Poznat identitet uhapšenih policajaca u akciji "Robokap"

U akciji "Robokap" prijedorski policajci lisice na ruke stavili su svojim kolegama bračnom paru Ivanu i Dragani Šakić. Ivan Šakić je poznati prijedorski kikbokser iz tima Dražana Janjanina uhapšenog u akciji "Roma".

borislav radovanovic blog

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama zbog sumnji na višegodišnje krijumčarenje kokaina u današnjoj akciji "Robokap" slobode su lišeni policijski službenici PU Prijedor. U pitanju je bračni par Ivan i Dragana Šakić (podnaslovni foto), a prilikom pretresa objekata koje koriste pronađena je određena količina bijele praškaste materije koja asocira na kokain.

Ivan Šakić široj javnosti poznat je kao kikbokser sa međunarodnom reputacijom, osvajač je više titula u PFC asocijaciji, međutim ne razumijem se u borilačke sportove takve vrste da bih mogao nešto više kazati. Sa kriminalističkog stanovišta bitno je da sportska takmičenja i razne manifestacije omogućavaju putovanja kao paravan za međunarodna krijumčarenja narkotika.

Drugo, bitno je istaći višestruke veze Ivana Šakića sa Dražanom Janjaninom, kikboks trenerom, nedavno uhapšenim u akciji "Roma" kao član kriminalne grupe Vanje Vukovića i Dajane Radošljević. Kako sam najavio u tekstovima na ovu temu novo rukovodstvo PU Prijedor odlučno je očistiti sopstvene redove od prljavih policajaca, a vidite nove dokaze takve opredjeljenosti.

Čitaoci su svojim komentarima još na tekstovima o akciji "Roma" problematizovali trenerski rad uhapšenog Janjanina sa djecom. Eto i supružnici Ivan i Dragana Šakić takođe su trenirali djecu i vidite težinu društvene opasnosti proizašlu iz te činjenice. I prokomentarišite.

Šakić je, zajedno sa braćom Janjanin, ranijih godina radio obezbjeđenja diskoteka, baš kao što su mnoge njegove kolege činile sa poznatim prijedorskim kriminalcima dok su njihovi nadređeni poput Sretoje Vujanovića ili Dalibora Ivanića od toga okretali glave. Davno sam potegao pitanje Danka Karanovića i njegovih sličnih poslova sa presuđenim narko dilerima - vidi Dosta je nekažnjenog pramlaćivanja Prijedorčana! 

Mladi policajci poput Šakića u takvim primjerima vidjeli su prilike za napredovanje i očekivano se upuštali u organizovani kriminal. U Prijedoru nije nikakva tajna da je tadašnji načelnik Goran Mikanović oduzetu drogu dao radi rasparčavanja Daliboru Railiću i Vanji Vukoviću, odnosno tako ih uveo u više krugove narko mafije. Očekivano, da bi ovakav pakleni plan imao prođu mene su morali udaljiti iz MUP-a na način kakvog se treba postiditi kompletna Republika Srpska.

Ministar Siniša Karan prljave policajce i okorjele gangstere jednako štiti kao i njegov prethodnik Dragan Lukač, koji je preko "kadrova" poput Gorana Mikanovića prijedorsku narko mafiju ojačao do osionosti likvidacija svjedoka Mihajla Stupara i načelnika Radenka Bašića. Normalno, ministar se odbija baviti odgovornošću Ivanića i Vujanovića za katastrofalno stanje u prijedorskoj policiji, nego pod uticajem tajkuna za takve bukvalno izmišlja funkcije kako opisujem u Šta moćnici kriju oko motiva ubistva načelnika Radenka Bašića?!.

Godinama sam tvrdio da upravljanje policijom treba vratiti prekaljenim prijedorskim kadrovima i kako će rezultati uslijediti po viđenom u akcijama "Roma" i "Robokap", a vjerujte da se na ovome neće zaustaviti. Fokus je i nadalje na ubistvima Stupara i načelnika Bašića. Situacija nije nimalo bezazlena i teško je pretpostaviti kakve posljedice mogu produkovati policijska dejstva, a po brutalnim likvidacijama svjedoka Stupara i načelnika Bašića vidjeli smo na šta je mafija spremna.

Pratim dešavanja oko izbora direktora policije u MUP RS i SIPA, kao i međupolicijske okršaje u MUP Kantona Sarajevo, gdje možete očekivati ekskluzivne informacije i procjene. Posebno jer će kadrovska rješenja pokazati ima li BiH snage da se suoči sa narko hobotnicom koja je godinama i decenijama guši. Zasad, ovoliko, a uskoro se fokusiramo na pomenuta ubistva gdje je uhapšeni Šakić takođe imao svoju ulogu.

Primjedbe

  1. Samo neka hapse, ocistice se policija od ovakvih... ima platu i umjesto da cuvaju djecu od droge, oni nasli da dilaju. Fuj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da mali Šakić radi od 2017. godine kada su insprktori za droge već godinama bili poznati kao najveći dileri droga. Ništa on nije izmislio nego samo počeo raditi ono šta je vidio od starijih kolega i da načelnici na takve stvari ne reaguju

      Izbriši
    2. Onda je vec milioner.

      Izbriši
    3. Bembara kotrlja , leđa čuva mu rulja u tako malom gradu sve ti je dopušteno , život nema dalje , na to sve brat mu drži na najboljem mestu teretanu u samom centru grada - mislim da ima mnogo više od miliona ako radi od 2017.godine , a bio je izbacivač po splavovima klubovima , pa recite imali bolje mesto za dil od klubova , splavova.... Kako je krenulo Boriša tebe će ovaj blog ne obogatiti već da budemo vulgarni na pozitivan način usrati od para , nećeš znati šta ćeš sa njima , a knjigu spremaš odavno.....

      Izbriši
    4. Brat mu drži i kafić prekoputa tržnice, a biće tu još ponešto. Mene će ovaj blog "obogatiti" neprijateljima i problemima, a od ovoga para nema. Zbog nezakonite suspenzije i otkaza od 2017. izgubio sam preko 150.000 KM na platama i doprinosima za PIO, a kako sam Viškoviću sasuo u facu oštećen sam za tri -četiri stotine hiljada maraka. Kako stvari stoje ići ću sa tužbom protiv BiH na Sudu BiH zbog pretrpljene torture za čije sprečavanje je država garant.

      Izbriši
    5. Sto Bih? Tuzi RS kad je protiv Bih svi se slozite a kad treba uzet novce onda ima BIH..

      Izbriši
    6. Nema RS toliko novca.

      Izbriši
    7. Izvinite, ali ja sam protivnik otcjepljenja i sličnih gluposti nego se zalažem za što jaču uniju ex-Yu prostora. BiH je država koju jedinu vidim kao svoju i upravo od nje tražim da izvrši međunarodne obaveze oko ljudskih prava čiji je garant. Ne mogu Srpsku tužiti zbog kršenja konvencija čiji nosioci obaveza su države, kad naprosto nije država. Niti će to ikad postati bez obzira šta Dodik mantrao budalasti narod

      Izbriši
    8. A ti bi opet Jugoslaviju jebo li te titaga pokojni

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Polako, valja još pisati o ovoj temi, a posebno oko ubistava

      Izbriši
    2. Iskreno malo sam požurio sa podacima da ne bide kao sa akcijom Roma, da su drugi prije mene objavili imena uhapšenih i šta se dešava - iako sam mjesecima ranije znao šta će uslijediti.

      Izbriši
    3. Ja sam treci sakic koliko ja znam posto ivan sakic je moj stric

      Izbriši
    4. Bio je i Dinko Šakić, ustaški komandant logora Jasenovac, tako da imamo i četvrtog Šakića. Možda da potražimo još nekog?

      Izbriši
    5. ТАКО ЈЕ БОРО НЕКА ЗНАЈУ КО ЈЕ ДИНКО ШАКИЋ ЈЕБЕМ ЛИ МУ ПЛЕМЕ ДА МУ ЈЕБЕМ , СВАКА ЧАСТ !

      Izbriši
  3. Is coming back Borooo🥸

    OdgovoriIzbriši
  4. Da nije treci marko žujić što mu je mama izmislila radno mjesto u bolnici prije par godina da ga zaposli

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 😀😀😀

      Izbriši
    2. Na poslu decko od 9 do pola 10😂

      Izbriši
    3. Ode na pauzu a,da ga vide kolege.

      Izbriši
  5. Boro znao sam te ubadati i kontrirati na blogu ali moram da kazem da si u zadnje vreme opet pravi Bora koji pise prave tekstove da bolje ne moze sad jos samo povuci paralelu kako su svi ovi dileri imali i imaju uticaj ili cak i drze sportske klubove i teretane sto nas dovodi u veliku opasnost to jest nasu djecu koja naivno odlaze u te klubove i teretane gde se od njih prave " musterije" za tu robu malo se raspitaj i o ovom bracnom paru sto Šakić pa ces vidjeti sta im u Prijedoru drzi uzi clan familije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. Prijedorčani znaju da Šarići rade sa djecom osto kao i Janjanin, pa sam to ostavio za komentare i ovim dokazujete da ste informisani bolje od mene.

      No, pomenuo sam i obezbjeđenje diskoteka i mjesta okupljanja mladih, a kao paravan za dilanje droga. U tim krugovima neregistrovanog obezbjeđenja imam zaista dobrih drugova i primarno zbog njih mirno spavam kad moja djeca izlaze, no postoje i oni drugi kojima uz policijske plate, dnevnice za obezbjeđenja treba i lova od prodaje droga. Sa takvima sam uvijek imao problem

      Izbriši
    2. сваки цовек који се бави спортом,сваки цовек који ради у полицији је дилер па затвори цео град, јел могуце да сваки цовек кога полиција хапси има везе са покојним Башићем и Шмитом па затвори цео град , онда је Боро одличан човек који ради свој посао и био је поштен полицајац Доста људи је уз њега, али не може сваки човек да буде крив, Боро је у праву што се полиције тиче

      Izbriši
    3. Znači naša djeca netrebaju trenirati nego dq budu u parkovima da sjede kuči na tel da nevode zdrav život jel svaki ko drži teretanu ili sportske klubove je diler

      Izbriši
    4. Mnogo njih je znalo šta se sprema Bašiću i na različite načine doprinijelo zločinu, a čelnicima ne odgovara razmotavanje tako prepletenog klupka. Znate ono: "Srpska je bolji entitet..." pa se zločini guraju pod tepih.

      Izbriši
    5. Daleko bilo da sportske radnike svrstavamo u narko dilere. Ovde je roditeljima djelovalo kao veća sigurnost za djecu ako treneri rade u policiji. No, pogledajmo i neke druge orjentire za roditelje. Pored policijske plate ovaj par je dobro zarađivao od treniranja djece koje su roditelji masno plaćali. Onda su ti isti roditelji Ivana mogli viđati kao redara na splavu. Znači, nakon dva primanja trebalo mu je i treće, a četvrto u vidu zarade od prodaje droga dolazi samo po sebi. Pride gro roditelja zna da je policiji zabranjeno raditi privarna obezbjeđenja i da time krše zakon. Kad već ovakvim radom krše zakon, a zašto ne bi radi veće zarade i prodavali drogu?

      SUŠTINA JESTE DA RODITELJI MALO RAZMISLE I PROVJERE KOME POVJERAVAJU DJECU JER U SVAKOM ŽITU IMA I KUKOLJA. Pored toga ne znam normalnog roditelja koji će dijete usmjeriti na kikboks kojim narko mafija u Prijedoru caruje preko dvije decenije. Trebam li zaista navoditi detalje ili je dovoljno što sam postavio link na akciju Piramida u kom detaljnije objašnjvaam kriminalne šeme?

      Izbriši
    6. Sve si uuu pravu što se tiče policije jedini čovjek si ti koji ima muda da ratuje sa policijom i zato te narod i voli i cjeni

      Izbriši
    7. Ne ratuje on sa policijom, on radi za policiju i dan danas, on ratuje sa suprostavljenim klanom u policiji

      Izbriši
  6. Olako ti čika Boro iznosiš takve izjave, uz dužno poštovanje..🙂 svega ti po malo zbrlja.. biće da svi rade kao jedno🤔

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Po teorijama koje kod nas prevladavaju ORGANIZOVANOG KRIMINALA NEMA BEZ DRŽAVE i ja to samo prezentujem kroz konkretne primjere.

      Izbriši
    2. Boro kapa do poda prvo Draganu Milojici i njegovim sadasnjim saradnicima pa onda tebi zato sto udaris medju rogove jer citam portal prijedora ni inicijala ni nista da objave a to treba raskrinkavati imenom i prezimenom jer mahom su u dilanje upetljani ljudi koji djecu grada prijedora navlace u svoke lokale teretane i klubove pa ih niste kokainom

      Izbriši
    3. Prije sat sam provjeravao i nijedan portal nije objavio imena uhapšenih policajaca iako bi to trebala biti atraktivna medijska tema. Zašto, pa i ja se pitam.

      Izbriši
    4. Nisam u kontaktu sa Milojicom, Karanom, Egićem i drugima koji rade ove predmete. Rijetko ih vidim, a i tad se samo pozdravimo bez ikakvih priča. Ne želim da njihovi šefovi prave im probleme zbog mene, pa ih čak ne smijem hvaliti koliko zaslužuju. Kako pratim dršavanja i dolazim do informacija moja je stvar, a onda imam i slobodu iznošenja mišljenja bez da ljude povezuju sa blogom. Baš kao što pojedine akcije sačekam da završe pa onda objavljujem detalje - istrage imaju prednost nad mojim posjetama blogu i reklamama.

      Izbriši
    5. Boro ipak mislim da ovdje ima i zasluge direktor policije. Ipak treba i reci da je maknuo Mikanovica ovima.nekidan je bio u sarajevu, kako vidis tu saradnju a zbog ovih prica o nesaradnji na nivou institucija entiteta

      Izbriši
    6. Mislim da Kostrešavić puca na mjesto direktora SIPA i tu bi od njega tek mogli očekivati prave rezultate. Istovremeno se miče od Siniše Karana koji na poziciji direktora od starta traži Milu Šikmana. Doduše, ako bude po tajkunima oko Igora Dodika onda je Miloš Brkić najizvjesniji direktor. Mnogo toga je u igri i zato pratim dešavanja oko konkursa za dorektore policijskih agencija

      Izbriši
    7. Eh da, Kostrešavić i Milojica su školski drugovi i bez ikakve sumnje daje mu podršku za sve šta radi

      Izbriši
    8. Boro pričo si da u jednom text loš o gosbodinu kostreš sad druga priča i da si znao da imaju veze kad su te majmuni pretukli u zatvor

      Izbriši
    9. Boro je tu ispitivao samo mogucnosti i utvrdio da nema nista vjerovazno. Moglo se vidjeti da je optuzio ministra za to sto se desilo

      Izbriši
    10. Pokušavam razdvojiti svoje lične probleme i borbe od procjena dešavanja bitnih za društvo i državu. Ovde sam naveo ko "puca" na koju poziciju po tome kako onjektivno vidim, a onda valja zanemariti moje lične odnose sa pojedinima. Eto protiv Brkića sam i kribične prujave podnosio i gadno ga prozivao zbog čega mi nikako ne odgovara na poziciji direktora policije, ali znam ko stoji iza njega i kako ga guraju na funkcije, te da će zasigurno iskoristiti konkurs za direktora. Vjerovali ili ne, ali ako Mile bude imao svog kandidata prvo će imati okršaj sa sinom Igorom preko kog će gurati Brkića.

      Ko ne vjeruje u moje procjene i informacije neka pretraži na blogu kako je formirana vlada Radovana Viškovića u prvom mandatu i vidi kako su tajkuni olupljeni oko Kaje bukvalno kupili funkcije za Željku Cvijanović i Lukača. Pa je Željka shodno planu mandat za sastavljanje vlade ponudila Zoranu Tegeltiji, da bi Mile poslije sat dva sazvao pres i rekao da to ne važi nego da će mandat dati Viškoviću. Objavio sam da Višković pojma nema o tome nego je Mile morao izvaliti neko ime. I tek treći dan Višković saziva pres i potvrđuje da je dobio mandat. Isti mrkonjićko-banjalučki lobi stoji Iza Brkića i zato ovako ukazujem.

      Izbriši
  7. Шакићев брат има теретану јер се оженио богато, у Чорокалову фамилију и мислим да он нема везе са дилањем, млађи Шакић је критичн још од кад је био клинац. А полиција да дође направити рацију или у Маестро или у Рому, у било које доба дана, има материјала за хапшење.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razmišljao sam da obrišem komentar jer pojedinci sa Maestrom zaista pregone. U tom kafiću sam čest gost i teško da bi mi nešto promaklo. Davor je zaista ozbiljan lik i njega povezivati sa kriminalom je bezobrazno. Ko dođe u lokal posluže ga kao i svuda drugdje, a posebno jer su u pitanju dugogodišnji gosti koji niko ne pamti kad su napravili neki problem.

      Izbriši
    2. Boro a ko li je Sakicu sef smijene u PS Prijedor 1🤔🤔🤔

      Izbriši
    3. Ja mislim Onaj što guzi onu tvoju

      Izbriši
    4. dobro Boro za Davora se slazem da je on sto se kriminala tice neutralan ali da tu svaki drugi gost ima minimum 5 g robije iza sebe to je tacno

      Izbriši
    5. Hajde bjezi Boro, sto se tice Maestra, nema te krimi njuske koja tamo ne dolazi, ne mora uvijek gudra biti u prici, ima tu iznuda, zelenasenja, privrednog kriminala, prostitucije, milim.da se napravi racija bilo kada, da se ne bi promasilo. Kao da pecas u ribnjaku.

      Izbriši
    6. Sta Boro hoces sa da kazes, da je Dzaja sto drzi Romu kriminalac. Kakve veze on ima sa drogom? Znam ja tamo finih ljudi koji dolaze!

      Izbriši
    7. Ti si dolazio u Romu i pio kafu sa Janjicem svaki dan. Sto to ne kazes.

      Izbriši
    8. Janjic nije ni kriminalac ni narkodiler, sta ima veze sto je s njim sjedio

      Izbriši
    9. Janjic je ok lik, samo Boru napominjem da i on dolazio u Romu

      Izbriši
    10. Ja sam za Romu i ranije navodio da ne mogu vjerovati u ono šta se priča, ali da dugo tu nisam bio i ne znam dešavanja. U Maestru sam za razliku i dalje čest gost i najviše brbljam sa onima koje sam hapsio i zatvarao. Znači odlično znam na koje goste aludirate, ali shvatite da mi imamo milion anegdota i starih priča oko čega se šalimo. Ljudi moji godine prilaze i gto onih koji su u mladosti bili u svakakvim lodorijama kasnije je steklo porodice i djecu, te se potpuno ili djelimično povuklo iz kriminala. Čak i oni koji su u kriminalu za mene su ljudi sa kojima imam o čemu prčati jer nas vežu decenije poznavanja i raznih dešavanja.

      Elem, znate koliki je Maestro kvadraturom i tu se bukvalno mora šaptati ako nećete da vas svi drugi čuju, a i kad neko nešto tiho govori privlači pažnju drugih. Nema tu uslova da neko nešto muti, nego naprosto ljudi dolaze zato što muzika nije preglasna, kafa je dobra i gosti se odlično poznaju pa uvijek bude kakve šale ili zanimljive priče. Davor i konobari posluže goste i puste ih da se druže kako njima odgovara, a baš ih briga ko je tu ktiminalac, ko inspektor ili ko je navratio onako. Znači baš kako odgovara gostima koji znaju šta je dobra kafa u mirnom kafiću i žele se uz kafu lijepo opustit bez obzira da li u priči ili pregledanju društvenih mreža. Dok ne dođe neko od šaljivdžija poput Janjića kad se naprosto morate nasmijati.

      Izbriši
    11. E moj borislave vrlo dobro mi znamo zašto ti ovako medis za taj maestro s vrlo dobro isto.znas ko tu i zašto dolazi kao i ti što dolaziš po informacije od vrlo dobro poznatog doušnika tj kriminalca koji ima raznih djela a uz to radi i za druge a ti vrlo dobro znaš za koga da nesirimo to dalje

      Izbriši
    12. Kako u Maestru sa nekim razgovarati išta škaljivo, a da to drugi ne primijete? Nemoguće. Pišete gluposti

      Izbriši
    13. Pa evo vidiš da su primjetili drugi, raskirnkaše te

      Izbriši
  8. Boro jel mislis da je ova akcija povezana sa romom ili?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova akcija je unutra policije što je nas boro govorijo godinama

      Izbriši
    2. Da se ovo sef smjene nije javio

      Izbriši
    3. Akcija Roma je samo nastavak onoga šta je prekinuto ubistvom Bašića, baš kao i ovo hapšenje Šakića. Znao ke Baša odlično čime se Ivan bavi i radio je na to tome, ali opširnije u narednom tekstu.

      Izbriši
  9. Svaka čast, Janjani su velika mafija! Iživljavaju se nad sugrađanima a policija okreće glavu, bio sam svjedok jednog takvog napada. Gdje trojica njih (dva brata Janjanina i kolega im) tuku jednog momka a policija nije reagovala na prijavu. Tu se već vidjelo da je tle pogodno za kriminal.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je sve otislo u p.m.sto se policije tice .pa i ove Sakice sto su hapsili pojedini inspektori il krim.policajci su uzivaoci il dileri..pa znaci pojebali se pojedini narko policijski klanovi oko teritorije

      Izbriši
    2. Al nam je jak standard,svi na kokainu i aparatima,nekad je bilo samo trodon i trava.

      Izbriši
    3. Moram ovde reagovati i naglasiti da jedan od braće Janjanin, da sad ne provjeravam slike radi imena, za mene je dobar momak i sumnjam da ga ima u kriminalu. Uvijek se pristojno pozdravimo, poštujem momka i nadam se da će ostati tako. U daljim tekstovima na ovu temu biće jasnije zašto sam Dražanka uveo u priču i dešavanja oko kikboksa. Malo ćemo se vratiti na ranije teme o kojima sam pisao, pa idu informacije šta su Bašić i njegovi suradnici radili prije ubistva. Sve u svoje vrijeme

      Izbriši
  10. Zena mu je ravaku ,zna se cija je kcerka a zna se i ko je klepao ,zamisli uniforme i nosis drogu malena je kolicina, šteta što nisu po mjesec bar u pritvor da vidi kako je mamicu im

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cija je ona kcerka?

      Izbriši
    2. Pa od onog policajca, zaboravih prezime a lako je provjerljivo

      Izbriši
  11. Teretana postoji preko 10 godina prije tog braka. A niko nije odgovoran za ponasanje punoljetnog brata.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa dalo bi se to istrazivati i razvodniti teretana postoji 10 g tacno ali zadnjih par godina se tu zgruvala ozbiljna para u opremu i lokaciju tako da ne bih se smeo kladiti da je samo mladji Šakić kriv ali ajde znate kako ide brod kad je bušan svi beže sa njega pa i miševi

      Izbriši
    2. Nije tesko ssznati otkud ta lokacija kao i oprema. Nisu svi clanovi porodice isti ako radi nesto jedna osoba. Prostor se zna ciji je. Opet kazem,nije niko kriv ako my je brat budala.

      Izbriši
    3. sve hapsiti i istrazivati dok se ne dokaze nevinost !!!

      Izbriši
  12. Moguce da je trci uhapseni Marko Zujic Poznati konuzment narkotika duzi vremenski period pa kad nestane para mora i on da pocne da diluje jer Kokain je Jako skup sport sumljsm da je i maldji sakic uspio nesto zaraditi jer je i on konuzment po nekim izvorima

    OdgovoriIzbriši
  13. jeste Marko Žujič treci uhapseni javili iz PS Prijedor imena

    OdgovoriIzbriši
  14. al ih Milojica reda ja mislim da je predugo ovo nosio u sebi obzirom da je gradski djecak i on tako da poznaje u dusu ove robove i sad ih samo pakuje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za Milojicu, ali ne treba zaboraviti da je Goran karan godinama radio na drogama i zna bukvalno sve o prijedorskim narko šemama. U vrijeme kada je Karan bio na drogama Dugom i Vanji su tajno postavljali kamere, pa prisluškivali i pratili ih i svakojako pokušavali ih pohvatati sa dokazima. Pored njega treba posebno naglasiti da je Igor Egić ostao načelnik za droge, a kao desna ruka Bašića bio je uključen u sva dešavanja i najbolje zna aktuelnu problematiku. Igorov doprinos je nemjerljiv, a ne trebam posebno objašnjavati koliko je bio vezan za Bašića i da neće odustati od gonjenja njegovih ubica do posljednjeg. I Dukić Radomir je takođe dio te ekipe, momak koji je mlad preuzeo SJB Prijedor nakon što sam prvi puta otjerao Gorana Mikanovića iz službe i ima zaista ogromno iskustvo kako se odrađuju složene operacije. U to vrijeme Prijedor je bio grad sa najboljim stanjem bezbjednosti u svojoj novijoj istoriji i kriminalci su ga zaobilazili u širokom luku. Normalno, Milojica je kao diplomirani OFICIR POLICIJE i momak upućen u problematiku posložio odličan tim i vidimo rezultate. Lično ne volim Mladena Marića, no previše izvora ga hvali da daje sve od sebe na razbijanju prijedorske mafije, dok za Kostreševića ne trebam ponavljati šta sam godinama pisao. Kad tako posložite rukovodni kadar posao mora dati rezultate.

      Izbriši
  15. To su dobri komci

    OdgovoriIzbriši
  16. Stanića vatrogasca niko ne dira, a Bog zna samo čime se taj sve ne bavi, i onaj Porše je valjda od "kontraverznog" biznismena Roka Snežiča

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Raspitace se polako, i u bl se siri

      Izbriši
    2. Iz BL su se za njega raspitivali još prošle godine, nemojte da brinete.

      Izbriši
    3. A moj boriša pa čovjek radi šta I ostalih 1o ljudi te struke. Nije niko kriv što si ti kao i ja glup za te stvari i čovjek zna kako uzeti keš

      Izbriši
    4. Ja znam kako se rade neke kriminalne radnje bolje od gro kriminalaca, no postoje i ubjeđenja šta je dobro,a šta zlo. Baš kao što znam kako se kriminal odražava na porodicu. Mnogima bih ja rado bukvalno zavrnuo šije, ali kćerka mi upisuje po pravo i planira sa bratom imati advokatsku kancelariju. Meni nije problem odrobijati pojedince, ali posljedice po moju djecu su strašne. Zato svi u porodici držimo se mota da je torturu bolje trpiti nego činiti. Isto je3i sa kriminalom, bolje je trpiti nego činiti

      Izbriši
    5. Ja sam dragan stanic.. vidim da vas zanima sta radim pa da objasnim malo vidim da ima nejasnoca a zanima vas... ostim sto radim u vatrogasnom preko 20 god... jos dodatno osim toga vec 10 15 godina radim sa navigacionim softverima i programa i drzim veci dio ovog djela europe(ako treba inostrane fakture da se prioloze samo recite)..naravno.. sve prijavjeno..registrovano.. porezi.. takse..knjigovodje ..i sve ostalo sto ide i to ne za jednu vec imam ih dvije registorovane i prijavljene...jedna je pro gps.. druga.. gps logistics group...znaci placam sve obaveze drzavi duplo...kucanjem na guglu za minut se to moze provjeriti.. a na sluzbenoj stranici poreske uprave za 5 min provjeriti koliko su obe napravila prometa tj dobiti za te godine i koliko je drzavi uplaceno poreza za ostvarenu dobit pa vam mozda bude neke stvari jasnije... osim toga radim na projektima vezani na blockchain tehnologiji.. berze..nekretnine ..dionice najvise s&p 500... i odskora sa ETF investiciskim fondovima jer sve ovo gore ima neke slicne dodirne tacke...a da i panamera koju spominjete koja je kupljena prije 7 godina je kupljena od mate bagica iz gradaca koji je kupio novu u bosni ako treba mozda vlasnica i ugovor samo recite...i placena naravno preko racuna jer se i za manje kolicine u banci provjerava porijeklo novca..ako imate dodatni pitanja...prestavite se i pitajte...

      Izbriši
  17. Boro Boro sta se desava sa imovinom stecenom od narkotika ?
    Svi znamo Janjanin hodao usrnog sorca spavao na madracu i gajbama
    Sad lokali kamioni avioni , ljubavnice skupe itd
    Zasto se vise ne spominje kum grupe Dejanovic Bojan ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da naj vise mrzis njega pa pricas haj sto pricas oduzme imovinu al sta imas pisati ljubavnice to netreba se pisati ima zenu djecu koji citaju ovo ako je kriv ima sud da odluci

      Izbriši
    2. Financijske istrage su pokrenute, zna javnost šta je od imovine oduzeto, a obično su to promili od onoga stvarno stečenog. Elem, zna se da dio zarade od droga ide moćnicima u policiji, pravosuđu i politici, a tu nema pristupa iz svima znanih razloga.

      Izbriši
  18. Bojan je svjedok reko je sve sta ima sigurno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jebo ti bojan majku

      Izbriši
    2. pa Bojane sto sad tako daj da fino vodimo dijalog

      Izbriši
    3. Vodi dijalog sa svojom mamom ona je za dijalog ispod pokrivača

      Izbriši
    4. hahaha al je zavladala panika svaki drugi komentar cika i skika kunu jebu a Bora ucerao pa nece da ga vadi a Milojica nagoni li nagoni mecku na rupu

      Izbriši
  19. znas li Boro da je od Marka Žujića žena direktorica muzeja Kozara u Prijedoru Dragana Žujić ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znao, ali me ne čudi ništa u Srpskoj Kolumbiji kako sam davno nazvao ovo šta se predstavlja državom.

      Izbriši
  20. Boro Borisa ti si legenda svaka tebi cast . Profesionalac ostaje dozivota
    Nemam reci svaka cast

    OdgovoriIzbriši
  21. Jeboti kum sve živo i mrtvo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. "Jeboti" se piše odvojeno "jebo ti", znači glagol i zamjenica. Ovakve komentare u principu brišem, ali me zanima kuda će ova žustra rasprava ići dalje.

      Izbriši
    2. Boro profesor srpskohrvatskog jezika a jedva završio osnovnu školu, tj pitanje jel i završio kao i onaj njegov zemljak vidačak što je radio isto u policiji

      Izbriši
    3. evo ga opet Bojan

      Izbriši
  22. Staviti kokain na recept sa participacijom

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemojte ljudi, zadnji puta kad sam se bavio receptima uništena mi je karijera. Gorica Dodik me ne voli što sam potegao pitanje: kako je zaradila PRVI MILION? Falsifikovala recepte kao što narkomani često čine i zaradila prve milione, a onda bi da bude "fina dama".

      Izbriši
  23. Kako bilo da bilo ali po tekstovima i komentarima mi se cini da taj kafic Roma i taj Dzaja precesto zavrse u paraleli sa kokainom i ovim uhapsenicima sto to rasturaju

    OdgovoriIzbriši
  24. Boro, odavno nema geopolitičkih analiza ... Držiš se previše lokala i Pd

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pravo si brdsko govedo, narod zanima grad gde zive a ne koliko je Bajden poslao Ukraini para i sta, tu pjana vrana zna da Ukraina vise ne postoji Car Vladimir je tu zbrisao puteve, pruge, elektrane, zgrade, kuce, vodovode i silose i sta tu po tebi ima da se vise razglaba ?!

      Izbriši
    2. Nema se šta posebno reći, ekonomska i politička kriza će rasti dok god se EU ne raspadne, a nakon toga će SAD morati u pregovore sa Rusijom i Kinom. Normalno dok Ameri izaberu nekog sposobnog da uopšte priča, a kamoli pregovara o novim globalnim odnosima. Ovako bi u pregovore morali uvrstiti EU kao trenutno moćnu uniju, a šta ne odgovara nijednoj od ove tri sile. Njima najbolje odgovara da Evropa gori kao u oba svjetska rata i najviše se toga bojim iako su izgledi mali. Ostajemo na ekonomskim nagonjenjima, na DEDOLARIZACIJI, na jačanju kosmičkih resursa, dok više ni Ruse i Ukrajince ne zanima hoće li zauzeti/izgubiti ovo ili ono selo.

      Hajde kad smo na ovoj temi da kažem nešto suštinsko. Putin da želi kapitulaciju Ukrajine uradio bi isto šta je odrađeno Miloševiću 1999. godine. Miloševiću kad su zaprijetili da će "Beograd biti ravan kao sto" pristao je na prekid vatre i pregovore. Putin odlično zna šta znači samo prijetnja da će sravniti Kijev i koliko bi Zelenski bio na vlasti nakon odbijanja pregovora. Samo mu ne odgovara kraj rata pošto nije ostvario ključne ciljeve - poput pregovora sa Amerikancima oko rekonfiguracije svjetskih odnosa. Pobogu Hitler je zauzeo Francusku u nadi da će čerčila dovesti za pregovarački sto, a tek onda shvatio da je obična britanska marioneta. Projektovan je za rat koji treba izgubiti, a samo kako bi se potonjim pregovorima uspostavili novi svjetski odnosi. Nema istorije nego se samo vrtimo u krug po jednim te istim matricama.

      Izbriši
  25. ma sta ces po pitanju tog Zujica i te njegove bivse zene Dragane Mamic direktorice muzeja Kozara, sta reci sem nasla krpa zakrpu eno na portalu tekst o mucki u muzeju fali oko 490 predmeta velike vrijednosti postave se politicki birani direktori i onda krčale po drzsvnom dok ne dodje do propasti sve to treba hapsiti i osudjivsti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gore sam obrisao nekoliko prostačkih komentara na račun porodice, no ovde se priča zanimljivo širi i to poštujem.

      Izbriši
    2. Dragana je poznata u gradu po svojim explicitnim radnjama. Brak trajao 2 dana

      Izbriši
  26. SANDI KUKAVICA BORISA OCETE MI
    Dozvoliti da se oglasim i da ISPprICAm od A do Z ISTINU🎩💎 I Gradu mangupa umjetnika Sprtista

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bio Sandi ili ne u pitanju ovo je prostor u kom svako može napisati svoja saznanja ili iznijeti mišljenje. Više puta su ljudi u komentarima napisali odlične informacije, meni čak nepoznate, pa sam to istražio i objavio. Od komentara je krenulo, a završilo sa smjenom direktora bolnice nakon što je odbio ministrovo traženje ostavke. Znači dokazano šta je moguće na ovom blogu.

      Izbriši
  27. DOSLO JE VRJEME DA SE KAZE ISTINA1🎩💎

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. AJDE SANDI PISI NESTO GDJE NESTADE

      Izbriši
    2. 🤣🤣🤣🤣🤣

      Izbriši
  28. Sandi zet od pokojnog kamenorezca Darka Mikanovica ?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. UPRAVO TAJ

      Izbriši
    2. otvori svoju dusu izmucenu zato je Bora i stavio komentare da se mogu pisati !!!

      Izbriši
  29. Ima li Momare zivog,zna li se sta?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima li Goje Sobota zivog to je pitanje svih pitanja 🤣🤣🤣

      Izbriši
    2. Ko zna Momića zna i da taj neće progovoriti iako bi tako mogao sebi dobro pomoći. Inače gro tih pritvorenih u Sarajevu i Banjaluci poznajem kao tvrde momke koji istrpe sve bez ikakve priče sa organima, dok o dilovima da ne pričam. Opet znam i koliko su se pojedini bojali Vanje i Dugog, pa sam im zalud nudio da ne leže ni dana i čak statuse zaštićenih svjedoka. Jok, kažu oni meni ovako u priči sve, ali ništa na papir.

      Hajde da ispričam jednu dogodovštinu vezanu za Momaru. Oduzmem njemu i kumu auta, a onda se suočim da treba sila pisanja zbog carinskih prekršaja, pa odvesti auta na depo u Dubicu i svašta nešto za šta sam bio bukvalno lijen. Nazovem kolegu na carinskim istragama i kažem mu da će dva lika sama dovesti auta i predati mu da bi on završio postupak. Onda zovnem njih i vratim im ključeve, pa ih uputim za Dubicu. I stvarno odvezu auta, ovaj im oduzma ista, te im rukne prekršajne naloge sa po hiljadu maraka kazne. Mogli su 'ladno sakriti auta pa da ja objašnjavam šta je bilo, ali sam znao da će me ispoštovati - na svoju štetu. I samo zato što sam bio lijen u tim sitnim postupcima. Zato sam ih na svoj način gotivio i znao pomoći kad god to mogu u domenu zakona.

      Izbriši
  30. Kako svi ovako znaju pisati za Draganu Mamic ex Zujic a pola ih mozda i ne poznaje evo ja za nju licno znam pun kofer desavanja ali naravno da necu pisati a ovi sto pisu kao stara kurva, voli ovo ili ono nemaju jedan jedini detalj da to obrazloze 100 % sam siguran

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nebitna u ovom slucajnu totalno izuzmite zenu.

      Izbriši
    2. Nije im dala i odmah je Kurva

      Izbriši
    3. ma nije to razlog, ona se nadavala i kurti i murti 😇

      Izbriši
  31. Dobro je sto je Boro dopustio da se u komentarima iznesu sve javne prijedorske tajne. Neko gore prethodno napisa o onom vatrogascu Staniću koji se godinama švalerisao sa Dijanom Đuđić, pa je prebacio ko štafetu pod skute Roka Snežiča. Droga se dila, pare se peru, svi sretni. Sjeba ološ grad, u Medeljin sa Ali Ekspresa nas pretvoriše. Dragana Mamić, bivsa Žujićeva žena zatrudnila sa Kabićem iz SNSD, abortitala. Sada i ovog muslimana Sandija Kukavicu konacno uhapsise, valjda ima nade da je pravo ciscenje tek krenulo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaci Kukavica Sandi uhapsen, zato on hoce da otvori dusu na Borinom blogu 😆😂

      Izbriši
    2. E jbg ti sad previse otkri ovo nisam znao

      Izbriši
    3. Hahaahha.... kakve gluposti se pisu..ovde se nekad moglo procitati i nesto pametno i potkovano
      bar nekim argumentima.bar si ti boro bio uvjek za to....ovo sad je vasar i pljuvanje ko koga stigne... .....taj vam stanic ima dvije firme i nema firme prevoznicke u ovom djelu eu da ne saradjuje njim oko navigacija..momak max potkovan poslovno i stvoren za biznis ko je iko popricao sa tim covjekom 5 min o poslu zna o cemu pricam..momak je druga dimenzija sto se tice posla....

      Izbriši
  32. Dragana Mamic kao da je porno glumica, 100 sex afera. evo ja znam za jednu ali 100 % istinitu, decko po prezimenu Joveš joj je bio vjerenik radio kao inzinjer na tehnickom pregledu kod NESRECNE BRACE VUCKOVIC na raskrsnici kod stare kuglane i elektra, trebali su se vjencati i Draganica izadje u grad gde je naisla na Žujića od citavih 55 kg i 165 visine i takav dasa je izprangija na parkingu koji put i ona se uda za njega a ostavi Joveša zvanog inzinjer dobar decko kulturan pristojan, to dete koje ima Dragana je dete Žujića. znaci s obzirom da je stigla i do SNSD sta zakljuciti sem pogodna sa svih strana ocigledno iskustvo u porno aferama a evo sad su opundrali i muzej Kozara gde je Dragana direktor pa eto mislim da je Javor dobio ostru konkurenciju na sledecim izborima za gradonacelnika jer Dragana grabi na tu poziciju kao raketa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ziva istina, potpisujem sve ovo sto si rekao to se znalo samo svi sute i svi se prave mutavi

      Izbriši
    2. Prostačke komentare i kad se vrijeđa nečija porodica bez razlike brišem. No, kad neko ovako sroči komentar ni sam nisam pametan. Elem, kad se neko prihvati funkcije direktora JAVNE USTANOVE postaje javna ličnost i valja se sa tim nositi. Niko na ovom blogu nije ispljuvan gore od mene i takve komentare nisam uklanjao, pa neću ni za druge. Uostalom zajamčio sam slobodu javne kritike društvenih problema i pogazio bih vlastite principe

      Izbriši
    3. ne brisi nista kad znaju krasti drzavno i bogatiti se neka i budu narodu pred ocima da i narod zna bar deo istine a eto surova je istina kad neka fuksa i droca poput te Dragane Mamic moze biti direktor jedne kulturne ustanove poput muzeja u Prijedoru a vidis ti njene istorije bivsa zena dilera, funkcijoneri snsd joj prave djete pa abortira i to da predstavlja muzej treba je stisnuti da kaze gde je 490 predmeta iz muzeja sto su pokradeni

      Izbriši
    4. Čekaj brate, to što je neko javna ličnost, ne znači da treba biti OK pričati sve najgore o njemu. Sad ja odem na neki portal i pričam kako je tvoja žena kurva, bila sa moja 3 druga, vukla bijelo sa njihovih kita i to sve prije 3 godine dok si ti bio na nekom terenu...I onda kažem "Jbg Boro, ti si bloger, javna ličnost, moraš iskulirati". Da ponovim, ovo navodim kao primjer, karikiram, niti je istina niti bih to pisao. Ova žena je profesor, majka malog djeteta..Sa ovim likom što je otres'o je bila nekad davno. Sve i da je sada bila, on čovjek radi u bolnici, nikad padao za nešto.. Sad čitavu upravu bolnice treba prozivati zbog njega?!
      Boro, sve i da je sve ovo istina, da je najgora na svijetu, ružno je da ti zbog podizanja broja čitalaca puštaš da se pišu takve stvari. Nebitno da li je Dragana, Marina, Ema, Ena, ovaj, onaj. Ko je s kim bio, ko je abortirao, ko je kurva a ko ne....Fazon foruma srednjoškolaca. Tvoj je blog, radi šta hoćeš ali ono...nije OK brate.

      Izbriši
    5. Slažem se sa kritikom u potpunosti. Prvo sam brisao bezobrazne komentare o dotičnoj, pa i gdje se samo pominjala, ali onda je krenulo još više tako da nisam znao kako se postaviti. Ona nije tema i nema veze sa dešavanjima pa se ne trebamo baviti šta radi i slično. Sad neka ostane ovako, a već na narednim objavama ću uklanjati komentare o toj ženi koju ne poznajem i ne vidim bitnom za teme kojima se bavimo. Uostalom, ja joj ni bivšeg muža pominjao nisam jer mi nije bio pretjerano bitan. Sitni diler kkavih imamo na stotine i hiljade.

      Izbriši
    6. Treba da se pise i treba da se cita kad su znali krasti i kurvati se za pare ovo im je i mala kazna. Treba ne samo prijedor nego citav region da procita i vidi

      Izbriši
  33. Ja cu samo dodati!Kada je Šakic dosao da bude pripravnik,bas je kod mene rasporedit nekih 2 meseca smo radili skupa.Ne mogu nista da Kazem lose za dečka.Nego ono sto su uradili pripadnici ukp-a,prilikom privođenja,onako roditelje pred dvoje dijece od 2 do 7 godina,Jos plus kolege,stvarno nemam reči

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kako su ih i gde priveli Kevine ?

      Izbriši
    2. A sta su trebali, javiti mu mozda da ga istrazuju ili da dodju kod njega na kafu. A on i oni bokseri kad lemaju dok su radili obezbjedjdnja nikom nista. Samo udri takve

      Izbriši
    3. Nemas djece pa mozes pričati tako sve razumijem ako je kriv ima dokaze ispitaj predaj na sud i cao. Al dobro je boro reko NASA drzava je kolumbija prava jednog dana če policija nekoga prebiti pa kad neko podlegne odgovarace drzava za to.pa kad se narod digne u strajk .

      Izbriši
    4. Čuj Kevina, policajci i dileri droga "kolege". Da nisu munjevito upali ovi bi uništili drogu i onda nema dokaza. Elem, JESU LI ŠAKIĆI NA SVOJU DJECU MISLILI KAD SU POČELI PRODAVATI DROGU TUĐOJ DJECI? Koliko ljudi radi dan i noć noć samo da prehrani djecu, ali ne prodaje drogu nego se pate poštenim radom. I niko im neće upasti u kuće i prepadati djecu pošto naprosto nema razloga. Ako tebi dileri droga mogu biti kolege nekima ne mogu i zato nismo svi isti.

      Izbriši
    5. Boro zbog ovog komentara imas moje postovanje do neba i sam sam roditelj koji radi 2 posla da troje djece odhranimo...a gde su uopste pohapsili Ivana i Draganu šakić ?

      Izbriši
    6. Nismo se razumeli,ljudi moji na dijeci ostaje svijet,jel treba traume da prežive,zna se kome se upada u kucu i na koji nacin,bar ja to znam,oni ni su teroristi,ubice,manijaci...prvo radne su kolege,drugo fino pozvonis i kulturno pristupio zadatku.Evo navescu jednu situaciju a bilo ih je mnogo.Kad sam bio podrška Sipi,kad su upali kod Zoke Palinog na Urijama u 2 sata novi,dve curice isto tako 7 8 godina,djeca i zena su traume dobili,i sta sad...zena Radmila je uticajna nesto preko medija,ali džaba

      Izbriši
    7. Pantere, nikad ti nisi radio dilere droga i lupetaš kao seoski policajac - šta i jesi. Minut treba dileru da drogu baci u vc šolju i voda odnese dokaze. Zato se upada munjevito i onemogućava uništenje dokaza. Meni je kao mladom policajcu u pretresu ostala droga ispod dušeka male bebe koju mi bilo žao buditi. Nisam našao drogu zbog bebe, a kasnije sam doznao šta se lola hvalio. Treba li da ti nabrajam kako sve krijumčari droga koriste djecu za taj prljavi posao? Od skrivanja u autosjedalicama, igračkama do garderobe? Nisu im policajci kazali da dilaju drogu, bar ne oni pošteni koji su ih pohapsili, a time i dovedu djecu u stresne prilike.

      Elem, baš te kategorije policajaca okorjelih kriminalaca gadno su naudili moojoj djeci samo zato što nisam okretao glavu od njihovog kriminala, a kasnije i na ovom blogu ih raskrinkavao. Sad kad im se obija o glave to što su radili ja bih se trebao baviti njihovom djecim. Iskreno, ne zanima me ta tema, a ti kako vidim po komentarima više govoriš o sebi, nego o djeci.

      Izbriši
    8. Govori o meni jer je Panter u penzi....Panter je mimo uniforme preko 300 kuca pokrio moj druze,Panter je bio seoski milicioner i to ostao,i to onaj narodni.Panter je ranjavan za ovu državu,I kad sam video ko su sefovi u polici,ko su načelnici u opštinama,direktori javnih dobara....sta sam trebao raditi za mafiju i ljigavce,okretati glavu od tajkuna a kažnjavati seljaka za neregistrovan traktor.Davno sam rekao biti pravi policajac je biti u Finskoj,ovde si samo Majmun u uniformi

      Izbriši
    9. Pantere, pa što nisi napustio policiju kada si vidio u kom pravcu to ide? Jok, još 10-15 godina ubirao si platu da ništa ne radiš, a onda dobio penziju koju nisi zaslužio pošto si se bavio privatlukom umjesto policijskim poslom. Nisi ti mnogo bolji od ovih što uniforme koriste da lakše dilaju drogu, nego si se zajedno sa njima držao pod ruku dok ti je to odgovaralo. Reče da si sa malim Šakićem radio kad je primljen u službu, pa me ne čudi kako je završio karijeru nakon takvih učitelja.

      Izbriši
    10. Pa jest sigurno po Koprivnoj i Uzorcima naucio samnom drogu dilati,dok sam mu govorio sta treba i kako,vec su ga ove tvoje barabe kibicovale iz Pijedora,pa sad im konkurencija.Još Milanovića i Jurišica ima u policiji

      Izbriši
    11. Panteru ucera ti ga Bora za "malog" Šakića Ivana, obucijo si ga nema dalje, kazu nova kletva daj boze da te kevin panter obucava 😁

      Izbriši
    12. Pantere, ako postoji simbol za policijske i režimske muljaže onda je to malena Oštra Luka. Od falsifikovanih dokumenata do lažnih firmi, pa sve do šverca (uključujući i drogu) išlo je preko Oštre Luke, a posebno kad je lopuža Mima Dobrijević bio načelnik. Eto u krim službu njaveća lopuža došla je iz te stanice u kojoj si ti malog Šakića "učio poslu".

      Izbriši
  34. OVAKO PRVO DOBRO VEČ̣E BORO,SVAKA TI JE KA U NJEGOŠA,SAMO ŽELIM DA POZDRAVIM SVE PRIJEDORSKR DRUKARE I PI*KE..Kako pade Draza tako i uvali kolegu Šaku kao i što su se kum Boki i drug Vlado Pavić oprali od Dade tako se svi peru i svi su nule obične više volim poštenog dilera ili kriminalca nego lažnog! Pravda za Šaku i njegovu ženu,dajte ganjajte one VELIKE RIBETINE!!! Pozdrav Boro. J.K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U ovolikom broju pohapšenih nadati se da će pojedini progovoriti. Primjera radi da je načelnik policije Goran Mikanović bio stvarni kapo narko mafije, pa onda neka Mikan vadi se na Gojka Vasića, Dragana Lukača, Čubrija...

      Izbriši
    2. cuj de komentara Boro covjek voli POSTENOG DILERA ILI KRIMINALCA pa gde moze diler biti posten moj brate tudju djecu zavedu i obmanu toboze sportskim zivotom i klubovima pa ih snabdjevaju drogom i niste a to sto vapis za pravdom za Šakića tu je jedina pravda ova sad sto je Milojica Dragan uradio strao ih iza resetaka i tačka a sto se tice Janjanina i ostalih pa nemoj biti smjesan da si mislio da ce ti zipovi robijati 5-10 ili vise godina a da ne uvale sve te kumove i bracu nisi ti čojstvo i junastvo ako dilas i treniras boks pa si usput nabio 120 kila a to sto vi mislite naivni on je bokser znas taj nikad propjevati nece e moj druze takvi se slome vec u marici pa zacvile nisam ja kum je

      Izbriši
    3. Ovde se moram složiti sa više navoda. Prvo, nema čovjeka u onom koji dila drogu uopšte, a kad to radi pod zaštitom policije onda još manje. Drugo, Jurišić je ovako čvrst momak, ali je priznao aman u marici kako navodite i potvrdio moje iskustvo da policajci pjevaju kao slavuji. I kad pokušaju lagati to čine najgluplje moguće, pa padaju u trans i sve priznaju dok se inspektor nije ni zagrijao za ispitivanje. Isto tako mnogi nabildanii i tetovirani "opasni"likovi sa mnom su dobri zato što ne pričam kako su plakali kao curice. Te krimose pod zaštitom policije sam uvijek drao ko konje, a poštovao sam one koji su se "brusili"na ulici. I kad nisam znao ništa o onima koje sam obrađivao poslije par rečenica znao sam ko je zaista došao sa ulice, a ko se ufurao pod zaštitom države. Poslije prvog šamara više nije moglo biti greške. Zadnjih desetak godina službe nikom čvoku nisam opalio jer sam mahom znao koga radim, baš kao što su i oni znali kakvu reputaciju imam

      Izbriši
    4. Добро је што овде говорите истину, значи сви сте и раније и данас мимо закона тукли људе да признају шта јесу а шта нису, да ли закон дозвољава да се људи туку и убијају само да би се подигли чин и плата инспектора, ја кажем ко се бави криминалом треба вам макета са улице, али суд је ту да одлучи ко ће бити пребијен, а не да се туче у полицијској станици, па даље до станице.

      Izbriši
    5. Dobar dan boro legendo jedno pitanje dali svaki čovjek u BIH tetoviram kriminalac narkoman i tako dalje šta kažes na EU policija advokati inspektori tužioci uglavno svi su tetovirani znači da su kriminalci al vani je to normalno samo u BIH to nije

      Izbriši
    6. Tamo je normalna i evrovizija i ostale gadosti.

      Izbriši
    7. U tim profesijama sto si nabrojao krije se najveci broj psihopata.

      Izbriši
    8. U EU je normalno ubiti 700 000 Srba pa ih proglasiti da su genocidni.

      Izbriši
    9. ja bih tebe poslao kao izaslanika Milorada Dodika da im ti to u eu razjasnis srce mi zaigra kad vidim Milorada kako prica o tome a kad je imao priliku braniti svoj narod od devedesetih gde je tad bio pa verujem iskreno da si i ti taj tastatura patrijota

      Izbriši
    10. Nisam njegov fan i komentar ti je promasen.

      Izbriši
    11. Tetoviranje je danas pomama kakvu je teško zaustaviti, svaka budala šara po sebi jer vidi od drugih. Izvinite što potičem iz nekih ranijih vremena kada se znalo ko nosi mnogo tetovaža. Kad je policija tetovaže na kriminalcima unosila u registre i čak slikala radi identifikacija. Baš kao što su se pojedini tetovirali da daju do znanja kojoj kategoriji društva pripadaju. Ne mislim na ono JNA ili ime djevojke, nego na zatvorske tetovaže.

      Izbriši
    12. Što se tiče batinanja mnogo puta sam objasnio da zadnjih deset godina službe nisam nikom čvoku udario jer mi to za posao naprosto nije trebalo. Reputaciju sam izgradio kad je Prijedoru bio simbol za organizovani kriminal i kad je to bio način slamanja kičme kriminala. Znao sam kako se to radi jer sam od 19. godine bio u specijalnim vojnim i policijslim snagama i za te stvari obučen. Na silu se odgovara silom i manite me demagogija o nečemu šta mislite da znate. Boro zna kakav je okus cijevi pištolja u ustima, zna kako je kad imaš cijev automata prislonjenu na potioku, kako je kad te vode u logor, progone i svašta nešto. Imao sam samo 20 godina kada sam progonjen od Tuđmanovog režima u Hrvatskoj i izvukao živu glavu. Nakon toga uslijedio je rat i bar tad sam iskusio strahote. I izgubio strah od smrti ili stradanja. Izvinite što me je život načinio takvim, a da se pretvaram u nešto šta nisam da bih se nekom dopao naprosto ne mogu. Takav sam i to javno kažem, a da želim lagati ljude učlanio bih se u kakvu stranku i bio direktor javnog preduzeća ili ustanove. Gro direktora u Srpskoj nema moje reference, a ipak ih trpite dok to što sam ja nezaposlen stvar je mog opredjeljenja. Nisam htio ugasiti blog i pristati da me klošari ucjenjuju, nego sam im javno poručio da me slobodno otpuste. Sa 40 godina staža!

      Izbriši
    13. Neki bi da budu mafija a da ne dobiju nikad po nosu.

      Izbriši
    14. Odkud Boro od 19 godine u specijalnim snagama kad si ovde pisao da si tad bio konobar u hrvatskoj, a da si tek posle rata postao policajac

      Izbriši
    15. e jbg sad i ti gledas u sitnice 😂😂😂

      Izbriši
    16. Sa 19 sam upućen na odsluženje JNA u vojnoj policiji RV i PVO, sa jakom protivterorističkom obukom tokom koje sam stekao i VES snajperiste. Zaista buran period tokom kog sam prošao zaista zanimljiva dešavanja. Od obezbjeđenja najrizičnijih skupova tog doba (Milošević, Tuđman, Alija i drugi predsjednici republika kad su raspravljali o budućnosti zemlje) do odlazaka na Kosovo i razbijanja terorista. Po povratku sam konobarisao jer sam zaista odlično zarađivao, a čim su moji papiri iz JNA došli u vojni odsjek ponuđen mi je posao u posebnim jedinicama policije MUP Hrvatske bez obaveze da idem na kurs za policajca ili ikakvu obuku. Jok, potpisao sam izjavu da se stavljam na raspolaganje JNA, dobio za kontakt jednog poručnika i čekao šta će služba odlučiti oko angaživanja. Čim sam izbjegao iz Hrvatske isto sam uradio u Banjaluci i zadužio snajper i uniformu, pa nekih četiri mjeseca čekao da me angažiju za borbena dejstva. Kako sam i obučen tako sam i samo slijedio naređenja, a nikakva politika me nije zanimala. Zato bih mogao još ratnog staža uvesti u status borca, ali i ovako sam prva kategorija pa mi ne znači ništa. Ne znači mi ni ovo šta imam fomalno kad vidim da i ratni profiteri i dezerteri se kite ratnim stažom.

      Izbriši
    17. 😂😂😂😂

      Izbriši
  35. pitanje za Boru, sta mislis Boro ima li u prici rodjenog brata od Ivana Šakića, mislim na onog sto sad drzi onu fensi teretanu na kruznom toku kod Bentli picerije ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne vjerujem da ga ima u ovom ili nekom drugom kriminalu iako ga ne poznajem. Kako? Još pok. Bašić se bavio Ivanom i svom tom pričom koja traje godinama, a sad su momci samo završili posao. Znači da je brata bilo u tim rabotama uhapsili bi ga kao i Ivana, odnosno kao i onolike u akciji Roma.

      Kako su znali kog Marijaša treba uhapsiti? Vrlo slična priča sa dva brata, jedan nevin robijao za drogu sa Vanjom, a drugi "sportista" vodio poslove i prije izlaska Vanje iz zatvora.

      Izbriši
    2. Šta znači "Marijaš"? Šta znače te posljednje dvije rečenice?

      Izbriši
  36. Gdje Rumonja Mikanov druker .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za mog znnaja Rumonja nije drukara, čak ni za ikakvu saradnju sa policijom. On je sa svima ljubazan, ali ništa preko toga. Dosta sam radio i njega i tu družinu i nikad jednu jedinu imformaciju nisam dobio od njih iako sam bar u tome bio vješt. Zadnjih godina ga ne viđam i slabo znam gdje je uopšte, ali da je u šemama sa Mikanom čisto sumnjam. Čisto onako pišem šta mislim bez da me to nešto zanima.

      Izbriši
  37. Šta je sa Predojevicem Muzickom još se druže sa onim ciganom jurisicem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam da se druže ili imaju nekih veza. Već sam nabrajao ko se od inspektora bavio dilanjem druga i Nemanju i Muzičku nisam navodio. Iako neke stvari znam oko kojih sam davno mogao dići frku, ali ih naprosto ne smatram kriminalcima i zato ih ne pominkem u tom kontekstu. To što su radili zajedno ništa ne znači jer sam i ja bio u toj organizacionoj jedinici i radio sa njima. Zna se i koga tačno sam od "kolega" htio pohapsiti još 2013. godine, ali su umjesto toga šefovi odlučili mene maknuti sa organizovanog.

      Izbriši
    2. Pa nije ti odgovor bas sjajan koliko znam oni su svi radili u timu pod mikanom kako je moguće da nisu znali za jurisica nista po tebi dali je ti opšte moguće kako tu nama ovde sad to predstavi pa znao je čitav grad da mu rođeni brat bavise prostituc8jom i da dila bjelo za dugog ili koga već sigurno ni to nisu znali .Eno njih kod pere dođe u nako ležerno raspoloženja se smeštaju a Basiceva djeca sirocad ostaše. Ovi nakupovali stanove prave se vikendice ako to može od političkih plata mislim da ne slučajno mi bivši kolega vas policajac priča pošto je u penziji da još je u kreditu jako teško sve stizao sa platom pozdrav

      Izbriši
    3. Pazite, nikog ja nisam hvalio kao policajca, nego samo rekao da nisu dilali drogu - za mog znanja. Jašta su nego znali šta im kolege rade i ćutali kao i svi drugi. Na mom primjeru su vidjeli kako prolaze ti što se drže zakona i ne znam šta bih im rekao. Nismo svi isti, neko može okrenuti glavu, a neko ne može, neko strahuje od otkaza, a neko se ni smrti ne boji. Ako je iko dokazao da se ne boji ni smrti, a kamoli mafije, onda je to načelnik Bašić. Samo takvi se ne rađaju često i svuda.

      Izbriši
  38. Kažu da je Slobodan Bobo raus naj više rezultata napravio upravo mikanu i toj ekipi

    OdgovoriIzbriši
  39. Marko Žujić i Ivan Šakić dobili mj. dana istražnog pritvora, zasto nije i Dragana Šakić u istražnom, nije valjda da vjeruju da ona nece pokusati uticati na svedoke i ometati istragu ?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pretpostavljam da pritvor nije tražen zbog djece jer bi onda morao ići postupak zbrinjavanja djece. Ja bar u sličnim situacijama nikad nisam posezao za pritvorom oba roditelja. Pored toga moguće da organi naprosto procojene da takva mjera nije neophodna. U našem zakonu nema obligatornog pritvora nego je mjera fakultativne prirode i najviše zavisi od procjene tužioca i imspektora.

      Izbriši
    2. Dragi boro nemoj molim te o nekom zakonu pričati.2 gore si naveo kako od marice do stanice pa u stanicu prebijate nekoga jel to isto po zakonu.

      Izbriši
    3. Pa nije policija glupa pustiti nekoga da znaju dače ometati istragu pa nisu to sitne akcije da se pusti samo neko ili nekoga zaborave.policija je skupila za 4 mj dovoljno dokaza

      Izbriši
    4. Kakva crna marica. Ja lika uhapsim na Romanića pumpi i strpam u službenog golfa. Do skretanja za Kozarac ptiznao je ubistvo taksiste Zrnića, a onda nas odveo do tijela koje na vrletima Kozare nikad ne bi našli bez priznanja. Elem, nisam ga pipnuo prstom, ali se usrao kad sam dreknuo na njega i zamahnuo rukom. Ni Radu Radinovića niko nije pipnuo prstom, a priznao mi je ubistvo Doris i odveo me do tijela. Za sat je priznao da je i Gordanu iz Dubice ubio na Kozari, a poslije tijelo prevezao do obale Sane i tako je njeno ubistvo pola godine vođeno kao zadesno utopljenje. Mnogo više sam se služio psihologijom, a manje šakama, no ne bježi da sam poprilično mangupa gadno zgazio.

      Izbriši
    5. Jedno pitanje pošto kažes da si mangube pomalo gazijo što kažes jesi ikqd odgovaro za to ja neznam dali po zakunu igdje piše da se može gaziti .bl momak podlego u bolnicu od takvi što gaze što je tuž.obdukcijom javno rekli da je kako.kažes gaženjem podlego i puno dosta taki stvri samo što nejde to u javnost da narod zna kako gradjane stiti policija

      Izbriši
    6. Ko kaže da sam tukao po zakonu? Nigdje u savremenom svijetu policija nema pravo tući ljude osim savladavanja otpora, a svuda tuku. Vjerujte iz desetina zemalja koje su bile u sastavu IPTF ili kroz druge kontakte bio sam sa policajcima i bukvalno svuda ista priča. Britanci imaju izreku: "Pomozite radu svoje policije ISTUCITE SAMI SEBE". Ko misli da je ovde policija gruba neka samo provjeri Amerikance ili Ruse kako rade. Tamo ne tuku nego ubijaju. Ja vam pišem iskreno i o stvarima kojima se ne ponosim, a vi ste izgleda naučili da vas lažu pa sad lafo ne vjerujete onome šta svi znate.

      Izbriši
  40. Bosanska dubica i Gradiška su još jači, prijedor je mali, tamo šta se u policiji radi nije za pričati, svi od vrha do prašinara s lizalom. Za Brod se mora ćutat, bilo je guranje pištolja u usta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Teško je razlučiti gdje je veća problematika, a posebno ako se sjetimo pokojnih Gorana Kotura, Snada Kobilića i Milana Vujketa, sve do Milivoja i Dušana Lovrenovića. Eto beogradska policija otkrila ko su Lovrenovići, a geadiška nije znala. Smiješno.

      Ja sam saznao za štek Gorana Kotura sa velikom količinom marihuane i oružja (podrum vikendice dupke pun) i pripremao upad, ali sam radio jako oprezno zbog njegovih veza sa tadašnjim predsjednikom Draganom Čavićem i vrhom Srpske. I paf - ubiše ga iz zasjede. Onda tek nisam smio na štek dok ne razjasnimo ubistvo. Do danas nije riješeno iako se zna da je Dragan Supić sa ekipom bio mu pred kućom netom prije likvidacije. Eno Supića u pritvoru pa neka ga ispitaju.

      Još tada smo kikboksere imali u sprezi sa narko mafijom, pa se desilo da Draženko Ninić u programu RTRS pozdravlja Dragana Supića i objašnjava kako mu je organizovao doček u B. Luci, a baš to je iskorišteno za likvidaciju Kotura. Onda za dan dva Supića i grupu u Bihaću hapse sa kilom kokaina. Haos.

      Svašta je ovaj bloger pregrmio i zato kriminal čita kao iz knjige.

      Izbriši
  41. Da li je Janjanin prodao Sakica ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma kakvi, Šakićem se bavio još pokojni Bašić, a sad su samo dovršili posao. Doduše jedan akter dešavanja povukao je određene poteze, a jako mali krug ljudi zna za to i nije za širu priču. Možda jednog dana...

      Izbriši
  42. zuici ,otac ,majka,sin ,kucni prijatelj macura zeljko i zena mu,vesna bucalo referent za radne odnose zajedno sa sinovima i snahama.u kancelariama uprave i dalje bolnice,kao da si im dosao kuci i tako 27 godina.jebes diplome pravnice i doktora itd. jedno s drugim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj blog prima sve i svašta i svako piše šta hoće. Ako je neko nekom zbog nečega zasmetao, pa i zbog ljubomore nekakve drugi ga je ovde prozvao. Šta Vesna Bucalo, žena u penziji, ima sa ovim? Što se tiče sinova njenih, jedan u inostranstvu, nevjerujem da je ona imala uticaja gore da ga zaposli, a drugi trenutno nema veze sa zdravstvom, živi čovjek ld svog rada . Što se snaha tiče isto tako, jedna u inodtranstvu takođe ne vjerujem da je gore uticala na njeno zaposlenje, a što se druge snahe tiče ima fakultet i diplomu i radno iskustvo, što pola političara i nekih drugih ličnosti nema,tj. kite se kupovnim diplomama...

      Izbriši
    2. Svaka cast, 5 generacija se ustekalo u prijedorsku bolnicu istina ziva od zujica ne moze niko ni doci na radno mjesto

      Izbriši
    3. zuicev brat po ocu preko elenkove usao u sud, sve generacijski se prenosi i zaposljava ako ga on ne spasi nece niko

      Izbriši
    4. Koliko znam on je drzao renta car u prijedoru

      Izbriši
    5. boro rode sacekaj ne brisi upravo se sa drugom nesta registrujem,jer bez toga ne mogu odgovoriti nego samo onaj komentar.a i skupljam informacije.necu neprovjereno.iz postovanja prema tebi.

      Izbriši
    6. da krenemo iz pocetka.ovaj blog je sjajan cak za primjer za sve prostore bivse jugoslavije.drugo zena u penziji je recimo i artukovic je bio u penziji.trece prozivanje bez osnova i ja smrtno osudjujem.sto se tice sinova vesne bucalo jedan Milan Bucalo odnosno svi dole za bucalinke zaposlen u bolnici diplomom veterinara i radio godinama,kad se docepo para otiso u inostranstvo,drugi sin dario bucalo dobio poso u hitnoj isto pare i to pa auto skola kafic itd.trece snaha zavrsila nesto vjerovatno u sirokom brijegu,al aj zavrsila ,al kako odma poso.za drugu snahu se izvinjavam neznam.aja sam ti medicinski tehnicar izljubije odozdo sa 5 clanova ,nerade.bice da moja mama domacica nije mogla uticati kao i ta bucalinka ,referent za radne odnose bolnice.osim toga otela je bucalinka i stan bas ovako od srbijanke od njenog oca u samom centru prijedora itd.e pa sad mi reci obzirom na navedenaim imenima,je li ovaj blog citiram tvoje ,,Ovaj blog prima sve i svašta,,

      Izbriši
    7. ovo je na vrat na nos ,o bolnici,a ima i narko radnika zar ne.sta da kazem podrzite ovog blogera i narocito njegov problem,kao sto on podrzava i ukljuci se u nase.

      Izbriši
    8. Svi sve znaju, kao...

      Izbriši
    9. oces reci neznaju,reci pa da znaju,a i ovaj komentar je za svaku pohvalu.

      Izbriši
    10. Kaže čovjek:
      DOČEPAO SE PARA , PA OTIŠAO U NJEMAČKU
      😆😆😆😆😆

      Izbriši
  43. nije direktorima ni zamjeriti.upadaju na
    vec pripremljen teren.pa biraj.direktore.

    OdgovoriIzbriši
  44. pri odlasku u penziju par njih,ostavili podmladak,ni ovom se ni oni nisu nadali.zahvaljujuci tebi boro.respekt.zao mi je sto se ne mogu predstaviti i ovako ubijen.doce vrijeme nadam se.

    OdgovoriIzbriši
  45. drago mi je da samo oni bitni i nadlezni znaju ko sam,a zao mi je sto su i ranije isti sve u fulu znali.eto to je to.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DRAMA U PRIJEDORU: Konačno razbijanje narko organizacije Dalibora Railića

Kikboks baza regrutovanja narko mafije (FOTO)

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Šta moćnici kriju oko motiva ubistva načelnika Radenka Bašića?!