Čudotvorna Prijedorčanka izliječila ministra Lukača (FOTO, VIDEO)

Izjašnjavanje o krivici za napad na Draška Stanivukovića od 17.08.2021. godine ministar Dragan Lukač odgodio je zbog liječenja u inostranstvu, a onda ga nakon samo četiri dana vidimo odličnog zdravlja na Kozari. Ili je čudotvorna Prijedorčanka "izliječila" ministra, ili je ovaj sudu dostavio lažnu medicinsku dokumentaciju. Trećeg nema!


blog borislav radovanovic

Nepobitna činjenica glasi: dana 17. avgusta tekuće godine ministar Dragan Lukač nije se pojavio u Osnovnom sudu u Banjaluci na poodavno zakazanom izjašnjavanju o krivici povodom krivičnih djela "Ugrožavanje sigurnosti" i "Tjelesna povreda" počinjenih na štetu Draška Stanivukovića. Njegov advokat obavjestio je sud da se Lukač nalazi na zdravstvenoj rehabilitaciji u inostranstvu i tako "opravdao" izostanak. U skladu sa zakonom i pravilima postupka advokat je bio u obavezi dostaviti i medicinsku dokumentaciju kakvom potvrđuje svoje navode.

Prema određenim informacijama ministar se "rehabilitovao" u dalekoj Rusiji, gdje posljednjih godina počesto putuje. Cinički moram primjetiti da je Rusija dobro poznata destinacija liječenja zavisnosti od droga, a nebrojeno puta sam u svojoim tekstovima isticao potrebu testiranja ministra na kokain. Elem, banjalučkom sudu dostavljena je medicinska dokumentacija, pa o ovom slučaju nemamo potrebe nagađati.

Druga nepobitna činjenica glasi: svega četiri dana od famozne "zdravstvene rehabilitacije u inostranstvu", tačnije 21. avgusta, Dragan Lukač pojavljuje se na stranačkom skupu na Kozari. Po objavljenim snimkama i fotografijama ne da se naslutiti postojanje teškog oboljenja kakvo zahtjeva medicinske tretmane ruskih liječnika. 

Rijetskost je vidjeti Lukača nasmijanog, a podnaslovna fotografija nagovještava dobro raspoloženje. Prijedorska njegovateljica starih i nemoćnih osoba Silvana Marić očigledno je uspješna u svom poslu kad kod "teško bolesnog" Lukača budi ovakve fotografski zabilježene reakcije. Grimase kakve u njegovom slučaju predstavljaju osmjehe.



Na gornjem video uratku kompilirao sam čudesni oporavak Dragana Lukača sa očigledno ljekovitim oblinama Silvane Marić, te sve povezao sa spornim dešavanjima oko Stanivukovića. Pametnom dosta. Mislim da je i stari hit DJ Krmka adekvatno uklopljen, no konačni sud ipak ostavljam javnosti. 

Video uradak sadrži zanimljivu konotaciju odgađanja izjašnjavanja o krivici i samog napada zbog kog sude Lukaču. Prikazije SNSD-eovsku nimfu Silvanu Marić na "skupu podrške" ministru Lukaču nakon napada na Stanivukovića iz decembra 2019. godine. Snimak preuzet sa njenih javno dostupnih sadržaja prikazuje Marićku na nekakvom policijskom parkingu, kako zajedno sa parkiranim automobilima "podržava" ministrovo premlaćivanje narodnog poslanika. Vidite o čemu je riječ, pa sami prosudite.

Bez namjere da se bavim životnim stilom i političkim ubjeđenjima moje sugrađanke Silvane Marić javnosti prezentujem samo stvari kako ih ona lično objavljuje. Svako ima pravo podržavati ministra Dragana Lukača, fotografisati se sa njim i deklarisati kako mu drago. No, kad svojim fotografijama probudi sumnje u osnovanost odgađanja sudskog ročišta o izjašnjavanju o krivici, onda imamo javni interes. Time i pravo da prozovemo sud i zapitamo prate li aktuelna dešavanja.

Ponavljam: u svega četiri dana imamo ministrovu "zdravstvenu rehabilitaciju u inostranstvu" zbog koje se odgađa procesna radnja i "čudotvorni oporavak" na partijskom skupu. Uz očigledan interes ministra da odugovlačenjem postupka izbjegne posljedice opisane u tekstu Zbog "pokušaja ubistva" Draška Stanivukovića ministru Lukaču zabraniti ulazak u Narodnu skupštinu RS!. Znamo kako je vajni ministar tumačio čin "potvrđivanja optužnice" kada je moja malenkost u pitanju, a sad vidimo koliko drugačije aršine ima po pitanju sopstvene "kože" u krivičnom djelu mnogo težem od onog za kakvo su mene (lažno!) optuživali. Ukoliko su to principi na kojima počiva SNSD onda neka se pojedinci ne ljute kada ovako koristim njihove objave.

Kad već režimsko podaničke sudije Osnovnog suda u Banjaluci izbjegavaju "vidjeti" dokaze neosnovanog odugovlačenja postupka i muljanja optuženog, bar javnost ne treba biti slijepa kod zdravih očiju. Nema nikakve bolesti i liječenja u inostranstvu, nego na sceni imamo namjerno izrugivanje pravosuđa. Ovakvim "porukama" ministri pokazuju da se sa pravosuđem mogu sprdati kako im drago i samo iz tog razloga Dragan Lukač se onako javno eksponirao po Kozari. To je bila njegova demonstracija sile svima koji vjeruju da pravosudni sistem može njega provesti pravdi. 

Jeste  da Lukač ovakvim porukama sociopatološke prirode pokazuje nakaradnost društva u kom živimo, ali to je naša realnost i on se kreće unutar nametnutog sistema vrijednosti. Baš kako to DJ Krmak ukazuje u svom hitu koji sam odabrao kao muzičku pozadinu video uratka. Takva nam je "voljena" Republika Srpska - u kojoj patriotizam poprima sve više obilježja poremećene kolektivne svijesti i to vidimo na svakom koraku. 

Primjedbe


  1. Players who are looking forward to the smooth arrival of Amazon's new world might as well buy some New World Coins in advance.

    Attached link: https://www.iggm.com/new-world-coins

    OdgovoriIzbriši
  2. In order to allow players to enjoy more discounts, NewWorldCoins.com staff are always paying attention to the product market to ensure that you can buy New World Coins at a low price.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

POPULARNI TEKSTOVI

DJEČAK UBIJAO OČEVOM RUKOM: Zastrašujuće posljedice odgojnih metoda ludog doktora

NOVI SKANDAL SUDA BIH: Vanji Vukoviću sud odobrio posjetu pritvoreniku Daliboru Railiću

Prebijanje u odbrani Dodikove časti

KAD SLUŽBE ZARATE: Otkrivam misteriju pištolja zbog kog je ubijen načelnik Bašić

Je li se Šmit utopio poput Gordane ili Davida? (FOTO)