NEZAPAMĆENA SUMANUTOST: Brat policijskog moćnika godinama nekažnjeno siluje rođenu majku

Majka godinama prijavljuje sina zbog silovanja i incesta, a policija ovakvo monstruozno zlostavljanje kontinuirano zataškava. Nesrećna žena ima peh da je rođena tetka policijskom načelniku, koji umjesto nje štiti brata silovatelja.


blog borislav radovanovic

Narodni poslanik Milan Tubin zaintrigirao je regionalnu javnost poslaničkim pitanjem ministru Draganu Lukaču o zataškavanju prostitucije od strane policijskih struktura PU Prijedor. Mnogo gadna tema o kojoj na blogu uskoro slijede detaljne informacije. Ministar policije zatražio je od poslanika konkretne podatke, te najavio adekvatno institucionalno reagovanje. 

No, obećanja su jedno, a iskustvo nas upozorava da trebamo biti poprilično skeptični prema Lukačevom "suzbijanju prostitucije". Vajni ministar decenijama kotira kao capo di tutti capi banjalučke elitne prostitucije i od takvog teško možemo očekivati konkretne rezultate na planu suzbijanja sopstvene "dopunske djelatnosti". Pored ubistava, droga, pranja novca, tenderskih krađa, iznuda i inih kriminalnih djelatnosti (vidi: RECEPT BOGAĆENJA POLICIJSKIH LOPUŽA: Koliki je tal ministra Lukača?! ). 

Najavio je ministar hitne provjere preko direktora policije i načelnika PU Prijedor, čime u startu dolazimo do drugog osnova sumnje u Lukačeve iskrene namjere razotkrivanja istine oko navoda poslanika Tubina. Šta realno možemo očekivati od načelnika PU Prijedor Sretoje Vujanovića kada su kriminogeni i kriminalni seksualni akti u pitanju pokazuje SKANDAL kakav javno prezentujem? Mještanima Kozarske/Bosanske Dubice dobro je poznata ova višegodišnja mučna i ljudskom umu nepojmljiva priča, iako se sistemski zataškava i neprocesuira.

U centru ove monstrozne afere jeste rođena tetka načelnika Vujanovića. Nesrećna žena godinama je prijavljivala rođenog sina zbog teških oblika fizičkog i duševnog zlostavljanja, uključujući i višestruka silovanja. Dobro ste pročitali: SIN GODINAMA SILUJE ROĐENU MAJKU! Nesrećna žena policijskoj stanici u Dubici prethodnih godina VIŠE PUTA je prijavljivala silovanje i sina silovatelja, ali su njene prijave završavale u ladicama komandira koji je na toj poziciji zahvaljujući načelnicima Sretoji Vujanoviću i Daliboru Ivaniću. Govorim o likovima kakve je poslaničkim pitanjem sada prozvao poslanik Tubin, a dovoljno je podsjetiti na moj tekst LUKAČU I KOSTREŠEVIĆU JAVNO: Ko će zaštititi teško zlostavljane službenice PU Prijedor?.

Suština problema proizilazi iz činjenice da načelnik Vujanović štiti brata silovatelja protiv rođene tetke kao žrtve ovog monstruma. To što manijak tuče i teško zlostavlja sopstvenu majku težak je problem, ali višegodišnja SILOVANJA INCESTOM može zataškavati samo idiot jednak silovatelju. Uostalom, čest je slučaj da se braća međusobno "razumiju", a o nasilništvu, preljubništvu i drugim devijacijama načelnika Sretoje Vujanovića pisao sam nebrojeno puta.

Stanovništvo Dubice, posebice naselja Knežica, odlično zna ko je brat načelnika Vujanovića jer se ovaj ponaša kao lokalni šerif. Prijavljuje ljude za svaku sitnicu, prijeti, provocira... I, najgore u svemu, po njegovim prijetnjama policija dolazi i djeluje. Sa duge strane javna je tajna šta idiot čini rođenoj majci, pa i koliko puta je zbog toga prijavljivan. Rezultat: građani nemaju povjerenja u rad policije. Ma gadi im se policija koja okreće glavu od predmetnih sumanutosti, a reaguje po prijavama teškog umobolnika.

Radio je kao lugar u lokalnom šumskom gazdinstvu i otjeran je sa posla bez obzira na "leđa" u vidu brata načelnika. Dozlogrdio je i bogu i narodu. Elem, moćni brat mu je uspio izdejstvovati penziju, normalno nezakonitim putem, tako da silovatelj majke ima osiguranu egzistenciju izvan zatvorskih ili bolničkih zidina. To je, dopadalo se nekom ili ne, stvarnost Republike Srpske u kakvoj teško možemo vjerovati obećanjima ministra policije povodom problematizovane prostitucije.

U konačnici moram podsjetiti javnost da je potpisnik ovih redova (tada kao kriminalistički inspektor) uhapsio prijedorskog "kralja prostitucije" Milorada Milakovića i prikupuio dokaze koji su mu donijeli devet godina zatvora. Bukvalno sam razbio kriminalnu organizaciju porodice Milaković koja je kroz seksualno ropstvo eksploatisala preko 240 nesrećnica. Nakon te akcije stvari više nikada nisu bile iste, odnosno desetine javnih kuća prijedorske regije jednostavno je pozatvarano. 

Pisao sam i o radu na međunarodnom predmetu protiv braće Ćulum, po zahtjevu njemačke policije u predmetu "međunarodnog vrbovanja radi prostitucije", šta samo po sebi dokazuje reference kada je ovaj pojavni oblik kriminala u pitanju. Preko slučaja ubistva Davida Dragičevića objelodanio sam mnoštvo informacija o involviranosti ministra Dragana Lukača u organizovani kriminal u domenu prostitucije, gdje podsjećam na tekst: Zastrašujuće razmjere zataškavanja policijskog ubistva Davida Dragičevića

Prednje pominjem samo kako bih ukazao da moja skepsa u ministrovo obećanje nije neosnovana, odnosno zbog čega sumnjam da po ovoj aferi javnost može očekivati konkretne rezultate. Najmanje rezultate možemo očekivati od "kralja prostitucije" Republike Srpske - ministra Dragana Lukača. Normalno, ljudi imaju pravo znati istinu i sa te strane radim određene provjere, pa se javnost može nadati istini bar od strane ovog nezaposlenog blogera sa referentnim iskustvom i zaslugama na planu suzbijanja ovih i srodnih devijacija. 

Nastaviće se...

Primjedbe

 1. Lj947
  Užas! Kako drugačije prokomentarisati ovo o čemu ste pisali. Da sin napastvuje rođenu majku!!!
  A policija ćuti na sve prijave! To su sve monstrumi, i onaj što to radi i oni što na to zatvaraju oči.
  Žao mi je te žene, ali zar ona trpi sve ove godine da je rođeni sin zlostavlja i očekuje pomoć od policije, a sama ništa ne poduzima radikalnije. Pa poslije prvog napastvovanja, na njenom mjestu, ja bih uzela stvar u svoje ruke. Pa na robiju, jer i ovo što trpi je gore od robije.
  Kad već državni organi ne rade svoj posao.
  Još ne mogu doći sebi od šoka koji sam doživjela pročitavši ovaj tekst!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja bih njega odrobijala. jer takav monstrum i ne treba da zivi..Pitam se samo dokle ce ta banda da vlada i da li ce taj narod ikada progledati ?? Fuj gadi mi se i taj Lukac i sve njegove sluge.

   Izbriši
 2. https://youtube.com/watch?v=g0_4EYDksqY&feature=share
  Molim vas da pogledate video na ovom linku. Rijec je o intervju sa advokatom iz BG Jelenom Pavlovic. Fenomenalna zena, borbena i srcana i odlucna u namjeri da se bori protiv devijacija u drustvu kroz svoju struku. Jako me podsjetila na naseg Borislava Radovanovica. Svi treba tako i nikako drugacije da postupamo. Da se borimo protiv zla sa znanjima i vjestinama koje posjedujemo.
  Bog s tobom i tvojom porodicom Boro! Hvala ti u ime moje djece i njihove buducnosti!

  OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

MEGA-AFERA: Glavna inspektorica vibratorom nokautirala ministra (FOTO)

PRAVDA JE SPORA, ALI... : Glavni udar na narko mafiju spreman - Prijedor "pada" prvi

UDARNO: Afera "POTKIVANJE" glavnog tužioca Mitrovića (FOTO)

Službena zabilješka otkriva nove motive i okolnosti ubistva načelnika Bašića (FOTO)

NEMA ZAŠTIĆENIH: Policija steže omču oko vrata narko mafije (FOTO)