BEZ PARDONA: Jadna je Slava kojoj se lažno poklanjate!

Načelnik Sretoja Vukanović zapalio je slavsku svijeću, a anđeo Mihailo nije ga probo mačem zbog takvog svetogrđa. Pošto je Božja volja takva red je da okorjelom nevjerniku i đavoljem nakotu "čestitam" slavu policije Republike Srpske.


borislav radovanovic blog


Danas je za budžetske parazite Republike Srpske neradni dan, pa je razumljiv razlog njihovog slavlja. Nije to tako loše obzirom da neradnim danima prave manje štete negoli kad "rade". Proslavlja se parafiranje mirovnog (ne)sporazuma u Dejtonu, kojim je ovjekovječeno da ovom nesrećnom zemljom vlada Luciferov nakot. Dokaz da vojska anđela predvođena svetim Mihailom u Nebeskom ratu nije pobjedila sile zla.

Elem, neki od nas imaju razloga za slavlje. Posebice se odnosi na nas ratne veterane koji smo uspjeli preživjeti taj rat. O čemu govorim najbolje pokazuje konkretan primjer. U drugoj polovini jula 1995. godine prijedorski VII Odred specijalne policije MUP-a RS popunjen je do nivoa tri voda sa po tri odjeljenja. Odjeljenja su brojila po 10-12 specijalaca, plus komandiri, pa je lako izračunati da nas je u toj popunjenoj formaciji bilo manje od 40 boraca. Ne računam ove oko komandanta odreda Zlatka Brdara pošto su se redom držali podalje od borbenih dejstava.

Znači, moje prvo odjeljenje prvog voda u odbranu zapadnih granica Republike Srpske i gdje je još zatrebalo kreće sa 13 momaka. Nakon potpisivanja primirja postrojiše nas u Ljubiji i, vjerovali ili ne, jedini sam stajao u stroju. Komandir i 11 saboraca iz odjeljenja postradalo je u tih tri-četiri mjeseca bukvalno neprekidnih borbi. Gotovo 60 odsto odreda je izginulo ili izranjavano, šta je izuzetna rijetskost za specijalne jedinice čak na globalnom planu. Nakon ovih podataka razumijete zašto slavim ovaj praznik. 

Problem je jedino što završetak rata slavim sam, daleko od svojih preživjelih saboraca. Poginulim drugovima na našim okupljanjima dvije decenije sam redovito palio svijeće, no moj saborac iz "specijale" Dragan Lukač dođe za ministra i već druge godine zabraniše mi pristup svim manifestacijama u prijedorskoj policiji. Borcu prve kategorije i sinu poginulog borca policija zabranjuje pristup mjestu oficijelnih manifestacija, a o učešću da ne govorimo. 

Znam da je teško povjerovati, ali Sretoja Vujanović godinama potpisuje planove obezbjeđenja manifestacija u kojima stoji naredba da mojoj malenkosti fizički spriječe pristup. Ljudi moji, krajem 2018. godine otjerali su me sa trotoara prekoputa gradskog pozorišta u kom se obilježavala petogodišnjica od povratka statusa centra policije (današnja PU Prijedor). Kazniše me što sam stajao na trotoaru 15-20 metara od pozorišta, dakle na javnoj i svima dostupnoj površini, a iz sudskog spisa vidi se postojanje pomenute zabrane pristupa manifestacijama kroz planove obezbjeđenja. U pitanju je teška i sramotna diskriminacija, kakvu ustavi i zakoni ove zemlje strogo zabranjuju, ali kakvu lako dokazivo godinama trpim. Zauzvrat i reagujem ovakvim objavama.


borislav radovanovic blog

Komandant Zlatko Brdar, ovaj sa gornje fotografije (stoji) odlično zna da Prijedor nije planiran u sastavu Republike Srpske, nego je trebao "pasti" kao Sanski Most i drugi gradovi zapadne Krajine. Linija odbrane utvrđivana je oko Potkozarja i Piskavice, odnosno dužinom opštinske granice Prijedora i Banjaluke. Elem, usred noći preko Majdana povukli smo se iz Sanskog Mosta i produžili do Oštre Luke. Tu smo ujutro otkrili mjesto okupljanja snaga za napad na Prijedor i - udarili prvi na bar 20 puta brojnijeg protivnika. Iznenađenje je urodilo plodom i potpuno nebranjeni Prijedor nije napadnut iz tog pravca.

Odatle krećemo u vraćanje teritorije i stižemo do Koprivne. Pet dana smo sami izdržali u tom mjestu, kilometrima od ostatka naših snaga, dok je iza nas uvezivana linija odbrane. Međuentitetska granica danas se nalazi upravo gdje smo je mi uspostavili, umjesto gdje je planirana i ukopavana. Prijedor (i opština Oštra Luka) ostao je u Republici Srpskoj, pa smo došli i do ovog današnjeg statusa grada i postojanja PU Prijedor. Samo po tome trebalo bi da moji saborci i ja zauzimo prve redove oficijelnih manifestacija, a da ne govorimo o kasnijim odricanjima i zaslugama. Nije javnosti nepoznato na kakvim iskušenjima smo bili poratno suočavani, pa i kako su mnogi postradali.

Za sve moje zasluge Republika Srpska "nagradila" me sa četiri godine nezakonite suspenzije, a onda i sa otkazom od kog je evo puna godina. Zašto me preko pet godina nezakonito drže izvan MUP-a i javnih dešavanja? Samo kako bi koliko-toliko sakrili svoje lopovije, odnosno spriječili da unutar organa ukazujem na negativne pojave (vidi: NAČELNIK UZIMA MITO, POLICIJA SLIJEPA, A NAROD TRPI: Policijski načelnik zarađuje više od Dodika ). To se u pravnoj struci naziva sprečavanje uzbunjivačkog djelovanja, a moram podsjetiti javnost da sam deset dana štrajkovao glađu sa zahtjevom da Republika Srpska (posljednja u Evropi) donese zakon o zaštiti uzbunjivača. Nakon čega sam udaljen iz organa!


borislav radovanovic blog

Danas sa povelike udaljenosti gledam kako moj ratni komandant i njegov sin Igor Brdar (FOTO GORE) u PU Prijedor obilježavaju slavu policije - svetog arhanđela Mihaila. Otac po ratnim "zaslugama", a sin kao "kadar" na komandnoj poziciji. Od policajca (žandarmerija) mlađi Brdar unapređen je u zamjenika komandira, a kako čujem i u komandira policijske stanice. Ovaj marifetluk odrađen je preko Policijske stanice Oštra Luka, kako bi Igor Brdar dokopao se potrebnog čina za komandira u jedinici žandarmerije.

Jedini "problemčić" u karijeri Igora Brdara jeste što napredovanje bazira na LAŽNOJ DIPLOMI nekog divljeg "poslovno-pravnog fakulteta" u Beogradu. Otac Zlatko Brdar bio je član PDP-a dok njegov jaran Dragan Lukač nije imenovan za ministra. Promjena političkog "opredjeljenja" bila je u funkciji zapošljavanja kćeri u MUP-u i karijernog napredovanja sina. Lukač i Brdar osmislili su plan paralelnih struktura specijalne policije u Boračkoj organizaciji RS, kojim je Zlatko Brdar proguran u vrh ove organizacije. Predsjednik BORS-a, "vijagra-general" u bjekstvu, Milomir Savčić sveden je na nivo Lukačevog "pratioca" prilikom polaganja vijenaca, a znamo na šta je Dodikov režim srozao borce.

Kad smo već kod Savčića moram cinički primjetiti da te fukare ove godine nema kao "obaveznog privjeska" sličnih dešavanja. Čuj general i predsjednik boračke organizacije kao zadnji kriminalac i kukavica pobjegao iz zemlje. Kaže neće imati pošteno suđenje. Eto naš legendarni komandant i general Goran Sarić sa Sudom BiH deceniju se borio u čak dva postupka i dokazao nevinost! Nije pomislio da sopstvenu i čast svojih policajaca ponizi bjekstvom, nego je udario "temelj" mjerila dostojanstva srpskih oficira. Mogu ukazati na mnoštvo sličnih primjera, ali poenta je valjda jasna - heroji se naprosto rađaju kao takvi. 

U svojoj podugačkoj policijskoj i kriminalističkoj karijeri nisam naišao na slučaj da je nevin čovjek bježao od suđenja. Prvo pravilo kriminalistike glasi: krivci i nevini ne mogu se jednako ponašati! Čin bjekstva je prvi pokazatelj krivice, bez obzira o kom nivou odgovornosti se radi. Posebice kada govorimo o profesionalcima iz bezbjednosnih struktura koji poznaju pravnu materiju i drže do dostojanstva struke. Eto, moja malenkost je u desetinama postupaka očekivala "pravična suđenja" pod Dodikovim režimom, no poenta je da stanete pred svoje tužioce i suočite argumente, da svoje dostojanstvo ispoljite i pred onima što stida nemaju. Po čemu bi se inače razlikovali?!

Sa pozicije političkog poltronstva i sitnog ćara Brdar i Lukač dogovaraju unapređenje sina Igora, pa sve do falsifikovanja diplome kojim bi pokrili ovu svima znanu nezakonitost. Sretoja Vujanović nalaže prihvatanje diplome Igora Brdara iako mu je odlično poznato da ovaj nikad nije studirao u Beogradu, ali time ostvaruje još jedan poen kod ministra Lukača koji ga je na funkciju imenovao bez potrebnih kompetencija. Pored poena prikupljenih na preko 50-60 montiranih disciplinskih, prekršajnih i krivičnih postupaka protiv mene. Eto neka ministar Lukač objasni kako mi je Vujanović mogao dati otkaz bez rješenja o prestanku radnog odnosa, da ne ulazimo u druge detalje tog teško nezakonitog i sramnog postupka (vidi: REPUBLIKA ŠVALERSKA: Obavezno uvesti budžetsku stavku "PROSTITUCIJA" ).

Znači, oni sa realnim zaslugama u stvaranju i očuvanju Republike Srpske istjerani su na ulicu, sa 40 godina penzijskog staža, ali nedovoljno godina starosti za penzionisanje, dok "politički podobni" napreduju sa falsifikovanim diplomama. Doduše i otac mu je godinama lažno prikazivao višu stručnu spremu, pa od sina nije čudno što se služi takvim lopovijama. I takvi danas pale svijeće i polažu vijence našim izginulim drugovima, obilježavaju slavu policije - sve sa lažnim molitvama Bogu i svetom Mihailu. Da iskreno vjeruju bojali bi se da će biti probodeni Mihailovim mačem onog momenta kad priđu krstu i slavskom koljivu.

O čemu mi ovde govorimo? Na jednoj strani ovi "stručnjaci" učili su da je u organima i institucijama sekularnih država ustavom i zakonima zabranjeno ispoljavanje vjerskih ubjeđenja i vršenje obreda. To se odnosi i na Republiku Srpsku i na Bosnu i Hercegovinu. Sa druge strane iskreni vjernici ne lažu, ne kradu, ne čine zlo drugima... I ne mole se Bogu - LAŽNO! U stvari boje se Boga i njegovog Suda! Zato javno pitam: ima li u Republici Srpskoj ičeg iskrenog, časnog i pravovjernog? Ima li Svetosavlja bar u tragovima?

Znate, skrnavljenje svetosavske slave kod Srba ima posebnu težinu. Srbi su kao i drugi Slaveni prije prihvatanja hrišćamnsta posebno slavili boginju Slavu kao zaštitnicu doma i porodice. Vizantija je ovaj "paganski običaj" brutalno ugušila, a jedini koji je prepoznao i sačuvao datu tradiciju bio je prvi srpski patrijarh (sveti) Sava Nemanjić. On je odlučio da običaj sačuva pod starim nazivom i vrijednostima (Slava, zaštitnica doma i porodice), ali posveti hrišćanskim idolima. Moguće je pomiriti običajno i pozitivno pravo, ali to traži mnogo znanja - kakvo se ne stiče lažnim ili "po službenoj dužnosti" stečenim diplomama.  

Na kraju moram istaći da svog ratnog komandanta Zlatka Brdara i njegov sramni odnos prema meni javno pominjem tek treći put iako o njemu imam loše mišljenje i znam podosta. Kao i o njegovim pozadincima koji se danas trse na raznim manifestacijama iako ni dana nisu bili u borbenom sastavu jedinice. Najteži zadatak bio im je nošenje hrane i vode, ili čuvanje straže oko objekta. Zašto? Naprosto imam ogromno uvažavanje za moje poginule drugove i saborce inače, pa redovito pazim da svojim objavama ne ukaljam njihove žrtve i zasluge. Svi koji sebi lažno pripisuju zasluge, profitiraju na tuđim stradanjima i žrtvama, neka to vide sa sobom i Bogom kom se očigledno lažno mole.

Primjedbe

  1. Dobro moj Boro,na ovozemaljskoj kugli nema pravde,samo se uzdat u Boziju..i moj je otac ratovao,sad kad pogledam bukvalno ni za sta...Ozren(Maglaj) odakle smo mi je prodat vise puta u ratu,sve smo izgubili,a on danas dobije neki mizerni boracki dodatak kao borac prve kategorije,a ja ovdje ne vidim buducnost jer ne zelim biti clan sekte i ne preostaje mi nista drugo nego pasos u ruku i bit gradjanin treceg reda u Svabiji...pozdrav iz prodatog,sektaskog Doboja koji je unisten od strane Obrena Petrovica i raspopa Jerinica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdrav Doboju i junackoj Ozren planini. Sve sto vrijedi u ovoj nesrećnoj zemlji davno je otišlo ili pakuje kofere, no bojim se da govorimo o pogrešnom izboru. Čovječanstvo čekaju izazovi sa kakvima ce se u tuđini biti sve teže izboriti i vjerujte da ce mnogi bježati nazad. Daj bože da grijesim, ali sve su prilike da svijet klizi ka velikoj kataklizmi. Zato nas ovde ceka borba prije ili kasnije. Ovo je naša zamlja i najbolje je da nju čuvamo, kao sto drugi narodi svoje čuvaju. Okupacioni namjesnici poput Dodika nisu i ne smiju biti prepreka da branimo svoje, da branimo svoju slobodu. Mene lično ko planira otjerati mora posegnuti za puškom, a to znači i pušku u mojim rukama, pa kom obojci, a kom opanci. Najmanje se bojim ovih šminkera u uniformama, koji u borbe moraju i mame povesti da ih tetoše. Nisu služili JNA da nauče zivjeti bez mama. Još manje znaju kako je promrzniti ili pokisnuti, a o suocavaju sa opasnostima da ne govorimo. Posljednji sam koji bi zazivao rat i prolivanje krvi, ali svoju kožu ne predajem bez borbe, pa ko voli neka izvoli. Uglavnom, otjerati me neće niko, a tući ćemo se kao i posljednjih 15 godina. Nebrojeno puta su me pitali zašto se i dalje borim sa ovim režimom. Uvijek kazem iatoy, ako su tako jaki neka me poraze. Čuj da se povučem iz bitke neporazen? Pa gdje to ima? Potom kazem da ništa nije vječno, pa ni ovi okupacioni namjesnici, jer da je drugačije ljudi bi i danas krili se po pećinama. Jos jednom hvala i svako dobro.

      Izbriši
    2. Nema predaje Boro. Nema dok ne povratimo svoju zemlju, vodu i nebo. Zar cemo djeci ostaviti ovaj haos? Planeta gori, danas nigdje nije dobro. Po mom misljenju ovo je kljucni momenat. Ili ce drzave svijeta, pa i nasa, povratiti svoju suverenost ili nas nece ni biti. Zmiji stojimo na vratu, nedostaje jos zavrsni udarac u čelo.

      Izbriši
  2. POŠTOVANI DRUŽE TITO!

    Da samo znaš kako smo ti nesrećni i tužni - ništa nije isto!
    -Sve je uništeno, rasprodato, zapustilo a mi ubijeni psihički. I dalje ćutimo a šaka jada nam kroji život a mi ćutimo.
    -Niko da nas uzme za ruku i povede u bolje sutra ali se nadam da će se neko pojaviti, ko je ČOVJEK, ko voli LJUDE i svoju ZEMLJU, ŠUME, RIJEKE.

    Nadam se i ja i milioni slični meni!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Dragi Slobo, ja se nadam da ćete živjeti bar 104 godine jer trenutno ja znam samo dvojicu koji mogu da odgovore izazovima i začudo bar 20-30 naših žena koje su nepokvarene. Nemojte reći da znate stotine, ja bih bio sretan da ih imate 10-20. Nemam vremena od posla, pomažem koliko mogu i gdje god mogu, mali sam i slab za ono što bih htio ali sam spreman. Logika mi je, biću neskroman dobra, a ljubav prema otadžbini velika. Kada ljudi počnu masovno priznavati grijehe treba im i oprostiti - prizna od 1.1. i niko ga više ne dira zbog toga, idemo dalje a pravednije. Pa bolje plata 1000-2000 u bogatoj državi na običnom poslu i lijep život svima nego lažna diploma.

    OdgovoriIzbriši
  4. Poštovani Borislave, čitajući vaš tekst vidim koliko vas tišti nepravda, kako prema vama tako i prema drugim, pravim borcima. Nažalost, kako to obično biva, do izražaja dolaze oni koji to uopšte nisu zaslužili.
    Dešavalo se to i poslije drugog svjetskog rata, kada se "upisivalo" u partizane pomoću dva svjedoka.
    Nadam se da nećete posustati u raskrinkavanju svega što ne valja u ovoj našoj Republici Srpskoj, pa da dođu dani kada više neće ološ da nam kroji sudbinu, i da nestanu beskičmenjaci koji ih prate i bespogovorno slušaju.
    Srdačan pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je to kod Srba od davnina. Vidite, po nepobitnim istorijskim dokazima Vuk Brankovic bio je najveći junak Kosovskog boja. On je nezapamcenim jurišom razbio desnu stranu bojišta i već tad se znalo da je pobjeda postignuta. Danas je najpljuvaniji Srbin, iako je nekoliko godina Turcima branio ulaz u Hercegovinu i nije priznavao sporazum sa Bajazitom. Kažem, istorijski dokazi su oko Brankovića nepobitni, ali naš narod takve pljuje, a klanja se najgorem šljamu ukoliko je na vlasti. Davno sam napisao tekst da nas vijekovima prati kletva Vuka Brankovica i nebrojeno slicnih srpskih heroja.

      Izbriši
  5. Poštovani Borislava,
    Sa zadovoljstvom čitam vaše objave. Naprijed izneseno se tiče svake lokalne zajednice u R S. U potpunosti se slažem sa vašim gledanjem na našu stvarnost.
    Imate li vaše viđenje, kako da ovo stanje dovedemo u red, s obzirom da ni pozicija, ni opozicija ne mogu ( neće), stanje promijeniti na bolje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam mnoštvo rješenja i biće javnosti predstavljena kroz politički program za izbore naredne godine. Htjeli su me u politici, e pa imaće me.

      Izbriši
    2. Prvi koji progovori o cudnim avionskim letovima preko naseg neba, javno i pismeno uputi upit americkoj ambasadi, ali i svima ostalima pobijedice na izborima, bez obzira na stimaljke.
      Danasnja tzv.opozicija ne shvata momenat u kom se nalazi ili bolje receno prodala se za sitne pare. Prvi u redu za platu ispred americke ambasade stoji Duduk, a tzv.opzicija ceka sta ce Dodi ispasti iz dlana pa da uzme. Fuuujjjj, ne zna se koji su gori. Da im nije laziranih izbora, nakaradnog izbornog zakona i tenkova NATOa ni jedni ni drugi nikada ni portiri u opstini ne bi mogli biti.
      Znas Boro, cesto se pitam sta bi bilo sa tim "jadnicima" da ih neko nije "predodredio" za politicare (sta god da to znaci). Jedna baka, kad joj neko priča ove "moderne" bajke o uspjesnim biznismenima itd. kaze: A sta ti dijete znas raditi svojim rukama?

      Izbriši
  6. Sta je problem pa ste Vi i Vukan zakuvali. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Poštovani Boro, šta je sa prostitucijom, gdje je to stalo?

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdrav za Velikog ljudinu Boru

    OdgovoriIzbriši
  9. https://www.rtvbn.com/4016550/prevario-policiju-uzeo-predmete-iz-stanice-u-prijedoru

    OdgovoriIzbriši
  10. E moj Boricane rat i bitke ne mogu kometarisati .Licno moje misljenje da ti je mjesto na toj godisnjici i da je to nepravda i diskriminacija prema tebi licno.Sto se tice skole i tih vasih fakulteta tragikomicno tu sto se tice skole jedan ili dva su vrjedni paznje .Ima mladog kadra vrijednog paznje ,ali pojesce ih nepravda...Nesporno da imas iskustva u svojoj stuci .Ali Ostra Luka Banjaluka to je plafon.Pisi ti i dalje tom napacenom narodu njima je to zanimljivo.Sve si ti ovo znao i kad si mafijao pa tad ti nije smetalo kad si uzimao zito.Nemam ja protiv tebe nista ali nisi posten bar nisi bio da nisi ispusio foru sutio bi i bio korunpiran !!! Zadnji put kad sam ti ostavio komentar morao sam ici dati izjavu o mojim saznanjima o tvom prljavom vesu . I gledaj cuda svako bi potpisao pakt sa djavolom 💎🎩 Ali to nas razlikuje !!! Mozda se vlast promjeni mozda ti opet budes šerif ali obraz i kodeks ce ti uvjek faliti to se ne kupuje ...Igor radi posteno svoj posao i zna ulicu dobro .Oca mu znam ko postenog zivi skromno i profesijonalac u svome poslu .Biras ti tekstove mudrujes nekad i dumas .Bila je neka prica iz tih ratnih dana da si dekno saborca al vec sam zaboravio sta je tacno bilo nesretan slucaj al nisam siguran jeli o tebi rijec .Eno ti Zlaje u Brezicanima mangupski odes gore pa raspravis sta te boli ako si u pravu tad si naj jaci .Prozivas ljude nigdje nisi napisao da su uprljali obraz ili napravili krivicno djelo obogatili se ...Znas ti sve i jednu diplomu u Prijedoru .Za mene vas vokabular elem je u domenu kursa kako ste svi i poceli raditi za sluzbu .Opet ti kazem nemam nista licno protiv tebe ali ja cu uzdignute glave uvjek proci korzom a takvi kao ti spuste glavu ! To nemozes kupiti niti zavrsiti skolu .Usrali ste taj grad koji je imao umjetnike razbojnike dzeparose sportiste akademike ali Dzentlmene .

    OdgovoriIzbriši
  11. U braku sam sedam godina bez djeteta, pa se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da nema načina da zatrudnim, to bi mi stvarno zagorčalo život. sve dok nisam naišla na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje ja prolazim, pa sam ga kontaktirala na: dralaba3000@gmail.com i objasnila mu. rekao mi je sve što trebam dati prije nego što je mogao odustati od čarolije da vrati mog muža, što sam i učinila, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvala apatu i ispričala mu što se događa u tom trenutku, a on mi je također pripremio i poslao lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje me sprečavaju da zatrudnem, a zatim me uputio u to. kako ga koristiti prije nego što upoznam svog muža. To je nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće po cijelom tijelu, stvarno sam trudna, upravo sam 1. ovog mjeseca rodila dječaka. Obećavam da ću cijeli svijet obavijestiti o DR Alabi kako bih očuvao svoju vezu, kao i da će mi dati djecu, koju danas s ponosom mogu zvati svojom. Za svaku ženu kojoj je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješite i donesete sreću svojoj obitelji, obratite se na e-mail DR Alabe: dralaba3000@gmail.com ili kontaktirajte njegov WhatsApp/viber na ovaj broj:+1(425) 477- 2744, on je Bog poslan da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam sreću.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, drapata4@gmail.com ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem (+66 81 302 8552). Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)

DOKAZANO: Načelnik Goran Mikanović mjesecima znao za pripremanje ubistva kolege Bašića!