihovih zaposlenih. Tako se razvija društvo. Kome je bitnije šta radi neki bloger od toga neka nastavi u tom pravcu LIJEČENJA SVOJIH FRUSTRACIJA.

      Izbriši
  2. Boro svaka čast .Čestitam

    OdgovoriIzbriši
  3. Ček' malo, taj lik je uredno zaposlen i operiše u Prijedoru?!
    'bem ti život...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da naravno. Covjek placa svoju slobodu. Milogorac to najbolje zna koliko kosta on mu pod tepihom drzi i diplomu a i greske. Kako Andro kaze aaaa desava se svima greska pa i Baca grijesi.

      Izbriši
  4. Davno sam ja rekao da je "Kile"unazadio Prijedor za 20 godina.Prijedor je u vrijeme njegove vladavine napustilo najmanje 20.000 ljudi.Sta je samo uradio od gradski parkova,gde sad čovek da se parkira,ološ Kozaru sasjekao,za poplave tolike pare dobio ni cent nasipa nije digao,za vrijeme njegove vladavine niko se nije mogao zapisliti ni kao gradjevinac kod recimo jebenog Uniata.Sin Bolid vadi pare i baca po cesti po Pejicima pa su izbrisali sa Ytyba...I sta drugo ocekivati od Direktora jedne opste Bolnice ili porezne,vodovoda,sumarije...U citavoj RS je sranje,ali mislim da je Prijedor ojadit najvise zbog "Kile"i DNS.Ali svemu dodje kraj pa i njima.A sto se tice ovog čovjeka ovdje sto pise,mislim da je 90% u pravu i trba ga podrzati u svakom smislu,mene ko neinteresuje,ja ga zaobidjem kao kruzni tok.Tako da sretno Blogeru u radu.Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boro ti si spomenuo jednom prilikom da je Vasković potpuno izgubio vezu i svoje insajder u MUP Republike Srpske a evo Vasković piše da je izvjesni Ručnov zamjenik komandira stanice policije Kozarska Dubica donio drogu na žurku kada, se predozirala I umrla devojka. Ne treba praviti priču od ovog niko ne vodi računa kako je porodici te devojke.

      Izbriši
    2. Ma pozna li iko tog Rucnova, jeli tacno ovo

      Izbriši
  5. Bravo Boro. Svaka cast na hrabrosti i ustrajnosti u obracunu sa mafijom u odjelima i kravatama.

    OdgovoriIzbriši
  6. E prava mu je volovska glava😂Sve pohvale za informisanje gradjana, da bar malo narod progleda

    OdgovoriIzbriši
  7. Boro sta je sa Ćavićem,Stevandicem,Tubinom...sa onom pizdom Ognjenom Tadicem,gde su te Srbunde sto se busise protiv gazde Mile a sad iz istog tanjira jedu.Malo pisi o tim preletačima zasto to rade

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neće on to, jer i on jede iz istog tog tanjira od gazda Mile

      Izbriši
    2. Za sve te likove pisao sam da su LAŽNI opozicionari i u šemama sa Ddokom prije negoli su to javno prezentovali. Baš kao što sam za ove izbore pisao o dilovima Stanivukovića sa Dodikom, pa kakav fijasko će uslijediti na izborima zbog pojedinaca koji su privatizovali opoziciju i slično. Danas imate vijest kako sud naredbom za dovođenje osigurava da Stanivuković svjedoči protiv Lukača za onaj šamar u skupštini, a o čemu imam mnogo toga reći, no nekako mi se sve to gadi do nivoa da nemam volje pisati.

      Na kraju ISTINA koju je lako provjeriti. Od novembra 2020. nemam nikakva primanja jer sam u MUP-u dobio teško nezakonit otkaz, a godinama prije toga pola plate su mi umanjivali zbog nezakonite suspenzije, dok je druga polovina išla na kredite. Suštinski od 2014. godine sam bez IKAKVIH PRIMANJA, a to je analogno sa mojim tadašnjim političkim i izbornim aktivizmom protiv Dodika. KO GOD MISLI DA ME DODIK PLAĆA POŽELIO BIH MU MOJA PRIMANJA UNAZAD OSAM GODINA I DA OD TOGA ŽIVI I "UŽIVA". MOŽDA ONDA SAZNAJU KAKO JE MENI I MOJOJ PORODICI.

      Izbriši
  8. Za vas iz drugih gradova koji ne znate ništa o Stanku Baći jedna obavjest! Čovjek je jedan od najboljih mladih hirurga, divan čovjek, dobar i smiren ljekar! Mnogo je više zadovoljnih pacjjenata nego onih koji ga napadaju. Evo, čak ću iznijeti podatak da je spasio ženu koju Boro dobro poznaje, ali mu je preči njegov rat protiv Mitrovića nego istina o ovom divnom čovjeku! Toliko o Baći, toliko o Bori!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A mozda je i davalac krvi pa je spasio jos zivota pa moze jos koga da ubije? Ne moze se dobro trampiti za zlo. Tako ni spasavanje nekoga ne lisava ga odgovornosti za sav kriminal ovdje nabrojani. A ovdje je mnogo kriminala!

      Izbriši
    2. Stanko, ti li si?

      Izbriši
    3. Znam djevojčicu kojoj je slično odsranio kilu sa upaljenim slijepim crijevom, pa tako znam i da nije SMIO načiniti grešku kao kod pomenutog H. Baš kao što znam i neke druge greške koje je činio nad pacijentima. Normalno, o tome me sudim ja nego njegove mnogo iskusnije i stručnije kolege hirurzi. Ja samo usvajam informacije koje dobijam, a Baćo je daleko ispod nivoa stručnjaka koje kontaktiram kada imam potrebe za hirurškim intervencijama. Normalno kada je neko moj u pitanju ili kada nekom treba pomoć.

      Osuđeni hirurg Lovro je usljed zaperljaja crijeva otvorio moju majku i tada se doznalo da ima karcinom koji je metastazirao. I ja uvijek kažem da joj je tada spasio život ali onu pravu operaciju zahvaljujući kojoj živi punu deceniju ipak je obavila na UKC. Drugo, je li moja majka "opravdanje" što je Lovro oskasapio tolike ljude i što je godinama radio iako su svi znali da ugrožava pacijente? Upravo ti sa najmanje znanja i vještina srljaju iz operacije u operaciju sa svojim često po pacijente opasnim idejama. Upravo zato sam se potrudio da upoznam vrsne hirurge i da se ne bavim "avanturama" kakve su mnoge koštale života.

      Izbriši
    4. Možete vi reći za stanka da je lijep ,ružan,uglađen, ujađen, ovakav ili onakav, to su sve vaši "umjetnički" dojmovi ali što je sigurno, a o tome piše uvaženi gosp Boro, stanko je napravio kriv djelo prevare... i to niko ne može osporiti, pa ni taj glavonja. Nadalje tu su i greške u radu. Lovre zbog jednog jajnika robija, a ovdje je nešto MNOGO teže .

      Izbriši
    5. Koliko sam shvatio , oni koji nisu upućeni u kvalitetu i stručnost liječnika - hirurga i koji nemaju veze osuđeni su na smrt ili , u boljem slučaju , invaliditet. Za sve to niko ne odgovara i svi se prave ludi jer su ovi bez veza i poznanstava i onako nebitni u ovom društvu - R.S..

      Izbriši
    6. Razlika izmedju Lovre i Bace je sto Baco placa svoju slobodu. Lovre nije dao nikom marke. Baco milogorca kapom i sakom cascava da mu cuva pod tepihom greske. I tako Baco rijesava probleme jos jednim krivicnim djelom korupcijom.

      Izbriši
    7. Boro na sastanku doktora u bolnici je dogovoreno da za HH odgovrnost preuzme dr Mitric. On je na dan operacije bio dezurni i upisao je u protokol i operativni list kao operater. I sad je preuzeo na sebe da je radio operaciju iako je drBaco. Postije svejdoci da je operaciju radio dr Baco ali su iznenada obolili od amnezije.

      Izbriši
    8. Mitric je lik koji je i sa Lovom bio na jajniku. Bolnica ce pokusati odogovoriti ministarstvu da je sve uredno i da je covjek umro, i da nema greske. Ministartvo to prihvati bez razmisljanja i postavljanja pitanja, kao sto su vec i predhodnu prijavu na gresku dr Bace za jednom drugog pacijenta po prijavi djece za smrt majke. A komisiju u bolnici za taj slucaj je cinio psihijatar ocni dr laborant ..sve komepentniji od komepetentijeg. I to kod ministarstva prolazi.

      Izbriši
    9. Pobogu šta se to dešava u bolnici.Treba poskidati sve rukovodioce .Prvo Andriju Vukotića pa sve redom.Činjenica da taj nazovimo dr.Baćo ima puno grešaka vidi se iz komentara a vjerovatno je tako jer svi pišu svoja iskustva.Nedo bog nikome Prijedorske bolnice

      Izbriši
    10. SPAŠAVANJE REDOVA STANKA

      To što se dešava u prijedorskoj bolnici je za rubriku VJEROVALI ILI NE- Ripley.
      Otac dvoje malodobne djece, da ne bi iskvario direktoru Vukotiću, prihvata krivicu na sebe, spašavajući
      redova stanka.No , ništa čudno da neko leži u zatvoru za djelo koje je drugi počinio. Treba nekad biti i solidaran, jer stanko ima dovoljno kriminalna iza sebe. Samo nepravedno bi bilo da oba odgovaraju za smrt HH.

      Izbriši
    11. Crni Mitriću šta će reći strina sudijinca?

      Izbriši
    12. Ovo oko Mitrića možda može proći kontrolu ministarstva, jer se odvija pismenom korespodencijom. No, ukoliko dođe do kakve istrage onda imaju mnogo veći problem od dosadašnjeg. Ko je prošao ikakav operativni zahvat zna koliko osoba je uključeno u te stvari, a svako od njih je svjedok koji može reći istinu ko je doista operisao H.H.

      Drugo, ne znam šta rješavaju tim "zamjenama" doktora? Taman da Baćo nije načinio nijednu grešku u svom radu ostaje činjenica da je na PREVARAN način došao do medicinskog zvanja specijaliste hirurgije, odnosno da nije izvršio obaveze propisane za sticanje tog zvanja jer je radio u Njemačkoj i fizički nije mogao odraditi obaveze za koje je svakog mjeseca primao plate i naknade.

      Izbriši
    13. Ne bi trebalo da prodje kontrolu greska je greska ko god da je uradi. Ako ce ministarstvo da potapa greske u zdravstvu na racun gradjana ne znam ko ce se vise usuditi da udje u prijedorsku bolnicu

      Izbriši
    14. HH nije jedina greska. Imate kuk SV koji je nemarom i neznanjem dr Bace ostao bez velikog zgloba sa vjestackim kukom, iako je trebalo iscesen kuk samo namjestiti dr Baco nije to vidio na vrijeme i covjek je ostao bez kuka. Kad je strucan dr vidio vec je nastala kopmlikacija gubitka kuka

      Izbriši
    15. Cuj Mitric je nije Baco? Pa sta sad Mitric moze da grijesi. Ne smije niko da pravo strucne greske .a taj Mitric je vec ima sranje sa Lovrom.Mutan lik. I neka odgovara za Bacu ako tako zeli. Bolnica ima strucnu gresku i neka za to odgovoraju i Andrija i operater pa ako zeli Mitric neka to bude on.

      Izbriši
  9. Posle vas policajaca doktori su najveća govna od ljudi, političari i ovi iz pravosuđa su naravno van konkurencije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpisujem. Tako je.

      Izbriši
    2. Kojih "nas policajaca"? U koji koš mene stavljate? Pobogu preko osam godina ne radim i nemam nikakvih primanja jer nisam bio PODOBAN REŽIMU, a onda ni MUP-u. Nemam predstavu koliko puta sam hapšen i procesuiran, pa suđen u montiranim postupcima, a ovaj tekst započinje linkom na tekst o tri godine istrage protiv mene što sam objavio da policija prodaje drogu.

      Sa druge strane pojma nemam koliko javnih protesta sam izveo ili organizovao, odnosno učestvovao na protestima protiv režima. I kada je nas 15-20 ulazilo u obruče sa duplo više policajaca i kada se okupljalo po 30.000 članova Pravde za Davida. To šta ja pišem i slično je jedno, a što sam nebrojeno puta stao naspram kordona ili obruča policije na raznim protestima je nešto sasvim drugo. Nisam Vasković ili mnogi drugi koji su kao "ugroženi" pobjegli odavde, nego sam ovde i sa narodom kad god se nešto bitno dešava. Pritom i moja porodica je tu, sve sa moje troje djece, a mi najbolje znamo kako se živi kada te režim prepozna kao opasnost. Pritom, niti previše objašnjavam kroz šta porodica i ja godinama prolazimo, niti otkrivam šta sve znam o tim "junacima" koji se predstavljaju kao borci za pravdu, narod ili šta već. Nisam glup da ne kontam kako pojedini lapaju pare i istovremeno narod prave budalama, nego nisam nemoralan da činim iste stvari.

      SLAŽEM SE DA IMA "GOVANA" SVUDA, PA I KAD PIŠU KOMENTARE POPUT OVIH!

      Izbriši
    3. Ne postoji bivša kurva i bivši policajac

      Izbriši
    4. Za razliku od tebe Vasković piše o opasnim stvarima pa je moro pobjeći, dok sa druge strane ti pišeš o starim stvarima koje samo tebe interesuju. Pored ovoliko kriminala svakodnevnog ti daviš temama od prije 15-20 godina

      Izbriši
    5. Vasković, hm , nije Bori ni do kolena, pa ni u pisanju.

      Izbriši
    6. Evo Vasković piše dva dana u Ručnovu i Vujanoviću i Mitroviću, kako fabrikuju slučaj, dok ti Boro ne pominješ ni u komentaru, a ovamo se busaš kako si najhrabriji i najobavješteniji

      Izbriši
    7. Pa ako Boro ne pise o Mitrovicu ja ne znam ko pise. I ptice na grani znaju sta je i ko je Mitrovic u Prijedoru, a Boro je pisuci istinu omogucio da sira javnost upozna glavnog tuzioca OJT Prijedor. Hvala Vam Bori na tome, kao i na Vasoj istrajnosti u borbi za istinu i pravdu.

      Izbriši
    8. http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2023/02/policijski-funkcioner-rucnov.html

      Dok prehrabri i prepošteni Boro ne smije ni da zucne o ovom slučaju, čak ni u komentarima

      Izbriši
  10. Sta bi Boro sa Jurom krivicna prijava dali je bilo vrijeme.Sigurno nisu znali njegovi sefovi

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još jedan dokaz da je ljudska glupost bezgranična, a policija u tome uveliko prednjači. Pazite, terete FIZIČKO LICE da nije izvršilo obaveze prema radnicima i državi po osnovu rada. Zakon o radu uređuje odnose POSLODAVACA (firmi, preduzeća, preduzetnika i sl.) i radnika, a da jedno fizičko lice može zaposliti drugo nije predvidio. Znači, kada neki čovjek za neki rad angažuje drugog čovjeka, po dogovoru DVA FIZIČKA LICA, možemo govoriti o međusobnim potraživanjima kakva se rješavaju PARNICOM na sudu.

      Znači, Juro sve i da je htio nije mogao počiniti krivična djela koja mu stavljaju na teret, a naprosto jer je Sretoja Vujanović komad budale koja pojma nema o krivičnim djelima i zakonima. Baš kao što Juro neće biti prvi policajac kog je Vujanović suspendovao pošto je previše glup da bi shvatio tu pravnu materiju. Niko zadovoljniji od Jure ukoliko tužilaštvo nastavi sa "logikom dokazivanja" od strane policije jer onda zasigurno računa na oslobađajuću presudu.

      Mene lokalni tračevi ne zanimaju mnogo, pa tako malo znam šta su pojedini "poslovali" sa Jurom, niti kakvi su tu problemi. Znam da postoji mnogo raznih priča, ali nisam se zanimao za detalje. Ukoliko pojedini ljudi imaju potraživanja prema Juri to se najbrže i najbolje rješava PARNIČNIM TUŽBAMA i tada imaju šansu nadoknaditi štetu. Ovako će izgubiti godine na nekakav krivični postupak, gdje će u presudi stajati kako ih sud za naknadu štete upućuje na parnice. Ukoliko Juro bude oslobođen tek onda nikad neće naplatiti potraživanja i sa te strane žao mi je ljudi koji će na ove gluposti izgubiti godine.

      Na kraju najvažnije. Prije nekih 17-18 godina u Jedinici za posebne istrage u Banjaluci slučajno smo se dotakli teme Jure i njegovih poslova, gdje sam se slatko nasmijao "pravnim tumačenjima" koja sam čuo od kolega. Kad su svoje "vizije" predstavili tužilaštvu dobili su smijeh kao i od mene, čime je priča okončana. Isto se ponovilo još nekoliko puta i, bar koliko ja znam, nikad nisu dogurali do pokretanja istrage, a kamoli nešto dalje.

      Nakon današnjeg saopštenja PU Prijedor sumnjam da će biti istrage jer se notorne gluposti samo ponavljaju. Juro ima ili će angažovati advokata da ga brani, pa ja nemam potrebe to činiti, nego samo kažem kako se na istim stvarima zamajavamo aman dvije decenije. Uz opasku da ako nam je Juro najveći kriminalac u policiji onda mi živimo u ODLIČNOJ PRAVNOJ DRŽAVI. Znate, Juro od svog "kriminala" ima ozbiljna oštećenja kičme pošto sječa šume nije laka zarada poput PRODAJE DROGE, kao omiljenog vanradnog zanimanja policije.

      Izbriši
    2. Godinama se prica da u Ljubiji Jure i i stric naseg glavnog lika nehirurga , policajac Ž Baćo okrecu glavu da prodju kamioni drva, za naknadu.

      Izbriši
    3. Koliko kontam, sad sa vrijednim Jurom koji je pokusao svojim ledjima da prehrani djecu tj.da namiri malo na mizernu platu Srpska treba da opravda trilione kubika nasih šuma koje su poslate preko granice nasim kolonizatorima, a za iste trilione budzet je vidio malo koristi. E moja Srpske... nadam se da cemo te ubrzo osloboditi ove pošasti zvane demokratija ili tacnije kolonizacija u 21.vijeku.

      Izbriši
  11. Dobar komentar Boro realan nema sta.

    OdgovoriIzbriši
  12. Gde je taj stan da pomognemo coveku da kupi jos koju godinu slobode? Koliko reketari traze?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam, ali ste vrlo blizu pošto se priča i o uzimanju para od zelenaša i o kladionica na velike iznose. Svašta se priča o njemu, no kako rekoh za policajca Jure, ne pamtim tračeve. Ovde je bitno da neki mogu činiti krivična djela nekažnjeno kad podmite tužioce, dok isti ti tužioci progone novinare koji pišu o kriminalu.

      Uostalom, zaboravio sam i tekstu navesti kako tužilac Mitrović i osumnjičeni Baćo redovito piju kafe po gradu, a šta po zakonu ne bi smjeli činiti. Baš kao što jedan drugom čine i razne usluge.

      Izbriši
    2. Tacno Boro. Sve tacno. Samo da dodam da i Andrija ima svoje prste uprljane u svemu. On ga grcevito brani i krije sve greske. I sad ce da "opravda" sve greske. I tu su mutne stvari. to je trojaca tuzilac hirurg direktor.
      Zato sakupljajte pare za tuzioce pa ako zelite nesto mimo zakona...naprijed.

      Izbriši
    3. Andrija za par hiljada maraka prodao je čojstvo (pitanje je da li je imao i šta prodati) i upao u stankovu stupicu u kojoj su već sovilj, prvo grlo " pravne službe" bjelica, čoprka, glavuša iz ojt Prijedor mega kriminalac.
      Ničija nije do zore gorila.

      Izbriši
    4. Od danas je i Mitric na platnom spisku Bace. Ali Mitric ne trazi mnogo. Dvoje djece zena ne radi,njega je lako bilo nagovoriti da preuzme na sebe bacine egzibicije Boro dobro ste ih uzdrmali kad su morali da traze rijesenje za HH. I nasli su ga u krivotvorenju medicinske dokumentacije jos jedno krivicno djelo. Ovaj put udruzeno Andrija Baco i Mitric.

      Izbriši
    5. Taj Mitrović je baš neka BITANGA izgleda. Mitrović se prvi put pojavio u medijima i novinama kada su spektakularno uhapšeni Željo Katalina tadašnji direktor Medicinske elektronike, Dragan Cerovac radnik IRB ai svima poznata lopovčina Dodikov kum Mile Radišić. Boro je više puta pisao da tužilaštvo ne može da hapsi. Ali sjećam se tada da su iz specijalnog tužilaštva direktno uhapsili pomenutu trojicu. To je bilo negde možda u maju 2010. I sjećam se odlično da su tada direktno uhapšeni Željko Katalina I ekipa od ljudi iz specijalnog tužilaštva. Sjećam se I Mitrovića kako izlazi sa prednjeg sedišta iz škode oktavije. To su više dana prikazivali u svim domaćim medijima.

      Izbriši
    6. Specijalno tužilaštvo imalo je "svoje ljude" u MUP-u, kao što su bili Dragi Milošević ili Darko Ilič (prije prelaska u to tužilaštvo), tako da su policajci hapsili, a drugo je šta se sticao utisak sa televizijskih snimaka. Elem, Specijalno tužilaštvo imalo je i kategoriju ISTRŽILACA sa policijskim ovlaštenjima.

      Izbriši
  13. Borislave ocekujem tekst ako išta znaš o raskidu ugovora Njemačkog SAPa i Prointeta

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam za taj događaj, no davno sam objasnio mogućnosti primjene sankcija prema Dodiku i da bi tu Prointer bio ključna meta. Obzirom na aktuelnu njemačku vlast to bi bio sasvim očekivan potez, normalno ukoliko doista govorimo o sankcijama. Obično je teško doznati stvarne razloge ugovora privatnih firmi zbog tzv. poslovne tajne.

      Izbriši
  14. Ne moze laz vjecno prolaziti. Puknuce to za sve pare 🤑 Poz za Stankovičijusa

    OdgovoriIzbriši
  15. Brat rahmetli HH Said je izjavio da je brat operaciju dogovarao sa dr Baćom. Zbog ishoda operacije i odnosa bolnice prema svemu rekao je da pokreće tužbu protiv bolnice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U gornjem komentaru naveo sam kako se takve stvari mogu zataškati prilikom nadzora resornog ministarstva, ali da ostaje ogroman fond dokaza ukoliko se istina izgoni na vidjelo krivičnim postupkom ili, kako kažete, PARNICOM.

      Izbriši
    2. Pre 1 Godinu na jednom otoku u Hrvatskoj.Bi je visoki Americki,Kineski i Ruski predstavnik za vanjsku politiku,Milanovic,Dodik,Vucic i Orban,naravno bili su i ovi sitni Abazovic,Covic i naravno nas premijer od "Konja"(samo je glavom klimao).Dogovor je pao oko podjele Srbije i Bosne.Problemi su vec nastali kad je Vucko trazio jedan dio CG.Ima tu jos materijala,Mislim da za ovo niko nije cuo,ali eto ja pism jer znam,necu da kazem gde i sta radim,ali hocu da narod zna da se sprema veliko sranje i mladi narod treba sto pre da bezi odavde.I da zaboravih jos nesto,zao mi je Bosnjaka samo.Lp

      Izbriši
    3. Zaboravio si pomenuti da Vucko ide na to da Kraljevina opet postane,da bude kralj svih Srba i da bude suverena drzava kao Engleska kraljevina.A Milanovic trazi jedan dio Vojvodine,dio Hercegovine i nesto malo krajine.

      Izbriši
    4. Krivicno djelo ide opet kod Mitrovica. I sta smo s tim dobili? Da je Mitrovic radio svoj posao do HH slucaja ne bi ni doslo, jer svi i bolnici znaju da je to Baco radi.

      Izbriši
    5. RASPUCHIN :

      "Mislim da za ovo niko nije cuo,ali eto ja pism jer znam,necu da kazem gde i sta radim,ali hocu da narod zna da se sprema veliko sranje i mladi narod treba sto pre da bezi odavde.I da zaboravih jos nesto,zao mi je Bosnjaka samo.Lp"

      Могло би се претпоставити гдје Ви радите. На основу горњег цитата тј. правописа и бајке испричане у остатку коментара , радите у некој од задруга а причу сте чули од посјетилаца који пију пиво сједећи на певрнутим гајбама.
      Ово је жешће потпаљивање и покушај да се испрепада муслиманско-бошњачко становништво које нема разлога да се плаши јер је у игри Кадиров. Има ту још "играча" много битнијих од Милановића и његове лијепе.
      Милановић своје мјесто зна јер му је голуб писмоноша , пардон , дрон послао поруку а ни Додик па ни остали набројани нису калибар људи са којима би се састанчило и износили им се овакви планови. Дакле , читава прича је промашена јер за то има гомила разлога а један од разлога је тај што се ситуација толико промјенила за протеклих годину дана као да је прошло читаво десетљеће па и више.
      И молим вас (надам се да је аутор цитираног коментара схватио да се ово "вас" не односи само на њега) не вријеђајте нам интелигенцију таквим ловачко-риболовачким причама из задруга.
      Да не бих сада писао оно што је мени познато ево вам лин на један мало озбиљнији сајт гдје , у мом коментару , можете видјети какви све планови постоје. Узгред , послије мог коментара јавио се човјек који то потврђује. Уз напомену да је у то вријеме било , у новинама , разних па и сличних мапа али оваква , са " free teritory Knin" , никада није јавно објављена. Дакле , овај који се сјећа такве мапе није ранга нашег премијера.

      Izbriši
    6. RASPUCHIN : Обећах "лин" , мислећи на линк али сам брзао са куцањем , па ево :

      https://www.intermagazin.rs/vucic-nama-nema-napretka-ukoliko-ne-saradjujemo-u-vezi-sa-novim-pregovarackim-okvirom/?lang=cir

      Izbriši
    7. Mogu i ja na Ćirilici da napišem da puno jedeš G...A.Magarače pametni

      Izbriši
    8. RASPUCHIN : Re : "MagarAče pametni"
      Неписмен , неваспитан , бахат. Сада Вам вјеујем да сте у некој од институција Р. Српске али то је већ нека друга "Задруга" , она ријалити.
      Ништа од ћирилице а тврдите да можете? Мрска Вам је или ... ?

      Izbriši
    9. Za razliku od tebe mnogo vaspitaniji.Prijedorska Fukaro,jel po načinu pisanja si onaj gradski klosarcic sto ponekad koju Dzoju ispusi i jedva za kafu skucas i citas ove portale,jel si toliki neradnik da ni u Komunalnom nisi sposoban.

      Izbriši
    10. Svaka čast na komentaru.Previše pametuje ovaj Razapućin😉

      Izbriši
    11. RASPUCHIN : Мораћу вас разочарати а посебно овог насмијаног (Razapućin) што мисли да се правим паметан . Овај много васпитанији је све сам о себи рекао и нема потребе улазити у расправу са таквим. Нека Вам Борислав објасни о''кле сам.
      Прије тога једна мала причица ако будете имали довољно концентрације :
      Сједим тако , негдје је то јесенас било , и служам досадњикав интервју на "youtube"-у па завирих на овај блог да вим има ли шта ново. Видим Борислав се расписао о тестовима интелигенције којима су га подвргавали па рекох да и ја , послије доста деценија , потражим некакав он-лајн тест. Иначе , ти се тестови раде између 9 и 10 изјутра , човјек мора бити одморан и наспаван а реде се у тишини и тада дају најбоље резултате. Код мене је било све супротно. Радио сам тест на једно слушајући , на једно уво , интервју , било је између 21:00 и 22:00 а ја сам био , пошто сам скоро читав дан нешто радио , помало уморан и поспан. Тест је нормиран на 30 минута а ја сам га рјешио за некик "пе-шес' " минута , што потврђује и одговор који су ми послали након регистрације са резултатом (мислим да не иду са резултатима преко овог задњег броја) , а он гласи (ко не зна енглески нека преведе) :

      Note: The free culture fair IQ test you took was rather short. For an accurate estimate of your IQ score a longer and much more elaborate IQ test is required.
      Based on your performance on the IQ test we estimate that:
      Your IQ score lies within a range of 133 up to 149, or it may be even higher!

      Можда се због овога не можемо разумјети па мислите да превише паметујем?

      П.С.
      Једино на овом блогу сам регистрован преко "гоогле" налога као "RASPUCHIN"
      а све остале коментаре дајем (наравно и само као "RASPUCHIN") преко налога регистрованог у Русији , који је заштићен , тако да је мој идентитет и преко овог блога потпуно заштићен.
      Је л' тако , Бориславе?

      Izbriši
    12. Pajdo puno si glup!Ovaj gore reče da MagarČina poput tebe previše pametuje.Jebem mater i tebi i tvom IQ.Kratko i jasno

      Izbriši
    13. Зa RASPUCHIN: Жао ми је што изнова "расипаш бисере пред свиње" и по ко зна који пут те опомињем да то не чиниш.Није потребно ни да доказујеш свој (несумњиво) велики интелект особама нивоа подгузне мухе.Немој да ме подсјећаш на Борислава Радовановића "који је у свему нај..."јер знам да ниси такав тип.Велики поздрав и подршка.Ево,на нашој сјајној и непревазиђеној ћирилици.

      Izbriši
    14. RE:RASPUCHIN

      Identiteti osoba koje ovde komentarišu tajni su i za moju malenkost, a kamoli za nekog drugog. Kompanija Google kupila je kompaniju Bloger mnogo davno i time dodatno doprinijela zaštiti njenih korisnika. I partnera koji rade na tim platformama i korisnika koji istima pristupaju radi čitanja, komentarisanja i slično.

      U postavkama komentara išao sam na opciju da svako može komentarisati i to bez ikakvih vidova registracije na blogu. Time Blogeru nemate potrebe davati podatke o sebi, niti oko načina pristupanja stranici, šta vas čini potpuno zaštićenima oko onoga šta ovde činite. Normalno, američke i partnerske obavještajne službe ekspresno bi vas identifikovale u slučajevima "terorističkog djelovanja" ili ozbiljnih bezbjednosnih rizika, no to je prosto na TEORIJSKOM nivou, a praktično i vi i ja smo tek matematički algoritmi koji nikog ne zanimaju u smislu OSOBA i njihovih radnji. Inače moderne tehnologije ljude odavno poimaju kroz matematičke algoritme, gdje je problem kako naši mozgovi reaguju na određene algoritme. Da se slikovito odrazim: kao kad žednom u ruku stavite čašu vode i on je iskapi onako refleksno, bez djelića sekunde zadrške. No, to je već neka druga tema.

      Izbriši
    15. RASPUCHIN : За "Зa RASPUCHIN" : Нисам неваспитан али једноставно нисам стигао прије одговорити , извините. Да , наравно да сте у праву али као што знате некада није баш тако лако одолити искушењу јер на једно ухо шапуће анђео а на друго ђаво. Овај пут је превладао онај репати и једноставно сам морао. : )
      Хвала Вам и срдачно Вас поздрављам.
      Наравно , увјек на нашој ћирилици. Србици.

      Izbriši
  16. Uh sve teze i teze teme propast.

    OdgovoriIzbriši
  17. Jedna molba za Boru sta na kraju ispade sa onim Djukaricem to je prilicno ne definisan lik.

    OdgovoriIzbriši
  18. Boro budumo relani. Svaka operacija koja je uradjena od strane nevalifikovane osobe, tj doktora bez diplome je krivicno djelo. I to krivicno djelo menadžmenta ustanove na čelu sa crnogorcem.tako da svaka parnica se protiv bolnice dobija kad te operise doktor bez hirurske diplome. A menadžment treba da svira klavir.kriminalci jer volimo Srpsku

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pojednostavljeno gledano potpuno ste u pravu, doktor Baćo bavi se djelatnošću (hirurgija) na bazi krivotvorene, falsifikovane ili nezakonito pribavljenje dokumentacije. Ukoliko je svojevremeno učinio krivično djelo "navođenje službenih lica na ovjeru falsifikovane isprave" tako što je kadrovskoj službi bolnice podvalio lažnu dokumentaciju o specijalizaciji to već nekoliko godina ne abolira njegovog poslodavca od odgovornosti. Bez obzira na formalnu istragu i postupke inspekcijskog nadzora ministarstva i inspektorata direktor bolnice ima pravnu obavezu razjasniti činjenično stanje, od toga da li su sredstva bolnice potrošena na tu specijalizaciju nezakonito potrošena do onoga najvažnijeg - ZAŠTITE PACIJENATA od nestručnog kadra. Iz toga proizilazi odgovornost bolnice kao pravnog lica i njenog direktora kao ODGOVORNOG LICA pravnog lica.

      Izbriši
    2. Pitanje o dešavanjima u prijedorskoj bolnici, biće postavljeno u NSRS, od strane gosp Vukanovića.
      On je sve upoznat o čitavom slučaju. Tražit će ostavku onog kvazi ministra šeranića.

      Izbriši
    3. Dirketor Andrija je taj koji brani tzv hirurga, iako postoje dokazi kriminalnih radnji od strane dva doktora na hirurgiji! Zasto to radi? Glupost ili nesto drugo? Zakljucite sami. Uglavnom stvari stoje tako. Misljenja sam da to nece jos dugo moci, ali eto malo ce i sebe Andrija u govna ubaciti vise nego do sad, jer krecu tuzbe za ljekarske greske s kojim je Andrija i te kako upoznat.

      Izbriši
    4. Vukotic i Mitrovic i dalje stite nezakonit rad ljekara bez diplome, dr Baco i dalje regularno radi u prijedorskoj bolnici iako imaju nedvosmislene materijane dokaze da on nije hirurg.

      Izbriši
    5. Boro ne znam kako Vi zakon tumacite, ali pravnica bolnice Gordana Bjelica kaze da oni kao ustanova nisu odgovorni za rad ljekara i da je ministarstvo odgovrno za rad ljekara, pa i za rad dr Bace. S toga na osnovu njezinog tumacenja prava bolnica nece nista poduzimati kod gresaka a i kod nelegalne diplome. G.Bjelica kaze da je protuzakonito da oni kao poslodavac bilo sta poduzimaju. To je pravnica bolnice.

      Izbriši
    6. Šta Bjelica zna kad se zna da je kupila diplomu i naravno zbog svog ne znanja prava neće da se mješa u svoj posao nego prebacuje u ovom slučaju na ministarstvo da donesu odluku.
      Pored toga, svjesna je da ima oraha u džepu još od baćine specijalizacije.

      Izbriši
    7. ahahah sto me nasmija. Bjelica tumaci pravo. Bjelica nikad tuzbe za bolnicu nije dobila. ta mora unajmiti advokata da joj za bolnicu radi pravne stvari. A za siru javnost bolnica zahvaljujuci Bjelici je uvijek gubila na sudu.

      Izbriši
  19. Boro hitno tekst o porodici Djukić Eni Djukić uhapsen za pedofiliju sin Brane Djukića u kuci mu naslo 5 ili 6 mobilnih otac dvoje djece vrbovao djecu na fb ds salju svoje slike intimnih djelova tjela i pokusavao ih nagovarati na vidjanje radi seksualnih radnji. Ne dozvoli da se to zataska

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja znam tog lika. Ne znam, nepojmljivo mi je da je on u toj prici. Znaci, najnormalniji moguci lik. Ocigledno nisam bio u pravu.

      Izbriši
    2. Jbg dobro se pretvarali, i ne samo on i zena mu je upletena u sve to. Pare su zaradjivali saljuci slike gole djece takvim manijacima kao sto su oni. Zena mu zorica radila u Robotu pa dala otkaz unazad godinu dana,vjerovatno kad je i krenuo taj "biznis" sve u svemu treba ih u istragu sve i Tatu Branu i Mamu Ernu i Zenu Zoricu a Eni djukic je gdne treba

      Izbriši
    3. Nekoliko dana sam proveo u postelji, gripa me oborila kako nikad doživio nisam i tek sam počeo dolaziti sebi. Znači, čim uzmognem idemo na tu temu jer zaštita djece uvijek ima prioritet.

      Izbriši
    4. Bas sam se pitala sta je s tobom.... drago mi je da je "samo" gripa 🥰 ja sam imala sredinom januara. Temp.40, stanje bunila naprosto. Trajalo 4 dana, ja mislila da vec 10 lezim u krevetu. Juce pricaju dvije starije zene kako su imale tu gripu i nabrajaju simptome. Jedna od njih rece: Imala sam ja koronu prije 2 godine. Ma ta korona je nista sta je ovo bilo 😂😂😂 Druga na to pita: A jesi li isla doktoru, ma sigurno je i ovo bila korona? Prva odgovara: Isla, dabome... smije mi se doktor i kaze: Budi bez brige, korona vise ne postoji 😂😂😂
      Mi smo narod poseban, kad je najteze mi se zevzečimo, pa ajde da i ja ekipi na ovom blogu pokusam izmamiti osmjeh 💞

      Izbriši
  20. Bore sta ce sad biti sa Goranom Rodom Rodicem, koliko godina cca ce dobiti i gdje ce odrobijati ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oko Gorana Rodića još se vodi istraga i to međunarodna. No, kako god njega sleduje djelo sa kaznom od 5 do 15 godina robije.

      Izbriši
    2. Znaci Boro Rodic u najboljem slucaju robija 5 g

      Izbriši
    3. Jesi ti naspio na Rodica,puno se sikiras,da mu nisi rodjak?

      Izbriši
    4. I treba da naspije neka pise o kriminalu, ko je pa Rodic da ga Bora ne bi obradio ?!

      Izbriši
  21. MIROTVORAC
    Odgovor za prednjeg komentatora, a i Boru…
    Djukaric radi neke druge poslove, pa na neki nacin malo i srodne sa policijskim poslovima, i pouzdano poznato da je jako uspjesan u tome, znaci nije u ZH kao sto Boro svojevremeno napisa, i da budem ‘prost naje.bao je gore od Bore, bar po pitanju sluzbe.!
    Obicno sistem takve ljude gura na marginu, a kad ih ni tako ne ukroti onda se okomi mnogo okrutnijim nacinima, i to je valjda poznato svima nama, samo eto sto ce neko reci ovako, a neko onako, poznato je da smo inteligentan narod ali veliki pametolozi…

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala u ime svih koje zanimaju ta dešavanja, a očito ih ima jer se tema više puta poteže.

      Izbriši
  22. Imate covjeka iz Novog Grada koji je neznanjem dr Bace izgubio kuk i tužbom prema bolnici ima zagarantivanih 50.000 km odštete. Treba da se zahvali Andriji i Mitrovicu jer su oni omogućili da Baco bude u produzenom ktivicnom djelu. I nije jedini.ima jos posljedica koje ce epilog dobiti ba sudu. Andrija svakako radi za V Medico odavno a i ovo je dokaz njegovog uništavanja bolnice i tjeranja pacijenata u privatne ustanove.

    OdgovoriIzbriši
  23. Pitanje za Borinu, staru zandarsku njusku. Boro kako je moguce da ENI DJUKIC SIN BRANE DJUKICA IZ PRIJEDORA BUDE PUSTEN NA SLOBODU NAKON 48 H U PRITVORU ? INACE JE OSUMLJIČEN ZA SIRENJE PEDOFILSKOG SADRZAJA I UHVACEN JE U POKUSAJU NAMAMLJIVANJU DJECE PREKO FB I MESINDZERA NA VIDJANJE I SEKS. DAKLE UHVACEN U SVEMU I PUSTEN NA SLOBODU, STA JE RAZLOG PRIZNANJE ILI ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da je bijeljinski sud odbio prijedlog tužilaštva za određivanje pritvora, a šta u ovakvim slučajevima znači da je predmet klimav i sa slabim dokazima. Znači nisu u pitanju formalni razlozi obzirom da se u predmetima iskorištavanja (ugroženosti) djece oko toga ne prave problemi, nego iskučivo zato što sud ima sumnju da su osumnjičeni počinili krivična djela. I jeste nelogično da se dešava to šta je zvanično saopšteno, a ne vidim nekakvu aplikaciju ili program koji bi ove osumnjičene povezao u činjenju krivičnog djela. Baš nejasna situacija. No, pratićemo dalja dešavanja.

      Izbriši
    2. Ko je taj eni djukic,koje godiste,imal sliku kakvu na netu?

      Izbriši
  24. Borislave,Boro,šta bi sa Tubinom i onom prostitucijom u Intermecu,Radakovićem i onom iz butika "Bloom"?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve sam to objavio davno, kada je tek potezano kao tema i unaprijed ukazao da ministar Lukač laže kada obećava istragu. Jedan od razloga što u tekstovima ne pominjem imena osoba ili nazive kafića ili butika jeste što ličnih saznanja o vezama vlasnika sa organizovanim kriminalom nemam, a izostankom istrage i "nadležni organi" drže nas u pravnom vakumu. Princip je da kada nečije ime pomenem u kontekstu kakvog kriminala IMAM DOKAZE sa kojima mogu ići i na parnicu zbog "klevete" (ako me neko tuži) i pred ma koji organ, pa do toga da svakog mogu pogledati u oči i kazati mu da je kriminalac. Bez toga imena i nazive ne pominjem!

      Nisam u kontaktu sa inspektorima SIPA, no kao i mnogi drugi znam da odavno rade na našem terenu i upravo se bave i tim radnjama organizovanog kriminala vezanog za Dugog Railića koje pominjete, tako da ćemo prilično sigurno saznati više od onoga šta sam već objavio.

      Izbriši
  25. Koji butik Bloom gdje taj butik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pored navedenog kafića,mislim da se tako zove ili slično.

      Izbriši
  26. A to je vlasnica ona Ivana Mrsic, nije valjda da je i ona tu uvucena u tu navodnu prostituciju ?

    OdgovoriIzbriši
  27. Ajde Boro opleti novim tekstom, eno izasla šifra od Dugog sa skaja i poruke. Sad si ti na redu sa udarnim tekstom

    OdgovoriIzbriši
  28. Gdje onaj mentol sto je pisao kako ce Vaskovic udariti na Boru...
    Pa svi znamo da narkoman nema nista za Bora a i nema muda

    OdgovoriIzbriši
  29. https://inboxfortress.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  30. Bok prijatelji, ja sam Kedem Isabel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam čarača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr apata je bacila urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati e-mail ako trebate pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: (+447307347648)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću