DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

Prema nepotvrđenim podacima u akciji „Roma“ uhapšeni su brojni članovi Railićeve narko grupe poput Vanje Vukovića, Dajane Radošljević, Gorana Hrvaćanina zv. Hapin, Bojana Savanovića zv. Savan i drugi okorjeli krimosi.



Prije mjesec i po objavio sam skandal u kom je Sud BiH Vanji Vukoviću odobrio da u pritvoru posjeti Dalibora Railića, osumnjičenog za organizovani kriminal u domenu krijumčarenja narkotika i ubistva policijskog načelnika Radenka Bašića. Tada sam potegao pitanje: da li Railić i Vuković u pritvoru dogovaraju zastrašivanje svjedoka te druge kriminalne poslove? Koliko su se moje sumnje obistinile pokazuje današnja akcija sa 14 ili čak 21 uhapšenim i privedenim članom ove narko organizacije.

Prema nepotvrđenim informacijama uhapšen je Railićev najbliži saradnik Vanja Vuković, kako sam to objasnio u tekstu:NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću. Pored njega, uhapšena je Dajana Radošljević,  jednako važna saradnica prijedorskog  mafijaškog dona oko droga, elitne prostitucije, pranja novca i organizovanog kriminala. Od daljih lica, pominje se Goran Hrvaćanin zv. Hapin, kao i Bojan Savanović zv. Savan protiv kog se zajedno sa Markom Momićem i Gojkom Šobotom vodi krivični postupak za ubistvo Mihajla Stupara zv. Šmit.

Što se aktuelnih dešavanja tiče moram podsjetiti da je uspjehu naše policije bitno doprinijelo kadroviranje u MUP-u i OJT Prijedor. Podsjećam da je prijevremenim penzionisanjem prvo sa pozicije udaljen Goran Mikanović  kao dugogodišnji zaštitnik narko organizacije Dalibora Railića, a o čemu sam objavio mnoštvo tekstova. Nakon Mikanovića, slijedi smjena na čelu PU Prijedor i umjesto notornog idiota Sretoje Vujanovića postavljen je iskusan i čestit profesionalac Dragan Milojica.

No, bar po mom mišljenju, ključni doprinos akciji predstavlja imenovanje tužilačke bitange Mladena Mitrovića na čelo OJT Banja Luka, a zbog čega se nije usudio pomoći svojim dugogodišnjim kriminalnim saradnicima. Zato je akcija odjeknula ovakvim rijetko viđenim rezultatom u vidu pronalaženja i oduzimanja 1,2 kg kokaina i oko 3 kg marihuane te laboratorije za vještački uzgoj marihuane.

Na kraju ostaje mi da uputim čestitke svim akterima današnje akcije iz UKC-a Banja Luka gdje se oporavljam od uspješne operacije diskushernije. Ubrzo nove informacije o predmetnim dešavanjima.

Primjedbe

  1. poceo si opet pisati normalne teme, bravo !!! neumorni Vanja Vukovic, po tvojoj zandarskoj njuski sta mislis koliko puta je hapsen zbog ovih djela a koliko je zaradio od istog ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hapšen je nedovoljno puta za ono šta je počinio, a kad se sve sabere i oduzme na kraju nema tu ozbiljne love - bar ne u kriminalu kakvim se on bavi. Ja se Vanjom, Dugim i sličnima bavim poimenično samo radi ukazivanja širih društvenih opasnosti, a da ih želim u zatvoru ili šta slično na par adresa sigli bi konkretni podaci i to u zemljama EU i to za djela sa maksimalnim robijama. I sad kažem da treba pozatvarati bitange iz institucija pa ćemo sa uličnom klapom lako. Mafija ovde ima svoju državu

      Izbriši
    2. Tacno... ulicni kriminalac ne bi ni postojao da nije kriminala u institucijama!
      Svako dobro Boro i brz oporavak ti zelim!

      Izbriši
  2. Poceo pisati ono sto su mediji objavili. On kao iz bolnice nesto zna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odakle toliko negativnosti. Neko ne istovremeno sa mnom pomenuo Vukovića, a ove ostale niko. Jedino ako sad dijele moje informacije bez navođenja izvora kao i nebrojeno puta ranije. Inače kakav je problem iz bolnice kontaktirati gradske momke u sve upućene i saznati imena? Uostalom, da se ovako nešto sprema znam aman mjesec i čekam vrijeme reakizacije akcije.

      Izbriši
    2. Vratio se iz mrtvih Bora , nema tu šta da se zamijeri Bori on jedini piše o dešavanjima oko sudjenju Bašiću i sve je ovo najavio još prije pet mijeseci . Vanju kokošara i ostale Bora je obelježio već odavno

      Izbriši
    3. Malo Bofo pise i sam sa sobom ako to niste do sad skontali .

      Izbriši
    4. A i ti, cini mi se 😂

      Izbriši
  3. A prije toga, objava majmuna, krmače i sela. Slika njega i djajica iz bolnice i danas akcija svi mediji objavili vec i on sad ima kao informacije. Trazi sestru popij tabletu i spavaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko je objavio ova imana osim Vanje? Eto nisam pominjao konobare, ali sam sravio indikativnu podnaslovnu fotku. Ko zna problematiku jasno mu je, a šta vi drugi mislite irelevatno je. Na kraju strpljivo sam čekao potvrdu onoga šta mi je najavljeno, normalno bez detalja od interesa za istragu, pa plasirao podatke dok su aktuelni.

      I još nešto, što niste pisali komentare na tim portaluma koji su objavili to što tvrdite, nego ste došli ovde da LAŽETE i omalovažavate

      Izbriši
    2. 👍👍👍

      Izbriši
  4. Pohapšeni i nove pusteni , hvalis Milojicuna kamioni pretovarena voze niz Bukovu kosu. Gdje je saobraćajna policija ponovo neko uzima piksu nema Sretnija ali ima stara navika. Lep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ko kaže da Milojica ima nešto sa kamionima koji tuda idu decenijama? Eto prenijeće mu neko vaš komentar i popratićemo hoće li biti reakcija.

      Izbriši
    2. Kamioni pretovareni voze sada a ne decenijama , a posto si ti Boro pisao da načelnici uzimaju piksu od pretovara pretpostavka je da se tradicija nastavlja . A to prenjece mu Neo jel to nekakva prijetnja . Lep pozdrav

      Izbriši
    3. Misli se na kamione Babica prevoza iz pravca Knezove a ako hoces i Marijanović i Integral iz pravca Drenova Orlovi . Pa sve to lijepo biljezi kamera koja fotografije . STA tu ima nejasno.

      Izbriši
  5. KAKVE LAŽLJIVE DŽUKELE OVDE PIŠU KOMENTARE. SAD SAM PROVJERAVAO I OSIM VANJE NIJEDNO IME NIJE OBJAVLJENO. VIDITE KOJA IMENA SAM OBJAVIO I TO PO JOŠ UVIJEK NRPOTVRĐENIM INFORMACIJAMA. NISAM SE NI TRUDIO OBJAVITI ODREĐENE INFORMACIJE, ALI SAM SE POIGRAO SA FOTKAMA POŠTO I TOGA IMAM ZA RAZNE POTREBE.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aj jesi puko od te terapije , šta ti daju kad si toliko negativan dok odgovaraš na pitanja ! Bilo bi najbolje da ti malo posjetiš Sokolac i provjeriš svoje psihičko stanje , koje je očigledno opasno po društvo i može se očekivati da ti sa tom svojom tintarom blesavom svašta uradiš , tako da bi bilo najbolje da malo odmoriš u nekoj psihičkoj ustanovi i promjeniš tu terapiju jer si previše agresivan !

      Izbriši
  6. Boro ne pali se na budale, jedini ti si objavio prvi imena ovih iz Prijedora i svaka cast za to !!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, evo Infoprijedor prije 43 minute tek objavio za Vanju (slučajno ugledah).

      Izbriši
    2. Aj ti brate terapiju sebi pojačaj pothitno ! Koliko si sve ukupno bio na psihijatriji , i s kim ze ti trkaš po pitanju informacija , jel toliko jaka ta terapija što koristiš ?

      Izbriši
  7. Boriću ko je po tebi Don Prijedorskog ganga, Dalibor Railic, Vanja Vukovic, Goran Rodic roda ili Goja Šobot ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Goja Šobot... cccc.... Niko od pomenutih nije među ozbiljnim međunarodnim krijumčarima.

      Izbriši
  8. Buba gluposti.Pre mesec dana hapse po BiH,Tužilastvo BiH je tad imalo info da u Kozarusi ima labar.Uporno su trazili da se sprovede akcija,dok nije u Nedelju ministru Karanu dosla depeša,doslovce napisana"Ili hapsi,ili mi dolazimo i hapsimo.Toliko o Prijedorskom"novo-konpanovom bataljonu"

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto ministar te "dematovao" izjavom da ovo rade godinu dana. Vidite to vas dva između sebe

      Izbriši
    2. Kevine ucera ti ga Bora ali ajde sto ti ga ušteka ovako javno vec te i napumpa kao mladu magaricu sto jest jest Boro je ovdje dokazano u pravu cak te kelvine i ministar demantova pa ces morati vidjeti sa ministrom kako da te usije posle borinog ugonjenja )))

      Izbriši
  9. Kakve veze ima railic sa ovim hapsenje
    Boro glupost
    Pa za deset hgodina ce biti opet railiceva grupa
    Strasno i sta se radi po gradu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidi se da ili nisi iz Prijedora ili ne znas ova imena sto su spomenuta pa lupas kao otvoren prozor !!! Vanja Railicu desna ruka, Dajana zna celi Prijedor sta je Railicu a ovi ostali su vojnici i kuriri od Railica.

      Izbriši
    2. Eto odgovora kom nemam šta dodati

      Izbriši
    3. Nisi skontao pitanje ocigledno lupas ti
      Boro mislim na ovo sto je nadjeno pa kauem i za deset bice od raikiceve ekipe spominje se covjek a nema nista sa ovim
      Neznam ali citam
      Imam pravi da komentarisem i nisam tebe pitao vec Boru
      Pozdrav Boro brz oporavak

      Izbriši
    4. Hvala za lijepe želje i mogu vam reći da se odlično oporavljam

      Izbriši
    5. Kako da ne, naravno, ali prvo molim te poradi na pismenosti pa onda nešto komentatiši.

      Izbriši
  10. Ko je sve uhapsen
    Samo cetiri imena su navedena od 14

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni javljaju za 21 uhapšeno i privedeno lice, no tu se i ja malo zalijećem pošto se ti statusi u toku dana mijenjaju. Neka imena nisam siguran koji im je status pa sam izdvojio samo ove najpoznatije i o kojima sam dosta pisao. Hapinog ne znam koliko sam pominjao, ali kažu da je počeo naveliko raditi i zato se ovde našao. Ima razloga što sam i sliku postavio iako se na njoj našao momak kog sam već oštetio sličnom brzopletošću

      Izbriši
  11. akcija se zove "Roma" jer pola ovog ganga odsjeda u kafe baru "Roma" fali jos samo Butam )))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno griješiš,po tebi je svako ko ide na kafu u Romu ima veze sa ovim slučajem,prozivaš nekog bez potrebe..

      Izbriši
    2. Ja i mnogi drugi sjedimo u Romi već 20-25 god i veze nemamo sa bilo kakvim gangom,u javni objekat je svima dozvoljeno da dolaze..

      Izbriši
    3. pa sto se ti bunis ako te niko nije imenovao a kazes nemas veze sa Gangom, ako si posten sta te boli racku sto je akcija "Roma" a ni za kafe "Roma" nisam rekao nista sem da pola ovog ganga tu šervani sto je i istina

      Izbriši
    4. Pa prozivaš nekog ko veze nema sa bilo čim,nemaš potrebe to da pišeš i još si pogriješio u zadnjem slovu ali zna se na koga se odnosi.

      Izbriši
    5. pa mozda nije bila greska u zadnjem slovu a budala se uvjek sama javi to je stara poslovica sad je najbolje da ti napises javno pa ces reci neko drugi proziva eto vidis i dugog railica svi opisuju kao dugi i sta bi sada trebao uraditi Dugi vlasnik intera ? po tvom trebao bi pitati sto ga prozivaju hahaha pusti kraju legendo nece Milicija hapsiti tog na koga ti asociras nije taj covjek kriminalac voli sr umlatiti po mozgu pivusom al da je za apsane nije

      Izbriši
    6. eto vidis svaki nesporazum se resi kad su pametni ljudi u pitanju ! ziv i zdrav bio

      Izbriši
    7. Po meni bilo bi glupo ovu akciju dovoditi u vezu sa kafićem Roma i još da je po istom nazovu. Među uhapšenima je i konobar jednog restorana, a čije konobare smo pisluškivali prije 12-13 godina i pricesuirali. Opet zato se poigravam sa naslovnom fotkom. Normalno da nisam objavio mnogo toga, nego samo detalje koje drugi nisi znali. Opet strpljivo sam čekao potvrde iz teksta sa linka o posjetama Vanje Dugom u pritvoru. Eto kad je to bilo a niko živ nije prenio iako je informacija 100% tačna. Nemojte se čuditi da sad uhapse sudiju koji je to odobrio pošto iz Tužilaštva BiH znaju sve detalje

      Izbriši
  12. Kazu bila policiska konjica jel tacno ako jest cemu to onda da nisu konjima opservirali .

    OdgovoriIzbriši
  13. Daj jaka akcija od jutra se postavljaju po gradu policija namjestaju se dva sata po ulicama smjesno.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa kako bi ti da se tolika policija rasporedi a da niko ne vidi ? akcija je odlicna ako uhapseni budu osudjeni ali cisto sumljam

      Izbriši
    2. Ljudi radio sam ovako velike akcije i vjerujete da se to ne može sakriti. Eto na manje meta u Banjaluci je bilo angažovano 250 inspektora i policajaca,te na mnogo manje opasne face. Mogu samo pretpostaviti koliko je to ovde angažovano ljudstva.

      Izbriši
  14. Slazem se losa akcija nist posebno samo defilej policije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako loša kad je nađeno toliko kokaina, marihuane i laboratorija? A nije došlo od DEA ili Eoropola da se i tom i tom brodu ili objektu nalazi droga, nego je rezultat naših operativaca

      Izbriši
  15. A to oni rade da federacija vida da Dodo ima jaku vojsku.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko da vidi? Ramo Isak koji se dvoumi da li koristiti funkciju za izbjegavanje hapšenja ili da bježi iz zemlje?

      Izbriši
  16. Hapsi milicijo narodna vlasti ja mili moj boze sta li bi Boro dao da se moze vratiti samo do jutra da saslusava ove uhapsene bi im se on crne krvi napijo izmjeso bi im organe samo tako prostatu bi im istjero na usta a zeludac premjestijo na mjesto prostate

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prošle godine preko posrednika nuđeno mi je da izaberem neku od stanica gdje bih bio komandir. Samo sam se nasmijao i rekao da nema plate i pozicije za kakvu bih se vratio u MUP. Jedva izdržim par minuta na šalteru ili prijavnici kad baš moram ući u onu zgradu. Uspomene su previše bolne, a u međuvremenu sam našao sebe daleko od tog sistema. Ja uživam na svojoj farmi u začetku daleko od "civilizacije" i sa svojim životinjama i prirodom. Dok se malo oporavim i postavim boksove i kaveze ide blog oko poljoprivrede i zdravog života. Ovaj ostaje u funkciji samo dok ne okončam par okršaja sa režimskom bandom, a onda kao svjedočenje jednog vremena

      Izbriši
    2. Popusta anestezija

      Izbriši
  17. Boro ko je jos uhapsen pored Dajane i navedenih imena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jos ne mogu razlučiti uhapšene i privedene, velike su brojke, pa da ne bih nekog pogresno prozvao. Ovo su "istaknuti" članovi grupe i za njih nema greške pošto o njihovom kriminalu pišem godinama

      Izbriši
  18. lejdi Vinkica uhapsena zbog utaje poreza, ko se vozi potezom od brezicana do petog neplana zna ko je lejdi Vinkica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pusti zenu neka se snalazi kako zna. Ne smeta nikome.

      Izbriši
  19. Koliko je vjerovati ministru,to samo budale znaju.Kad su pohapsene Dobojlije prije nekoliko,otpjevali su lika u Žerićima u Kozarusi da ima plastenika,i da roba stiže iz Pd.Ko je kočio mesec i vise,da ostane tog malo i da se onda napravi akcija.Ja ne znam,ali kazu da je neki nas Nemanja inspektor vodio glavnu akciju,inače radi u Fup-usk,u Sani.Drugo ovaj Bozic najebe stalno,kakav god je kriminal u pitanju,Žuka sa Pecana isto,ljudi nemaju doticaja sa opojnim supstancama.Aj Vanju sto uhapsile,a zasto i Sladjana,covek pojma nema

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemanju znam, necu sad o prezimenu bez veze je, dobar jako dobar inspektor, nego Božić konoba jeli ? i Sladjan koji Sladjan nije valjda Vanjin brat ? ma kakav crni zuka on nema veze sa tim

      Izbriši
    2. Za koje službe radi ovaj Panter kad iznosi ovakve informacije, a opet ga niko ne goni ili ugrožava? Ja nemam predstavu koliko puta sam hapšen i saslušavan zbog objava vezanih za moćnike., a njega niko ne dira, nego čak živi kao gospoodin. Odakle takva zaštita? Doista mi nije jasno .

      Izbriši
    3. Americka i Njemacka sluzba vidis ko nasem vodji Srecku Sojicu radi o glavi, strane sile

      Izbriši
  20. I ko je na kraju sve uhapšen, ili se samo znaju 3 imena objavljena na portalima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam objavio četiri imena i objasnio kakva je njihova uloga u kriminalnoj organizaciji ili sa kakvim djelima su povezana. Najbolji pokazatelj biće određivanje pritvora i tu će se napokon vidjeti "kapitalci", a odvojiti boranija.

      Izbriši
  21. U redu svatili smo da Borislav pise o "narko mafiji" grad Prijedora ne slazem se da se droga prodaje ali isto tako niko nikog ne tjera da je konzumira interesujeme samo kada ce Borislav Radovanović napisati tekst o privrednim kriminalu koji licno dotice svakog gradjanina ove zemlje ja ne znam jel njegove ovce pasu marihuanu smrcu kokain nego jedu zitarice koje su abnormalno skupe zahvaljuci njegovim prijateljima iz SNSD-a kojeg on lino promovise slikajuci se DR Vladom Djaicem "konzumentom" opojnih droga i jednim od SNSD-a ciji su clanovi okorjeli kriminalci smatram da je privredni kriminlan mnogo unosniji biznis o kojem svi sute pa cak i vi Borislave !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa napisao sam da kad bi drugi direktori javnih ustanova slijedili praksu Vlade Đajića mi bi brzo pretekli Švajcarsku. Sa druge strane ako ja nisam javno razotkrio stotine miliona maraka režijskog kriminala i to bez ikakvih resursa onda ne znam ko jeste. Eto nekima plaćaju putovanja po inostranstvu radi istraga, pa dobiju po 50.000 eura za plaćanje "dokaza" i imaju po nekoliko izvora primanja, a mene poredite sa njima iako sam preko decenije bez ikakvih primanja i od ovoga samo trpim štete. U konačnici ljude mjerim po djelima a nikako po stranačkoj pripadnosti ili šta znam kakvim sličnim aršinima. I griješim kao svaki drugi čovjek kad god svoje političke interese uvodim u teme. Koliko lažnih opozicionara sam konkretno podržavao i donosio im glasove? Obilo mi se to o glavu, a onda me još onako nagrdiše. Jedini im problem što im ništa ne dugujem,pa mi kao i ovi režimski mogu duvati u guzicu. Sloboda mišljenja inače je skupa "disciplina" i donosi ogromne probleme, a dugoročno nikakve koristi.

      Izbriši
    2. Kako ti privrednik Dzaja , mnogo materijala nemaju u kliničkom centru , sestre koje neće u šajcung premješta na odjel psihijatrije naravno kao osoblje a ne kao pacijenta . U kom smislu da budu kao Dzaja dali da smrću ili da jačaju ili vanjski mlade ribe to Boro nisi detaljno razlozi o . Mora da si ponovo dobio potsticaj od Dzaje kad ga hvalis a Dodo ga lagano otpisao . Lep pozdrav i brz oporavak.

      Izbriši
    3. " U konačnici ljude mjerim po djelima a nikako po stranačkoj pripadnosti ili šta znam kakvim sličnim aršinima. "
      Po djelima za opšte dobro ili za Vaše osobno?
      Pitam , pošto ste sami pisali da Vas je mnogo zadužio pomenuti doktor.

      Izbriši
    4. Zbog bolesti ženinih roditelja i prijatelja baš sam često na UKC-u, a o čemu sam pisao, pa sudim po onome šta svojim očima gledam. Znam i kako je bilo prije Đajića. Ljudi ovde je zaista fantastično i za pacijente i za osoblje i teško mi je opisati koliko fobro sve funkcioniše. Pritom na klinikama su alfe i omege načelnici, odreda autoriteti i zna se ko kome odgovara. No, osoblje je toliko prijatno i vrijedno da bi mnogi trebali doći i naučiti kako sa pacijentima se ponašati. Posebno iz manjih bolnica i domova zdravlja6u kojima sa portitima čovjek ne može progovoriti. Od petka ovde nisam čuo povišen glas ili nešto neprimjereno a ipak govorimo o neurohirurgiji i složenim medicinskim zahvatima. Pritom prekoputa moje sobe su ordinacije očne klinike gdje rade i zajedničke terapije i noćne intervencije, odnosno baš mnogo pacijenata dolazi. Čak ni sa te strane ne čujem ništa šta bi mi smetalo, a za osoblje neurohirurgije nemam riječi pohvala. Pritom ovde je 15-16 godina autoritet profesorica Ivanisevic i nisam primijetio da se neko bavi ostalom upravom centra. Bad kao i kod Aleksića na abdominalnoj i opstoj hirurgiji, a kog znam mnogo duže od Đajića. Ne znam ko vodi radiologiju i onkologiju ali sve pohvale za ono šta sam vidio i shvatio oko ranijih dolazaka. Zato manite me laži i idiotizama nego pitajte pacijente i osoblje ako vas zanima istina.

      Izbriši
    5. Mani ti nas idiotizama , laži i palamuđenja. jer ovdje nije riječ o osoblju nego o odnosu tebe prema Đajiću. Problem je u tome što si pisao , na ovom blogu , kako je Đajić urgirao za tebe kada ti je sin imao udes. Ako je sve to tako kako si u ovom gore palamuđenju opisao onda nije bilo nikakve potrebe za "vezom" i njegovom intervencijom u sred noći jer bi sve išlo "redovno" kako sada pišeš. I to što svi ti ljudi rade profesionalno (ako baš svi tako rade) onda to nema veze sa Đajićem nego sa njihovom profesionalnošću. Ovako kako ti tvrdiš ispada da će se čitav sistem raspasti kad ne bude Đajića a to bi bilo isto kao ovi što tvrde da će R. Srpska nestati ako Dodik ode s vlasti. To svoje palamuđenje i finte ostavi za svoje pajtose.

      Izbriši
    6. Zivio doktor Djajic, jedina opozicija pederu Drasku i tajkunskoj mafiji

      Izbriši
    7. Najbolje bi bilo da Đajića hitno smijene, a postave nekog sa takvim intelektom poput tvog. Pa da ti sa takvom "logikom" izađeš iz anonimnosti i svima nama pokažeš svjetlo na kraju tunela

      Izbriši
  22. Pustise li vanju i ekipu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema puštanja sa tim koločinama i odreda povratnici. Tu pritvori idu do pravosnažnosti presude i upućuvanja na izvršenje. Vanju nisu pustili za kilu u Banjaluci, a kamoli sada sa 20 kila.

      Izbriši
    2. Nema Vanja nikakve veze sa ovom drogom nego morali su ga staviti,nema njemu mira ovdje nikad,

      Izbriši
    3. Nemam ja ništa lično sa Vanjom, ali nemojte širiti laži. Vanja je poslove i kontrolu nad grupom preuzeo prije izlaska iz zatvora. Po izlasku zna se kako je rađeno i zato je istraga ovoliko trajala. To što neke stvari neobjavljujem ne znači da mi nisu poznate, a nemojte zaboraviti da sam tu grupu godinama radio i imam brojne izvore informacija među njima. Baš kao što imam izvore oko službi koje rade po Prijedoru. Zato Milojicu ništa nisam pitao kada je rekao da će biti brzo rezultata, a na moja podbadanja da nema akcija. Imam svoje metode i toliko su dobre da ih Lukač, Lubura i Ilić sa silnim prisluškivanjima i pratnjama nisu uspjeli provaliti. Pobogu, voljeli me ili ne ali zna se ko je bio jedan od najboljih operativaca ove zemlje

      Izbriši
    4. zao mi nesto me stegne u grudima kad tako cujem da na pravdi boga milicija progoni mlados i perspektivu grada Prijedora predlazem da idemo u moting do poslednjeg daha dok se ne puste na slobodu ovi mladi i uspjesni ljudi !!! BORO DODAJ JAGODU NA OVAJ KOMENTAR

      Izbriši
    5. Da Goju Došena kandidujemo za novog gradonačelnika?

      Izbriši
    6. Pojma ti nemaš, Vanja je nekad imao novac ,covjek vozi zenino auto i marku nije napravio, ne kažem da nije najzvučnije ime al marke on nema ,

      Izbriši
    7. naravno da Vanja nema marke, zato je i zalosno sto mardelja pola zivota.

      Izbriši
  23. Dobio Boro novu terapiju...kaže da je najbolji operativac ove zemlje😅😅😅. Kad ce vizita?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kažem da sam BIO NAJBOLJI, a ako su imali boljeg neka kažu kako se zove. Mogu izmišljti šta hoće ali rezultate mi ne mogu negirati i to ono šta sam sam postizao. Prvi sam na ime dobio plakete koje se dodjeljuju organizacionim jedinicama, pa Prijedoru donio srebreni znak policije...

      Izbriši
  24. Tužilačka bitanga ode na bolju poziciju stvarno nam je država nemam riječi.Što veća bitanga bolje mjesto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebam li postaviti link na tekst o tome kako Debevec nije ispunjavao uslove za funkciju predsjednika Suda BIH? Šta je mislio kako će završiti karijeru? I Mitrović će isto tako doći na red. Uostalom ja ću mu sad ruknuti nekoliko prijava pa ćemo vidjeti ko će ga zaštititi. Tegeltiju sam davno najurio iz pravosuđa

      Izbriši
  25. E vala ako sad puste Vanju i ekipu, onda ga brate treba pustiti da radi legalno. Ovako se samo provaljuju svojim akcijama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovde dosta toga nejasno, a jedina logika koja ima prođu jeste da se Milojica zainatio i istjerao bitku do kraja. Da je Kostrešrrvić glavni išao bi preko Tužilaštva BiH, Karan ovo ne bi ni pokrenuo, pa ostaju Milojica, Karan Goran i Marić kao sa konferencije za štampu. Mitrović je morao slušati jer je ostalo dosta toga protiv njega iz Bašićevih istraga, a šta sam dijelom objavio. Ili su išli sa nekim od tužilaca koji je zaobišao šefa? Ima tu mnogo opcija u igri

      Izbriši
  26. Mitrovic kaze da su akciju spremali skoro godinu dana kako je to moguce da je on znao za to a nije odao jer kako ti kazes on "radi" za taj gang

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mitrović bi mogao naučiti šta znači uzeti lovu od mafije a onda hapsiti. Za takve stvari lete auta u vazduh, a ponekad i glave. Idiota poput Miljtovića ima kao pljeve, dok ovima svakako ne znači koliko robija će dobiti. Mnogi su se zaigrali sa svojim glavama a sa Bašićem je pređen Rubikon.

      Izbriši
    2. Da je zakona,tebe bi iz Tunjica prebacili na operaciju,pa te opet istovarili na Tunjice. Ti stalno nekog prozivas,a ti kao ispravan

      Izbriši
    3. Ja čekam oporavak pa da im dođem ispred zatvora i ponovo JEBEM MATER kao i prošli puta, ali ovoga puta sa snimkom. Neka se mole bogu da im sud sudi da ja ne bih morao

      Izbriši
    4. Daj Boro kome ces ti mater .Mislio sam da nesto znas ali brate pretjero si u svemu.

      Izbriši
    5. Ti da jebes mater njima pa daj da i to vidimo ? Odrali bi te ko jarca ustvari ne ko jarca nego kao prosli put .

      Izbriši
  27. Boro, prosječno obavješten gradjanin bi pomislio da se nešto opasno dešava u čitavoj BIH, nekakva prekompozicija moći čim ovoliko hapse po Federaciji. Imajući u vidu da su pali Osmica i Debevec koji su bili nedodirljivi, a nikako da uhapse neku krupniju ribu iz RS i ako nas konstantno već 20 i kusur godina prozivaju da smo svi ovdje kriminalci, ubice, pljačkaši, genocidaši, da je RS prva u Evropi po kriminalu pa tek onda 10 praznih mjesta. Teško im ide čak i da Milu osude, iako se opasno zainatio uvodeći ovaj izborni zakon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa Ramo Isak je sad jedva izbjegao hapšenje, a neće sljedeću turu. Je li Dodik prejak? Na moju žalost bojim se da jeste. Pritom da ga Ameri zaista hoće srušiti ne bi ga bilo kao ni Sadama ili Gadafija. On je njabolja garancija zamrtnutog konflikta na Bačkanu kakav velike sile održavaju decenijama

      Izbriši
    2. Tacno... amerima on odgovara, ali to znamo od kako ga tenk njihov natovari nama na grbacu... a dokaz za tu tvrdnju je i njegov nastup od neku vece na FaceTV. On i Hadzifejzovic, americki potrčci, ko fol se nadgovaraju, jedan hvali RS, a drugi je grdi.. ajde molim te.. i predstave za djecu su uvjerljivije od njih dva americka potrona i dupelisca.. fuujjjj

      Izbriši
  28. Ko je S.M iz Modrice i dal je povezan sa opasnim Tupesom koji drži cijelu Modriču i dalje i ako je u bekstvu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa to je priča koju gore navodi Kevin Panter, a izgleda akcija nije bila toliko tajna kad penzioneri znaju takve detalje.

      Izbriši
  29. Pored Vanje, Savanovića, Dajane, Hapinog, sto niko ne pise da je uhapšena od Hapinog zena Danka, mama joj inace radi u policiji. Vuja, onaj sto je lezao 5 god za Vanju i Dugog, bokser Drazen Janjanin, Igor Matijaš...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stvarno uhapsen i Drazen Janjanin bokser ?!

      Izbriši
    2. Preko Vuje sam po prvi puta shvatio koliko se "vojnici" plaše Vanje i Dugog, a ima tome više od decenije. Iskreno meni tada nisu djelivali toliko surovo, a opet znao sam njihova brojna djela - gdje su "hrabrost" dozirali kokainom. Baš kao i gro drugih sličnih iz šire grupacije oko pok. Ćuluma, Kineza i ostalih

      Izbriši
  30. Kad je Dragan Milojica stupio na funkciju u prijedorskoj policiji pisao sam na ovom blogu da ce biti tezak period za prijedorske takozvane gangove i evo gledamo desavanja...Milojica ce u ovom ici do kraja 100 % a celi zivot je u Prijedoru u dusu zna sve te koje su sada pohapsili tako da ne trebaju njemu preterane opservacije tih tipova on je njih opaervirao ima 10 godina sad ih samo trpa gde im je mesto...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu smo se složili u mišljenju i drago mi je da je opravdao povjerenje i očekivanja građana. Normalno sa saradnicima koje je izabrao, a takođe su kvalitetni kadrovi

      Izbriši
    2. Daj Boro sta ima rukovostvo sa opservacijom navedenih lica .Pa ti znas da rukuvodioci nikada nisu radili niti se isticali u zadacima vece bili podobni za rukovodeca mjesta.Budi iskren

      Izbriši
    3. Ko potpisuje planove, odobrava sredstva, organizuje rad...? Kako bez rukovodioca raditi išta, a kamoli ovako opsežne istrage? Ja sam jedini u Prijedoru imao moć zaobići rukovodioce i odraditi posao sa crntrom ili nekom upravom iz sjedišta MUP, ali samo dok se ne stvore potrebni uslovi. Milojica je ovde samo mogao pogurati akcije, a nikako da se od njega krije. Pobogu prije mjesec mi je rekao da slijede rezultati, ali bez ikakvih detalja. Čisto na moje podbadanje jer sam o dešavanjima bio obaviješten mnogo ranije i to iz više različitih izvora.

      NISAM BEZ VEZE POTEGAO POSJETU VANJE U ZATVORU DUGOM U ZADNJEM TEKSTU, A SAD KAD SE SITUACIJA OČISTILA IDU DETALJI ZAŠTO JE TO VAŽNO. NORMALNO OPET DO NIVOA KOJI NE OMETA ISTRAGU.

      Nikakva tajna nije bila oko propuštanja onog zadnjeg većeg nalaženja kada je Dajana "propuštena", a Krljan takođe nego se izbjegavalo ofiranje akcije da bi se sad pokupio ovoliki ulov. Kako je to Vanji sve promicalo nije mi jasno ili se zbog nečega potpuno promjenio u načinu rada

      Izbriši
    4. Ufurao se momak sta ces. Pa vidis valjda da je nevidjeno glup, kad on ne vjeruje da ga je Dugi uvalio sta dalje pricati. Eto mu sad Dugi pa nek pisu pisma jedan drugom 🤣🤣

      Izbriši
  31. AKO je istina da je uhapsen Dražen Janjanin bokser i trener boksa onda nema sta da se prica ko je imao za te njihove proizvode najbolje trziste, covjek trenira klub sa 50 ak djecaka do 17 godina i jos opstina redovno promovise klub...KAZEM AKO JE UHAPSEN

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brzo ćemo imati detalje iz istrage, pa i oko tih sumnji. iskreno se nadam da nije tako jer ste dobro detektovali problem i izvor opasnosti

      Izbriši
    2. Ala pa Janjanina malo malo pa privedu zbog narkotika

      Izbriši
  32. Boro sta je sa Cvjetojevicem sto je ubio Selimagica kad je sudjenje,sta se ceka?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam ništa, no meni tu sve više smrdi i ne čudi me ako se sve još istražuje

      Izbriši
  33. Pustice oni njih, mozda ce par njih mjesec u istragu i ujeo vuk magarca

    OdgovoriIzbriši
  34. jeste uhapsen bokser Drazen Janjanin i odredjen mu je pritvor sad izaslo na portalu Prijedora. katastrofa gdje su ta djeca zalazila i kod koga u nadi da ce biti sportisti i jos da i to ne bude dovoljno i grad je tu pricu dizao u nebesa a vidi sad iza kulisne radnje...Bofo komentar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije odredjen već zatrazen, e sad ko ce dobiti od njih, ili ce svi, ili nece niko znacemo sutra

      Izbriši
    2. ODREDJEN PRITVOR OD MJESEC DANA ZA 11 LICA IZ PRIJEDORA SUDIJA EROR (GRESKA) IH POZATVARALA !!! BORO KOMENTAR MOLIM

      Izbriši
    3. Podrska za Babica,a ti sto pises za kokain pa de uzivo to kazi mudonja ko sta prodaje pa i Zari licno kazi.. a Zare je luđi od svih ovih na slici zajedno👍👍

      Izbriši
    4. Sudiji Nedeljki Eror se ne ide baz čvrstih i pravilno pribavljenih dokaza krivičnog djela, a kad ima dokaze sa njom nema dilema oko odluka. Mogu Kingkonga staviti ispred nje i ribnuće ga kao da je mala čimpanza. Žena zmaj! Da su je bitange iz VSTS-a imenovale predsjednikom suda umjesto Miloice vjerujte da bi i osnovni i okružni sud dovela u red za par mjeseci, no ako neke stvari budu išle kako ja planiram biće novih konkursa za predsjednike sudova-

      Izbriši
  35. Koliko vas je bože dragi,vas samo interesuje ko je ko itd,a prdnuti ne smijete na ulici ali eto aj kao da nešto čujem pa da tračam,i to vam je ta hrana duševna.Koliko ste mali i jadni nemate pojma.Svaka vam čast da svima..

    OdgovoriIzbriši
  36. Vanji je to sve promaknulo jer su oni naprosto ubjedjeni da dugi ima jake veze i da ce to sve zavrsiti dobro po njih zato su se tog dugog i "vojnici" bojali al eto moje misljenje da ce ga odvaliti na veliku kaznu i njega i ove sad uhapsene sta ti mislis Boro

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Visinu kazne dominantno određuju dva elementa. Prvi, materijalni dokazi koji određuju težinu društvene opasnosti, a ovde imamo i veliku količinu narkotika i dokaze proizvodnje i prodaje. Drugi, povratništvo u kriminalu. Dosta je ovde ranije osuđivanih povratnika koje čekaju pozamašne kazne, a posebno Vanju koji je i prošlom kaznom u Banjaluci mogao shvatiti šta ga čeka u slučaju novog hapšenja. Ukoliko mu još dokažu elemente organizacije teško da prođe ispod 10 godina.

      Izbriši
  37. Ljudi, iskulirajte malo, smanjite malo dozivljaj. Ofirate ljude na osnovu rekla-kazala prica. Jebote, svi sve znaju. I preko koga su se svi izofirali i kakav je Tromb sa kintom i ko sa čim pada...Još na to sve, kad kaze "vojnici", ne znam da li se smijati ili plakati. Kakvi vojnici brate moj rodjeni. Ostavite ljude neka muče svoju muku, ne stajte i vi na nju samo zato što vam je dosadno u zivotu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije rekla-kazala da je Vanja punu kontrolu nad grupom preuzeo prije izlaska iz zatvora, čim je Dugi uhapšen. Po uhapšenima se vidi da se zna i preko koga je radio, ali ostavimo detalje istrazi.

      Pisali su na ovom blogu i kako je policiji promakla Dajana ili Krljan, kako Tomić ili ko je ono pao je kolaterala, no danas možemo govoriti o planiranom presjecanju prije početka glavne akcije i to će takođe biti objedinjeno u postupku. Policija je odradila odličan posao i tu svakako zaslužuju čestitke. Posebno u kontekstu prijetnji svjedocima i šta su Vanja i Dugi pokušavali. Ovako se takve stvari rješavaju - pohapsiš "vojsku" pa neka prijete ako imaju koga angažovati. Ukoliko su prijedorski policajci bili neoprezni oko Miljatovića, njima odreda nepoznatim, bar lokalne klipane znaju sve i kako ih se drži pod kontrolom. Normalno, pod prijedorskim policajcima ne mislim na idiote poput Ivanića ili Vujanovića, nego na Milojicu, Karana, Duku, Stevu i druge davno dokazane profesionalce

      Izbriši
  38. Super.To su sve mešetari,droge je bilo i bice,Il je dilo Dugi,Vukovic,Supić.....nego sprema nam se naseg Markana da"hapse"Crnogorci propjevali,Atos banka,velike količine penzija.Bogami i Radončić Fahro na spisku i Jos ovi naših ima koji su tobože na vlasti.A nas Kajgana se nesto dvoumi,ili nema muda ili mu strah fotelje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kevine mislite na Marka Pavica ?

      Izbriši
  39. Marko Jauz špijun pusten odmah, pao prije par dana ,moralo ga radi fore privesti 7 puta pao

    OdgovoriIzbriši
  40. To pisanje ko prodaje kokain i ostalo moglo bi vas glave doci!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se da je u redu komentarisati i citati, ali bas tako ljude obiljezavati je opasno...evo pitanje za Boru da malo ohladi ove usijane glave. Boro objasni im da kako je pao skay tako moze pasti i da se jednog dana ovi anonimni komentari odkriju ko pise i sa kojeg mejla pa onda bujrum raja jel tako Boro

      Izbriši
    2. Ili bi mogli odvesti u zatvor na prebijanje kao mene? No, vidite da se Bašićeve kolege nisu prepale nego adekvatno čiste osiljene mamlaze koji su se ufurali dok su imali zaštitu "države". I Milojica i Karan i Marić i svi drugi ovde zaslužni su takođe DRŽAVA, a pokazuju da skidanje glave jednom od njih ne zaustavlja rat.

      Izbriši
  41. blog opet onaj stari blog, sve prsti od komentara i citaoca, vratices se na stare staze slave ako ne pocnes opet po politici !

    OdgovoriIzbriši
  42. Debelo se radi na tom da se saznaju staticke i dinamicke IP adrese meilovi itd,to sad bar nije problem ,zaštićeni jeste ali do kad ,dok nekom ne stanete na žulj a kad nekom dovoljno stanete na žulj onda morate biti spremni na sve vrste posljedica a valjda jeste kad tolika muda imate (al pod anonimno i na tuđem Blogu)

    OdgovoriIzbriši
  43. Sa jednim klikom se otkrije,i sve se moze kad se hoce.Ja sam otkrio ko je Aska,samo sto je bloger odmah izbrisao,a ima i ovde i agenata,i kolega blogerovi koji podbadaju i ismijavaju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa reci onda ko je Aska kad znas

      Izbriši
    2. Reci ljudima Mala Maco. Reci. Pa ti znas i sta Bog vecera 😉
      I sta veliš? Ti otkrio, Bloger obrisao? Ma da, Bloger nema precih briga nego da stiti tamo neke anonimne... ili sam, moze biti, kakva vazna figura iz politickog, policijskog, vojnog, obavjestajnog ili nekog mozda i bitnijeg miljea 😂😂😂😂
      Kevine, ti si kompletan idiot!!!

      Izbriši
    3. hahaha Kelvine Panteru ajde sto te Bora primiri u gornjem komentaru ali evo sad i Haskica te uštroji onako mučki bez anestezije bravo Haskice bravo Kelvine sedni jedan !!!!!!!!

      Izbriši
    4. Panteru,jel bi to ona sto se nikad nije udavala!?Sto Borisa moze sin da joj bude?

      Izbriši
    5. Kevin panter

      Izbriši
    6. Jel bi profesor Istorije ili Geografije.Spominjao si da je"baba'da se nikad nije udavala zbog svoga jezika.

      Izbriši
  44. Jaka je situacija na ovom blogu, po cijelom gradu se prica i o tekstovima a i komentarima. To samo pokazuje citanost ovog bloga a pokazuje i da je ovo jaci blog od onog iz Bg i Trebinja koji ne dozvoljavaju nikakve vrste komentara a pritom iste koriste za reketiranje ljudi. Nadam se da ce Nesic otresti ovog Vaskovica na sudu a pisao je Boro kako su ga neke kolege iz BL uspjele dobiti na sudu. Pitanje za Boru kako to vise nema direktora policije kod Vaskovica a nije vise ni narkogeneral. Ali sta reci za covjeka koji je pisao da Vlado Djajic koristi sky aplikaciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vaskovića su gadno zategli preko tužbi nakon što je moj drug provalio kako ga tamo tužiti. Idiot je jašio po čovjeku mjesecima da bi onda skontao kako je pobrkao osobe, no sad trpi prekaljenog operativca koji ne pravi greške i nije ustuknuo pred nikim živim. I za Kostreševića se samo isprovaljivao, toliko da je narod i sam shvatio istinu. No, Đajić je vrhunac njegovih promašaja. Decenijama niko se nije usudio ići kontra banjalučkih razularenih tajkuna, radili su bukvalno šta su htjeli i često im Dodik nije mogao stati u kraj. Onda se pojavi lik kog ne mogu ni kupiti, ni uplašiti, ni ucijeniti, nego čak uz sukobe sa Dodikom stoji na zacrtanim ciljevima, a Vasković i slični ga onako satanizovaše. I šta su postigli? Ukoliko prođe doktor Šobot u Banjaluci će se odlično znati čija je POSLJDNJA i ko vlada. Biće gadne bitke i sve prognoze su preuranjene, no iz svega je ispalo nešto dobro - BANJALUČANI SU SHVATILI KO JE NA KOJIM POZICIJAMA.

      Hajde da budem potpuno iskren. Na mjestu doktora Đajića bez razmišljanja bih prihvatio pomoć Vučića u osnivanju narodnog pokreta sličnog Nestorovićevom. Ako Dodik može preko Nestorovića "tresti" Vučića zašto ne bi išlo drugačije? Posebno jer Đajić kod Vučića odlično kotira ko zna koliko godina i baš prepleteno dok su Nestorović i Dodik su adhok situacija, dok o resursima i uticajima je smiješno govoriti.

      Za one koji pomišljaju na komentare o nekakvoj veličini Nestorovića spram Đajića odmah navodim kako se odlično zna koji od njih dvojice ima neuporedivo jače i naučne i stručne titule, a što su različite ličnosti druga je stvar. Normalno, Đajić će uraditi kako on odluči (čak i na sopstvenu štetu), a ja mogu samo ovako javno iznijeti mišljenje o dešavanjima. I želje da doktor Šobot uspije jer sam za njega čuo zaista izvanredne priče i takvi ljudi nam trebaju na pozicijama.

      Izbriši
  45. Boro, kako komentarišeš fijasko ove akcije u federaciji, od 23 uhapšenih samo njih troje dobilo po mjesec dana pritvora.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislite na ove što im Ramo Isak napravio doček? Uskoro će nazad u proceduru ali sa Ramom na čelu, bar kako mi kažu upućeni izvori. I sarajevski policajci opasno su se naoštrili na bitange u svojim redovima, a imaju zaista izvanrednih kadrova.

      Izbriši
  46. Ima li sta novo za ovu kriminalnu grupu, nesto ste se ucutali sa komentarima. Ili je samo predstava za javnost. Digli hajku, a svi ce biti pusteni za mjesec

    OdgovoriIzbriši
  47. Pogledajte ovaj kriminal u Irskoj....svi su uključeni: ministarka pravde, ministarka za socijalnu zaštitu, državni tužilac, advokatska kancelarija.....ovo svijet mora da vidi....evo i linka za sajt koji je
    izložen napadima a ima ih od 50 do 60 svakog dana, bukvalno svakog dana.....pogledajte link.....https://questforjustice.net/

    OdgovoriIzbriši
  48. citam na portalu Prijedora, ime "Roma" akcija dobila zbog koristenja kokaina i drugih droga u tom kaficu a ti Boriću rece da to nema veze sa kafanom ! kako sad to ?!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)