VIJEST KOJA POTRESA REGION: Sa "škaljarcima" u Beogradu uhapšen i banjalučki ubica Siniša Kačavenda

Mediji regiona danima se bave temom: da li su trojica pripadnika "škaljarskog klana" i Siniša Kačavenda zvani Kači, uhapšeni u beogradskom hotelu "Crowne plaza", pripremali novu mafijašku likvidaciju? Kačavenda nije "zalutao" u tako opasno društvo, a šta ukazuje informacija da je još 2004. godine uhapšen za ubistvo Darka Bojanića. Prethodno je preko svoje fiktivne firme bavio se organizovanim kriminalom krijumčarenja roba i utaje poreza, šta je rezultiralo presudom Suda BiH. No, nakon toga Kačavendi se gubi "trag" - sve do spektakularnog hapšenja u Beogradu.


Spektakularnom akcijom beogradske policije u hotelu "Crowne plaza" slobode su lišena tri pripadnika "škaljarskog klana": Nemanja Mišurović, Miljan Milić i Bojan Ajković. Po potvrđenim informacijama sa njima je uhapšen i Siniša Kačavenda (42) iz Banja Luke.

Ajković i Kačavenda su u Beograd stigli avionom i bili su uredno prijavljeni gosti pomenutog hotela, gdje su im se kasnije pridružili Mišurovć i Milić. Tokom policijske akcije na krovu hotela nađen je pištolj za koji se utemeljno sumnja da pripada nekom od uhapšenih.


Beogradska policija sumnja da se ova grupa okupila u cilju osvete za nedavno ranjavanje Igora Krstovića. Takve sumnje su opravdane obzirom da je za pet godina rata između škaljarskog i kavačkog klana ubijeno preko 35 osoba. Nije ni čudno obzirom da su se sukobili nakon što je 2014. godine u Valensiji nestalo 200 kiligrama kokaina.

Elem, kako se u tu priču uklapa Siniša Kačavenda zvani Kači? Za istog je poznato da je marta 2004. godine uhapšen zbog ubistva Darka Bojanića. Bojanić je nađen mrtav u svom BMW-u i ubijen je vatrenim oružjemm.

Policija ubrzo u rijeci Vrbas pronalazi pištolj kojim je počinjeno ubistvo, a potom u Neumu hapse i osumnjičenog Sinišu Kačavendu. Prema trenutnim medijskim navodima za Kačavendom je svojevremeno bila raspisana međunarodna potjernica za "pokušaj ubistva", a prema stvarnim podacima tražen je preko Intepola upravo zbog ubistva Bojanića.

Koliko je ovo ubistvo povezano sa organizovanim kriminalom teško je reći u ovom momentu, ali iz presude Suda BiH vidimo da je u tom periodu Kačavenda 2002.-2003. godine bio umiješan u takav oblik kriminala. Preko svog fiktivnog preduzeća "Bromex" d.o.o. saučestvovao je u krijumčarenju tekstilnih roba i utaji poreza za kriminalnu grupu koju su činili: Sedinet Karić, Senida Karić, Mehmed Salkić, Amira Zahirović, Eldar Malinić, Novalija Zukić i Besim Jahik. Pomenuti su presuđeni na višegodišnje zatvorske kazne.

Ono šta me kao profesionalca začuđuje jeste to što Kačavende od te famozne 2004. godine i ubistva Bojanića nema u svijetu kriminala, a onda 15 godina potonje dospijeva u žižu interesovanja i policije i javnosti Evrope.  Obično ne biva tako.

Zato i vršim određene provjere, a nije neka tajna da godinama tragam za "Lukačevim likvidatorom" - kako u tekstovima nazivam počinioca brojnih nikad rasvijetljenih ubistava u Republici Srpskoj. Stoga sam uvjeren da ću se ovom temom uveliko baviti narednih dana.


Primjedbe

 1. In this fashion my acquaintance Wesley Virgin's autobiography begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

  As a matter of fact, Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "MIND CONTROL" secrets that the government and others used to get everything they want.

  These are the same SECRETS tons of famous people (especially those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become rich and successful.

  You probably know how you use less than 10% of your brain.

  That's because most of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

  Maybe that expression has even taken place INSIDE OF YOUR own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years ago, while driving an unregistered, beat-up garbage bucket of a car with a suspended driver's license and $3 on his bank card.

  "I'm so frustrated with living check to check! When will I finally succeed?"

  You took part in those types of thoughts, isn't it so?

  Your success story is going to start. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

  Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast

  OdgovoriIzbriši
 2. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

  More than 160 000 men and women are trying a easy and secret "liquids hack" to burn 1-2 lbs each and every night in their sleep.

  It is proven and works all the time.

  You can do it yourself by following these easy steps:

  1) Go grab a glass and fill it half full

  2) Then learn this strange hack

  and be 1-2 lbs lighter in the morning!

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

RASKRINKAVANJE LAŽOVA VUKANOVIĆA: Ivan Begić je prodao svoj porno snimak (FOTO)

DODIKOVI JADI - OPET ŽENI SINA: Igor odlučan da "Draga Mašin" ponese prezime Dodik

DOZNAJTE DODIKOV PAKLENI PLAN: Hapšenjem Zaljkovića započeo novi obračun sa "mangupima"

LUKAČ PLAĆA VASKOVIĆA, VUKANOVIĆA I BN TV: Ministar liježe i ustaje sa panikom od hapšenja za ubistvo Davida Dragičevića

UDARNA VIJEST: Ministar Lukač definitivno odlazi!

NEMA ZAŠTIĆENIH: Policija steže omču oko vrata narko mafije (FOTO)

SUROVA ISTINA: Po pozivu ministra Lukača stavljen sam na "crnu listu" BN TV! (VIDEO)

OVO NISTE VIDJELI: Bespravno izgrađena kuća ministra Lukača (VIDEO, FOTO)

Otkrivam identitet pritvorenog pomagača u ubistvu načelnika Bašića (FOTO)

DOSTA JE LAŽI I OBMANA: Ko i kako zloupotrebljava ubistvo načelnika Bašića?!